O le a le Windows e filifili mo se atunuʻu fale: Faʻamatala le 5 taua taua tapulaʻa

Anonim

Matou te taʻuina e uiga i mea mai le mea o le Windows, ata faʻapitoa, o le filifiliga o le lua-sifiu faʻamalama ma isi uiga taua e tatau ona amanaia.

O le a le Windows e filifili mo se atunuʻu fale: Faʻamatala le 5 taua taua tapulaʻa 3992_1

O le a le Windows e filifili mo se atunuʻu fale: Faʻamatala le 5 taua taua tapulaʻa

O le microcmolite i le fale faʻalagolago i le filifiliga saʻo o le faʻamalama mamanu. O le a matou malamalama o le a le Windows e sili ona tuʻu i se fale tumaʻoti, o lea na mafai ai ona fiafia i le matagofie o le atunuʻu e aunoa ma faʻalavelave, o loʻo iai le tagata e ona le faʻalavelave.

Uma e uiga i le filifilia Windows mo se atunuu fale

Mea

Foliga foliga

Filifili ituaiga

Falaoa ata

Isi foliga

1 mea

O le tele o faamalama o fausaga e faia i mea e tolu: fafie, PVC ma le uamea. I le mataupu mulimuli, o lenei mea e masani ona tumininum. O nisi taimi o faʻataʻitaʻiga tuʻufaʻatasi, pei o fafie-alumini, tuʻufaʻatasia uiga o eseese filifiliga o loʻo maua.

Fafie

Mo faʻataʻitaʻiga maualalo, o loʻo faʻaaogaina le pine poʻo le larch poʻo le lalaga. O ireva, e fua mai ituaiga eseese o loʻo avanoa, galugofieina e aunoa ma faigata. Mai le filifilia o ata faigata: 'ok, meenti, galu. Moni, o le tau e sili ona maualuga.

Faaopoopoga o laupapa laupapa

  • Manuia le vevela ma le pisa i mea leaga.
  • Faapolokiki.
  • Manaia vaaiga.
  • Lava le tetee atu i le faʻaleagaina o mea leaga, maa puipui o loʻo teteʻe ai.
  • Tausia lelei. A faʻapea o le faʻaleagaina o le laufanua, e faigofie ona faʻaleleia.

Miscuses

  • O meatotino Leaga leaga, e manaʻomia le taʻuina o le susuga o le suluiva, e oʻo atu i le tupuaga ma le atinaʻeina o funga.
  • I totonu o le fafie o loʻo iai ni meaola, faʻapea foi ma le tele o fafaga. O nei mea uma e faʻaleagaina ai mea.

Mo le taofia o nei faʻafitauli, e faʻagaioia le laʻau e faʻapitoa tupe faʻaalu. E faʻaitiitia ai le vaivai i le susu ma le puaʻa, ae leiloa le siʻosiʻomaga agalelei.

O le a le Windows e filifili mo se atunuʻu fale: Faʻamatala le 5 taua taua tapulaʻa 3992_3

Polyvyll chloride

O le a sili atu le saʻo o le valaʻauina o fausaga ma uamea-palasitika. E faia i le polyvyll chloride, o le PVC, ma le uamea faamalosia. O le iʻuga, o le lelei faʻatinoga e maua, aʻo le tau e laiti. "Ole vaipuna faʻamamaina, sa faʻaaogaina foi, ae ua tele naua mea sese. Tele o le tauleleia e taʻua ai le palasitika uʻamea-palasitika faiga.

Mamalu

  • Lelei le pisa ma le vevela o fale. I totonu o lenei e sili atu i laupapa laupapa.
  • Tetee i mea leaga uma: Adospherac phenomena, masini faaleagaina, malosi mea.
  • Faigofie tausiga ma tausi.
  • Le filifilia o lanu ma foliga.
  • Fetaui lelei ma mea e mafai ai i soʻo se ituaiga, e mafai ai ona e aoina ni faiga o ituaiga eseese.

le atoatoa

  • O le le atoatoa e aofia ai le faʻaalia o le vevela o le vevela o le vevela, pe a oʻo le vaega pe a vevela, paʻu pe a malulu pe a toe malu. O le iʻuga, o le geomeram o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa e mafai ona solia.
  • O le isi minus e atoatoa le fufusi. E lelei pe a e manaʻomia le faʻamafanafana pe leo, ae puipuia le ea fesuiaʻiga. O le mea lea, e manaʻomia le faʻapipiʻi o alatotogi e maua ai le mama.
  • O le toe faaleleia o namea palasitiga e mafai, ae e faigata ona taugata.

O le a le Windows e filifili mo se atunuʻu fale: Faʻamatala le 5 taua taua tapulaʻa 3992_4

Alumini

Na sainia muamua napimes na o le tele o fale e le o ni fale. E fesoʻotaʻi lenei ma a latou faʻalavelave. Latou te le faia le mafanafana, o lea o le igoa "malulu". Ae ui i lea, o le Alminum fausaga ua alualu i luma. Na latou mauaina le vevela o le fale e fesoasoani i le vevela o le vevela. O le mea lea, e lua ituaiga o le ala o Alumninum Windment na aliali mai: mafanafana ma malulu. O le mea muamua na faʻapipiʻi i fale nofomau ma tatalia le auala sili ona malosi.

Mamalu

  • Lelei le feai o uiga.
  • Laititi tele. Alumini e le avatua se tele avega i luga o le amataga.
  • Manoa le Masiʻe Malosiʻaga. Alumini enloy ma Magnesium ma Copper Bopper poʻo le silikilon mafai ona suia tele avega e aunoa ma Devyments.
  • Mautu geometric parametric. O auiliiliga e le afaina i le vevela o le faapoʻe, o lea e le o le sash ma e le o se tagata leaga.
  • Tetee i le afaina o le Amospherac phenomena, vevela vevela. Aua le leiloa foliga vaaia ma e le suia le gaioiga mo le 70 tausaga ia le itiiti ifo.
  • Maualuga le palasitika, e mafai ai e le mamanu o foliga sili ona faigata.
  • Le mafai ona faʻatonutonuina mo ni meaʻai eseese, valivali i soʻo se lanu.

le atoatoa

O le le atoatoa o le maualuga ua manatu e tusa ma le alavai. Peitaʻi, e na o le vaʻai i le aoga o Amimini faʻataʻitaʻiga.

O le a le Windows e filifili mo se atunuʻu fale: Faʻamatala le 5 taua taua tapulaʻa 3992_5

2 talaaga

Faʻamatalaga - o se faʻavae atoa o loʻo avea ma vaega atoa ua faʻatasia i ni vaega tuʻufaʻatasi, tioata ua faʻaofi i totonu. O polofiti e iloga i le puipui puipui, o le numera o mea pueata, o le lautele o le talaaga o ia lava. O nei amio e iloa ai meatotino o le uma oloa.

Ituaiga o faʻamatalaga i luga o le lautele o puipui

  • Vasega a le vasega po o oloa ei ai le maualuga o le aʻafia, faʻateleina le malosi, teteʻe atu i faʻafanua. O le tele o puipui i fafo e le o 2.8 mm, i totonu -2.5 mm.
  • Vasega B. Asternela ma le malosi sili ona leaga. O vaega mai fafo lautele mai le 2.5 mm, mai le 2 MM totonu.
  • Vasega C. O le le mafiafia o elemene e laititi mai le mafai. O le sili maualalo faatinoga.

O le a le mea e sili atu mo Windows i le fale? Mai mea uma, e naʻo le vasega o le a saunia uma mea talafeagai o le mea ua maeʻa.

O le numera o mea pueata i totonu o le talaaga e taua tele foi. E faamatala ai le tumaoti meatotino o le faiga. O lea, e le mafai ona taugofie tolu potu e le mafai ona sefeina se vevela vevela i totonu o le potu ma puipuia mai le pisa. Filifili lelei i le lima-chamber filifiliga. Ona o le tele o numera ma symmetric faaputuga o vaega i totonu, latou te feagai ma lenei galuega sili atu nai lo le tolu-siama chambertars.

O le a le Windows e filifili mo se atunuʻu fale: Faʻamatala le 5 taua taua tapulaʻa 3992_6

3 O a ituaiga o Windows e filifili ai mo se fale tumaoti

O le fuafuaina o le tele o loʻo faia i fafo atu e lua vaega taua: o le maualuga o le malamalama o nofoaga ma foliga o le puipuia o le fale e manaʻomia mo le olaga masani.

E manaʻomia le iloa o le mea sili e manatu o le aofaʻi o le vaega o le faʻaliliu elemene e tutusa ma le valu o le potu potu. E le tatau ona itiiti ifo, sili - na o le talia. Tele faamalama faaopoopo le nofoaga o le malamalama ma le avanoa, fai le mea e sili ona manaia ai le maile.

E tusa ai ma le fale o loʻo iai nei, o le maualuga maualuga o le faʻamalama poloka o le 2,060 mm, o le mea sili ona i ai o le 1 160 mm. O se mea e mafai ai le lautele i le laina mai le 870 i le 2,670 mm. O le mea lea, O le tali, o le a le ituaiga faamalama o loʻo faia i se fale tumaoti, e taliaina mo mataupu taʻitasi. O le tuufaatasiga o le lautele o le lautele ma le maualuga o loʻo fuafuaina i le fausaga o le fausaga, o le vaega o le potu, o le maualuga o lona moli. Le ituaiga tutusa o le tioata afifi, o le poloka poloka, o le aofai o fuainumera o elemene e taua foi.

O le a le Windows e filifili mo se atunuʻu fale: Faʻamatala le 5 taua taua tapulaʻa 3992_7

4 faalua glashed

O le Glazing e tusa ma le 80% o le mamanu, o lea o le fesili, o loʻo filifilia e le Windows mo se atunuʻu, o le tulaga o le filifiliga o tioata faʻamalama e le mafai ona fealuaʻi. Latou te nofofua, lua ma le tolu-potu. O lona uiga o i latou o loʻo i ai i luga o laupepa o tioata o loʻo fausia ai hermonic cavings tumu i le ea poʻo le kasa kesi. E toʻatasi-Chamber Models e lelei mo meaʻai ma le le nofomau, a o latou avatua le faʻaititia. Tolu-potu afifi e seasea faʻaaogaina. E i ai la latou tau maualuga, ma o uiga e le sili atu sili atu nai lo le o le faaupuga o se lua-miliona ituaiga.

O le filifiliga lelei mo se fale tumaoti o le lua-chomber despockets. O a latou meatotino e faʻalagolago i le ituaiga o le faʻatumuina o potu ma le mamao i le va o laupepa tioata. O lea, pe a fai o le cryptton o loʻo faʻaaogaina e faʻatumuina ai vaega poʻo argon, e suia tele le sefeina o malosiaga. O isi faʻaopopoina o siliva oona ions i luga o ipu tioata faʻateleina ai lenei aʻafiaga. Tuʻufaʻatasiga o le va o le va o laupepa tioata, ma o latou eseese mafiafia fesoasoani faʻaititia le tulaga leo. Moni, e faigaluega lava ma le maualuga o leo.

O le a le Windows e filifili mo se atunuʻu fale: Faʻamatala le 5 taua taua tapulaʻa 3992_8

5 isi uiga

I le faaopoopo atu i ia uiga, e tele isi manatu o le a fesoasoani pe a tuu e Windows i se fale tumaoti. Matou te lisiina i latou.

  • Saogalemu, e tetee atu i le le fiafia. E masani ona tumau le tulaga o le atunuʻu e masani ai, o loʻo faʻateleina ai le taufaʻamataʻu o le le faʻatagaina o penerization. Ina ia puipuia le faʻataʻitaʻiga ma tioata a le auvai ma anti-burglar lelei. E mafai ona e setiina se gagau pe matala le vali. O le a le faʻatagaina oe e ulufale i le fale gaogao ma o le a le faʻalavelave pe a iai tagata nofoia.
  • Faauma. E matua faigofie lava ma i le taimi lava e tasi, o le faʻataʻitaʻiga metotia o se avanoa (po o le fola). Faatasi ai ma le fesoasoani a tagata papala, o le vaega o tapoleni mo mea laiti e faʻataʻitaʻi. E ono avea ma fafo poʻo totonu. O filifiliga o taʻavale ma foliga e tele.
  • Galuega galue. Mo le faigofie ma le saogalemu e sili atu le faia o mea faigaluega ma isi foliga faaopoopo. Mo se faataitaiga, puipuia ai le puipuiga alofa o le a faataga e le alo e tutumau muamua lava le satata. Microdictive o le a lagolagoina elemene mamafa ma faʻaititia le avega i le faʻavaʻa.

O le a le Windows e filifili mo se atunuʻu fale: Faʻamatala le 5 taua taua tapulaʻa 3992_9

O le iʻuga, o le pule o ia na te filifilia poʻo a Windows mo le atunuʻu o le atunuʻu e sili atu ona faʻapipiʻi. O le filifiliga e fuafua e masani gaioiga faʻaalia, faʻamasaniga foliga, faʻamatalaga ma agavaʻa o agavaʻa ma agavaʻa o agavaʻa.

Faitau atili