Troul - alu, pe o aʻu o se ata

Anonim

Toe fausia o se tasi-potu fale mautotogi ma le atoa o le 34.8 M2 i le fale o le II-18 faasologa, gaosia e le Will Convening Family Corcow.

Troul - alu, pe o aʻu o se ata 15029_1

Troul - alu, pe o aʻu o se ata
Umukuka. O le laulau lapotopoto e manaia e nofo uma ai le lua ma se kamupani tele
Troul - alu, pe o aʻu o se ata
View mai le alatele i le potu malolo. Na matou filifili e faʻaaoga le tioata poloka, o faʻaputuga o pine ma mafanafana uila fola i totonu o tatou fale mautotogi
Troul - alu, pe o aʻu o se ata
View mai le potu malolo. O le fale mautotogi uma e pei o se alofilima: taumatau umukuka, tuua faletaele
Troul - alu, pe o aʻu o se ata
Potu malolo. O le potu e foliga lautele ona o le leai o se mea e le talafeagai ai meaafale
Troul - alu, pe o aʻu o se ata
Faletaele. Ata ma le valivali o le tale na matou mauaina, tulei i fafo mai ua uma ona faatau
Troul - alu, pe o aʻu o se ata
Nofoaga masani o le potu
Troul - alu, pe o aʻu o se ata
Muamua o le fale o le fale mautotogi
Troul - alu, pe o aʻu o se ata
Fuafuaina ina ua uma ona toe fausia

Toe o tilotilo atu i le taualuga o le matou tasi-potu potumoe i se fale masani-maualuga fale, na fai mai le ava:

- I loʻu manatu, ua oʻo i se taimi.

- Ua ta se fia? - Sa ou fesili ma le le lelei o ou lumavave.

"Ua oʻo i le taimi e toe faʻaleleia ai," o le a faʻamaonia e le toʻalua aʻu popolega sili ona leaga.

- Pau lava le tatou le toe fausia ma toe fausia!

- O lea, - na ou taua i luga. - Faamaloloina o le toe faaleleia, ma leai ni toe faatulagaina!

O le Pa Muamua, o le uauaina o Toe Malolo mai, sa ia filifilia le faitotoa i le tamai papupuni i totonu o le potu. Faigofie lava, ae le o le puipui atoa, ae na o le faitotoa i totonu.

Ina ua ou fautua e toe faauiga le mea e te ofo ai i le potu fai, na vaai mai loʻu toʻalua, o tamaiti aʻoga o Etrone o loʻo tilotilo atu i le auvae o le falelotu i Santa er. O le taimi lena mo le uluaʻi taimi, o le manatu o le manaʻoga e faʻatupeina uma pa, ona e sili atu lea ona tosina i luga o le laupepa. I luga o le fuafuaga o le vaega o le (tuʻutuʻuga faʻavavevave vave i se potu laʻei, o le tele o mita o le nofoaga e nofo ai. Sa tatau ona ou "fausia le puipui (mulimuli ane na faia i le malamalama o le moli sima), tuueseeseina le sao ma potu sone. O le leoleo i totonu o le kapoti e mafai ona tuuina lemu le faifeau i luga o le puipui na foliga mai. I le ala o le a latou o mai ai i le auala ala ma mirway ma mirror o nei laupepa.

Tagata faatau fautuaga

Le mafaufauina pe faʻapefea ona iloiloina le lelei o le taʻele, ma matou filifilia le faigofie o le auala: Faʻatau mai o fusi mai se tuʻusaʻo tusitala e iloa lelei O le faʻatatau i taimi uma o le filifiliga i le tele ma lanu e sili atu le leaga, tau e sili atu le maualuga ma leai ni paʻu mo tamaʻi gaʻo e le o aumaia.O se manatu e faalauteleina ai le faletaele ma le faleuila i le tele o le auala na fautua mai ai le arridor. Na le talitonuina na o le pau o le tatau ona tipi ese le tasi le faitotoʻa - i le umukuka mai le potu.

Ina ua ou fai atu, 'ou te mafaufau foi lava ma na o le faletaele e ono tutuli, sa ia le talitonu ia te aʻu, o le a le lava le avanoa mo loʻu ulu i le taimi e tasi, ma fai mai :

- e le o manaʻo e faʻalavelave i le faitotoʻa i le faitotoʻa o le umukuka ...

"Ou te ioe i ai," na ou aveese loʻu ulu. "Na latou feoaʻi ma le laulaufaiva atoa." Pe toeititi lava uma.

O le faʻaiuga i luga o le paʻu o le pa i le va o le umukuka ma na foʻia le potu o le faʻafitauli o le umukuka i le auala, e aunoa ma le pipii atu i le potu fua o le umukuka.

"O le taimi nei e le tau latalata i le au malo, e te le manaʻomia ona faʻatau se ata faʻa-musika lona lua ma o le a ou itiiti ifo foi faafitauli o le musika!" Fai mai le faletua.

- O fea le fomaʻi?

"E ui lava i le mea moni ou te le tauʻaveina oʻu nifo mai le le fiafia pe a ou kuka, ma e te tilotilo i se isi potu" mea lilo ".

O le taimi lava matou te ala ai mo le "timuga" timu "mai le taualuga: O tuaoi na lolofi atu i luga. Na goto masini, o le taualuga na ufitia i ata maoti. Ae o ia e sili le le aoga ona o le tali na fai e le gata i le mea e ono mafai ai, ae peitaʻi, i le isi itu. O le auala lena na faia ai le filifiliga e fai ai se pepelo-tofitofi. E faigata ona e fai atu ... o lona uiga, ia e faigofie lava ona tatou vevesi ai pe a na manaʻo lava ile prwall. A o liliu mai (tagata le leoa), o le plamsterboard o vamill ma le atoatoa pe a aliali mai le vai, latou te vevesi ma gagau foi. Sa matou filifilia faʻailoga faʻaloaloa ua uma ona latou sefeina le fale mautotogi mai lologa o taimi: na o latou faʻamafanafana le ofutau, ma le manifinifi o le fale ma le manifinifi i fafo le nila. Ua toe faaleleia le lamolemole. I le auala, na aliali mai o lamepa o moli faigofie e faigofie ona tipi i le tufuga i le tufuga, ma sa matou faʻaaogaina lea mea i le taimi o le faletaele.

Selle Committe

E ala i le faʻatauina o se taualuga, e tatau ona faia i le mafaufau e faʻateleina lona tau i le faʻateleina o le numera o tulimanu. O le faʻatamala o le faʻataʻotoga o le puipui, e lua maua ai se lua faʻaopopo, faʻalogoina le taualuga e uiga i le 102 = 20 tala, koluma - by40. O se tulaga faʻapena foi ma le faʻaofi o lamepa.

I le faʻaopopo atu i le chagrins, o le fola fola na aumaia ai le fiafia o le mauaina: O le tulaga o suauʻu na mafai ai ona faʻaititia le itiiti ifo i le 10 cm. O le a iai o le a taui mo le faʻaititia o le maualuga o le potu ona o le faʻaputuga o le laina. Faatasi ai ma isi mea, o le pou e fugalaʻau iloga le aʻoga o le manatu o le suia i le lolomiga. O lenei tulaga, e leʻi feteenai ma lo tatou alofa alofa i le "mafanafana mafanafana". Sa matou pikiina se faaputuga ma se ie puipui i lalo o le "malamalama laʻau", ma ni ata eseese e tolu. Na latou tuuina i le siaki, ma le pogisa ma le pogisa. Tuʻu atoa le uliuli lanu i le umukuka, o le isi. Peitai e tutusa tutusa le taʻutaʻua o le fuʻa i luga o le fola, e foliga mai o se tasi. Ou te le mautinoa o le sikuea o ituaiga ituaiga e tatau ona e faia ese. Sa matou manaʻo i failauga, na matou filifili e fai le paʻuʻu i le tutusa o lo o lolomiina i puipui, ae i se faʻatamaʻi ia i latou. E pei o le tele o le tulimanu ma faatonuga, na filifilia i latou ina ia "valaauina" le faifeau i le laulau, ma e aunoa ma le komepiuta, mo se faataʻitaʻiga.

Ia, mulimuli ane, o poloka tioata. O le faʻaaogaina o loʻo i ai i totonu o le aufaā Sa leai se malosi e manaʻomia, ae na matou fiafia tele i mea i mea nei sa matou sailia mo se nofoaga talafeagai mo ia. I lo tatou manatu, e matua talafeagai pe a uma ona tuu se faletaele ma umukuka. O le mea moni o le filifiliga na paʻu i luga o cornflower poloka na fuafuaina e le manaʻo e maua ai le ado o tagata, e le o le toe faʻaleleia o mea uma ", ae fiafia i le toe faʻalelei o mea uma", ae fiafia i le toe faaleleia o mea uma ", ae fiafia i le toe faaleleia o mea uma", ae fiafia i le toe faaleleia o mea uma ", ae fiafia i le toe faaleleia o mea uma", ae fiafia i le toe faaleleia o mea uma ", ae fiafia i le toe faaleleia o mea uma", ae fiafia i le toe faaleleia o mea uma ", ae fiafia i le toe faaleleia o mea uma", ae fiafia i le toe faaleleia o mea uma "o le mea e fiafia ai i mea uma. E moni, na tatau ona ou puʻeina ata vali mo pa (malamalama oneone), meaafale, ipu ma isi tioata lanumoana, ma o lea ua leai Lagona tuuatoatasi. Na latou i ai i le pito o le vaega o le pa o le faletaele mai le alatele ma le umukuka. E manaia tele le susulu o le a tatagi le moli i le faletaele. E foliga mai o le avanoa e le gata i le pa, ae faaauau pea i se mea o iina, mo ia.

Mai le faatonu

E mafai ona e sefeina tupe i luga o le "mafanafana o le fola" e pei ona taua i lalo: tuu le uaea na ", ma o le fola e" malulu "i lalo o meaafale. E le gata i lea, i sasaʻe ma potu, e taugofie tele le pamu, e ui lava i le umukuka ma le faletaele, e manaʻomia le uaina.

E masani lava, pei ona ma filifili ai, na la filifilia e aua nei tautaunu chandeliers. O lamepa fale na avea ma sili atu nai lo le lava. E mafai ona matou fetuunai le mea sili ona lelei o le malamalama tafe. O se naunautaiga i aso taʻitasi e faia ai le tulaga sili atu le faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina i le taualuga poʻo le puipui.

Ioe, leai ni malaga e le tau. Na amata o matou taimi na matou tietie ai i Moscow lea na suʻe ai mea, umukuka ma uunaʻe suauʻu meaafale, totogi tagata faigaluega. O lona, ​​mea sa matou manaʻomia, ua mafai ona faigofie ona iloa lelei ai. Ae i ai i se tasi tulaga na le faamalieina ai le tau, ae i se isi tulaga. O le pito o pito o mea na nofo ai mea uma. E matua taugofie lava, e oo lava i se tamai turquoise magoto i totonu o le faletaele, lea na filifili e taoto i luga o paʻepaʻe ma lanumoana (eseese vasega), o le malo o le misiona o loo iai pea.

O la matou ata i luga o le autu "pe a fai o aʻu o se tusiata" embodead o le brivide mai le tasi le malo o le malo. O le galuega na tatau ona taialaina tuusaʻo: "O lea ua tapē i ai, ae o le ola i luga o le sipuni" O le fale i lea aso na masani ona asao i le po:

"Ou te le talitonu, o lo tatou maumafanafana moni lava?"

- Ts-C-C. - Sa ou aumaia loʻu tamatamai lima i laugutu. - E te lagona? E te lagona le pisa?

I tua o le puipui, o se tuaoi e le mafaitaulia "na mafua ai le vaaia o" aiga.

"O tatou," o le a le toe tautala ma le agalelei o le av ¯ a.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Troul - alu, pe o aʻu o se ata 15029_10

Matamata i luga

Faitau atili