O le a leai ni tuaoi

Anonim

Decorative plals mai i luga o le pamu, natura natura, mostac asser: sauni teuteu teuteu ma faia e okaina, lautele

O le a leai ni tuaoi 12812_1

Mo le malamalama lelei mafuaʻaga, e le mafai ona le mafai e se tasi ona mafaufau e teuteu le ata mata o le pa o le faletaele, o le umukuka "poʻo ... Paulo potu" Peitai, e leai ni tulafono e aunoa ma se faatagaga. I lea la, o le a matou talanoaina le 'olo lelei, o le mamanu lea e faʻaoga i faiga sili atu pe faia o elefami, maʻa masani.

Lisiina i totonu o tusitusiga i totonu o loʻo na o mai i le tele o ituaiga o folasaga ua faaleaogaina, faʻaaoga aoga, ae na le lava le mafanafana ma le mafanafana. O nisi taimi e foliga mai e pei o le fou pe na o le toe faʻaleleia o fale ma le mataitus planes o puipui ma fola, malulu susulu chimracil chiles i faletaele ma umukuka. O le mea moni, i le taimi o le taimi, e tumu le fale i loto maʻa, vali ma ata e foliga mai, nofoaga saoloto i totonu o fata ma fata na aumai mai le malaga. Matamata i ai faʻamatalaga aemaise lava le fiafia i ai ma le natura o tagata o loʻo nonofo ai. E ui ina faigata ona mafaufau i le faʻafefea ma pe faʻafefea ona faʻaleleia atili puipui o pa, ma sili atu ona tuʻuina atu le foloa e le papi o le laupapa. A uma mea uma, o nei ituaiga o le faamalieina e masani ona faʻaaogaina i totonu o fale o le utlilitarian faʻamoemoe, umukuka, faʻapea foi ma le fola o le ala savali. Ah o le galuega tele o le puipuia mai le faʻatamaia o le malosi o le faʻamalamalamaina o le faʻamalamalamaina o le faʻamalamalamaina o le faʻamamaina, palapala, eseese vailaʻau ma faʻamamaina oloa. Ae pe o se mea e saogalemu i le faia muamua e vaʻai ai upu ma e leʻi mafaufauina pe a fausiaina le faʻataʻitaʻiga o nei avanoa, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina masini faifaaili?

Matou te aoina paso

O le upu "pati" o le Farani Nantist (mai le F.-Panneau), o se tasi o le pa o le puipui po o se ata o le ata, ma le le mautonu mapusaga, faia i luga o le puipui po o pine. Ceraracs gaosi oloa na vaetamaina ai lenei metotia ma fai i le tausaga uma o loʻo fai ma sui o pamu o loʻo faia i ni mea sili atu o loʻo faia i foliga uma. O nisi nei o kamupani: o le cheataca, Kerama Marazzi, "Ceram Recractory Diret") (Berand- Cormin), Coardacer O Gyana, Paya, Peo, Peo, Rocer (Abratain), Ark Parolati, Primini Clorivona, Sangatino O le tagata lava ia, Simonia, viva charamica (uma Italia), Villeroy Boch (Siamani).

O le a leai ni tuaoi
Ata 1.

Sicis.

O le a leai ni tuaoi
Ata 2.

Ceramica dirvov.

O le a leai ni tuaoi
Ata 3.

Repnta Ialgraniti.

O le a leai ni tuaoi
Ata 4.

EDILCOOGHI.

1-2 o le i ai ma matagofie o Mose mamanu e mafai ai ona tatou talitonu i le le atoatoa o le manaia o le fiafia o tagata faigaluega.

3. O loʻo faʻamatalaina le vaega o loʻo aofia ai le fa o le fa o le fa e tosina ai le mafaufau, pei ona i ai i luga o se nofoaga saʻo, o le potu mama.

4.rafporport ma se fugalaʻau mamanu (9896cm) o se mea teuteu vaega o le fou moli aoina (edilcoGhi) mai le tele-faʻavae.

O se tasi o auala sili ona faigofie e fesuiai ai le homogeneous luga o puipui ma faʻaaoga ni teuteuga sauni. Faʻatasi ai ma tuaoi aganuu i le tele o aoinaʻu o pou maʻa ma le pupuni o le teuteuga, teuteu ma faʻapipiʻi. Latou te eseese lava i lanu lanu, e masani ona faʻatasia ma se mapusaga ma le faʻamalosiʻau, ma o fuaitau e masani ona faʻapipiʻiina ma le faʻataʻitaʻiga. O le vaega faʻavasega ae nofoia se vaega tele, masani tele 2, 4, 6 ma le isi numera o talaʻaga o talaʻaga. O le tulaga lelei o le ata e mafai ona faia i luga o se nofoaga mautu (maualuga le tele, 11m) pe sikoa mai le lua uumi. O filo e matua le mafai ona le mafai ona faʻamalieina: Mai le tusi faʻamau o mea e fai ai tagata faʻatau atu i Avant-Gened Geometric atavali. E masani lava, fatuga o kopi o filo o tagata taʻutaʻua, o loʻo soifua pea, ma fanua faʻapitoa.

O le a leai ni tuaoi
Ata 5.

Kerama Marazzi.

O le a leai ni tuaoi
Ata 6.

Gaya.

O le a leai ni tuaoi
Ata 7.

Vietri.

O le a leai ni tuaoi
Ata 8.

Vietri.

5-8. O le filifiliga o ata o ata, lanu, foliga o le decramic decors ma panels o se tasi o tulaga e fausia ai teuteuga atoa.

O le uiga ese o laina o aso nei o le leai o le lelei-faaletagata o tuaoi. Fufulu ma vaega eseese o le pala e faigofie ona tuʻufaʻatasia ma le tasi le isi i soʻo se faʻasologa. E tutusa ma paso o le paso Atonu o lenei metotia tuu le amataga o se fou masani masani. E pepelo i le mea moni e manaʻomia e le au foafoa le tele o sikuea faʻapolopolo o latou manatu, ma e masani ona nofoia le ata o le puipui atoa. I lea tulaga, e taua le faʻaaogaina lelei o le ata o le ata ma le lapoʻa o le potu. O lea, o nisi taimi e sili atu le faʻaogaina o se tamaʻi faletaele o se faʻaaliga tuusaunoaga, ae o pa ma fola o le umukuka, fale ma le potu malolo.

Vai maa

O pusa teuteu teuteu mai ia mautu ma maaleale mea e pei o le poletivin ma poletini ma maʻa masani o mea faʻaona faʻafuaseʻi o le faʻaaogaina o ni tekinolosi. Ole auala sili ona masani ai o le hydroabrasive tipiina e faʻaaoga mo le gaosiga o vaega o vaega o loʻo masani ai. O lona uiga o lona uiga o loʻo mulimuli mai: o se fefiloi o le vai ma faʻaseʻe fasimoli mai se koneteina faʻapitoa i lalo o le maualuga o le mamafa e tuʻuina atu i le nofoaga tipi. O le maualuga-saoasaoa vaitafe o tamai lapoa e fausia ai le au faitele mai se sili atu o le sili atu. I lena lava taimi, o le vai na o le laveaʻiina i le nofoaga o le oti, lea e alu ese ma faʻalatalata i ai ma se pepa pasi o loʻo aliali mai i mea. O le tipi e mama ma saʻo i luga o ni laupapa mautu.

O le a leai ni tuaoi
Ata 9.

Ceramica dirvov.

O le a leai ni tuaoi
Ata 10.

Repnta Ialgraniti.

O le a leai ni tuaoi
Ata 11.

Tulaga.

O le a leai ni tuaoi
Ata 12.

"Crara taofi"

9. Ole itu moni ile totonu o loʻo i totonu o le lapoʻa o le lanu lanu i luga o puipui. Faʻataʻitaʻiga susulu o le meonara cloractic mosaic (ceramica durivo).

10. RHUS (Perttata Ialgraniti) o se sikafu o le clarac grarac grancy ma le "sili ona lelei" Tile Formble- 9012 / 15/20 / 60cm. Tele Panel-9060cm.

11. E i ai le fiafia ma le le mafaufauina faiga gaosi a Mose tui i luga o puipui ma le taualuga o le potu. Latou te toe faʻaolaina le totonu o loʻo teuteuina i le itu faaonapo nei.

12.O le faletaele i luga o le pa fua pa puipui foliga lelei lelei ma se manatu. O ia manatu faʻaalia e faʻalauteleina ai se tamaʻi avanoa tapunia.

Faʻateʻaina o le faʻapopoleina o loʻo faʻaaogaina e le grenade, o le oneone na o le natura mineradine mineradine minerale, o se tasi o rimoni sili ona masani o mumu pe mumu-lanu viole. O se mea e ofo ai, ua liua i aʻiaʻi, e mafai ona faʻafiafiaina manatu ma mafua ai le tele o mea na tutupu (pei o le "rimonil taulima" faʻamatalaina i le tala). O lenei, e tautua o lona uiga o le fausiaina o teuteuga o meafaitino mai isi mea.

Tulaga lelei o le hydroabrasive tipiina: tamai reseed lautele (pe tusa o le 1mm); laititi o otaota; Maualuga lelei luga o se fasi fasi e le manaʻomia faʻaopopo faʻagaioiga; O le tele o le loloto o le tipi o le 1-30 mm. O lenei tekonolosi o le lautele. O loʻo faʻaaogaina mo le gaosia o taʻaʻila i Cermora, poleceship Cawware, Bibibies, Paʻaga Paʻaga, ipu ata, Porstics, Ton.d. E mafai e le au tusiata ona tuʻufaʻatasia le tele o mea i totonu o le puipui poʻo fafo atu o fafo.

O le a leai ni tuaoi
Ata 13.

"Crara taofi"

O le a leai ni tuaoi
Ata 14.

"Crara taofi"

O le a leai ni tuaoi
Ata 15.

ABK vaega.

O le a leai ni tuaoi
Ata 16.

SIchEnia.

13-14. Auala o le Hydroabrasive Cloting Faʻatagaina oe e tipiina elemene mai se poletini o loʻo i ai soʻo se lavelave ma o loʻo mafai ona ogatasi o le lio poʻo le faʻataʻamilomilo o le lio.

15. Valivali Prk Astobeet Aor Sina Loia (6050CM) mai le Fiafia Aoina (ABK Group) mafai foi ona faʻaaogaina mo le taʻele o le faletaele.

16. O faʻamatalaga faʻapitoa na atiaʻeina e le gaosi oloa o chramic nila e lelei faʻatasi ma le pito i tua o le feololo o le faʻasologa ona o le tutusa pe eseʻese pe eseʻese.

O le vaega faʻatulagaina o loʻo faia i le apili vavaeʻese ese elemene o loʻo faʻamauina i luga o le grid, ina ia o loʻo faʻasolosolo ai lava le mea o le tino. E sili atu le faigata o tuʻaiga o loʻo aoina ma faʻapipiʻi i se pusa laupapa e aoga. A faapipiiina, muamua tuu vaega tetele lapotuina, ma e tusa ai ma le meaola, o sulugatiti e tumu i laiti. O le pito sili ona maualalo o le tele o le va o le tasi vaega o le 1-2mm.

Taimi ma le nofoaga

I le ala, e uiga i le fantasy. Faʻafefea ona filifili le anotusi o le vaega o le vaega o loʻo faia i le Hydroabrasive tipiina metotia? Muamua, ceratacs gaosi oloa o loʻo fai ma sui o le tele o tulaga faʻapitoa i le tele o lanu eseese, ma o nisi taimi ma le tele o isi mea. O lea, o le maa o le palo o partel e masani ona toe maua mai i le susulu o vaega o poletilaini maa. Faʻalua, e mafai e le tagata faʻatau ona aumai lana lava ata i le eletise eletise poʻo pepa pepa ma le saʻo ata ma filifili lanu. O le upu o gaosiga o panels e se tagata taʻitoʻatasi o le galuega mai le 3 vaiaso i le 2-3 masina, aʻo le filifiliga mai le tele o taimi e faʻaitiitia ai le 2%. O faʻataʻitaʻiga e sili ona sailia-pe maeʻa faʻataʻitaʻiga e masani ona aofia i totonu o le Polokalame a le Kamupani a le Kamupani, ma o le a aumai ia te oe i le aso.

O le a leai ni tuaoi
Ata 17.

PERODA.

O le a leai ni tuaoi
Ata 18.

Apprani.

O le a leai ni tuaoi
Ata 19.

CIR.

O le a leai ni tuaoi
Ata 20.

Manatu cerraica.

17. Faʻatulaga i luga o luga o luga ma le lava o faʻavae o fafie o le faʻavaeina o lagona faʻaputuga (peronda) le manuia le paolo ma lanu tetele.

18. O le paso o le paso o le papala o le papala, o loʻo faia e le polokalama e le Italia a le Italia David Piezzino.

19. Ulufale le umukuka i le motu o le mafanafana ma le lelei e mafai ona mafai ona o le crim chrarctics decors. O loʻo aloaʻia i latou i le uluaʻi mataupu, ma o le toʻatele o loʻo gaosia.

20. CEMARAMIC Pop-Accuty o loʻo faʻamamafaina e le pupula o vali ma faʻafaigofie o le ata.

O le le fiafia tele: O le faigofie poloaiga e matua lauiloa lava, mo se faʻataʻitaʻiga, tipi i totonu o le ceramoric fala poʻo se laupepa i totonu o le vaitusi poʻo le faʻapipiʻi. Malilie i le fale, aua le vave faia e tagata uma, e aunoa ma le faʻatamaia o mea, pe o le faʻaaogaina o se palealii mimilo ma le carbiad straray. O sea tautua e taugata tusa ai ma le 2007 itu. Peitaʻi, i nisi o aʻoaʻoga e i ai le tau maualalo o le faʻatonuga - 1t. O le tau o le hydroabrasive tipi i aso ua mavae, o le aofaʻi o galuega, faʻamatalaga o mea na mafiafia ma faʻavae o fuainumera. Mo se faʻataʻitaʻiga, 1m tuʻusaʻo le tipiina i luga o Ceramic Tiles (mafiafia - 8mm) tau 135-270rub., 180-36 rucelain, e tusa ai Faatasi ai ma ala savali, o nei matau e siʻitia ai seisi 5-10%.

Tatou te manaomia ni decols?

Moni Connossirs o le matagofie, fiafia i se vaega o oloa o oloa gaosi oloa, e aoga tele i totonu o pamu o le decolic tekinolosi. O le auala lea e momoli mai ai le numera o ata i luga o cermicics ma le le fiafia. O le faʻasologa o le faʻagasologa o le faʻagasologa o loʻo mulimuli mai: O le ata o loʻo lolomiina i luga o pepa faʻapitoa ma se ata tifaga. Ona o mai ai se ata tifaga ma se ata faʻataʻitaʻi faʻapitoa o loʻo iai ni faila faʻapipiʻi faʻaulu mai ai mai le pepa, fesiitai i papalagi papa poʻo le poletivin ala ma tufa atu i le umu. I lalo o le faʻamalosiʻau o le maualuga o le vevela (e oʻo i le 900c), o le vali ua mautu le tumau i luga. Ona o le maualuga o le lolomi le saʻo, o le ata e foliga mai e moni moni. O le mamanu ua tuu i luga o le vaega o le vaega o le glaze ma lalo ifo (i le tulaga lona lua, o le lanu lanu e sili atu ona tumu ma tumau).

O le a leai ni tuaoi
Ata 21.

Kerama Marazzi.

O le a leai ni tuaoi
Ata 22.

Le maualalo.

O le a leai ni tuaoi
Ata 23.

PERODA.

21. O le Devigner Gentasian Faʻaliliuina se seti o mea teuteu vaega o loʻo i totonu o le leai o se vaega o le au pulega.

22.Faafia le lolomitusi o metotia faʻatagaina soʻo se ata e faʻaaoga i totonu o cermic ma o ata foʻi. Ua faasaoina i le umi o nisi ata. I lea tulaga, o le mea o le a faia fua o le lanu o lanu, ma le vali o ofutino e le tapeina ma le le toe va.

23. luga o le foloa o le foloa redfuve ma teuteuina o se moli ata ata.

O se isi suiga i le faʻa-Tusi Paʻaga metotia e ala i le suʻesuʻeina o le laupepa (shit) - Tekonolosi o Inkjet fa-lanu lolomi. O le mataupu faavae o le ea, faʻaaoga se komipiuta) e faʻaaoga ai ata i luga o le faʻatulagaina o luga. O le komepiuta e faʻapipiʻi le mamanu i luga o le vaega, fausiaina o tuʻufaʻatasiga mai le 1 cm2 i le 20m2 pe sili atu.

O ia metotia e mafai ona faʻatinoina e iloa ai le sili ona faʻalavelave ma le lua o fuafuaga. E maua e le tagata faatau le saʻolotoga atoatoa e filifili ai decors, teuteu poʻo ata, o le a aliali mai mulimuli ane i luga o laupepa laupapa. Ae peitai, tagata gaosi oloa e ofoina atu ai le tele o faʻamatalaga o atinaʻe o loʻo faʻamalosia. O le tau o le 1m2 Tiles ma le fua o le tino - mai le 15 afe rotangs.

O le a leai ni tuaoi
Kerama Marazzi.
O le a leai ni tuaoi
Viva ceramica.
O le a leai ni tuaoi
PERODA.

Adatic mostanic

E tasi le ituaiga ituaiga o kulupu, o se mea lelei faʻatusatusaga ma mea moni a le matagofie o le matagofie ma tau. O loo matou talanoa e uiga i le mosaik o le apoga. Faʻatulagaina o le ata motaka o le ata e le mafai ona iloga mai le vali. O ata moni ma le lamolemole o suiga o lanu ua mauaina e se metotia subproomoo. O le Ombus o le tamaititi mostac o elemene vaevaeina atoa i totonu o tamai laiti ma faataatia e tusa ma le ata. Latalata ane, o le nofoaga e foliga saua, ae i le tilotilo mai i se mamao mamao, o loo faavaveina ma le lanu mumu o laula. O le isi auala e maua ai se vaega o Mose ua valaauina e faigofie, o lona uiga taugofie. O le ata o loʻo tataina mai le fale atoa o le laʻititi laʻititi (1010mm) pe tuʻu faʻatasi ma le tele. Tau 1m2 galuega - mai le 15 afe afe rubles. Ia faʻafaigofie ma faʻavavevave le faʻasologa, o le mamanu na aoina i luga o se pepa laupapa. I le maeʻa ai o vaega, o le vaega o pepa o loʻo faʻapipiʻi i luga, ona togi ai lea i ni vaega, talafeagai mo feʻaveaʻiga. O le tauemuga e tumau lava ina ia faʻasaʻoina vaega o tagata i le faʻasologa saʻo e ala i le faʻaaogaina o se faʻapitoa lautele vaega.

O le a leai ni tuaoi
Ata 24pi.

Sicis.

O le a leai ni tuaoi
Ata 25.

"Nofoaga Cention"

O le a leai ni tuaoi
Ata 26.

Sicis.

24. O le elemene o le maa faʻalenatura e fausia ai le tele o le ata.

25. manino "o le maota o gataifale" o le mug o chrampecs po o tioata ma le lapoa o le 1.5-4.5 cm ma 4m mafiafia. E taua tele le faʻasologa mo totonu o le falemaʻi o le gataifale, taele, faletaele, vaipuna.

26. Peona teuteuga i luga o puipui e sili ona matagofie, ma sili ona taua, e tumau pea lava le tele o seneturi.

Gress mostac - mea sili ona lelei mo puipui o puipui. Faafetai i le sili ona lelei uiga faʻapitoa, pulega 'eleelea faʻatasi e mafai ona faʻaalia toetoe o faʻavavau. E sili ona mafai e le fola ona fai le fogafale e sili atu ia Mose mai le agtac mai le Smasst, Porcelain Centware ma maa masani.

O le a leai ni tuaoi
Ata 27.

TISCA.

O le a leai ni tuaoi
Ata 28.

O CALAMA.

O le a leai ni tuaoi
Ata 29.

Ia.

O le a leai ni tuaoi
Ata 30.

Ia.

27-28. O le aoina o le vaega e tele: mai le kapeta kapeta mamanu (27) i le Avint-Gardy ata o le tamoʻe (28).

29-30. O faʻaputuga auala ma le mapututu o loʻo faʻaaogaina mo le faʻataʻapeina o le tioata o le tioata e tatau ona paʻepaʻe.

KHIROOO iloa tagata gaosi oloa a Mose mai mea eseese o soʻo se ituaiga o soʻo se ituaiga ma lapoʻa e aofia ai faʻamaumauga, ma le siama, dianjo, o le atigi fagu (uma Saina ). Faia o moli ata, "kapeta", "Fasipepa" i vasega na maeʻa o ni kamupani latou te fai ma vaega i totonu o le atunuʻu. Faatasi ai ma i latou "Alzat", "Nofoaga Tafaʻilagi", Loei, Lotu e Molimau (Allsia).

Autu ma Fesuiaiga

Atinaʻe o le Gerac Ceramic aoina, stylized tuufaatasiga ma decors o le akin i le faʻamalosiʻau. E tau leai ni asiasiga i vaiaso sili ona fiafia, ae, ulufale i faleoloa, e tatau i tagata uma ona mataala i timuga mulimuli. Matua tutusa lava mataupu faavae i faiga faifaatoaga. O lea, i le aso i le tumutumu o lauiloa - Arabesque, mauoa ma lavelave fatuga mai le bizaritions sosolo geomentaric po o styling laau elemene. O ituaiga o ituaiga e tumau pea i le manaoga. I le totonugalemu o le fetomisaiga faiga, ma le uiga ese o le mafaufau, lea e sili atu le taliaina, o loʻo vaʻai atu i le panno ma ata o Taolus)

O tagata faʻamalositino o le a teuteuina le taleʻe, le ata o le sitaili o le tutusa o le kapeta masani. O le ogatotonu o le vaega tatala o le fola e tuu ai se masani masani mai elemene o lanu eseese ma lanu e aofia ai i se lio po o se faasologa. I le tulaga o le potu na faataatia se tuaoi, faia i le tasi stylist ma le mamanu autu.

O le a leai ni tuaoi
Ata 31.

"Alzat"

O le a leai ni tuaoi
Ata 32.

"Nofoaga Cention"

O le a leai ni tuaoi
Ata 33.

Ia.

31-32. E faʻatatau i ata faʻapitoa a loʻo iai ni ata ma sitaili - mai le Lalolagi MaKimu i le ECCyticism ma Adont-Greede.

33. O le fola na tupu i le fola o loʻo aofia ai vaega o loʻo tipi mai le maʻa ma ceramics.

O le vaaiga maualuga o mea teuteu teuteu i nisi taimi faʻaalia manino ai le potu ma nofoaga e sili atu ona latou masani ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Jorarac Jobeal "Talosaga" e masani lava ona faʻataʻalo solo i laufanua nuu ma taulaga, o loʻo siʻosiʻomia lava fale, ata o laʻau. I totonu o le taʻitaʻiga-ma fesoasoani i le matiʻaiga, ma o le tali tele lea e ave e le manaʻo ona ave ese mai le Vamita. O faletaele auro e masani ona faʻaaogaina le autu o le vai, vailaʻau o le gataifale poʻo ni tulaga masani o vaʻavaʻaia. O le cyperic crayre. Ae o lenei faʻavaʻa e le o se puaa, ae na o le taʻiala e faʻatino ai.

O faatonu faafetai o Asara, o Kramira Ho Host, Giel, o Karipaniolo ambassing fefaatauaiga ma le fesoasoani mo le fesoasoani mo le fesoasoani

Faitau atili