O fea e amata ai le ata o le nofoaga: 7 taua sitepu i le faʻatoʻaga o le miti

Anonim

Mai le fausiaina o se fuafuaga ae le i filifilia ni laʻau talafeagai - matou te taʻuina auiliili le auala e faʻaaoga lelei ai le atunuʻu.

O fea e amata ai le ata o le nofoaga: 7 taua sitepu i le faʻatoʻaga o le miti 3029_1

O fea e amata ai le ata o le nofoaga: 7 taua sitepu i le faʻatoʻaga o le miti

O le uluaʻi teuteu teuteu ma lelei-fale teritori o le teritori o se miti o soʻo se dac. E toʻatele e mautinoa o le emo o lenei miti e ono naʻo le fesoasoani a tagata poto faapitoa. Ae e mafai ona e taulimaina ma oe lava. I le tusitusiga matou te taʻu poʻo fea e amata ai le mamanu o le atunuʻu ma pe faʻafefea ona maua se iʻuga lelei mo ni nai sitepu faigofie.

Faʻafefea ona fai se poloketi a le atunuʻu

1. Fuafuaga Fale

2. Aloaia zonge

3. Matou te fuafua e fau

4. Nofoaga Inisinia Fesootaiga

5. Tuu se mea faʻapitoa

6. Fuafua auala ma nofoaga

7. Matou te filifilia laau

1 le mea e amata ai le laufanua o le nofoaga o le 'upega tafaʻilagi: Fausia se fuafuaga

Tagata mamanu faia i polokalame faapitoa i luga o le komepiuta. A iai se tomai, ole a sili atu le faafaigofieina galuega. Ae leai se komepiuta, e mafai ona e fausia se poloketi laufanua lelei. E manaʻomia ona amata i se auiliiliga auiliili.

O le mea e tatau ona e iloa mo se auiliiliga atoa

  • Le i ai ma le maualuga o le vai o le vai o tupu.
  • Ituaiga o microclite.
  • O le tulaga muamua o le matagi gaioiga.
  • Le vaega o le eleele.

O nei faʻamatalaga o le a fesoasoani e faʻailoa le nofoaga o fale ma teuteuga o le fale resitala, faʻafetauia mea leaga o le nofoaga. Ona alu lea i le fausiaina o se fuafuaga. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia ma le saʻo fuataga. Lagolago Rollette, Tapasa, tulaga. O mea faigaluega e manaʻomia e faʻamanino ai le tulaga o mea.

Muamua fuaina le tulaga o le nofoaga. Ina ua maeʻa, ona amata lea ona latou fuaina le maʻi ua taina mea. O nei fale, ona laʻau tele laʻau, laʻau fugalaʻau e tumau pea i le mea e faʻatumauina ai le toe fausia. E le gata i lo latou uumi ma le lautele e fuaina, ae o le maualuga. I se faʻaopopoga, o le mamao mai la latou faʻatino i luga o nei faʻatinoga i le pa ma isi ituaiga o saisaitia vaʻavaʻaia.

O fea e amata ai le ata o le nofoaga: 7 taua sitepu i le faʻatoʻaga o le miti 3029_3

O fua e aoina ai e fesiitaiina i le pepa. E tatau ona e amata toso mai le filifilia o le fua o le lumanaʻi fuafuaga. E sili le filifilia o se lapoa, pe tusa o le 1:50 pe 1: 100. Sili atu apalai e tusa ma faatonuga.

Vaega o le fale ata

  1. Tusi le tuaoi.
  2. Matou te faamanatuina fale, nofomausegata ma le le nofomau.
  3. Matou te maitauina ni mea le suia.
  4. Faaali ala ma a latou taitaiga.
  5. Matou te taʻu mai le itu o auala o le malamalama ma le matagi.

O le ata faʻapipiʻi faʻamatalaga i auiliiliga auiliili. Valivali penina o lanu eseese faʻailoga nofoaga ma le maualuga o le susu, eseese eleele fausaga. Taulai atu i le maualuga o mea ma o latou nofoaga, fuafua le webunit sone: walar, paolo ma feoloolo. Fautuaga lelei: Faʻatinoina o polokalame o vaega taʻitasi a le teritori i luga o le tane. E faʻaoga i le vaega autu ma faʻaliliuga. O le mea lea e faigofie ai ona sili atu le faigofie o le boice didigner e feagai ma se tele o faamatalaga.

Afai o iai se tomai o loʻo galue ai i polokalame faʻataʻitaʻi, pei o le poto faʻamalosi, faʻatoʻaga faʻatoʻaga ma ei ai, aua le manaʻomia le fausia se polokalame i luga o pepa. O le faʻasologa atoa o faʻamaumauga na tuʻuina atu i totonu o se komepiuta komepiuta, pe a maeʻa ona faʻatautaia o le a tuʻuina atu ai se auiliiliga fuafuaga. Faatasi o polokalame o loʻo e lava le faʻaopopoina o mea e fausia ai le poloketi, e faʻamaumau ai, ma isi mea. E faafaigofie mamanu.

O fea e amata ai le ata o le nofoaga: 7 taua sitepu i le faʻatoʻaga o le miti 3029_4

  • Afai o lau vaega o le 2 hectistas: 8 manatu o manatu mo le faatulagaga o se tamai eria

2 zonging le teritori

I faatonuga, lea e amata ai le ata o le tulaga, e le mafai ona alu faataamilo i se manino mimigi. O lona uiga o le tele o sone ma se mafuaʻaga faʻapitoa o loʻo iloga i luga o le 'upega tafaʻilagi. La latou i lalo ifo o le tolu. O le muamua - nofoaga nofomau ai, o fea o loʻo tu ai le fale, o le fogata, o le poloaʻiga, o le pātifai. O loo i ai le faletaavale, faʻamavae, togalaʻau, pe a manaʻomia. O le Faafiafiaga nofoaga e faʻatuina se gazebo poʻo le pergola, aau vaitaʻele, a tamaiti, etc.

Mo taga filifilia taʻitasi, e manaʻomia le faia o se lisi o mea. O le a fesoasoani lea ia te oe e te le faʻatogaloina ai le auala. Lelei e lelei, o le tagata mamanuina poloketi o loʻo atiaʻe i le nofoaga mamanu o le fale. O lona uiga, pe a gaogao le teritori. I lea tulaga, o le faigofie auala o le toso mimita, fai se lisi o mea taua, e fetaui lelei ma i latou. Afai ua maeʻa le fausiaina, o le a sili sili ona faigata i ai, ae mafai foʻi.

O le tuaoi o so so so so so so so so so so so so so so so so so soleni e tatau ona manatu. Taʻavale Lenei, Faʻaaoga pa, ola fula, fugalaʻau moega, ala, ma isi. E taua le filifilia o le itu taumatau o le mamanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se isi itu tulimanu e manaʻomia e te le fiafia ai i se tulaga maualuga maualuga. E mafai ona avea o se wicker hedge, pergola po o le pa, faoa faamalosi e le teuteuga baaaans, e tele roses po o isi laau coung. O le a latou puipuia mai le la, efuefu ma le matagi.

Ae leai se ie tutu maualuga i soo se mea. O le atunuʻu o le a foliga o le a vaʻai ma le laititi. E sili le faʻataʻitaʻiga ma le auupega maualalo: tuaoi, vaʻai fugalaʻau moega paʻepaʻe, maualalo masini masini, vaomatua. E mafai ona taʻu faʻailoa o tuaoi o ala. Na latou faʻataotoina i latou ma iliiga, tuʻu tuʻituʻi, faʻapepa, fafie, maa, maa.

O fea e amata ai le ata o le nofoaga: 7 taua sitepu i le faʻatoʻaga o le miti 3029_6

  • 5 manatu lelei mo i latou e manaʻo e faʻaauauina le veranda ma le penefiti

3 Tuu le fale ma tamai fausaga fale

O lenei e tatau ona e fuafua uma sone filifilia. E faigofie le faia i vaega o le aofaʻi fuafuaga i luga o le sailia. Siakiina ma se lisi, tuu uma mea talafeagai. Ae i le taimi lava e tasi, e manaʻomia le ia talanoaina ni mea taua. O le muamua o le faʻatonuga ma le lapoʻa o le ata lafoaʻi. E sili le tuʻuina i fale maualuluga ma mamanu ma le Northern poʻo le itu i matu o le itu i matu o le itu o le paʻepaʻe.

E manaʻomia le masani ai o i latou lava i metotia fausiaina nei ina ia le faʻagasologa o le faʻaumatiaga o le fale sa leai ni faʻafitauli. Fale e tatau ona tausisia tulafono faavae. A fuafua, o foliga o le 'upega tafaʻilagi ua faʻaalia. E mafai ona le taofi le pamu e mafai ona fausia. O se Nizenan Engdana poʻo le faʻaaogaina o se vaega o le poronive, lea e mafai ai ona aoina le vai mai le alavai alavai.

O le aga i fale uma e tatau ona maua fua. E manaʻomia le mafaufau e ala i le ulufale atu i le fale ma le tamaoaiga o tamaoaiga, pe a manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se masini faʻatasi e masani lava ona faʻapipiʻiina le suauʻu. O le mamanu o le tamaoaiga o le tamaoaiga e sili atu faigata pe a manaʻomia se togalaʻau. O moega masani i le ituaiga o Khlololov i luga o le Lalolagi e manaʻomia e sui ma faʻaleleia atili.

O le fualaʻau fualaʻau ma moega maualuga e sili atu le faigata ona faia, ae faigofie ai le tausiga. Ioe, ma o foliga vaaia e sili atu ona aulelei. Rudges ua faaauupegaina i vaega mai laupapa, piliki, sima, palaaiga, uʻamea papatusi. O auala i le va o latou e lalagaina ma Rubberoid poʻo ata tifaga, moe moe pe tuʻu ese le palu. Afai e tatau, latalata i laau.

O fea e amata ai le ata o le nofoaga: 7 taua sitepu i le faʻatoʻaga o le miti 3029_8

  • O loʻo matou fuafuaina le nofoaga o moega i luga o le atunuʻu o le atunuʻu: tulafono, lapopoa ma isi mea taua

4 Matou te fuafuaina inisinia fesootaiga

Ia mautinoa le olaga masani, e manaʻomia le aumaia vai, sowouge, moli. Mafaufau i le alavai alavai. O le ata o loʻo faʻailoga i le mea o loʻo i totonu o fata, fata ma uaea e tatau ona faʻatulagaina. E mafai ona faʻatonuina i latou e faʻapea foi ona faʻalavelave i le galuega i le faʻamasinoga. Afai e le mafai, ona fai atu lea iai ma le puipuiga mai faalavelave faafuasei.

E le gata i le fale e fai ma taʻimua, aʻo le faletaavale, i le togalaau. E tatau ona tatou mafaufau muamua i luma le faʻavasegaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o laau lanumeamata. A leai, e tatau ona i ai se auala fua o le vai vai vai mo fugalaau ma laufanua. Filifiliga talafeagai - Otometi SIMBID PANE. O lona faʻatulagaina o le a manaʻomia ai le faʻatatauina o se tele o paipa i le itu atoa. Ae e aoga.

O fea e amata ai le ata o le nofoaga: 7 taua sitepu i le faʻatoʻaga o le miti 3029_10

  • Matou te aoina le uriti o le faiga o le sikaiga mo lanumeamata mai le parrel mo 3 sitepu

E le mafai e le avanoa e le mafai ai e aunoa ma le malamalama. I le pogisa, o le a talafeagai le teʻena le faʻaititia o le fale, fale ma nofoaga faʻa -ʻalua. E foliga matagofie tele le malamalama o ala, laʻau tele, teuteu, fausaga, vailaʻau. O le auala lea o le siosiomaga o le faʻataʻitaʻiga o le talafatu o le talafatu. Ina ia faʻaititia le aofaʻi i le eletise eletise, e mafai ona e liliu i luga o moli ma moli i luga o laina lami.

  • Faʻafefea ona teu le uluaʻi seleselega: 14 taua manatu

5 tuu se mea faʻapitoa

I le lotoifale, o le lotoifale faʻasao puipui puipui. O ituaiga o faʻatulagaina e faʻalagolago i le mafuaʻaga ua faavaeina ai. Meamata lelei. Na taʻoto i lalo le faitotoʻa o le talafatai se maʻa, piliki, moe le moe i le iliili. E foliga lelei atu vai i le vai. Afai e faʻatagaina le nofoaga, o le mini-afu e faʻaoʻo pe a tafe atu le tafe mai le laina o le maa. O le vaitu e mafai ona aoga pe a e lafoina alavai i totonu. O faʻaputuga mea e mafai ona faʻaaogaina mo manaʻoga faʻapitoa.

O le vaivaiga e le fautuaina e tuu i luga o le la. E tatau ona ufiufi le tele o ave sao i le sili atu ma le ono itula. A leai, o le a faaletonu ia manufani ma faʻatiga o iʻa e mafai lava ona ola i le faʻasasaā. Aua le faʻapipiʻi i luga o laʻau ma le lush o togavao. Mai ia i latou i le pogai o Andege, ua gagau lala, se isi lapisi. O le pule o le a tatau ona auai i le faamamaina, a leai e ala i le susu ua amata ona tafe.

O le isi tagata va eseese o le atunuʻu o le vaitaʻele. E faʻapipiʻi i luga o se tulaga lautele. E uiga i le pesini e sili atu le tuʻuga o se pato, faʻaaogaina o se nofoaga e malolo ai ma le sunbathing. Fuaitau ma foliga o le mamanu e mafai ona sili ona eseese. I le faavae, o le atigipusa PVC ua aveina, na atoatoa atoa lava pe na faatauina uma i le eleele. Tuu le laupapa, Seti Demet, apeti, etc. O ia vaitaʻele i luma o le malulu o loʻo faʻasaoina. E mafai ona tuu se pesini le tumau, e na ona fufulu mo le taumalulu. Ae e uiga i le faʻatonutonuina, ona e tatau ai lea ona galo.

O fea e amata ai le ata o le nofoaga: 7 taua sitepu i le faʻatoʻaga o le miti 3029_13

  • O le a le mea e fai i le atunuʻu vaega o le 4 lalagaina: manatu o laufanua mamanu ma 70 ata

6 Fuafuaina auala ma nofoaga

O le ata o loʻo otootoina ai le ala o le a fesoʻotaʻi ma teritona teritori i totonu ia latou lava. A e manaʻomia ona faʻamamafaina le malamalama mama o laufanua ata, latou te fuafuaina ma laina saʻo ma itu. Ina ia faia le fuafuaga o mea sili ona moni, latalata i le masani ai, i le faʻailoga faʻailoga Aloʻese mai tuʻusaʻo itu ma laina.

Eseese au mea e filifilia mo le faʻaputuga: e poloka ai le taʻele, piliki, maʻa. E mafai ona e opeopea i latou ma le oneone, iliili pe rumble. Ae i lenei mea e tatau ona latou faia faavaivaia i se taimi lata mai. Decinc e lelei mo le teuteuina o se nofoaga malolo. E faigofie ona mama, aloese ai mai ni aafiaga leaga tele. O le a foliga matagofie Woodsweir. O le tulaga mo le patoso poʻo le paka o loʻo lafo ai ma se maʻa o maʻa po o auala savali.

O fea e amata ai le ata o le nofoaga: 7 taua sitepu i le faʻatoʻaga o le miti 3029_15

  • Faʻafefea ona faʻaaogaina 6 eka ma ou lava lima i le Cottage: 5 sitepu i le atoatoa mamanu

7 Filifili laau ma le vevesi

E tumau lava le filifilia o laau. Amata i le umi. Ua "tuu" i luga o le Fuafuaga, latou te amanaia o la latou tele i le tagata matutua. Iloa le lautele o le ata lafoia o le a latou togiina. Taimi taua. O laʻau tele e tatau ona tuʻuina ina ia mafai ai e le latou malosi fua ona faʻaleaga auala, fesoʻotaʻiga poʻo faʻavae o fale.

  • 7 sili ona lelei mo le faitotoʻa faitotoʻa (pei o le laufanua o loʻo iai)

Piki atu o ata mo le fugalaʻau togalaʻau, taumafai e aoina laʻau ma le tafe o loʻo sui ai le tasi ma le isi ina ia pupula i taimi uma moega. E taua le aua le soona fai lou malosi. O le tele o moega e matagofie, ae e tele se taimi ma taumafaiga. E sili atu le popole i le tagata. E mafai ona usitaʻia au moe fugalaʻau na o latou pe "faʻasee" e faʻaletausaga. Valivali Gamma ua filifilia. E uma e se tasi se sauaga a le auguiwall, o se tasi o se ata puʻupuʻu monochrome laufanua "i nisi taimi" faʻamaligiina "

I le mataupu mulimuli, gard e manaomia. E matagofie, ae e manaʻomia le faʻalogo faifai. E faigata mo se lanumeamata lanumeamata e tausi ai, e manaʻomia le faʻaofu masani, le fiu, vao, loʻa. LandCape Teuteuga vaega: fugalaʻau mai i se uila tuai poʻo ni taʻavale, chubs pe fiti ma laʻau. Malaia lelei, togalaau togalaau, manu felelei. Uma lava o mea mataga.

O fea e amata ai le ata o le nofoaga: 7 taua sitepu i le faʻatoʻaga o le miti 3029_18

  • 10 laʻau mo le tuʻuina atu ma le tagata e te le o toe manatuaina le mea e te manatuaina i lau '' upega tafaʻilagi

Matou te feagai ma le mea e amata ai se poloketi a le laufanua o le fanua o le atunuu. E faigata i taimi uma ona amata, ae aua le fefe. Afai e leai se talitonuina i ou tomai, e mafai ona e amata i se tamai fausaga, ona e faalauteleina lea o le teritori. E manaʻomia le aʻoaʻoina o le manatu, galue i se faʻataʻitaʻiga. Ma, i le taimi, o le fale o le a liliu mai i se tulimanu manaia.

  • Faʻafefea ona mamanuina se laufanua o le 12 hectare nofoaga: 8 tulafono mo tagata uma

Faitau atili