Veranda mo le taulaga fale

Anonim

Glazing o le Logginia poʻo le Faleoloa faʻaaogaina Aliginum faʻamatalaga. Faatusatusaina o le Atimonim Profile ma Vellow talaaga mai le malosi pvc.

Veranda mo le taulaga fale 15139_1

Veranda mo le taulaga fale

Veranda mo le taulaga fale
A faʻaputuputu le pito i luga o le tioata i le tioata o le aʻoga, o le paʻu o le paʻu o loʻo tuu i luga e faʻateʻaina le avanoa i le va o le tioata ma puipui o le ata o le almuninum
Veranda mo le taulaga fale
O le uunaʻia o pupuni i luga o le taiala i le pito i lalo o na mea taʻitasi, tuu ni fusi e lua ma palu kulu. O le tulaga o le axis o le roller fetuunai le maualuga e faʻatatau i le taʻiala e faʻaaoga ai se faʻapitoa faʻapitoa
Veranda mo le taulaga fale
Faapipii le pito i luga "Deuta" faavaa.
Veranda mo le taulaga fale
Faapipiiina le fesoʻotaʻiga talaaga i luga o le pito i lalo talaaga "Doif" Faʻaaogaina, e aunoa ma le faʻagalo i luma o le faʻamaufaʻailoga o le fesoʻotaʻiga i le va o latou
Veranda mo le taulaga fale
I le tulaga o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, roote le paʻu paʻu, o le a faʻatumuina le avanoa i le va ma le puipui o le fale
Veranda mo le taulaga fale
Faʻapipiʻi le faʻavaʻa i le tatalaina o le Logginia
Veranda mo le taulaga fale
Faatulaga le faʻavaʻa i le tulaga e ala i le fetuunai lona tulaga ma pad ma tina
Veranda mo le taulaga fale
Faʻasaʻo le faʻavaʻa i luga o puipui o le Logginia e faʻaaoga ai le uʻamea ma mea teuteu
Veranda mo le taulaga fale
'O le pito i lalo o le pamu, pe a maeʻa le faʻatumu o le faʻauiga o le mea e kilia i le va o le faʻavaʻa ma le puipui o le fale
Veranda mo le taulaga fale
Faapipii le auala savali i nofoaga

I le mataupu mulimuli o la matou mekasini (tusitusiga

"I le vaega o loʻu vevela"), na matou faʻaalia ai le auala e faʻafiafia ai le pake poʻo le loggia ma le faʻamatalaga o le pvc. O lenei o le a matou taʻuina e uiga i le faʻaaogaina o le Almininum faʻamatalaga mo le tutusa sini ma taumafai e faʻailoa mea e lua ma le lelei o filifiliga uma.

Ma le glazing o le logsia poʻo le faitagata o taulaga o taulaga, o le e ona le fale, tausiga o le malosi o le ata, naʻo le taimi mulimuli e mafaufau pe faʻafefea ona faʻaaoga le Ua foliga atoa le mamanu mai le auala. O le mafuaʻaga lena o le tele o fale o fale na faʻasolosolo ona amata nofoia le tele o fale o le taupulega. I le taimi lava e tasi, a o le au vaʻa e faʻaseʻe ai ni mea fou o le auupega na manatu i ai muamua ma le matagofie o le ogalaau ma bascies, o le tusiata o le lotovaivai na o le lotovaivai. O le a matou taʻu atu ia te oe e toe liliu le Loggia i se taumafanafana Veranda i se masani a le atunuʻu nofoaga ma le fesoasoani a se vaega o le galuega a Rusia "i le o le o le orninsk. O le filifiliga e le o faafuasei.

Fafie, Aluminum poʻo palasitika?

O le a le mea e filifili ai mo faʻavaʻa, faʻavaʻa ma fusifa-fugalaʻau pa, alumini poʻo le palasitika talaaga? Le tuuina atu le fiafia i nisi ituaiga o mea e faigata tele. Veverop, mo se faʻataʻitaʻiga, o le ata o le faʻailoaina o talaaga o loʻo auiliiliina le faiga o le faʻamalama e aofia ai sea fefaʻatauaiga: 35% o fafie, 35% mai le PVC ma le 30% mai le Alumis. Sei o tatou avatu ni nai mea "mo" ma "faasaga" pe a filifilia nei mea uma.

Aliginum talaaga o le sili ona tumau, mautu, malamalama, e fetaui lelei mo le sioa o le faapaologa po o loggia. O le palasitika talaaga o PVC, faaosofia e faʻateleina ai le faʻamalosia o le Swel o le faʻamaloloina ma taʻua o nisi taimi uamea palasitika, e matua mamafa lava nai lo le alumini o le Loggia. O ata laupapa e tutusa lelei ma glazing uma o le poskon ma loggia.

O moli moli e masani lava ona vete, a o le faigofie ona aveese mai le tatalaina, aʻo le itiiti ma le mamafa uʻamea-mamafa e masani ona masani ona gagau. O le ata lafoia o le ass e le gata o le faigofie o le faʻaaogaina ma tausi mo latou, ae sefe foʻi le vaega o le Loggia poʻo le faapaologa.

E fia le tau o le sifi i le loggia?

O le gaosiga o tulaga masani a le tupua mai le almininum faʻamatalaga ma le faʻapipiʻi tioata o le a tau $ 35 i75 i le 1.2. O le eseesega i le tau ua fuafuaina i le fua faatatau o le "tutuli" faʻavaʻa ma o le lalagaina ma agai i ai, faʻapea foʻi ma le faiga o noataga. O le Mauga o Galuega o le 13-19% o le tau o le fausaga, fuafua i luga o le faʻaputuga o le amataga o le Logginia poʻo le faapaologa.

O le aso faatino o le faʻatonuga e oʻo i le lua vaiaso, ae i soʻo se tulaga o le mulimuli le faʻatulagaina e tatau ona faia naʻo le faʻatonuina. Le kamupani "Federekh" saunia se tolu-tausaga laupagaina i luga o le ata o le glasia o le loggia.

Alininim talaaga o loʻo iai le Heart Hormal Projectral, o lea ua le lelei ona taofia le vevela ma e masani ona faʻaaogaina mo le malulu malulu. faavaa laupapa ma palasitika, i luga o le ese mai ai, ua i ai se conductivity vevela maualalo, o lea e mafai ona tumau ai le fiafia i totonu o le potu mo se taimi umi ma i latou e masani ona faaaogaina mo le "mafanafana" glazing. I se faʻaopopoga, e le manaia tele i Alumini o faʻavaʻa i le vaitau o le tau malulu, ma fasi laupapa ma palasitika o loʻo "mafanafana" i le paʻi atu.

O le lautele faʻasalalauga Apaminitur Expomas ma le na taʻua o le "sili ona mafai ona tupu" i tausaga talu ai, o loʻo tuʻuina atu le nofoaga o le sili atu o le vevela o le fale.

O le vaega o le vevela o le saoasaoa o le pvc e sili atu nai lo le alumini ma fafie, o lea o le itu tauagavale i le va o le talaaga ma le puipui o le fale e tatau ona sili atu.

O le alumini i le i ai o le taʻotoga e le o le tau o le susu i totonu o le siosiomaga susu seʻi vagana le taʻele. Faʻatagaina i luga o le palasitika talaaga o le PVC mo le ogatotonu o Rusia, i luga o le40 tausaga, ae mo le itu i Sady na o le 15 tausaga na o le 15 tausaga na o le 15 tausaga na o le 15 tausaga na o le 15 tausaga na o le 15 tausaga ua naʻo le 15 tausaga na o le 15 tausaga ua naʻo le 15 tausaga na o le itu i matu na O le ata laupapa e tatau ona taulimaina i taimi uma e mafai ona taulimaina e le tauvaga, faʻapea foʻi ma le faʻaaloalo ina ia mafai ona e faia se tasi e tasi lezen tausaga.

E le susunuina le almininum, ma le PROC ma PVC o se tasi o le vaega tuufaatasi (G3) ma ua iloga e se sili ona ulaula mafai ona faigofie atu i le pvc (tusa o le flare devices " Gpcniyk latou. Kuchrenko).

O mea fai a le lalolagi, aʻo fesoʻotaʻi i le gaosiga o PVC mea taua, e le afaina tele i mea o loʻo soifua maloloina o tagata.

Aleanim faʻamatalaga i luga o le maketi a Rusia o sapalaiina kamupani e pei o Belgian Reynaers, Dutch Reynolds, Herormann, HENCEKEKHOES, MOBSEKHOES, ISNEKEKHOES, MOBSHANE " "Intertech". Insh, ma o la latou faʻamatalaga ua gaosia e le pito i luga o le oleimnim onlon, latalata i le Rusia o le Rusia Confid711.

NCs lanu lanu mamanu (masani lanu lanu)

A filifilia ni lanu i le lalolagi atoa, "komepiuta" pepa filifilia o faʻailoga, poʻo ni alofilima, pei o NCS, Ron, mantone. O le mea muamua e tolu o loʻo faʻaaoga e filifili ai vali i le fausiaina, toe faʻafouina le faiga mo ata tifaga, ma le Patone system i le lolomiina. Taitasi i laua o i latou e aofia ai le sili atu ma le afa afe lanu ma lanu, ma le fesoasoani a le faigofie ona filifilia le phat prott. Polokalama fesoasoani e vave iloa le vaega o vaega e maua ai le talafeagai le afi.

E tusa ai ma le tulafono a le malo o le Moscow N940 OT26.11.96. "O le masani ai le faʻaleleia o Moscow: Colorics, Malamalama Articsticstics ma laufanua o le DESCA Bloctiption Sweetiation o loʻo vaʻaia mai le mataitusi lanu).

Tusi ata ma atavali ma numera numera o vali ata i se vaega faapitoa o le tele o kamupani ma faleoloa faatau atu mea tiga. E mafai ona latou fesoasoani i le faʻaliliuga o lanu lanu o lanu mai soʻo se isi vaega i le NCS faiga.

Malulu glazing system

O le faʻasologa o le Ariminirum Inform System e atiaʻe e le kamupani "Interterehh" ma faʻamaonia e FCSMANDRYRYFYARF. E le gata i lea, o le kamupani "Commberkhy" - e le gata o le tagata atiaʻe o le talaaga, ae o le gaosiga foi ma le tagata gaosi ma o ia lava e faʻapipiʻiina. O le faiga ua mamanuina faʻapitoa mo le "malulu" glazing o palcon ma logsias, e naʻo 20prophiles, a o le tau o le sili sili ona faigata o isi galuega o isi kamupani na lisi atu i luga. O le mafiafia o pa o ata o le 0.2 i le 1.6 mm ma le lautele o le 60mm.

O le le fiafia o le vevela o le osofaʻiga o le feololo le mafai ona faʻamalosia i luga o le fale vevela o mea o se faʻavae o se nofoaga faʻapitoa, o le ea o le ea ma le vevela o le ea. Ona o le Head Humarty Actilf, o le muamua ituaiga o le leiloa ua lava le matua taua mo le alumini. Ioe, mafai ona faʻaaoga se tau maualalo i se tasi o le tioata faamalama e faʻaititia ai le vevela, ae mo le masani o le aliranim promed, o se fua e le aoga. Ae ui i lea, pe a faʻaaoga se faʻailoga o le ala o le almininim ma se vevela vevela, o lenei metotia avea ma talafeagai.

Afe o ata

I luga o le Aleamini Faʻamatalaga i le fale gaosi tulaga, o se tau o le tau o le tau-puipuia ma teuteu le malosi o le tau, oxide poʻo le polymer, o loʻo faʻaaogaina. O le Oxide ata ma le mafiafia o le 0.015-0.02mm ua faia i taimi o le osoa, ma le polymer o le 0.07-.0.0mtac (mo element. E masani lava, o le aʻoaʻoga o loʻo faʻaaoga e maua ai se lanu mo auro, siliva ma matua o apamemea, ma vali ma le efuefu o lanu i luga o le NCS fua. O ituaiga uma o le taina o loʻo i ai le maualuga o le ani-eleele ma aʻafiaga-malosi meatotino i le vevela o loʻo i le -60do + 150c, aveese o le umi o le susu.

Matou te filifilia le mamanu

Ina ua uma ona fuaina le Glazed tatalaina o le Logginia, o le mamanu o le Alminirum Fort ua fuafuaina: o le numera o le "Deuta, o le Sounds o Sting - Tasi (Imple) pe lua ( Lalo ma luga) - ma lo latou lautele, o le auala o le faʻatumuina o avanoa i le va o le faʻavaʻa ma puipui o le fale.

Ole numera ma le maualuga o matata e filifilia e ala i ia tulaga: O le faigofie o le latou gaioiga, lava le atoatoa ma le tomai e ave ai mo fufulu. E masani lava o lo latou maualuga e le sili atu i le 1800 mm, ma le lautele o le 1500mm. O le vaega o totoe o le nofoaga o loʻo tumu i le "tutuli" (ma le lautele o matala o loʻo fuafuaina e ala i le vaevaeina o le lautele o le steash (e masani lava ona tutusa, mo le mafai ona faʻapipiʻi i totonu soʻo se faʻatonuga).

E tuʻufaʻatasia le pito i luga ma lima, e faigofie atu "faʻamalieina" fishus i totonu o le vaalele. O le itupa itu o le talaaga o le au maimoa e le vaaia. E mafai ona matou tuʻufaʻatasia nei sosolo o le salu i le vaega, o mea taʻitasi e tutusa ai ma le tasi le mafaufau.

O le avanoa i le va o le matagaluega o le tatalaina ma le faʻavae i fafo e faʻatumuina i le faamau faʻamau, ma mai totonu o le faʻapipiʻiina o fulafula.

Pe o le mataua!

I le mamanu, e mafai ona e tuʻuina atu se faʻamalama mai le laupapa ma le mafiafia o le 30-50mmm ma e oʻo i le 120-300mm lautele, i ai o le couly chivege mai le itu i luma o le itu. O le Windows o loʻo avea ma faʻasalalauga lagolago mo le faʻavaʻa na faʻapipiʻi i luga. O le laʻau e sili atu ona afaina i le affisptic faʻapitoa e aloese ai mai le liligi ma faʻamalamalamaina i lalo o le gaioiga o le tele o le susu.

Mai fafo, o le faʻavaʻa ma le faamalama e puipuia e uamea nofoaga. Ae le i faʻapipiʻi i luga o le pito i luga, o le sami o loʻo faʻaaogaina, lea e faʻaopopo le avanoa i le va ma le sima faʻapipiʻi o le pito i luga o le fola i luga o le fola i luga. O le sump pito i lalo e tatau ona tuʻuina i lalo o le faʻavaʻa e aveese ai le tulaga lamatia o le ofi o le sulugatiti e susu; O loʻo tumau ma fao i le pito i lalo o le faʻavaʻa. O le ammospheric susu o loʻo aliali mai i le taiala e ala i pu o pu e tafe vave i le pito i lalo o le sump. O le lautele o le supa o loʻo faʻamatalaina ai le wizard pe a aveʻesea le tele o le amataga, e mai le 120 i le 300mm.

Faigofie ma filemu

O rollers i luga o le Rustial Back Beatments i se palasitika futu o loʻo faʻapipiʻi i le pito i lalo o le siʻitia o le siʻitia i luga o le palasitika i totonu o le palasitika kilipa. O loʻo faʻaoʻoloto ese atu i luga o le taiala o le pito i lalo o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, lava lava taumafaiga e faʻagaioi ai le aush. O le palasitika kilipa e maua ai se ala le leoa, puipuia ai ni fana mai le tapunia ma le faia o le nutu.

Tele fautuaga talafeagai

Aua le sefe i luga o faamalama Sili atu ona taugata ma lelei faamalama lauulu ma le saogalemu tau o le a puipuia ou lima mai le lamatiaga e taofi le va o le steash.

O le lautele o le supa e le tatau ona tele tele: o le lautele lautele o le pito i luga o le a avatu ai se ata tele, ma lalo o le pito i lalo o le faʻaopopoga lagolago, o lea e le faʻaʻi ai le dummy .

I le vevela i luga o le auala o loʻo i lalo -15s Seash e sili atu le le faʻaaogaina ona o le mafai ona faʻaaogaina o se fanua i totonu o taiala. O lenei o le a faʻauʻuina le ola o le rollers ma o le a puipuia ai le au laʻei o faʻatonuga mai le scratches ma le faʻalenatura.

Faʻavasega i le taimi o le tulaga o le taupulega faʻaaogaina i le faʻamatalaga e puipuia ai le almininum eying mai le tauloto. A foliga mai o le loloto o le scratch e taofiofi lona ata o le lanu o le lanu o le lanu poʻo le lanu e leai se aoga o le tau i se pulumu manifinifi.

Faitau atili