Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana

Anonim

Matou te faʻamatalaina pe faʻafefea ona filifili le auala e filifili ai, fao paʻu ma puipuia mea sese i le togalaʻau o loʻo fai ma taimi umi.

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_1

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana

Faʻavasega palu, taugofie ona faʻaalia i luga o le maketi, vave ona faʻamaonia i latou o se lagolago mo fale puʻupuʻu ma faʻapipiʻi. O le siosiomaga, na fausia i luga o niniva na alalaga, ae leʻi amataina se malaga i autafa o le fale, o le palu poʻo le uaea e leʻi paʻu i le itu pe a uma ona malolo. I le 7-8 mulimuli tausaga, o loʻo avea ma faʻaputuputu nila ua matua faʻaaogaina i le fausiaina o fale (laiti uma "faʻalauiloa" ma meaola o le 100. O le aso, bususcrosher ma le pepa laupapa e fausia ai fale poloka fale e fausia ai foi i na tulaga.

Foliga lelei

O le sipara pale e aofia ai se ogalaau (e masani lava o se paipa uʻamea) ma le lauʻeleʻele maualalo, lea e faʻamaumau ai le fao i le eleele. E tusa ai ma le soʻotaga soʻoga 24.13330.2011, "faaputuga faʻavae", o fasi faaputuga o loʻo vaevaeina i tala vaʻai (ma le d o le lapoa o le faaputuga povi Blade) ma ua totoina (D / D Pergola, mama papoies).

I se taimi ua leva, na fao ai faaputuga o se ituaiga fou i luga o le maketi. O le tino o le faaputuga e faia i le maualuga-lelei sima ma le faʻaopopoina o le fibrovolock ma faʻamalosia ma se malosi malosi malosi. Foliga foliga, e faasino i se vaapiapi le tele-ala. Faʻavasega se faaputuga i le lima po o se masini metotia faʻaaogaina se ki faʻapitoa o le aremoproof steem paipa o se sikuea vaega, faʻafetai i le parrel i lona maualuga). O le autu o le olaga o le sima o le sulufai o le 100 tausaga le matua, ma e aoga tele i le Steel Calvized.

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_3
Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_4
Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_5
Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_6

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_7

I tausaga talu ai nei, o loo i ai se matua lauiloa Tekonolosi mo le toe fausia o faʻavae o mea tuai e faʻaaogaina ai fasi pulupulu o loʻo fao latalata i le puipui.

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_8

O Siaki e siitia le fale mo le le tumau lagolago. Ona tipi ai lea o le pito i luga o faaputuga.

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_9

Ona sima lea oa latou ogalaau.

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_10

Ina ua uma le mumusu ma tuu i lalo le fale i luga.

Le lelei o le faaputuga-sikulu faavae

O loʻo faʻatagaina e le pulupulu o oe e fausia se faʻavae i le na o ni nai aso, e le gata i lea, e mafai lava ona iloa le uta mai le fale ma e le fefe foi i malosiaga ma e le fefe foi i malosiaga ma le 'ai o le' olo ma e le fefe foi i malosiaga.

E le pei o lipine lelei ma pou, o le faaputuga-sikulu faʻavae i luga o eleele a le au palu e le faia ni aso "oso i luga.

O le tauaveina o le malosi o le faʻapipiʻiina o lapisi e le maualalo (e masani lava sili atu) nai lo le umi ma gaoioi, ma taimi taimi e le itiiti ifo i le masina. I le taimi lava e tasi, faʻapipiʻi paʻu tau o le 50-70% taugofie nai lo le sikoa ma le 20-30%, ma pe a faʻatusatusa i se nofoaga o le (% o loʻo faʻatagaina le 80%.

Peitaʻi, faʻatasi ai ma le au lagolago, o le fasi faaputuga e iai ni fili o loʻo manatu o le mamanu e le tumau e le tumau ma mafua ai faʻataʻitaʻiga (o le a le tele o mea leaga. O le a tatou iloiloina foʻi nei faʻataʻitaʻiga i le tusitusiga.

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_11

Tulaga mo le filifilia o le sikulu faaputuga

Faʻaseʻe laʻau o loʻo maua ai ni pisinisi taupulega, o le mea lea e iai laʻau tetele, ma aʻoga laiti. E leai se tonical ofoina tekinolosi tekinolosi ma se faʻapitoa tulaga mo nei oloa, o le iʻuga, o oloa e mataʻatele atoa ma le tau, ma le lelei, ma tulaga lelei. Matou te tuʻuina atu le faʻavae masani o loʻo e manaʻo ai e faʻalogo i le filifiliga o faʻaputuga.

Brand ma Steel mafiafia

E tele lava taimi e i ai faaputuga mai strel st3 - ae le faigata tele ma faigofie ona malulu, ae o le taugofie.

Sili atu le faʻatuatuaina o faaputuga maualuga o le maualuga-lelei uʻamea (vasega 20, 25, 30, etc.) - O le mafiafia tonu o le 4-5 MM, e maua ai le puipuiga a le Aneti-Corroon. Ua fuafuaina le faaputuga uʻamea uʻamea mo le tautua i totonu o le 60 tausaga pe sili atu, ae ona o tau maualuga, o a latou faʻaaogaina e mafai ai ona suia le saoasaoa.

Faiga Faavae Puipuiga Auala

O le taugofie o ni faaputuga ma le tasi itu e itu o le bitsumen varnish poʻo le musmemen musmen - o lenei coting e masani ona faʻaaogaina tuusaʻo i luga o le ata. Ma e moni, o i le tele o taimi, o loʻo iai pea, o loʻo aofia ai ma le eleele i totonu o le eleele pe a oʻo ai i le faaputuga. Faʻavasega faaputuga e lelei mo le fausiaina faʻavae o faʻavae i luga o le malifa, ae i le maualuga o faaputuga, sili atu nai lo le 1 m e tatau ona faʻamalosia ai le epomy Uamea mo 10-15 tausaga - Faʻagao i lenei taimi tatau ona faʻateleina le tautua o le faaputuga. O le Polymer Seamber e matua faʻaputu lava, ae e ono faʻaleagaina i le taimi o le faaputuga o faaputuga e ala i le oneone oneone ma iliili (e ui lava o faʻataʻitaʻiga e masani ona faʻaalia lona saogalemu atoatoa). O le mea sili ona tumau (pe a aua le faia i le fuafuaina o le stinsupless stal) dap-dip meles pales ma le lua-itu-sasaina.

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_12
Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_13
Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_14

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_15

Ina ia taofi i le 50 tausaga, oloa na faia i le Steel vasega St3 ma Bitnumers Tauvaina e tatau ona i ai le mafiafia o le parrel ma puipui o le paelo o le 6-8 mm. Na sili atu le tumau o faaputuga kalvanization. Ae o le zinc comition mafai foʻi ona faʻaleagaina pe a faʻaofuina, o lea la e fautuaina ai le faʻaaogaina o se vaega o Polmer ona o fafo atu o fafo.

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_16

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_17

Ituaiga faapolopolo

O le tauaveina o le malosi o le faaputuga ma o lona tetee i le fyosts e le maua ai le malosi e le tele i se parrel pei o le laumei o le eleele. Le nofoaga vaivai o le ued cele (ma le faʻailoga o le svs) - o le fusiina o le liligiina o le bladder i le ogalaau. O le lelei o nei sui e tatau ona siakiina pe a faʻatau: E tatau ona latou toniga ma e aunoa ma le utiuti. O faaputuga ma le lafo o nila (CCS) e naʻo le tasi (i le nofoaga o le pito i le parrel) o le mardel) e mafai ona faʻaumatia ai le Tweet avega. O le lelei lea o le filifiliga sili ona lelei mo fale ma le mamafa o puipui (mai se pa, ogalaau po o mea leaga.

Tau o le sikulu faaputuga

Faamatalaga o le faaputuga Tusa ma le tau, olo.
Mai le Sweld Vasega St3 4 mm mafiafia, maʻea, ma le tasi-itu o le itu o le tino-itu o le poroleti (bitsumen varnish) 1 100-1 300.
Mai le Sweld Vasega 20 mafiafia 4 mm, Walded, ma le tasi-itu polymm coting 1 600-1 800.
Mai le Sweld Vasega 20 4 mm mafiafia, maʻea gatete gatete, ma le lua-itu polymer combit 1 800-2 200.
Mai le Swel togi 20 mafiafia 4 mm, gatete, ma le lua-itu polymer coming ma lafo Mai le 2 500
Stainless Steel 3 mm mafiafia, ma lafo pito Mai le 12,000

O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o se faʻaputuga-faʻapipiʻi faavae

Fuafuaina o le faaputuga ma le tulaueleele loloto

O le faaputuga lapoʻa ma o lo latou pitch o loʻo fuafuaina e le syerer fuafuaina e tusa ma le SP 24.13330.2011. I le faʻataʻitaʻiga, lagolago ma le parrel ma le lapoa o le 108 ma le 133 mm ma le lau o le 250 ma 350 mm o le sili ona faʻaalia i luga o le tele o le fausiaina. O le sili sili ona lelei laasaga o faʻaputuga ua manatu o le 1.5-2 m, ae i lalo o le malamalama vaega o le fale pe ma le faʻateleina o tamaitusi, o le mamao e mafai ona faʻateleina i le 3 m (ma le faʻaleleia o le faʻavaʻa). O le lauʻeleʻele o le faʻaititia e masani ona iloa ai le faʻamasinoga e lua pe sili atu faʻaputuga (faʻalagolago i le eleele folasaga nofoaga i le fale). Ae paga lea, e le o le faʻapipiʻi uma kamupani faia lena mea. E masani lava, o le loloto ua filifilia muamua (10-20 cm i lalo ifo o le alavai loloto). Faatasi ai ma lenei faiga, o le tulaga lamatia o le taga taga, e le maua ai le mafiafia o le eleele o eleele.

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_18
Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_19

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_20

A o le scyno-sikulu faʻavae o loʻo i le taumalulu, e tatau ona e tatalaina le pefu o le eleele o le eleele faʻaaoga se faʻafefeteina poʻo jackiss hammer mo lenei.

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_21

O le ata o le faasinomaga o faʻasino o loʻo saunia ai se mutia faigofie ma talitonuina o le patch (ma le ulding) ma i le fusifusi bruis (muffoh straws).

Faapipiiina

O le faʻapipiʻiina o paluga e mafai ona avea ma se tagata uamea (o le ae manaʻomia le itiiti ifo ma le tolu tagata), faʻaaogaina se moli uila poʻo se afi eletise poʻo se penisini o le penisini. I le tusi lesona metotia, o le taimi o le sikulo le faaputuga ma le umi o le 2.5 m o le a tusa ma le afa itula, ma se masini - le sili atu nai lo 10 minute. O lagolago ua i ai i tulimanu o le fale ma luga o puipui (fafo atu ma taavale a le totonu), masani i lalo o utupoto.

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_22
Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_23
Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_24
Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_25

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_26

A o le fausiaina o le faʻavasegaina (modular) fale i totonu o faʻaputuga ua maeʻa le faʻapipiʻiina, teuteu ma le faʻaaloalo, faʻasino o loʻo faʻaaogaina.

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_27

Le isi, latou te aoina mai le fusi mai le pa ma le koluse vaega o le 150 × 150 mm pe sili atu.

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_28

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_29

Ona togafitia lea ma le pa ma le antiseptictic ma amata faʻaputuputu se faʻavaʻa poʻo le faʻapipiʻi potu modules.

Sima

Le isi, ma le fesoasoani a le Hydroevum, "leai" o loʻo faʻaalia ai, tipi le pito i luga o faaputuga ma amata i le suavai i le vailaau o le vaipuna). E manaʻomia, taʻutaʻua lava le puipuia o le uʻamea mai le leaga (susu i le tasi auala pe o le isi, o loʻo i ai i le isi itu o le oloa). Faatasi ai ma le umi o le faaputuga, sili atu nai lo 2.5 mita fesoasoani foi ia ave se lagolago mo se faʻaopopoga atili i le malosi o le malosi - i le fofo o le fofo o le tolu pe fa o loʻo faʻamalosia ai le tolu pe fa o loʻo faʻamalosia ai laua e tolu pe fa e faʻamalosia ai uʻamea. Afai o le pito i totonu o le parrel o loʻo faʻaputuputuina ma o loʻo togafitia ma o le polymer faʻavae, ma o le loloto o le faʻapipiʻi e le sili atu 2.5 mita.

Faapotopotoina RALALKA

Mulimuli ane ao mai le fusi - turralksk. I le tulaga o se ogalaau poʻo le fale o le malo, o le Roalka e manaʻomia e faʻamalu mai le uamea-rolling - o se kapela poʻo se faaputuga. I le taimi lava e tasi, e taua le faʻamamaina o le faʻaeteete, mata faʻataʻitaʻiina le past e liliu mai ma puipuia le fanua o loʻo i le mastuc (i le taimi lava e tasi ma le tapuni utupoto). O le muamua palealii ua tuu i luga o le pito i luga o le vai o loʻo i ai ma le mafiafia o le itiiti ifo o le 3 mm. I nisi taimi (i le fauina o fale mai poloka), o le sima laupapa faʻaputuputu, ae o lea tulaga e alagatatau ai ona tuʻufaʻatasia se oneone mamafa, e mafai ai ona aveese le sima i le 20 cm, ma pe a uma ona aveese - A leai o loʻo iai se avanoa o loʻo siitia ai le malosi o le powdery powder i le nuʻu, o le faʻatoilaloina o le puipuia o faaputuga.

Laupapa laupapa laupapa laupapa

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_30
Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_31
Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_32

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_33

Mai i fafo o Goods (pei o le laupapa laupapa e sili ona lelei mo le fale ma puipui mamafa).

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_34

Mai le auala ma laupapa (o le filifiliga o nisi taimi e faʻaaogaina i le toe fausiaina o fale).

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_35

Mai le pa (talafeagai mo fale faʻatulagaina fale ma se tautua fuafuaina o le olaga e oʻo atu i le 50 tausaga).

Fausia se faʻataʻitaʻiga o soka

I le foliga mai o le fale i luga o le manifinifi "vae" e le lava mea noataga, e masani lava, e masani ona talafeagai mo le faʻatusatusaga o le faʻavae, valaʻau le Zaibare o Sasali. O se tasi o mea sili ona lelei o se lattice desictor o pa laupapa, o loʻo faʻapipiʻi i se faaputuga poʻo le vali ma puipui. E toetoe lava a le faʻalavelave i le ventipelation o lalo o le eleele, e faigofie ona faʻapipiʻi ma aveese. Peitaʻi, e manaʻomia le faʻaaogaina na o le faʻamalosiʻau puipuia o le puipuia o le puipuia o le au tau-puipuia - ma le laveaʻiina o le antisspice poʻorch. E le faigata tele ona faʻatulaga ma se faʻavaʻa ma se paluga ma vinyl sivine i lalo o le piliki poʻo le maʻa. Mo se faʻavaʻa, e tatau ona e ave uma lava larch pas pe vevela-dip-dip-dippun sweel faʻamatalaga (o le faʻaaogaina "o loʻo iai". I le faʻamatalaga taua, o loʻo sivii o loʻo sui i moli-faʻamaoniga o le susuga (sima-chip-chip, fbro-chorsave, o le tioata faʻapipiʻi) ma le papa o loʻo feagai ma maa.

Mea uma e uiga i le masini o le faaputuga o le pulufana 7500_36

Faitau atili