Puipuiga o tuaoi i totonu

Anonim

Mea faigaluega mo faitotoʻa faitotoʻa. Taulimaina, Teops, lokaina, vili. Mea ma ofutino. Faʻataʻitaʻiga. Tau.

Puipuiga o tuaoi i totonu 14844_1

Puipuiga o tuaoi i totonu
O le Italia kamupani Italia o Colombo mo le taulimaina o le taulimaina o lima o loʻo faʻaaogaina le tele o le chromium.
Puipuiga o tuaoi i totonu
Le tuʻufaʻatasiga o mea eseese i oloa mai Mandelli.
Puipuiga o tuaoi i totonu
Ati mai le Colombo e aofia ai le faʻateʻaina o taugata. Tau mo latou e mafai ona taunuu i le $ 130-150.
Puipuiga o tuaoi i totonu
Mandeelli apamela Knobs ina ua uma ona susulu susulu, lelei auro.
Puipuiga o tuaoi i totonu
E lua ituaiga o fale eseese: o nekeke ma i luga o le ipu. Ma o na mea ma isi o loʻo faʻapipiʻi i luga o le faitotoʻa poʻo le fesoasoani o fao, pe i luga o le sikulula. Fao ma fao i le ipu o loʻo i luga ma lalo o le faiga o le maota, ma moliina o laina sosoʻo ma le faʻapipiʻi o le au soka ma le nofoaga o lona faʻapipiʻi.
Puipuiga o tuaoi i totonu
Taulimaina-Nob lapotopoto ituaiga mai le TESA ma le SIDS PASE.
Puipuiga o tuaoi i totonu
A faʻapipiʻi le loka, ia mautinoa o lona laulaufaiva e popole i le faʻatamala i luga o le pa ma e le faʻaleagaina ai le platbab ma le faitotoʻa faitotoʻa.
Puipuiga o tuaoi i totonu
O le puʻupuʻu o le ata o le 'au e mafai ai ona e faʻapipiʻi i luga o faitotoʻa faitotoʻa.
Puipuiga o tuaoi i totonu
Hoppe maua ai faʻataʻitaʻiga ma se lanu mumu-lanumeamata e faʻaalia ai matala pe lokaina le faitotoʻa.
Puipuiga o tuaoi i totonu
Tuufaatasiga o fafie ma matte chromium i totonu o le Colombo.
Puipuiga o tuaoi i totonu
Puipuiga o tuaoi i totonu
O aso nei, o Amig oloa ma ni faʻataʻitaʻiga tutusa mai le MHA, Palladium (Spain), Nora-M (Rusia) sa iloiloina le afa o le Yosia.

O le manatu o le fetaui lelei mo faitotoʻa o loʻo toe foʻi mai i luga o le sefulu tausaga talu ai. Masalo o le a le mea e te foliga ai o matapatu o matapa, peni, taʻaloga ma isi "mea laiti" na avea ma faʻaleaga autu mo i matou e iloiloina. Ae peʻa uiga i uiga faʻagaioi lelei ma le faʻaaloalo o apaʻau o le faitotoʻa na o le na ona latou faʻagaloina. E toʻatele e maitauina e faigata ona faʻamoemoe e manatu le fiafia i nei mea e ofo ai i nei masini. Ae o fetaui uma, taugofie e sili ona taugofie ma taugata, faatasi ai ana lava mea faʻapitoa - uma i le faʻapipiʻiina, ma le faʻaaogaina. Ma e le o lena mea. Ma le saʻo filifiliga e aunoa ma se mea leaga, o faʻamatalaga o loʻo mafai ona faʻaleagaina le tele o le faitotoʻa.

Sina mea e uiga i mea ma ofutino

O mea taua mo le gaosiga o mea masani, ioe, apamemea. O lona lauiloa i tagata lotu e faʻavae i luga o le sili ona lelei o le ani-tusa o mea totino. Faʻaopopo i lenei galuega lelei ma le sili ona taua o tagata faʻatau mea lelei - pe a uma ona vali le oloa mai le 'apamemea glitter, muamua auro. Ma le vai o Vailaau e faʻatagaina ai oe e faʻasaoina lenei faʻateleina mo le tele o tausaga. A aunoa ma le puipui puipui, ona o le le faʻauʻuina o luga o le laufanua, o le apamemea pogisa i le taimi ma leiloa uma le apili muamua.

Peitaʻi, o isi mea o loʻo faʻaogaina i le gaosiga o faitotoʻa o le faitotoʻa: Stiness Steel, palasitika, eseese zinc ma le alumini-e faʻavae leaga.

O le suʻega o le laualuga o le faʻaaogaina lea i le oloa (tele e se eletise eletise) o le manifinifi vaega o uamea (Chrome, e tusa ai ma le lagi oona oona (initoneti, o le tausamiga o le oona. I mea uma e lua, o uiga lelei o mea ua lelei ua faʻaleleia (Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Italia Mataʻitu Frockio e maua ai se olaga atoa i luga o ana oloa i le Ingoxbrass faasologa). O oloa e mafai foi ona ufitia i le Polyester Powder vali, o loʻo faʻamautu i le vevela o le 200 ° C ma fausia se mautu ma faʻatuatuaina.

Lima

I aso nei, o le manaʻo o se tasi o le aiga o le aiga o loʻo faasoaina mai i le aofaʻi o tagata lava ia, natia mai le vaega o totoe o le tulimanu o loʻo vaaia e matua faʻalenatura. Faʻatulagaina avanoa o loʻo loka mo faitotoʻa faitotoʻa. E moni, o latou pepa locati e matua tutusa lava. O na masini ua fuafuaina e pei o le faʻailoaina o le mea moni lava e le mafai ona taliaina i isi potu, nai lo le puipuia o le hacking.

Tuʻufaʻatasia keyboard o loʻo sili ona faʻapipiʻi i luga o faitotoʻa intra-stred. Mo sina taimi, o loʻo taʻua i latou o le knotusi (mai le Igilisi. Tuʻuina atu - ki). E i luga o le tagata e iai tala mo le 50-60% o faʻatauga o tui uma ma latu. O latou tulaga lelei e aofia ai le faʻafaigofie ma le faʻatuatuaina o le masini, ma faʻafaigofie o le faʻapipiʻiina ma, o le mea moni, taugofie. O se mea e leai se mea o le 'au (sherere, cylinder poʻo le cone) e tuʻufaʻatasia ma le tele o totonu sitaili - mai le ampira i Ampat-Greete. O mea taua autu o nei faʻalapotopotoga i le maketi o Lusia - TESA (Spoin), Guli), Nora-M (Rusia) ma Saina-seti (Korea).

O nobes e gaosia i ni vaega taua se tolu: o se loka masani, loka ma se loka, loka ma se taofiga ma se loka faigofie ma se loka faigofie ma se loka faigofie ma se loka faigofie ma se luko faigofie. O le loka, faʻapea foʻi ma le Cylundrical loka masini, o loʻo tu i totonu o le fale o le au lava ia, lea e fai ai se puʻupuʻu. O le isi tulaga o loʻo iai o le taimi o le a e oomi le faʻamau (pe liligi le leve), naʻo le 'au o loʻo poloka, ae le o le' au a le tagata. I se isi faaupuga, e mafai ona e mauaina le faitotoa tusa lava pe leai ni taifau. Mo le tatalaina o le faitotoʻa faitotoʻa mai le isi itu, o se tamai pu o loʻo tuʻuina atu i luga o le 'au. E ala atu i ai, o le amo e mafai ona aveeseina le sikulukalaitu borwoveve po o nila.

Ua uma ona matou talanoa e uiga i se manatu mautinoa o le leai o ni mea e faigofie ona faapipiiina. O le maota o le a manaʻomia na o le lua pu i totonu o le faitotoʻa ma le ulufale atu mo le foliga o le tagata o loʻo iai le auala. E moni, o le tasi o pu e tatau ona i ai se lapoa o le 50 mm. O lona uiga, i le faitotoa na tuʻuina atu i sea ituaiga, o le a faigata ona faʻapipiʻi lea o se loka o le isi ituaiga.

O le Lusia Maketi o loʻo iai ni faʻataʻitaʻiga e tuʻufaʻatasia ai le masini satch ma le masani ai o le 'au. Moni, o le laulaufaiva ua leiloa ua aveese i totonu ma le sili atu o le tulimanu o le 'olo liliu - pe tusa o le 70-80. O lenei ona o se ata tusia: Muamua, o le feʻau na fuafuaina mo le ulu o le polo, lea o le itu o le lima o le 80-90 e le aoga uma. A e alu i le pepa masani, o le gaioiga na faia e le lima e leʻo avea ma faigofie.

Talanoaga

A filifilia ni tai, e masani lava ona faʻatapulaʻaina e le tagata faʻatau galuega i le asiasiga o latou foliga. Ma faʻamatalaga o oloa, e matua eseʻese lava le tau, o le tele o ese atu. Sailia o se tusitusiga i luga o le pusa (mo se faʻataʻitaʻiga, mamanu Italia), o le tagata faʻatau filifilia se oloa taugofie. A aunoa ma le gauai atu e faʻalogo atu i se mea taua i se mea taua, e pei ona toʻesea i luga o le faʻapipiʻi o tusitusiga, faʻailoa le oloa-gaosi oloa o oloa. Tatou fautua pea e le faʻatopetope ma vaʻai i le pito i tua o le 'au. O nisi taimi e mafai ai ona e mauaina mea ofoofogia. Tatou fai mai, Arapi e fiafia i luga o le oloa, tuuina atu mo le Iallian ... i le masani masani ituaiga o galuega mo faitotoʻa faitotoʻa, mafai ona faʻailoa i le 'au o loʻo faʻaaogaina faʻatasi ma le potu mafolafola. I la matou maketi, o lenei ituaiga o oloa o loʻo ofoina mai e Apigi, LLAmesa, Mattelli, ScCoy, M.Vokes, o Apera, ma luga o le ipu. Ma o na mea ma isi o loʻo faʻapipiʻi i luga o le faitotoʻa poʻo le fesoasoani o fao, pe i luga o le sikulula. O le fao ma fao i le ipu e masani ona saʻo i luga ma lalo ifo o le uckes, ma moliina o le au socy e masani ona fai ma le tuʻuga. O lea:

- Afai o le koluse-i-faʻaiʻu tiligi fusi o loʻo tuʻuina atu mo le faʻapipiʻi o ato, pe a faʻatau se oloa, e manaʻomia le mautinoa e tutusa ma pu o loʻo loka i luga o le laka poʻo le palasitika.

• A faʻaaoga le faʻoloa, e lava le sailia pe o le mafiafia o le taʻele o le faitotoʻa o le a mautinoa ai le faʻatuatuaina o le faʻapipiʻi faʻamau.

Mo faitotoʻa masani o loʻo i ai le mafiafia o le 40 mm ma faʻaaogaina ma se manifinifi (10-14 mm) lokaina masini ma le faʻapipiʻiina i le faʻapipiʻiina ma le nanaina ma le nanaina o le faʻapipiʻi ma le nanaina o le nana. I isi tulaga (faʻataʻitaʻiga, ma le mafiafia o le tapoleni e uiga i le 30 mm), e sili le faʻaaogaina e ala i le sikulu fusi.

O le maualuga-lelei le lelei o le pu mo le rod brand gipelaulaular i vaalele vaalele po o se uumi. E manaʻomia mo le i ai o se palasitika vao. I lea mataupu i lenei tulaga, o le faiga malie o le a galue malie malie, e aunoa ma le faautauta.

Inisinia

I lo tatou atunuʻu, o laina ma inisi mea o tagata o loʻo faʻaaogaina o kamupani nei: Finnish Aboloy, Sipaniolo Amig ma UcM, Czech Hobes ma isi. Ole tau ole tau o ia mea e masani ona $ 8-10, e ui lava e mafai ai ona maua ni oloa mo le $ 1-2 ma le sili atu taugata ($ 20).

E masani lava, o itu o nisi o kamupani ua faaopoopoina ma inisinia a isi. E leai se mea o tupu i le mea e fetaui ma le tasi i le isi mo lona faʻamoemoe faʻamoemoe. Ae paga lea, e oʻo i faleoloa tele mo faitotoʻa masani, o nisi taimi e ofo mai ai loka ua fuafuaina mo faitotoʻa ma le kuata (ma le foretal), ma le area. Poʻo le Faʻatonu o le Aufaigaluega e le aumaia lona taimi i le sili atu i le 30, ma o le auala e aofia ai le tagata e faʻaaogaina le Latch e naʻo le 45. masani ona maitauina pe a maeʻa le auala. O le iʻuga, ua tatalaina lava le faitotoʻa, e manaʻomia lava le siʻitia o le va i le va o le faitotoʻa ma le pusa pe faʻalauteleina le tali. E tele foʻi faʻatonuga, o lea, ia faia se faʻatau, ua ouʻa faʻapitoa i itu nei:

tasi. O le ogatotonu o le laulaufaiva e tatau ona i ai se leo malu ma le le mautonu.

2. O le tautotogo o le loka e tatau ona lava lona malosi e toe foi atu i lona laulaufaiva, pe a fai o loʻo iai le tautotogo tatau.

3. E tatau ona aveese le laulaufaiva i totonu o le loka pe a liliu le 'au e le sili atu nai lo le 20-30.

E le gata i lea, e matua taua lava le asiasia o le loka pa o le maota. Mo faitotoʻa masani o loʻo i ai se siʻomaga (o se tulaga o se faʻataʻamilomilo foliga, e te manaʻomia se taga sipiʻi ma le auvae. O le a puipuia le fana mai le faʻaleagaina o le laulaufaiva o le maota. O le le mautonu e mafai ona oʻo atu i le pito o le atigipusa (pe a fai o le laulaufaiva e le popole i le platband) poʻo le faʻaalu i totonu ma puipuia le platband. I le mataupu mulimuli, e sili atu le atuatuvale o se tamaʻi punou (o palu uma o loʻo faʻatumuina i totonu o lapisi lapisi). E manaʻomia foʻi le au faitotoa. O le a aloese mai le laau o le faitotoa, tapuni i luga o se e le o faaleaogaina muamua.

Matasele

E i ai ni ituaiga autu e lua o matasele e masani i fafo o faitotoʻa: Universal ma Paʻaga. O le mea mulimuli e aofia ai i le lua eseʻesega o 'eseʻese - agavale ma saʻo. O tagata faʻatau e masani ona faia se filifiliga i le fiafia i le lautele o le lautele mo le mafuaʻaga latou te fefefe ai e le mautonu, fuafuaina o le taʻitaʻiga o le tatalaina o le faitotoʻa.

Lautele Loops ($ 2-4) i ai ni laina o lapisi (le fiafia, pe a na o le lua o latou). O lea, e manaʻomia le soʻo se tipiʻiina. I nisi o tulaga, o lenei ta esetoʻe e faʻamuta e se paga o le tagogaga. Ae e i ai foʻi nai aso 5-10 MM Exposes mai le faʻamasinoga, ma o le amataga na amata ai ona tupu le faitotoʻa pe o le avanoa. O le mea lea, Teips ma ni fesootai e fautuaina e faʻaaogaina naʻo le tele o faitotoʻa (sili atu nai lo le 50 kilomita). O le taugofie lautele o le Laips e i ai se isi foliga le lelei - latou te faasolosolo ona e le masani ai, ona o le maualalo o mea na pa'ū. E masani lava, o le toe teuteuga e leʻi maeʻa, ma afa o nati ua leiloa.

Pe a faʻatau le mataua, vaʻai pe o iai se avanoa i le va o latou kata i le tulaga o loʻo pipiʻi. E sili e le o mea uma pe na te le sili atu i le 1-1.5 mm. O le tele o lenei kiliaina, o le isi mamao mai le tasi le isi o le a avea ma faitotoʻa faitotoʻa ma le pusa.

O Brass Preysole Yops e sili atu i le paʻu o le paʻu, lea ua le o le teteʻe i le faʻaleagaina o mea leaga ma mafai lava ona suia lona lanu i lalo o le gaioiga o vailaau. I se tulaga e sili atu, o lenei mea e faʻasino i se tamaʻi taina o le pili, i le itiiti ifo - i le chromium ma nickel.

Le itiiti ifo o le afa o le matapulepule na faʻatau atu i le matou maketi i oloa o le Sipaniolo o le Sipaniolo Gairs Amig, MHA, Palladium ma le $ 1). O le mafuaʻaga o le lauiloa o oloa i la latou galuega faʻamanuiaina. O nei mea e fetaui ma lava le matagofie o le pamu malie ma luga o le mafiafia o kata (3 mm). Ae o le mea sili ona taua o loʻo i le pito o le uafu tamatamaʻilima o le matasele o loʻo i ai le faʻataʻamilomilo o le polo. O le iʻuga, o le faʻafanua i le va o vaalele ua faʻaititia tele, o le menustisms e seasea lava ona seasea.

Touys ma loto mo faitotoa ma le kuata (ma le tausamiga)

I le faitotoa tele ma le ulufale atu, e maua ai fiva, ae e tutusa ma faʻataʻitaʻiga ma tagata gaosi Rusia. Ae afai o kamupani faʻaulufale mai e faʻatautaia ai a latou oloa ma mea talafeagai uma na filifilia e le tagata faʻatau oloa, ma lea, faʻapena, nisi faʻafitauli e ono tupu. Faitotoa o lenei ituaiga manaʻomia faʻapitoa loka ma latches.

Faitotoa ma le kuata e ese mai le masani ai le ua molia foliga mataina ma le ituaiga o le tapunia o le fasi. O le mea mulimuli i lenei tulaga e le tatau ona i luga o le pito o le pusa ma e faia o se tulimanu.

O le ono mafai ona tuʻuina atu le faʻalavelave e le i ai se faʻalavelave e tatau ona tuʻuina atu i soʻo se ituaiga ma faʻataʻitaʻiga o peni ma loka o loʻo i ai le taofia. O lenei mea e tatau ona tulai mai e seasea ona seasea. Stall ma e le feagai ma le "faamau" e mafai ona avea ma se tamaititi, ma se toeaina. Aua neʻi e paʻu ma e le masani ai, o lea e le tatau ona liliu i totonu o le potu loka mo le 'au o le potu loka. Mo faitotoa ma le kuata, fuo mai le tolu ituaiga e ofoina. Faʻataʻitaʻiga o le muamua ituaiga ($ 0.5-1) faʻaaogaina mo fugalaʻau faitotoʻa. O le mea moni o le vaega o le filogia o le matasele e mafai ona faʻataʻitaʻia i le pito o le upega tafailagi ma le pusa ona o se taua tele poʻo le loccosure sing i mea uma e lua. Mo le tele o faitotoʻa, faʻaleleia o le mata o le lua ituaiga ma se pulou teuteu ($ 5-7) pe o loʻo valaʻauina pe na o le faʻaofuina o le faitotoʻa ($ 0.5-3).

Spivenets (Rigel) mo le lua faitotoa

Mo faitotoa e lua, o suʻesuʻega faʻapitoa e manaʻomia. Ua tipiina i le pito o le faitotoʻa faitotoʻa i le pito i luga ma lalo ma ua mamanuina e faʻalelei ai se tasi o pito. I le amataga o le toe faaleleia bom i le 1993-1994, na faʻaaogaina tele e Initia tau $ 0.5-1. I nei faataitaiga, o le auala na le o i totonu o le fale Lautele, ae na o le ufiufi i se foliga foliga e fausia ai le apamemea. A o le ave o ia fasi mea, e manaʻomia le faia o se faʻataʻitaʻiga o le loloto o le 20-25 mm i le pito o le faitotoʻa. Ae o le vaega autu o faitotoʻa o loʻo ofoina mai i le ma maketi e faʻavaveina faʻavave, o loʻo i ai se auala i le le mafiafia o le 20-25 mm. O lona uiga, e faʻapipiʻi nei meaola, o le mea moni lava le avea o le tipi ese o le pa, lea e mafua ai le vaivai o le faitotoʻa o le faitotoʻa. O le mea lea, mo Faasalaga o faitotoʻa, e sili le faʻaaogaina o nisi ata puʻupuʻu, pei o le Italia kamupani Amb, MBA ($ 1.5-3), o le a le loloto o le ata e le sili atu ile 10-15 mha. Lenei oloa, e ala i le ala, o matou tagata faʻatau i aso nei e sili ona lauiloa.

Tau

O le uiga lelei, o lona uiga o le tau o le faʻailoga o le igoa faʻalagolago i le vaega o itu: mai mea e faia, gaosia tekinolosi, ituaiga o loʻo unaʻia. O ituaiga sili ona taugata o ofutino - gilding ma matte chromium, o le taugofie - vali (aofia ai bichromomization) ma varnish grass varnish. O a tatou tulaga, o le nofoaga e faʻatau ai tomai faʻapitoa e tutusa taua. I auala, e feteʻenaʻi ma manatu masani a le manatu, i le faketi tau o loʻo iai nei oloa mai le maualalo. E sili atu le aoga e alu saʻo e alu saʻo i le kamupani faʻapitoa i le faʻatau atu o fesoʻotaʻiga. Taugofie tau o loʻo faʻatali mai ia te oe i faleoloa faʻatau faitotoa. Lenei ua e totogiina mo le filifilia o mea e te fiafia i ai i ou faitotoʻa e te fiafia ai, ma e iloa e te maua ni mautinoa mautinoa pe a le o agavaa le filifiliga. O le tau o oloa i lenei mataupu e ono faʻaopopoina ai ma le taua - e le 50-70%.

A o le tau o tupua mo faitotoʻa i totonu o faitotoʻa o le tamaoaiga, i le aʻoga, e le mafai ona iloa, o le mea moni, o le mea moni. O le taugofie o latou ($ 4-10) o le Saina Kamupani Guli ma le Rusia Nora-M (A o i le lotoifale oloa, o le faʻapotopotoga mai le Sipaniolo vaega o loʻo tuʻufaʻatasia ma tau o le Sipaniolo. E tele taugata ($ 5-15) o oloa o le kamupani Sipaniolo Kamupani Tesa, toetoe lava o i latou, mai le maketi maketi, o le sili atu taugata oloa o le Kwick-seti (ae maise, i o latou lava ala, e le oloa Saina.

E i ai le faʻavae o le lagolago a le HEGEE lagolago: o le a le itu e te tatalaina e oe lava, pei o le sili ona taugata, pei o le tulafono, e pei o Colocem ma Malaeli. Tau mo nisi o latou oloa aemaise lava ma le faʻatonutonuina o faʻapipiʻi mai fafie, tioata pe o le aquamarine - mafai ona taunuʻu $ 130-150. Ia, o le mamanu o le tusitala e matua taugata lava. Ae o le maualuga lea tulaga. O le tau tele o le tau o le Italia oloa e $ 30-60. I le faʻaopopoga i tagata faʻatau, o loʻo iai pea mvs ma le fracoio.

O le averesi o le tau o le tau ($ 15-30) e mafai ona faʻailoa i oloa o le Sipaniolo Kamupani AMG, LLAMAN, URFICE TUPI MA O lenei oloa o nisi taimi e le mafai ona iloa ese mai sili ona taugata sili ona taugata faʻataʻitaʻiga.

I le faaiuga, ou te fia taʻu atu o le tele o ituaiga ma ituaiga fetauiga mo faitotoʻa faitotoʻa mo le a tatou maketi, faʻapea foi ma le tele o tau o lenei oloa (mai le $ 50) O le mautinoa ua fiafia.

O faatonu e faʻafetai o le LLC "Easel", le kamupani "Nora - M" ma le faʻailoga o le Kaning Kamupani mo se fesoasoani i le sauniuniga o mea.

Faitau atili