Itu i matu

Anonim

Fola mamanu i luga o se siosiomaga fafo: Vaʻaiga lautele o mea e faʻaaoga mo le faʻasaʻoina o le fola, faʻavaeina o le faʻavaeina, laupapa meaʻai puipuiga

Itu i matu 12749_1

Matou te taʻutino le faʻamaoni: O matou, o tagata na nonofo i le itu i matu o le a le faʻaititia i le tofo i le itu i saute. Mauaina i upu "Terrace", "Patio" e foliga mai o le pisa o le matafaga mai le talafatai o Farani po o Sepania. Ona o lea sa latou o atu i a matou fale na tatala ma e ufiufi ai vaega o le savalivali. O le tau ma le tau o le tau, e sili atu le ogaoga nai lo le Metitirani, o se tulaga matuia e manaʻomia i le fausiaina o ia fola.

Itu i matu
Ata R.Shealoredv

Tusiata E. Nonshikislovo "Solrace" Ua matou masani ai i le taumafaina i tulaga eseese. E taʻua foi o se faitogafiti, ma o se tulaga sana ma le togalaʻau tau ma togalaau, ma ua valaʻauina ai le "pier" i le faapolofesa e latalata i le fale. I le "Aiga" Terrants Contrazontion Uers Verandas Verandas ma Gazebos, BalConbos ma Longlias, faapea foi ma le taualuga. I nei sone uma, e manaʻomia le faʻaavanoaina o se kamuta, matagofie ma masani o le tino mafai ona faʻalogo i le ea. (O le a ou le manatu vave i le filifiliga ma se telse gerace i totonu o le tusitusiga. Matou te le manatu e le fiafia i le tele o le auala mea faapitoa).

O auala o le fausiaina o ia feusuaʻiga tele mai le "tele" auala tekinolosi ma faʻaiʻu i le fausiaina o le fausaga atoa ma le sili ona lelei. E pei lava mo le mea mulimuli, e tatau lava ona faʻamalieina le tele o manaʻoga, ae muamua o mea uma e saogalemu ma teteʻe ai i le tau. Ae a uma mea uma, e oʻo lava i le taualuga o le a le mafai ona puipuia atoa le fogafale o le timu mai timuga, kiona ma ultraviolet stored. Na matou filifili e faʻailoa le tala mai le iloiloga o mea na faʻaaogaina mo le muamua fola.

Itu i matu
Ata 1.

Ata K. Manko.

Itu i matu
Ata 2.

Mataala.

Itu i matu
Ata 3.

DLH vaega.

1-2. O le fusipaʻu o le paʻu (1) e masani ona tuʻuina i luga o le oneone oneone; Ceramic Coating (2) Manaomia se mautu le faʻaaloalo faʻavae.

3. O le faʻanoanoa o le palu e faigofie ona faʻapipiʻi ma tumau. O sea tapikale e foliga matagofie i luga o le lautele ma le tele o terraces, ma e manaia le savali o le Brefoot.

I le tele o le tele o faaputuga

O le na sili ona lauiloa le fola mo soʻo se fale leaga o loʻo tumau pea le tele o le laupapa. Peitaʻi, o le masani poloka laupapa laupapa na faia o ni laʻau o le sili ona masani ona masani ai ma le faʻaaogaina o le fola i le ea matala. E mafai ona fefitaʻi ma vave ona leiloa lona ulumatua, ma taumafai e puipuia tutoatasi ma ituaiga uma o vali ma faʻafefeteina. I le faaopoopo atu, o le alavai fola faatupuina le alavai fola i luga o le faʻasitepu (e uiga i lea o le a tatou faamatala foi i lalo), ma le paso o le vai faalavelaveina le tafe saoloto i le vai e ala i le avanoa i le va o le laupapa. Fola fola e talafeagai i le tele o faʻafitauli, manaʻomia, e manaʻomia le taualuga o le taualuga. I lea tulaga, i lenei mataupu, o le malifa o le itiiti ifo 1% ua faapipiiina. O laupapa matutu o loʻo ufiufi i le lua-tolu vaega o vali faʻapitoa poʻo le vaʻa eseese, ae le gata mai le itu i luma, ae o le le faia lea, latou te le faʻasoaina ai le va o latou 3- 5mm (a leai o le fola o le a mautinoa i le leaga o le tau o le a gagau).

Itu i matu
Ata 4.

Melennium decang.

Itu i matu
Ata 5.

Nes.

Itu i matu
Ata 6.

DLH vaega.

4. O le koluma autu o le DPK ua maeʻa tuʻufaʻatasia ma le vinyl, e iai se taimi lata mai ai ia manuia ma taʻutaʻua.

5-6. ETTTTTTTT FOLAFOLAINA MAI LE OLA OLA OLA OLA OLAGA MAFAI ONA MAFAI ONA FAI O LE COEE O LE FALEPUIPUIPUIPUIPUI.

Mo le auala auala, e sili atu le faʻatauina o ni laupapa faʻapitoa Terrave ma Deck Boards . E masani lava ma isi e masani ona valaʻau i le leai o se decking (mai le eli. Dook- "SOCK"). Deck fana-lamolemole ma laina faataamilo. O le Togafitiga e iai le faʻataʻavaleina ("velvet"), puipuia mai le paʻu pe a maeʻa le timu. Ua aumaia foi lona itu ma e gaosia le lautele, taui i le tele o le Visime na aliaʻe mai le susuga matamuli. O le mafiafia o laupapa o fola o le 22-40mm. O se laupapa manifinifi ua fuafuaina mo le taoto i luga o se tulaga mautu faʻavae, ma ma le mafiafia o le 27 mm ma ua uma ona e faʻaaogaina utupoto poʻo ni faʻailoga.

Itu i matu
Ata 7.

Nes.

Itu i matu
Ata 8.

Nes.

Itu i matu
Ata 9.

Nes.

Itu i matu
Ata 10.

Ata K. Manko.

O le Designer I. Gusty

7-9. O le lelei o le tino o le palu e sili ona faigofie e sili ona faigofie e faʻaaoga ai le polypropylene lagolago lagolago, pei o Buzon (Belgium). Latou te le pala ma mafai ona tauaveina le avega e oʻo atu i le 1200 kgf taʻitasi. O le faʻavae i lenei faʻamatalaga metotia e mafai ona avea ma tuʻuga o le sima faʻapitoa poʻo sima (mo le lagolago taʻitasi), ma i luga o le oneone i luga o le sami.

10. O le auala mo le auala e tatau ona i ai ni meatotino anti-slig-slipperies (e faigata, e le tusa ai). O nisi taimi e fetaui ai ma le fatuina o le nofoa afi i lalo o le Tile.

E teʻi ma le deck laupapa e faia i fafie - teteʻe e pala. O le tele o mea e maua mai le Siberian Larch - 1M2 laupapa o le tele o le tele o le tele o le av i le mafiafia 32-35mm o le tau pe tusa o le 800 rubles. Laupapa o le mafiafia o le fafie o le afi o le afi (Bangkirai, Garapa, IPEBA, Merobas sili ona taugata.) O le 3-4 taimi sili ona taugata. I le matou maketi, o nei tala faatino ofo mai Dlh, Nes, atunuu o Paulo, "Red Rem", "Punaoa" O lena Komiti Faatino e matua faavaivaia - mo le ola tautua, e fetaui ma Clomamic Onragy, e ui lava, pei o se isi laʻau, i lalo o le malosi o le UV raways, suia le lanu i le taimi o le yov rays, suia le lanu i le taimi o le yov rays, suia le lanu i le taimi o le au. Faʻapipiʻi o le fola mai le pito i fafo o le taimi o le taimi faʻaalu: O ia fonotaga e faigata ona vaʻaia ma viliina. Ae ui i lea, ona o le tele o le 850-1100kg / m3, e manaʻomia se faʻavae maualuga mo i latou (pe a taoto i luga o palcon e sili atu i luga o le tau

Itu i matu
Ata 11.
Itu i matu
Ata 12.
Itu i matu
Ata 13.

Decoping o auala i le dpk:

11-faʻapitoa uʻamea poʻo palasitika climps (compduck, kikine woodfibre ID.);

12-skizs o se paso sootaga (Melennium decking);

13-e ala i le "cliking" Castle (Werzalit).

I le tau maualuga o le vaega (mai le 8 afe o Rubles. Mo le 1M2) aofia ai laupapa mai i tamai-papa ma se taimi tutusa e le masani ai e leai

E le gata i lea o laupapa, o nisi kamupani o "Labyrintheth" (Lubia), Hortas (Italia), osmo Hold (Siamani-Del-Dor-Doll- gaosiga ma sikuea o le Newz Shinstice parquatch . O i latou nei o le sikoa mai i laupapa (o le faʻavae o se palasitika o se vaega o le 300300 poʻo le 500500mm ma 25-30 mm mafiafia. O se vaega faapitoa ua nonoa i le "cliking" lokaina i le tino o se palasitika faavae. Parquet ma vaega sikoa mai le tutusa tutusa laupapa, e tusa ma le tau e tutusa ma le teuteuina, ma modules ma le faigata o le 1.5 taimi sili ona taugata.

Manatu o se faapitoa

O le tau o le fausiaina o se foloa o le foloa o le fola mautu, tetee i le soliina o le togavao e taua lava ia te ia lava. A uma mea uma, masalo, leai se isi mea e faʻatusatusa i se matagofie matagofie, ma o lona olaga tautua ua umi lava. Ae peitai, e taua tele le matauina o le faaputuga tepetia o le fola. Leai se taumafaiga e faʻaaoga ai le vaega o faʻapipiʻi. E le tusia le 'aʻai o Stezless Steeblen, ma matou fautuaina oe e faʻaaogaina le nanaina natia pe faʻapitoa faʻapipiʻi mai le laupapa tutusa e pei o le laupapa. Aua le faʻasaoina luga o mea lagolago - togi e tatau ona faia i mea e le faʻaititia ai le faʻaititia o le fola.

O le sili ona lelei o le faʻagaioiga o le faʻagaioiga o le tele o le faʻaaogaina ma le deck-faʻavaeina o le suauʻu faʻapitoa puipuia le mamafa o le suauʻu puipuia mai le ultraviolele ua le mautonu, faʻapea foi ma le totolo ma laupapa laupapa.

Faʻapipiʻiina ua sili atu le tuʻuina atu ma se tagata faapitoa faʻapitoa o le a faia se suʻega o mafuaaga ma o le a fautuaina le ata sili ona lelei o le fola. Pau lava le tulaga o loʻo iai le avanoa o mea o mea o le a faʻatino atoa.

Svetlana Pryzgin, DLH Group Sales Manager

Talu mai nei taimi, na faʻaali mai ai se fetauiga fou mo lisi o mea e teufaagaia mo le matou maketi. O lenei komiti ma le parqutch e faavae i luga Polymer Tusia (DPK) . E faapena ni oloa e gaosia e le luga-kymene (Finelani), Kleine Woodfibre, Werzalit, taufaasese, Bellenium Deckim (Callunnium Decking (Canynium Decking DPK Boards o loʻo iai ni faʻamatalaga a le DPK i totonu o le 6-8mm mafiafia o puipui i totonu o puipui, faʻaaogaina i totonu o le le mafaufau i totonu O loʻo tatala i latou 100-150mm lautele, 25-30 mm mafiafia ma 2-6mp umi. O le faʻaaogaina o le uluaʻi tele e aofia ai laupapa falaoa (50-80%), o le fusifusi (polyropropyne poʻo le pvc), toe faʻaleleia ma dye. O le fola mai le DPK e le o ni mea e le mafai ona faʻataʻapeʻape ai ma talepe, atoatoa, o le sili atu le maualuga (le maualuga maualuga o le 500kg i le 1m2) ma e mafai ona faia le vevela o le fanua + 90 ... Faafetai i nei uiga uma, o mea e mafiafia tele - e maua ai le sefulu-tausaga talosaga, o le olaga moni o le dpk, e tusa ma tagata gaosi oloa, o le itiiti ifo 25 tausaga ua le itiiti ifo 25 tausaga. O polofiti e masani ona faʻauʻuina i se faʻavaʻa o le spedteging system ma stanless uʻamea eleelea, ma Werzalit ei ai le loka fesoʻotaʻiga. Afai e manaʻomia le faia o le fola ma le susu, e i ai le faʻapitoa o le faʻaʻaisa-tetee o le paʻu faʻailoga faʻailoga i le va o laupapa (o loʻo latou i ai i le tele o kamupani gaosi). I le taimi lava lea e tasi, e mautinoa e le fola se maulalo.

E masani lava o laupapa na faia o le DPK Screwd i laupapa laupapa faataatia ma 400mm faaopoopo. O nisi kamupani o loʻo ofoina atu faʻailoga faʻapitoa mai ia lava, e naʻo le talafeagai mo fua atoatoa (faʻataʻitaʻiga, e le lava le vale. O laupapa e faʻatagaina ona vaʻaia i le lautele o loʻo tapunia i luga o le faʻapipiʻiina ma ni pupuga faʻapitoa) ma faʻatasi ai. Faatasi ai ma le foliga mai o le tamai masini faʻaletonu poʻo le faʻaleagaina o vailaʻau, e mafai ona oloina i le paʻu o le paʻu.

Itu i matu
Ata 14.

Mataala.

Itu i matu
Ata 15.

San chis.

Itu i matu
Ata 16.

Hargemeolass.

Itu i matu
Ata 17.

Hargemeolass.

Itu i matu
Ata 18.

Hargemeolass.

Itu i matu
Ata 19.

Gress de amo.

14-19. O le maketi faaonapo nei o le a iai uma le tataiga faatafafa (14.15) ma le faʻapipiʻi o eseese lanu ma foliga fuafuaina e fausia ai lavelave fatuga (16-19).

I fafo ma le laupapa, ma le matua o le laupapa-polymer e masani ona foliga aulelei. E ui e leai se mea e le maua e le aano o mea faʻalelotu, ae e leai ni a latou mea e maua ai le mea leaga ma isi faʻaletonu o loʻo i totonu o le laʻau. Sauni modules na faia o le DPK o loʻo valivali i le tele ma aua le manaʻomia ni faʻaopoopoga faʻaopoopo. Valivali filifiliga eseese mai le tolu i le fitu. O lea, kinine woodfibre ofo oloa o le lima tynes: pogisa efuefu, mumu ma tolu lanu o enaena enaena i le lanu moana. O le tau o oloa mai le DPK o le 15-20% sili atu taugata nai lo deking mai le tagata filifilia.

Ceramics mo auala

O le tele o le tau-tetee o le fola laupapa ufiufi o se ceramic tile. Filifili, ia matau o le faʻaputuga vai o le mea e le sili atu nai lo le 3% (vasega a i, B IK e tusa ai ma le ISO13006). O le filifiliga sili o le vai o loʻo i ai le vai ma le falemaʻi ma vai e le sili atu nai lo 0.1% (vasega B IA). O nei racks o le araliona ma le autasi ma le selau o le migao ma le leaga o le cycles. Tulaga Auʻatia o le Upper Uptora o Lusia, o le a latou tautua i fafo i fafo o le 50 tausaga. O le fesuiaiga o ofutino o Ceramrac o le lautele lautele: 1m2-600-4000. ma sili atu.

Mai le zero

O le tulafono, o le faʻafitauli e faʻaaoga ai faʻavae moli. O le faigofie o latou o le oneone-kavili o le aluga ma le mafiafia o le 15-20 cm. I le faʻaogaina o sea faʻavae, e mafai ona fesiligia le togalaʻau (i le mataupu lea, e sili atu le ave o se tamaʻi vaitafe pe o le pito i luga) pe faʻatulaga se alafatu i luga o le oneone

Peitaʻi, i le faʻafitauli o lapisi i le maualuga o le eleele o le eleele, o le sili atu ogaoga auala e manaʻomia e fausia ai eleele. Ole tele ole ao kolisi e sili ona aoga, ma le fausiaina o loʻo lafoina ai lagolago lautele i le nofoaga poʻo le laʻau o le uamea poʻo ni ofutino o uʻamea. O pou e tuleia e utupoto. Matou te fautuaina oe e faʻaaoga le fauina o faʻamau faʻapipiʻi. E mafai ona latou tutoʻatasi muamua: O le sili ona faigofie o le tele o se mulivae i le umi o le 250-400 mm ma le lapoa o le 14-16mm. Ua faʻaalia i le pou, faʻatulagaina oi latou ma sina moega ma tuʻu i luga o ia i le moega i luma. O ia lagolago ua fetuʻunaʻi i le maualuga, o loʻo faʻatagaina oe i le taimi moni ma faʻasaʻo ai, ma aveese le faʻavae i le faʻaputuputuina o fua o le vaivaiga o le vaivaiga.

Tele tupe faʻaalu faʻavae mai le monolithic faʻamalosi sima sima (o se tulafono, mo le faʻafitauli e lava le mafiafia - 100-120mm). Ae mo le faʻataʻapeina o se maʻa masani - taletila, ceramic tile ma suauʻu ma puaʻa na o se faʻavae o le a fetaui o se faʻavae.

Manatu o se faapitoa

E masani lava, o le faavae mo le fegaʻiga e faigofie tele ona fausia se mea faigofie. O faʻafitauli e ala aʻe i luga o le palapala eleele ma tele i mataupu o loʻo faʻapipiʻi ai le faʻalavelave i le fale ua sauni. Faatasi ai ma se "opeopea" faavae (lipine poʻo le slab) e taʻu mai ai le auala e "comporist" o se fale tele, e le gata. Afai e te tuʻuina atu le galuega o le le aoga, e ono ono iʻu le faʻanoanoa o le a le faia o ia lava faʻatali. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi e tuanai le tausaga pe lua foʻi potu, o le fofoga o nerika e mafai ona maua ni faʻaituau, e tau ai i le motoni o le faʻavae o lona faʻavae. Na tuʻuina atu ia A'sGo le faʻalauteleina i lalo o le taualuga, "nonoa i le puipui o le fale ma ile auala e tasi e toetoe lava o le malolo atoa ma se aʻoaʻoga.

O lauʻeleʻele faʻavae i lalo o le faʻafitauli e tatau ona fatuina i se auala o loʻo aʻafia i luga o faʻagaioi o faʻavae o le fale ma le lautele o le fale. Tele taimi uma, o le faigofie ma le lelei tali o le faʻaaogaina o lagolago fetuunaiga lagolago (screw jacks), e faʻavae, faʻavae i luga o le fuafuaina avega. I le tulaga alofa, o le faaiuga Agavaʻa o le a mafai ona fautuaina naʻo le suʻesuʻega pe a maeʻa le suʻesuʻeina o le eleele, le faʻavae o le fale ma faʻatino talafeagai fuafuaga.

Damr Abdiev, Sili Enisinia o Stroy-Bosh

E le o se mataua o le vai

I luga o le Foaʻi e le tatau ona faʻaputuputu timuga ma teteʻe i le taimi e tasi e manaʻomia le lamolemole (o le foloa ma se faʻailo manino e le faigofie ona faʻagaioia). E mafai ai ona 'ausia lenei alavai alavai, e masani ona faʻavave ona faʻatulaga i totonu o malo tuʻusaʻo i le fale. I le taimi lava e tasi, o le pito i luga o le fola ua tuʻuina ina ia suia ai le vai i totonu o se paʻu malosi. Na alu ese le faʻaituau mai le fale tele faʻatoʻaga, ona o le fesoasoani fesoasoani i le eleele i le eleele i totonu o le alavai. E mafai e Vrolley ona faia se sima sima faʻapipiʻi, o le alatototo o le fola i luga o le utupoto, o le fola laupapa o le tolu fetuunai. Faʻatoʻi, e pei o le tulafono, e faʻatinoina mai le lua vaega o Bitsumen-o loʻo iai ni mea taua (Ruberroid, glazing ider), chead i luga o se vaega o bitsumen maso. I luga o le faavae puipuia mai le Gisdire ua faataatitia faataati. O lo latou tulaga o loʻo fetuʻunaʻi i le maualuga o loʻo faʻaaogaina ai le palasitika o le palasitika, faʻaputuga lagolago mai palasitika poʻo le uamea steel poʻo le otiina e puipuia ai laupapa. O laupapa o le muamua fola e faʻasusu atu i le lags, tuu le avanoa o le 3-5m lautele.

Itu i matu
Ata 20.

Nes.

Itu i matu
Ata 21.

DLH vaega.

Itu i matu
Ata 22.

Varathane.

Itu i matu
Ata 23.

Varathane.

20. O faʻafitauli e lua o le taumafanafana e mafai ona avea ma se nofoaga sili e malolo ai. Peitai, i le taumalulu, mai le itu atoa o le fola, o fausaga a o le a manaʻomia e aveese le kiona.

21. O le pogisa WoodNatostils o loʻo tuʻufaʻatasia ma isi mea: Plaster, Paʻaga Paʻaga, Nickeel-faʻapipiʻi uʻamea, etc.

22-23maslolo na togiina le fausaga o le laʻau i le loloto o le 1-2mm, ma laʻititi leaga i le maeʻa o le a le matauina.

Europa puipuiga

E lua tekinolosi `sina `uai ōnuu mai i tatou mai Fislani ma Siamani), faʻatagaina tele e faʻalautele le ola o vaega laupapa. O le muamua e le mautonu i le antiseppitic i lalo o omiga. E talafeagai mo le tau maualalo o le tau, ona o le malosi o le mea leaga o le lelei o le faʻaaogaina o puipuiga puipuia. O le fafie e togafitia i lenei auala e le faigofie ona fefilaua, ma le ola o lana auaunaga-ea-ea e maua ai le 10-15 tausaga, e maua e le laau a sina pinitila.

O le auala lona lua o le mauaina lea o le ua taʻua o le Heryodotherev e ala ile togafitia o laupapa laupapa i le 220-240 ° C; O le sili ona avea ma paaga e palali polysaccharides o meaʻai mo meaola ma iniseti. O ia tekonolosi faʻaititia le suavai o le vai o le mea e 4-5 taimi, pe a maeʻa vave timuga. E mafai lava ona aveese se isi faʻafitauli: fafie ua le toe i ai le faʻatonutonuina (ma paʻu paʻu, masani laupapa mai nisi laʻau e mafai ona "mai le laga o fao ma oona). Faifaifai foi, o se tulafono, fafie togavao: Oak, Ash, I.d.d. Naʻo le le lava o laʻau e sili atu le maasiasi, lea e le mafai ai ona faʻaoga mo fausaga, ma pe a taoto le fola mai le vevela 'uʻua, ma se sitepu o le maualuga 500mm (ma le mafiafia o le 3500m (ma le mafiafia o le 35 -40mmm laupapa). Ua ofoina atu e le Hermodorevorevo i se kamupani "Brikos-Medoderevo", "West-Wood Ruster-XXRODEV (Siamani), Borkid

O le tau o le afaina ai ma le antiseppitic i se potu gaogao potu ma vevela togafitiga e tusa ma le tutusa: 8-11 afe Norble. Mo le 1m3. O lea, na faateleina uma le tau o le tau o ato ato e 1.5-3 taimi.

Itu i matu
Ata 24pi.
Itu i matu
Ata 25.
Itu i matu
Ata 26.

Itu i matu
Ata 27.

Itu i matu
Ata 28.
Itu i matu
Ata 29.
Itu i matu
Ata 30.
Itu i matu
Ata 31.
Itu i matu
Ata 32.

Faapipiiina o le le mautonu alarch fola:

Itu i matu
Ata 33 i se fasi sima, aunoa ma le aveesea o le susu tuai, fasi ipu tioata ua fetaomi (24). Ua tuu i luga le avanoa ma filifili muamua, filifili le le mafiafia o le lagolago ua lagolagoina; I le taimi lava e tasi, latou te faʻaaogaina le tulaga o le 'Oune o le faʻavae, o loʻo i ai i le va o pa pupuni (25, 26). O le viliina o pu ma sikoa palasitika lipine i totonu o latou, na tulia le oti i le faavae (27). A maeʻa, latou te faʻaseseina ma le faaeteete mai itu uma a itu uma e se paʻu musmen (28). Ona faʻapipiʻi lea i le nofoaga o le lags (29). O le laupapa muamua o loʻo 'ai i le lagsi e le tagata lava ia-tusia, ma o isi na faʻamautuina ma le isi vaega o le mea lilo o le "fao" (30-32). Fola ua sauni (33).

Fesili Doundstwork

Piki i luga le kapeta couting mo auala auala e faigata tele. O le maketi o loʻo maua ai le tele o puipuiga-teuteuga o polymotion polylics mo galuega mai fafo, ae o latou ua fuafuaina mo puipui, o esa ma isi elemene o le fale. I luga o laupapa o le sorace, o le tele o couttings o le a le tumau ma lua vaitau, ma mai le rudidng ribs "velovet" o le a latou amata faatumu i pati.

Tele sili atu le lelei o le na taʻua o le vaʻa vaʻa vaʻa vaʻa, o mea taua tele o aʻafiaga ma galuega faʻatino mo le 3-6 tausaga. E lomia i le poly-r, finnish-fc (uma uma), tikkup), beckus), beckers (sweden), faavaomalo manatu AKZO. Ae o nei suiga e masani ona leai ni lanu, ma o latou nai ana ituaiga valaau.

Lautele faapitoa o suauʻu talafeagai mo le faʻagaioia o soʻo se ituaiga o lapisi, e aofia ai ma le mafaufau loloto. Latou te o mai i lanu eseese, puipui le laufanua mai le taʻe ma le "faʻamagalo" sese "i le poto masani matagofie malaries. O manatu autu o le maualuga o tau (a itiiti mai 900 rubles. Mo le 1L) ma le manaʻomia e faʻafou ai le kopiina 1-2 tausaga, o le faʻaluaina o le eleele ma le pefu. Olea mo le na o le pito i luga o fafie o loʻo i totonu o le Brita Traisment, Waphathane, osmo Holdz e le mafai ona lanu.

Le tau o mea mo le puipuia o le fola
Ituaiga o mea Mafiafia, mm. Tau 1 M2, olo.
Larch, Komiti Faatino le Terrace, Vasega Ava 35. Mai le 750.
Larch, Terrace Board, faaopoopo eseese 35. Mai le 1400.
Pine Headhedral, laupapa Deck tolu sefulu Mai le 1500.
DPK, togalaau 25. Mai le 1600.
DPK, Komiti Faatino tolu sefulu Mai le 1700.
Masondabuba, laupapa 27. Mai le 2800.
Kumaru ("Brazilian Tick"), laupapa 27. Mai le 3000.
Ipe, laupapa 27. Mai le 3200.
TOK Burmese, Fale laupapa Deck 22. Mai le 6800.
TOK Burmese, Fale laupapa Deck 40. Mai le 9000.
Fuafuaina o le tau o le Komiti Faʻatonu o le vaʻa o le 8.5 M2
Igoa o Galuega Fua tau, olo. Tau, olo.
Suavai masini 8.5 M2 200. 1700.
Faapipiiina o le fola 8.5 M2 700. 5950.
Atoa 7650.
Igoa o mea numera tau, olo. Tau, olo.
Gegaisia 18 m2 40. 720.
Bimuminius mastic 2 kg 120. 240.
Bar 2000 i le 60 i le 50 mm, larch 6 PCs. 180. 1080.
Plank Terrace, Larch 8.5 M2 760. 6460.
Tagata sailiili faapitoa 72 PC. sefulu ma le valu 1296.
Cupruil decking suauu suauu 1 L. 980. 980.
Atoa 10 776.
Atoa 18LAGA.

O faatonu faafetai le kamupani DLH Group, Nes, TD "Vikom" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili