Na talafeagai uma tagata: o le a le maualuga e tautau ai le magoto i le faletaele

Anonim

Matou te faʻailoa pe faʻapefea ona fuafua le sili atu tulaga o le faʻapipiʻi o le sikisi i le faletaele.

Na talafeagai uma tagata: o le a le maualuga e tautau ai le magoto i le faletaele 4494_1

Na talafeagai uma tagata: o le a le maualuga e tautau ai le magoto i le faletaele

Le faʻaaogaina o le Wobbout, sa faigofie, e manaʻomia le filifilia o le nofoaga saʻo e faʻapipiʻi ai. E taua le amanaia o fua o fale, tuutuuga o gaioiga ma mea e maua ai i latou e nonofo i le fale mautotogi. O le a matou fuafuaina i le maualuga e faʻapipiʻi ai le magoto i le laulau ma e aunoa ma lea.

Filifili le maualuga o le faʻapipiʻiina o le atigi

Tulaga masani

Faapitoa Tulafono Faatonutonu

Fautuaga Aoga

Tulaga masani

O le mamanu o le faletaele e faigata ona faʻamalosia e le siʻitia o le sili atu galuega ma tamaʻi potu. O lea la, e tatau ona tuʻu mea ina ia faigofie ma saogalemu le faʻaaogaina. Ina ia faafaigofieina le galuega, o faʻavae na pulea nei mataupu ua eʻa. Aemaise lava, o le fea maualuga e faʻapipiʻi i le faletaele.

E tele auala e faʻamautu ai. E mafai ona faʻapipiʻi le masini i luga o le galuega pe tipiina i totonu, tautau i luga o le puipui pe tuu i luga o le laina tulaga. I soo se tulaga, o le mamao mai le pito i luga o le ipu i le fogafale e tatau ona tutusa tutusa. Ina ia talafeagai le plumping e aoga. O le tulaga faatonuina e faʻamatalaina ai le silisili tau, lea na maua mai i le averesi tuputupu aʻe ole tagata.

Maualuga tulaga faʻalagolago i le averesi tuputupu aʻe

  • Mo se fafine - 0.8-0.92 m.
  • Mo le tamaloa - 0.85-1.02 m.

Na talafeagai uma tagata: o le a le maualuga e tautau ai le magoto i le faletaele 4494_3

I le 1985, na vaetamaina ai Seap, ma setiina le mamao ese mai le pito i lalo o le pesini i le fola. O le 0.85 m. Na faia le tuulafoaia, o loʻo faʻatagaina ni masini i lalo poʻo luga, ae le sili atu i le 0.02 m. A o aloaia mai o nisi tagata o le ese ae masani ona nonofo i le fale mautotogi.

Seʻia oʻo nei i le taimi nei, o le toʻatele o tagata maimoa ma Rusia gaosia e faʻaaoga i nei apili. Ia, o le tele o laupapa talitafa ma peritstrings ma vae ma le fausia-i totonu pe sese pesini i le laina o 0.82-0.87 m.

SOKS 55 CM Roca Divetarta

SOKS 55 CM Roca Divetarta

O le fesili o le mea lea, o le a le maualuga e tatau ona magoto i le faletaele, e manaʻomia e foia i le mea faʻatulaga. O lenei mafai ona faʻatagaina uma mea faigaluega i totonu o le faletaele e fetaui lelei ma le aoga. I se faʻaopopoga, o le tulaga o mea e fesoʻotaʻi ma le nofoaga o inisirate fesoʻotaʻiga, lea e taua tele le amanaia le mamao mai le fola i le vaega o le suega o le otaota ma le suavai. I lalo o le ipu, o nisi taimi o le filigaina o loʻo faʻapipiʻiina, courter poʻo isi masini.

O le tele o tausaga ua latou talia ai le Skip i aso nei e le o iloiloina mataupu mo le faatinoina. O tagata e ana le aia tatau e tutoʻatasi ai le tulaga maualuga e tatau ona magoto. Mafaufau e tusa ai, e tusa ai ma fomai, o le tuputupu aʻe o le averesi o tagata ua tele na faateleina, e tupu mai lava tapulaa. I auga taʻitasi, o se auala faʻapitoa e manaʻomia. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, mo tagata maualuluga, e sili ona lelei i le siʻitia o le magoto i le 0.95-1 m.

Na talafeagai uma tagata: o le a le maualuga e tautau ai le magoto i le faletaele 4494_5

  • 7 manatu mo le atoatoa faalapotopotoga o le kapeneta i lalo o le magoto i le faletaele

Faapitoa pems

Mo tamaiti, o isi tulaga faatonuina ua uma ona faatulaga. O loʻo faʻaaogaina le mea o loʻo tau le atigi mo tamaiti. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se isi faletaele mo se tamaititi poʻo, pe a fai e lua vailaʻau o loʻo i totonu o le faletaele. O Norms e atiae i luga o le faavae o le Anthropometric Suesuega.

Atigi ma se perststalt 57.5 cm santata

Atigi ma se perststalt 57.5 cm santata

Tulaga mo le tamaititi i le faavae o le tausaga

  • Mo le 3-4 tausaga, o le auala fautuaina mai le fola o le 0.4 m.
  • Mo le 4-7 tausaga - 0.5 m.
  • Mo le 7-10 tausaga - 0.55-0.6 m.
  • Mo le 11-16 tausaga - 0.65-0.85 m.

O nei tulaga ua fautuaina foi, ae e le i faigaluega. A leai se avanoa e faʻapipiʻi ai se isi fusuʻaga mo se tamaititi, faʻalautele le laʻasaga ma le laa. O le filifilia o lo latou maualuga, e manaʻomia le amanaia o tulafono i luga.

Na talafeagai uma tagata: o le a le maualuga e tautau ai le magoto i le faletaele 4494_8

Faʻafefea ona iloa le maualuga o le mea o le faʻamamaina o le atigi i totonu o le faletaele

O mea taua o loʻo tuʻuina atu ai se faʻasino o loʻo faʻatagaina ai le toe faʻaleleia o le sili atu i se isi itu. E tele manatu taua e aʻafia ai lenei fetuunaiga. O le a matou auiliiliina i latou auiliili.

Amanaia le mamanu o le hashbanin

Filifilia o se POLOKALAME Fou I totonu o le faleoloa, e tatau ona e fuafuaina lelei lona tele i le tulaga potopoto. Na o le lava o le le mautonu o le taofi, e le afaina tele lava ia, aua e mafai ona faʻasaʻo i se tulaga. O le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaofi i totonu o le mea e te suia ai, e alu aʻe i luga mo le tele o sene pe atoa le faʻauigaina i le galuega. O le pili e tuu i luga o le faavae.

Ole mea lea, e manaʻomia le filifilia o le tele o meafaigaluega ina ia le faʻatatauina le mea e tatau ai nai lo le mea e tatau ai. I se tulaga faʻapena, o loʻo filifilia ai se faʻamuamua ma 'afa-i fafo mo le pesini. E le mafai ona aveese le tele o nei vaega. O le mea lea, e manaʻomia le Plumbing e filifili, faitauina i lana faʻapipiʻi. O le isi itu: O le tuaoi poʻo le fasi mai le taʻele i totonu o le faletaele e tatau ona faʻasolosolo ma le pito o le ipu poʻo le eleele. A leai, o le aofaʻiga o le faʻaaliga o le mamanu ua faʻaleagaina.

SOKS 53 CM Santata Lusi

SOKS 53 CM Santata Lusi

Shaust mai le nofoaga o le masini fufulu

Matou te faʻamatalaina le mea e tatau ona i ai le maualuga o le sagisamoʻe i le faletaele, pe a fai o se masini fufulu e faʻapipiʻi lata ane. O se tali lelei i lenei mataupu o se lautele lautele. O le vaiemu ua gau i totonu, o le ai ai se metotia i lalo o le laulau pito i luga. Lapataiga e tatau ona totogi i le itu o le masini. E masani ona le maualuga atu nai lo le 0.82 m, e ui lava e masani ona potopoto ai i nisi taimi. I soo se tulaga, ia amanaia le auiliiliga, o le ata o le a siitia atu i le 0.9 m ma luga. Afai e nonofo tagata maualuluga i totonu o le fale, e taliaina.

A leai, e manaʻomia le vaʻai i se masini fufulu ma se tapuni pito i luga. E i lalo ifo o le 2-3 cm. I le faʻaopopoina, o le a tatau ona tuʻu ai le masoa manifinifi. Mo se faʻataʻitaʻiga, mai ia maʻa masani. O lona malosi mafiafia e na o le 1 centimeter. O lenei mea uma e ifo i le faʻapipiʻiina o le tulaga o masini. Pe e mafai ona e filifilia se masini fufulu atoa ma se fufulu fufulu luga. E aoga, ae e le o māeʻa lelei.

Na talafeagai uma tagata: o le a le maualuga e tautau ai le magoto i le faletaele 4494_10
Na talafeagai uma tagata: o le a le maualuga e tautau ai le magoto i le faletaele 4494_11

Na talafeagai uma tagata: o le a le maualuga e tautau ai le magoto i le faletaele 4494_12

Na talafeagai uma tagata: o le a le maualuga e tautau ai le magoto i le faletaele 4494_13

  • Faʻafefea ona faʻapipiʻi le atigi i luga o le masini fufulu: auiliiliina taʻiala manaʻomia mo le filifilia ma faʻapipiʻi

Mafaufau i le teuina o faiga i lalo o le fufulu fufulu

O le faʻaeteeteina ma le faʻaeteete le malutaga poʻo le kapeneta o le a faʻapipiʻi i lalo o le laulau pito i luga. O a latou tulaga e tatau ona fetaui ma le tulaga filifilia o le faʻapipiʻiina. E sili le faʻaititia o le tele o fata nai lo le lalagaina o le uila tele. A o le i taina le magoto o loʻo fausia i le iʻuga i le iʻuga, o le a iʻu ai le maualuga. Ia, a pe a fai o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona fetuunai vae. Ma le latou fesoasoani, e mafai ona maua le iʻuga manaʻo.

Amanaia le lautele o le faʻataʻitaʻiga

Sporty Slinks e talafeagai aua e mafai ona tautau i soo se mea. E mafai lava ona e faʻaaogaina faigofie. Ona e faigofie ona oʻo atu i le paluvai, aua e latalata i le pito o le mamanu. E moni, mo taʻamilosaga aiga, e le mafai lava ona filifilia ni fuafuaga vaʻai: E le mafai e tamaiti ona faʻaaogaina ma le malie. E lelei mo se faleuila poo se faletaele malo. O faiga e masani ona siitia i le 0.85 m mai le fola.

Magoto 60.3 cm cianit

Magoto 60.3 cm cianit

Tuu le faʻata

Fuafua poʻo le a le maualuga e tatau ona tautau le faʻata i luga o le magoto ifo i luga o le magoto ifo. O lona pito i lalo e siitia 1.2 m mai le fola. O lea o le a fiafia i ai se tagata matua o soʻo se tototaga e vaʻai ai i ai, ma o le a le toe oʻo tamaiti i le tioata. O le pito i luga o le faʻata e tatau ona sili atu nai lo le sili ona maualuga i le fale a itiiti mai 2-3 cm. E leai ni tapulaʻa.

Na talafeagai uma tagata: o le a le maualuga e tautau ai le magoto i le faletaele 4494_16

I le faaiuga, o se puʻupuʻu puʻupuʻu. Faʻatonutonu tulaga mamao mai le fola i le pito i luga o le pito i luga o le fufulu fufulu - 0,85 m. E mafai ona faʻaititia pe faʻateleina ai le tagata faʻaaoga. Afai o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga lelei poʻo se tusi faʻapipiʻi i luga o le perstress, e manaʻomia e fuafua lelei ona ituaiga. Mo tuaoi o tuaoi o faletaele, o le tulaga o le plumping o lo o fuafuaina aemaise lava aemaise. E tatau ona faʻapipiʻi ma le pito o le faʻaumaina o le pepa.

Faitau atili