Le mafai ona ofo le faigofie

Anonim

Faʻatinoina o aitia manatu mo le ata o nofoaga eseese ma nofoaga lata ane. O le taulaiga e faia i luga o auiliiliga.

Le mafai ona ofo le faigofie 15101_1

O le agavaʻa o se tasi o uiga e i ai se tagata iloga mai manu. Faʻatasi ai ma le alofa ma le lagona o aga malie, e ofo ai le maofa auauna o se alalaupapa i le va o le siʻosiʻomaga ma o tatou lalolagi. I aso uma, o itula uma i aso uma o le olaga tatou te feagai ai ma le masani ai. Atonu o se aʻoaʻoga e mafai ai i le vaitausaga o augatupulaga, poʻo se tuʻufaʻatasiga o vali i le goto ifo i le la, o se mafaufauga manaia na faʻaalia e le auala. Ma na o tatou e faʻalagolago i le auala e iloa ai. Le faʻateʻaina o le faʻateʻaina pe faʻafiafiaina o se meaalofa. Ou te manaʻo e faʻamoemoe o le agavaʻa e teʻi e mafai ona atiaʻe, faʻapea foi ma le maso poʻo aga malie. I lea tulaga, e mafai e tatou ulutala ona avea ma ituaiga simumutor, aua e sili atu nai lo le sili malie malie

Le taufaasese o le faigofie

Le mafai ona ofo le faigofie

Tusiata: Vitana zhongyayko (kiev)

Tusitusiga: Faamoemoe Seebryyakova

Ata: Mikhail SteonanOv

E oʻo lava i le sili ona faigofie manatu manatu e mafai ona matua aulelei ma paʻi atu, ua e vaʻai i le faʻamaoniga i ata.

Kiev Architect Vitaly Zothingyayko filifili e toe faʻafouina pa o le faletaele, o loʻo faia se faaputuga eseese o lanu, ae o le tele o matatioata ma mea pupula. Talu ai o le pa e faasoa mai ai le faletaele ma le umukuka, matou te vaʻai i le lava faamalama ma le itu o le umukuka, ma le vaega o le puipui e faʻapena foʻi e le laupapa laupapa. O le tusi faʻapitoa lava e taʻutinoina e tuʻuina atu se mea maualuga.

I le faaopoopo atu i lenei, moli moli mu i se tasi o potu e auala i le Windows lemu i lou toto i totonu o le tuaoi, fausia o se manaia ma teisi.

Taulaga i Tabaywerque.

Le mafai ona ofo le faigofie

Tusiata: Mikhalil The Likcheskonko

Ata: Mikhail SteonanOv

Tatou talanoa e uiga i le mea e tatau ona i ai le potu malolo atoatoa.

E foliga mai e laititi, ae le o le latalata. O puipui e valivali filemu, pastel lanu, malu o mata. O le faletaele e tatau ona latalata i ai. Ma le potu ofu e le o le mea e le faigofie ona e faia. E manaʻomia foʻi le i ai o se TV ma le laulau fale teu fale. E fia le tele o lona uiga i se tamai nofoaga, lea, e le mafai foi ona lalelei ma le lelei. E le faigofie lenei galuega. Ou te le popole i le mea e faʻatulaga ai le "taulaga i Tabakcoque".

O le fiafiaga o le sailia o se potumoe e fono toetoe o nei manaʻoga uma, na lelei i le fuafuaina o fuafuaga ma matagofie i le mamanu. O le pato e faia o le tioata poloka vavae ese le faletaele mai le potumoe, e mafai ona vaʻaia i luga o le fuafuaga, nofoaga, laʻititi atu i le faʻafeagai o le faitotoʻa puipui. Ia Poket "le faʻapipiʻi, e le o latalata i mata, e i ai le tamaʻi potu e faiā. O se tagata e mataituina tagata e le mafai ona mateina o lona i ai, e ui i lea e latalata mai ma lautele tele mo le teuina o mea leaga.

Tagata taʻitoʻatasi o se tagata taʻitasi Kapeneta

Le mafai ona ofo le faigofie

Tufuga: Maria kotlyarr

Ata: Mikhail SteonanOv

Ole uafu e fetaui lelei ona o lona agavaʻa e usitaʻi ou manaʻoga ma tali i ou manaʻoga. O le a ia i lea mea maualuga, lautele ma le loloto, o le ae te manaʻo ai. O 'o le a fai i lalo o le a sili ona e manaʻomia. E mafai ona e filifilia se lanu, fale laupapa, ma isi mea ae o nei mea lelei o a tatou mea e sese ai. I le fetuunaiga uma i le faʻatulagaina, e teisi ai le pusa o pusaoai, pei ona aumaia ai e le maamamatiaga o meafale tekonolosi. O galu sasaʻe na mafua ai ona vaevaeina lou fale i lo latou faʻata. E i ai le manaʻo i se tasi o lo latou faʻaitiitia o latou foliga vaaia. O se tasi o mea fou na fautuaina ai le DE DEGIN Faitotoa o Maria Ketlyar. Tuu mea o le tulaga o lou fale, ma atagia ai i totonu o paipa o futa, o le a tuu le latou faailoga ia te i latou. O le ata o le ata o le lamepa, fiafia i ai mea uma o loʻo fiafia i le vali poʻo le pulumu i le kapeti i le aotelega o le avanoa o le avanoa lautele

Pompdiou, po o le mea e fai i se paipa

I le amataga o le 70, o se ofisa ma aga masani na tatalaina i Pale, le vaega tele o le tusiata o loo faia i le faiga ma vali i lanu eseese o fesootaiga ma paipa.

O le HOMPIDOVENT WORD na tatalaina se itulau fou i le tusiata, o loʻo faʻaalia ai se faʻailoga faʻapitoa o le fausiaina o le fale o onapo nei. Na fuafuaina muamua e le filifiliga, e leʻi faʻatagaina ai foi le manuia o loʻo iai i totonu o le ata o loʻo iai.

Sapaite and thounth Read O La Tatou Vaʻate Foliga Leaga o le E pito sili ona ese le itu, o loʻo sopoia nofoaga i nofoaga e sili ona le fuafuaina. Ma o le a faigata ona onosaʻia uma paipa i le fogaaga o le fofo o le itupa, ua le mafai ona maua ni isi auala e tau ai mafaufauga faʻapitoa ".

I le uluaʻi lomiga o "Pinggy Banks", o se faʻataʻitaʻiga matagofie o le faʻaupuga o le ea, na lipotia e le tusi tusiata o le a faʻaauau ma. Matou te mananaʻo e ofoina atu ia te oe nisi faʻataʻitaʻiga o se fatufaʻia o le olaga i lona i ai i le tasi avanoa ma matou o le tele o paipa.

Le mafai ona ofo le faigofie

Tusiata: Amaltia Tafeld, Tofik Magomedov

Ata: Mikhail SteonanOv

Tatou amata i totonu o le ofisa, faia e le tusiata o Amalia Tafeld ma Tofik Magomedov. Fale o le ofisa o loʻo i ai i le foloa ma le fesoʻotaʻiga talafeagai, pei o Visivela, komepiuta fesoʻotaʻiga, na faia i le ogatotonu. Na mafai ona latou suʻi i le pusa susu, ae o le tusiata o loʻo filifili e tuʻufaʻatasia fesoʻotaʻiga ma le moli o le fola atoa. O le ata o se sesega foliga, vali i le malamalama samasama, i le tuʻufaʻatasiga ma le toe faʻatuina o se lagona o le malosi o lo o uni ai lona ulu.

Le mafai ona ofo le faigofie

I le fale lava lea e tasi, o taumafaiga a le Fatu Fasia sa teuteuina i se paʻu paipa o loʻo pasia i le va o le faʻamalama ma le apefai i le atoa o le fale. Na mafai e le tusiaina ona ulufale i se isi mea i le aotelega o le aotelega o sitepu shircase, liliu i se elemene eleʻele. O le laina vavaeina o le lakapi ma le geometry o le sitepu, na foia i le tuʻufaʻatasiga o paʻepaʻe puipui ma lanu efuefu o loʻo i luga o le fola ma le faʻafanua o le chrome-faʻapipiʻi tutusa Chrome Steel. I luga o le fogafale mulimuli i luga o le mataga o tufuga, o le paipa alu i le puipui, ae e foliga mai e sili atu le maualuga o le 180 tikeri ma le nanaina i le puipui. O lenei ata mulimuli o PIpe Deftigrs na teʻa atoa i le uʻamea, pei o le tuu o se mea i totonu o lenei tagata epopea.

Le mafai ona ofo le faigofie

Tagata mamanu: Victor Stutchebak, Vadm Radmam (Vos mamanu Studio)

Ata: Mikhail SteonanOv

O se mea e ese ai faʻamatalaga o paipa paipa i totonu o loʻo faʻaalia ai le faʻataʻitaʻiga o loʻo mulimuli mai. O le taimi lea e leai se tasi o loʻo alu e teuteu pe styling pasia o loʻo pasia e ala i le muamua mafutaga, ae o lenei o le komepiuta vasega, o le ea malulu. I se isi itu, ua faia mea uma ina ia na o vaʻai uma a Ia, ma ua faʻaalia. Aua le taʻua le mea moni o le mea moni mo se sili atu aʻafiaga, o le ea o le ea e vali ai le susulu mumu mumu, o le fea e mafai ona maua. O tagata mamanu o le Kamupani Vester na faia lenei totonu, taulaʻi i le sitaili o le lalolagi tafailagi o komepiuta a komepiuta-tulaga o loʻo tuʻufaʻatasia ma KICH-Shapiato. Naʻo nei tofiga e mafai ona manatu mamafa i le totinesa o vali, puipui puipui ma monster-pei o se tali o lenei totonu o le tekonolosi o le pulupulu o George Pomptuwood.

Le mafai ona ofo le faigofie

Tagata mamanu: Konstantin igoa igoa, mul potapova

Ata: Mikhail SteonanOv

O le isi faʻamatalaga o le styligiss e matua ese lava mai i mea na muamua atu, ae mai i se vaʻaiga talafeagai o le manatu. O lona uiga, o le ea e le mafai ona nana ai le mea na tuua ai, ae o le a liliu atu i se mea talafeagai. I le tulaga, o totonu o le potu tele o le potu 'ai o le faleʻaiga na foia i le alofa poʻo le masani-masani faiga. O lea, sa tusia ai e Archinet Konstantin Stondedev o le sapalai ma le mamafa o le ventivisi, o loʻo pasi aʻe i luga o le potu laupapa, i totonu o le pusa ma osofaʻiga i luga o taliga i paipa taʻitasi.

O se avanoa sili ona lelei e mautinoa ai le le aoga o le manatu ma mafaufauga o se tagata i le faʻataʻitaʻiga o lamepa o le tele o ituaiga ma lapoa. Leai se isi mea o le tulaga e mafai ona mitamita ai ma le faʻaeteete pea mai le tusiata ma tagata mamanuina. Faatasi ai ma le faʻatonuga o le "moli uila" (Desktop ma le fogalemu o lamepa, kamuta ma fusi, o le fola o le palasitika. Uma le laufanua fuainumera, ua maeʻa ona fausia e le tagata soifua i le talaʻaga atoa o le i ai, na faʻaaogaina i lamepa. Ae o le a le faapea mai foi le upu mulimuli, ma e le mafai ona fai atu.

Tupuga

Le mafai ona ofo le faigofie

Tusiata: Marina bashenkova

Ata: Mikhail SteonanOv

O le taimi e toe faʻaleleia ai se fale, o le tusiata o loʻo fuafuaina e fai ai se tasi o potu tele i le nofoaga o fesoʻotaʻiga ma le potu malolo O le falevai o le a avea ma ituaiga ogatotonu o le faamaopoopoina mo le fale atoa. Lea ua tatau ai e lenei nofoaga ona avea ai ma le masani, manaia.

O le tulaga e tasi e faigata ai ma faafaigofieina le utupoto, lea na totoe pe a uma ona le fiafia le puipui. E tatau ona faʻailoaina iinei o le soloia o le puipui vaega na faia e tusa ma le fuafuaina o le faʻataʻitaʻiga mamanu. Sa sopoia e le utupoto malosi i le ogatotonu, e le gata o le faaitiitia o le maualuga o le taualuga, ae le faatagaina foi le malosi e tuufaatasia ai le avanoa. Ae o soʻo se soʻoga tuʻufaʻatasia ua setiina ia le itiiti ifo ma le lua auvae. O le masani masani pepelo, le taualuga i totonu o le papala, na tuua ai le taualuga, tuu le lio i le ogatotonu. Ina ia faʻataunuʻuina le tuʻufaʻatasiga, o lenei lio ma uma o le automo na faʻataʻitaʻi ma le palasitika ma faʻaalia a lamepa. Ma na tutupu le vavega. O foliga o tautau e mafai ona faafeiloaia e le malamalama ma le puipui puipui. Leai se tele o utupoto ma ulumiumi.

Talosia le malamalama! Ae ...

Le mafai ona ofo le faigofie

I le vasega komepiuta, lea na taʻua i luga, o se manaia faʻaiuga o le tali manaia na faʻaaogaina. Ua faaliliuina le Toeaina le Maotaga i le vasega. E le faatagaina ni aofaiga o tupe tautupe na faʻatagaina ai le moli o moli uila, ae o loʻo totoe moli tetele o moli, sima i siaki komepiuta. O le vaifofo ua maua e tagata mamanu o le kamupani vars e faigofie ma vevesi. I lalo o lamepa na toso ai fasi fasi paʻepaʻe paʻepaʻe, o le mea e masani ai e avea ma le malamalama mama ma faʻaopopo le totonu o le uluaʻi ma tulaga ese.

Luminare "se mea"

Le mafai ona ofo le faigofie

Tagata mamanu: Vladimir Kuzmina, Tatyana Chlyapina

Ata: Alexander basalayev

O le mau tele o le malosi o Ilyoch, lea na o le le fevae e tagata e maua lenei faailoga o le mativa. Ae le aoga uma, o faʻataʻitaʻiga mai le nupamoa "moni" sa le fesoasoani. O le KSCHANGA, Talavou Vladimir Kuzmir Kuzmin ma Tatiana Carlyisn ma ana tagata ua aafia i le taliaina o le talavou, tulaga ese. Na faʻapea ona i ai i le faigofie fusi "moli moli ma uaea" le faʻatapulaʻaina o avanoa masani. E manaʻomia le faʻaopopo o le sua o le vai, mai ia lava e mafai ona e faʻatau i totonu o se faleoloa tau tamaoaiga. E sili pe a fai o le alualu i luma ma lanu (mo se faʻataʻitaʻiga, lanumeamata lanumeamata). O isi mea uma e faʻalagolago ia te oe. E mafai ona faia se moli faigofie mo se umukuka poʻo se auala, pe pei o se tamaʻi povi, fatuina le toetoe lava o le moli moli mo le potu malolo. Alofa, o le a e maua "se mea."

Moli mo agaalofa

Le mafai ona ofo le faigofie

Tagata mamanu: Anna NikifOrova, Anna Snezhkova

Ata: Evgeny luchitin

O lenei moli e faigata ona vili le upu fou o le saienisi ma tekonolosi. E sili o ia mai le aveesea o se lelei lelei le matua. O le mataupu faavae e faatatau i le taimi na i ai i le amataga na faʻaaogaina i supalena: ina ia le malamalama lelei i mumomoʻe i le avanoa e mafai ai, o matatioata na suia i tioata tetele. Foi iinei. O le moli atoa e aofia ai ma se tuugalamepa, faʻatelega o le tioata ma le faia o puipui e fesoʻotaʻi ai le atoa mamanuina. E le mafai ona fai mai o le malamalama o le tasi maliga, na sili atu ona faʻamalosia ai tioata, o se moli susulu ma ua e maua fua lau meaʻai.

Faitau atili