O le a le maualuga o le umukuka mai le fola i le laulau pito i luga?

Anonim

O le EROMGONIC o le umukuka hillset tele faalagolago i le maualuga o lona maualuga o lona countertaps. O le a matou taʻu atu ia te oe poʻo a filifiliga e mafai ma faʻafefea ona faia se filifiliga agavaa.

O le a le maualuga o le umukuka mai le fola i le laulau pito i luga? 9878_1

Faʻafefea ona faʻatulaga le umukuka avanoa

O le umukuka e faʻaalu ai se taimi tele o le taimi, tusa lava pe latou te faʻamalosia a latou ipu faʻapitoa i le tino na o aso malolo, ma isi mea uma o loʻo sauniuni "i luga o se lima o le fale folau" Afai ei ai pea le ituaiga i luga o le laulau, le taimi mo le kukaina o le kuka. O le maualuga o le laulau i luga i le umukuka e iloa ai le aoga o le a aoga.

Ina ia mafai ona vaivai, e tatau ona e faʻatulagaina lelei se fale faigaluega. O lenei mafai ona faia, fuafuaina sili ona piki i luga le umukuka meafale ma lona tulaga. Tusa lava pe o le potu e laititi, e tolu sone e tatau ona i ai i ai:

  • Sauniuniga o oloa mo le kuka;
  • kuka luga;
  • fufulu.

O le latou vaega o feololo

O lo latou faʻatulagaina o le mea e sili ona eseese, ae o le sili ona aoga o loʻo aloaʻia o se eseese o le tafatolu, o lona faamisiga pepa tolu.

-->

E le gata i lea, o le mamao i le va oi latou e le tatau ona sili atu i le 120-250 cm, a leai o se tagata e galue i se umukuka e vave vaivai. O le a ia vave manumalo i soʻo se mea mamao i isi suiga mai le tasi vaega o le a faʻaleagaina. E manaʻomia foʻi le amanaia o foliga o vaega taʻitasi o sone. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fufuluina ma le paʻu e sili atu nai lo le tauia mai le tasi ma le isi, ina ia le paʻu vai i luga o le vai. A o le vaega tipi ma le magoto e manaʻomia e aumai le ufiufi, talu ai le fufuluina o oloa ma o latou sauniuniga mo le vevela togafitiga e fesoʻotaʻi. O ia faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaaogaina tele.

Ma le mafaufau i lenei mea, e mafai ona tatou manatu o le faʻatonuga tuʻusaʻo e sili atu le aoga nai lo le tulimanu. O faʻaupuga o loʻo muamua maua uma ai so sone, eseʻese. O le mea lea, umukuka atigifita e mafai ona maua i luga ole faatauga e matua ese lava. A o filifilia se pusa, e tatau ona amanaia foliga o le potu ma lona tele, a leai, e le mafai ona fetaui le meafale filifilia. E sili ona lelei i le muamua maua potu potu. Fai tele faigofie:

  1. Matou te fuaina le mamao mai le taualuga i le fola o le potu. E fautuaina le faʻatinoina o le saoasaoa o le faʻagaioiga i ni isi faʻafeagai, talu ai o potu atoatoa mafolafola potu e le oi ai.
  2. Tutusa, fuaina le umi o puipui.
  3. Matou te fuaina uma le faamalama ma faitotoa. Matou te iloa le mamao o le a manaʻomia mo latou tatalaina avanoa.

Mauaina o tulaga taua, & ...

A uma ona mauaina ni tulaga taua, tusi le fuafuaga tonu o le potu. E manaʻomia mo le saʻo filifiliga ma le tuʻuga o loka. Lenei, ia e mautinoa e faʻamanatuina le nofoaga lea e maua ai taʻavale taʻavale ma au.

-->

O le mea mulimuli e taua tele ona e le gata i ulutala ma le muʻetia meaafale o le ai ai i le umukuka, ae faʻapea foi ma se seti o aiga. Mo se tasi e masani ona faʻaogaina, e manaʻomia tele le filifilia o tagata taʻitoʻatasi.

Afai o loʻo iai mea faigaluega i le tulaga o le umukuka i luga o le umukuka, latou te manaʻomia le fesoʻotaʻi atu i se mamao o le 0.9-0.93 cm e ufiufi. O lea ua manatu o le tulaga masani. I le iʻugaga o suʻega, e faigofie ona "faʻatulagaina" kapoti ma mea faigaluega, fuafua o tatou fua.

O lea, e mafai ona e foia, ...

O le mea lea, e mafai ai ona filifili, faʻatau se ulutala faʻavae pe o le a e faia e faʻatonu ai. I soo se tulaga, e mafai ona filifili i le va o se tasi ma le tele-maualuga galuega luga. Mafaufau i filifiliga uma.

-->

  • 7 Fautuaga mo le umukuka chartertip

Laulau pito i luga maualuga i le umukuka mai le fola: tulaga mo le tasi-tulaga ulu

Umukuka meafale tatau ona i ai se galuega i luga, o loʻo fausia se laulau o loʻo ofuina i lalo o tulaga. O le taʻavale fufulu ma le pepa kuka o loʻo faʻapipiʻiina i totonu. O le maualuga o lo latou tulaga e mafai ona eseese. Tagata tomai faapitoa faailoa tulaga taua:

  • mai le 76 i le 82 cm i le tuputupu ae i le 150 cm;
  • mai le 86 i le 91 cm mo le tuputupu ae mai le 160 i le 180 cm;
  • 100 cm ma le tuputupu aʻe mai le 180 i le 200 cm.

Tagavai kits totogi

Laasaga Putiga Talanoaina fesili o loʻo iai uma pito i luga o loʻo iai i le tasi tulaga, e masani lava ile tusa ai male lautele. Mo Rusia, o le 89-90 cm, mo Europa 2 cm luga. Kamupani faigaluega mafai ona faʻatino se manaʻoga o le kalani. O latou "tagata faigaluega" maualuga maualuga o loʻo i le tulaga mai le 85 cm, o isi mataupu taua e mafai ona faʻaaogaina pe a manaʻomia.

-->

Le tulaga maualuga o le countertop i le umukuka e mafai ona faʻasaʻoina sina mea laiti. E tatau ona e iloa e aofia ai ni vaega se tolu:

  • Ipu mafiafia, lea o le 3-4 cm;
  • Desktop tele, i taimi uma 72 cm;
  • faavae

Afai o nei vaega muamua e lua o loʻo faʻalavelaveina, ona amata lea ona sui uma. Lea e mafai ai ona e suia le pito mulimuli. O le a le tele o le pasene o le a lava le faʻaaogaina o le galuega e mafai ai ona fetaui lelei.

O Cocols e gaosia i le lua VY & ...

E le mafai ona faia ni suiga i le DaileocCection: 10-12 ma le 15-20 CM. O le manaʻo e filifilia e faʻalagolago i le tuputupu ae o le ua masani ona faʻaaogaina.

-->

  • O le a le laulau pito i luga e filifili ai mo paʻepaʻe umukuka: 4 lautele lanu ma 6 lauiloa mea

Umukuka maualuga mai le fola i chatterups: Filifili se tele-tulaga lomiga

Sili ona lelei le tele o le tele-tulaga. Na latou ulufale i le tele o le faʻaaogaina e leʻi leva, ae o latou manaʻoga ua faʻateleina. Fualaʻau Faʻamanatu ma Lona faʻafaigofie, talu mai vaega uma o le fale faigaluega o loʻo i eseese tulaga. Ma e sili atu le mafanafana ma sao. Mafaufau i itu uma o nei sone.

Luga mo le tipiina ma tipiina

Oloa ua faamamaina iinei ma saunia i latou mo le gaosiga vevela. E talitonu e sili ona faigofie le faia o lenei pe a fai o mea uma e te manaʻomia o loʻo i ai o loʻo i ai i le navel tulaga pe laititi. O lea la, o le maualuga o le laulau mata faʻataʻatia e fuafuaina i lenei auala. E taua tele ona tele lona eria, a le o le a mafai ona iai le le fiafia. Mo le mafuaʻaga lava e tasi, o le taʻavale fufulu ua faʻapipiʻi lata ane.

A momoina oloa, e taaalo ai le suʻega, etc. E manaʻomia le faʻaalia o ni taumafaiga taua e fesoʻotaʻi ma omiga i luga o le faavae. E faigofie atu le faia o lenei mea pe a fai o se taumafaiga faapena o le a faalauiloa mai luga i le pito i lalo. O lea, o le ogaumu mo le galue ai ma se suʻega pe uʻu teisi e tatau ona laititi ifo nai lo le mea na fuafuaina mo le tipiina ma fufulu. Sikuea atonu e laititi.

E aliali mai o le sili pologa ma ...

E aliali mai o le sili sili ona galue nofoaga e tatau ona lua-tulaga. O le toʻatele o le a tuʻuina atu i le tapenaina o oloa mo kuka. Le itiiti ifo - i lalo o galuega ma le suʻega, etc. Afai o le tele o le potu e mafai ai ona e faʻatino lenei filifiliga i le olaga, o le a matua talafeagai. Ae paga lea, e mafai ona i luga o u umukuka uma.

-->

Fufuluina

Fufulu ipu, pe a naʻo le fale o loʻo leai se ipu vailaau, ave le tele o le taimi ma faʻateleina le malosi. Ina ia faigofie ai ona faafaigofieina le galuega, e tatau ona e filifilia se filifiliga talafeagai filifilia. O lenei mafai ona faia e faʻaaoga ai lenei metotia:

  1. Matou te fuaina le mamao mai le punou o le tulilima i le fola.
  2. Matou te iloa le maualuga o le moto, o lona uiga, o le mamao i le va o le tamaʻi tamatamai lima ma le lima matua i le pepa o le pepa. O le 11-13 cm.
  3. Matou te toesea mai le muamua lona lua ma maua le sili ona lelei maualuga o le magoto.

Iʻuga mo mataupu taʻitasi & ...

O iʻuga mo mataupu taʻitasi o le a latou lava, ae e tele lava na fetaui i le magoto ifo i lalo o le tipi ma faʻamamaina. Tuu lenei eseesega ma laiti, e faʻafaigofie ai ona fufuluina ipu ma faʻafaigofie ai ona ave le sili ona toʻafilemu.

-->

  • Umukuka seti: masani pe o le okaina? Manatu tagata mamanuina

Faletupe Puleaina

O le tulaga e tatau ona o le talafeagai e faigofie ai ona vaʻai i soʻo se faapou ua tulaʻi i luga o le ogaumu. O le mea lea, o nisi atamamai na fautuaina le faʻaaogaina o se metotia mo le fuafuaina o le nofoaga o le masini:

  1. Matou te ave le pine aupito maualuga o i latou e tatau ona faaaogaina.
  2. Matou te tuʻuina atu ina ia mafai ona e maua fua i totonu o ipu poʻo le itiiti ifo i lona pito i luga.
  3. Ia amanaia lenei mea, fuafua le maualuga o le faapipiiina o le vaega.

I le atoatoa lomiga o meaafale

I le atoatoa lomiga, meafale faia mea fai mea fai mea fai mea fai mea na mamanuina. Afai e tatau ona faʻatau le seti maeʻa, o le a mafai ona faʻasaʻoina e faʻaaoga le faʻavae.

-->

  • O le talafatai o le countertaps mo le umukuka: O le mea e tatau ona e iloa e le faia se mea sese ma le filifiliga

Ma le tele tele lapoa, o le mea mulimuli e mafai ona faia i le ituaiga o se pusa i le mea e tuu ai le nofoaga o totoe. O lenei fofo aoga e sili ona lelei mo fale laiti.

Tele oloa gaosi e fua mai ai meaafale meaafale, ma laʻititi agavaʻa mo faʻatonutonu lona maualuga. Afai o lenei filifiliga e tatau ona i ai e talafeagai, ae matua faʻaititia tau ma taumafaiga faʻatino. O le ulutala i le tele o eseesega o le a faia e okaina. Ia avea le tau e sili atu, e aoga lona Ergonomic. I le mataupu mulimuli, e mafai ona e mafaufau i le tele-tulaga tulaga, aemaise lava pe a fai o lau tele taimi mo le kuka.

O le mea lea, o le maualuga o le pito i lalo o le shk ...

O le mea lea, o le maualuga o le umukuka pito i lalo kamukuka ma se laulau e mafai ona manatu e mafai ona mafaufauina o se ki taua o le mea e iloa ai le tikeri o ergomics o le malae atoa. O lea, e taua tele le filifili lelei.

-->

O le tali lelei o le a avea ma galuega tele-maualuga. E moni, e sili atu le talafeagai mo potu avanoa. O se tasi-tulaga o le tulaga e lelei foi ma lava lelei, saunia le mamao mai le fola i le fola i le pito i luga o le Desktop ua filifilia saʻo.

  • Matematika i totonu: 70 taua tele, mamao ma maualuga e tatau ona e iloa

Faitau atili