I luga o lau fale o lou fale, pe o le a le ituaiga o taualuga e filifili?

Anonim

Mo le tele o tausaga, e uiga i fefinauaiga e uiga i le taualuga e sili atu - slate, uʻamea paʻu, biumunaus fibrous flas (ered)? O le filifiliga o mea e fuafua i le tele o mea, o lea o le a tatou taumafai e iloa mea e taua le iloa ma amanaia.

I luga o lau fale o lou fale, pe o le a le ituaiga o taualuga e filifili? 11341_1

Seevae

Ata: Tehtusefulu

  • Matou te filifilia le taualuga: 3 fesili autu ma iloilo o mea

O le a le mea e aafia ai le filifiliga?

Toatele o tagata atiae pipiʻi le taualuga i luga o le faʻavae o lalelei ma le lelei, a o latou le manatu, mo le mamafa o le taualuga, o le mamafa o le scate poʻo le tuʻuga o le faʻapipiʻiina o mea , o le iʻuga o mea e tulaʻi mai i le fausiaina o le taualuga, ma sili atu le leaga - i le taimi o faʻagaioiga i le fale. Fautuaina e tagata atamamai muamua e mafaufau ai:
  • Taualuga mamafa ma le atoa taua taualuga. O le mamafa o tamaitai e aʻafia ai tuʻusaʻo le mamanu o le rafter system. O le a le tulaga o le mea taua tele, o le hefter system e tatau ona faamalosia. E le gata i lea, e manaʻomia le amanaia o le tele o le kiona ma le aʻafiaga o le matagi.
  • Tufuga taualuga. A faʻatulaga le tele o tauaiga, e leai se faafitauli pe a oʻo i luga, ae o taua tele o taua o laʻau ma le totoaina e manaʻomia mo latou. O lea, a faʻapipiʻiina uʻamea uʻamea i luga o taualuga o taualuga, o se tele o otaota ua fausia, e tau atu i le faʻateleina o le tau atoa o le taualuga atoa.
  • O le tulimanu o le tulimanu. O mea uma e iai le maualuga o le vavaeese o le skate, ina ia mafai ai ona mamanuina le taualuga, o lenei parameter e tatau ona amanaia. O lea, mo le uʻamea uʻamea, o le pito i lalo o le i le 11 °, slate - mai le 15 °, fetuʻutuʻutuʻu o le taʻesega fibrous flas - mai le 9 °.
  • GALUEGA FAATINO. Ioe, e tatau ona e gauai atu i mea faapena e pei o le faʻamalosia o le malosi, le faigofie, faʻavave ma le saogalemu o le fanua, malulu saogalemu ma le saogalemu.

O le malamalama i mea e mafai ona e amata ai i le filifiliga o le fetauiga.

Uamea Tipi.

Seevae

Ata: Tehtusefulu

Mea tau tamaoaiga mo le taualuga. O se fasi pepa kuki fusipani, i itu uma e lua, o faʻauluuluga ma se vaegaaumoni, e puipuia le steel mai fafo.

O le Cubapest uamea Tile - Pepa ma le mafiafia o le 0.30-0.4 MM, lea e faigofie ona aumaia i le taualuga, o lona uiga e filifili ai i le omea ai 0.45-0.5 mm. E foliga mai o ia e le o le tele o le mafiafia, ae e sili atu i le fafaga ma o se faamaoniga o tagata gaosi i luga o le 15-20 tausaga.

E i ai uʻamea uʻamea ma ona vaivaiga: I le timu, o le tauemuga o leo e pisa, ma afai e le maua se fale i le fale poʻo le taula, o le a mafua ai le le mautonu. I se faʻaopopoga, o le laufanua o le uamea malulu e matua lamolemole, e aunoa ma le le le mautonu o le kiona, e manaʻomia le faʻatuina ai o le kiona.

Uamea Tile e mafai ona faaeeina i le tausaga atoa. I le taumalulu, e tatau ona foaʻi i le uʻamea o le uʻamea o loʻo manaʻomia se mago ma mama, ma o lea, o le susu susu, o le faʻapipiʻi e sili atu ona palu.

Uaea

Atonu o le sili ona lauiloa le sili ona lauiloa talu mai le Soviet taimi. O laupepa nei o loʻo taʻua i le tele o lanu ma le sili ona lelei o vali poʻo ni vali i luga o le phosphate e faʻaaoga ai ni pigutu. O le vali, lea o loʻo ufitia i le faʻatumu o laupepa, e fausia ai se vaega puipuia o le faʻaititia o le vai faʻaaogaina o se mea leaga ma se faʻaopoopoina o le olaga tautua.

Mai le faʻaiʻuga o faitioga o le spite, matou te matauina le iai o le Asbhestos. E le oti lona mataupu, ae o le soifua maloloina o le tagata tumau pea. I se faʻaopopoga, o le taualuga o le faʻafanua e manaʻomia i le faʻagaeʻetia ma ni isi poʻo ni fofo tutusa, aua o le moss foliga mai i le leai o le puipuiga i totonu o laupepa. O le manogi o mea e manaʻomia ai le taulimaina ma le faʻaeteete i le taimi o feʻaveaʻiga, teuina aemaise le faʻaaogaina o tauaga o pepa lavelave, e foliga ai, pei ona tusia i taua.

Slate i le aso o loʻo faʻaaogaina tele i le ufiufi aoga aoga poʻo fale faʻatoʻaga, nofoaga o le taimi.

Bomonius fibrous pepa (Euroshorter)

I le fatu o se pele o se taupulega - wavis chisms o celfulose fibres hebers afaina ai ma bitsumen i le maualuga malosi ma vevela. Na matuaʻi tutusa lea laupepa, ina le mafai ona tutusa ni mea leaga mo le soifua maloloina o tagata mo le soifua maloloina o tagata mo tagata soifua maloloina o tagata. I se faʻaopopoga, o le e faʻafaigofie le afi: mamafa o le 3 kg / m2, aʻo le mamafa o le 14 kg, ina ia sili atu ona talafeagai e feaveaʻi ma faʻamau ai. Ona o le maualalo o le mamafa, e le mafai e le ogaumu le ata o le vaʻa, lea e mafai ai i nisi tulaga e faʻapipiʻi ai i luga o le ogaumu tuai. Le lanu lanu o le numera o le faʻailoga faʻalagolago i le ituaiga mai le 4 i le 8 lanu, e le gata i lea, e tupu i le matematika poʻo le pupula. O faleese, matou te foafoeina susunuina, feololo ma burnout vali i le taimi.

E le pei o le exuverter uʻamea paʻu, e le o le malulu i le taimi o le timu ma faʻaititia e le faia i lona itu pito i tua.

Feololo

Ua taua foi le talesusu i totonu o le mafanafana o taualuga po o le bitgonous fafie. O le aano lea, o lenei mea o le kia-itu o le 100 x 3210.5 cm ma cuvely clotings i le tasi pito i luga. Atonu latou te maua le foliga o se tu ma le pamu masani ("beaver sil"), hexamon, ricmbus, faʻataʻamilomilo, scales, o nei "o loʻo faʻaalia ai le taualuga.

Seevae

Ata: Tehtusefulu

O le tala feololo e aofia ai le talevaina o le tele o vaega. O le faavae o se lewanven fiberglass spanvas (tioata shoulester). O le mea e fai ai le paluga o le paluga i le tioata o le tioata. Mai tua o le lauega, o se laʻau o le auē o le tagata lava ia, o le a faʻaaogaina o bituemen, o le vaʻai e puipuia e gataifale.

Bitminonaus pale e mafai ona tasi-vaega pe tele-tele. I le faatusatusaina i le tasi-vaega fati i le tele-vaega 2 pe 3 shoungles faʻapipiʻi faʻatasi i le fale gaosi tulaga, e ui lava i le faʻavae o le taua o le 13-25 kg), e leai manaʻomia le faʻamalosia sili atu o le vaomatua mamanu ma le pa puipui, ae i le taimi e tasi, sili atu ona faʻailo.

Filifilia i le va o le tasi-steater ma le tele-vaega laupapa e tatau ona gauai atu i le vaitaimi mulimuli. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le taimi faʻatulagaina o le tasi-vaega soft fafie o le Finnish Series na gaosia e Bininokil o le 20 tausaga. I lenei faʻasologa o le paketi e lua filifiliga mo le tipiina o fana ma le fa o lanu masani. O le faasologa "masani" mulimuli mai ua umi, o loʻo i ai le mafiafia tasi-stoeri ogatusi ma se faʻasologa o 30 tausaga.

Lua-vaega vaivai fafie o le "Barnikikol" o se uiga lelei i se tau tau gafatia. Valivali o loʻo faʻatino uma i le tasi leo ma ma lanu lanu. E talafeagai mo le lavelave o faʻafitauli o le tusiata ma mo poloketi manaʻomia le faʻateleina o malosiaga ma le saogalemu. Laumua - mai le 30 i le 55 tausaga, e fuafua i le Tile Lauga.

Seevae

Ata: Tehtusefulu

O le vetterex o le faʻatuatuaina ma le predige o le a avea ma pito i luga o Tekhnokool shinglas, o loʻo ogatasi ma le fa filifiliga lanu matagofie - "" Asia "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika "," Amerika " O le foliga faʻapitoa o le tipiina "konetineta" ma maualuga uiga faʻatagaina oe e faʻamaonia le auaunaga o le 60 tausaga.

Pros ma faaletonu

I totonu o tulaga lelei o le fetuutuunai fusi pe a faʻatusatusa i isi pepa mea, matou te matauina:

  • Le mafai ona apalai i luga o soʻo se taualuga, tusa lava poʻo le a le taualuga o le taualuga.
  • Lautele: E matua leai se susu, e le pala ma e le o le leaga, e le o le liusuavai i lalo o le sunyn ray, e i ai le puipuiga o le afi.
  • O le teteʻe atu i le maualuga ma le maualalo vevela, o lea e mafai ona faʻaaogaina i le tele aʻe masani o Lusia. I se faʻaopopoga, o le taualuga o le taualuga e leʻo le pisa ma e le fefe i se matagi malosi.
  • Faigofie ma mafai ona faʻapipiʻi i soʻo se taimi o le tausaga ma le maualalo o otaota. O le mafanafana o le taualuga e mafai ona faʻapipiʻi e tusa ai ma le saogalemu o le taualuga galuega i le vevela i luga o -20 ° C.

I le taimi lava lea, o tulafono faigofie e tatau ona vaaia:

  1. A taʻoto i le vevela i lalo -5 ° C, teuina i se potu mafanafana ma mea;
  2. ia faia i luga o le taualuga i vaega laiti o 3-5 afifi;
  3. Faʻaaoga se fale puipui mo le faʻamamaina o le pepa faʻapipiʻi.

I totonu o le faʻaletonu, e mafai ona tuʻufaʻatasia le lomiga o le meafaitino o mea e faʻatusatusa i le faʻamutaina o aitalafu tekonolosi.

Faitau atili