Faamafanafanaina o piliki puipui: faʻafefea ona faia i totonu ma fafo o le fale

Anonim

Filifili mea sili ona lelei mo le faʻasee ma taʻu mai ia te aʻu o loʻo sili atu pea: o le puipui puipui i fafo, mai totonu poʻo le itu uma e lua.

Faamafanafanaina o piliki puipui: faʻafefea ona faia i totonu ma fafo o le fale 8239_1

Faamafanafanaina o piliki puipui: faʻafefea ona faia i totonu ma fafo o le fale

O le faʻaliliuga o le pito i fafo o le fale piliki e mafai ona faia i itu uma e lua pe naʻo le tasi. Ina ia faʻaitiitia ai le vevela leiloa, mea e ese mai le tasi ma le isi i tuʻufaʻatasiga ma meatotino faʻatino tino o loʻo faʻaaogaina. O nei mea e mafai ona tele nillers, papatusi mai Minovati, fagala ma fa 'alofilima oloa, poerearthane o storay. O le mea moni, latou e faʻaaogaina i totonu ma fafo o le aoina o masini, ae e i ai vavaeese. Ua le manaʻomia i taimi uma le faʻafitauli i le taimi nei, peitaʻi, o nisi taimi o le fale e tuʻuina pe ofi ma se uʻamea pupuʻu. O totonu foi o le i totonu o loʻo avea ma nofoaga puipuia e manaʻomia e faʻatumauina le manaʻomia o le vevela.

Puipui mafanafana i le fale mai totonu ma fafo

Faʻafefea ona faʻamalosia

Tulaga faapitoa

Faʻafefea ona faʻaalu galuega i totonu

  • Filifiliga o mea
  • Faapipiiina

Foliga o le pito i fafo

Faʻafefea ona galue le faʻavasegaina

O le masonry foliga le itiiti lanu nai lo soo se pala. E le gata i le fale, ae o totonu foʻi totonu, faʻatulagaina i totonu uma i taʻaloga faʻasolopito ma onapo nei. Mea e i ai le maualuga o le onosai. O le ea, lea o loʻo iai i ona tagata fuafua i ona tagata, maumu luga ma faʻamalulu tele atu nai lo le mautu. O lenei mea e faʻaititia ai le le fiafia o le saogalemu o le faʻapipiʻi fausaga. Ae ui i lea, ma se tamai pulou mafiafia e fatuina ai tulaga lelei, o isi auala o le a manaʻomia.

Faamafanafanaina o piliki puipui: faʻafefea ona faia i totonu ma fafo o le fale 8239_3

Puipuiga e sili atu le puipuiga mai fafo mai fafo, ae o isi taimi e manaʻomia ai le faʻapipiʻi i totonu.

O le fetaui lelei i lalo o le ufiufi o se keke e aofia ai lua autu vaega. O le fafo e faatinoina mai le vaipuna. Latou te puipuia i le faʻamamaina o le faʻataʻitaʻiga o le abraral fulufulu po o le polystyrene osam. Afai e pa'ū le paʻu o le susu, o le a agaʻi atu ai i le foloina o le fungi ma goto. E le gata i lea, faʻatumu le gaogao, e maua mai i fafo o latou, lea e oʻo atu i se faʻateleina o le leai o se leiloa vevela. Ina ia le tupu lenei mea e leai se teuina i le faʻaaogaina, o le faʻatupelia o le mafai ona tatalaina i soʻo se tulaga. Mo le teuina o mea, e sili le faʻaaogaina o potu mamago potuʻatu.

Tulaga faapitoa

Talu mai Mati 2019, ua amata ona faamalosia se suiga i tulafono. Atunuu moni fanua ua vaevaeina i ni vaega se lua:

  • Vaolaina fausaga. I lalo o lenei vaitaimi o lona uiga o le fausiaina mo le ola i le taumafanafana. O le mea moni, o le tulaga e ono i ai se fale faatau fale, o se fale tipi po o se fale tele. Manaʻoga mo tulaga i totonu o lenei tulaga e le faʻatonutonuina.
  • Mea faitino o fale o fale e fausia (Izhs). Afai o loʻo atofaina se tulaga i le fausaga, e mafai ona faʻatonuina i le fale gaosi Aai o le Aai. E tatau ona fetaui ma le tausaga fou o le tausaga. O malo ma fale i lalo e aoga iinei mo fale nofomau. Ina ia aumai le fausiaina i le Izhs mea, o le a manaʻomia ona e faʻamaeʻaina le poloketi. O le a iloa e le Komisi e aofia ai mea e aoga o fale na teuina. Ina ia manuia le faamaopoopoina, vevela le teuina e le tatau ona sili atu i le tulaga taua.

O mea taua ua uma ona faia i Snip 3.03.01 ma le PZ-2000 penefiti. Mea na gaosia e tagata gaosi itulagi o loʻo usitaʻia nei tulaga, pei o nisi tulaga e mafua ai ona faia se vevela inisinia fuafuaina. E manaʻomia i itulagi ma le mataga ma le malulu o le tau, e iai manaʻoga maualuga o loʻo tuʻuina atu i le kopiina nai lo masani ai. Polokalame o le a fesoasoani ai faʻalapotopotoga e mafai ona faʻaogaina ma le lelei le fuafuaina o le tulaga manaʻomia.

Faamafanafanaina o piliki puipui: faʻafefea ona faia i totonu ma fafo o le fale 8239_4

I tulaga faʻavae o le fale, o le aloese mai puipui o le Bick Chekin mai totonu ma fafo o loʻo talanoa e uiga i le atunuʻu. Faaulufale mai e tatau ona i ai se faʻamaoniga faʻatekinisi latou e tutusa ma tulaga faʻatau fale.

Faʻafefea ona faʻalavelave i le piliki puipui mai totonu

O lenei metotia o le sili ona aoga. O le minus o lena mea i lenei nofoaga o le nofoaga puipui, o le maso o loʻo tumau pea le puipuia mai le malulu. E tau atu i le mea moni na tulaʻi mai i le mafiafia o le mafiafia. E aliali mai i le nofoaga e sili atu ai le vevela nai lo le leai, ae e le lava le ua susu susu. O le faʻafitauli e mafai ona foʻia pe a fai o le potu o loʻo lelei. Ina ia aloese mai le vai mai le ulufale i le mea, e tatau ona saunia ni vaipuna. O loʻo faʻapipiʻi i luga o le itu i le itu.

E i ai le isi na megota. Ma se mafiafia mafiafia o le keke ua leiloa vaega o nofoaga. O loʻo aoga le faʻaaogaina o lenei tekonolosi tekonolosi e tusa lava poʻo le manaʻomia mo lenei mea, tuʻuina mai o le fale e tatau ona faʻalauteleina. O mea manaʻomia e tuʻuina atu i totonu o fale i itu i fale iloga. O nisi taimi o le pule o le fale e fai ai le filifiliga e alu ese mai e avea ma taʻoto e avea ma se sili atu o le faʻamaliega ma tapunia i fafo. O le le faʻamoemoeina o le tulaga e tupu pe a oʻo le fale e latalata mai le tasi i le isi o loʻo avea ma galuega faʻapipiʻi.

O le a le sili atu le fiafia mo puipui o le fale piliki

O le tulaga autu pe a filifilia o le agsor taimi. E tatau ona faaitiitia nai lo le kamuta fale, a leai o le susu o le a e tulaʻi mai. Mo lenei mafuaaga, e le tatau i se tasi ona faia se otaota. A faʻapea e tatau ona o ese ulugalii, o le manogi o le dumping o le a aliali mai, ma o le a aliali mai lementa i tulimanu.

Faamafanafanaina o piliki puipui: faʻafefea ona faia i totonu ma fafo o le fale 8239_5

E masani lava, e tolu vaega o tagata e teu mo le i totonu.

  • Minvata - E sili le filifilia o onosant, aua e le faʻaleagaina ma le susu maualuga.
  • Vevela inculang sharous plaster.
  • O mea aona, mo se faʻataʻitaʻiga, Polyarethane Bam, Decese Foam, Fors, Spredoud i le polystyrey ormam.

Aua le faʻaaogaina le Clammzite poʻo le Fomaizole, aua o le a latou Spar Permerable e tele naua, ae o le penippx e talafeagai lelei.

O ituaiga eseese e iai mea e aoga ma ua leaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo iai se pito maualuga maualuga, ae peitaʻi mo lea mafuaʻaga e le lelei ai ona taofia le vevela i totonu o le fanua. E tuʻuina atu le manaʻomia sili atu lelei oloa mo le faʻamaonia o tagata gaosi oloa.

Faapipiiina le faamaaafia i le piliki puipui

Mafaufau i filifiliga taatele.

Polyearne Faolder

A o le tulafono, e mafai ona faia galuega ma ou lava lima. O le tuusaunoaga o paluga mo le faapipiiina o se metotia faapitoa. O se faʻataʻitaʻiga susulu e tautua o polysurethane osam. O loʻo tuu i luga o se matutu faʻamamaina paʻu ma se shrayer. O le mafiafia o le faʻailoga o le tau mai le 3 i le 5 cm. Ae le i faʻaaogaina i le faʻavae, laupapa laupapa o loʻo faʻapipiʻi pe o le latuti e manaʻomia e fausia ai se teuteu. O le lelei o lenei metotia o le leai o le malulu o alalaupapa - uamea taula ma fao e le faʻaaogaina pe a faʻaaoga.

Faʻapipiʻi

O loʻo iai le palakalafa sili, ae lava ua lava e faʻafetaui lelei le galuega. I tulaga o le vevela vevela o meatotino, e maualalo ifo i le minvat ma oloa faʻavae e faʻavae i luga o ponaivi, peitaʻi pe a faʻaaogaina, o le pa i totonu o le fale o le a manava. O le tauleva o loʻo i ai se tamai mafiafia ma e tele ona avanoa. O le leiloa o le a faia i luga o le maualuga o le 5 cm. Ua le faia e le sipuni malulu. E faʻaaoga i le tele o faaputuga, e faʻatupu ai le faʻagaioiga o le taʻoto mamao umi. E faia saʻo le galuega, e manaʻomia se poto masani. O le a le varan adeader o le a faigata ona teuteu tomai talafeagai.

Exprudded faʻalauteleina le polystyrene

Eseese maualalo le fausia o le susu ma le maualuga malosi. I le tuʻufaʻatasiga ma le tamai mass, o nei meatotino o loʻo avea ma se tasi o le sili ona sailia i mea. E faia i le ituaiga o papatusi ia e faʻapipiʻi i luga o le mama mama. E sili le i ai o latou ligation - e tusa lava ma le tele o avanoa o le a pasi i totonu o le ea malulu. O le avanoa tumu i le fasi mauga. A uma ona faʻaʻaisa, o le sili atu ua tipiina. Ina ua mavae lena, e mafai ona e faaseeina le faaiu. Afai o loʻo fuafuaina galuega o loʻo fuafuaina, o le faʻamalosia o le mesh, uʻu le paluga ma le puipuia o le susu o le vaifofo i totonu o le sulugatiti o le susu i luga o le susu i luga.

Styrofoam

Tatau ona i ai se maualuga o le 45 kg / m3. Ua maeʻa ona tumau le panels ma kulimi, soʻoga ua tumu i le faʻi o le foala. E ese le 'au o le vaipuna mai le pito i luga o le polystyrene o lo o fai ma sili atu vevela vevela ma le malosi maualalo. E susunuina lelei, o loʻo faʻamamafaina mea oona, e le o le sili filifiliga. Pau lava le avanoa pe a faʻatusatusa i le anlogap o le tau maualalo.

Pencophol

O se poveyed polyhylene ufiufi i le fore ma le tasi pe i itu uma e lua. O le steamammroooooo, o loʻo i ai se tamai mafiafia ma tumau pea ona taofia le potu vevela. Maualuga tekonolosi uiga i tamai lapopoa ua ausia e ala i le mafaufauina o le taina. Faatasi ai ma se vaega o le 5 mm, o mea o loʻo maua ai le tulaga o le eseʻesega o le a latou manatu i le luasefulu taimi sili atu fulufulu tino. E tatau lava ona faʻapipiʻi i le fofo mai vaega ma se koluse vaega o le tusa o le 2 cm, o le a faia ai se vaʻalele ea. Faʻapipiʻiina o loʻo faia e faʻaaoga ai puipui faʻapitoa. O le patipati e tatau ona vaʻai i totonu o le potu. Pito i luga e talafeagai mo le patipati. Penofol e masani ona faʻaaogaina o se isi vaega. I lenei tulaga, e le manaʻomia le susu susu, ao le a le misia le susātlene i le susu tele o le vai.

Minvata.

E misia lelei ai ulugalii, o lona uiga e tatau ona tapunia mai itu uma ma se polythylene po o se isi mataua atigi. A faʻapipiʻiina, i luga o le faʻavae, muamua faapipiiina le ata, fai o le foloa i le fola ma le faʻalua, ona tapuni lea o le faʻapipiʻi. Mai luga, fai se mea e taʻu ai ma se faʻapitoa ina ia faʻamalosia ai le alalaupapa i le laʻau laʻau. O le lautele o le pule e tatau ona tutusa ma le mafiafia o le panels. O le Insulator ua faʻaofi i totonu o potu e maua ai sela, pe a maeʻa le mamanu atoa ua tapunia e se ata. O le au e pipii ma Scotch, ma o le tipiina o loo faaputu i luga.

Prick Wall Camping i fafo

Faatasi ai ma lenei metotia o le feteʻenaʻi, o le faʻatapulaʻaina o fale o le a le faʻaʻaisa. O le a sefe le mea mai le faʻavae o le faʻamaloloina. A o le faʻaʻaisa, faʻamatagiga e liliu i le aisa ma, faʻalauteleina, faʻalauteleina le fausaga mautu. I totonu o se atunuʻu tulaga, e avea ma se taimi mo foliga o siama. Movirero mafua ai le leaga, taʻitaʻi ane ai i le leiloa o le malosi ma le faʻaleagaina o ia.

Faamafanafanaina o piliki puipui: faʻafefea ona faia i totonu ma fafo o le fale 8239_6

Mea mo le Hustlation

  • Ppu ma tosoina vai vai o le manava;
  • Faapitoa Faapipiiina;
  • Styrofoam;
  • pito i lalo polystyrey osam;
  • Miral fulufulu;
  • O le sipai le sima - faapipiiina o ia tutasiga e mafai pe a fausia se fale, a le o lea e tatau ona taitaia le faavae i lalo o le faavae.

E le tatau ona faʻaaogaina le foma, pei ona taofia le puipui puipui. O le fale e tatau ona manava, ese o le a le le mautonu i totonu. Faʻaleleia le faʻamalosia i luga o le piliki paʻu totonu o le fale e mafai foi ona pei o fafo. Tekinolosi e le o ese pe a maeʻa ma saunia mo latou.

A maeʻa ona maeʻa, lolomiina poʻo le uʻameaina o le faʻatulagaina, oi latou ufiufi i faʻasaga i luga. I le tulaga muamua, o le fofo ua tuu i luga o le malu tele. Ina ia aloese mai foliga o tuʻitauga, o le faʻavae e tatau ona faʻamalosia e le faʻamalosia o se ata. E tatau ona iai ni fegalegaleaiga lelei.

Faamafanafanaina o piliki puipui: faʻafefea ona faia i totonu ma fafo o le fale 8239_7

Afai e le manaʻomia ni poloka kesi, ae e le o manaʻomia ni puipuiga, ae o le le mafiafia o le faʻavae o le a faʻateleina e le 20-25 cm. E fusifusia ai le lua o le 5-10 cm i se taimi mamao 1 m a le tasi le isi ua mautu. I luga o le itu, o lenei mamao i le va oi latou e tatau ona tutusa i le lima laina o le masonry. Rods tatau ona tuufaatasia le vaega autu o le poloka.

Faitau atili