Vavalalata o le tetee

Anonim

Mo lenei tamai fale e lua-faleʻoloa, faʻatusatusa o le uiga. I le tasi lima, maaleale, toetoe o manino, i le isi - o le matua manino ma le ono ono, e tuʻufaʻatasia foliga o le tusiata o le talatala o le talatala o Lithuanian.

Vavalalata o le tetee 12413_1

Vavalalata o le tetee
I totonu o le faʻafitauli o le fale ma le natura o lona faʻamaeaina, o tusitala o le poloketi na taumafai e faʻaalia le tu masani a le tusiata o le tagata o Lithuania.

Vavalalata o le tetee
O le potu malolo o le lua vaiaso-vaiaso avanoa, tumu i le lalagaina o le la e toetoe a toetoe lava mautu greshing o le pito i tua o le iuga ma le uumi o puipui.
Vavalalata o le tetee
Lagolago faasitepu e avea ma se pini tele. O ata o taʻavale uamea T-foliga o loʻo faʻamamaina i totonu, o laasaga laupapa ua faʻapipiʻi ia i latou.
Vavalalata o le tetee
O le umukuka-tisiki nofoaga e fetaui lelei ma faigofie. Meafale faia i laupapa busgif, faigofie ma agalelei.
Vavalalata o le tetee
O le isi i le faitotoʻa faitotoʻa o se faʻaseʻe spircaccase e tau atu i le fale.
Vavalalata o le tetee
O le taʻaloga o le susulu o le la, o fuga i faamalama, ma tolopoina na lafoaina e le tufuga o tataʻa ma pine i totonu o le potu malolo.
Vavalalata o le tetee
O le teuteuina o le ofutino e vali i se lanu enaena lanu enaena, tu i luga o le paepae o le laupapa laupapa. Latou te faia se paynder dhythmic mamanu i totonu o le potumoe.
Vavalalata o le tetee
O le Massard Gallery ua iai se pa o le pa na faia ai le faʻaaogaina o lipine mafiafia. O le tagata folau tuai e fausia ai se faʻapitoa, "Rustic" lagona.
Vavalalata o le tetee
O le tauina o le taʻele o le mafanafana bebie tynes ​​na faʻaaogaina i le faletaele teuteu.

Vavalalata o le tetee

Mo lenei tamai fale e lua-faleʻoloa, faʻatusatusa o le uiga. I le tasi lima, maaleale, toetoe o manino, i le isi - o le matua manino ma le ono ono, e tuʻufaʻatasia foliga o le tusiata o le talatala o le talatala o Lithuanian.

O le nuʻu lea o lenei fale manaia o loʻo feagai ma latalata i le sili ona matagofie vaomatua vaomatua. O ona siosiomaga ua leva ona lauiloa i le natura alofa ma le malo malolo. O le taimi lava na i ai se tagata tafafao maimoa, e aofia ai fale nofomau ma se nofoaga vaa. Ona faʻalautu lea e lona Teritori ma i le nofoaga o le nofoaga ua leva na ou ola ai ua e tupu aʻe o fale nei.

"Faʻaaoga le mea o loʻo i le lima"

O le tagata e ona o le fale lea na tosina mai ai le mea na tosina mai ai a latou prinidine matagofie ma le nofo toatasi. Iutaia mo i latou lava sa latou filifili latalata atu i mai fafo o le nuu, na o nai aufa o le vaituloto mai le vaituloto. Na avea o lenei Tertina e avea o se tagata tuai lava na maligia, na fausia ai tamaʻimoʻe, i luga o se faʻavae malosi. Iloiloina lona tulaga, taigese - faʻamaumauga o loʻo auai i le mamanu ma le fausiaina o fale nofomau - filifili e faia le fausaga o le faʻavae o le lumanaʻi. E moni lava, o le shed gretunsions na avea ma sili atu ona manaia ina e faigofie ona faatulagaina avanoa nofoaga. I se faʻaopopoga, o le faʻaaogaina o le faʻavae tuai na mafai ai ona faʻaitiitia ai le taimi o le galuega ma faʻaitiitia tau o tupe. Na tonu ia te Matau ona faaauauina nisi o le malosi o piliki puipui ma faaopoopoina i totonu o se laupapa laupapa.

Manaomia faaopoopo-luga

I se taumafaiga e puipui le opogiami o loo soli ese o le natura o le laau, o le faʻaseʻe na filifili e le maualuga. Na maeʻa le vaega faatafafa o le fale ma le maualuga o le taualuga, o loʻo avea ma se fale faʻafiafia i lalo. Ina ia mafai e le fale ona talitonuina malutaga i soo se taimi o le tausaga, puipui ma le taualuga atoatoa. O le ova i fafo o puipui o piliki na faia mai i le esover fulufulu fulufulu ma le mafiafia o le 150mm (Finelani). O le laʻau maualuga o le mafiafia o le mafiafia o loʻo maua ai faʻavaʻa puipui, pito i luma ma le taualuga. O autafa o le Maota, na puipuia le tagata Soifua Maloloina mea e pei o ata tifaga Vaofi, ma faʻatasi ai ma se vaega o le matagi. I le "keke" o le taualuga i le matagi malosi, o se faaputuga o le membraot membrae na faʻaopopo, o le Rukki uʻamea (Filemu na faʻaaogaina e pei o le taualuga. Ae i fafo, e foliga tutusa o se pou-oneone-oneone.

Ma ua foliga mai o le vaega tuai ma le pito i luma pei o se fale atoa, o puipui na olopalaina i fafo atu o le afi. Ona ufiufi lea i latou i le puipui puipui lea na faapipii i se pake enaena ma puipui, lea e maua ai e le laau i le taimi. Ina ia mafai ona faia lenei tuʻufaʻatasiga e fai i le fafie, o le laualuga o laupapa e leʻi faia lelei lava, ae tuʻua le leaga.

O le isi faaumaʻuga faʻamaeaina e maeʻa ai ona maeʻa le fale atoa o le fausiaina o se maʻa masani. Na faʻaaogaina uma e fai ai le faʻapipiʻi o le faavae o le fale ma mo le faʻamaeaina o le paipa maʻoti, o loʻo faia mo le pito i fafo o le fale ma o se elemene o le lagolago.

Fetaui lelei ma faigofie

O le fale i totonu o le fale e aiaia ai mea uma e talafeagai mo se malologa tumau atoa. O nofoaga autu o loʻo i luga o le fogafale muamua. O lona vaega tele o le nofoia o se potu malolo ma se potu-o le umukuka o le fale e tasi o le avanoa e tasi, lea e toetoe lava matala uma i le lalolagi i fafo atu. O le lona lua o le potu pito i lalo o loʻo teu i lalo o le potumoe - o loʻo i le piliki vaega o le fale. O le isi i ai e faaauupegaina i le faletaele ma se taele. Mansard, i le isi itu, e mafai ona faaigoa o se nofoaga asiasi. E aofia ai se potu nofomau ma se ata e mafai ona avea ma nofoa nofoa poʻo le faia o se potumoe galuega, pe a manaʻomia ona e tuʻuina le tele o malo mo le po.

Talu ai o le tele o le fale e laʻititi ma faʻaaoga tele i le vaitau mafanafana, ma le faʻamafanafana o nofoaga, o le lalagaina o le potu, o loʻo tu i le potu malolo, i totonu o le kaseti. Faʻalogo i le manaʻomia e fesoasoani ia te ia e tautua le au eletise eletise na faʻapipiʻi i potu nofomau. O le suo, o loʻo faʻaaogaina foʻi i le eletise eletise.

Faamalamalamaga o le muamua fola

Vavalalata o le tetee

1. potu malolo 21,8M2

2. O le potu umukuka-o le potu 5,9m2

3. Corridor 3.4m2

4. faletaele 3,8m2

5. FOOTO 14,5M2

6. Fa vaa 59m2

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

Vavalalata o le tetee

1. Gallery 15,5m2

2. Post Bead.7m2

I le ki masani

Le faʻaaogaina o mea faʻalenatura - fafie ma maa - I le pito i fafo o le fale e maua lona faʻaauauina ma totonu. O le fua mai fafo e masani lava pei o le tafe i totonu - na o vaevaega ma foliga ua suia, e le o le saua.

Tusia le puipui po o le taualuga o le matafaioi autu o loʻo atofaina mai o se laupapa faʻalapotopotoga faʻaaogaina ma mo le pito i fafo o le pulou o pa o le fale. Peitaʻi, i totonu, e faʻagaioia lona laufanua. O puipui o loʻo ufiufi i le manino o le tele o valevale, puipuia le lanu masani o fafie. Ona o lenei, o le avanoa i totonu e tumu i le auro auro. Manulauti Sone Bootteen Faʻamaeʻaina Faʻamanatuina o le lanu efuefu popcelain rocemin roud o le fola ua laina ma. O se mea sili lea ona aoga, talu mai le tau talafeagai o le tagata e tetee atu i le lagi ma sili ona fiafia i le tausiga.

O le potu moe o le potu moe o le tino o le prcelain o loʻo nofo ai se laupapa i le Burruce Board, tusi i totonu o le paʻepaʻe paʻepaʻe pe a faʻatusatusa i puipui laupapa laupapa. O le faʻaumaina le faʻaumaina e faʻatusatusa ai le laupapa laupapa, o le a faaaunuʻia ai le taualuga ma teuteu vaega o puipui. O sea tuaoi e mafai ai ona e teena le faʻailoga o mea, faʻaalia o latou lanu ma foliga, faʻapea foʻi ma le fausaga le avanoa.

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai Fale Vaega 102m2

Mamanu

Fale ituaiga: Faavae

Faʻavae: Monolithic Faʻamalosia Tauagaʻi Pretete Shipte Type, loloto - 1,2m, Sprizol Waterprooting - Camproot membrae

Pati: Faʻavaʻa ma piliki, mafanafana - Minera Wool isover (150mm), o le Worpoce Corpon, Cormined Hopeth, Cormined Heat - Sporance House, Cormine Corth, Corming Heat - Boamer Faapipii morkka

Overlap: laupapa

Taualuga: Dousceate, Strokeyer mamanu, laupapa laupapa, stam startir ata, vevela faaeeina-wal (150m), cream rum rubrae

Pupuni: Fafie ma le lua-potu faamalama

Toe Lagolagoina o le olaga

Malosiaga sapalai: municipal network

Vai sapalai: sikuea

Heating: Afioga, eletise eletise, eletise eletise eletise

Seserage: sediment lelei

Ventiption: masani

Faaopoopo Faaopoopo

Fireplace: kaseti ituaiga pusa afi (Siamani)

O le teuteuga o totonu

Pam: Sporce Board

Tausiga: Verruce Board, Plasterboard

Folasaga: o le laupapa laupapa, procevin cynedware

Toetoe lava o meaafale uma faʻaaogaina i totonu o le laupapa. O lenei mea e faʻamamafaina ai le atunuʻu o le atunuʻu ma fatuina se siosiomaga leaga, lea ua filemu aso malolo. O le tuusaunoaga lea, masalo, o le potu malolo lea, o loʻo faʻapipiʻi nofoa se lua i se sitaili, paʻu paʻu. O latou faʻavae e ese mai i le auala o le sipelaina avanoa avanoa. O le sofa gray gractives solia le magalafu. O lona fausaga o se uldred uʻamea fausaga, i totonu lea o le afi kapbox ua tapunia. O le uamea fesilaʻi foliga faʻaalia i luga o le talaʻaga o se chimney o loʻo tumu i maʻa masani. O loʻo tusia e le au mea mulimuli se faʻavae manino i totonu ma amio totonu ma amio faʻatasi ai o se tulaga faʻapitoa a le ata o Axis, lea.

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * Fale faʻaleleia ma le atoa o le 102m2 tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 38m3. 650. 24,700
O le mea e faʻavae i lalo o le faavae mai le oneone, maalili 17m3 4300. 73 100
O le mea e faʻavae i lalo o le faavae mai le oneone, maalili 25m3 1.00. 105,000
O le mea e faʻavae i lalo o le faavae mai le oneone, maalili 18m3. 4500. 81 000
O le mea e faʻavae i lalo o le faavae mai le oneone, maalili 150m2. 190. 28 500.
Isi Galuega seti - 31 000
Atoa 277 510.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 43m3 3900. 167 700.
Iliili le maa nutimomoia, oneone 17m3 - 20 400.
Bimuminius mastic, calprootuting membrane 150m2. - 21 000
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 63 200
Atoa 272 300.
Tagi o puipui, simney o piliki seti - 40 200.
Faataitai Faavae Paʻu ma Vaega 85m2. - 76 500.
Fausia i luga o le utupoto 47m3 630. 29 610.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 140m2. 650. 91 000
Tuʻufaʻatasiga o puipui, luga o le faʻaaogaina ma le fiafia 327m2. 90. 29 430.
Hydro ma le SyPorizootion masini 327m2. 60. 19 620.
Uamea le masini uamea 140m2. 580. 81 200.
Faapipiiina o le alavai alavai seti - 9800.
Faapipiiina faamalama poloka seti - 58,000
Masini e sili atu seti - 112 000
Isi Galuega seti - 135,000
Atoa 682 360.
Apalai mea i luga o le vaega
Fausiaina o piliki, Masonry fefiloi seti - 36,000
Ato ato 13m3 6900. 89 700.
Steam, matagi ma vaipuna 327m2. - 11440.
Mineravavite Faasalaga 327m2. - 38 800.
Uamea le uʻamea pepa, Dobornye elemene 140m2. - 122 500.
Faamalama poloka ma le lua glazing seti - 304 200.
Alavai tino (paipa, chite, tulivae, clamp) seti - 12 100
Isi Galuega seti - 214,000
Atoa 828 740
Autonomous vai sapalai masini seti - 37 400.
Faapipiiina o le otaota togafitiga seti - 40 100.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 342,000
Atoa 419 500.
Apalai mea i luga o le vaega
Otonotoos vai sapalai seti - 55 300.
O le lotoifale o le sami seti - 90 600.
Plumping ma eletise eletise seti - 1.5,000
Atoa 570 900.
I fafo atu o pa puipui laupapa seti - 39 000
Vali, Sipiina, Faasaga i le Fono ma Afafine seti - 580,000
Atoa 619,000
Apalai mea i luga o le vaega
Porcelain Codeware, laupapa fola, Plasterboard, o poloka faitotoʻa, faʻapipiʻi, decicats elemene, vali, mago, matutu ma isi mea seti - 1,780,000
Atoa 1,780,000
* O le fuafuaina na faia i luga o le averesi o tau o le fausiaina o Kamupani askva, e aunoa ma le amanaia o ni aitalafu.

Faitau atili