Lea e faʻatulaga ai le aoina o le fale o lapisi: 12 nofoaga talafeagai i le fale mautotogi

Anonim

I totonu o le umukuka kamuti, i luga o le faapaologa pe naʻo le puipui - matou te taʻuina atu poʻo fea e tuu ai le koneteina mo vavaeʻese lapisi lapisi.

Lea e faʻatulaga ai le aoina o le fale o lapisi: 12 nofoaga talafeagai i le fale mautotogi 16135_1

Lea e faʻatulaga ai le aoina o le fale o lapisi: 12 nofoaga talafeagai i le fale mautotogi

1 i lalo o le magoto

O se pakete mo taumafa taumafa e masani ona tuʻuina i le kapeneta i lalo o le magoto. E faigofie: O le faʻamamaina o fualaʻau ma le teuteu e mafai ona lafoina vave i totonu o lapisi, e aunoa ma le tuʻua o le fale faigaluega.

Afai e faʻatagaina le kapeneta

Afai o le faʻatelega o le Kapeneta faʻatagaina, e aoga e tuʻu ai le pakete se tasi, ae toʻatele. I lea tulaga, e mafai ona tele se aitalafu e tane e ala ile tane. O le a taulaʻi le lapisi i le tasi nofoaga.

2 i le umukuka pusa

O le isi filifiliga mo le faʻavasegaina o lapisi i totonu o le umukuka o le faʻailoaina o se pusa faʻaʻa mo pusa.

I lenei tulaga, piki faigofie & ...

I lea tulaga, filifili lelei pusa ma ufiufi. O le tapunia tapunia o le a fesoasoani e aloese ai mai faʻafitauli i manogi le fiafia, ma o le a foliga tutusa lelei.

  • Faʻafefea ona faʻatulaga se tuʻugaga o lapisi lapisi, pe a fai o iai sau tamai umukuka: 4 fono

3 i le umukuka

E tupu o pakevai o lapisi i le umukuka, mo se faʻataʻitaʻiga, latalata i le pa gaogao pe i tafatafa o le faamalama. O lenei nofoaga e faigofie tele: E te le manaʻomia e tatalaina le faitotoʻa faitotoʻa a le kapeneta o le a toe togi se mea.

Afai o lenei metotia e talafeagai mo oe ...

Afai e talafeagai le teuina o se teuina mo oe, piki se pake ua vaevaeina i ni tane. Mo se faʻataʻitaʻiga, e pei o le ata: I vaega e tasi, o otaota e mafai ona aoina, poʻo fea e noatia i suʻesuʻega, ma le lua - le-le lua - le toe faʻamatalaina. E faigofie, pei o le tele o faʻasaeā a Lusia, o loʻo vaevaeina le laʻau i nei vaega.

4 I Nichh i le umukuka

Afai ua e laki ma le tele o le umukuka ma mafai ona faia se steanciator kapeneta i totonu o se naifi, faatulaga le teuina o otaota uma i totonu.

E aoga le mafaufauina o le shelves bud & ...

E aoga le mafaufauina o le tele o le umukuka i luga o le umukuka, oloa ma masini o le a teuina i totonu o fata. E sili le piki i luga o pusa uila ma ufiufi. E masani ona aulelei, ma o latou mea e nana i mata o isi tagata.

5 i luga o le faapaologa

Tuu pepa, ipu tioata ma palakalafa pala e mafai i se potu e le nofomau ai, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le faapaologa. E talafeagai tele lea pe a fai o le adin le umukuka: E te le tau alu e aveese le lapisi.

Mo le teuina o otaota iinei o ...

Mo otaota teuina, atigipusa pepa, lalagaina ato poʻo atigipusa fagu ua faʻaaogaina iinei. E mafai ona latou ofuina le fata, i luga o fata, o loʻo iai isi mea, pe naʻo luga o le fola.

O le isi mea e fia iloa ai o le lapisi o lapisi i luga o le Loggia o le faʻaaogaina lea o le Vavae Galoshes. E talafeagai mo uma tapunia ma tatala palu.

Fetuunai tagata uma

Fetuunai pusa taitasi i lalo o se isi ituaiga o otaota. Manaia lelei, mo le palasitika, o pepa ma tioata oe manaʻomia tolu seevae.

  • 6 mea e le mafai ona ave i luga o le lapisi (pe a e le manaʻo e maua se lelei)

6 i lalo o le faamalama

O lenei filifiliga e talafeagai mo i latou e maua fua avanoa i lalo o le faamalama i autafa o le maa. E fiafia e tuʻu le teuina i totonu o le umukuka: ona e le tatau lea ona e toe foʻi mai e togi ese le lapisi. Lenei e mafai ona e fausia se papa papaʻu pe tautau ni nai seevae.

E tatau ona tuu i latou

E tatau ona tuu e leai ni faʻasaina o ni pisinisi: pepa, palasitika ma tioata. Mo le teuina o lapisi meaai, o le pusa o le a le fetaui: ona o le latalata i le maa, o le a vave verretch vave.

7 i le fale teu oloa

Afai e mafai ona e tuʻuina le potu avanoa, e mafai ona e tuʻuina le au laʻei e faʻavasega lapisi.

Faʻaaoga mo otaota gem ...

Faʻaaoga pusa faʻapipiʻi ua faʻapipiʻi mo otaota. Muamua, o le mea foʻi le teuina o le a foliga mai laititi, ma lona lua, latou te le tuʻuina ese mai le soa soa e oʻo atu i le potu ma faʻafefeteina faleʻaiga ma meaʻai.

8 I le Malo o le Tamaoaiga

Le tolauapiga tamaoaiga i ato mama e teuina, e masani ona tuu i le vaniu latalata i le umukuka. O lona uiga o le a o le a le mamao ese lapisi. O le mea lea, o le teuina o otaota i totonu e matua talafeagai.

Tuu lapisi i le kapoti ...

Tuu lapisi i totonu o le kapoti e mafai ona i pusa po o ato. O le a faigofie i latou e aoina fagu ma gagau le pusa palasitika.

9 i le pito i tua

Mo nei faʻamoemoe, e mafai ona fetuʻutuʻu e faʻataʻavalevaleina ma ufiufi. Filifili filifiliga e faigofie ona uuina le tasi i le isi. O mea ia o le a avea ma avanoa. E mafai ona e tuʻuina i soʻo se nofoaga maua fua.

E ulufale i pusa i totonu

Ina ia ulufale i totonu o pusa i totonu, taumafai e piki le lanu ma faʻaopoopoina i latou ma le malosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, saini le tofiga o pusa taʻitasi e saini ai se vai matagofie.

10 i le potu lavalava po o le pou

A iai ni ou potu e sili ona lautele, ona mafai lea ona latou faʻatagofie lapisi, e ui lava o se mea e le masani ai e teu ai.

Tuu le otaota i latou ...

Tuu le otaota e le maua ai le le fiafia o manu. A leai, o le manogi e mafai ona lelea lavalava ma ie lino. Mo le mafuaʻaga lava lea, o lapisi e tatau ona faʻaopopo naʻo le koneteina ma le hermec suauʻu.

  • Faʻafefea ona faʻavasega lapisi i le fale ma tuʻu i ai pe a e nofo i Rusia

11 i le ala savali

Afai ei ai soʻu nofoaga i le alatele, e mafai ona e tuʻuina pusa poʻo ato i totonu. I lea tulaga, e aoga ona e ulufale i totonu o mea.

Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le manatu ma le f ...

Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaoga le manatu mai le ata: piki i luga o ato ma taga tagamea faʻapipiʻi ma gagau lapisi ia i latou i le vaega. Na teuina foliga foliga matagofie.

12 i le puipui

O lenei metotia e talafeagai mo i latou e le o le tele o avanoa i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi. Mo le teuina ma faʻavasegaina o lapisi, e mafai ona e faʻaogaina avanoa gaogao i luga o le puipui.

Maua se ato lapisi

Faʻatau se laʻau laʻau, mo se faʻataʻitaʻiga, e i ai se mea faapena i Imeka, ma tuʻu i luga o le puipui. E faigofie ona gagau pepa laupapa ma pepa.

Faitau atili