Faʻafefea ona tuʻu se piliki teuteu: auiliiliga faʻatonuga mo fetuʻutuʻu ma le mautu mea

Anonim

Fai se piliki teuteu pulou e sili atu le faigofie nai lo le taimi nei. Matou te taʻuina pe faʻafefea ona filifili le mea saʻo ma faaalu galuega.

Faʻafefea ona tuʻu se piliki teuteu: auiliiliga faʻatonuga mo fetuʻutuʻu ma le mautu mea 4325_1

Faʻafefea ona tuʻu se piliki teuteu: auiliiliga faʻatonuga mo fetuʻutuʻu ma le mautu mea

O le faʻapipiʻiina o le piliki e foliga mai e pei o se tipiina tipi. O le mea o se vaega o se vaega o fai ma masani masani. O nisi faʻataʻitaʻiga e taua tele lona tele o loʻo ufitia i se vaega tele o le puipui. Latou te le o se vaega o le feaveaʻi mamanu poʻo se vaega ma faʻaaoga naʻo le pule. O le tauemu o loʻo avanoa mo le faʻauma i le pito i fafo o le tele o tagata ma totonu. E tele auala e faʻataʻitaʻi ai bricks moni: pepa pepa puipui, fetuʻutuʻutuʻu panels, polymer ma mineral ma migao masura. O le pipii io latou lava lima, aua le manaʻomia ni tomai faʻapitoa ma ni mea faigaluega. Oi latou uma e talafeagai mo cardidws ma potu nofo potu malolo. I potu susu, na o le palasitika ma minerale ofutino ma se vai susu ua faatagaina. O le faia o se ata i fafo, e sili atu le filifilia o mea mafai ona o loʻo mafai ona amoina le matagofie matagofie, maualuga masini masini ma maualalo vevela. E mafai ona latou tufatufaina atu i se vasega eseese. O le tala o le a talanoaina na o le fale i totonu.

Uma e uiga i le tutoʻatasi o le faʻapipiʻiina o teuteuga teuteu

Mea, a latou meatotino ma foliga

Laasaga-e-sitepu faatonuga mo le patipati

- Manaomia Meafaigaluega

- Sauniuniga o le Faavae

- Faatoilaloina File Fules

- Faapipiiina o poloka mautu

O le faʻataʻitaʻiga o le faʻamalieina ma ou lava lima

Mea o loʻo faʻatautaia ai le pa o piliki

Vaivai

  • O le puipui ma se faʻataʻitaʻiga - latou te le ese mai le pepa masani poʻo polymer ofu. E le mafai ona faʻapipiʻi i nofoaga susu - naʻo potu i potu ma alavai. O le le mautonu o le le lava o le saogalemu, talepe foliga tutusa ma le mea muamua.
  • Oloa mai le PVC ma le Fom - O latou e puʻupuʻu-ola ma i mea teuteu teuteu e maualalo atu i o latou faʻaoʻo.
  • Palota faʻapipiʻi faʻavae e faʻavae i luga o le oneone ma polymers - o latou taʻitasi e faʻatino i luma o le pito i luma o le tasi o le vaega o le paolo. Latou te le fefefe i le dampnity ma maualuga vevela. Fetaui lelei mo le umukuka, piliona ma e oʻo lava i se faʻailoga sone. O le aoga autu e le mafai ona fetuutuunai e faʻatagaina oe e galue ma tulimanu, kau ma aoina. E sili atu le manaia o palepala i le taʻelaʻesega ma le mafiafia nai lo le papala, o le latalata ma le maʻa masani, ae o le a faʻatupuina ai le loloto o latou. O le fetuutuunai pepa e le oona. E tumau i latou. E faigofie lava ona latou o le kimi ma tipi i luga o le galuega. O le galuega faʻafaigofie le mea moni o le vaega e leai se tele tele ma e le manaʻomia tele le sauniuniga o le faʻavae. O Pitrement e le mou atu i le la. Ae e faigata ona fufulu oloa. O vailaʻau o loʻo i totonu o loʻo iai i totonu o fusuʻaga e mafai ona faʻaitiitia ai latou.

Faʻafefea ona tuʻu se piliki teuteu: auiliiliga faʻatonuga mo fetuʻutuʻu ma le mautu mea 4325_3

Mautu

  • Gyptum Tile - o le foliga foliga ma le malosi maualalo. Gyptum e mafai ona sili atu i le vevela vevela. E i ai le hacks i le saua o vailaau o le alavai, e le susunuina ma e le iloa mea leaga. Minerale o loʻo i ai se lanu paʻepaʻe, ma o le ata na faia e faʻaaoga ai le DYES. O le faʻaletonu o le maualuga o le hygroscopictive - o le mea filogia faʻavavevave vave maua mai le susu mai le siosiomaga. Afai e te faʻapipiʻiina o se fiafia i le faletaele poʻo le umukuka, o le a sau i le le mautonu. E le mafai e Valnish ona faia se puipuiga umi taimi umi.
  • O vaega o Cermic e faia i le lava tekonolosi e pei o le masani masani laupapa. I foliga vaaia ma le tino uiga e le eseese mai le amataga. O le eseesega e na o le mafiafia ma sikuea. O le sili ona taua o le taufetuli ese mai le susu, malulu ma vevela mai le umukuka ipu. E mamafa tele ma sili atu le malosi nai lo Gypsum. O le maualuga maualuga o le tumau ma le teteʻe atu i le inisinia avega o loʻo i ai le popīla. E faailoa atu i lona fatuga fatuga fatuga. Faʻaleleia oa o meatotino e ausia ona o le faʻapitoa o le faʻamalosiʻau ma le tekonolosi tekonolosi.
  • O oloa (Dyes e faʻalauiloaina i latou. O faʻasalalauga e faʻateleina ai le malosi ma eleelea e puipuia mai le susu e masani ona faʻaaogaina. O oloa e tatau ona avea ma faʻailoga o loʻo fuafua mo le teuteuga i totonu - o pito i luma o loʻo i ai o vaega leaga. O le le atoatoa o se mamafa tele.
  • Tusitamaina maa - iloga i le tufuga ma le tumau. Mafai ona faʻaaogaina i soʻo se siosiomaga. O le tele e le faʻatagaina e faʻapipiʻi i luga o le moli moli o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le mafiafia. E faigata le tipiina o le milomicmiral mineral.

Faʻafefea ona tuʻu se piliki teuteu: auiliiliga faʻatonuga mo fetuʻutuʻu ma le mautu mea 4325_4

  • Mea uma e uiga i le piliki: ituaiga, polokalame ma metotia

Faʻafefea ona faʻapipiʻi kulimi kulimi i luga o le puipui

Manaomia Meafaigaluega

  • Roulette ma penitala.
  • Fale tulaga.
  • Tuʻusaʻo taʻavale ma le lamolemole lamolemole.
  • Bulgarian ma se disc i luga o le sima, Jigsaw po o Hacksaw. Mo le tipiina o papatusi vaivai faaaoga seleulu.
  • Tuusaʻo ma tofa le spatrala.

Sauniuniga o le Faavae

E tatau ona faʻamalosia ma fesoʻotaʻi. O le vaega tuai o le faʻataʻitaʻiga ua maeʻa siaki i luga o lona manaʻomia o le tomai. Tekonolosi o loʻo faʻalauteleina ma faʻamama mai ai mai le pefu. Ua aveese le lulu. Lapoa lapisi ma taua tele eseese i tulaga o le tulaga ogatasi le sima. Up faʻaaoga se vaega o le tufuga. Nai lo, e i ai i nisi taimi gypum plaster palu. Ina ua uma ona talosaga, latou te le mafai i se susu susu, fausiaina se mafolafola luga. O le Junments i le va o laupepa o le palapala o loʻo taoto ai, o loʻo taʻoto i se manifinifi palasitika ma le palu i le palu.

Faʻafefea ona tuʻu se piliki teuteu: auiliiliga faʻatonuga mo fetuʻutuʻu ma le mautu mea 4325_6

O le lelei o le galuega na faia o loʻo siakiina le faʻaaogaina o le fausiaina ma le maualuga o nofoaafi.

O le faʻavae e faʻamamaina i angisptotics. E manaʻomia ina ia mafai ai ona latou taofia le foliga o le faʻavae i lalo o le ufiufi. O le fungi e fausia ai se manogi le lelei. E mafai ona ia afaina ai le soifua maloloina. E i ai aftispic-muamua muamua e faʻaleleia ai le ala o le fesoʻotaʻiga - le fesoʻotaʻiga ma le faʻavae.

  • Faʻatonuga o tagata: Faʻafefea ona tipiina se pepese sologa lelei

Laina palu

Ina ia aʻoaʻo le auala e tatau ai ona folasia ma le mafaufau lelei ma malamalama, e le manaʻomia le tele o taimi. Tasi le tagata o le a feagai ma galuega.

Faailoga

Ae le i faia se piliti o le piliti, e tatau ona e fuafua le tele ina ia o le "masonry" e le tatau ona teuteu le pito i luga ma le itu. I le avea ai o se tulafono, e manaʻomia le mafiafia o le 1 cm. O le puipui o loʻo faia i luga o le puipui, le talitonu i tulaga o laina ma pou.

Kuka kuka

Mo Polymer Tiles, Special Glue e gaosia. E gaosia i le palu ma i le pepa mulimuli. O le paʻu e tatau ona vela i le vai, taʻitaʻia e le faʻatonuga i luga o le afifiina. O galuega e faia i se vevela e le i lalo ifo o le 5 tikeri.

O le kelu e foliga mai o se coument fofo. E mafaia le faʻalauiloaina o taimi, pei ona latou faia ma le faʻafefeteina.

Faʻafefea ona tuʻu se piliki teuteu: auiliiliga faʻatonuga mo fetuʻutuʻu ma le mautu mea 4325_8

Faasologa o Gaoioiga

  • O le kulimi ua tuu i se spatuu faigofie, o le a le ipu lamolemole. Vaega mafiafia - 2 mm. Ma, o loʻo faia e se pulumu nifo, e tuʻu ai fulaese o le laʻasaga tutusa.
  • Tiles o loʻo pipii i le laei, amata mai le pito i lalo.
  • O isi mea uma e agaʻi i le afa o le umi o le oloa ina ia o mai ai le pito i luga o le sami.
  • E oo lava i le pito i luga o pito o loʻo tipi ese ma le syip seleulu, punou i luga o tulimanu, malosi faʻamalosi i le faʻavae. E tatau ona i ai le ea o le ea. I le va o le mea na tupu o elemene, o le tutusa o le sui o loo tuua.
  • Ina ia mafai ona sefe le taimi i luga o le faʻailoga faʻailoga, o foliga foliga e fesoʻotaʻi ma le umi vave nofoaafi. Rake e aoga tele le faʻaaogaina o se faʻasologa.
  • Ina ua maeʻa le faʻaiuga o le "Masonry", o le aumea afula ua toe tu mai ma se pulumu manifinifi mo le ata, susu ma le vai.

Mautu Panels

E aofia ai maypiaum, sima, ceramodic oloa ma le maa faaletagata.

Faailoga

E lua auala o le lalagaina: I le siitaga - I le va o oloa o loʻo tuʻua ai oloa, jack - lata mai o pito o loʻo tuu e aunoa ma se avanoa.

Muamua, o le Mareko e faatatau i luga o le puipui. O auiliiliga e nofoia se vaega taua ma e le maua i taimi uma otootoga, o lea e tatau ona e saʻo le faʻatatauina o latou numera, latou te amanaia le lautele o soʻoga. E taua le amanaia o le geometric foliga o elemene lavelave. E sili atu le talafeagai le faia o galuega e faʻaaoga ai se ata muamua. E fautuaina le taofi o se fola i luga o le fola.

Filifiliga o le faʻapipiʻiina

Elemene ua mautu i luga o le lile kelu. O le matutu poʻo le maeʻa o le fefiloi ua faʻatau i totonu o le faleoloa pe saunia tutoʻatasi e faʻavae i luga o le sima ma pv. Sima ma le sili ona sauni o le sitaili o le fausiaina o ni vaega e talafeagai mo ni mea. Gyptum o le a muta ai na o le malamalama fetu. Mo le procelain maaaooday e sili atu le le faaaogaina.

Faʻafefea ona tuʻu se piliki teuteu: auiliiliga faʻatonuga mo fetuʻutuʻu ma le mautu mea 4325_9

Faapipiiina

  • Faapipiiina amata mai lalo mai le tulimanu.
  • O le kelu e faʻaaoga i le puipui ma le pito i tua o le taʻele, ona taia lea o se spatitud spatala. O auiliiliga e le tatau ona oʻo i le sili ona faʻamalosia, a leai o le a liliu e avea ma neakkurat. Ia latou maua le tutusa mafiafia i le lalolagi atoa, o palasitika lima faʻapipiʻi i le va o auiliiliga i tulimanu.
  • Afai o le pito i luga o laina alu ma le sui, o vaega ogaoga ua tipiina i totonu. E mafai ona e faʻaogaina se hackssaw, o le jigsaw poʻo se brotca ma se disc i luga o le sima.
  • O tulimanu ma pito o loʻo tapunia e le antustic maa poʻo se faʻamatalaga faʻapitoa. A leai e tatau ona e tipiina pito o le mea e muamua i le 45 tikeri e faʻafesoʻotaʻi faʻatasi. Ina ia mafai ona faia se moli sili, o le masini ma le fesoasoani a le aufaigaluega o le a manaʻomia.
  • O ata mamafa e mafai ona le mautonu e tusa ma le paʻu o le palasitika o le tino, o lea ua faʻataʻitaʻi pea lo latou tulaga e roulette ma le tulaga.
  • I le tulaga mulimuli, pe a feʻai le tele o aisa, o loʻo 'ai le ie. Ua tutumu i latou i le sima mortar ma e tutusa.

Tusi lesona, faʻafefea ona faʻatulaga teuteu teuteu teuteuga mo totonu o le teuteuga i totonu, vaʻai i le vitio.

  • Faʻafefea ona gelu le gypsum tile e maua ai se iʻuga lelei

Faʻafefea ona fai le piliki o le faʻataʻitaʻiga e te fiafia i ai ma le fesoasoani a le plaster

O le metotia masani o le faʻataʻitaʻia e faatatau i luga o le laufanua o le fausiaina o le fefiloi ma le foafoaga o le mapusaga lea. O se faʻataʻitaʻiga, mafaufau e faʻamalieina faʻavae i luga o le sipuni. O faʻaiuga masani e talafeagai lelei.

Sauniuniga Lisi

O le puipui ua fufulu mai le mea tuai ma le tutusa. O le vaega pito i lalo o le itu tauagavale pe afai e nofo lelei ma e iai ni faaletonu. O le faʻavae o le eleele e faʻaleleia ai le faʻapipiʻi ma le pito i luga o le vaega. E sili le ave o le eleele mo sima ma affippitic starisists.

Faailoga

Ona fai lea o le faailoga. I luga o le puipui tusia le masony copraurs. O le tele o le tele o le itu i luma ua faia i le malosi, taulai ifo i le nofoaga o le gaosia. E tatau ona fetaui ma le nofo e aunoa ma le toega. O le latou numera e fuafua e ala i le vaevaeina o le maualuga o le potu i le maualuga o le pito i luma o le piliki. O le faʻaiuga o loʻo totoe o loʻo vaeluaina i le va o laina uma. E mafai ona e faalauteleina le maualuga o le pito i luga. Tutusa lava le umi o le umi o mea faitino.

O le gaʻo lipine ua tipiina e tagata pauna o loʻo feagai ma le mamao i le va o piliki, ma faʻamau i luga o le puipui. E fausia se laina o auala. Muamua, o mea uumi uumi o loʻo faʻaaoga i luga o le faʻailoga, ona puʻupuʻu lea e maua ai se fusi. O le Scotch e le tipiina vave i le tulimanu o le puipui, ae fai ni mea laiti e alu i tala atu o ona tapulaa.

Faʻafefea ona tuʻu se piliki teuteu: auiliiliga faʻatonuga mo fetuʻutuʻu ma le mautu mea 4325_11

Sauniuniga o fefiloi

O le matutu le faʻamamaina ua liligiina e tusa ai ma faʻatonuga i luga o le afifi, pe a uma ona faʻaopopo vali i le vai. Vai-emulsion comensinds ma acrylic delingler e talafeagai. O le vali e fefiloi ma le paʻepaʻe sima, ma o le lanu o le a avea mulimuli ane e pouliuli ma le pogisa. Afai e te manaʻomia le susulu o leo, ave le laupepa faʻapipiʻi. E i ai le paʻepaʻe paʻepaʻe ma vali pe a fefiloi ma e le leiloa lona pupula.

Talosaga

O le unang e faʻaaogaina ina ia aua neʻi faʻaleagaina ma e le suia le lipine. O metotia masani e masani ona faʻaaogaina pe a tuu le tele o le maso i luga o le paʻu ma togi i luga o le magafagafa. Pe a taia le sipuni o le pamu e lelei ai i le sima. I lea tulaga, o lenei metotia e le talafeagai. E sili le faʻaaogaina o se spalala. E le talafeagai le galue. O le galuega o le a tele le taimi, ae o le a mafai ona faamaeaina ma le saogalemu. O le averesi o le tino mafiafia e tusa o le 0.5 cm. E le tatau ona ram - o le a sili atu pei o se carle bled chard chart chart charm.

Mo le siakiina pe o le a le lelei o le kuka o le tekonolosi masini tekonolosi, e sili atu le ufiufiina le atoa nofoaga faʻatasi, ae ia faataatia atoa le faʻataʻitaʻiga i luga o se tamai eria.

A faʻatulaga le tele, faʻatali mo le 5-10 minute ma faʻasolosolo lemu le lipine. E le mafai ona ogatasi ma umi - o le sipela saito ma ufiufi i le pito.

Faʻafefea ona tuʻu se piliki teuteu: auiliiliga faʻatonuga mo fetuʻutuʻu ma le mautu mea 4325_12

  • Faʻafefea ona saunia se fofo mo le masoni o le piliki: faʻailoga ma lelei tekonolosi

Faitau atili