6 soifua maloloina mo le faʻamamaina o nofoaga e faigata i taimi uma ona fufulu

Anonim

Tank Tolett Bowl, lineti ma tauaso - taʻu mai ia te aʻu le vave ma na o le faʻamamaina o nofoaga e le faigofie ai ona maua.

6 soifua maloloina mo le faʻamamaina o nofoaga e faigata i taimi uma ona fufulu 2283_1

6 soifua maloloina mo le faʻamamaina o nofoaga e faigata i taimi uma ona fufulu

1 Tank Toletza

Aua neʻi iloa e tagata uma a o fufuluina le faletaele e le lava le fufuluina o totonu o le faleuila. O le faʻafitauli o le le fiafia o manogi poʻo le leaga o tetea e mafai ona tupu ona o siama e faʻateleina i totonu o le tane. Aemaise o lenei faafitauli ia ono popole i latou o e faigata ma e masani ona mimilo vai i totonu o le fale.

6 soifua maloloina mo le faʻamamaina o nofoaga e faigata i taimi uma ona fufulu 2283_3

Faʻasaʻo mea uma na: E te manaʻomia se pulumu ma se uila faʻalelei ma meaai o le soda. Tatala le tane ufiufi, tuu i lalo le vai i le faleuila e tuu le vaega o le vai, ia faʻaaoga le soda i le pulumu ma fufulu lelei puipui. Ae paga lea, o le metotia o le a le fetaui ma taofi faleuila ma faapipiiina, talu ai e le faigofie ona alu i le vai vaituloto.

  • 5 fua manatu mo le faʻamamaina nofoaga e le oʻo i lima

2 ogaumu

6 soifua maloloina mo le faʻamamaina o nofoaga e faigata i taimi uma ona fufulu 2283_5

I le tapasi ma le Naler i totonu o le ogalaau, aemaise lava afai e te leʻi faʻamamaina i se taimi umi, ae o se uiga faʻapitoa e mafai ona tuʻufaʻatasia. E le manaʻomia le toe faatauina o le Crofetanity, e mafai ona faʻaaoga i totonu o le fale faʻaoga mea o loʻo i le umukuka taʻitasi. O le ae manaʻomia ni meaʻai Suauu, Tape Vinega ma le fufuluina o le vai. O mea e tatau ona fefiloi tutusa i le tutusa tutusa: o le paluga e tatau ona liliu i totonu o le folauga. E tatau ona faʻaogaina i luga o vaipanoa uma o loʻo i totonu o le ogaumu ma tuʻu mo le tolu itula. I le taimi lea, o le palapala o le a faʻateʻia, ma e mafai ona aveeseina i le susu susu.

  • Faʻafefea ona fufulu le ORan mai le gaʻo ma le Nagar: O auala faʻaleaganuʻu ma 12 folk fua

3 Fenums Tile

6 soifua maloloina mo le faʻamamaina o nofoaga e faigata i taimi uma ona fufulu 2283_7

O le sui o le i le va o le paʻu paʻu ma se sponge poʻo se pulumu lapoʻa e le aoga - e tatau ona e faia sili atu taumafaiga. Ia faia lenei mea, o le faigofie lava auala e ave ai se nifo tuai. E faigofie ona tuiina ona bristles i le loloto o le suavai ma le palapala ua fufulu vave. Faatatau i le taʻele e aveʻese ai le plaque poʻo le ogatotonu - e faʻalagolago i lau faʻafitauli. Faʻatali le manaʻomia o le taimi o le taimi faʻamatalaina i le faʻatonuga mo le vailaʻau, ona faʻaalu lea o le au pulumu. I le faaiuga o le fufuluina, fufulu mea uma i le vai.

4 taʻele faleʻoloa

6 soifua maloloina mo le faʻamamaina o nofoaga e faigata i taimi uma ona fufulu 2283_8

E mafai ona faʻaogaina se polokalame faapena i isi nofoaga i le faletaele, mo se faʻataʻitaʻiga, o seevae o le taʻele, lea na fausia ai le fungis. O le pulumu nifo e fesoasoani e te maua ai ma aveese le palapala.

  • Lifehak: Faʻafefea ona amata faʻamamaina, pe a e ita ia te ia

5 puipui

6 soifua maloloina mo le faʻamamaina o nofoaga e faigata i taimi uma ona fufulu 2283_10

I le taimi o le vaitaʻele, o tamaiti e masani ona manogi i luga o le puipui ma faʻailoga ma lima. E mafai ona e faʻaofuina i latou ma le fesoasoani a se Melamine o loʻo vaaia - O se paketi, e faigofie ona maua i soʻo se faleoloa tau tamaoaiga. E sili le faʻaaogaina o ia i totigilima totigilima. Faʻaputu le gaioiga i le isi: vai vai ma solo le afifi afifi i luga o le puipui. Ae ui i lea, o le a le mafai ona aveese mea uma mai le taimi muamua, o lea ua e tausia.

  • Faʻafefea ona sefe le kapeti mama: 7 faigofie le olaola

6 Tauaso

6 soifua maloloina mo le faʻamamaina o nofoaga e faigata i taimi uma ona fufulu 2283_12

Efuefu, faʻaputuputu i luga o fusi o tauaso, tapuni le aliʻi, ae e tau i le tasi i le vaiaso. Faʻafaigofie le galuega o le a fesoasoani ia te oe microfider pulumu mo tauaso. Ae afai e faʻapea foi ona le lima, faʻaaoga a matou polokalame: Tu i lou lima soʻu matamuli - o lea e faigofie ona atilogo i le va o papatusi a pupuni. Amata solo le efuefu mai le pito i luga i lalo. O le isi filifiliga e aveese ai le pefu - alu i totonu o le pane ma se ie puipui ma se faʻapitoa vaʻavaʻaiga ma se faʻapitoa vaʻa.

Afai o le palapala ua uma ona oso i luga o le potu, faʻafefiloi le '' '' ai vinega ma vai e tutusa faʻatasi. Tuʻu i lalo le totini i totonu o le vai, fetaomi ma faʻapipiʻi lou lima. Ona fufulu lea o le vaega e faʻaaoga le polokalame muamua. Ina ua maeʻa ona fufulu, tuʻu le tauaso i le matutu. O lenei faamamaina o polokalame e le talafeagai mo se ie puipui na faia i aano o mea masoa, pei o le pepa.

  • 7 auala paie e taua ai fale efuefu

Faitau atili