6 "O le tinamatua" fautuaga i le faamamaina, e le tatau ona mulimuli i ai

Anonim

O e manatu pea o le Cola o le a sefe le faleuila mai le plaque, ma le soda fufulu le pupuni? Sei o tatou taumafai e faatalitonuina oe le faafeagai i la matou tusitusiga.

6

6

1 fufulu faamalama Soda

Tele taimi e mafai ai ona e feiloaʻi ma le siʻosiʻomia faʻalelei ma vave fufulu o faamalama ma le Syda fofo. Masalo i le taimi nei na faʻaaoga ai le metotia lea i le faiga o le leai o se faʻapitoa o le faʻapipiʻiina i faleoloa. Ae o le mea moni o loʻo e faʻatali mo se uiga lelei i le faiga o mea leaga ma ua leva ona fufulu ma le palasitika o paʻepaʻe, lea ua mago ai le soda. O le mea sili ona lelei o le filifilia o se sefe saogalemu pe alu e fufulu ma fufulu vai ma ie mai le microfiber.

6

  • 8 o mausa leaga i le taimi o le seleselega (sili atu le aveeseina o latou!)

2 Aveese ni tulaga mai tioata ma le suauu ma vineta

O nisi taimi e mafai ona e tautevateva i luga o le siata tuai, fufulu le laulau faʻapapa, lea na teteʻa mai liʻo, o le faʻafefiloi o le suauʻu lavalava ma le vineta. Ae paga lea, o le vineta o se vailaʻau lava e mafai ona maua ai se mea aoga ma mafai ona faʻaleagaina le lacquer chaquer vaega, lea ua ufitia i le countertpop. Ma o le a fai o le vaipuna o le a i ai le umi ma o le a le puipuia ai le vateatea mai le tautai i vineta.

Nai lo, faʻaaoga le faigofie malulu ie, mou atu i totonu o vai mafanafana tele pe afai e le alu le vaʻa, tuu le vaalele o le ea vevela mai i luga o le vai.

6

  • 9 aitema e le mafai ona faamamaina ma le vineta

3 Faaopopo masima i le fufuluina masini

I le taimi na talitonu ai le itu masani o laulau, faʻaopopo i le masini fufulu, o le a puipuia ai mea mai le pisia, ma le tuʻufaʻatasia lava ia mai le fua.

O le mea moni, masima, lapoʻa pe matua nutimomoia, a e taʻeina lau masini fufulu nai lo le o le a puipuia ai le salalau atu o vali mai le mativa-lelei.

Ae o le faʻaititia o le vai o se manatu lelei tele, aemaise pe a e iloa o lau vai e faigata tele. Ae mo lenei mea e tatau ona e faʻaaogaina le masima mai tagata gaosi oloa, lea i le faletusi tulaga faʻamama ese mai le faʻamalologa. O le tulafono lava lava e tasi e faʻatatau i meaʻai.

6

4 toso le tagata kesi i totonu o le faleuila

E i ai le maʻi mūm e eseese faʻataʻitaʻiga e soona faʻamalosi e mafai ona latou faʻamamaina le moli ma faʻaleaga ai le siama.

O le mea moni, o le numera o le acid o loʻo i ai i totonu o le a fetaui lelei mo le tele o le aveeseina o le tele o le paʻu o le nutu. Beite poʻo le Cyric Acid o le a avea ma galuega sili ona vave ma sili atu.

O siama e le i fasiotia, ae o loʻo iai a latou suka, ae o loʻo tumau pea i le laufanua o lo o taʻimua ma le lelei o latou.

6

5 Aveese vaitusi vailaau ma lauulu vale

O lenei metotia na sologa lelei ma lou tinamatua, aua o le ulumatua muamua poese o loʻo i ai le tele o le 'ava. O Ia lea e i ai vaitusi. O va nei o aso nei o loʻo iai i le tele o le laititi o le toto poʻo le le aofia ai

O le a sili atu ona aoga e vili atu i totonu o se tamai ava malosi ma sharay i luga o se pisia.

6

6 Faʻaiʻu Vaʻaia i le Microwave

O le isi fautuaga faʻaaoga e tuʻu ai ni moli ina ua maeʻa faʻamamaina pe fufuluina ipu i le microwave ma taumafai e mafanafana, fasiotia siama i luga, fasioti le siama. Ina ia mafai ona ausia le le mautonu aafiaga, e tatau ona vevela le kapoti i le vevela na maua ai le moli. O lea, e sili atu le mama ma faʻasaina i le iʻuga o faamamaina taʻitasi, e masani ona taʻaʻalo ma se faʻailoilo ua aliaʻe.

6

Faitau atili