5 mea sese masani pe a le mautonu le palu

Anonim

O le Wart Burckey e mafai ona iloa ai se tasi e mafai ona tausia se faigofie facebook meafaigaluega lelei i o latou lima. O le mea autu o le aloese mai nei mea sese.

5 mea sese masani pe a le mautonu le palu 7076_1

5 mea sese masani pe a le mautonu le palu

Afai e te mafaufau e uiga i le faʻaauauina o le faapaologa, e faʻapitoa lava mo oe o le tatou ulutala # Tapestehnonol. Vladimir Shamoliv, Tekonolosi tomai o le Polymer Mymbranes ma PIR AOAOGA O LAUGALUEGA AGAGA, talanoa e uiga i mea sili ona masani ai.

1 mafanafana i le malulu vaitau

O nisi mea e le talafeagai ai mea mo galuega i le maualalo o le vevela. O lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻasino i le simaina o meafaitino oneone e faʻasaina ma le vai. Ina ia mauaina le malosi lelei, latou te manaʻomia le taimi, ma e aunoa ma ni faʻafitauli a le peri-teuteu, E mafai ona latou faʻaʻaisa ma faʻaputuputu.

5 mea sese masani pe a le mautonu le palu 7076_3

Mo le faaeeina o le faapaologa i le taumalulu e sili atu le filifilia o mea o loʻo tuʻuina atu i soʻo se vevela. Lelei tali - O le Hormal Custoction Compasi Skicpir Palcony mai Theonikikol. Ua maeʻa i latou ma loka, e aunoa ma le faʻaaogaina o le kalama. KLLIE-FEAM e tatau mo le latou makaina o le, ma le toe foi i le -10 i -10 tikeri.

2 manifinifi manifinifi po o lona le toesea

E tele na tagata e na o latou e ona, saili e sefe le avanoa, pe faʻateʻaina atoa le faʻaita, pe filifili se mea ma le mafiafia mafiafia. O le iʻuga o le leai o se aoga e leai se aoga ma faʻaalu, ona e aunoa ma le masani masani i luga o le faapaologa o le a malulu lava.

O mea o le a fesoasoani e foia ai le faʻafitauli o loʻo i ai ma se tamaʻi mafiafia o le sili ona puipuia lelei. O le aso o i ai i le maketi.

5 mea sese masani pe a le mautonu le palu 7076_4

3. Le lava o le VAIPORIZOVE

O le a amata mai le faapaumuina e fausia ai le faapaologa e aunoa ma le papupuni apor, ma ia, i le taimi mulimuli ane, o le a mafua ai le fausia o le teuteuina ma tagata fungas. Afai e te manaʻo e sefe i le VAPORIZOVERS, filifili le vevela o le faʻamalieina o le vaipuna, pei o le paʻu o le pamu. O mea faapena e le manaʻomia ai ni SPORIZOVERS - ua lava lea e naʻo le faʻaaogaina o le fupe lipine mo size soʻotaga.

5 mea sese masani pe a le mautonu le palu 7076_5

4. Foliga o ata

Soʻo se ata tusia e le fiafia i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi. I luga o le faapaologa, e masani lava ona foliga mai ona o le tatala i le va o le lautele. O nei nofoaga o ni togafiti faʻataʻavalevale o le malulu. Ina ia mafai ai ona faʻamalosia e faʻatuatuaina, filifili mea i le spike-groove poʻo loka i le ituaiga o le l-pito.

5 mea sese masani pe a le mautonu le palu 7076_6

5. Leai se mea manogi

Tusa lava pe faʻapefea ona faʻamalosia le faʻamalosi, e aunoa ma ni mea faigaluega i luga o le faapaopi, o le a malulu lava. Talu ai o le maa o le totonugalemu o le ogatotonu o le vevela i lenei nofoaga, mafaufau i ai i isi mea. I totonu oi latou o se mea mamao le fiafia, o se fola mafanafana po o se eletise eletise. O le a latou fausiaina se siosiomaga lelei atoatoa i luga o le faapaologa i soo se tau.

Aʻoaʻo atili e uiga i le Logcir Palpany mea - i luga o le nofoaga o le logcippir.ru

Faitau atili