Faʻafefea ona i ai le PIMER CODS i luma o tuʻuga: faigofie faʻatonuga ma fautuaga i le filifiliga o mea

Anonim

Matou te taʻu atu pe aisea e moomia ai ona alualu i luma puipui, malimaʻe ma i ituaiga o eseese paluga ma saili e faʻaaoga.

Faʻafefea ona i ai le PIMER CODS i luma o tuʻuga: faigofie faʻatonuga ma fautuaga i le filifiliga o mea 8534_1

Faʻafefea ona i ai le PIMER CODS i luma o tuʻuga: faigofie faʻatonuga ma fautuaga i le filifiliga o mea

Fanua o Pusa ae le i faamautu

Aisea e te manaʻomia ai se Primer?

Matou te filifilia le mea

Kuka puipui i le Primer ae lei punou

O loo matou faalauiloa lauiloa afu

O le teuteuina o le pū e nofo ai toetoe o le sili ona taua tulaga i le toe faaleleia. Ma filifili mea ua maeʻa faʻamaeʻaina mo laʻau, o le mimita poʻo piliki, e toʻatele e mafaufau, ma pe o puipui e manaʻomia muamua. Ole tala lea i O Tatou tusitusiga.

Aisea e te manaʻomia ai se Primer?

Manatu i le auala i le uluaʻi pa o pamanu e leʻi faʻatulagaina ma pe o lenei laʻasaga manaʻomia lenei laʻasaga i le teuteuga o le fale mautotogi pe i le fale. O nisi mea e mautinoa o lenei aitema i totonu e mafai ona osooso, o isi e fefefe i taunuuga leaga. Ina ia faia se faaiuga e le mafaatusalia o le faaiuga, pe tatau ona tuiina papeti i luga o puipui i luma o le tolopoina, o le a matou fuafuaina i galuega e alu ai le palapala.

O lea e i ai ni mea o iai le SV & ...

O lea e iai seisi mea e i ai lona faʻapitoa fausaga. O i latou uma lava i lona lava ala e faʻatau atu ma e laʻititi microcracks ma chips. E mafai ona faʻatumuina nei vaiimuii mea uma, o loʻo i ai le sili ona faʻamalosia mea. I se faʻaopopoga, o le mea faʻavae e fesoasoani e faʻaleleia atili ai le fonotaga ma le faʻapipiʻi poʻo vai o loʻo e feanu ai, i le aluga o ou vaega. Ma i le lumanaʻi, o mea faʻaiʻu o le a le aliali mai i le lumanaʻi pe malepelepe.

-->

Ina ua uma ona mago, o lenei fofo e fai ai se puipuiga mautu e le misia ai ni pisia ma lalo. Faʻafetai i le tali lenei, o le a alu loa le tagata i le mea e moe ai ma faʻatoʻa tufatufa atu. E maua ai foi le puipuiga e maua ai le puipuiga mai le tele o le susu, fungi, o loo suia ma eseese iniseti.

Ina ua maeʻa ona aʻoaʻoina nei itu uma, ia mafai ona tuʻuina 'o le' e le naʻo le manaʻomia, ae tatau. E i ai mataupu e tatau ona faatatau i ai le fofo i le tele o vaega. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, e tupu i tamaʻi talaloa pei o tamaʻi pomu, lea na faʻaputuputu mai le muamua faʻaaogaina o vaega.

Matou te filifilia le mea

Filifili e fua i mea e te ufiufi, ma o a meatotino e te manaʻomia. O faʻavae e vaevaeina i ni ituaiga e tolu.
  • Taulai
  • Matutu fefiloi
  • Sauni

I le maketi fa sa fausiaina, o se ituaiga o acrylic ituaiga sa masani lava i se manaʻoga sili. E lautele atu o ia, o le a feagai ma se tagata fou ona galulue faatasi galuega. Ma e le maua foi se manogi malosi ma mago i le tolu aso.

I le ituaiga o luga

O loʻo iai vailaʻau faʻapitoa e fesoasoani ia maua ai se aʻafiaga. Mo le simisi e oʻo i le faʻaaloalo, o le fofo e talafeagai ma le oneone o loʻo faia o se tino mataʻutia ma faʻapea foi ona faʻaleleia atili ai le alavai.

O le laau e sili atu le galueina o tuuga

O loʻo sili atu le faʻaaogaina o le laʻau e se vaifofo e le gata i le vai, ae ua taofia foʻi le mea sese ma ulufale atu i totonu o le mea.

-->

Uamea e tatau ona ufiufi i se paluga e puipuia ai le saua o le tupu. O le Alkyd eleele e talafeagai iinei, e aofia ai chromate ma zinc phosphate. Ae mafaufau e mafai ona mago i le 16 itula.

E manaʻomia i le uluaʻi ma susu. Mo ia, o le soʻotaga lautele e fetaui lelei. A o lenei "faʻamalosia" e mafai ona e faʻaogaina le pepa puipui. Ae i luga o lana afifiina o mea, e tatau ona maua se tusi e talafeagai mo ia galuega.

I le ituaiga o potu

E aoga le taliaina pe a fai e toe faʻaleleia le faletaele, potu i lalo poʻo se isi potu ma le maualuga o le susu, ona mauaina ai lea o se vaʻaiga a le vaega.

Mo galuega i totonu, e le aoga ...

Mo galuega i totonu, e le manaʻomia le mauaina o le polyvanyl acetate, o glyphthhhy, Perchlonyl, bumminius ma polystyrene ituaiga o fefiloi. E oona uma ma lamatia i le soifua maloloina. E mafai ona faʻaaoga faʻapitoa mo le pito i fafo.

-->

Ua fuga

Leioa e tatau ona toe talilalo ma le lanu. E masani lava, o le tala faasolitulafono o le Prices e faia pe le lanu pe paʻepaʻe. Peitai, e iai filifiliga lanu. E taua iinei e le talitu ese mai le tele mai le tini.

Ae le i faʻatauina se faʻauma, aʻoaʻo iloiloga. O le lautele o le fofo o se vailaʻau ma se maualuga maualuga o le o loʻo i ai. Na te le afaina se mea.

E le gata i lea, faʻatau oloa o le ituaiga tutusa e aloese mai le le malamalama ona o le le talafeagai o faʻatasiga.

Kuka puipui i le Primer ae lei punou

1. Faamamaina o le mea tuai

Faamamaina i latou mai le pollution ma tuai o le taina pe a fai ua uma ona pauu.

E tusa ai ma vali vali, lea e tumau ai le fufusi, e mafai ona e savali ai i le omery pepa. Afai e mafai ona vaʻaia ni autilo ma ni paʻu, ona talafeagai foʻi lea ona aveese. O le a fesoasoani lea o se uʻamea uʻamea poʻo se faʻapitoa faʻafitauli.

O le laga e tatau ona matutu. Afai tatou te faʻaaogaina se vailaʻau i luga o le pa susu, o lona uiga e te lamatia tele le solia o le faiga tekonolosi.

2. Saunia le paluga

Le isi, aluga saʻo i le tapenaina o le faʻavae. O le le tatau lea ona i ai faigata, talu mai faʻatonuga manino o lona drinezation o loʻo taua i taimi uma i luga o le afifi.

O lea, o le mea lilo o le vaipuna o loʻo taofia i le vai i nisi vaega, o uiga tauleaʻoa e tatau ona faʻaleagaina, ma o le ua sauni e faʻamalosi i totonu o se pusa. Ua ou faalogo i le tumau o le paluga o le paluga - e tatau ona mama e aunoa ma lumps.

3. Puipui ou lima ma foliga

Aua neʻi galo e uiga i le saogalemu meafaigaluega. Tuu le ufimata ma totigilima, pe a fai o le eleele le manogi, ona e manaʻomia lea o se ufimata.

4. Filifili le mea faigaluega ma amata galue.

E leai se aoga faʻapitoa mo le fofo, o lea e mafai ona e filifilia le mea e sili ona faigofie mo oe.

  • Faasee - o le a faʻatagaina oe e vave faʻaaogaina le faʻavae. I le taimi lava e tasi, e faigofie ona aveese le faʻatupeina o le fofo.
  • O le lautele o pulumu - ma lana galuega e mafai ona mimilo teisi. Peitaʻi, e matua lelei lava o ia, e pei o le malosi e alu ai i nofoaga sili ona faigata ma e oʻo i ai. O i latou ia e masani ona soʻoga poʻo le itu. I soo se tulaga, o lenei mea faigaluega na suia lelei le vaa.
  • O le sprayer e masani ona faʻaaogaina mo nofoaga tetele. Ae e tatau ona foaʻiina i le mafaufau e matua leaga lava le tuʻufaʻatasiga o le 'eleelea. O le mea lea, o le paʻu ma lavalava e tatau ona puipuia.

E taua tele i le taimi lea e mataʻituina ai le vevela i totonu. Ole vevela e mafai ona afaina ai le malosi ma meatotino o le apalai.

Afai tatou te talanoa e uiga i le a le manaia ...

Afai tatou te talanoa e uiga i le a le tele o le Primer o loʻo aveina i luga o puipui ae leʻi malolo, e faʻalagolago i le aofaʻi o vaega o le apalai. Tasi le vaega o le papala pito i luga e tusa ma le 6 itula. O le faʻamago o le sili atu o mea e tusa o le 12 itula.

-->

Aoina tala

O le sili le sese o tagata fou o tagata fou o le digwall e le manaʻomia mo le prehid o pa puipui i lalo o le loto maulalo. E leai. E matua moni lava lenei mea pe a uma ona sauni le laualuga mo le pipii o puipui po o le galugalu laupapa.

O se mea faigata tele lenei mea, i le ...

O se mamafa mamafa lea, e ono mulimuli mai "Slip." O le mea lea, o Degwall e tatau ona maua ai se malosi malosi i le feagai. E le gata i lea, aua neʻi galo e faʻatautaia nofoaga o puipui ma fata. A leai, e mafai ona liliu atu le tufuga ia i latou.

-->

Ma le isi foi e talitonu o le Primer of pherties ua uma ona aʻoaʻoina foliga o loʻo filifili foi e faʻaaoga. O lenei manatu e le saʻo atoatoa, aua o lenei vaega e manaʻomia foʻi le malosi. O le mea lea, o le faasalaga o le vaega o le a mafai ona faʻamalosia le paluga ua uma ona faʻaaoga paluga, e tumau ma tetee i le leaga.

Faitau atili