Ma susulu ma mafanafana

Anonim

IRTRARED HALT: O ituaiga o ituaiga, faʻamatalaga, agavaʻa ma mea faʻaletonu faʻatusa faʻapitoa ma le vevela vevela.

Ma susulu ma mafanafana 15392_1

Ma susulu ma mafanafana
O le maualalo o le vevela o le Wat-Stored (i le pito i luga ma lalo) o loʻo faʻaaoga e fai ai se mea manaia microlite i nofoaga o faʻafiafiaga, potu moe, potu potu.
Ma susulu ma mafanafana
Faatasi ai ma le fesoasoani o tioata daters, nobo (Norbo (Nouei), Space Rays e mafai ona lafoina i le tagata manaʻo.
Ma susulu ma mafanafana
Fóo.

O le umi-o le umi-galu vevela e galue ma le manuia galuega o se leoleo i le ala o le malulu malulu i le ala savali.

Ma susulu ma mafanafana
O le faʻaititia o le afi o le "tagata matua" kamupani "Concord" e iai se kesi faʻapitoa o le kesi, taofi le kasa o le siʻosiʻoina sili atu.
Ma susulu ma mafanafana
Fóo.

Faatasi ai ma le fesoasoani mai le faʻaititia o avetaʻavale, toetoe lava o le natura microclite mo laʻau ua toe gaosia.

Ma susulu ma mafanafana
Fóo.

Tuʻu le pito i luga o le vaitafe, e mafai ona e maua atoa faʻamalamalamaina o le potu poʻo ona vaega taʻitasi.

Ma susulu ma mafanafana
I le tau o le ata (ituaiga "Dynaphylm") pe tusa o le 40 $ / M2, o le Shetting System mo le fale o 200 M2.
Ma susulu ma mafanafana
Fóo.

O le IR o le fale e le mafai ona sili atu nai lo le 1.5 kw tuu i le maualuga o le sili atu nai lo le 3 M, a leai o le a susunuina i lalo o le la i lalo o le la i le la.

Ma susulu ma mafanafana
Fencix patitala i le vevela (Czech Republic).

Phiphrazing o le fatu o le Rusia vodka, e mafai ona fai atu, matou i ai i le fale e ala i le mamalu, ma lapoa mamalu. O lo matou tala o loʻo taʻua ai le ono mafai ona o le tele o taulānciltic and storication na vevela tele i le faʻatapulaʻaina o le tagata faʻatau Rusia.

I faiga masani masani (totini, convectics, cupectlaces, matematika), taumafai faʻapitoa e faia mea uma o le vevela o le vaʻa. O sea auala e taʻua o le "Convection", ma le maota o le "latou te masani ai". Ae o le ua taʻua o le maʻi (ua maimoa) o faʻamatalaga ua atili ai ona suia. O le mataupu faavae o le gaioiga a le mea mulimuli o le mulimuli mai: o le susulu o le malosi o le malosi (IR) o loʻo puipuia ai mea o loʻo latou i ai, ae le o le ea i totonu o le potu. O le auala lea e faʻaaoga ai le natura: A o le la e vevela le laueleele ma ave o le miliona o kilomita ma le vevela o loʻo uia ave o le vevela, meaatia, tino poʻo isi mea o le tagata. O le mulimuli na manumafatia ma taʻitoʻatasi, i le taimi na taia ai le ea o le ulea ma le potu atoa. O le mea lea tatou te le mafai lava ona lava moe i se aso la i le taumalulu i le la o le la, e aunoa ma le maitauina o le malulu, ma pe a vevela le lagi i le vevela 16-18c!

Mafaufau i nisi auiliiliga IR O Spoces o le vevela, o latou lelei ma le leaga ma faatusatu ma le masani ai. Talanoa puupuu, e sili atu galuega muamua ma sili ona galue muamua. O vaitafe o lo latou malosi na salalau i le saoasaoa o le malamalama ma i o tatou tulaga e le faʻaaogaina e le faʻaaogaina e mole o le nitrogen ma okesene, o loʻo vaega o le ea. O lona uiga, i totonu o le potu e mafai ona e faia se potu mafanafana a le atunuʻu, faʻaalu le itiiti ifo le malosi ma le taimi.

Faatasi ai ma le faʻatamaʻia o le vevela, o le osofaʻiga o le ea vevela i luga aʻe e tau atu i le mea moni o le tele o le vevela o loʻo faʻaauau i le foloa, ma le maualuga - i lalo ole fola. I le tele o punavai, e ese mea uma: o le vevela o loʻo i lalo, i le nofoaga o nonofo ai, o le a sili atu nai lo le faʻatauaina, ma le malosi e faʻaalu itiiti. I le natura o le lumloistity o le genitors o le o ir heaters mafai ona vaevaeina i: a) le malamalama, maua ai se vevela o le sili atu nai lo le pouliuli, po o le b) vevela-wal

O le uluaʻi ituaiga e aofia ai ni moli faʻapitoa, chandeliers, o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le vevela i le laina o le 800-1000, o loʻo maua ai le malosi o le 100 M2. E sili ona mafai ona faʻaaoga pe a toʻafia le vevela e manaʻomia mo le faʻamalieina.

O le 'auvae uliuli na gaosia i le ituaiga o faaputuga suauu ma ata, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o tagata faʻatau, i ai se galuega vevela mai le 3000 ° e le mafai ona i ai i le 10 ). E masani lava ona latou faʻaaogaina le mea e manaʻomia ai le vevela o le vevela.

I le ituaiga o le tulaga muamua e mafai ona vaeluaina, o le hity e mafai ona vaevaeina i totonu: a) Eletise; b) Maʻeu ma suavai-afivai; c) kasa. Mo le faʻamafanafanaina o aiga, e aofia ai ma fale tuʻufofoga e masani ona faʻaaogaina le muamua ma mulimuli. O lenei tulaga e mafua mai i le siosiomaga o se tagata nofo (e laititi lava pe leai foi i le tele o oloa e fai). Peitaʻi, e manaʻomia le nofouta o le siosiomaga mama o le eletise e tatau ona totogi le lima taimi mea sili atu o le vevela.

Talaʻaga, sa faʻapea sa avea ma muamua le muamua o i le olaga na faʻaaogaina i aso uma na avea o le faigofie eletise eletise e aofia ai se paʻu o NUCHROME WARE CHARE Theor ofter o tagata i luga o le 40 tausaga o le matua mafaufauina nei tamai matata faʻapitoa ma se malosi o le 500 W. Le taimi nei, eletise eletise maualalo-vevela i le mamafa o le umtings i sisifo. O i latou o le tele o vevela-fuaina o pusa ma / poʻo ata faʻapitoa o loʻo i ai le aoga o le vevela i lalo ifo o le 100 ° C. O le faʻavae o se faiga o se faiga o se ata tifaga ma se sili ona fetaui lelei faʻaaoga i ai. Mai le iʻuga, e lua fesoʻotaʻiga mo le sapalai eletise. O le Vaomatua Voltage (220 V) e ala i le Access Transformer e faʻaititia i se saogalemu saogalemu mo se tagata (~ 40 v). I le ata, o le faʻailoga o le suiga o le eletise eletise i le fale gaosi e oʻo atu i le 99.8%, lea e faʻamautu ai lona faʻaaogaina o le tamaoaiga. E faapena foʻi, tioata poʻo le tioata o le tioata poʻo le faʻataga o le faʻata (nobo, Norwa, Norso Diction, Falani). O galu e tuuina atu e ia mea e fai e fetufoiti o loʻo faʻamatalaina le la, o lona uiga latou te faia lelei i se tagata, saunia o ia i tulaga sili ona faʻamalieina. I le matou tulaga Rusia, o lenei atoa o le atoa o se auala lelei, ma e sili le faʻaaogaina e le faʻaaogaina e le o le autu, ae o se isi (lotoifale).

Eletise, faia i le ituaiga o panela na faʻamaloloina i lalo o le taualuga poʻo luga o le taualuga, e masani lava ona i ai se tulaga masani o le 600 x 600 mm. E masani ona pei kase e pei o ni moli uila. Ma le agavaʻa o le 0.3 - 2 kw, e i ai le faʻamalologa maualuga o le sili atu 2.5 m ma e sili ona lelei vevela i totonu o potu, potu malolo. (E pei ona aoga le fono, matou te fautuaina e le faʻaaogaina vavaeʻese i totonu o tagata e alu i le 1.5 kw, ma le tele o le maualuga o le 3 m, o le a umi o le 3 m, o le a umi o le 3 m, o le a umi o le 3 m, o le a umi o le aso o se tagata i se nofoaga o loʻo i totonu o le mea e maua ai, e ono tupu se faʻafitauli.)

I totonu o le IR OFVETS e faʻaaoga ai le tele o suauu o se malosi punavai, o i latou e galue i luga o le faʻanatura ma le kesi kesi ua avea ma tufatufaga sili ona lelei. O le vaega autu o le burner: o se vaega masani o le vaega o le tele o tagata. O le kesi mai le alatanu poʻo le Cylinder e tuʻuina atu i lona paluluga, lea e lelei ai fefiloi ma le tau manaʻomia; O le paluga e pa'ū i totonu o pu ma ua tumu. O le tuʻufaʻatasiga o loʻo faia i le metotia o le mumu mumu i totonu o le ofuvae plaractics, o se taunuuga o le vevela o loʻo tatala i totonu o le malae o loʻo tatala i totonu o le malae. O loʻo faʻamamaina le vaega o le sitaili i le 800-1000 ma ave le vevela o se vaitafe susulu; E tumau lava le faʻatinoina o le faʻatonutonuina ile vevela.

I le faʻagasologa o le faʻaleleia o le ie puipui, o le anotusi o mea leaga (masani aroogen oxades ma carbon mo oloa faʻatau lautele. Na amata ona faʻaaogaina i Gelelatofu, Kimball, faleʻau ufiufi, vaipuna, faletaavale i ia nofoaga, fuafua i o latou eria (volu o le sami. Gagana ofoina atu se IR-Emitter 10-30 kw mo nei faamoemoega, o le mamafa o le tasi module mai le 10 i le 25 K3, o le kesi masani o le kesi mai le 1 i le 3 M3 / h. O le faiga o le faʻatonutonu ma le pule e aofia ai se vaega o le pule, o le vevela vevela ma le kesi. E masani lava, o le fesoʻotaʻiga i le malae o le kesi e manaʻomia. O le tau o meafaigaluega uma e mafai ona oʻo atu i le $ 5-10 afe, ae o le faʻagaioiga o le 2-5 taimi e faʻatusatusa i faiga e faʻaaoga ai le eletise eletise.

KASPO (Czech Republic) ofo atu kesi i luga o tagata e fai le tau o le 2-3 taimi taugofie. Ona, o le tau o le module ma se tulaga o le 20 700, ma faʻatasi ai ma le faʻatonutonu ma le faʻatonutonuina - tusa ma le $ 1500.

O le a se mea e tatau ona ou faia pe a fai e te manaʻo e lafo le potu ma se vaega o le sili atu i le 10-50 m2, ma faʻaalu le tele o afe tala e le mafai? O loʻo vavaeʻese le emists ma se tulaga o le 2 i le 15 kw, na faʻamatala i luga. O latou e moni lava feaveaʻi, a o latou galulue i luga o le kamela o loʻo iai i totonu o le fale ma le mafai ona faʻagaioia 5-50 lita, e faigofie ona faʻagaioia, e manaʻomia tele. O le sili ona faigofie emeterters, ma le agavaʻa o le 2-3 kw, o loʻo fuafuaina mo le faʻamafanafanaina o potu laiti ma le gaosiga potu ma se vaega o Moscow ("Argo" ), St. Petersburg ("Sunshko") ma i Izhhevsk. Latou tau e $ 25-50. E sili le faʻaaogaina i latou faʻatasi ma le fale kesi o le fale ma le tele o le 27-50 lita, o loʻo faʻaaogaina i le faʻapipiʻi o le tagata ma, e moni lava i le e toatasi, e faʻatatau i le malosi o le tagata Faʻaauau taotoga.) Rusia Alamanuia kamupani "BOD-taʻavale" (G. St. Petersburg) na faʻatautaia o le suavai o le seleni kalama o le ale ale asela. E iloga ona iloagofie ai se mamanu lelei, faʻatau atu, o le aipela o le 'filifilia o le puipuiga, ae o loʻo sili taugata.

O loo i ai pea se vaega o le Emiteters, lea e masani lava fuafuaina mo le taumafanafana o le taulaiga, Veranda, galuega. O loʻo faia i le sitaili o le kesi moli moli moli ma i le vevela o le 10s mafai ona vevela le nofoaga i le 20-25 M2 (o le mea lea ua inu ti i le ea fou). Latou te le ofaina - mai le $ 1000 ma maualuga atu (mo se faʻataʻitaʻiga, emitter "arba" o le Kamupani "Bio-Radio"). E i ai isi faʻasalalau, mo se faʻataʻitaʻiga, "Frakarro" (Italia) - Ia faamaonia i Rusia, ae e sili atu taugata nai lo "arbat".

O le tele o kamupani mai fafo, muamua Spain, Italia, Farani, o loʻo ofoina atu mo le faʻatau atu i Rusia Ir Heats - Malae o loʻo galue i luga o le kesi ma le kesi o le afi. Ua faʻaauupegaina i le faaeʻe ma le afi faʻatonutonu o otometi, faʻapea foi ma le carbon monoxide faʻamalosi (pe a televave le mafai ona tapunia). Peitai, mo le Lusia, e tasi "ae" iinei: o loʻo taʻu o le auala saʻo o nofoaga i nofoaga taʻitasi, ma o tatou potu laʻitiiti. O lona uiga pe a fai o le le aoga o le le aoga o le le mafai ona amata e amata le malupuipuia mo se taimi umi. Ole mea lea, e foliga mai e te aofia ai se afi mumu i totonu o le potumoe tutusa, ae le o faʻaoʻo atu ma le faʻamalosia o le vete.

O le kamupani "Inzhproeekt Sku" (Lusia) ua atiae o le siosiomaga faauo kesi I totonu ia, o le anotusi o mea leaga i le taimi o kesi ua aumaia i le tulaga o le masani masani. O pusa ua faamaonia e faʻamaonia, e tatau ona ulufale i le galuega i fale ma nofoaga i totonu o le atunuʻu ma nofoaga, e aofia ai ma le faʻagaioiga masani. Faatasi ai ma le maualuga o le siosiomaga mama, latou te feagai ma le suauu 1.5-2 taimi itiiti nai lo masani afi mumu. Le ogaumu ma le lua kesi afi tau e tusa ma le $ 40.

I le faaiuga, ou te manaʻo e avatu i le tagata faʻatau ni nai fautuaga sili atu aoga:

- I totonu o fale nofomau ma se tagata umi mulimuli, o le sili sili ona lelei o le eletise maualalo-vevela-vevela O le pito i lalo o le vevela o la latou tagata emetrive, o le sili atu le fiafia tulaga mafai ona latou faia.

- i potu ma le lelei o le ea, o le eletise eletise ma kesi i luga ma le kamuta e faʻavae ai i luga o latou e sili atu. Mai le tulaga o le vaʻai atu o tupe sefe, e mafai ona tuʻuina mai le kesi, tulaʻi mai i le tauvaga ma faletaavale, ma le lanumeamata, ma i totonu o kapeti.

Uiga o eletise eletise

Mautu Faʻataʻitaʻiga O le malosi o le malosi, kw Tamai, vaai Mass, kg. Tusi
"Markley Electrey", ISA CF. 0.25 ... 0,75 61 (122) X61X2,5 2 ... 3. Ogatotonu o le pati, 6 faʻataʻitaʻiga
"Faapipiiina", ISA Snn. 1.5 ... 2.5 100 (150) X25X25 3. Ir sterter, 3 faʻataʻitaʻiga
BRM 4521. 4.5 150X25X25 8,2 Malosi malosi ir
"Ventuvotch", Egelani Cyberm 0.4. 240X60X0.9 sefulu ma le ono Maualalo-vevela ata
"Local Skills ma tekinolosi" Elk 0.4 ... 1,2 70 (150) x17x10 3 ... 6. Umi-galu vevela
Frico, Suetena Ni 0.3 ... 0,6 60 (120) x60x8 5 ... 10. Tausiga kaseti
IR 3 ... 6. 170 (200) X36X8 13 ... 16. IR o le fale
"Kairee Alesu", Lusia 250 W / M2 Lisi, lautele - 55 0.5 KG / M2 Mamafa ata tifaga

Uiga o le kesi i le sami

Mautu Faʻataʻitaʻiga O le malosi o le malosi, kw Kesi taumafaina, kilomita / itula Tele e aunoa ma se kesi kesi, kg Tau, $ US
"Sam", Ryzaan Gia-1.85 "tulimanu" 1,85. 0.14. fa lua sefulu
"Northern Laau",

Saint Petersburg

Gia-2.3 "la" 2,3. 0.17. 2,3. 25.
"Krasnaya Star", Moscow Uaea 3. 0.23. 3. 25.
"Bi-taavale",

Saint Petersburg

Var5. 5,2 0.38. lima 80.
Fetu 6.3 0.5. 6. 100
Van9. 8,4. 0,66 7 (leai se trolley) 150.
Fusch, Siamani LP4300Z. 4.3 0.32. lima 550.
Lp4300pz. 2.5 ... 4,3. 0.19..0,32 lima 600.
Gogiz, Siamani Ar704r 3.5 0.25. fa 450.
Ar707r 2x3.5 0.5. iva 700.
Atzs4-14 * 4 ... 14. 0.25 ... 1.5 10 ... 40.

* - fa faʻataʻitaʻiga.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le kamupani "iszhproekereker ske" mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili