Susu olioli!

Anonim

O le puʻupuʻu "Tusi Tusitusiga" i taimi e le masani ai tamaiti - o mea faigaluega a le aiga. Fausiaina o mea faigaluega, mataupu faavae o galuega ma tulafono mo le faaaogaina

Susu olioli! 12916_1

E toʻatele e le fiafia e mauaina se meaalofa mo le tausaga fou umukuka. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faigata ona mafaufau i le tulaga o le a fiafia o tamaiti. Fafine e masani ona iloa se mea o iai o se taumafaiga e liliu i ai i totonu o le umukuka. Ou te talitonu o le umukuka o se fafine pisinisi. O le a matou taumafai e faʻaleaga stereotypes ma taʻu ia te oe e uiga i meaalofa matagofie.

Matou te avatua i lau ata puʻupuʻu "Tusi Tusitusiga" mo ni mea e le masani ai - mea faigaluega - mo tagata uma o le aiga (tamaiti, tamaʻitaʻi ma tagata). E le gata oe o le a aʻoaʻoina ai le ituaiga meaalofa, ae faʻapea foi ona faʻaalia mai pe faʻafefea ona latou faʻaavanoa, e uiga i mataupu faʻavae o galuega ma tulafono o le faʻaaogaina.

Tamaiti - aisa kulimi!

O le Tausaga Fou o le aso malolo tele mo tamaiti. Matū i le aso o tamaiti o loʻo faʻatali mo vavega ma nisi o meaalofa faʻapitoa. Aua neʻi e le fiafia i tama, ave i ai se masini, sauni e pamu o ou tei ma lau pele fiafia. Filifili: Aisa kulimi, sukalati, popcorn, sukalati o le vaipuna poʻo le suka kuka masini. Ae faʻatau mai ia masini i le tamaititi, Aua le faʻatagaina ai latou e faʻaaogaina ai le toesea o agavaʻa.

Tatou amata i le aisikulimi. Muamua lava, e tatau ona e filifilia le masini mo le gaosiga o le malulu po o le aisa kulimi kulimi. Mo le mataupu muamua (MI MORBET, Molinex, Farani) aʻo le i faia le suamalie, lua ipu vai avanoa o le iunite (100 mita taʻitasi e le mafai ona tuʻuina i le aisa. O fafo atu o fafo o puipui, i le va o loʻo i ai se vai malulu mo le faʻaʻaisa. Ina ua mavae se aso, o tioata ua aveʻese mai le pusa 'aisa ma sasaa se paluga o mea ia i latou (faalagolago i luga o le aisikulimi e te manaʻo ai). Ona faʻapipiʻi lea o ipu i totonu o le masini ma faʻaopopo i le fesoʻotaʻiga. I le taimi o le taotoga o le paluga i tioata uma e lua, ua oso i luga ma blades ma le malulu ona o le colant.

Sili atu "faʻagaioiga" BH9411pt / M-Wina kulimi (Payasonic, Iapani) mafai ona faia se vailaʻau mautu o aisikulimi. O le masini galue i le pusa aisa o le pusaaisa mai le lua lithium maa. O le paluga e fefiloi foi ma Blades, faasolosolo malie mai. Sili atu 1 taimi e mafai ona e faia e tusa ma le 480 ml aisikulimi, ma ave lenei faiga e uiga i le 3h.

Susu olioli!
Ata 1.

Kenwood.

Susu olioli!
Ata 2.

Avega.

Susu olioli!
Ata 3.

Moulinex

1. CL438 CHOCO Latte (Kenwood) Faʻamalosi e mafai ai ona faʻatumauina le sili ona lelei le vevela pe a kuka meainu ma saʻo le faʻagasologa le umi. O mea uma e faigofie: Sii mai le manaʻomia o loʻo manaʻomia (susu, popo, suka, suka ma sina prorch), liliu i le mea faigaluega e mafai ona e fiafia ai sukalati vevela. 1600 palapala.

2. Saunia le popcorn e mafai ona vave ma faigofie, pe a vevela i sina tamaʻi suauʻu o saito ua faʻaalia, liliu i le ea. Tuʻu se vaega o popcorn (i luga o le 100g corn saito) i le pc3751 masini (sevein), tapuni i luga o le tapuni o le tapuni. O le ipu o le saito o loʻo vevela, ma pe a ma le lata mai o le 3 oʻu saga o le a faʻaalia, liliu i flakes. I le taimi o faʻagaioiga, na tulaʻi le vevela o le popcorn, ia tulai mai le maʻi suli, o lea ia faaeteete. A uma ona kuka, aveese le leai o le le mafaufau. 900 palapala.

3. Faatasi ai ma le Mini Sorbet (Molinex) Aice Cream, o le mea na saunia e tusa ma le 7-10ran, e le tatau ona sui i soo se mea, ma ua faʻatagaina gofie ona faʻaaogaina e pei o sipuni ua faʻatagaina e faʻaaoga e fai ma sikalati. O le mea moni, o le aisa kulimi kuka i lenei masini o le a le faʻaʻaisa i se tulaga mautu ma o le a lava le malie. 1700.

O se tamaititi e seasea o le le fiafia i sukalati. E ala i le pepese, na alualu ai i luma tamaiti - O lenei matagofie e faaleleia ai le ula. Faʻatau e le faigata, ae o le vai inu mai sukalati ua leva ona faʻafitauli. Ae maise lava, e manaʻomia le mataituina o le faʻagasologa, faʻatonutonu le vevela ma le taimi. O le faigofie sili ona lelei le fiafia i le sukalati na maua ai sukalati, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga CL438.org Latte (Kenswood, United Kingw (Kenswood O le iunite tutusa e mafai ona kuka "tagata matutua" meainu: Latte, Cappuccino, naina uaina, palu ID.

TOFA (France) ofo atu se faʻasologa atoa o masini na fuafuaina mo tamaiti, faia i se tasi sitaili: poʻo le suka kuka ma suka kuka.

Popcorn sau ia i matou mai sisifo i le amataga o le 90-hgg. Hchw. Tamaiti ma tagata matutua vave alofa i le ea lapisi o le ea. Fale popcorn e le faigata ona aumaia i le manaʻomia tulaga i le microwave poʻo se sanu, ae e faigofie atu le faʻaaogaina o se masini faʻapitoa o le a tausia tamaiti. E ala i le ua pito ua manino, o le a mafai ona latou tausia ia maua ni tapenaga kaud ma popcorn amata oso, ma maua foliga matagofie "bouquets".

O le mea e sili ona fiafia i ai tamaiti o le Sugar Cotton mafai foi ona faia i lau oe umukuka, pe a fai e te mauaina se mimi-kopi o le storatas na tatou masani ai i auala. Mo kuka, naʻo le suka suka o le a manaʻomia. Ua lava lea e tuu ai 1-1,5st. Suka i le ogatotonu o le vaega o le liu ulu ma liliu i luga o le masini. Ina ua uma 2-3mili, o laʻau laʻau e amata fausia: Ua vevela le suka i totonu o le ulu, ma e faʻaliliuina, liua le vai i totonu o le tele o le suka magao ma lafo i ai. E tumau pea le ave o le wand ma le ala i luga. E moni lava, e iai le suniti nei, ae atonu o le a mananaʻo tamaiti e aʻoaʻo lenei mea.

O le sukalati o le sukalati o le a teuteu ai soo se aso malolo. Tuu i totonu o le pesini ma le almininim taletila, i lalo o loʻo i ai se paʻu o elemene, e tusa o le 500 u sukalati. E liusuavai, faʻatasi ai ma le fesoasoani a Archimadian stasw, e mafua ai le paipa ma sologa lelei le paʻu o se mea matagofie i totonu o le pesini. O se liliuina o sukalati mafanafana i itu uma ua saunia.

Susu olioli!
Ata 4.

Tuta.

Susu olioli!
Ata 5.

Tuta.

Susu olioli!
Ata 6.

Tuta.

Susu olioli!
Ata 7.

Tuta.

TOFULUL FAʻAPITOA MAʻI MO TAMAITI: O LE SKING MONEO MAʻU (KD3000) ( fa ), 2500rub.; Chocead Fouttane (kd4000) ( lima ), 2800rub.; Popcorn (kd1000) ( 6. ), 1600rub.; Blinnits (KD2000) ( 7. ), 2500 olo.

Mo o matou Tamaitai!

O le Yogurney (DJC1, Moulinex; jg3516, seraine, Siamani) e talafeagai o se meaalofa mo sui o le fola matagofie (DG35516, Souline).

A iai sau oe lava yogurt, o le a e mautinoa o le a e iloa le tuʻufaʻatasia o lau pele fiafia ma maua ai le talitonuina i lona tulaga. O le Yogurt ua saunia e ala i le faʻafaileleina o le susu i lalo o le faʻafitauli o Dairy Bacteria ma le vevela. O le vevela e tatau ona mautu mo le 8-15 itula.

Yogurt ua saunia pei o lenei: Latou te faʻaopopoina se enzyme (faʻamuamua) i le afa o le taimi manaʻomia o le vevela potu vevela ma vevesi. Ona o lea i le fefiloi o le palugavai lea e leai ni pauna i totonu, ona faʻasolosolo lemu lea o le susu o totoe, faʻaauau le sasaina. Ona faʻasolo ai lea o le taunuʻu mai o le tele o matatioata (latou te aofia ai), tuu i totonu o le yogurtress, tapuni le ufiufi o le masini ma faʻafesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga. I le faaiuga o le galuega, tioata ua tapunia ma yoghurt taʻitasi lima lima ma tuu i totonu o se pusaaisa mo le 1.

Susu olioli!
Ata 8.

Tuta.

Susu olioli!
Ata 9.

Binatane.

Susu olioli!
Ata 10.

Avega.

8. O le mea manaia meaalofa o le a avea ma steamer vitacasine (Tuta) ma ato ese. 3800 olo.

9-10. O le eletise eletise (FM-4400, Binatotone; F2400, sevein) o le a faafaigofieina le sauniaina o le fou ipu- O masini vaʻavaʻaia faʻapea lelei i se masani masani, naʻo le tele o le tele o le vevela i luga o le ua eʻe, ae faʻaaogaina le fausaga-i le vevela-vevela. Ia faigofie nei se ipu lauiloa. 2 afe rubles.

Susu olioli!
Ata 11.

Moulinex

Susu olioli!
Ata 12.

Moulinex

Susu olioli!
Ata 13.

Avega.

O le kuka o Yogurt e le aunoa ma se malologa. E mafai ona e faʻatauina se matutu i ato pe faʻaaoga sina mea na faʻatau e le o le vevela o Yogurt. 1 afe rubles.

Tagata Galuega

Masalo o le auala sili e faʻamalieina ai lau pele o le tuʻuina atu ia te ia o le fale susu o le susu. O le taimi nei o le a avea ma mea e ofo ai. O le a leʻi mauaina e le alii talavou a Asetini se aiga ma fafaga i sanumea, ave i ai se sandbad.

Brewery - masini, faʻafetai i le mea oe, e aunoa ma le tuua o le fale, fai lau aʻoga e te fiafia iai. O le Bere masini masini (Canada) na fausia i le 15 tausaga talu ai. O gaioiga a le tagata e faʻasino atu i le sili ona leaga ma vevela o le vevela (nofoaga e tupu i le potu vevela). O le manaʻomia o loʻo manaʻomia (mamago le paluga ma le vai) o loʻo faʻapipiʻiina, ua amata le faʻatagaina o le masini, o le masini darbon diooxide i taimi o faʻagaioiga. Afai e le lava i le pia, e le faigata ona "tuu le kesi" mai le Cylinder ma CO2 e ala i le telefoni o le kapeteni o le kapeneta pei o se siphon. Ioe, e leai se totogi e leai sona tau, o lea la e taunuu sao i matatioata.

Susu olioli!
Ata 14.

Brewey .u.

Susu olioli!
Ata 15.

Vinik.

Susu olioli!
Ata 16.

Filipo.

14. Ua tuufaatasia tutusa le fua o le manava o le Berowery Rawey i le umukuka tuufaatasi. E masani lava i le masini i totonu o le pusa e susu mama (dehydrated malt, bestess). Pia ua saunia mo le 7-10 aso, ma luga o le taamilosaga e maua i le 10l meainu. 10 afe rubles.

15-16.Salls i vaega o sanuisi e le avatua le sanuisi e paʻu ese ma aua le faʻatagaina le faʻatumu i le liligiina. 900 palapala.

Sanuisi, po o sanuisi (Hd2411, Filices, Netherlands; VT-1591, Vitek), e lelei atoatoa. Ua lava le tuu o se sanuisi i le va o papatusi e lua ma pe a uma nai minute o le sanuisi vevela ua sauni. E oʻo lava i le mafiafia sanuisi iinei o le taimi nei faʻamolemole faʻamolemole. O ituaiga faʻaputuputu ma le fale ma totonu o le atunuʻu, ma e oʻo foi i le ofisa. Uvas o le a lima o le a avea pea ma vevela sanuisi.

Manatua e le tasi le isi meaalofa!

O faatonu faʻafetai mo le "Seb Group", Seveina, Filitone, Kenwood, Viten International Ruboul ma Upega Tafaʻilagi Www.pivovarny

Faitau atili