Tuu le puipui e mou atu!

Anonim

O se tasi o le aoga aoga o le totonu o le avanoa o le fesuiaʻiga o le suiga o faʻaseʻe vaega

Tuu le puipui e mou atu! 12321_1

O se tasi o le aoga aoga o le totonu o le avanoa o le fesuiaʻiga o le suiga o faʻaseʻe vaega

O faʻaluvae o loʻo avea ma vaega sili atu eseʻese ma atoatoa. E faatatau foʻi lea mea i mea sa faʻaogaina, ma faʻataimi, ma faʻatinoga, ma auala o gaioiga o tapoleni. Ole taimi lea ole a tatou talanoa ai e uiga i faʻasetoloa totonu o vaega. Mai le faʻaseʻe potu potu, e ese lava latou i luga o vaʻaiga. O lea, e tusa ai ma le tele o tagata poto, o le vaega o se faiga o le lua pe sili atu e ala ai i le lautele lautele o le 1800 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o le 2300 mm ma le maualuga o 2300m. Ae o le tasi tapoleni e mafai ona mafaufauina o se vaega pe a fai o lona maualuga sili atu ma le 2300x1200mm. O i ai le isi sui. O le faia o se faitotoʻa faitotoʻa, ua lava e faʻaalu ai le tele o le fulafula le palu ma se faʻaseʻe o le ale a le 'auʻaunaga. O le animegory e atiaʻe o se oloa faʻapitoa ma faʻaaogaina mea uma e tatau ai i le fale gaosi.

Faia o se vaega faʻavae e faʻavae i luga o le tele o le tagata faʻatau - o le faʻagasologa e leʻi fuafuaina. O le vaitaimi o le faʻatali mo le faʻataʻitaʻiga o le aiga o le 1-4 vaiaso, faʻaulufale mai - 1-6 masina. O le tau o le mamanu e faia i luga o le tau o le malosi, masini ma le faʻapipiʻiina

Lautele Tuusaunoaga

Faatasi ai ma le fesoasoani a sliding vaega, e mafai ona e tapunia se lautele tatalaina pe ala i le faʻapipiʻi o faʻatonuga mai le puipui i le puipui, vaevae le potu i ni vaega se lua. O le suʻega faletusi-fatu-potu na faʻasoasoaina o ia vaega o le vaega o le sipelaga puipui. Afai e tatau, latou te faʻatagaina, mo se faʻataʻitaʻiga, ia e nana le tumau o le sone sone, o se umukuka poʻo se potumoe. E tupu foʻi, o le sui sui o le aiga manaʻoga fofoa e fatu se isi potu ese. Yopey, o se tautua lelei o le a faia ai se faʻasilasila atu vasega, aua e le faigata ona faʻapipiʻi i se fale toefaafouina, ma o lenei gaioiga e le o le maopoopo le faʻatulagaina i le BTI Fuafuaga o le Fale. O ia oloa e gaosia faitotoa ma faʻasalalauga faʻapitoa - Barasusse, Calie, Deni, Forry Gase, Yanck Services ID. O le lautele o vaega e ofo atu sui o vaega o Italia: Italia, Union, "New Interiries" IDR.

Tuu le puipui e mou atu!
tasi
Tuu le puipui e mou atu!
2.
Tuu le puipui e mou atu!
3.
Tuu le puipui e mou atu!
fa

1-3. Kamupani Italia o loʻo galulue faʻatasi ma le faʻailoa atu o galuega alamanuia i totonu o le fanua o faʻaseʻe vasega.

4. O se taua taua o tioata vaega o loʻo latou faʻatagaina oe e fatuina ai lapoʻa, vaʻaia avanoa avanoa.

Vaega ua gaosia na o le talosaga; Muamua filifiliga e mafai ona faia e faʻaaoga ai se faʻaeletonika poʻo le lolomiina o lisi, ae e tatau ona e asiasi i le tagata faʻatau e latalata i le faʻataʻitaʻiga e te fiafia ai. I luga o fale gaosi oloa e mafai ona e mauaina le tau fuafua o le 1m2 vaega i mea masani.

Manatu o se faapitoa

O se uiga taua pe a faʻapipiʻiina le faasesega o le vaega o le ata o le mamanu o le tatalaina. E tatau ona tutusa ma le ata tusiata filifilia. Maualuga-tech ma le faʻaititia o le a faʻapea le leai o le framerang: O le tatalaina o loʻo tuuʻese i le auala lava e tasi pei o puipui, ma le taʻiala e i ai i le taualuga (Afai o iai se avanoa). O le isi filifiliga o le faʻatauina atu o se masini teuteu e faia o le alammininum poʻo le matte poʻo le pole e leai se paʻu. Faʻaopopoga mataupu e faʻaogaina le faʻaputuga o le tatalaina, faia i le tutusa faiga e pei o le tapoleni e pei o le tapoleni e tatau ona faʻatonuina e tatau ona faʻatonuina ma le vasega). Taiala ma Roller Carriges o loʻo paʻu faʻaaogaina se masini teuteu.

Cyril vailaau, ulu o le Rusia ofisa o Barausse

Auaunaga i Auaunaga

A faʻapipiʻiina le vaega, naʻo le sulugafale e faʻaauau pea i le vaʻai, ma o le gaioiga faʻalilolilo e masani ona nana i le uʻu, poʻo ni naifi, poʻo ni mea teuteu teuteu. O le taimi lea, o le aʻoaʻoga autu lea mo le tulaga tumau o le mamanu ma le lelei o ona stroke. O vaega taualoa ma faaseʻe vaega na faia e Eclisese, Geze, KEblenz, Petrito Giuusep, Ramups, Saheco, o Saheco, atoa, sahp, sapeo, o Vaeco, o Laheco.

O faiga e le faʻamalieina e le 'au a le tama e le fefe i vailaʻau, ina ia mafai ona tuʻuina atu vaega o loʻo tuʻuina i latou i totonu o le pasese. I se faʻaopopoga, o le fitafita o na menusms e i ai se lapoa faʻapitoa ma ua faʻaaogaina i ni mea taua. Faafetai i lea mea, o lo latou faigofie tele ma mafai ona latou tatalia le tele avega. O le auala, o laina faitino uma e faʻapipiʻi ai ni suiga i isi teuteuga ma le isi siitaga o le ola. Afai e te faʻapipiʻiina le mamafa o le ipu vai 'upega tafaʻilagi na fuafuaina mo le mama (faʻataʻitaʻiga, mai le MDF), o le auala faigata e mafai ona o ni nai aso o faʻagaioiga.

Tuu le puipui e mou atu!
lima
Tuu le puipui e mou atu!
6.
Tuu le puipui e mou atu!
7.
Tuu le puipui e mou atu!
valu

5, 6. Faavasega taʻitasi vaega e faʻaaogaina lautele ma le faʻatulagaina o puipui a le vailopi. O nisi kamupani o loʻo faʻaauau pea ona faʻaaoga latou i le tagata faʻatau. O le lelei o lenei mamanu o le tapoleni e le o aau. Ae e tatau ona e tu i luga ma le pito.

7. O le pito i luga o le a faia o le Aluminim. O le mafiafia o puipui o lenei talaaga e tatau ona le itiiti ifo ma le 3mm.

8. O le "Harmoshek" Barvas faʻafesoʻotaʻi le tasi i le isi ma le fesoasoani o le faʻapitoa "mulivae" teas, toetoe a le malamalama foliga.

Tuu le puipui e mou atu!
iva
Tuu le puipui e mou atu!
10
Tuu le puipui e mou atu!
sefulu ma le tasi
Tuu le puipui e mou atu!
12

9. O le tapoleni mai le mafiafia o le mafiafia o le tele o tioata e manaʻomia ai le faʻatuatuaina auala ma le taupulepulega.

10. O soʻo se masini e faʻaauuina ai ma se stroke tapulaʻa (taofi). O nisi taimi o lenei mea e faia ai se galuega teuteu.

11. Aluminum faʻavasegaina o le tapoleni e mafai ona valivali ma le powder compiation poʻo le manatu-ao o le faʻamatalaga e avea ma le matte).

12. O le System ma le Stoller Smafpepepen faʻatagaina oe e fai e aunoa ma le pito i lalo taʻiala ma o lea ua faʻatumauina le loto gatasi. O lenei lelei e matua talisapaia e tagata mamanuina.

O le autu o le faʻasesega o le Swlellen Scheperion o le paʻu o le taʻele o le tapoleni ua faʻaliliuina saoloto. Ae ui i lea, i ni togafiti mai le tasi pe lua sash, o le leai lea e faigofie ona aveʻesea e le "fuʻa", agai i lalo o le tino i le pito i lalo o le stash. O i latou ma isi na fao i le fola i le pito o le amataga. Ae ui i lea, o nei masini o loʻo le aoga pe a fai o le vaega o loʻo aofia ai le tele o ie - tutoʻatasi poʻo fesoʻotaʻiga maleti. I le tulaga o vaega, o vaega o loʻo faʻaogaina i lalo o le tautotogo maualalo-utaina rollers ma paʻu paʻu. O le synchronizer e le puipuia, o loʻo mafai ai ona e faʻaseʻe le tapoleni i le taimi e tasi.

O le "tuʻuga" faiga o le muamua "hybrid" o le faʻauigaina ma faʻaseʻe mataupu o le tatalaina. Lua pe sili atu mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma le tasi i le isi ma ma le peleue pele, ma o le rollers o loʻo agaʻi atu i le taiala e faʻapipiʻi i le laina pito i luga o le pito i luga. A tatalaina le upu "Apmona" toetoe a faasagatau pea le tatalaina ma e le puipuia le meaafale i luga o puipui. Talimalo, o nei togafiti ua matua faʻafefiloi leo, ma pe a fai o le lelei o a latou gaioiga e maualalo, ona masani ai lea o le faʻaleagaina o le leo ma rollerrs o loʻo amata ona fatufatu ma raller.

E pei o le quieter

O se tasi o vaitausaga o faʻataʻitaʻiga o atavali, lea e le faʻatagaina ai latou ona faʻaaoga i latou mo le atoa tuueseeseina o nofoaga, o le le fiafia tele le faʻavaivaia uiga. A e manaʻomia e fausia le pa puipuia i le ala o le leo o le aiga, e mafua ai pe a okaina, fai ni suiga i le vaega masani o le vasega. Faʻatautaia, e manaʻomia le faʻaauauina o le tapoleni ma le pulupulu pulumu faʻailoga ma faʻapitoa fofoga, fesoasoani e faʻaititia le kilia i le pito i luga o le tapoleni. O le lautele o le avanoa mai le foloa e le tatau ona sili atu nai lo le 5mm. Ina ia faatumuina le tui, e sili atu le faʻaaogaina o le Dense MDF poʻo le pito i lalo o le cheipboard. O le filifiliga sili ona lelei o papatusi e lua ma le mafiafia o le 10-16mm taʻitasi, vavaeʻese e le kesi mai le ie puipui, poʻo se tioata tasi-potu tioata ua tumu i le tioata saogalemu. O le vaeluaina ma le lua-glashed Windows ma faalua pulumu tusi faamau e tusa ma le 40% sili atu taugata nai lo le tulaga. Ae o loo i ai le faasino igoa o le pisapisao vaʻalele e le itiiti ifo ma le 27DB, o lona uiga o le tau toʻaga e le o lagonaina.

Gaoioi e tusa ma le polokalame

Lautele, maualuga ma numera o ie ua fuafuaina i le faʻasologa tulaga. E na o le faʻatapulaʻa (maualalo ma maualuga) fua faʻatatau faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. O lea, o le tele o kamupani autu o meafale e mafai ona faia tapoleni e oo i le 2650mm ma e oo i le 1200mm lautele. Taitai Europa e maua mai ai le 3500x2500mm o le puao ma sili atu. Manatua o le itu fua o le mafai ona filifilia e le mafai ona filifilia: Ua maualuga tele ma vaapiapi o loʻo i ai le atoatoaga o le ono ma le amata ona solia tagata vaʻalele, ma o loʻo vaevaeina e tagata faʻatau. O le numera o faʻatagata o loʻo fuafuaina e le faʻatapulaʻaina (naʻo le faʻateleina o le numera o alatoto), ae i totonu o mea tumaʻoti, vaega e aofia ai sili atu pe ono elemene e seasea faʻapipiʻi. E mafai ona tutoʻatasi le tagata mulimuli pe faʻafesoʻotaʻi le tasi i le isi. E masani ona tuʻufaʻatasia le fāfaʻi ​​ma le faʻatapulaʻaina. E masani lava ona faia pe a filifilia le ata o le lafo "i le amataga" lea ua faʻapipiʻi ai le taʻiala i le pito i luga o le tusi mulimuli. O le isi filifiliga o le faʻapipiʻiina o le taiala i luga o le taualuga i luga o le totonugalemu poʻo le puipui (le diad diagram "i luga o le puipui"). Ioe, mo lenei mea e tatau ona iai avanoa avanoa i tafatafa o le amataga.

Tuu le puipui e mou atu!
13
Tuu le puipui e mou atu!
sefulu mal le fa
Tuu le puipui e mou atu!
sefulu ma le lima
Tuu le puipui e mou atu!
sefulu ma le ono

13. Frame o le tele-faʻatulagaina tapoleni ua faʻamalosia e le siʻi (ma o nisi taimi tuʻugamau) jumpers. E oʻo i le faʻafaigofieina le faʻatumuina o talita e manaʻomia ai tupe maua.

14. Afai e te manaʻo, e mafai ona e tuʻufaʻatasia le tapoleni mai mea eseese, pei o tioata (faʻata) ma le fun-o lo o aliali mai le chipobboard.

15. Le masani ai, ae o le lapopoʻa ma le leo leo na faʻatutuina mo ie.

16. O le The Diewa vaega ma le Cellular e faʻatumu ai le tele o le tele o le tele.

Tuu le puipui e mou atu!
17.
Tuu le puipui e mou atu!
sefulu ma le valu
Tuu le puipui e mou atu!
sefulu ma le iva
Tuu le puipui e mou atu!
lua sefulu

17. O le 'nova (BOSCA) Vaega. O faʻavaʻa e faia i fafie faʻasologa, ma le lexbert tioata ua faʻaaoga e faʻatumu ai.

18. Faʻataʻitaʻiga Stripe (Rimistio): O le tuʻufaʻatasiga o le lauʻeleʻele tioata ma le siʻosiʻomaga alellae mai le valiina o le Alumini.

19. APRIORI (ALSTEM) Aoina mai e aofia ai oloa ma matte ma tioata mamanu, faapea foi panels teuteu.

20. Laʻasaga o Vaega ma Dortors Boamboo (Laurameroni). O le tapoleni ua teuteuina i le faʻapipiʻi faʻapipiʻi mai le BAMBOO Stems.

E talafeagai ma aoga le gaioiga gaioiga "i totonu o le pa". E le faʻalavelave i le tuu o meafale pei ona e manaʻo ai, e 'ai ai o se vaega aoga, aua o lona faʻatinoina i le amataga poʻo le isi i totonu o le puipui o le 140mm mai le uamea talaaga. O lenei mamanu o loʻo teuteuina i le gcl, gvl, plywood poʻo isi pepa mea ma ua vavaeeseina e pei o le puipui. Faaaliga e faapea, mo mafuaaga o le saogalemu ma le faigofie o le amata / faaiu, o le rails i le rails ua faatulagaina i se auala e le vaega o le web (10 cm) e tumau pea i le amata. Moni, e tusa ma poloaiga tagata taitoatasi, foloa faapitoa ma se laualuga lamolemole ma se au tuuina atu mai le iuga, e gaosia - e mafai ona atoatoa aveesea faataitaiga o sea i totonu o le penitala.

Manatu o se faapitoa

e fai lava si tele o le vaitaimi o le faatalitali o oloa gaosia ala i le taʻitaʻiina gaosi i tele ma galuega faatino o le Faaaogāina Auaunaga, o lea le vasega e masani ona taumafai e poloaiga muamua, o nisi taimi ao lumanai ai le amataga o le faamaeaina o le galuega. O se auala e maua ai se mea sese tele, aua uma o le tuiina o le fola na tatafa ma faʻamau ai puipui o nei suiga e mautinoa lava e oʻo atu i le pule. Lea e sili atu le le faʻatopetope, faʻauma le ata faʻauma, ona mafua ai lea ona iai se moli polofesa. Faatu le Fuafuaga e Mulimuli i le maea ai o le faamaeaina o mea uma o faaumaina. E faʻamamafaina o loʻo i ai ni manaʻoga matagofie mo le saunia o avanoa mo le faʻapipiʻiina o vaega o totonu. O lea la, o le tapulaa o le faatafa ese mai le tūsaʻo ma faalava e masani lava ona na o 1.5-3mm (e faalagolago i luga o le tele o le vasega). Afai e sili atu, e le o le aloese mai le lautele ma le le lelei flaps i le fanua o fola ma puipui.

Sergey Evashkin, faʻatekinisi faʻapitoa o le Kamupani Isolon

Mea ma Design

O le faʻaseʻe o vaega e masani ona aofia ai se ata vaʻaia (laupapa poʻo le metallic) ma faʻatumu mai le pepa mea - MDLH, Chiplayer, o le tele o le ata O nisi taimi o le faʻavaʻa e fesoasoani i ai ma le faʻaofuina ma le paʻu. Ae o le sili atu o le mafai ona maua mai meafale gaosi poʻo le tele o mea na gaosia ai le tele o le tele o faʻafitauli.

O aso nei, e le mafai ona faʻasea e tagata mamanu i le mononony ma le utiuti o le filifiliga o le taʻele o le tapoleni. O le tele o oloa o ia gaosi lauiloa e pei o Barausse, Bosca, Laurameroni, Romagnoli, Tre-P ua laugaina Tre-Piu e adherents. O le faavaa o lo latou faataitaiga latou te faia mai se pepa (eseese layered) laau po talaaga otooto alumini, laina ma veneer po enamel faapitoa coated, superbly faaaʻoaʻo le lanu ma le faatulagaina o le laau. Ina ia faʻatumu, faʻaaoga se anufe laupapa poʻo le tioata ma se ata na faia e le oneone na faia pe amo le laser.

Tuu le puipui e mou atu!
21.
Tuu le puipui e mou atu!
22.
Tuu le puipui e mou atu!
23.

21. O nisi taimi, ia faʻaaoga le paʻepaʻe paʻepaʻe, o loʻo fausia ai le ie papaʻe.

22. O le mamanu mai le fola i le taualuga e sili ona aoga.

23. Taitasi taʻavale taʻitasi ua faʻaauupegaina i se fetuʻutuʻuga e mafai ai ona e fesoʻotaʻi saʻo le ie i le mauga.

Tuu le puipui e mou atu!
Aua.
Tuu le puipui e mou atu!
25.
Tuu le puipui e mou atu!
26.

24. O nisi taimi o oloa tele tele e aoina i le mea ua tupu. O 'auʻaunaga fesoʻotaʻiga e faʻaaoga e faʻaaoga ai mokesi mokesi.

25. O vaega mamao o loʻo iai ni fesoʻotaʻiga. O le lelei o le Fono Aoao e faʻalagolago i le saʻo o foliga na faia i le fale gaosi.

26. Pe afai ua saunia le tulafono tau faaofi, ae faapipii faatumuina mai tioata po o papatusi, e faapea foi jumpers (meafale).

paints Bright ma foliga lototele avea uiga o le AR Deco ma AR Nouveau le leitmotif o le Arturo Forasacco Pule Tau Fatuga Aoina mo le partitions Meca (Barausse) ma mo le Sinthesy Malamalama (FOA) faasologa ma Dipinta (Casali) faasologa. O le mea autu o faʻataʻitaʻiga - tioata, ae o lenei taimi ua teuteuina i le Soud-Soult Netges, faʻapea foi ma le ata lolomiina, o le ata lea na faia; e mafai ona faʻaalia ma opaque ma uli ma tagata papae, ma le ata ua filifilia i le tulaga o le fale e gaosi mai le tele o taseni po o le faitau selau o filifiliga).

O le ituaiga ituaiga "o le faauo" o se mea masani a le fafie e nonoa ma tumu mai le rathant po o ie. Ae peitai, ua suia le manuia nei mea masani ma tioata, e pei o matte i se mamanu o fualaau faisua, e pei Albero (Casali) faataitaiga, onomea (FOA) ma Canova (BOSCA).

O nisi o faʻataʻitaʻiga sili ona manaia i le teate-teate o sitaili ma mista-quitta ma Aris ao - Tuʻuina atu ni vaega lata mai o Barausse ma Astem. O nei faataitaiga e faigofie ona faamasani i isi ituaiga, ona i le talosaga a le tagata e faaaogāina auaunaga, matai Italia e mafai ona tint le ipu malamalama i soo se lanu ma faaaoga so o se ata i luga.

O le faʻaseʻe vaega o loʻo iai le faʻamalositino e fetaui i totonu o le auʻaiga i le teama-teama sitaili ma sikalgalism. Fausia se tuʻufaʻatasiga o le apamemea, pouliuli efuefu pe susulu mataina tioata ma le andized ogaminim

Foliga o le montage

I le avea ai ma pulega, o faasolosolo tolisega o lo o faʻapipiʻi pe a uma le tumau o le taualuga, puipui ma itupa. Peitaʻi, e iai vaefitu. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻapipiʻi le mamanu i luga o le tagata faʻatau lagolago, o le pa, e toe faʻaaogaina ai le auala o le taiala i lalo o le fola. I le isi itu, o lenei susu e avea ma tulaga maualuga maualuga e taofia ai le savali. Tele kamupani o sui o mea gaosi mai fafo o le a faia se poloaiga mo le gaosiga o vaega na o le siakiina o le fua.

Ua faapipii nofoaafi pito i luga i le puipui po o le taualuga i le fesoasoani a puipui i se laasaga o 400-600mm. Peitaʻi, o le tele o kamupani faʻavaʻa (barausse ma Amiotrofil) o loʻo faʻaoʻo atu ma le faʻapipiʻiina o le pa mai le inisini o loʻo faʻapipiʻiina i le ogatotonu . Faatasi ai ma lenei metotia e leai se lamatiaga e suia ai. A faapipii le taiala, o le tapoleni ua faatotogaina i taavale toso, tautau ma fetuunai ma fao, aligning faasologa agai i lalo

Laulau e vaʻai i le mekasini "o manatu o lou fale" №10 (166) p.150, 151

Faitau atili