Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau

Anonim

Matou te taʻu mai le ituaiga taualuga o loʻo i ai ma mafai ona faʻaaoga le tekinonolosi o le fausiaina o taualuga i fale maualuluga i le fausiaina o le tasi fale.

Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau 8553_1

Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau

O le taualuga o ituaiga i fale nofomau

Papatusi ma Rafyla

Tusiaina fofo

Mea

  • laulu
  • fasi
  • Fuaiupu

O le taualuga o le taulaga i le uryscrapers ma le tasi-faleoloa fale e ono tutusa ma le inisinia e tasi. I le mataupu muamua, o lenei e masani lava o le mafolafola o loʻo faia e se sima faʻamalosia sima sima, i le lua - o le rafter system poʻo le faʻamalosia o fale gaosi oloa. E tupu mai i le isi itu, pe a faʻaaoga le au tau i fale fou, ma o le pito i luga o le faleʻau o le tasi itu o le faʻa-lautele. Ae ui i lea, e tele isi tulaga lautele e iai nai feʻese eseʻesega. Mo eseese vaega o fale, tutusa ituaiga o le taualuga e talafeagai.

Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau 8553_3

O taualuga e faʻavasega e ala i le mamanu, faʻatusa ma mea faʻapipiʻi.

  • Matou te filifilia le taualuga: 3 fesili autu ma iloilo o mea

Faʻavasegaina mo faʻapitoa masini

Rafyla

O le faʻatulagaina lea e faʻavae i luga o puipui o le fale. O lenei filifiliga sa talosagaina e taatele. E faʻatagaina oe e faʻatino ni faʻamaumauga o faʻamaumauga. E le mafai ona faia ni masalosalo - O le metotia ua faʻamaonia atoatoa ai le aʻoaʻoga o ia lava mo le tele o seneturi.

Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau 8553_5

Faatulagaina sima sima

O le ogaumu o loʻo tuu i luga i le laititi i se tamaʻi lima ina ia le faʻatuai le timu vai i luga. O le Designer Faʻamolemole iinei atonu e le itiiti ifo nai lo le tulaga muamua. O le vaalele lava ia e le mafai ona vaaia, ae leai se mea e puipuia ai le togalaau o loʻo fai ai, fai le vaitaʻele poʻo le malae taʻalo. Ituaiga o le taualuga fale faletusi fale mautotogi e mafai ona faʻaoga i le faʻa-tumaoti. Talu ai nei, i Nusipa o nuʻu, e sili atu ma le tele o fale i onapo nei i le faiga o netrings, e faʻaalia i foliga manino ma itu taumatau.

Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau 8553_6

  • Mai le mamanu i le taualuga: O le a le taualuga e filifili ai mo le fale

Faʻavasegaina i se faiga

  • Taaluga taualuga.
  • Tasi tasi.
  • Faaluaina.
  • Goo ma le fai togafiti.

Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau 8553_8

Tumau ma sili atu faigata ituaiga.

Vaipuna

Aofia ai le fa vaalele. O luga o le pito i pito o le fale o tafatolu, o le pito i luma ma tua o le foliga o se spepezum. Tafatolu o loo valaauina Valmami.

Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau 8553_9

Polosiua

Latou te le o ausia le niza i le va o le pito i tua ma le itu o le itu, o loʻo fai ai le ata e pei o le lua-nonoa faiga.

Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau 8553_10

Nutimomoia

O le lua o le lua na vaevaeina i le afa o le tufuga na faasino i le pito i fafo. O sea ulufale e mafai ona faʻalauteleina tele le avanoa, fulifu i totonu o se fola lona lua o le laʻei atoa. Faigofie mamanu ma le tau maualalo o le faia lea o le inisinia fofo o se tasi o sili ona taatele.

Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau 8553_11

Multi-ituaiga

E i ai le lavelave seti o le lua-tie ma semi-vavaeina fausaga o ana skates o loʻo faʻatonuina i itu eseese.

Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau 8553_12

Tuʻufaʻatasia

O le tuʻufaʻatasiga lea o ituaiga mea uma i luga o ituaiga. O le ata tusiata foliga o le fale e mafai ona sauaina uma ma le mautonu, e le taofiofia, leai se anoanoai.

Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau 8553_13

  • O le a le taualuga o le taualuga o le taualuga e fai ai oe lava: auiliiliina faatonuga

Ituaiga o taualuga mea i fale nofomau

Laulu

E aofia ai ofu masaʻe o uʻamea, polymer ma isi ie.

Uaea

O nei galulati fasi mai asbestos ma le sima. I fale o loʻo fausiaina, e faʻaitiitia ma le itiiti, talu ai i ni fesoʻotaʻiga umi e malo i le soifua maloloina. O le mea e matua talafeagai lava mo fale o le fale. Oloa e iai le umi o le umi o le 1.75 m ma lautele mai le 0.98 i le 1.13 m. O le tele e mai le 10 kin. E mafai ona punitia pe a fai o le a mis mai le 12 i le 60 tikeri. Faapipiiina e faia e le le mautonu i luga o se fusi o pa laupapa i fao. Mai luga atu i le tusi ae leʻi faʻapipiʻiina, e manaʻomia le tuʻuina atu o se vaega o le susu. Slace Shorrens Lelei tele, o le mea foi lea e foliga mai ai ma mosa ma le mosa i ona foliga.

  • Sili atu le taualuga i totonu o le fale tumaoti: Vaʻaiga lautele o faʻaopoopoga ma misi o mea

Ondulin

Polymmer Punotand ma maualuga le tetee i uta ma vevela vevela. Le atoatoa suia o le vaega. E mafai ona faʻaaoga le UNTLIn i luga o le pito i luga o le taualuga o le faʻafanua mai le 6 tikeri. E faʻapipiʻi i le apaʻau ma fao faʻapitoa. Tulaga masani - 2 m, lautele - 0.96 m. Mamafa - 6.5 kg. E le pei o lona folauga, e foliga lelei ma e le mafai ona avea ma lamatiaga i le ola maloloina. E le sili taugata. O le ofutino o loʻo i ai ma mafai ona faʻaaogaina pe a mafua ai le tele o mea. O uiga lelei le lelei e mummumble ma malamalama.

Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau 8553_16

  • O le a le mea e filifili ai: Ondulin po o le uamea tale? Faatusatusa 5 tulaga

Polofesa

O ie uamea. O le talaaga e mafai ona lamolemole poo le mapusaga. Steel o loʻo ufiufi i se faiga puipuia a Polymer e puipuia ai le 'aisa. O le sili ona maualalo o le tui o le 10 tikeri. Faapipiiina o loʻo faia i luga o le faʻauiga ia te oe lava. I le faʻavae, e mafai ona faʻaogaina le puao tuai, e le mafai ona tuʻuina mai ni mea ma faʻalogologo susu, tau le suluia o le teuteuina. Ma le faʻatonutonuina o vaega teuteu, o le tau e faʻaititia lava.

Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau 8553_18

Uamea Tipi.

O se faʻapolofesa o le faʻapolofesa o le fola, faʻataʻitaʻiga ceramic tile. Mo faʻamatalaga faʻapitoa, o nei mea e leʻo ese. O le uʻamea paʻepaʻe e sili atu le aulelei ma e toetoe a leai se ese mai le masani masani. Faʻapipiʻi galuega e mafai ona faia naʻo ia, e pei ona laʻititi ma le tele o maapu.

  • Iloiloga o Modular Home: foliga o le fausiaina, saoasaoa ma faaletonu

Steel flated pepa

O le taualuga o aso nei, o loʻo faʻaaogaina i le fauina o fale tumaoti ma fale teu fale. E i ai le lamolemole lamolemole. O le fesoasoani fesoasoani ma soʻoga, o le mea ua taʻua o le sese. O latou o itulagi na mu ina ia mafai ai ona faaofi se tasi i le isi. E tele filifiliga mo na "lokaina". Ituaiga o laʻau o laʻau ese mai le tasi ma le isi i le metotia o le faʻapipiʻiina. E masani lava, o soʻoga o loʻo sauni i totonu i le pito i lalo i le fale fau fale, ona tuʻu lea i luga o le faʻamatalaga faʻaaoga meafaigaluega faʻapitoa. E le manaʻomia e le Delded le faʻataʻitaʻiga ia faia. O loʻo faʻaaogaina foi le faʻataʻavalevale i le tekonolosi, o fea mea ua tapeina i totonu o se lisi aʻo leʻi tapena.

Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau 8553_20

O le filifiliga mulimuli e mamao ese mai le sili ona talafeagai ma faʻapitoa uiga o le maualalo i le fola fomaʻi, pe a fai tatou te faʻatusatusaina oloa uamea. E aoga tele i le taugofie. Faia foi pepa o le 'apamemea ma Alumisina, faʻailoaina i le faʻateleina o le faʻatuatuaina. O le latou tautua ola e sili atu i le 75 tausaga. O latou e sili ona taugata a faatusatusa i a latou ituaiga. O le isi vaituloto o le lelei o le fale moe. A faʻapipiʻiina, e manaʻomia le tuʻuina o se vaega o le feʻe. E le afaina le faʻafeiloaʻi, pei o le uamea ua uma ona momoli atoatoa le leo.

O le tulimanu o le fiafia mo ituaiga uma o le gagau o le lakapi e le tatau ona sili atu nai lo le 3 tikeri. O le faʻapipiʻi o soʻoga o soʻotaga e faia e ni tamaʻi uʻamea, apamemea poʻo le aluminum, ua taʻua o ni pulupulu.

Fasi oloa

Seevae

O papatusi masani nei na faataatia e laina o apamemea. O le taleti o le lelei tele gaioiga. O lana auaunaga i le olaga atoa e silia ma le 100 tausaga. E le susunuina, aua le faia ni faʻafitauli ma le fale microclite ma le faigofie ona tuʻuina atu. Ia faaalu le galuega, ua lava le tasi le tagata. O le alalausaga e tatau ona mai le 25 i le 60 tikeri. E mafai ona sili atu, ae o le a manaʻomia nisi saoasaoa o le a manaʻomia. A faʻapea, e tatau ona e tuʻuina se vaega o le susu. Faʻapipiʻiina o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o fao ma fao faʻapipiʻi i totonu o se pu faʻapitoa. O le pito i luga o le ipu e fesoʻotaʻi i le pito i lalo e ala i loka faʻapitoa loka. E taugata tele Ceramtics, ae o le tau e totogi le talitonuina ma le matagofie.

Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau 8553_21

Oneone-counds tile

E leai se leaga, ae o lona olaga tautua e tolu taimi puʻupuʻu. E faigofie, e faatatau lea i le malosi lava lea e tasi, teteʻe i vailaʻau faʻamalosi. E faʻaliliuina i le 1000 taamilosaga o mineʻe ma lulu, ae i le taimi e tasi e tutusa tutusa ma lona prototype.

Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau 8553_22

Shale papatusi

Masalo o le sili ona taugata le taugofie, ma e le o se mea e ofo ai. O ato taitasi e faia ai faʻamalositinoga taʻitasi mai i nei vaega nei. O le mea e i ai le lanu efuefu enaena enaena enaena. 1 m2 ma le mafiafia o le 4 mm mamafas e uiga i le 25 kg. O le lautele lautele o le 15 pe 30 cm, o le umi o le 20 ma le 60 cm. O le vaega itiiti o le malifa o le 25 tikeri. O le Mauga ua faia i luga o le laupapa laupapa i le 'apamemea poʻo galvanzed fao 10 cm le umi.

Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau 8553_23

Ituaiga o mafanafana taualuga

Hydroizol

Na o mai e sui le tagata tamoe masani. O loʻo faʻatau atu i taʻavale ma faaputuputu i luga o le faʻamamaina o binemen, faʻamafanafanaina e le kesi burner. O lona faʻavae e faia o le polyester, tioata o le tioata poʻo le fiberglass. Polyester e sili atu le lelei i le tulaga, ae sili atu ona taugata. Glassball e sili atu le faʻaaogaina o le mea e le manaʻomia ai le malosi maualuga. A o le i amataina le laʻei, e tatau ona e tuu - tuufaatasiga, ma mai luga - vai. Tusa lava pe faʻaofi le 10 cm o loʻo iai se avanoa o le a le lava le malosi o le a le lava.

Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau 8553_24

Feololo

E gaosia i luga o le faavae o tioata matafaga, le maganumi ma binumen ma le teuteuina o mea fetuutuunai. O le vaega pito i fafo o loʻo iai se ata, faʻataʻitaʻiga i le pale. O se vaega o mineral cram e faʻaaoga e puipuia ai e puipuia mai le malamalama o le la ma faʻatupuina ai se lagona o maa poʻo le ceramminics. O le tapoleni na tulaʻi i luga o laupepa o le vai o le plywomool plywood i luga o se lelei vai. O le faavae e tatau ona mautu. O mea e mafai ona faʻaaogaina ma le lavelave taualuga fausaga fausaga pe a fetuʻutuʻunaʻi ma sili ona lelei mea taua e manaʻomia.

Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau 8553_25

Polymer membranes

Gaosia mai le paʻu, polyvyll chloride ma tormoplastic oleini i le faʻavae o le pito i luga o le ea poʻo le vevela vevela pe faʻapipiʻi. O le galuega e le nofoia tele le taimi. O le ogaumu e tausi ma mafai ona tumau i le 50 tausaga. E le misia le susu. A faʻaaoga i ai, e le manaʻomia le suavai vai. Membranes tu i le sili atu o le palepale i le pale, ae latou te le o le sili atu le maualuga o gaioiga.

Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau 8553_26

Tele le taualuga

O le vai suamalie lea, pe a taoto ma le teuteuina o se ufiufi afi. E faʻaaogaina i se faʻavae mautu ma se tulimanu o le faʻanaunauga e le sili atu i le 25 tikeri. Afai o le tulimanu e sili atu nai lo le 3 tikeri, o le a e manaʻomia se faʻamalosia o le kiki. O le lestic e faʻaaogaina i le tele o vaega o le mafiafia o le 1 cm ma le pito i luga o le paʻu o le paʻu e puipuia mai le la susulu. O le faʻavae e mafai ona faʻaalia orthonedo. E ui i le tulaga leiloa, i luga o le laufanua mafai ona savali. O se tali lelei lea mo le masini masini i luga o taualuga taualuga. E le manaʻomia ni masini minetomi, pei o le unaua o le maa o mea.

Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau 8553_27

Faitau atili