Le vaaia

Anonim

Callprootuting "susu" sone o se fale mautotogi: faʻataʻamilomilo ma ofu o mea, o latou uiga ma foliga o le susu masini

Le vaaia 12767_1

E tusa ai ma le fausiaina tulaga ma tulafono, o le foloa tulaga i totonu o faletaele e tatau ona 3 cm lalo ifo nai lo le isi o le fale mautotogi. Ona, i totonu o se faalavelave faʻalavelave, e le tafe atu vave le vai i totonu o fagu ma potu, ma o le a faasolosolo ona faʻatumuina lenei tulaga ese. O le saʻolotoga o le fola fofoga o le a le tuʻuina atu vai faʻaputuputu e tui ai tuaoi o loʻo nonofo i lalo.

O le taimi nei, o le aofaʻiga atoa o le lipea e pei ona taua i lalo: O le maualuga o le itupa i totonu o faletaele ma fale nofomau e tutusa. E tusa ai ma tagata e ona, i lenei tulaga o tuaoi o nofoaga, o le laina fesoʻotaʻiga o ofutino eseese o loʻo foliga sili atu foliga, e le tatau ona faʻalavelave i nofoaga o le maualuga o mea maualuluga. "E ui e le ofi le faititili," Matou te taumafai ia aua neʻi galo ia lava le iʻuga o lapisi laiti poʻo ni mea e leaga ai le taʻele o fale mautotogi lava ma / poʻo nofoaga mai fafo. E pei lava o lea, ona o le faʻasolosolo faʻaalia i le vai, faʻasolosolo lemu le malosi ma le faʻasaʻolotoina o le fausiaina o le fale, lautele, nai tagata o mafaufauga. O nei mafuaaga, o le osofaia o maa o potu uma ma vai femalagaiga, e faapea o faletaele, faleuila ma ni umukuka.

E tusa ai ma le Department Depart O Moscow, o le lofituina o le numera o taimi o faalavelave faʻafuaseʻi (89%) - Bay. O loʻo latou taʻitaʻia i fuainumera o mea na tutupu. Ole sili ona lelei o peimeni e fesoʻotaʻi ma faalavelave o le sapalaiina o le suavai o le sapalaiina o faiga - 65%, faʻamafanafana - 14%, suʻisuʻi - 10%. O le mea lea, pe a faia le toe faaleleia, e manaʻomia le alu i le faʻatulagaina o le suavai, pe a maeʻa le galuega autu o le fausiaina o nofoaga, o le fausiaina o le vevela o le vevela ma le malulu , maeʻa o galuega eletise, folasaga ile fola (pe a iai se manaʻoga), ae le i toe tuʻufaʻatasia puipui.

Le vaaia
Tusiata v.contera

Ata K. Manko.

Le vaaia
"Tekhnonokol"
Le vaaia
"Tekhnonokol"

Ecocarleant

O le sili ona leaga o le suavai e faia mai mea taua. O le faavae o le latou faavae pepa laupapa, tioata tioata, fiberglass poʻo le leai o le poyester fiber (Polyester), i itu uma o le vaega o bitsumen e faʻaaogaina. Onu oloa na e fua mai ai le tele o kamupani; Auai mai ua lauiloa, pei o le "Delichawerel World", "Istolex", "Softnikikol" (All- Lusia), Indisia). O le tau o mea o vailaau eseese i totonu ole 25-100 rubles. Mo le 1m2, fafo, tele o taimi sili atu.

Le vaaia
Ata 1.

Faasino

Le vaaia
Ata 2.

Mapei.

Le vaaia
Ata 3.

Faasino

1-3. Pollates i potu susu e le mafai ona faʻaaogaina eseese ituaiga: Polymer Courters Parts (2), e lua palu-faʻapipiʻi ) ma le faʻaʻoleʻole o le faʻaleagaina o acrylic polymers.

Laina tapoleni o loʻo faʻapipiʻiina e gata mai ai, o loʻo taʻua ma le mama. Fai i le tele o auala. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kulimi e mafai ona tautua ai se laʻau mama poʻo se oona o le pito i tua o le pito i tua o le upega tafailagi, pe a uma ona faʻamafanafana, o le kesi afi e faʻamalosia ma pipii. E faigofie tele ona galue ma mea e teu ai ia lava (faʻataʻitaʻiga, "papupuni os", "Tehtonkil"). Ua lava lea e aveese ai le Aneti-Faʻapipiʻi ata i le itu pito i tua o le lisi, tuu i luga o le moli sauni ma solo le ave vaalele. Ina ia mautinoa le saoasaoa o loʻo aofia ai ma faʻavae, o le mea e gata ai muamua i Primer (lea, e le o taofia ma o le a le taofia ma isi ituaiga o faʻaʻaiina). Nei e masani lava o ni tala leaga i luga o faʻafitauli o loʻo i ai: "raimenias pripy" ("Ryzan CRZ"), " E sili atu lo latou le lelei tele nai lo le aotelega. O tufuga a le aiga o loʻo afaina ai ma le taugofie taugofie (penisini, Keysene, paepae, paepae). E LELEI moni lava talu ai, talu ai o vaega uma o vaifofo e taufoʻia ai mea faʻalenatura, ma e oso lava o ia lava.

Le vaaia
ae
Le vaaia
B.
Le vaaia
i totonu
Le vaaia
G.
Le vaaia
O le O.
3D ata

N.Samini

Otootoga o le auvai o le vai o le vai

A-Na-naodred ma le palapala luga (pe a manaʻomia, o le sili-come-clored systeer) o loʻo pipiʻi ma le pulumu poʻo le paʻu;

B-Matanuina ai le lisi ina ia le faia ai le tino poʻo le tino o loʻo fausia i luga o le nofoaga.

B-faataavale ma se uila mamafa;

Mr. Cills ua faʻapipiʻi faʻatasi (10 cm);

D-Uʻaʻai ma le totoʻa nofoaga o le faʻaalu i se faʻaseʻe, a o le a faia o le kulita lea

O le faigata i le faʻatinoina o le suavai mai le lisi o le auala o le a le mafai ona o le tele o le faʻasologa o le ceramoc, mosaic, linoleum ma isi mea ua maeʻa. Muamua e tatau ona e faia se fusi-oneone-oneone fusi. I le isi itu, o le faʻafefea e le faʻamalologa e le fausia lelei ai le lelei o le uu, ma e faigofie lava ona taoto i luga o le laʻau susu. I le tuutuu i lalo o le mafiafia o se "opeopea" o loʻo faʻaoʻo e tatau ona le itiiti ifo i le 4cm. A leai, o le Selem StBB o le a le maua ai le malosi sili ona lelei o uiga ma o le a le tu i salu tele o le taʻele, laʻau solomu, faleuila, ma isi, ma e taua tele. Faʻamasino mo Oe Lava: O le tele o le pa-uʻamea uʻamea, tumu i vai, - 250-3505050k50. E le tutusa le uta lava uta uma i le itu atoa, ma taulai i tulaga e fa. Afai e leai se mea lelei le mafiafia ma le malosi, o le sikaina i nei nofoaga e mafai ona gagau faatasi ma le tumutumu laupapa i luga. Lolovaia o le faʻaofuina o le vai i totonu o le faletaele masani e ui lava a manaʻomia se tomai, ae e le sili atu nai lo le 1 aso ma le faʻatulagaina. O le taimi e manaʻomia e toe faʻafou ai le sikaina ma seti o le malosi manaʻomia o le itiiti ifo 8 aso. VItoga i le faʻataʻamilosaga ceramic tiles po o isi mea uma o loʻo mafai ona faʻagaioia naʻo le 1 tausaga.

Le vaaia
Ata 4.

Moli uila

Le vaaia
Ata 5.

Moli uila

Le vaaia
Ata 6.

Moli uila

Le vaaia
Ata 7.

Ata e.lichina

4-6. O le Hydro-Cydrating lipine ma Plaster mai le le mafai ona puipuia le malosi o le tulimanu ma paipa o lo o faapipiiina tuusao i le vaega gaosi.

7. Sese ma plasters mai le Bolass Clocllent Banvas e manaʻomia e fatuina ai le tumau le mafai ona fatuina o le osofaʻiga ma pa puipui, suauʻu o le poloketi A. Plutin).

Le nofoaʻiga o le faʻataʻutaʻuina susu e faʻalagolago i mea o faia lea. Ruberroid, lea e fuafua i luga o le atigipusa, o le a tautua 10-15 tausaga. Mea e Faavae i luga o tioata Shoups Eseese ma Peleesticettemp- Ua umi: 25-30 tausaga. O le a latou faia a latou galuega seʻia oʻo i le faʻamalieina o le faʻamalieina o le faʻafilemu o pona E faapea lava ona o se vaitaimi o mea e sili atu, ma o mea uma e mafai ona toe faia.

Manatu o se faapitoa

I le tele o le tele o vaega na tuʻuina atu i le lotoifale, o le masomomoo i le atunuʻu, a Gouumenopolymer na faʻatafunaina ma nofo mausali lona Niche. Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea "ISOPlaven p" (ECP-4,0) ma le faʻamalosia o le tele o fasilaau o loʻo iai i le masini o loʻo feola o le fale o le Rusia, tunnels, fale mautotogi, vaitaʻele ma alavai. E pei lava o aʻafiaga o le agaleaga a ala o ala o faasalalauga ma augatupulaga o le tele o faʻafitauli, o loʻo taofia ai meatotino aoga a le itiiti ifo i le 25-30 tausaga. O le mea lea, o loʻo tuʻuina i totonu o le "Faletupe o le faletaele" tulaga o le fale mautotogi ma le le atoatoa o le vevela ma le leaga tele, e le o se taimi faʻafaigofie ai iina. O le tele o faitioga o le taunuuga o le solia o le tekonolosi o tekonolosi tulafono ma tagata agavaa o le fausiaina o brgides (o le mea e le mafai ona amata i luga o puipui po. Galuega le aia faia e mafai ona fetuʻutuʻunaʻi soʻo se mea, o le maualuga maualuga o tulaga lelei.

Oleg Berezin, Sui Sui Aoao o Izofleks-m

Taimi o tupe

Meaʻai lafuoga, sa tele lava ina faʻaaoga mo le totoina "vaisu o fale ma fale, na mauaina lo latou igoa e tusa ma le metotia o latou talosaga. O nei mea ua sauni nei pe o le pastes po o le matutu paluga e liliu i totonu o le paste-foliga tele pe a uma le fiafia i le vai. Na latou ufiufi le faavae saunia o le tasi manifinifi vaega poʻo le tele o vaega (0.5-4m) ma le pulumu, faʻaliliu poʻo le spalala. I se isi faaupuga, faaseseina i le manaʻomia o puipuiga mai le vai. A maeʻa le teteʻe, o fatufua o loʻo i ai se vaega o le vaipuna. E faigofie tele ma vave ona galue i le televave o vai vai, aemaise i le faʻatapulaʻaina o avanoa o faletaele ma faletaele nai lo le afu mea. E tatau ona foaʻiina i ituaiga o ituaiga taʻitasi e i ai foliga.

Polokalame o le vai o le vai "susu" potu i luga o se laupapa laupapa:

Le vaaia
Faʻasino Igoa o le Valu Paʻepaʻe;

Lua laupapa laupapa;

3- EPOXXY DEO VESUM;

4- kalythedhane kelu;

5 - Sulu le susuga.

6-Faʻamalosia Faamalosia feoaʻiga e ofo mai;

7 "Mea Faʻatino;

8- E leai ni tagi.

Susu susu "susu" susu "i totonu:

Le vaaia
Faasino Igoa 1 - Cermitimic paltini;

2- Wa leai se ofu talaloa;

3- Faafouina mea;

4- paputa pape;

5-Faamamaina o le Soifuaga Soifua Maloloina Renovate Sese;

6 -Fa kopi le pusatoso toto;

7 Suiga o elemene mo le faʻasaʻoina o le pipili.

Bitsumen Massics- "Flasheht" (Knauf, Siamani), Indol (Index), M ("Rusia-G (" Rusia O loʻo latou gaosia mai le okitized bitsumen ma le faʻaopopoina o le tino faʻasaʻa, faʻapipiʻi ma polylys e faʻateleina ai le manaia o le ta. Mastics faia se sili atu le malosi ma se faavae nai lo le RIIDID PIBLS, FOLAFOLAGA I LE FAʻASALAGA LELEI, ae manaʻomia foʻi le faʻatulagaina o le faʻaaliga. O le Coece Tile Glue e le o fausia se fiafiaga fiafia ma binumen. O lenei lagona toetoe o le faamalieina atoatoa i avanoa sima i le sima eseese ma faʻavae o loʻo i ai poʻo polymic-bortem-haltic-puipui ") (" ata puipuia "). ), Aquaszczel 820 (Kreisel, Siamani), Osmoflex AB (ITULAU). E tusa ai ma le ogatasi, o nei maso e matua mafiafia. Faʻaoga i latou ma se spatula i le tasi poʻo le lua vaega. O le iʻuga o se paʻu sili ona tumau le paʻu, e le gata i le faletaele, ae mo le taʻele ma le pallet mai le faʻafitauli o le sami. O le faʻaopopoga faʻaopoopo o le vai mafanafana ile laupepa o le a tuʻuina atu ai le faʻamalosia o se mea muamua ma le lua vaega. O le taimi e leʻi faia aʻo le i faʻaaogaina le faʻaumaina o ofutino i nei mea o 2-5 aso. Afioga polymer mastic frozen (e oo i le 48 h). Latou foliga o vali, ma i luga o le laualuga latou tufatufa ma le pulumu po o le soa. Ole Hidroflex (Utakool), Mapegum WPS (Mapi) (Obatitaly), Cereress CL 51 (Henkel, Siamani 800 (Golkeel 800 Postal)? O tuʻufaʻatasiga e fausia ai le manifinifi o le susu o le vai o le vai o le vai o le eleele (0.5-1Mam) ma ua fuafuaina mo puipui ma fola o le taele, faletaele, faletaele. Ia manatua e faigofie tele le faʻaleagaina o le vaega: o le paʻu paʻu pe savali i luga o le le mafai ona avea ma vaega mastucmus o loʻo avea ma mea leaga tele.

Manatu o se faapitoa

O le saunia o le maualuga faʻalagolago i le ala faʻaolaolaola i le tonu o le matai ma le mama. O lea, e lua-vaega-vaega masani o polymer, o vaega o lea (faʻataʻitaʻiga, o le counter-oneone fefiloi ma le faʻaumaina i totonu o le vailaʻau , matua matauina le faasologa o galuega, igoa: matutu efuefu moe i le suavai, fefiloi, tuu mo ni nai minute, fefiloi ma na o lena e faagaoioia ai. O le masani tulaga: o le taumafataga o le afiafi na alualu i luma, ma e le mafai foi ona faaaogaina atoa le fofo. Ua lafoina o ia. A maeʻa se malologa, o se vaega fou e fefiloi i le tutusa pusa. O lea, le vaega lona lua - o le tupe na lafoai i luga o le matagi. O le tuai o le tufuga i le fou o le a naʻo lapisi. Tuʻuaiga o se vaipuna lea pe a fasia le vai. Ae le i toomea uma le toʻilalo uma, e manaʻomia le fufuluina atoa le teuina o le faʻaaogaina. Ina ia faʻafaigofieina le galuega o le faʻaiuga, e i ai le mafuaʻaga tuusaʻo e faʻatau ai le fefiloi, faʻapitoa faʻapipiʻi i paketi, malolo mo le tootuli. O le mea e tusa ai, o vaega taʻitasi o le faʻaputuga o le a saunia o le a saunia i totonu o se koneteina mama ma e aunoa ma le faʻalavelaveina.

Nikolai Elimenko, Pisinisi Faʻapitoa o Conven Local Center

Lamolemole, mama, mago

O upu e faʻamatalaina ai lelei le faʻavae faʻalagolago i se mea e mafai ai ona inuina soʻo se ituaiga, e ui lava, e ui lava e le faʻaititia ai la latou mea taua. E le tatau ona faʻamamafa solo le 'olo, atigi faʻapipiʻi ma taliaina. Faʻatagaina le le mautonu e le sili atu nai lo le 2mm. O taumafaiga uma e sili atu le faʻaputuputu o le faʻavae i le gaosiga, ma i le sili atu faʻaputuputu atili faaosofia mafua ai le siʻitia o a latou taumafaina le toe faaleleia. Efuefu, isi le agavaa o uuina Vaega, o Mea Tofia tuai na aveese ma le faʻaeteete le adā ma le faʻamalologa ma le mama. O le eleele e faʻaaoga i mea papaʻe. Manaʻomia le eleele vailaʻau - 4%. O le tele o le susu pe a uma ona avea le galuega susu o le a tumau i totonu o le mamanu ma o le a ia aga i lona tafia, lea salii ai, vave le maua o se malosi. O sootaga fou e tatau ona tausia i tuutuuga (sima-oneone - 28 aso) ina ia o gaioiga uma ma le ono mafai ona faauigaina.

Le vaaia
Ata 8.

Tusiata n.sthevchenko

Ata n.serbryakova

Le vaaia
Ata 9.
Le vaaia
Ata 10.

Mapei.

8. O le tulimanu o le tulimanu ma na o le lua puipui o se faigofie ma aoga filifiliga. Ae i lenei tulaga, e manaʻomia le suavai e le gata o le fola, ae na o atigipusa o le fogafale, aemaise lava na paʻu tauloto i le vai.

9. Ina ua maeʻa le faʻafefiloi lelei, o le auala o le auala o le taʻavale o le Mortable mo se pulumu poʻo se maʻeu, fai ni vaega manifinifi.

10. LOA O GALUEGA MO MOLIMAU MA LE IT LE ILOARCROOFO.

O loʻo siʻitia o mea tau aʻafia o soʻo se tulaga o loʻo siʻomia, aemaise lava pe a faʻafesoʻotaʻia le lua o mea e lua o mea e lua, pei o puipui ma puipui mai gcl. O ia lava e taua e taua tele. O le tele o le pito i luga o le laufanua pito i luga e fesoʻotaʻi, peitaʻi, ona o le eseʻesega o mea i luga o sooga, ua tele ina maua ni meaʻai. O mea masani e le mafai ona tapa e le o ni isi avega tetele i le malologa. O le mea lea, aʻo leʻi amataina le mastic, o itu uma e faʻataʻitaʻiina ai ma se faʻailoga faʻapitoa. E faʻaofi i le teteʻa o fausaga ma faʻalelei ina ua latou toe foʻi i le nofoaga. O le fufusi o soʻotaga ua faʻasao.

Le vaaia
Ata 11.

"Oloa Saint-Goben oloa oloa Rus"

Le vaaia
Ata 12.

Faasino

Le vaaia
Ata 13.

Moli uila

11-13. E le gata mai ni auala le susu mo sui susu.

Ia e faigata

O nisi taimi o tagata fauina e ofo atu e fai le fola i totonu o le faletaele ae le o se tamai mimiti mai lalo o le vai mafanafana, o loʻo faʻamalosia ai le tele o pamu, Ma o lenei o le a avea ai i latou ma gaioiga vave. O le mea moni, o le folasaga o loʻo faʻataʻitaʻia ai le faʻamalosiʻau o le le faʻamalosi o le fitafita, o loʻo mautinoa lava e ia le faʻaalia o le vai i luga o le fola i le folasaga, mai Lea o le a mautinoa o le a afaina ai ma faʻateleina le faʻalavelave.

O le faʻavae o le faʻavae o loʻo faia pe a o le a le a le apefai o le apefai i luga o le fola "susu" potu. O se mea sili lea ona manaia. O le paaga a le apefai o le a afi o le vai uma i luga o le foloa, ma o le vai taʻele i totonu o lenei tulaga e mafai ona faʻapipiʻi e aunoa ma se paleti tuusaʻo i luga o le faaputuga. Peitaʻi o le poloketi faʻapea e tele mea e faʻataunuʻuina atili i fale tumaoti. I lanu, o se mamanu o le a manaʻomia se taua tele o le fola o le fola, aua o le pu o le paipa alatoto o loʻo tu i luga o le fola. I se faʻaopopoga, o popo na mai le apefai e tatau ona i ai sina faʻaituau.

Manatu o se faapitoa

O le totoina o le fola o le faletaele e mafai ona manatu o se tagata aoga o galuega e puipuia ai tuaoi mai le pito i lalo mai i isi isi. Matou te fautua atu i le hydrolize uma le faʻaupuga o le faʻaupuga ma le mamafa o le "susu" potu. O vai taele paʻepaʻe mai leupika, faʻamamă, faʻapipiʻiina papatusi, o loʻo i ai, o le hygrosciscopy mea, io tatou fale e le masani ai. I lalo o nisi tulaga, latou te faigofie ona afaina ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i fale o le fale tuai i luga o le vali poʻo le ufiufi puipui o puipui, tuaoi ma le taʻele, e masani ona e vaʻai i le vali vali. Na o lenei nofoaga, ae o le itu pito i luma, le vaalele mai le vai taele i luga o le puipui o le faletaele. E ui lava i le mea moni o loʻo faʻapipiʻi le laufanua ma chramomic fafie poʻo mochic, vai i totonu o le ufiufi ma le sima o loʻo ulufale i lalo o le paʻu. Na ia aloese mai iina, mai le mea e faigofie ai ona faalelei, o lona uiga, i le umukuka. O le totoina o mea uma o le ufiufi uma o Santechkabina o le a sefe mai ia faafitauli. E sili i lenei tulaga, mea e mafai ona faʻaaogaina mo le iai o se lelei atigi suavai ma i le taimi e tasi o loʻo e 'alagaupu atoa (fagu) Faatasi ai ma Corcies. O tusi o loʻo faʻamatala mai ai le lelei o le colastic coting faʻavae e faʻavae i luga o le synthetic resins poʻo le sima.

Alexander toe foi mai, Utikol Maketi Tau Pulea

O ai e nafa ma le le atoatoa snips?

I taimi faigata, i fale fou, na faatonuina, ua mafai ona ou ola vave. O le mea e fai ai le fola, umukuka, fola, puipui puipui i luga o puipui - na maua ai mea uma i totonu o le snop, le foloa i totonu o faletaele. Lenei tele o fale fou e pei o ni vaega gaogao e pei o ni faʻasoasoaina pusa, ma le siʻitia o le fufuluina o le suega ma le vai, paipa mo paipa ma lamolemole. Azaddach fuafuaga e tusa ai ma le fausiaina tulafono faʻatonutonu ma manaʻoga o loʻo tuʻuina atu i tagata e ona fale.

O nisi taimi i fale fou, o le faletaele o se fausaga-i mamanu. O le kamela atoa, e aofia ai se pamu sima ma le itu ma puipui mai le vaalele poʻo le sipuni, ua faʻaofi i totonu o le piliki. I le tulaga lea, o le paneta itu o pallet ituaiga o mea taua e talafeagai. Peitaʻi, o le matou faʻatonutonu e mafai ona siʻitia mai e le manaʻoga e faʻaopopo ai le nofoaga o le faletaele, e masani ona faʻaumatia le fale. O le pallet ua i lalo ifo o le vaega o le toe faʻafouina faletaele, ma ua faamamaina. O le mea lea, i le fola o le faletaele e liliu le vaalele o le tumutumu, lea e tatau ai (!) E manaʻomia le faia o le susu.

Le vaaia
Ata 14.

Knaufi.

Le vaaia
Ata 15.

Mapei.

Le vaaia
Ata 16.

Mapei.

14. O le flashendht (Knauf) e iai se lelei lelei ma le palapala-couted uʻamea luga ma le susu susu. Fuafuaina mo galuega i fafo ma le galuega i fafo.

15-16. Pinamer-cements snuncraelting ituaiga tulafono e fausia i luga o le faavae o se potu susu le susu (15). Polymeric Mastic pe a uma ona apalai ma le vavaeina o le vai o loʻo i ai o loʻo i ai o loʻo liua i totonu o le manifinifi lanu, e taofia ai le tele o le vevela (16).

Faamolemole ia matau: E tusa lava ma le toe fausia o le fausiaina o le fale e ono aafia ai le le mautonu. E masani lava i le mamanu o loʻo i ai se vaega i le va o le faletaele ma le faleuila. E avea ma elemene o le le mautonu e fusifusia ai puipui e lua. I le maeʻa ai o le soloia o vaega, o le mamanu e avea ma pitch: lua puipui mai pepa pepa e aunoa ma le faʻavave. Ioe, o mea o puipui ei ai se fasi pepa faigofie ma taufaʻasalaga laiti upu tomeni, tape o le pauna. Ae o mea uma e masani ona saʻo i luga o le puipui-tale o loʻo fetaiaʻi, fata, faʻata, faʻamama, magoto ifo, ua leai, e le mafai ona malepe i le puipui ma le pa'ū. Hydenly, afai e tupu lenei mea i lou toʻesea ... aesl, fai mai, "O le lipine" e le o ni pa, ma paipa, o le vai malulu. O ai o le a ova le vai? Ma faia maualuga-lelei le mafai ona maua i lenei tulaga? O le taimi lea, o le aso e tele ai vai e pulea ai faiga pule. Afai tatou te faʻaaogaina ma ni lagona faʻapitoa o le nofoaga o le sili ona faigata, faʻapipiʻi electromagnetic vapel poʻo le polo eletise, i le taimi o le otometi. O le a matou taʻuina atu e uiga i se tasi o le numera ogalaau nei.

Le vaaia
Mapei. Masani ona supprofproft stocime i le mafanafana

1-vaega o le susu meafaitino;

2-mama lipine i tulimanu;

3-sipuni latalata i le pu poloka;

4-kelue;

5- Pule faifaatoaga lapisi.

O nisi ituaiga o le tau mafanafana na faaaoga e le faletaele

Igoa, Gaosi oloa, atunuu se faʻamatalaga puʻupuʻu o Faavae Taumafaina, kg / m2, ma le sili ona lelei 1mm O le saunia o le laualuga i le auala mulimuli ane Afifiina, kilomita. tau, olo.
Mapegum WPS.

(Mapi, Italia)

Sauni e faʻaaoga le moli lanu efuefu tasi-vaega o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le vai o loʻo faʻapipiʻiina o polysimers Plasterboard pepa, Gypsium, Magnesis, o le Syhyhitic ma Cereance ma sima, kesi, kesi ma vai sima ma maamamaina o chramic 1.5 12-24. 5/10/25 980 /

1800 /

4400.

"Spakendikt"

(Knauf, Siamani)

Sauni e faʻaaoga e le o iai ni mea e le mafai ona maua ai le sone. Sima, plasters (pamu, cyment, gypsum), gwl, gwl, gwl, guckstack, polyterthane, laupapa 1.5-2.4

1- luga glc

fa 6. 1150.
Hidroflex.

(Utokol, Italia)

Sauni e faʻaaoga le tasi-vaega o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le synthetic resins Sima fusi poʻo le sima, luga mai le plaster, gkk, gvl, laupapa laupapa 1,3 Aua. 10/20 1950 /

3750.

Cerrestit cl 51.

(Henkel, Siamani)

Sauni e faʻaaoga le polymer e toto ai Sima, coungs-oneone fusi ma plasters, piliki ma maa butony, masani ma vae, glc, gvld 1,4. sefulu ma le ono sefulu ma le lima 1700.
Osmoflex ab.

(Index, Italia)

Lua-vaega o le lanu uliuli polymer Sima, o le sitaili-oneone fusi ma plaster, faʻaaoga e fausia ai se maua o le suamalie o le subraoft membrane, sauni mo le faʻamaeʻaina 1,6 12 33.7

ato

25 +.

apa apa

8,7

4650.
Sopro dsif 523.

(Sopro, Lusia, Polani, Siamani)

O le sipai tasi-vaega o le vaega o le potu Mineral Dases faia o sima, sima ma le sima ma le sima sima, puipui puipui ma lamolemole atoa uila (ma le sima o fusiua, mamago ma le pamu o le tino 1.4-1.5 4-6.5 lua sefulu 3200.
"Stromix Puipuiga Filemu"

("Tamaiti aʻoga", Lusia)

Faʻamamago le paluga o mineral fusifusia faʻamalosi kalama Sima ma maa maa 1,7 48-96 5/25 195 /

825.

"Glimc-Bodostap"

("Glims", Lusia)

Faʻamago fatu fatu fatuga Papatisoga, Kemenny, Kippy, Fusi 1.5 Aua. 4/20 206 /

827.

Ardex s 1-k,

(Ardex, Siamani)

Sauni e faʻaaoga le tuʻufaʻatasi e le o i ai ni fofo Eseese Bases (Pati ma fola) i lalo o le tulu 1,1 12 16/18 1900 /

350.

Superflex 1.

(E tatau

"O le au paia-Goben oloa oloa RRA", Lusia, Finelani)

Sauni e faʻaaoga le suavai o le suavai o ata faʻavae i luga o le faʻamalologa o le synthetic mea Mineral Bases, o tamai ofutino tuai, o le pamu o le pa o le paspsum, vevela fola 1,6 Aua. Aua. 4750.

O le faatonu faafetai i le kamupani "Dupris", "Istolex-M", "Conven-Cor-Cor-Wortom Words ROSP mo le fesoasoani i le tapenaina o mea.

O mea ua saunia e tusa ma faʻaiʻuga o le suʻesuʻega o le aufaitau i luga o le upega tafailagi o le gaioiga "Fausia ni manatu fou."

Faitau atili