Faʻafefea ona ave le faʻapipiʻiina o le pusaaisa: 9 oloa e te leʻi sese ai

Anonim

Jam, Honey, masima kuka ma fua - fai mai - taʻu mai pe aisea e aoga ai nei oloa mai le pusaaisa.

Faʻafefea ona ave le faʻapipiʻiina o le pusaaisa: 9 oloa e te leʻi sese ai 4968_1

Faʻafefea ona ave le faʻapipiʻiina o le pusaaisa: 9 oloa e te leʻi sese ai

1 jam

E masani lava, katted jam jors o loʻo nofoia se tulaga manaia o fata i totonu o le pusaaisa. Afai na e faʻaputuputu atoa le "maa" o le mimilo, ma o lea e leai lava se isi nofoaga mo se isi meaʻai, ma le lotomaʻeʻeina le totoa. E mafai ona teuina le jam i totonu o se mea pogisa i le potu vevela. Afai e tatala le faletupe, e aoga le tuʻu i totonu o le pusaaisa ma tuulafoaʻi iina i se isi taimi e sili atu ma le lua masina, ma le ivi o le afe tolu.

Faʻafefea ona ave le faʻapipiʻiina o le pusaaisa: 9 oloa e te leʻi sese ai 4968_3

  • Siaki oe lava: 9 oloa e le mafai ona teuina i totonu o le pusaaisa

2 fomai

E le i manaʻomia foʻi le meli pusa. Na ope ese o ia mai le susu i se nofoaga pogisa pogisa. E taua tele le faletupe poʻo le isi koneteina ua tapunia faʻalelei. E tusa ai ma le Gost, na teuina le meli mo le lua tausaga. E le gata i lea, afai ua teuina i totonu o le pusaaisa, e televave vave vave vave. Ma o le honey e tumau pea le suavai, e le tatau ona e tuu i le malulu.

Faʻafefea ona ave le faʻapipiʻiina o le pusaaisa: 9 oloa e te leʻi sese ai 4968_5

3 basil

E i ai ituaiga o le gagana lanumeamata e tuʻu i totonu o le pusaaisa e leai se uiga ma, sili atu le leaga tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, oi ai. E sili atu le teuina o Greens fou ile potu vevela. I totonu o le potu taumanatu, e televave tele.

Faʻafefea ona ave le faʻapipiʻiina o le pusaaisa: 9 oloa e te leʻi sese ai 4968_6

4 fua

E tele fua e teu i le mafanafana. E le gata i lea, sa i ai mo le va o se faataʻitaʻiga, i vine, i vine, i Pelawer, ona e leiloa lea o latou meatotino taua i totonu o le pusaaisa. O nisi fualaʻau e mafai ona avea ma sili atu ona tupu ma le manaia le tofo. E leai foi se pusaaisa, apu ma pirs e teu lelei.

Faʻafefea ona ave le faʻapipiʻiina o le pusaaisa: 9 oloa e te leʻi sese ai 4968_7

  • Worthak: E faʻafefea ona teuina lelei oloa i le fale puipui o le fale?

5 kapeti

E manaʻomia le vave faia o se tuʻuga: E mafai ona e tausia ni kapeti i totonu o le pusaaisa, ae naʻo pe a fai e tatau ona teuina le teuina umi ma e leai sau tala. Afai o loʻo e fuafuaina le faʻaaogaina o aʻa i se taimi lata mai, e le tatau ona e taofia i latou o fata i le pusaaisa. Carrot i nai aso e mafai ona teuina i se pepa afifi i se nofoaga tapunia. O se nofoaga lelei e nonofo ai o lenei fualaʻau o le atigipusa o se atigipusa ma le faʻapipiʻi poʻo le oneone i le cellar i le vevela o 0-2 tikeri.

Faʻafefea ona ave le faʻapipiʻiina o le pusaaisa: 9 oloa e te leʻi sese ai 4968_9

6 clated kukala

I totonu o le pusaaisa, faʻaputuputu kuka e le o maua le umi, o lea e leai se lagona e nofoia le fata ma lapoʻa lapoʻa. Afai e te fiafia i se malulu malulu pe manaʻo i le laulau oe, o kuka o latou e malulu, ona e mafai lea ona tuʻuina i totonu o le pusaaisa. I isi tulaga, aveese teuga i se nofoaga pogisa malu. O le pusa matala ma kukama e sili atu e tuu i totonu o le pusaaisa, ae i le ogaoga tulaga e mafai ona e tuʻuina ma i luga o le pa o le paoa. I le vevela, o le fata fata o matala kukuka o le a itiiti ifo.

Faʻafefea ona ave le faʻapipiʻiina o le pusaaisa: 9 oloa e te leʻi sese ai 4968_10

7 fuamoa

Afai e te gauai atu, i le faleoloa fuamoa e masani ona teuina e aunoa ma le maalili i luga o fale masani masani. Afai e te faʻaaogaina i latou i meaʻai i totonu o le aso faʻamuta e le gaosi oloa, ona mafai lea ona e tuʻuina i le vevela. O lenei faʻafefeteina o na fasiga o loʻo gaosia ma e faʻailogaina i galuega faʻaletupe, i le tulaga o oloa faʻatoʻaga, o le fesili a le faʻamutaina o le taimi ua ou foia taʻitasi. E masani lava e aunoa ma le puipuia fuamoa fuamoa e teuina mai 14 i le 25 aso.

Ae peitai, i le malulu, e mafai ona latou teuina le umi o le toe teuina: i le 3 masina. I le taimi lava e tasi, e taua le tapenaina ma se pito tiga i luga o le fata o le fata o le fata, ae le o le faitotoa. Ona o le faʻaaogaina masani ia, pau le mafanafana i totonu o le potu, ma o le fata fata ua faʻaititia.

Faʻafefea ona ave le faʻapipiʻiina o le pusaaisa: 9 oloa e te leʻi sese ai 4968_11

8 malosi atoatoa

E mafai ona faia le amataga o le vaega o le vasega mama. O lea la, latou te faia e tuu i le pusaaisa. E manaʻomia le faʻamamaina o le oloa mai le polythylene, afifi i le pamu ma tuu i totonu o le ie poʻo se ato tapoleni. E mafai lava ona aveesea i totonu o le malu uliuli nofoaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le kapoti i luga o le faapaologa pe i le cellar. Pe tautau se fasilaau lea o le ata, i se faiga faapena o le a fou i le vaiaso. Tele faʻamatalaga e uiga i le teuina o tulaga e tatau ona maua i luga o se igoa o se vasega faʻapitoa.

Faʻafefea ona ave le faʻapipiʻiina o le pusaaisa: 9 oloa e te leʻi sese ai 4968_12

  • 9 tulafono mo le teuina o oloa e leai se tasi e taʻu atu ia te oe

9 soy sosi

Lulu souice e faʻasino i oloa e le o faʻaleagaina i fafo atu o le pusaaisa. Afai e te faʻaogaina aʻo leʻi faia le aso muta, e le afaina poo fea le fagu o le a tu ai, o mea o le a le fesoʻotaʻi. O le mea lea, o le lototele e toso mai le saito mai le pusaaisa ma alu i le fata o le umukuka kamuta.

Faʻafefea ona ave le faʻapipiʻiina o le pusaaisa: 9 oloa e te leʻi sese ai 4968_14

Faitau atili