Vevela i le aitalafu

Anonim

Vevelagutu Pamu: Faʻataʻitaʻiga, Vaʻaiga o Pili Oti Taʻiala, Ituaiga o Agafeʻau, Filifiliga mo le Faʻataʻoto ma le Faʻaogaina o Tagata Ulugia.

Vevela i le aitalafu 13329_1

Vevela i le aitalafu
Fale o le Parmal Mgtst-120 vevela toe gaosia

120 kw (Innstolarn -nturence)

Vevela i le aitalafu
"Vevela suporivice"

Ina ia tuʻuina atu se tele o le vevela, o le TN e faigofie ona fesoʻotaʻi i se polokalame kase.

Vevela i le aitalafu
"Vevela suporivice"
Vevela i le aitalafu
Wode Tn Brand Brandline F40 (Ivt) ma le mafai ona avea ma le malosi o le 40 kw palasitika vevela
Vevela i le aitalafu
Ivt.

O le pamu vevela (agavale) ma le manuia lelei i totonu o le umukuka i totonu

Vevela i le aitalafu
I le oso aʻe o le potu o le Boileler, o se auala 'ai na faʻaaogaina faʻatasi ma se eletise eletise.
Vevela i le aitalafu
O le Squares Scess Pamp loli na faʻaaogaina le Brall Compression (Ormaria)

Vevela i le aitalafu

Vevela i le aitalafu
O le diplomamam (Ormaria) pamu faʻataʻitaʻiga ma le 12kw ma fausia-i Tane e mautinoa ai le manaʻoga o le aiga o le fa i le vai vevela ma le vevela o le tausaga o le 180m2

Vevela i le aitalafu

Vevela i le aitalafu
FILIFILIGA FILIFILIA MO LUGA O Pulu Totogi: I le Swamp; i le eleele mautu ("vevela-tautua")
Vevela i le aitalafu
O nisi taimi i luga o le tele o moli tetele e fai ai oneone

Vevela i le aitalafu

Vevela i le aitalafu
O le taimi nei i lalo o le probe e mafai ona mafai ona mafai ona i luga o le tuaoi o le nofoaga
Vevela i le aitalafu
Ivt-comp boadctor "mafanafana i luga" eleele i le taumafanafana

Vevela i le aitalafu

Vevela i le aitalafu
"Vevela suporivice"
Vevela i le aitalafu
Fonotaga o le vevela o le vevela o le 'aina ma tufatufa

E aoina Faataamilo i tua atu o le a maualuluga ai ma sima lelei

Vevela i le aitalafu
"Vevela suporivice"

O le taoto o lala o le vai o le vai

Vevela i le aitalafu
Tufatufaina tofi mo lalo o le vai
Vevela i le aitalafu
"Vevela suporivice"

Utaina e tuuaia paipa i le vai

Vevela i le aitalafu
O le falepuipui o loʻo faʻamalolo ma le vai malosi, o le a faʻamaloloina le asberped ma faʻamagaloina
Vevela i le aitalafu
Wells mo shous blayat i se mamao e le latalata i le 2m mai le puipui o le fale ina ia aua nei faaleagaina le faavae

Vevela i le aitalafu

Vevela i le aitalafu
Filifiliga mo le tuu o le tufatufaina

alavai: i le lua i luma o le fale ma i le fale

Vevela i le aitalafu
Steel paipa i le nofoaafi o se tulaga o le prettic probe ituaiga "paipa i totonu o le paipa" e le iloga i le tumau, ae mafai ona suia i le fou
Vevela i le aitalafu
O le nofoaga o le faʻaaogaina o le paipa o le Hormal Cirkie i le Bouler Wap i le foloa e faʻamatuʻuina, e faʻamamaina le nofoaga mo le faʻamaloloina pe a uma ona lafoina le faiga
Vevela i le aitalafu
O le tuueseese o le faʻamalu o le matagaluega e masani ona faia mai paipa pai pai.
Vevela i le aitalafu
Heating Community Enerchers
Vevela i le aitalafu
"Vevela suporivice"
Vevela i le aitalafu
Faʻaputuputu Papet Pipes ma faʻamatalaga o loʻo i totonu
Vevela i le aitalafu
E manaʻomia e le malo o le faʻalauteleina o tane o loʻo manaʻomia
Vevela i le aitalafu
O se embodimt o le ulufale node i le potu boiley mai le fanua tufatufa

Lima faakolima

Vevela i le aitalafu
O le lona lua o le aufaatasi o le lua tn fesoʻotaʻi i le faʻamafanafana o alatanu i le tutusa faʻaaoga le polypropylene

Paipa fou

Vevela i le aitalafu

Vevela i le aitalafu
A faʻaaogaina le vevela pamu, e manaʻomia le faʻaaogaina o le vaega juling swidustors o faʻateleina nofoaga ona o le faʻaititia o le vevela vevela.

Talu mai loʻu laitiiti, matou te talitonu faalilolilo e moni o nisi vavega o le a tutupu i le tausaga fou, ia laʻititi. O Avatu i le lalolagi ua i ai se vavega e aumaia ai se faʻamanuiaga tele ma tagata, ae tatou te le matauina o ia ma le faʻaosoina o ia. O loo matou talanoa e uiga i pamu pamu. Latou te iloa faʻapefea ona faʻamalosia le vevela o le vevela mai le lalolagi malulu, mai i lalo o le aisa poʻo le aisa i le aisa ma fatuina se mea manaia microlite i totonu o le fale.

O le taumalulu na taofia i fafo atu o le faamalama e mafai ona mautinoa e mafaufau e uiga i le faʻamalieina o le faʻamalieina. Aua o tagata o le faitau miliona fale, lea e leʻi taunuʻu ai paipa o loma popetio mai Horitind Boule o fale e leʻi taunuʻu, o se faʻafitauli faigata lea. A uma, latou te le salamo ma le au pulega latou te le tuuaia pulega. I le taimi nei, e mafai ona e lamolemole e taugofie ma vevela vai i le tausaga atoa. Ivsa ona o le vevela pamu (TN). Ua uma ona latou iloa mo le 150 tausaga, ma ua 30 tausaga e faʻaaogaina i fale tumaʻoti.

Vevela i le aitalafu
"Corsa"

O le armature o le potu Boiler ma le fesoasoani a se pamu a le fale gaosi ma le armal Caple ("Corsa o loʻo faamalosia o nei masini e lauiloa i le lalolagi atoa e lauiloa i le lalolagi atoa e lauiloa i le lalolagi atoa e lauiloa i le lalolagi atoa e lauiloa i le lalolagi atoa e lauiloa i le lalolagi atoa e lauiloa i le lalolagi atoa e lauiloa i le lalolagi atoa e lauiloa i le lalolagi atoa e lauiloa i le lalolagi atoa. E le gata i lea, o le faitau aofai o malo atiaʻe e le gata mo fale na te ofuina ma maua ai le vai vevela. Latou (e ui lava e le o faʻataʻitaʻiga uma) e mafai foi ona fausia se siosiomaga malu i totonu o le potu ma galue i le faiga o le faʻamalosia o le ventraim, vevela le malulu o le ea. E le o le tele o le faʻalumaina o le tekonolosi faʻapitoa, ae o se masini taugofie e pei o se pusaaisa. E mafai ona tu i le tulimanu o lau umukuka (o foliga o le foliga) pe ave 2-3m2 i se tamai potu boinerr. Ae sili ona taua, i le isi. Pe tusa o le 70% o le malosi e fausia ai se tau mafanafana i le fale o TN i ana tagata e ana. E leai se totogi! Aua e manaʻomia ai o ia i tafatafa o le siʻosiʻomaga, o le ea mai le lalolagi, le lalolagi poʻo le vai. E le o se vavega? Aua le paie, faaaoga! Pe faʻapefea ona "galue" i le N6 "mo le 2005.

Manatua o le masini lava e le maua ai le malosi, ae naʻo femalagaaʻiga mai le punavai o le vevela-vevela vevela (int) i se maualuga vevela tulaga.

"Aua Le misia, Asenta!"

O le TN Market e matua tauagafau. O le Suavai o le Sataʻoina faʻataʻitaʻiga ofo atu IVT, Mecmaster, Termiam, Niben (Sweenman), Acheman), Phester), Phester Republic), Geothermix (Kanata). Mo le ea ea ea o le ea, o le "Primer" faʻataʻitaʻiga sapalai na o le FHP. E faʻamalieina le tele o tagata gaosi o le atunuʻu ("ekip", "NPF Tritton", Rzp, "NODA") na faʻaalia i le Kamupani IND " O se agavaʻa o 11-34,5 kw tau e tusa ma le 9,2 afe o rubles. Mo le 1kw.

O le uluai tulaga o le TN Market o le le mafai ona faasino i le vaega lalelei o, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le ulo. Faʻataʻitaʻiga o loʻo avea ma faʻailoga i le lisi, ae latou te le o i faʻasoa. E naʻo lau filifiliga le amataga o le talanoaga. O le tagata faʻapitoa a le kamupani o le a masani ona masani i le fale (poʻo le poloketi) e iloa ai le vevela leiloa o le fale, ma le upega tafailagi e iloilo ai lona ono mafai ona aoga. E tusa ai ma fautuaga a le polofesa, o le faʻataʻitaʻiga na e filifilia e ono suia tele, ia fetaui lelei ma ona tapulaʻa mo manaʻoga o le fale (o se sumata e tusa ai ma le ata). Tn o le a fausia i le fale gaosi, o le mea moni, e okaina. O oe o le melod

Vevela i le aitalafu
Bouler potu ma TN e le faigata i le fusi. O le pamu vevela e latalata i le galuega galue ("Hermothech-m"), ae o le filifiliga Peraimeri e matua taua (o le mea lea na o le taupulepule. O le manuia o le mataupu faʻalagolago i le faʻaaogaina o tulaga o le TN o ia lava, o le faʻatulagaina o le vevela-sili ona taua o le vevela (Peraimeri matagaluega) o le a malilie o le fale)

Muamua, o le TN e fautuaina e faʻaaogaina mo le vevela-vevela o le vevela (Europa na pasia i latou pe a faʻaaogaina soʻo se ituaiga o malosi). O filifiliga sili ona fiafia i fafo o vai i fafo poʻo le ea o le ea, o loʻo le vevela le 35 o loʻo i luga o le 35 o le tau mo togafitiga faʻafomaʻi. Lona lua, o le fale e tatau ona faʻavasega lelei, minus o tupe leiloa mai le masani ai Rusia tulaga 100W / m2 i le "Faʻamalolo" e le o latou faʻaputuputu fuaiupu, ae matou te le aoga i le proverb: . "

E fautuaina foi e faʻaaoga TNS i le tulaga ua taʻua o le faʻamalieina o le vai ma le vevela vai (DHW). O le upu o lona uiga o le faʻaopopoina i le TN, o le lona lua o le vevela o le faʻasoa. Mafuaʻaga mo lona faʻaaogaina o le lua: faʻamalositino ma le tamaoaiga. E masani ona manaʻomia e le tagata faʻatau le vai vevela nai lo le pamu e mafai ona "ofo". Tulaga masani: E te manaʻomia le vai ma se vevela o 75-85 e faʻaauau ai le tumama i le vai pusa. Pe, ia tatou fai atu, ua e iloa atu ou te malamalama i se mea ua i ai i se mamafa vevela (o le manatu e finau ai, ae mafai).

Aemaise le aoga "fesoasoani" ma le amataga o le TN i se fale malulu. Tele taimi, o se eletise eletise afi (tan poʻo le eletise eletise) ua faʻaaogaina o se "sekone". I le tele o faʻataʻitaʻiga o le tan (3-12kw) ua uma ona fausia i totonu o le mamanu. Vai, na tulaʻi mai e se pamu, e faigofie ona latou fetuʻunaʻi i le vevela manaʻomia. O le faʻafitauli e ese: o fea e maua ai nei kiloloma o le eletise. Afai o le monovola taaalo o loʻo faʻaaogaina, ona manaʻomia uma lea o le TN (poʻo le Cascade Tn). Ae o le vai i le DHW faiga o le a tatau ona tuʻuina atu i le vevela e oʻo atu i le 45 ° C (ma i le lapoʻa tele) ina ia aua neʻi fausia se "Snowariaum" mo siama.

E masani lava, o le 'auala e faʻaaoga ai faiga e mo le manaʻoga. O leisi lua vevela vevela, i le faʻaletausaga malosiaga o le 10-15%, ma lautele na faʻaitiitia le poloketi. "Fesoasoani" ua filifilia "i luga o le sili ona gafatia ituaiga o suauu. E mafai ona avea ma tamaʻi kesi, diesel, eletise pe e oʻo lava i le laupapa laupapa.

Ae ui i lea, ia galue i Monovrat auala, o le maketi ofo atu se pule o le TN mana i luga o 100kw.

Vevela i le aitalafu
Afai e le mafai ona maua le malosi eletise eletise mai le marnicipal network, e mafai ona oso le papala larpam i luga o le taualuga. Faatasi ma TN, o le a maua ai le mufaina atu o le potu o le tamaoaiga o le tau faaaogaina o le faaaogaina o le TN talanoaga i le talanoa i auiliiliga. E le o le popolevale ai, e pei ona foliga mai pe a faitau tusi faʻasalalau. Ioe, tusa o le 70% o le vevela TN, e faia se meaalofa, e ui e le o le "ae". Muamua, ma le lelei lelei o le ofo, meafaigaluega totogi totogi totogi o latou mautotogi. AIH AE AVERTITEE O LE LEA E LE MAFAI ONA FAI LE MANATUA (faʻatusatusaina le fausaga o faigata o le afi o le taʻavale ma le pamu i le tau tutusa). Lona lua, o le tau o le faʻatulagaina o le Peraimeri Peraimeri Aoina o mata o le 70-150% o le tau o masini. Lona tolu, tau o le lotoifale mo le eletise ma puna o le isi nofoaga o loʻo aʻafia lava ua afaina. O tupe mai le TNT tupuaga ona o le faʻaititia o tupe faʻaalu a le atunuʻu, o le faʻaitiitia o galuega o mea - 30 tausaga, muamua apour - 50 tausaga) ma le tautua. O le ai ai le 20-40.5 afe afe o mea uma-alamanuia tupe teufaafaigaluega i TN. Mo le 1 le fale le malosi ma le faʻaaloalo i le Darsesh Boilers totogi pe a uma le 3-7 tausaga. E tusa ai ma le MZT ACITIDES, e le o le mafai ona aoga le faʻaaogaina o le kesi nai lo le kesi vevela. O loʻo faʻaalia e faʻatatau le pamu ina ua maeʻa 18-20 tausaga amata ona manuia. Leai ni isi tauvaga e gafatia lenei, ua na ona le manuia i le vaitau.

Parameters o le eleele aoina mai paipa res, m

Mautu Pitch paipa Tranche loloto Umi le umi
Vaavaai. 0,7 1.5 100
Fale o le Fale. 2. tasi 400.
Geothermix. tasi 1,8. 150.
"Vevela ma tautua" 0,6 1-1,2 200.
"Kopca" 0.5. 2. 200.

Heating Meters

O loʻo ia i matou le mea sili ona masani ai o le vevela-vevela vevela o le eleele. Ua ave mai i le le vevela na puʻeina e le eleele vai vevela o le lua ituaiga: a) faʻaputuga faʻaputuga faʻaputuga; b) Faʻatupuina Geothermal. E i ai le le malulu o le malulu o le vevela, lea, o le vevela mai le eleele, tauaveina le vevela o le evaporator tn faʻaaogaina le pamu o le pili. Suʻesuʻega sa faia e le Nurlalal-Tessives na faʻaalia o le manuia tele o le vevela, e mafai ona faʻatinoina toetoe lava i le Lusia. O le a le ituaiga uila vevela e sili ona manaʻomia mo se nofoaga faʻapitoa, sosoʻo ai ma se faʻapitoa.

Manatu o se faapitoa

O le poto masani e faʻaalia ai o le sili ona taliaina o le vevela o le vevela, o loʻo maua i le faʻaaogaina o positiftle o le plylyleing paipa pnd6 ma se lapoa o le adppyne o le 32mm tumu i propylene glycol (30%). O lea, mo le fale o 100m2, matou te fautua atu i le paipa ma le atoa o le 300-400m. Lua vaega o le 200m ua lava. Ina ia tuʻu le lala taʻitasi, tanoa i le 50m umi, 0.8m lautele ma 2m loloto. I lona pito i lalo, o le ua maua mai i le couldron mai le omea (5cm). Ona latalata lea i le puipui o le utu i le upu moni ma le faʻasologa o le pa, na latou taʻoto ai se paipa e tumu i vai i lalo o le mamafa 4amm. E ufitia i se vaega o le omea ma le mafiafia o le 10 cm, o loo tosoina ma masaa i le vai. Ona tuu lea o le eleele i le mafiafia o 20-30 cm, ma luga, pai "i le omea" pai ", o le totoe o le paipa. O ona ti o loʻo faʻataʻatia i totonu o le potu ma se mea fuafua, ina ia leai se faʻailoga e tasi o loʻo i fafo atu. E faapena foi lou Farani lala. I le taimi lava e tasi, o le mamao i le va o mure e le itiiti ifo ile 10m. O le Paitia o loʻo tipiina i le faʻatatauina o le faʻaaogaina, o loʻo tuʻufaʻatasia ma le Corgife Paramers ma TN (i le ata o le matou TN o le TN "e le mafai ona aofia ai).

IlyA Moskalenko, Faatonu Sili o le Kamupani "Corsa"

Elemene Pusa. Latou te aoina le vevela faʻaputuputu i le pito i luga eleele o loʻo i luga (loloto - 5-20m) o se iʻuga o le la o le leo tele (vevela o le vevela, vevela le ea). O le lagona susulu o le lalolagi, lea e sau mai le loloto, e le sili atu ile 0.12W / m2 ma le tau e le aoga.

Vevela i le aitalafu
O le fanua o loʻo tuʻu le eleele o le eleele o loʻo avea ma paʻu maualalo. E tofu le mea ma se mea na maitauina lelei i le nofoaga o le tufatufaina

E faʻamoemoe lava i le tuʻufaʻatasiga ma fausaga o le eleele. O iʻuga sili ua ausia pe a fai o le tele o vai, mautu minerale vaega o le ituaiga o kuata o le kuata ma laʻititi ea pe a le ea. O le mana o le vevela o loʻo oloʻo i le 10-40w / m2 (ma le sitepu o le 0.5-0.7 o le paipa faʻapipiʻi). O le vevela o le vevela e o faatasi ma le tele o vaega o loʻo i ai i le kapeti e oʻo atu i o latou faʻaʻaisa. O Frost i fafo o lenei matautia le faateleina. Faatasi ai ma se sela sili ona manuia ina ia maua ai le paleni o le vevela o loʻo tofia ai mai le ulufafa i le pamu ma maua mai i sauaga o le eleele, e le gata ona o le vevela o le fatafata o le eleele vevela o le eleele vevela o le eleele vevela o le eleele vevela o le eleele vevela o le eleele saogalemu o le eleele vevela o le eleele vevela o le vai vevela o le vaifofo o le eleele. O le nofoaga e mafai ai ona tupu "Tower" le vevela, e tusa ai ma Inntolar, na o le lima tausaga o le pamu i le taumafanafana na faaitiitia O le fale e toe foʻi i le aoina ma faʻaopopo i le eleele i le eleele teuina, e, ae toetoe lava tatou te le faʻaaogaina.

Mo le lelei galuega a le System, tagata faʻapitoa, faʻavae i luga o foliga o le palapala i luga o le upega tafailagi i luga o le upega tafailagi, ofo atu i le tele o faʻatuatuaina fuafuaga. O le lua vaega autu o le mafolafola ma σύρωle foliga, o loʻo iai pea le muamua. O paipa e tuu i totonu o le afi, e i ai i luga o le vaalele i foliga o se gata, matasele, siperi. Ina ua uma ona siaki le fusi o le utu o le utu, ua moe le lalolagi. O le loloto o le paipa o loʻo faʻaaogaina, o le laasaga a o latou nofoaga ma lau ata o loʻo iloa ai le iloa o ni vaega. O le vaega o le 'upega tafaʻilagi manaʻomia e faʻailoa ai le vevela o le faʻaputuga o le 2-3 taimi o le vevela o le fale. Faʻaoga lenei teritori na o i lalo o le laufanua poʻo le fugalaʻau gaoa.

Vevela i le aitalafu
A o le aoina o loʻo tu i se mamao mai le fale, latou te fesoʻotaʻi i paipa ma se lapoa i le 140mm faʻatasi ai e faʻaititia ai le prop o le 25-40 MM 6-10Bar. Galvinism e le taliaina. O le umi atoa o le paipa e malepe i le 100-200m. O loʻo tuʻuina e tagata taʻitoʻatasi (Contors) ma e feoaʻi i le lua tufatufaina taʻitasi, fafaga ma toe fesuiai. O le aufaʻatasi e na o se tasi o le fasi paipa, e aunoa ma ni faʻamau i lalo o le vaega o le fanua. E taua lo latou lava hydroxistance, a leai e le mafai ona faʻatamaʻia ". A uma mea uma, o le a tafe ese atu le maină le sili atu ma le vevela o le a atili faamamafaina.

O tufatufaga e mafai ona maua i tafatafa o le fale (i totonu o se pipi sima) ma i le fale lava ia. E manaʻomia le tuʻuina atu o le ulufale atu i tuʻufaʻatasiga ma le vevela o paipa i le nofoaga o loʻo i totonu o le fale ma luga o le vaega e le puʻupuʻu nai lo le 3m i luma o le fale. O le agavaʻa o le coollant i totonu o le aufaʻatau e faʻaaogaina e le 30% fofo o le propylene glycol poʻo le ethylene glycol, poʻo fofo fofo.

Manatu o se faapitoa

Faʻataʻitaʻi e faʻaali mai i le Matu o Laiti, Pamus pamu e le gata na tuʻuina atu i le fale microlit i totonu o le fale, ae tumau foʻi le averesi o pili soifua i le tasi tulaga. O iʻuga lelei o loʻo tuʻuina atu polokalame e faʻaaoga ai le IVT-puʻupuʻu o le faʻailo ma le autu o le autu ma le lanumeamata (IVT) vevela pamu i le VBX-IVT iunite. O le Ivt Goldtor ua aoina mai modules i le ituaiga o le grid of p40 (o le lautele o le module - 1.5 m, maualuga-2M). O le lala o le autupe e sili atu ona ono i ai i se utu ma le lautele o le 0.5m ma le loloto o le 3m agai i luga ma fesoʻotaʻi i le fale masani. O le fale e faʻaauupegaina ma se faiga o le faʻamalosia o le ventlation. O le fausia-i le VBX toe faaleleia iunite o loʻo fesoʻotaʻi i le evaporator tn, o le amoina le vevela o le ea i ai, ma le fusi o le ea fou. Ma le mafanafana o le tau, o le tele o le vevela ave le aoina ma le palapala eleele. VITOGA: A) O le lalolagi o le tuufaaauʻu e le faʻaʻaisa ma le faʻatinoina o TT ua faateleina; b) O le fale e faia se vale ese; c) O le agavaʻa e faapuupuuina ai le faʻapopoleina o le vevela o le a aliali mai (o se vaega o le vevela o sapalai ea ea), o loʻo mafai ai ona faʻaitiitia le lalolagi.

Oleg Prokchorov, faʻatekinisi faʻapitoa o le Teploservice

Geothermal dross. Latou te aveese le vevela mai le loloto loloto, o le mea o le eleele vevela e sili atu le mautu (tusa o le 10 ° C). O le probe ua tuʻu i totonu o le lelei ma le lapoa o le 110-150mm ma loloto ma le loloto i le 100-150m. O mita uma o lona umi ua mafai ai ona ee ese ai e faʻatatau i meatotino a le eleele 30- 100w malosi.

Vevela i le aitalafu
O le pito i lalo o le U-foliga geothermal probe ma le mata-mata mata ("mea lelei o le mea e aoga ai o le corge, o se tamai nofoaga. Mo le 1POG) .

O ituaiga e lua o mea e teu ai mea e masani ai, paipa i le paipa ma u-foliga faagaau. Mo le mataupu, o le palasitika tube (diameter 32-50 mm) pasi i luga o le axis o le stel paipa (ma le lapoa o le 100-120 i luga o le lautele. O ia fuafuaga e faʻaola manuia ai fanua o le palapala ma maua ai le lelei o le vevela faʻaliliuina, ae e lavelave i le faʻapotopotoga. Ae maise lava, o vaega o le paipi ua leai saʻu i lalo, e le gata i lea o le Atua, ma vave, ina ia vave ai le taimi o le vaipuna.

Vevela i le aitalafu
O le probe paipa e fesoʻotaʻi i le uʻamea faʻavae, tumu i vai ma fetaomi atu i lalo o le mamafa 6 atm e siaki ai le faʻapolopolo o le 25-40 MM o loʻo fesoʻotaʻi i le pito i lalo o le 25-40 mm Ua tumu le auala uumi o U-ata. O ia Loops e masani ona masani ona faʻaaogaina paga, ae o le tautalaga e ono sili atu. O paipa e ootia ma le suavai ma i le faʻatumu o le pepa ua paʻu'ū i le vaieli. A maeʻa lena, o le avanoa i le probe ua tumu i se faʻafitauli o le vai poʻo se sima o le sifi i luga (e puipui ai paipa mai le vevela vevela ma sili ona leaga. Afai e agaʻi lelei le mafaufau i le au faʻaofi, e manaʻomia le maua ai o le faʻatagaina mai le pulega. O nei talimalo e mafai ona alofilima pe a le loloto o vaie tatau ona faʻaitiitia o le 20-40m, ma o latou aofaiga o le faʻaopoopoina, aua le latalata i le tasi 5m mai le tasi ma le isi. O paipa faapafulesootia o luga o le utu ua uma ona aoteleina.

O le vevela uma o loʻo maua mai le faʻalauteleina o le tane, o le ea o le ea ma vase e faʻatumu i le Antisunzyze. O le tulaga taua mo le malilie o le tuʻufaʻatasia o le fegalegaleaiga o le fegalegaleaiga ma le pamu o le pamu o le faʻamautinoaina lea o se tafe o le malu, o loʻo faʻamatalaina i le TN Passport.

La, le ea ma vai

Tele le malosi o le la e teu i le ea ma vai. Tn, ave le vevela mai le ea, e aoga tele i le itu i saute. E faʻatapulaʻaina tonu le fasi pepa. O le mea moni o le mea moni o le taumalulu e mafai ona latou galulue i totonu o le faʻavae o patele o pamu ma i le vevela e le i lalo ifo o le 0 ... 5c. Ma le malosi malosi, o lo latou mana e faaitiitia ai. Ioe, o loo tiʻetiʻe le vao, ma e pa'ū, tuʻu le pamu, suʻe vave.

Vevela i le aitalafu
O le vai-lautele TN ituaiga o le TN-070 (FHP) o se vaega o le tau faʻapipiʻi o le fale e maua ai i le vai vevela ma vevela i luga o le ea ea. Masaga sili atu le malosi vevela. E lua polokalame mo le galulue ma ia. E tusa ma le muamua, ua pa le vai mai le mafanafana lelei lelei ma, malulu vevela, lafoaia i se tasi lelei. Mo fale tumaoti, o se tekonolosi e le talafeagai: o le manaʻoga faʻapitoa e le tau taugata i soʻo se mea, e taugata tele, ma faʻataga ai le faʻauiga e le faigofie. O le lona lua o le le lua o le faʻaaogaina o le vevela e aunoa ma le faʻaʻaisa i le pito i lalo o vaitafe, vaituloto poʻo le swamp e sili atu le molimau. Na ou togi laʻu "nema" i le vaitafe (se matasele poʻo ni nai paipa e tasi e tutusa o le paipa, o loʻo suia i le pito i lalo o le uta. E ui ina tapu ai lou tamailima ma le mafaufau iinei o le a iai foi. Vai e ono faʻamamaluina, a leai o le oneone e vave ona liliu le evaporator i totonu o le Seleve. E sili atu le malamalama i le va o le TN ma le vevela o le fua faatatau o le Intermediate Vevelation Exenger, o le a faia atoa "palapala" galuega. I le taimi lava e tasi, e faʻaitiitia ai le paʻu faʻapipiʻi, ae o le a faateleina le talitonuina. Le isi, o le a manaʻomia le mautinoa o le ono onosai o paipa na o mai aʻe mai le kosar i le fale. Inciale, TN e tatau ona i ai le ituaiga "vai-vai".

Manatu o se faapitoa

Fausia se foliga manaia i le fale e ala i le faʻaaogaina o faiga masani faʻapalepale, faʻapea foi ma le malulu-polokalame ma tuʻuina atu o loʻo matua faʻaosoosoina, faigata ma leai A uma mea uma, o nei faiga i le lotoifale e galulue i le tasi. O iʻuga lelei e mafai ona ausia i luga o le faʻavae o ni lua pamu vai pamus, e ala ile mama ma le vevela o le lalolagi e faʻamalosia e ala i le geothermal studes. O le tasi e galue i luga o le vevela, o le isi o le malulu potu ea. O lea, i potu taʻitasi e mafai ai ona e faʻanoʻu i lona vevela. Afai e faʻapipiʻi foʻi se faiga faʻamalosi tino ma le vevela o le recouprator, ona fesoasoani ai lea o le mama o le vevela poʻo le vevela o le ea mo lenei. O lenei tulaga o le faʻamafanafanaga e mafai ona mautinoa vagana ai le tele o le tele o le tele o le taʻaloga vrv poʻo le fa-paipa-paipa-chillerl "i le tuʻufaʻatasia ma le faʻamalosia o le versing. Ae talu ai le malala, maualuga o tau, faʻafitauli i le oki latou te le o tuʻu i ai faʻatusatusaga ma le mama o le mataga. O le mea lea, faatusatusa i le tekonolosi "Chiller-Fullerl", tape TN INN kamupani tupe faʻaalu e 30%, o le tau o le taotoga - i le 80%. Iso ma le maualuga le talitonuina ma le gafataulimaina i le maualalo vevela.

Felix Mereanan, Taʻitaʻi tomai faʻapitoa mzt

Overbate Europa?

Vevela i le aitalafu
O le mauaina o le CAMHOft Waldsep mai Plyprowaylene o loʻo mafai ona tu i totonu o le fale, o le Sheting system, faʻamalosia e TN, o loʻo fausia e tusa ai ma polokalame faʻapitoa. O lenei ona o le faʻaititia o le vai o le vevela o le vevela (e oʻo i le 60c) i luga o le condenser ma faʻatapulaʻa (i lalo o le tulaga o le malosi o le chictone. Heatting ua fuafua e maualalo le vevela. O vaitafe i le taimi e tasi e tatau ona faʻapipiʻiina e le vaega, ae uamea sū uʻamea, faʻaleʻaaa lava nai lo le tele o le vaega. O le vevela paʻu (T) i le vaitusi ma le 'aife o vaitafe ua ave i le laina o 4-7c; I le tatou faiga T = 20 (10) itu. E aliali mai, ina ia sili atu le manuia mo lalamuli, ma TN. O le vevela o le vai i le nofoa afi e mafua ai le vevela o le vevela. Afai e te fiafia i le vevela vevela ma se vai mafanafana mai le "Toe foʻi", o le masani masani o le faʻagaioiga o le iunite ua solia ma le eletise e pa'ū. E le tupu lenei mea, e manaʻomia le faʻateleina o le fua faatatau o le tui puipuia o le vai i totonu o le tagi tagitama. Taumafaina pe a faʻatusatusa i faiga masani e faaluaina. O lea, e tatau ona e filifilia masini talafeagai: Faʻasalalauga pamu, paipa, fetaui lelei. I se faʻaopopoga, faʻafitauli e feteʻenaʻi ona o eseʻese faʻatonutonu mataupu o le eletise-i fafo atu o TN ma le faʻamalieina. Ina ua maeʻa uma le vai, malulu vai i luga o le condenser (mai le "toe foʻi mai" e tatau ona mauaina ma le tele o mea, ma le vevela tumau. Faʻaaogaina lau tausiga: O le vevela i potu e tatau ona faʻafetaia pea. O ala e lua, e suia ai pe taumafa vai (mo se faʻataʻitaʻiga, le malamalama i luga o vaitafe), po o lona sao le vevela (faʻaaogaina o notruting node). Uma faia uma tulaga le taliaina mo TN: pe e laititi le vai o le vai, pe matua malulu. O le mea lea, i le talosaga o le "sili atu / laiti vevela" faiga, o le vevela pamu e tali atu mononos: "mafai / tape." Ae o le aofaʻi o faʻaopopoga i le 1 h e faʻatapulaʻaina (o nisi taimi e oʻo atu i le 3 taimi) ona o le faʻamalosi tino.

Vevela i le aitalafu
O le ipu mafanafana o le vevela i le ulufale i Tn e le ofi atu i le vai o vai o le vai e faʻatagaina pe a faʻaleleia faiga a le TNT ma le faʻamafanafana faiga. O lea, ua aliali mai faʻamalosi, faʻataga i le 60 aofia totonu o le 1c pe lamolemole suia lo latou malosi (tagata mativa) i totonu o le ea-vai ituaiga. O le isi itu e fesoʻotaʻi ma le siʻitia o le vevela faʻaputuputu manaʻoga o le maʻaʻa ma fale. I le maeʻa ai, o le tele o le faʻasoa o le vevela, o le umi na latou feoaʻi ma le pamu e fealuaʻi. O le mea e sili ona taatele (ae le o le taugofie) metotia o le faʻatinoina o lenei manatu o le faʻapipiʻiina o le fesoʻotaʻiga o le vevela o le tane, mai lea o le faʻaseʻe o le dange o loʻo faʻamalosia ma le dhw matagaluega. Tn Bn vai i totonu i le po e faaaoga ai se taugofie eletise eletise eletise, ma e na o ni taimi i nisi taimi liliu i le ao. O lenei tane tane e fesoasoani e ufiufi ai le taimi mo le vai vevela. O le polokalame e sili ona lalelei mo tagata e aofia ai fale laupapa po o fale ma le skeleton man;

O le isi manatu o le fausiaina o se hydraulic junction o le vai tafe e ala i TN ma le Mamafatu Faiga. O le auala faigofie e mafai ai ona faia, tuu tutusa tutusa i le toe tupu mulimuli o le laina alavai fatu fatu male tino. Ona o mea uma o le a le mafai ona faʻasaʻoina e ala i le lotoa (pe a fai o oe "pipii" ia i latou o le a pasi i totonu o lenei byPass o le a mauaina le tafe vai. O le polokalame e talafeagai (e ui lava e le o le tamaoaiga tele), pe a na o le tasi o le lalagaina o siama i totonu o le fale, ae ese mai le faigata o le sologa lelei. Sili atu isi auala. Toe fesoʻotaʻi ma le vevela o le system ma se eseʻesega o le pamu o loʻo fesoʻotaʻi i le tn e ala i se orrmohydiuc shoptoor poʻo se mea vevela, e galue o se mea vevela o loʻo taʻua muamua). Ona tonu ai lea i le folo, o le vai taele, aau mafanafana, malulu togalaau i.d.) E mafai ona e faia le tutoʻatasi, ma faatonutonu latou.

O le filifiliga o le faʻaiuga mulimuli mo se tagata faʻapitoa, ae o le a ia talanoaina faʻatasi ma ia. Matou te faamoemoe o le a fesoasoani le a matou tusitusiga sauniuni mo se talanoaga faapena.

Matamata o le pasiaina o le maota o le fale i luga o le faavae o TN ma FANI CINM:

Ai le Clilema; Susu susu; B-Tendupedring pamu; M-bypass laina; D-tolu-auala alatoto; E-Tnet; J-tap laina; z-eleele conontor.

Vevela i le aitalafu

Polokalama Fesootaiga TN:

A- faatasi ai- ma le gapa; B- Ma le Buffer Teuina

1- gofie i totonu; 2, 4, 7, E 12 ona matataʻu ai pamu; 3 TN; 5- Ie faigapalota; 6- E le gata; 8- E tietie avetaavale; 10- Leora; 11- E sefulu.

Vevela i le aitalafu

Malosiaga Luga Fuafuaga i TN:

A- wallow slimor int; Poto o clady samoa; eletise eletise mo le tagata fai faamalosi; G-Hormal malosi i le oloa o le TN; 1- ELA. Faamauina e 2losiaiga; 7va; 4- tiga.

Vevela i le aitalafu

Air Tn Faatosinaga matagaluega i le Mautu Faiga:

A- evarootorator; Bolarding alatoto; Malolo; g-condeser; Tagata taitoatasi; Ulufale mai i totonu.

Vevela i le aitalafu

O le Faatonu o le kamupani "Teplovis", "Hormothem - M", "Corsarch", "Soo-tautua" mo se fesoasoani i le sauniuniga o mea.

Faitau atili