O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi

Anonim

O le pito i lalo, e faʻatuatuaina ma le faʻamalieina o taualuga o fetuʻutuʻu o loʻo fetuʻutuʻu o le maualuga o mea e sili ona maualuga ma faʻaaoga faʻapitoa.

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_1

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi

Ata: Teola.

O le paʻu o le paʻu i luga o le maketi a Rusia o loʻo ofoina atu e le kamupani "Dyuk extbrebje", faʻailoga, Koard, Koard, Koard, Koard, Koard. E pei o se faavae, o loʻo faʻaaogaina mo ia, o le tautau i le faʻavaeina o le fola mai poʻo le moata (ost-3), susu o le plywood o le 30 mm, fufusi pe mafiafia o le 25 mm, fufusi pe mafiafia o le 25 ms, fufusi pe mafiafia o le 25 mm, fufusi pe mafiafia o le 25 mm, fufusi pe mafiafia o le 25 mm, fufusi pe mafiafia o le 25 mm, fufusi pe mafiafia ai o le 25 mm, fufusi pe mafiafia o le 25 mm, fufusi pe mafiafia o le 25 mm, fufusi pe mafiafia o le 25 mm, fufusi pe mafiafia o le 25 mm, fufusi pe mafiafia o le 25 mm, fufusi pe mafiafia o le 25 mm, fufusi pe mafiafia o le 25 mm, fufusi pe mafiafia o le 25 mm, fufusi pe mafiafia o le 25 mm, fufusi pe mafiafia ai mm. E i ai se suiga i le vaega autu, ma le avanoa o le 3-4 mm. Le tagata mulimuli na tautua e taui ai mo le siosiomaga o le tamaoaiga o elemene. O le fola e tatau ona i ai foi, ma mataua i le maualuga i le va o le solitulafono e le sili atu nai lo le 2 MM, faʻapea foʻi ma le matutu (Fautuaina le susu mai le 12%).

I luga o le fola o le fola na tuu se kapeta o le kapeta - o se bitnumen ua totoina le lautele, o se tulafono, 1 m. O le le fiafia ma le malosi o le kapeti). O le poloka o loʻo faʻatumuina i le 15-20 cm i le laina auala ma 10 cm i le uumi. O le kapeta e faia ai ni galuega. Muamua, e puipuia ai le faavae mai le gaʻoa i le taimi o le faʻapipiʻiina o le taualuga ma le muamua 2-3 tausaga pe a maeʻa le malosi o le sorlar vevela " ufiufi. Lona lua, o le kapeta kapeta e mafai ai ona faʻaititia le afaina o le fausaga o le laupapa laupapa o loʻo i ai i foliga ma le tumau o le taualuga (e aofia ai i le pito o le taualuga (e aofia ai i le pito i totonu o le taualuga (e aofia ai i le pito i totonu o le taualuga (e aofia ai i le pito o le taualuga (e aofia ai i le pito o le taualuga.

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi

O le faʻasesega e puipuia ai le binemen vaega mai le faʻaleagaina o aʻafiaga o ultraviolet, i le taimi lava e tasi e faʻaalia ai le lanu i le taualuga mea. Ata: Tehtusefulu

O fautuaga a le tagata gaosi oloa i le faʻapipiʻiina o le kapeti o le kapeta o le kapeta e ese. O nisi kamupani na fautuaina i luga e tuʻu ai i luga o le pito i luga o le malifa i luga o le taualuga ma se malifa o le 18 °, o isi - isi - i luga o le alatele e oʻo atu i le taeao ma le malifa o le 30 °, Ma se pou tele, o le kape ua fautuaina e faamalauina i le peleue, nofoaga o itulotu i pa, faataamilo i tamai faamalama, faapea foi ma le EAves. O nisi kamupani ua faʻaopopo i lenei lisi o luma o luma, faʻamalu ma'auvaʻa.

O le isi laasaga o le faʻapipiʻiina o le taualuga o le faʻapipiʻiina o uʻamea BORons (Pupuni) i le pito i lalo ma oka) puipuia i le matagi o nei vaega o le taualuga. O le aprons o loʻo faʻamau i luga o le tapuni o kasa ma fao poʻo le tasi-ata. Ina ua maeʻa, ia e lelei i le pale masani.

Taitasi ataata (o se tamai laupepa mafolafola o le 1 × 0.3 mita ma manifinifi o le pito i luga) e faʻasaʻo i le faʻavae o le fa-lima. Latou fafagaina i latou i luga o le pito o le pito i luga o le tau o le tino (i luga o laina o le Grove E le taliaina e pa o le faʻapipiʻi i luga o le pito i luga, pei ona mafai ona gagau i lalo o le malosi o se matagi malosi. I le faʻaopopoina, i le tulaga lea, o le laina iʻu e le mafai foi ona mautu, lea e faʻalavelavea ai le faʻamaoni o le koaā atoa. I luga o taualuga ma le lapoʻa tele (i luga o le 45 poʻo le 60 °) mo le faʻapipiʻiina o le shingles o le ae manaʻomia ni fao i isi (i le mamao mai le pito i luga o le fusi).

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi

O le pito i luma o le fetuʻutuʻutuʻu o loʻo ufitia i se vaega o se vaega o le vali vali fatu fatu, tele masani ona masani ai poʻo le spite. Ata: Tehtusefulu

O le pito i tua o le taʻele, pei o le tulafono, e iai lava le gaʻo lelei - faʻafetai ia te ia, o ogalaau i lalo o le faatosinaga o le la e agasala. O le vaega e puipuia e se ata tifaga e tatau ona aveeseina ae le i lafoina le tumutumu o pou. O le laina muamua o tui e masani ona faataatia i luga o le sapone vela, ona faasolosolo ona ou taunuu i le skite. I le taimi lava lea, o elemene pito i luga o le taualuga e ufiufi le pito i lalo ma le mea leaga, e puipuia ai le nofoaga o lona fusiua.

EAves, o povi ma tualaʻaiga o loʻo feagai ma se avega faʻateleina i le taimi o le gaioiga. Gaosi e ofoina ese fofo e puipuia ai nei lavelave vaega mai isi. O nisi e maua ai se skate faʻapitoa-filament paʻu (ma se vaega o le vaega o le sili ona faʻapipiʻi). O isi ua fautuaina i le le faʻaopopo o le 'au i le taleʻe masani ma bitsumen mastic. O le isi faʻafitauli e leai se taualuga - Prepanda, nofoaga o le faʻamasani o le scates i lalo o le tulimanu o totonu. E tele tekinolosi mo latou fuafuaga.

Tele kamupani maua ai le faʻapitoa oman kapeta - bitminius fulafula mea (e masani lava o le umi o le 700-1000 cm ma le 70-110 cm vivii mai i totonu o gatete. O sea kapeti e sili atu le malosi ma sili atu le mama ma faʻatagaina oe e nana i ai ma sina tele o ie (pei o se tulafono, o le tele o taimi). O le faʻatumuina o le kapeta tapuni, faʻasaʻo pito o le bisnumen masmic ma fao. O loʻo laga i luga o le kapeti, tipiina ina ia avea le mapina o le 15-25 cm lautele mo le le faʻaaogaina o le vai o loʻo tumau i le iʻuga o le vai. O pito o le shingles ua misia e le mastic i luga o le laina tipi. Faʻatulagaina o le kapeta ma kia, o fao ua pupuni i se mamao o le 30 cm mai le ormdada axis (ina ia aloese mai ai taʻavale). Peitaʻi, e talitonuina o ni pou uumi, faʻafilemu e le mafaamatalaina, e mafai ona faʻauigaina pe a fai o le fale laupapa. O le mea lea, o nisi kamupani o loʻo manaʻomia le faʻatagaina o le le faʻatagaina o ofisa masani, valaʻau mai le tasi malifa atu i le isi i le tele o polokalame ("sping" ma le faʻasaʻoina o le afu. O tagata lagolago o lenei faaiuga e talitonu o le le toe fausia e aofia ai ituaiga eseese o tagata taʻitoʻatasi e sili atu le lanu e sili atu le manaia ma sili atu le leaga o le taualuga o le taualuga.

O le isi nofoaga o le faʻafitauli o le taualuga o le pito i luga o le taualuga o le vaega i puipui, ulaula pu, ma isi mea e mafai ona mautinoa o nei nofoaga o loʻo iai i le vaitulotoga o nei nofoaga. E manaʻomia le amata i luga o le puipui poʻo le paipa pito i luga edde carpet poʻo le taualuga (i le 30 cm) ma tapuni i se faʻapitoa uʻamea. E faʻasaʻo i luga o le puipui / tibe ma le masini, ma le nofoaga o soʻoga e togafitia ma le taualugaluga o le sami.

O le taualuga e maua ai elemene e maua ai le ventipelation o le taualuga mamanu. Mo le pito o le ea i totonu o le ea i le sone o le skate, o le scate vatos mai polypropylene i lalo o le lanu o le koma o lo o tuiina. Ina ia faʻalauteleina le ventiplation i le faʻatupe sone, o loʻo faʻapipiʻiina faamalama lautele, o le lautele o paipa o loʻo faʻapipiʻiina ma scarty vasves. E tele taimi e masani ai ona maua mai e au matutua e maua ai le ptentilation, fale uafu, antenas.

I luga o le tusi

Pe a filifilia se faiga alavai mo se fale atunuu, e tatau ona matauina e alavai uamea ai nisi itu lelei i waterproofs mai PVC. O lea, o le palasitika elemene e le mafai ona tumau, ae le o le tagata e tetee atu i Uv Rays: Burluut ma piglition e mafai. O le faʻaaogaina o le vevela o le vevela o le 4 taimi maualuga, lea e oʻo atu i le manaʻoga e faʻaaoga le faʻasoasoaina o suafa ma tulaga faʻapitoa i le taimi o le faʻapipiʻiina o le hydro. Ae o le uamea e le o manaomia. E le gata i lea, o alavai i luga o alavai i luga o alavai e mafai ona faapipiiina i soo se tau, ma mo le salasitisi e silia i taimi. I le taimi lava e tasi, e taugofie oloa PVC, aua le corroded ma O lona e le manaomia le tausiga mulimuli ane ai.

Faapipiiina o le sprexed tiles tipla i ata

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_5
O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_6
O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_7
O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_8
O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_9
O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_10
O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_11
O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_12
O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_13
O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_14
O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_15
O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_16
O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_17
O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_18
O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_19
O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_20
O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_21
O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_22

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_23

Mo nisi faʻaopopoina vai o le taualuga i luga o se faʻavae mautu mai osp-3, o se gatan bitsumen luga o le kapeta ua tuu. Ua 'ese mai i le na o le sapone o loʻo veleina, o le axis o le faʻaiʻuga ma le pito o le taualuga ma faʻamatu mai o fao ma bitsumed mumota. Ata: Teola.

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_24

O se uʻamea uamea ua faʻapipiʻiina i luga o se fola mautu i luga o le magoto ma le iʻuga. Mulimuli ane, ua faatatauina le nofoaga o le sootaga o le taualuga ma talieleele ma mastic bitumen. Ata: Teola.

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_25

Ina ua faaee o maa o TEGOLA, vaega uma o le ufiufi o loo faatinoina mai ai oʻu tui e masani ai, e aunoa ma le faaaogaina o luitau. Ma papatusi o le laina muamua (i luga o le tumu cornese) ua vavae i tafatafa o le laina o le mataafi ma se naifi maai i se lau foliga-mātau ma amata faapotopoto. Ata: Teola.

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_26

I luga o le cornice mago, e taofi le fana ma fao fao. Ata: Teola.

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_27

Foi i le eaves o le mama o loo mausali i mastics bitumen galvanized. O le fusi i le laina o le Groove. Ata: Teola.

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_28

O le laina lona lua o mata taumatau na pau i le vaega o le itu, latou te tipi ona faapipiiina ona nonoa lea. Ata: Teola.

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_29

Ona faʻasaʻo lea o le au tū. Ata: Teola.

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_30

O le teʻi o le aufaʻatauʻuga o nei ua maeʻa ona faʻamautu pea, na oso aʻe mai o le OAves i le Skate, tipi nofoaga o loʻo aʻafia ai tua i le laina. Ata: Teola.

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_31

Ina ia aloese mai le apelanche-pei o le kiona, seti le tulimanu snowstores. O latou vae na fao i le pito i lalo ma tapuni pou o le isi laina. Ata: Teola.

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_32

Gonns i le pito taualuga ua vavae mo se temoni o le alavai vai impellent i le talieleele. Ata: Teola.

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_33

I le pito i luga o le skate, o le ventipelation elemene o lo o faapipiiina (aetor). Ata: Teola.

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_34

O le popo elemene ua mautu ma o le tagata lava ia o le faʻamalosi, ona tapunia lea o le pito i luga o le tasi, o loʻo tapunia muamua le ata o loʻo tipi muamua le ata. ua faapipii se faavaa e puipuia ai i luga o le protruding vaega o le aerator ma slots ea. Ata: Teola.

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_35

Ona alu lea i le faʻapipiʻiina o fetuʻutuʻu o loʻo i luga o le pito. O loʻo tuu i totonu o le "faʻailoga". Muamua, o le susulu i luga o le sāvali ia i ai laiti faʻaituau ma le umi o elemene o laina taʻitasi, na latou nonofo e ala i le UpredA Axis i seisi faʻaletonu. O le isi mea e alu i lalo o matamuli i le isi state. Ata: Teola.

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_36

Faamolemole tusi: i le sone Endament, o le mea ua faatulagaina le na o le fesoasoani a se fausiaina masini faamago po mastic bitumen. E le mafai e faatautaia ai le tile o fao, ma le a latalata atili i lo le 30 cm i le au a faaee mai le tasi i le laina. Ata: Teola.

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_37

Vaega o le shingles spefunging i tua atu o le lautele o lo o tipi. Ata: Teola.

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_38

Ona latou amata ona ta le maa, tuuina mai le itu o le sekete ma se faaituau tele. Ata: Teola.

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_39

Ina ia mafai ona faʻateleina le malosi o le koleni, o le cutter e faʻatino e ala i le toe maua mai o le faʻauma i le 5-10 cm. Ata: Teola

O le taualuga i luga o le senituri: o le a taʻotoina o le ofi 11736_40

O le laina tipi e valoia e se penitala faapitoa. Ata: Teola.

Tali i fesili taua i le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o bitsumen tiles

1. O le a le saoasaoa e mafai ona ou faia ai se taʻeʻe mama?
E faʻalagolago uma lava i le faʻailoga o le aufaigaluega ma le lavelave o le taualuga. O le eria o le 150 m² mafai ona ufiufi i le lima aso. E taua le malamalama: O le mea autu e le saoasaoa, ae o le lelei o galuega. O lea, pe a faatuina le taualuga, e talafeagai ona gauai matuia i le sauniuniga o le faavae i lalo o le taualuga ma le faatulagaga o le taualuga pai.
2. E mafai ona faʻapipiʻiina se mea leaga a bitsumen i le ofuvae i le tau vevela?

Ioe, e mafai, ae ina ia ausia le taunuuga sili ona lelei, e manaomia e faatumauina ai le galuega e lē i se vevela i lalo nai lo -10 ° C. I le taimi lava e tasi, o le fusipaʻu e tatau ona teuina i totonu o le ota pologa potu, fafaga i le taualuga i fasi laʻau lapoʻa e faʻamafanafana ai le pamu), faʻapea foi faamalolo le binumen mistuc ma le nofoaga o mea.

3. O le a le tapulaa i le geometry o le Koli ‰ faaee shea a tile fetuutuunai?

O mea o loo faaaoga i luga o le taualuga o so o se lavelave ma foliga, e faapea foi mo le faamaeaina o facades, o le lelei matua mautinoa o maa o fetuutuunai. E faigofie ona faʻapipiʻi ma masani ona vave. E oʻo lava i mea e sili ona faigata na puʻeina, o le faʻagasologa o le faʻasologa o mea e le sili atu nai lo le 5% o le autu autu. Ina ia faʻataʻatia se tamaʻi fefinaʻi, e tasi le manaʻoga - o se faʻavae mautu.

  • Faapipiiina o uʻamea paʻu o Monterrey: Laʻasaga-ala-Laʻasaga

4. O a fao e fai ai le matamuli?
Mo fusiua, faʻapitoa taualuga taualuga e tatau ona faʻaaogaina - lapisi, ma le lapoa o se pulou mai le 9 mm. Latou te maua ai le mafiafia ma le faʻatasia ma faʻatuatuaina faʻailoga faʻapitoa i le faʻavae. Fasteners faatino matua e tusa ai ma le faatonuga: E tatau emo fao taitasi i le pito i luga o le pepa autu lea o le maa. A tuʻu i luga o le skates ma le malifa i luga o le 60 °, o le pito i luga o le shingle e tatau ona tuʻufaʻatasia e lua sili atu nai isi fao. I luga o le laʻei ma se tamai slope, e oʻo atu i le 20 °, e sili atu le faʻaaogaina o le metotia o le susunuina, lea e mafai ai ona faʻamautinoaina le malosi o le taualuga i luga o taualuga i luga o le taualuga.
5. Faʻafefea ona tuu le paʻu i lalo?

E tele auala. E masani lava, o taualuga o loʻo faʻatumuina i le artainda fula i mea ma le puipuia ma le puipuia. O lenei filifiliga e faigofie ona faʻataunuʻu, ae le o taimi uma e masani ai ma o nisi taimi e le faʻatuatuaina (e faʻalagolago i le faʻasologa o le taualuga ma mai le faʻalauteleina o le iuga). Foi, o le faaputuga ua tuu e le itu auala. Muamua, o le mea o loʻo faʻamauina i luga o se malifa ma le laititi ma le umi. Ona amata lea ona faataatia le styling i le scath tuaoi, ao le truncations e tipi, sopoia le au Endowa e 5-10 cm, lea e mafai ai ona faateleina le malosi ma le tightness o le ufiufi. I le vaega o le iʻuga, o le lapisi o loʻo taofia e faʻaaoga ai se gaioiga mamago poʻo le mussumen masmic.

  • Taavale le Tile: O le lelei o le mea o le a fesoasoani ia te oe e sefe

Faitau atili