Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale?

Anonim

O le faʻamafanafana ma le faʻamafanafana o vai e faʻaaoga ai le malosi o le la e mafai ona mafai i la tatou maualalo-tautotogo atunuu. Matou te faʻailoa i mea e taina ai mea o afaina ai ma le auala e filifili ai i latou mo le falefaʻie.

Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_1

Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale?

O le manatu o se luni bolactor e matua faigofie tele - o le la o le la o le vevela o le vai tafe e ala i tubes e faia o mea lelei. I lenei auala, e mafai ai ona ou maua le vai vevela mo le manaʻomia e Dacha. Aemaise faamalieina tumau hiotinosms galuega i le taumafanafana. Ae o le tamaʻi palasitika palasitika tane tane e mafai ona feagai ma le taua o vai vevela nai lo le tele o moega ma fiafia i fale, mai le fale na faʻafefeteina le taʻele. Ae mafai ona faʻaaoga ma sili atu le malosi le lala.

Faʻapefea ona faʻavasega e le au uoola faifeva?

Ua faatulagaina nei sisina o le Colftor Colleng Humaningys e pei ona taua i lalo. O le la o le la e vevela i totonu o le aoina o le coollant vai. O lenei vai o loʻo i ai mai le aoina i le vevela o le vevela i totonu o le '' ai masini - o le biuler ma le vai. O loʻo faʻatautaia le faʻapipiʻi e faʻaaoga ai le pamu. Ma le isi, o le helose system e aofia ai se vaega faʻatonutonu (pulea), e faʻatonutonu le faʻagaioiga o le pamu, lea e aofia ai le puipuiga ma le faʻatinoina o isi galuega.

Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_3
Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_4

Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_5

La e lelei le apaau o le la i totonu o atunuu ma tau feololo.

Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_6

Ituaiga o helicinenel aoina

O le numera sili ona taua o ni tagata aogā-heliʻolinels. Latou te tala mo le tele o le tau o le faiga. E tele filifiliga mo le masini o helimuacpanels e mafai ona faʻaititia i ituaiga e lua. O nei tutū taʻitasi e iai le tele o le lelei ma le faʻatupeina e iloa ai la latou lautele.

Mafolafola

I totonu ia, o tupe ma le vevela o le a le suavai o loʻo tuʻuina i lalo o le statorber ipu ma ua faʻaiʻuina i le tulaga masani. Mai luga, o le ABRASBIBBER Plate ua tapunia ma se tioata puipuia, o se vaega o le vevela o loʻo iai i lalo o tupe.

O tagata aoina o le 20-30% taugofie ma le le lelei, talu ai o paipa ma le vevela o le vevela e sili atu le leaga nai lo le vevela o le homosmore). Faiga feololo, o lenei faaletonu e liua ai mamalu, mo se faʻataʻitaʻiga, i le kiona.

Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_7
Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_8

Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_9

Mafolafola lapotopoto tagata aoina ma sili ona lelei titanaum coting viviso 100-f.

Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_10

E tuʻufaʻatasia i le taualuga i le VItool 200-F faʻasologa o tagata aoina, o se faʻapitoa faʻataʻitaʻiga ua atiaʻe (SV2E / SH2E Ituaiga i le va o le lua i le va o le lua i le va o mea

Tubulala

I totonu, o fetu taʻitasi ma le malu o loʻo faʻaalu i totonu o se isi faʻailoga o le tioata o loʻo atagia ai le tataina. O le ea mai i fale ua pala, ua uma ona pala, le igoa - "Faʻasoasoaina o faʻaputuga".

O le aoina o vae i le tupe alu o le gaogao e le i popole, ma e le liusuavai le kiona. Faʻamaʻi le paipa o loʻo faʻaliliu atu ia Hal, e sili atu le maaleale. I le aotelega, o tagata ulu e lelei i tuutuuga o le atoatoa o le tau, o fea e seasea lava i le mamafa ma kiona e le o tupu. O loʻo maua ai e le au aoina o le tupua i le taimi o le vevela i le ao, e mafua mai i le mea moni o le la o le la o le la o le laʻau i le lagi.

Paipa heliosystem pr.

Healiosystem Paipelines o loʻo teuteuina i se auala na tuʻuina atu ai le aveeseina o le ea.

Faatusatusaga o meatotino o mafolafola ma tubular e aoina

Meatotino Mafolafola Tubulala
Galue i le ao Lelei e suia malosi i le aso fuafua i le tulimanu o le pauu susulu Lelei le toetoe lava tumau i le aso
Aafiaga o le kiona Snow i luga o le alavai ua liusuavai ia te ia lava ona o le vaega o le vevela vevela Kiona e le liusuavai, e tatau ona faamamaina
Luga Tetee Maualuga Lautele
Folau Maualuga (manaomia sili atu tumau faavae) Lautele

Tulaga mo le filifilia o le au aoina

A o le filifilia o se aoina, ua gauai atu i le tulaga lelei o helimua, vaega vaega ma le olaga o le valepao (luga i lalo o le faatosinaga o le la o le la o le la

O le tau o le tutuli o le healitinosm e faʻalagolago i lona faʻatinoina, lea e fuafuaina e le Leoleo, Faʻafanua Laitititu, Le Tausaga o le Tausaga ma le Tele Faʻamatalaga. O le taugofie - Saina, o potu Siamani e sili atu le taugata, peitai o le tautua ola oi latou e masani ai i luga, ma mafai ona fautuaina i latou mo galuega vevela o le tausaga vevela.

O le saʻo fuafuaina o le faiga e tatau ona faia se tagata faʻapitoa faʻapitoa. E mafai ona faigofie ona iloiloina, o se faʻataʻitaʻiga, o le faʻavasegaina ma se aoina ma se vaega aoga o le 3 M² I LE TOTOGI 2-3 itula o le vai vevela (ma le vevela o le vai vevela (ma se vevela e tusa o le 50 ° C). O faʻataʻitaʻiga faʻaalia ai mo se tamaʻi aiga (lua pe tolu tagata) e lava ni herioomas o le 2-4 ²aila ma le malosi o 200-300 solo. O lea faiga o le a tau tusa ma le 100-300 afe rubles. O le tau o le tasi module (tusa o le 2 M²) o le aoina e mai le 20-25 afe rubles. (Saina tagata gaosi) i luga o le 50-60 afe rubles. (Aristson, Burerus, Viossmann ma isi tagata gaosi Europa); Le isi 40-60 afe rubles. E tatau ona tatou foai atu mo se boiler ma 10-20 afe o rubles. Tua o le pule, pamu ma mea e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina.

I se tamai fale, o le malosi malosi e mafai ai ona maua i le 60% o le malosi e manaʻomia e maua le vai vevela.

Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_12
Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_13

Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_14

O le Hermosi-ma-faʻaopoopoga hithosystem vivisol 111-f (vieresmann) ia mautinoa le vevela vai i le taumafanafana. O le mataupu faavae o le Elemosetone e maua ai le tomai e faʻaliliuina ai le vevela faʻaaogaina le masani masani o le tau malulu. O lea fuafuaga e le manaʻomia le faʻaaogaina o le pamu ma soʻo se faiga faigata faʻatautaia.

Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_15

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se aoina

E tatau ona iai se fesoasoani i se isi itu i le itu i le itu i saute ma le nofoaga o sisifo i sisifo. I le tulaga o loʻo le mafai ai lenei nofoaga, o le faʻasaʻoina lava le faʻaaogaina o loʻo faia i totonu o tusitusiga. E manaʻomia foʻi le tele o laʻau e latalata ia te ia. O le tulimanu o le taua o tagata aoina e faʻatatau i le tafailagi luga o loʻo filifilia e tusa ai ma le geographic lattiture ma tulaga masani, o le sili ona lelei - faʻalagolago i luga o le laina o le vaitau. Afai, mo se faʻataʻitaʻiga, mamanu se heathimi mo le tapenaina o vai vevela i totonu o le fale puipui o le sami uliuli ma le vaitau o le a 20-25 ° o le a 20-25 ° o le a 20-25 ° o le a 20-25 ° o le a 20-25 ° o le a 20-25 ° o le a 20-25 ° o le a 20-25 ° o le a 20-25 ° o le a 20-25 ° o le a 20-25 ° o le a 20-25 ° o le a 20-25 ° o le a 20-25 ° o le a 20-25 ° o le a 20-25 ° o le a 20-25 ° Faʻafetai. Ae afai ei ai se manaʻomia o le lagolagoina o le felelei i lenei huellisystem, o le tulimanu e tatau ona 40-45 °.

Healtiosystems ua tuu i luga

Healtiosystems o loʻo tuu i luga o le taualuga i se auala e sili ai le faʻateleina le malosi o le la mo le faʻamamaina o le suavai o le vai vevela. Mo le itu itū i le itulagi, o le a avea ma itu totoʻa o le malifa o le taualuga.

O le lapuar Coldolds o loʻo tuʻuina i se vaalele i le taimi na latou maua ai le vao na latou aumaia se fualaʻau o le paʻu o ave o le la, e latalata i le saʻo. O le sili ona lelei o le lautele o le vanivoir vaalele e fetaui ma le tulaga masani o le tulaga o le laufanua ma o lo o, mo le faʻataʻitaʻiga, mo Moscow 57 °. O le itu e tautau ai le vaega, i le itu i matu o le itu i saute e tatau ona vaneina. Ma e moni lava, o le ufiufi la ua le tatau ona la suluia le la tama mai le la e isi mea. E le masani ona mafai ona tatalia mai ai i soʻo se tulaga, pe a fai o ni tagata faʻaputuputu, na muamua faʻaaogaina poʻo le vaipuna uʻamea, e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le taualuga ma i luga o le taualuga.

Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_17
Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_18

Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_19

O le mea e mafai ona faʻalagolago i ai le au vaʻai i luga o le faʻaseʻe i luga o le tagata malaga i se tagata i totonu o le fale.

Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_20

O le fesoʻotaʻiga o paipa o loʻo faia e faʻaaoga ai le fetaomi BeatTings poʻo le tauvaga faʻapitoa.

Filifiliga o Boiler mo Helium

Mo le faʻamoeina o siosiomaga, o tagata fai pisinisi faʻapitoa ma se galuega e mafai ona faʻaaogaina, aua le fenumiai ai i latou ma le masani ai faʻaputuputu vai vevela. Talu ai o le gaosiga o le vai vevela o le helium faiga e le o faalagolago i le taimi o le aso, o loʻo filifilia ai nei tagata fai lafoga i se maupupuni mo le mafai ona faʻaputuputu ai le vevela ma i latou. O le mea lea, e masani ona faʻaaogaina e le gafatia o le 300 lita ma sili atu foʻi. E faʻapea foi le 'aʻai o le BIVERNT-SOVERS i le tele o le Assasson, Burerus, Visasmann ma isi gaosi oloa. I le faʻaopopoina o le faʻapopogaia o le manuia o le vai vevela, e masani ona maua ai e le poleti tagata faʻafilemu mai ile solofanua fai laupapa.

Aua neʻi galo afai o le vevela e le o tuʻuina atu e faʻamafanafana le vai i totonu o le boailer, ona talafeagai lea o le faia o se auala i se isi vevela.

Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_21
Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_22
Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_23
Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_24

Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_25

BIVIST BACK PACK SHOTH CASALLOB SM200 (BURERUS), 200 l

Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_26

BIVINTER FOLAFOLAINA O LE VOTH SOMER VOTHECEL 100-B / -W (Viessmann), 250 l

Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_27

Mafolafola bluesctor logos ckn 2.0 (burerus) ma alminisum sloud ma tumau kanesa

Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_28

Detick Tibular Collector

Faʻafefea ona 'alo ese mai le faʻasili

O se tagata faigaluega o loʻo avea ma faʻafitauli matuia o se faʻafitauli ogaoga i le le masani ai le faʻaaogaina o heliosysmm. E mafai ona e tau i le tele o auala. O le faigofie filifiliga o le faʻaaogaina lea o le vai o se colant. Pe a oʻo atu le Sport Water Water Steam i se alatoto faʻapitoa, ona alu ai lea o le leai o se vai mai le suavai. O lenei auala e leaga ona o le suavai vai, o lea e mafai ona faʻaaogaina o le mea e seasea o le frosts (o le faiga i lenei mataupu o loʻo faʻatumuina i le puipuiga o le malupuipuia).

O le isi filifiliga o le faʻapipiʻiina o le malulu ma le faʻatumuina o le faʻasao i le ea pe a motusia le pamu (tafega i tua o le tino, faʻaituau ma tusi o paipa. O loʻo i ai foʻi le tomai e fetuunai ai le vevela o le tau malulu e ala i le suia o le faʻatonutonu o le faiga o faʻagaioiga o loʻo faʻagaioia. Faʻataʻitaʻiga, o le pule o le paluga i le po, lau mea e mafai ona fusifu le togavao e ala i le fuifula mafolafola; O le faiga e galue ai e pei ona i ai i le faasologa faasologa. O lenei metotia e lelei i le i ai o le o se mafolafola boolctor (tubular e le talafeagai) ma le pupuna poler. O le isi atinaʻe mataʻutia na ofoina mai e le Viessmann. E faʻaaogaina e ona tagata ni mea ma se fesuiaʻiga e fesuiaʻi ai le tomai. Faatasi ai ma le faʻateleina o le vevela (tatou fai atu, luga 90 ° C), o le a le faʻamalieina o mea e faʻaititia i le tele o taimi, ma ua le fiafia le malulu.

E uiga i le le lelei o le heroosmm i nisi tulaga e mafai ona matelaina i foliga o le aoina. O le mea lea, o foliga mai o le oona i luga o le tubular e pei o le solia o le fufusi o le tioata tioata. E leai ni faʻafitauli o loʻo aʻafia ai le vevela ma le vaega o le aofaʻi o le au fai pisinisi.

Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_29
Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_30

Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_31

O le faʻatutumuina o le fanua ma le iʻa e mafai ona faʻailoaina se le lelei o le helitino.

Aofai tagata Heatherosysmyms: faʻafefea ona faʻatulaga le vevela ma le suavai i le fale? 7477_32

Faatasi ai ma se faʻaputuga tele o manulele, atonu e te manaʻomia le puipui o le honaimita faʻagaoioiga mai o latou taimi masani o asiasiga; Mo lenei, e talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, anti-taʻalo o loʻo tuu i luga o le pito i luga.

Alexander shkurkin, siosiomaga inisinia

Alexander shkurkin, inisinia o tautua lagolago faʻatauga kamupani "boschin"

E tusa ai ma le sili ona taugofie faʻamatalaga, o le averesi o tausaga faʻaletausaga i Rusia o le 6-3 KW G i le aso i le 1 ², ma le vevela o le 55-60 ° C! O le mafuaʻaga autu e taofi ai le tele o fale o le helixing o le maualuga faʻapitoa o le tau faʻapitoa, ona o le latou totogi totogi o le 15 tausaga. A o le faʻaaogaina o se aoina, e aoga tele le faʻaaogaina o le lelei o Spotiipanels, vaega taʻitasi ma le olaga o le faʻapunaʻu. Aua nei galo le filifiliga saʻo o se fonotaga a le Fono Lautele. E le o ni tagata faʻaaoga uma e iloa tulaga faʻapitoa o le faʻapipiʻiina ma le faʻatulagaina o heliosysmmms.

Faitau atili