Faʻafefea ona vali le taʻua o le vai

Anonim

Matou te iloa poʻo a ni faʻailoga taua a le vai e faʻaaogaina, filifili se soa ma tuʻuina mai lea laasaga-alavai o le vali ai le viʻiga.

Faʻafefea ona vali le taʻua o le vai 5686_1

Faʻafefea ona vali le taʻua o le vai

E mafai ona e vavaeeseina le taualuga i auala eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaupuga o le upega tafaʻilagi pe le o faʻamalolo le panesine ma e oʻo foi i panea. Ae ui i lea, o se tasi o le sili ona lauiloa mea e sili ona lauiloa o loʻo tumau pea le vai-maualuga vali. E ō tavi vave, e le aofia ai maʻote vaega, e fetaui ma le matutu, ae o potu e susu. I le tusitusiga lea matou te taʻu mai pe faʻafefea ona vali ai le taualuga ma le vai-maualuga vali e aunoa ma ni teteʻa.

Uma e uiga i le faʻagasologa o le valiina o le taualuga e ala i le vai-emulsion

Filifilia vali
  • Minerale
  • Acrylic
  • Anucate
  • Silikicone

Valk Filifilia

Sauniuniga Lisi

  • Aveesea o le sili atu o le tau
  • Alofilima

Faagasologa o valivali

Filifilia vali

O le fofo mo le teuteuga e aofia ai vaega o elemene fefiloi ma vai, vali pigments ma le le mautonu vaega faavae e faavae i luga o pollyers po o vaeluaga mea. Talitonu i luga o vaega e sili atu, o le vali e mafai ona fesoʻotaʻi i lenei poʻo lena manatu.

Faʻafefea ona vali le taʻua o le vai 5686_3

Minerale

O le ituaiga malulu o congee, e alu tele i luga: sima, piliki, fafie, fasi mea. O le autu autu o le mautonu po o le sima. O lona uiga, o le masani lea e paepae na tuʻia ai i mea uma e tulai ai i luga iinei: Vave paʻu, nutimomoia, ua faigofie ona fufulu. Ona o le hygroscopinety ma vaivai le tetee atu i le faʻaleagaina faʻaleagaina, o lenei mea e faʻaaogaina le tele ma itiiti.

  • Faʻafefea ona vave fufulu le paʻepaʻe mai le taualuga: 4 sili auala

Acrylic

O le sili ona manaʻomia vali mai ituaiga uma o vai-emlilsion. E mafai e le Acrylic Ressin i le tuʻufaʻatasiga e faʻaaoga ai ma le lamolemole vaega ma nana eseʻese desictis: slots, faʻaputuga tamaʻi povi ma nifo. E umi se taimi o le olaga (10-15 tausaga) ma le tamaoaiga tafe fua faatatau. O ia o le fefe o le eseesega o le vevela, ma i le tuufaatasiga ma latex, e le oo le vai, o lea e mafai ona faaaoga i le faletaele ma i le umukuka. Mai le faaletonu e aoga le matauina o le tau maualuga.

Vali vai-emlilsion ox mo le taualuga

Vali vai-emlilsion ox mo le taualuga

Anucate

Faia mai le passtareum vai tioata. Ona o lenei, pe a valiina le ata, o se tioata tioata ua fausiaina, e puipuia le laufanua mai le salalau o le susu ma le aoga. E mafai ona faʻaaogaina nisi o le koote kond) i totonu o aliʻi ma fafo. E faigofie e le silicote ona fufulu, ma lona taimi galue e aapa atu i le 20 tausaga.

Mosi taimi uma - spar le atoatoa ma le tetee i le filogia. Ae ua mafua ona vaivai le palasitika, o le tuʻufaʻatasiga e leaga mo faʻamau faʻamau. O mea le lelei e aofia ai ma le tele le taumafaina ma se mafuaaga sili. E le fautuaina le faʻaaogaina mo le pisia o palasitika ma fafie.

Silikicone

Lelei le tauina e mafai ona faʻafouina e le o le lamolemole lamolemole fua: alkoto resins mask chips ma taufetuli atoatoa. O le iʻuga, o le vali vali e maua lamolemole, lamolemole ma le susu. Frozen vali puipuia le tulaʻi mai o microorganism ma le paga faʻaaoga lelei. E le o le faʻateʻia o le faʻaaogaina e le faʻaogaina i potu ma le suamalie o le susu maualuga. Minus, masalo, ua naʻo le tasi na o le tau maualuga. Ae faʻamaoniaina lelei mea taugata e tatau ona faʻamaonia.

Faʻafefea ona vali le taʻua o le vai 5686_6

  • Faʻafefea ona sasa le taualuga ma ou lava lima: o le faʻagasologa atoa e mai le tapenaga aʻo leʻi alu ese

O le a le vaega na vali ai le taualuga o le vai-maualuga vali

Mo le pisia, o le taualuga e le fetaui lelei e maua ai le spray poʻo le faʻamalosi: E taugata tele mo le taimi e tasi. Ae o le a fetaui le tagata faʻatau tonu. I totonu o maketi i le fausiaina, i faleoloa tau tamaoaiga e mafai ona e vaʻai i se numera tele o nei masini faigofie. E manaʻomia le iloa o le mea e sili ona talafeagai.

Taulau

O le mea lea o le a fesoasoani e fausia ai se lamolemole le fetaui lelei e aunoa ma ni isi fasi ma toe matamata. Pau le faʻafitauli o le a le leaga o ia e leaga - o le a tatau ona faia e le aunoa i le fata. O le iʻuga, e mafai ona umi se taimi o le faʻagasologa nai lo oe na fuafuaina.

Faʻafefea ona vali le taʻua o le vai 5686_8

Poropolon

O le a leai ni faʻafitauli ma le mea faigaluega mai le paʻu paʻu. Ma sa talitonu e mafai ona velo atu i latou luga, ma sa vave ona sili atu nai lo rollers mai isi mea. Ae i lea lava i le taimi lena, na soli e le 'auʻai le tele o aʻi lapoʻa. O le iʻuga, o le tauemu o le a tuʻuina atu i le faʻaopopoina o se mea.

Vali vai-emulsion tikkupia.

Vali vai-emulsion tikkupia.

Mai ie puipui

O le au faʻalasina mai le mataua o le fulufulu ma se faaputuga puʻupuʻu e lelei foi i la latou lava ala. Ae ui i lea, o le a galulue, o loʻo i ai le tele o le valiina ma le vaega o le vali e le aoga. Faʻamolemole, o le sili filifiliga o se mea faigaluega ma le umi ma umi o le tino (12-22 MM Alu e moe lemu ma lamolemole, e aunoa ma ni splashes, pos ma faaletonu.

Faʻafefea ona vali le taʻua o le vai 5686_10

A o le i faia se faʻatauga, siaki le lelei o oloa. Ia mautinoa o le faaputuga mafiafia ma e leai se aoga. Ia malamalama po o le a le malosi o le, malosi mo ia. O filo e le tatau ona alu i le taumafaiga muamua. Taumafai e suʻe le Seam: i le maualuga o fitafita, o loʻo ia ala i le fasioti tagata ma faia e faigata tele ona vaʻai i ai. Ia, afai e leai.

  • Faʻafefea ona vali le taualuga ma le faʻaseʻe: faʻatonuga mo le amataga

Sauniuniga Lisi

Aveesea o le sili atu o le tau

Iloilo le laualuga o le ae valiina. Masalo, ua uma ona lavea i ai, po o le a foi totoe mai ai. I soo se tulaga, e tatau ona e aveʻese mea uma.

Faʻaogaina se faʻaseʻe poʻo le purverizer, susue le taualuga ma le vai mafanafana. Faatali 20 minute seʻia oʻo i luga, ona toe foʻi ai lea. O le mea tuai o le tatau ona le amanaiaina i le susu. Tatala faamalama e fausiaina ni ata ma faatali mo le whithinging o le a amata ona vela ma fufula. Fufulu le faavae mai le faauma vaega ma le spalala.

Vali vai-emulsion duuux

Vali vai-emulsion duuux

Afai na tusia muamua le taualuga, e leai se aoga o le susu. I lea tulaga, o le a fesoasoani se 'auala fau fale: Vaelua atu le malamalama atoa i ni sikuea taʻitasi, ua uma ona ave uma le ogaumu atoa.

O lea lima oe lava ma shplaytovka ma ua uma ona tuu mea uma ese mai mea e le mafai.

Alofilima

O le tusi talosaga o le Alualu i luma o le vaega mulimuli o le galuega sauniuni ae le i valiina le taualuga e se vai vai. E moni, o nisi o tufuga e talitonu e leai se manaʻomia o ia: e le mamafa le lafo o le vai tele pea e faʻateleina le atoʻati i le va ma le faʻavae. Ae afai tatou te le o talanoa e uiga i le puipui, ae uiga i le faʻaluga, ona e aunoa ma le aotelega o le mea lea pea. A leai, o le lamatiaga e ono paʻu i lalo le inisiua o loʻo paʻu'ū i lalo o le mamafa o Lona mamafa, o le a faʻateleina le tele o taimi. I se faʻaopopoga, o le a faʻaitiitia ai le vaega o le prevey o vali ma puipui le laualuga mai le susu ma funga.

Filifili le lomiga tatau ona faavae i luga o le mataupu faavae "tutusa ma le fiafia". O lona uiga, o se galuvilic orry e tatau ona faia i lalo o le prorylic prother, ma mai le silicate, e tasi, alchete.

O le ae manaʻomia se faʻaseʻe. Ina ua fufui i le PITY, ia faʻaaoga lemu i le faʻavae, o loʻo taumafai lava e tufa atu i luga atoa. A uma ona matutu le vaega muamua, faʻaaoga le lona lua, amio i le auala lava e tasi.

Faʻafefea ona vali le taʻua o le vai 5686_13

  • Faʻafefea ona vali le taualuga: O le faʻagasologa atoa mai le tapenaina o le faʻavae i le maeʻa atoa

Faagasologa o valivali

E le faigata tele ona vali ai le totonugalemu ma le vai-leai se ofuvae toso, e pei ona foliga mai i le muamua vaai. Ia faʻataunuʻuina mea uma i ou lava lima, e tatau ona e faʻamalosi i ni fautuaga.

  • Amata galuega pe a uma le oti o le Primer. Afai e te vali i luga o se susu susu, o le tauemuga o le a vave fetaui lelei. Muai-creek e vali sttch sooga i le va o le faasitepu ma puipui. O nei nofoaga e manaʻomia ona vali mulimuli.
  • Faaosofia le mamafa o le vai e tusa ai ma faʻatonuga. E fautuaina le faʻaaogaina o se faʻafefiloi mo lenei mea. O nisi taimi o mea laiti lumps foliga mai i le faiga o le faaoso i luga o le fofo. O lea e le tupu lea, oso le paluga i se galugalu faaluaina lua faalua pe faasolosolo. Faafefiloi le mea na feosofi. O le iʻuga, e tatau ona maua se mafiafia o le faʻamoe ma le tele.
  • Faanatinatiina se faʻaseʻe i totonu o le fata ma se vai kuka e leai se totogi. Apa le mea faigaluega i luga o le itu i luga o le fata i luga o taimi - faʻafetai i lenei mea, o le tuʻufaʻatasiga e faʻamalosia ai i luga o le lautele o le faʻaseʻe o le faʻaseʻe. Afai nai lo le fata e te faʻaaogaina ai se isi lava tulaga, fai ni mea e fai ai ni mea e tele ai i luga o le linoum poʻo le kulimi.
  • Faʻaaoga le vaega muamua i le tutusa i le faʻamalama, ma le isi e masani lava. E sili le faia o se faʻamuamua i le taimi lava e tasi i le faʻamalama matala mai le puipui i luga o le puipui i luga o le isi itu, ae le o le mea o loʻo i ai. Faatasi ai ma le tele o mea, o le a vaʻaia manino pe faʻapefea ona tiga le solo. Ioe, a fai le galuega o loʻo fai i le taimi o le moli eletise, o le faʻasologa o mea e le taua tele.
  • Ufiufi pauna e faʻaaoga le 5-10 cm ma le faʻateleina o le lautele. Vavae i le auala e te le mafai ai ona sili atu i le 45 tikeri, e le mafai ona faʻasalalauina e le 'au e le mafai ona faʻaoʻo i le sili atu i le faʻataʻitaʻiga talafeagai .
  • O le vai-Emplizon amata ona puʻeina pe a uma le 10-20 sekone, ina ia e tatau ona televave atu. Afai na e amata le isi auala i le taimi na mago ai le taimi muamua, o le ai ai se laina manino i le va oi latou, ia aveese le mea e le manuia ai. Ma afai e le uma ona faʻamaeʻaina e le vaega, e le mafai ona faʻalavelavea.
  • Tuʻuina atu o laina o laina o loʻo feoaʻi e faʻatautaia ai ma se foaʻi e le mafai ona galue. O i latou, pei o nofoaga i tua o paipa, e manaʻomia le vali ese ma le lautele o le pulumu vali. Mataala ua le pikiina ni nai vali: O le i ai o le lafoli o le valivaliina vaega, fetaomi e uiga i le itu o le tane. Faauma le atoaga o le atoatoa i le taimi.
  • Afai o le teteʻa na tumau pe a maeʻa le vaega lona lua, faʻapea foi ma le mativa vali fuʻa - faʻaaoga le lona tolu, ae leai se mea muamua o le a mago. E masani lava ona tupu i le 10-12 itula. E tatau ona faʻapipiʻi vaega taʻitasi ma se soa fou. A e manaʻo, e mafai ona e faʻaogaina le matua, ae tusa lava pe na fufulu lelei oe, e sili le lelei o le sailia. O le iʻuga, o le a tatau ona toe faia e tagata uma.
  • O teteʻaga e ono foliga mai e le gata ona o le tekonolosi mea sese sese: e tupu pe a o loʻo savali ata i le potu. Siaki uma faamalama ma faamalama. Vaʻai foʻi pe oʻo mai le ea ea mai lalo o le faitotoʻa ulufale. Afai e iai ni peoi i taimi uma, e vave lava ona tapunia.

Mo nisi faʻamatalaga ma le faʻagasologa o le vali, vaʻai i le vitio.

O lea, faʻafitauli i le valiina o le faʻafefeaiina ma se vai eletise e ono gafa ma le tatau ona iai. Faʻaeteete i tuʻufaʻatasiga o le faʻavae, ia tatou vave ia tatou le faʻagaloina lava e sui mea faigaluega, Ma o le ae manuia.

  • Faʻafefea ona fufulu ata vali: O aoga aoga mo ni ata eseese

Faitau atili