O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Synder Engineering Board

Anonim

Matou te faamatalaina le faasinomaga o le inisitituti laupapa laupapa, lona lava lelei ma le le atoatoa ma tuu atu fautuaga aoga i le filifiliga o le fola o fola.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Synder Engineering Board 11848_1

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Synder Engineering Board

O fafo atu o fafo o le faʻavae o laʻau masani e matagofie, aoga, ae taugata tele ma faʻatupu vevesi. O tagata gaosi gaosia e maeʻa ai mea uma e faʻasao ai uma o le Garay ma le tulaga le leaga, pei o le Kolisi laupapa. O le a matou auiliiliina mea e tatau ai ma le unaʻia o le inisinia laupapa mo le fola ma taʻu le auala e filifili ai mea silisili.

Uma e uiga i le inisinia laupapa

Vaega o le tauemuga

Pros ma faaletonu

Tulaga o Filifiliga

- le faavae

- fua

- ituaiga o vene

- Puipuia le ufiufi

- auala o le taoto

Inisinia laupapa: tuʻufaʻatasiga ma mea mamanu

O le inisinia e pei ona taʻua o le matai o loʻo i ai le vasega o le tele o tamai ofutino. O le pito i luga o le pito i luga e faia o le taua laupapa: bush, ash, ok, ma isi Lona mafiafia - mai le 4 mm ma sili atu. E ufitia i le vanina po o le pata. E i ai faʻataʻitaʻiga e aunoa ma le maeʻa, latou te manaʻomia le fiu ma ufiufi i va eseese ina ua uma ona faʻapipiʻiina.

O le faʻavae e faia i le susu-foʻi bisch plawood. O laupepa e sili atu le tagofia o le tasi i le isi ina ia sui ai le auala a le fiva. I lenei tulaga, ua latou pulauina faatasi. E aliali mai se malosi mautu le soloia o suiga.

O nisi taimi o maualuga-malosi-malosi HDF-stab ua faaaogaina o se faavae. E le o le le fiafia i le susu ma mata o le vevela, e iai lona fale vevela. O lea la, e mafai ona faʻaaogaina e avea ma tini mo se fola faʻamafanafana. O le faʻaaogaina o pepa Plywood o loʻo mafai ai ona faʻaititia le tau o mea, aʻo ona uiga e le tigaina. I le averesi, o le inisinia o ni taimi e taugofie ai nai lo le masani ai le parquet. Mo le tau, ua manumalo ai i le laupapa tolu-vaega o mea e tasi, o loʻo faʻaaogaina e fai ma faʻavae e faʻaalu ai le vao o vao o le tele o papa.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Synder Engineering Board 11848_3

  • 8 Tulafono i le tausiga o laupapa laupapa, o le mea e tatau ona iloa uma e tagata uma

Pros ma misses o le fola

Inisinia laupapa e tele lava lelei. O le a matou auiliiliina i latou i auiliiliga.

faamoemoe

  • Aesthetic ma manaia le vaʻai i le faʻaogaina o le fafie o faʻailoga taua mo le pito i luga o lamellae. Taitasi pa o se tulaga ese masani masani.
  • Hudble Geometry Lamella ma suiga i le le tagi poo le vevela. Lenei faʻatagaina oe e faʻapipiʻi se inisinia i luga o se fola mafanafana po o se lagona feololo i mea suamalie.
  • Maualuga le tetee e utaina, ultraviolet, susu. Faatasi ai ma le tausiga talafeagai, o le faʻauma e le maua ai se foliga manaia o le ola atoa o le olaga.
  • Lelei le feai o uiga. Lautele fafie e taofia le vevela ma le aveeseina o leo. E mafai ona "pisa" e faʻavae ai laupapa i luga o le HDF-stab. Ae afai na e tuʻuina saʻo i se mea faʻapitoa, e leai se pisa.
  • Le ono mafai o le lava Toefuataiga. Pei o le foloa o le une, o le iniseti e mafai ona masiʻi, aveese le pito i luga. Mafaufau i le mafiafia o le veli, o le taualumaga e mafai ona avea ma fa pe faʻalima taimi i taimi uma o le Faʻamaeʻaina. Ina ua maeʻa tietie, o le fola o loʻo ufitia i le tele o le suauʻu. Na ia mauaina foliga o se mea fou.
  • I lalo o le faʻapipiʻiina lelei ma le agavaa e te alu ese ai, o mea o le a tumau 45-50 tausaga, o nisi taimi e tele.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Synder Engineering Board 11848_5

Miscuses

  • Lavelave faapipiiina i luga o kelu. E manaʻomia se tomai, o lona uiga e le mafai i taimi uma ona tuʻu faʻatatoʻatasi.
  • Maualuga tau pe a faʻatusatusa i isi mea lauiloa linoleum poʻo le laminate veneers. I le taimi lava e tasi e manaʻomia ona amanaia lea mea i le taimi o le faʻapipiʻi metotia o le faʻapipiʻiina i le tau o mea e manaʻomia e faʻaopopo ai le tau o le le-fale.

  • O le a le mea e fai pe a fai o le parquet e taʻu: faʻaalia ai mafuaʻaga ma tuʻuina atu le 10 toe faʻaleleia

Tulaga mo filifiliga o mea ua uma

Ia o le comiva sa tautua mo se taimi umi ma fiafia i lona foliga foliga foliga, e tatau ona e iloa pe faʻafefea ona e faʻataʻitaʻia se laupapa inisinia mo le aiga. Matou te ofoina atu se lisi o taimi e gauai atu ai.

1. Ituaiga o faavae

Filifiliga e mafai ona lua. O le inisinia masani ua faia i luga o le plywood faavae. O le maualuga-malosi-malosi mai le birch, lava le tumau tetee i le susu ma le vevela matamuli. E le manaʻomia e tuu i potu ma le maualuga o le susu. O le faʻauma e faʻavae i luga o le HDF-stab faʻapea e le o ni faatapulaaina i le faʻaaogaina. O le faʻavae na faia o se fefiloi o laupapa falaoamata ma inteorganic reslini, ina ia faigofie ona feoaʻi atu i aʻafiaga o sulugatiti ma le vevela.

2. Sisi o Lamelles

O le faʻaumaina faʻataʻitaʻiina o se faʻasologa, o lea e le faʻasalalauina lona umi. O loo i le laina mai le 40 cm i le 2.5-3 m. Ma i le tasi afifi, o le umi o le lamemu e fai si tele. O le mea lea e faamamafaina ai le faalenatura tupuga o le fale. I se faʻaopopoga, o ia fasi e faʻafaigofie foʻi ona faʻatasia pe a ta ese. O le lautele o laupapa e ese foi: mai le 7 ma e oʻo atu i le 40 cm. O le filifiliga e tele, e mafai ona e filifilia filifiliga mo ituaiga eseese o le taoto.

O le komiti e gaosia ma le mafiafia o le 12 i le 21 mm. O se uiga taua o le maualuga o le pito i luga vaega. O le taimi lea lea e tatau ai ona faʻamatalaina, na manaʻomia le le mafiafia o le laupapa inisitili. O le mafiafia o le venea, o le tele o taimi e mafai ona fiu ma tapunia. O lona uiga, o le toe faʻafoʻiina le muamua ituaiga o tataina. I le mafiafia o le mafiafia o le 4-5 mm, e fa ia toe faaleleia e mafai. O le manifinifi o teuteuga vaega o loʻo faʻaitiitia ai le auaunaga o le faʻauma.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Synder Engineering Board 11848_7
O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Synder Engineering Board 11848_8

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Synder Engineering Board 11848_9

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Synder Engineering Board 11848_10

3. Fafo o fafie

O le pito i luga o le vaega e faia o ni togavao masani. O lona uiga o loʻo aʻafia ai galuega faʻatino o le tini. Faamatala puʻupuʻu le tolu o filifiliga masani.
  • Nati. Tosina ma se caramel caramel tinge faʻaopopo le totonu o le vevela. Fafie tusia ma le manino. O mea e tumau ma mautu, i le tuʻua ai o le le faʻamalosi.
  • Ash. E iloga ona iloga i le lautele lautele Ofu, foliga maso. E le manaʻomia le tausiga faʻapitoa.
  • Ok. E tumau tele, ofuina le-ono ma le mautu. O laina o laina e malu ma lamolemole. Lelei le faapalepale vevela ma le susu.

4. Ituaiga o Puipuiga Faigofie

Lacquer poʻo le suauʻu e faʻaaoga i le Lamel. O le lacquareder luga e iloga i le ofuina o le teteʻe, e le manaʻomia ni ata faʻaopopo, faʻagaioiga poʻo le tausiga faʻapitoa. Fuafua i le filifiliga o eseese, o foliga vaaia e ese. O le matte ituaiga e maua ai se susulu vaivai tele, o le tafeaga e faʻaopopoina ai lenei aafiaga. Glossy palus squrets aumai se faaleoina gloss aafiaga. O le tuʻufaʻatasia o le Vafatiso e taua foi. O le filifiliga sili o le vai faʻavae faʻavae. O le sili lea o le Eco-faauo ma saogalemu filifiliga. Alto, e le pei o le vanimonimo, atoatoa masani. O loo ulufafo i le fafie, ae le faalavelave i ai ina ia "manava." O lea la, e sili ona leaga le mama o lenei tau fefaatauaiga. E faaee atu i luga o le valivali vali pe leai se mea e fai ai le taupulepulega. Faaeteete mo le laupapa i lalo o le suauu e sili atu faigata. E manaʻomia le faʻagaioiga ma faʻapitoa tausiga. Moni, toe faʻaleleia atili pe a manaʻomia. E mafai ona fai lenei mea. E manaʻomia le faia o le filifiliga talafeagai ma tulaga o le a faʻagaioia ma le avanoa mo latou e tausia.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Synder Engineering Board 11848_11

5. Metotia o Tapunia

O papa o ituaiga e lua o loʻo gaosia: mo le nanaina o se faiga opeopea ma le gaʻo. I le tulaga muamua, o ata e tuʻuina atu i le "groove-spove-spike" ituaiga loka. A taʻoto, o loʻo latou oso mai e ala i le fausiaina o se tasi-fasi i luga. E taua le tuua o le tulaga lautele o le potu o le potu e mafai ona faʻalautele le laʻau, e mafai e le laupapa ona faʻalauteleina pe faʻaseʻe pe a suia le vevela poʻo suiga vevela poʻo suiga vevela poʻo suiga vevela poʻo suiga vevela poʻo suiga vevela poʻo suiga vevela poʻo suiga vevela poʻo suiga vevela.

O le lelei o le opeopea o le paʻu ua manatu o le vave ma faigofie faʻapipiʻi. I le faʻaopopo, leai ni tau faʻaopopo mo tupe e le manaʻomia ma matai teuteu. Ae o le a fai si sui sao i lalo o le potu. E talitonu o le Encheritor Stakey e ala i se auala folau o le a tumau, aua i le aluga o taimi, o le loka i lalo o le uta o le a solia ma amata ona lafoa. O le isi minus - toe faʻafoʻi le fola folau e le mafai.

O le vaega tele o le vaega e sili atu ona faigata. O laupapa o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le lamolemole mago le fusiua poʻo luga o le faʻavae muamua mai le Plywood. Mo le maualuga o le laʻesega o le maualuga, faʻapitoa muamua ma kelu e manaʻomia. E mafai ona tuʻuina atu Laminalder i auala eseese. E leai se tupe tekonolosi tino pe a fai i luga o nofoaga tetele. O le mea lilo e mafai ona toe mafai ona toe faʻafoʻi mai nai taimi. E moni, e matamata ma tuu i totonu o se nofoaga fou, pei ona latou faia i le 'olo, ua uma lava ona mafai.

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Synder Engineering Board 11848_12
O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Synder Engineering Board 11848_13

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Synder Engineering Board 11848_14

O le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Synder Engineering Board 11848_15

E i ai isi tulaga. Ma, mo se faataitaiga, o se inisinia mafai ona pala. O se mea faʻapitoa lea e sili atu ai le tofo o le tino o le taʻotoga. I ni uiga faʻapitoa o le laupapa, e le o atagia mai i soʻo se auala, ae o foliga e sili ona manaia. O nisi faʻataʻitaʻiga e gaosia mai le chamfer. E pei ona iai, e 'ai i povi uma, o loo faamamafa mai ai le tele o le fola. O le chamwerr e le na o le sili ona teuteu galuega. O le tulaga o le faʻalauteleina o le limepolo i taimi o feʻe i le vevela ma le susu.

  • Filifili fola ufiufi: fesoasoani mo le 7 totonu o ituaiga

Faitau atili