Mama vai mo le fale

Anonim

Feinu o vai vai mo fale ma fale mautotogi. Masini, Tofiga, faʻamatalaga, tagata gaosi oloa, tau.

Mama vai mo le fale 14391_1

Mama vai mo le fale
Faʻaulu faamautuuga o faiga mai le vai sapalai a le nuu i le totonugalemu o le fale gaosi (nuu) fata. I le ulufale atu i le swert ua faapipiiina hydrauic. O le i ai o cranes mo le faʻataʻitaʻi o le le mautonu ma faʻamamaina vai
Mama vai mo le fale
O le tagata lava-rotations faamama atoatoa ma se masini tua
Mama vai mo le fale
Faamama o masini faʻamamaina ma le fugalaʻau faamamaina elemene. Gaosia uma mo le malulu ma vevela vai
Mama vai mo le fale
Muai-faʻamamaina atigipusa faʻapipiʻi ma sui sui lelei elemene
Mama vai mo le fale
O le le mautonu o le tagata lava ia
Mama vai mo le fale
Lautele Tanks i luga o le gaosi oloa

Autotrol system ma eseese puleaina iunite

Mama vai mo le fale
Eco Reseter Depter Control Parnel Corgent ma Ergonomic
Mama vai mo le fale
Faʻalauiloaina o le eletise eletise Aofaʻatasi
Mama vai mo le fale
Lautele Ecowater Tank i tipi

Mama vai mo le fale

Mama vai mo le fale
I tua-

Osmotic faiga mo le inu vai osmo-300 (8l / h) ma OSMO-600 (95l / H)

Mama vai mo le fale
"Membrane auala ma tekonolosi"
Mama vai mo le fale
"Membrane auala ma tekonolosi"

Vaega o le atunuʻu o le sapphire faʻasologa ma se taugofie faiga mai tutusa elemene ma le tusi lesona

Mama vai mo le fale
O le tausiga o pamu ma le membrane tane o le tele o tomai ma tele

Mama vai mo le fale

Mama vai mo le fale
Electrochocmical faapipiiina "Sareto" mo le oxidiction Fe ma MN ma le le atoatoa o le vai
Mama vai mo le fale
Faamaumauina le faiga e fautuaina e fai mai palasitika paipa.
Mama vai mo le fale
I se auala faapena, o se tasi o le polokalame e aoina mai le unfilitter system system
Mama vai mo le fale
Salt Tank. "Toe faaauau pea"

Faatasi ai o le atinaʻeina o fale faigaluega fale, o le faʻafitauli o le vai mama a le aiga ua faʻateleina ona aoga. I mea uma, o le faʻafefe o le vai mo lē e ona o le falefaamautuʻu e mama atoatoa. I le tulaga o se mea e te faitio atu ia te ia, o le a leai se setete setete poʻo auaunaga faʻaeletama e fesoasoani ai.

O le a le mama o le tautotogo?

O le autu o le vai vai e mamao mai nova. I le 7-8 tausaga ua tuanai, e masani ona susulu i le lolomiina. Ivs, e ui lava ina taumafai le au tusitala e fesoasoani i le 'aufaitau e foia auala e foia ai faʻafitauli, o fesili mai faigamalo tumaʻoti e tumau ma faʻateleina. E tele mafuaaga mo lenei. Muamua, o le tulaga o le faʻataʻamilomilo i aʻai e faʻaauau pea ona faʻaletonu le faʻamaʻi. O le tepena o lapisi ato i luga o auala o loʻo avea ma auala o auala na o se faʻaopoopoga faʻamaoniga. Pe o le loloto o wednifer ua amata ona filogia, ma vai mai le au Artsalonia ua le toe kopi o le natura o le mama. Lona lua, o le faʻalauteleina o le ctatsage fausiaina faʻateleina le numera o tagata faʻaaoga ma gaosia ai ni faʻafitauli o le lautele. Ma le mea mulimuli, o le mea o le mea o le tatou manatu o le vai ia lava le le mafai ona iloa, ia nofo i le 2/3 o le laufanua o le lalolagi ma e tusa o le 80% o le 80% o le 80% o le 80% o le 80% o le omo o le tino o le tagata. Ole lilo foʻi e faʻalautele atu lava taʻuina atu, amata auala fou ma masini ona apalai lea ile togafitiga ole vai. Matou te manaʻomia le au faitau e faʻamasani.

A oʻo mai le timu i totonu o le eleele, e suia le vai i le masima puaa. Faʻaopopo i le faigata faigata faigata (masima o kalisiu ma magnesium) I le vai mendeleev laulau elemene na maua i eleele i totonu o masima eseese. Evolusione ulufale le tino o le tagata na feagai ai ma ia: o le sili ona taua vai-masima ma acid-alkaline frees, o le fausiaina o le tele o le tino ma vai . O mea uma e uiga i o latou fua. E leai se leaga o le agavaʻa, ma e leai ni afaina i le soifua maloloina, ma lisi o faʻamaʻi o le faʻamaumauga (maua i lomiga eseese) fefe.

Nai lo le leaga o le uʻamea ma le mautu mautu

Uʻamea. I totonu o le vai o le eleele lalo o le laueleele o le ogatotonu o le itulagi o Lusia, e aofia ai le itu a Moscow, o le vaega o le uʻamea e mafai ona taunuʻu 15mg / l. Ua uma ona i ai i le mafaufau lelei o le 0.5 mg / l i le vai vevela, uʻamea amata ona sili atu le faʻamalosi, o loʻo tau atu i le foliga o flasek ua fausia. I le vevela o 65-95, e faʻamautu i luga o le pito i totonu o paipa. O lenei gaioiga faʻalili e togi ai le vevela o le vevela, o le laʻei, paipa. O le vevela vevela o loʻo maua ai le vevela o le vai o le vai o le vai e mafai ona aʻafia atoatoa i na o ni nai masina. ACHTO e tupu ma otometi ma le pamu masini, lea ona alu atu lea i fafo atu o le mea e tatau ona tuiina ai le plug, oe.

O se taimi umi e faʻaoga ai le tamaloa ma le maualuga o mea o le faʻalumaina e oʻo atu i le oti, faʻateleina le tulaga o osofaʻiga fatu, mafua ai uiga o le fatu. O le tele o faʻaletonu o le mafaufau e mafua ai le valivali vai, faʻaosofia le tofo, ma le faʻaaogaina umi o nei vai-faʻamaʻi o le ponaivi. O le mea lea, i le inu vai, tusa ma le gost, o le vaniu o le uʻamea e le tatau ona sili atu i 0.3 mg / l, ma le manganese-0.1 mygese-0.1 mygese-0.1 mygese-0.1 my

Malosi vai o loʻo fai ai pe a aliali mai i le alualu i luma o le olaga, leai se mea e leaga ai. I se faʻaopopoga, o le fua o le faʻamisa o le gaioi ma moni "'ai le naʻo le eletise eletise, ae o le kesi ma faʻamaufaʻailoga ma faʻamaufaʻailoga. E le gata i lea, i mea faigaluega i totonu o le fale e musu e tautua mo masini ma pu o loʻo taʻoto ai ulu o fufulu ma ipu susu i luga o le hydromassage. O le malosi o loʻo faʻaopopo i luga o nei osofaʻiga: O se vaega o le fua o le 1.5 mm e oʻo atu i se faʻaititia i le vevela fesiiti i le umi o masini e tusa ma le 15%. I le aluga o taimi, e mafua ai le vai o le uronthissis, sclerosis, hyperterion. Ma naʻo le pau le aoga o le auala e amata ai nei mea uma o nei phnomena o le faʻaaogaina o le suavai o le vai e mafai ai.

Peitai, o le siosiomaga faʻafitauli e leai se tele o minerale faʻatiga o le faʻatupuu. O i latou o le matua sili atu na faʻaleagaina le lelei o le vai i vaitafe, vaituloto ma pito i luga o mea e faʻatupu ai ni vailaʻau, e pei o le watradic horkics, mamafa uamea le uamea ma o le radiocaniclides). Vai o nei meainu inu e gata tele mea e le masani ai, Ma o le taua e mafai ona taugofie e faʻasoasoaina vai mai se nofoaga maotua (mafai ona, ma togi le nofoaga faʻatau).

O le tapenaina o le lelei o vai inu ole a iai se faafitauli mo atunuʻu uma. O le 'ai e faʻatonutonuina i le vai, ua faʻalofia le latou vaega ma le uaega. I totonu o le 6Gop o ia le onoga: tupuaga, tuufaasolo lautele, faalauiloaina, ororgical, faaletonu, leitioolo. O le aofaʻi o le faʻaaogaina o le faʻatonutonuina o le lelei o le lelei faʻailoga e sili atu i le50. Faʻamatau, eseʻese atunuʻu, o tuʻufaʻatasiga o faʻatonutonu ai manuʻa ma latou faʻatapulaʻaina faʻatapulaʻaina. Le laulau otometi na matou faʻailoaina na o ni vaega o le mama poʻo le talosaga a le faʻalapotopotoga o le soifua maloloina, ESP o puipuiga (USC Coulport ma le Corport O LOMATA, i lou punavai, e naʻo se vaega o le vaega o le lisi lautele e mafai ona mauaina, peitaʻi e faʻalagolago i le mutaʻaga.

Faʻafefea ona fai se suʻega o le vai mo le auiliiliga?

Vai, na ona ave mai le puna (le mautonu), sasaa i totonu o se ipu vai pe palasitika (1.5 lita), fufulu i lalo o le uak okesene. O le mea e sili ona faʻaletonu pe seasea faʻaaogaina (plumping) o loʻo punou e le itiiti ifo 2-3 itula. Amata se faʻailoga e faʻailoa ai le ituaiga o faʻamatalaga (ae le o le nofoaga), taimi, igoa atoa O le suʻega filifilia o le vai e manaʻomia i le taimi puʻupuʻu e mafai ona momoli atu i le fale suesue (o le taimi momoliina taimi e le tatau ona sili atu).

O fea e tatau ona ou faʻafesoʻotaʻia? Muamua o mea uma, i le Itumalo o le Itu Itu Itu Itu Itu Itumalo pe i se laisene ma faamaonia kamupani Afai e te faʻafesoʻotaʻi vave i le kamupani, o le a faʻataunuʻuina loa le faʻatonuga, e faʻailoa i ai o tagata lava ia o le a maua le suʻesuʻega, fautuaina le tuʻuina atu, faʻaaogaina ma le auiliiliga faʻaiuga o mea uma e mafai ona faʻamamaina ai mea uma ma le faʻamamaina. E tele naua le alu e le mafai ona e siakiina le saʻo o a latou gaioiga. O lea la, e manaʻomia le taumafai ia e iai le polokalame, o le faʻatatau lea e sosoo ma le isi. Faʻaaoga le itiiti ifo i le lua auiliiliga: tasi i se tutoʻatasi faʻalapotopotoga, o le pito lua-beffem, lea e faia ai le faʻataʻitaʻiga o se afā, e aofia ai auiliiliga. Saili le mafuaʻaga mo le faʻafanua pe a latou faia. Ina ua maeʻa faʻapipiʻi ma tuu le faiga i le faʻagaioiga, o le saʻo o le "galuega" suʻesuʻega o le suʻega i le tasi tutoʻatasi. I le ala, o tagata matuia o loʻo iai ni tagata e ofoina atu i latou e ofoina atu ni faʻailoga faʻailoga.

I le tele o faʻafitauli masani ma le vai, manaʻomia le faʻaaogaina o nisi ituaiga vai o vailaʻau togafitiga, e mafai ona faʻailoa:

  • le i ai o le afaina o le afaina (oneone, clay, ma isi.);
  • soloia i le vai uʻamea ma Anegane;
  • Le malosi o le vai
  • ;
  • tofoina, manogi, conroumitics;
  • ai o le siama ma meaola;
  • Filogia ma le okenica (vailaʻau faʻasaina, suauu petroleum, phonals, spawy).

O fea e amata ai?

Amata filifiliina le suavai togafitiga o le vai mo le falefaʻatasi e sili i le tulaga o le mauaina o se togafiti mo le fausiaina, ma e oʻo lava muamua foi i luma o le mauaina. Asiasi i se ata fou, muamua, e tatau ona filifili poo fea tou te inu ai vai mo le fale. Ia pe a fai o loʻo aliali mai, le vaieli, poʻo totonu o le nuʻu o loʻo manatu (pe ua uma) suavai. O le na te faatauina atu ia oe o le tulaga o le malosi o le tali, o le a le siosiomaga hydroloralogy o le nofoaga lata mai ma pe faʻafefea ona lokaina tagata. Faamatalaga e tatau ona faʻamanino, feutagaiga ma tuaoi pe faʻa-faʻaaogaina le komiti itumalo i mea totino ma le pulea o fanua. Ona taumafai lea e maua ai le faʻaiuga o le auiliiliga o le vai mai se nofoaga o loʻo tuʻuina atu pe latalata mai (saili i fafo i nofoaga tuaoi pe faia oe lava). O le mea autu o le faʻaalia ai le tumaʻoti ma vailaʻau oʻona ma le faʻamalosi tino o le vai. Afai o lenei faʻamatalaga o se mea masani, ma o le auiliiliga o loʻo faʻaalia ai le faʻateleina o uʻamea, manganese, o le malosi o le tele o mea o loʻo i ai i le moligaʻo o nei elemene), leai se mea e ono lamatia ai Aveesea o nei elemene o le matata tele e le faigata tele. IPPERI e oʻo mai ile iʻuga, o le faʻavaeina o faʻavae o eleele mafai ona faʻatau saogalemu. Ae afai afai o le a le ofi atu i talaatu, e le mafai ona aveesea i le migao le microbipi. O fea na o mai ai nei filogia? Auala mo latou e silia ma le tele. O nei fanua fanua ma pisinisi, o nisi taimi o loʻo i ai i le tenisi o kilomita mai lau '' upega tafaʻilagi. O loʻo faʻataʻamilo nei faʻatoʻaga nei. Auala tetele. Vaitafe ma vaituloto.

O le auiliiliga o vai e tatau ai i so o se tulaga: Afai e te mauaina se fale ua leva - fale, ua maeʻa ona faatulagaina le vai), pe na o lenei ua amata ona foia le faʻafitauli o le vai. Ile amataga lava le mataupu, e le talafeagai le lagolagoina o le auiliiliga, lea na faʻatino ai e le fili le tuaoi (ma le tele o le vai o le sami). ) E mafai ona matua ese lava mai le tasi ma le isi i le tuʻufaʻatasia o le vai. O le faʻamatalaga faʻaalia i tapulaʻa e tolu-fa o le a tau e tusa ma le $ 10, ma e atoa, 20-25 tapulaʻa, ae lava lea e filifili mea saʻo - i le $ 25-40.

Naʻo le iʻuga o suʻesuʻega o le vai ma faʻalagolago i le galuega faʻapitoa e te manaʻo e foia (o le vai vai o le fale, vai mo le inu vai.

O masini mo le faʻamamaina o vai e faʻalauteleina tele. Sei o tatou fai atu pe a fai o le 7-8 tausaga talu ai i le lava Moscow, o le tagata faʻatau na ofoina atu mea e tolu e tolu, ma o loʻo foʻia o fusi i fafo mo le tagata faatau. O i latou o Amerika, Siamani, Igilisi, Suetena, Farani, Swiss ma South of Breabang. O loʻo latou taumafai e "manumalo" i totonu o latou vaega o le maketi a le Rusia ma o matou soʻotaga, ma e faʻafiafiaina tele.

Suavai togafitiga

O le tele o le vai (o fale talimalo e oʻo atu i le 300l i le aso i le tagata) faʻaaogaina i manaʻoga o le fale (fufulu, fufulu ipu, taele). Vai mo le inu ma kuka o se vaega laititi o le taumafaina o le vai lautele.

O le fale togafitiga o le vai o le vai o loʻo aofia ai ni vaega se tolu o masini o loʻo aʻafia i le mafuaʻaga:

  • masini mo le faʻamamaina o le vai mai i faʻafitauli i le faitotoa i le fale (fale, fale, fale pe leʻi faʻaaogaina i mea faigaluega a totonu;
  • O masini mo le faʻasaʻoina o le vailaʻau o le vai (faamalumaluga, solo, coal ma le faʻasoaina o faʻamama ia masima), mai se tulaga faʻapitoa e tuufaatasia;
  • Meafaigaluega mo le mauaina o vai inu vai o loʻo faʻateʻaina ma le faitauina o le vai i le inu lelei i le aofaʻi o loʻo manaʻomia mo le taumafaina o aiga (e oʻo i se tagata); E masani ona faʻaalia i le va o le va o le fagu inu.

Meafaigaluega mo le taimi muamua o le vai vai faamau

Sandy, Clay, Il ma isi vaega o loʻo i totonu o vai e aveese ai mea faigaluega a totonu o aiga ma meaola - e ufitia i siʻu ma paʻu vave. O le faigofie auala e tau ai nei phenomena o le faʻamamaina o le vai mai le faʻafitauli o le faʻaaogaina e ala i le faʻapipiʻiina poʻo le le masani ai, poʻo le pulu (tafe).

I le tagata lava ia-rotations faamama, o loʻo faʻamamaina le vai e ala i le steinsupless steel grid e le tatau ona suia pe a uma le "scorring o le mesh e fufulu ( o le suli). O le flushing e mafai ona faʻatino uma ma le malosi ma i luga o le otometi faiga (o le masini e tatalaina le alatoto ma solo le faʻamama mo le 15 sekone e ala i le productable taimi tumau). Mesh Chsabal tisters ma omiga paʻu ia latou maua mai rbm (Italia), Honeywewe braukmann (Siamani), Syr (Siamani). Fuafua i le faʻatinoga, faʻamaumauga o tusi lesona tau tau $ 80-400, otometi sili taugata mo le tusa ma le $ 200. Tauvaga o mesh masini o loʻo taumafai e fai le disc ma tautotogo. DC faamama DF1-75 (arkal, Isaraelu) ma le bandwidththe i luga o le 4m3 / h tau $ 110. Talu ai nei, o le uluaʻi mea faigaluega a le atunuʻu "o le fale moe" o loʻo aliali mai (LLC Ekoser o mea leaga, ae e mafai foi ona aveese le paʻu o elemene. Ua mafai foi ona aveese le paʻu o le Spring. vai vevela.

I kalanu laupapa, o le elemene o le elemene, o se tulafono, o se "condo" o le polypropylene filo filo. Ina ua maeʻa le "agavaʻa" o le elemene mago (pe tusa o le ono masina), e na ona suia (mo lenei mea e tatau ona e mulimuli i e ona e ana). O ia meaʻai o loʻo i ai muamua tele le taugofie nai lo le tagata lava ia (tino tau (e $ 85, o le pulufana mai le $ 5), ae e mafai ona sili atu taugata. O le a tatau ona suia muamua laupapa, o le a e le faamatalaina muamua le au puipui, naʻo lenei mea e mafai ona maua. O le ATOll, US Deteter, Allas, o le "Growyser", "O Researred" ma isi o loʻo maua ai ni meaʻai.

Afai o le manifinifi vaega (ituaiga o le omea poʻo yals) o loʻo i ai i le vai, poʻo le mesh poʻo le matagi fitter e fetaui lelei mo le faʻanoanoa tele. O le tau ma ia le malosi ua fuafuaina e se faamamaina le faamama. E aofia ai le o loʻo taʻua o le "lautele tino" (cylinder) ma faʻamama avega (oneone, Anthracite mo le alavai mai le alavai mai le alavai mai le alavai mai 80 μm. Aluminisiosisicates (mo se faʻataʻitaʻiga, faamama-aggregtat i le faamama o le st-pf faʻataʻitaʻiga mai kinithoo) ua o le 2 Mkm. O ia fasi e toetoe lava o loʻo faʻaogaina i taimi uma i le otometi tiʻetiʻe masini togafitiga. O le "Lautele" o latou fale e taua ona e mafai ona faʻaaogaina i le toeitiiti tele o nai sitepu o le vai faʻamamaina, e naʻo le tuʻuina o le utaina o le vaega talafeagai. "Aufaatasi tulaga faapolotiona" faia mai meaai polythylene, maualuga-malosi-malosi fiberglass ma sili atu stiel (membrand ma tekinolosi cjc). O Cyllinder e mafai ona galue i lalo o le omiga i le 8.8atm ma le mantstal hydrauilic steck i le 53. O le tau o le odimtary faʻaulufale mai le faʻamamaina o le $ 600-800 i le 1m3 / h faatinoga. O le fanua "Sapphire P20" (otometi) mai MTT o le lua taimi taugofie.

Meafaigaluega suia le vailaau tuʻufaʻatasiga o le vai

Faamama mo aso anamua. O le Uafuina o Iaroni i le vai, faʻapea foi ma le masani o loʻo ofi i le autasi i taimi o Auvaʻa o loʻo faʻamamaina e le Catalytic ovenation. O le faia o lenei mea, o le "Universal Prostrity" e moe moe ma le au o le Catalyst (tali vave. O le i ai o le uʻamea o loʻo sologa lelei oxidized e le okesene o loʻo i totonu o le vai, alu i se tulaga le mafaufau ma nofo i luga o le granules. Ina ua solomuli ma le toe fetuunai vaitafe o le vai, o lenei gaioiga na aveese ma toese ma toe setiina i totonu o le nofoaga (alavai fua). E ala i le salu o se aofaiga o le vai, o le vaega o vaega mo le toe faaleleia. Faʻamamaina o le aufaasālalau faʻavae i luga o le Manganese Dioxide e matua masani lava: BREDES, MSGANSESE), fiLOX, Pyrolox. E le gata i lea, pe a fai o le mea muamua na te aveeseina na o le uʻamea, ma toe faʻaleleia meatotino (toe faʻaleleia), ua lava le fufuluina o le vai i le itula, ona e manaʻomia ai le solo i le taimi o le hyganese. Aveese le tumau o le tumau o le mea mulimuli. Afai o loʻo le o faataapeina okesene okesene (ma se uʻamea tele, Amonia, Hydrogeen Sulfide), faʻaaoga se tagata asiasi e faʻaleagaina vai ma le ea.

I le auala o le Catalytic Oxdition E i ai ni tapulaʻa: E le aveesea organic uʻamea, e le aoga ma se maualuga uʻamea mea (e le tatau ona i lalo o le uʻamea (ph A leai, e tatau le faʻaaogaina o ni fua faʻapitoa, faʻataʻitaʻiga, e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga auiliili (o se isi mataupu faʻapipiʻiina aʻo leʻi oʻo i le le mautonu). Faamama mo le le aoga ma se tulaga o le 1.5 M3 / H tau $ 1000-1300.

Faamama mo le "faamaluluina". Ina ia faʻaititia le le malamalama o vai, o lona uiga, o le faʻaititia o le kalisiu ma magnesium magsium seleulu i totonu (sili atu le lelei, o latou mea e sili ona faʻaaogaina. O fesuiaiga o fesuiaiga o le resin e moe ai, e mafua ai le fesuiaiga o kalisiu naiona naiona ions ma magnesium mai le vai i le redin. O le vaega o fesuiaiga o loʻo toe maua ina ua pasi atu se aofaʻi o le vai o le malo e maua ai lona mafai ona faʻaaogaina le malosi ma manaʻomia le toe faʻaleleia (o le a matou maua 1-2 taimi i le vaiaso). O loʻo faʻatautaia mai le faʻaaoga o se fofo o le masima masima. O le faʻagasologa e aofia ai le faʻateʻaina o le masima, tui o le fofo i totonu o le pa pa pa pa paluni, toe suia ma tuʻusaʻo fufulu ma tuʻutuʻuga 2-3 itula. O loʻo iai foi ile 'au ario-lomia tusitusiga, faʻatagaina ni isi faʻasoasoaʻaga o vai. Mo le tau faamaneta e ese mai le laititi mai le faamama-suamalie faamama.

Tuufaatasi faamama faamama. Ona o le tele o falemau i falemau, ma a latou filifiliga talafeagai (ituaiga, suiga o faaputuga), e mafai foi ona faia le faamama, faamalu, mamafa uʻamea uʻamea, okeni. Mo le toe fausiaina o nei vaega, o le Sindnel Epikopo e Manaomia foi. Latou o le pasene pasene i luga o 20 tulaga ese, ma suia ni masini se lua. E moni, latou te galulue faʻatasi ma le le faʻamalosi vai.

Tagata Adssorption Fuafuaina ina ia faʻaititia le anotusi o le orgac faʻamalosi ma le sili ona lelei o le kalone, aveʻesea manogi ma se isi siitia. Faʻatupuina le faʻamamaina o le Coal Filples o "Universal Bedccccclosisi" tumu i le faʻagaioia o Carbon (i le fua o le 60 DM3 i le 1 m3 / h faatinoga). Tele taimi e masani ai, oloʻo faʻapaʻia maea apoapoai mai popo ma koale, e teuina i le siliva, ua faʻaaogaina. O le punaoa o ia maketiga e sili atu le maualuga atu nai lo alalapalapa (e ala i le aveʻesea o le sili atu o le faʻaopopoina o le sili atu ma le faʻatulagaina o le laualuga o le laʻau). Ae peitai, o le faiga faʻavae o loʻo faʻamamafaina le faʻamamafa i le totoina e mafai ona avea ma auala feololo, e faʻavasega foʻi i luga o le ofutino malosi. O le mea lea, o le toe foi e tatau ona suia i taimi uma (o le a matou maua se taimi fuafuaina). E tau le 1 DM3 Coal e tusa ma le $ 3. O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le suauʻu siliva e puipuia ai le tuputupu ae o siama i totonu o le faʻamama (ona o le bactersicadal meatotino o lenei uamea).

I le faʻataʻitaʻi o le suavai o le suavai, o metotia nei o le faʻaleleia atili o le lelei o le lelei o le lelei faʻaaogaina: 1 - streillation; 2 - courgation; 3 - sv waracs; 4 5 - Scopt Exchange; 6 - kogata + faamama; 7 - Faʻaulupi faʻanatura; 8 - Ultraffertion; 9 - lio; 10 - Soured + Oxidation; 11 - Desan; 12 - Fetufaʻaiga fesuiaiga; 13 - Aainobam; 14 - Electrodialys; 15 - faʻataʻitaʻiga poʻo le faʻaaogaina; 17 - Clicmical Ovadization; 18 - Ozonsation; 19 - maneta ma masini eletise ma eletise. 20 - Masini fufuluina. Volokal Vai Sauniuniga Faigamalaga mo se Country House e tele le feʻeiina o le feʻeini faʻalenatura, faʻailogaina o le faʻaitiitia o le taufaʻamataʻu, extanges, o le faʻasea i le faʻagaioia o le kapoti.

Otometi togafitiga masini togafitiga

Afai o loʻo e nofo i totonu o le atunuʻu i taimi uma e te, o le mea moni, o le a fetaui lelei ma le otometi tiʻetiʻe masini togafitiga. E fausia i laʻasaga mai le faʻasologa o tala faʻapea "puipuia lautele" ma le tuʻufaʻatasia ma le tuʻufaʻatasia o auala o loʻo liliuina ai alatata. Soʻo se mataupu atoa "o loʻo iai se puipuiga talafeagai" e fetaui ma se ituaiga ituaiga (kulupu) o mea filogia. O le aofaʻi o sitepu talafeagai e filifilia, faʻavae i luga o le vailaʻau auiliiliga o le vai. A o se tulafono, o sea faiga e aofia ai le faʻamamaina o le le mautonu, le faaiese, le faʻaituau, Sufite male faʻamama. Latou te faʻapipiʻi faʻatasi ma le taimi e tasi. O le avega tele ma le tele o le "tino lautele" o vaega taʻitasi ua fuafuaina e le anotusi o le leaga ma le taumafaina o le vai. Vaega mo le gaosi o ia laina o loʻo ofoina atu e tagata gaosi nei:

  1. Lautele mataupu (Cylinderers) - fausaga (Belgium), paka faavaomalo (USA), Pevasa (Sevasa).
  2. O siosiomaga e faʻamamaina (download mo faʻamama) - Pui le vailaʻau, Rohm Haas, Calgoon (US), o Midmiy)
  3. Aotolo, fetuunai, Ecowater faiga (USA) puleaina poloka.

Pulega o faiga togafitiga togafitiga. Faʻatootitofi i togafitiga vai togafitiga mo le fale, soʻo se galuega faamama i luga o poloaiga o le tagata otometi teuina o le tino. Ua uma i latou uma ona faʻatulagaina i la latou polokalame o gaioiga. E lua ituaiga o fesoʻotaʻiga faʻatonutonu: i le taimi ma le taumafaina vai.

Taimi pulea. O le vaega tele o le pule o le taimi lea, o loʻo foaʻi mai e tulafono talafeagai e fufulu ma isi vasa. O le pepa otometi e galue i le taimi moni, ma o le galuega a le tagata e faʻaititia le faʻatulagaina o le alavai i se taimi talafeagai ma i luga o se aso talafeagai o le vaiaso. E mafai ona faʻatonuina, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Aso Gafua ma le Aso Tofi i le 2 itula o le po (aso o tagata faigaluega o le a moe uma i le fale) Afai e tatau, e mafai ona e faia faʻafouga faʻafouga i fafo atu o le faʻasologa.

Tausamiga. "Pule faʻatonu-i-Sili" i le faiga o le tafe mita, sili atu le saʻo, o se microproctor e fesoʻotaʻi i se suavai. O le komipiuta e fausia ai se tafe o le vai i le aso o le vaiaso, o ia suʻega o le faʻatulagaina o le polokalama ma faʻatonuina le ofi i lena aso ina ua vaivai le faila faila. Faʻafetai i se polokalame faʻatautaia a le faʻatonutonuina, suavai e le faigofie ona faʻaafouina, ae faʻapea foi le tautua O le vaega o le vaega faʻatumu. O lenei polokalame e manatu o le sili ona aoga i le aso.

O poloka o le pulega i luga o le mataupu faavae o gaioiga o se lima ituaiga. Electromonical ma le eletise, cutter (masini) e masani ona faaaogaina. Electromechanical taulepale, ae e sili atu le manatu mamafa. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma se faʻavae umi o le eletise, o le eletise eletise e ono "leiloa" taimi moni-taimi-taimi-taimi, e mafua ai le suia o le seti taimi. Atonu o maiseisys e amata ona fufulu i le po, igoa, pe a e manaʻomia le suavai. O le aufaasālauina o faʻamaumauga taofi taofi le faʻatulagaina e tusa lava pe a le eletise i le tele o aso, ina neʻi manaʻomia le mataitu ia latou. Tusi lesona e sili atu nai lo le faaluaina o taugofie le eletise, ae faatasi ai ma i latou o le vaega atoa e le toe otometi ona otometi.

O loʻo faʻaaogaina pea faiga o loʻo iai i mataupu o loʻo manaʻomia ai le tafe o le vai vai mama e aunoa ma se malologa o le toe faʻafouina. O le faia lea o lenei mea, e lua vaega tutusa e lua tuʻufaʻatasia e se iunite masani (Twin system) i le vaega faʻamamaina taʻitasi. Afai o le tasi faʻamama o loʻo i ai i le "galuega" o le taimi lona lua, o le lona lua e ono i ai i le "regeneration" mode, poʻo le vave o le "galuega". Suia tane mai le tasi auala i se isi mea e tupu. O le faamalu teuteu e faʻaaogaina i le vai vevela ma tafe vai o loʻo feʻepegaina masini o loʻo fesoʻotaʻi ma se polokalame o loʻo vave ona faʻasaina ma fua).

Filifiliga Aoga

Ultraviolet unceilizers. O nei masini ua fuafuaina i le leaga o le vai mai siama ma siama. Ultraviolet Rays ma le Wavelength o 254nometer (puʻupuʻu-Wave Ultraviolet) o le Mercury-Quartz Lad o le DNA uma. O le taufaamatau ua faʻapipiʻiina i tafatafa o le kaposa oona e aloese mai le pito o le vai. Faʻatau mai le UV Steritizer ua fautuaina naʻo le vai ua pasia muamua le faʻamamaina o le faʻamamaina. Afai o le coal faamama ua faʻaaogaina i totonu o le vai togafitiga o le vai, o UV le atoatoa e sili atu lona matua (Manatua: O loʻo latou faʻamalie i luga o le itulagi ma siama e faʻateleina). O le tau o le mea faigaluega e tusa ma le $ 300 ma le 1m3 / h faatinoga.

Fofo fou. O le faʻaaogaina o le malosi o le suauʻu ma i le taimi lava e tasi o se malosi malosi, lea e sili atu le faʻamalosi, faʻatagaina oe i le oxidicate uʻamea. EKOOSVEVECEVECKEKKHIM-M LLC ua atiae ai se tamai eletise eletise o le au elemene "o le tagata e mafai ona maua e le 0.5 i le $ 650-1200. Sili ona aoga i le sili ona maualuga le uʻamea (sili atu nai lo le 5 mg / l) ma pe a o le taimi e tasi e faʻaititia i le 10 tausaga o le tau o le 10, ma le manaʻomia mai ia saogalemu le siosiomaga.

MUMBRATE TAʻITAʻI MO LE FOLAFOLAGA

O le system na mauaina lona igoa mai le semi-tumau pelymer ata tifaga, o loʻo galue i luga o le faʻavae o suiga o le osmosis, pasi e ala i le vai ma vai Mole. O le iʻuga, o le tuʻufaʻatasia polymer membrane avea ma faʻafitauli e le mafai ona i ai i le vai e le mafaitaulia i totonu o le vai: microorogasms, comlomis, maualuga o le mamafa o le eleele. O le mea lea, mo le tapenaina o vai inu, o le faʻamamaina o MyMrane e fetaui lelei e pei ona le mafai. Ina ia faia le filogia e le o ai le pito i luga o le membrane, o le taʻele o le vai e tafe i luga o le saoasaoa i le saoasaoa uma, faʻafefeteina uma faʻamaʻi o loʻo faʻamamaina i le afi.

Mo le tapenaina o le inu vai faʻaaogaina ni seti laiti-tele seti o le laʻititi faʻatinoga (2-5 l / h). Laititi aofaiga e mafai ona avea ma totogifuapauina mo le maualuga lelei vai faamama. Ina ia aloese mai le le mautonu o loʻo fesoʻotaʻi ma se tasi le lava o le vai mama, o loʻo sapalaiina le faʻatulagaina o le faʻaaogaina poʻo le pipili o le 10L. A faatumuina, o le faiga e otometi lava ona tape. O le faʻapipiʻi e faʻamatalaina e le faigofie o le tausiga ma le faigofie o le faʻapipiʻiina (lalo o le umukuka mago).

Tumu (lima-saoasaoa) toe fetuunai osmosis system o sauniuniga vai e aofia ai:

  1. Prefilter masini e faʻamamaina (5mkm).
  2. Coal prefilter.
  3. Faamama le lilo.
  4. Mataupu ma le membrane.
  5. Ultraviolet urteilizer.

O faiga masani o le matou maketi o le maoaʻe, -nciborth mo le atunuʻu i le vaitau o le atunuʻu mai vaega faaulufale mai. O lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, p-5000 (WoWin Cinway), osmo300 (osmo3), hf-550 (MTRDA. O le tau o le faiga e tusa ma le $ 400.

O feʻau faʻalilolilo i totonu o le suavai e faʻatutuina e tausi ai le faʻamalosi o le vai i luga o le 'ava, ma faʻaititia le numera o le pili o le vai ma le pamu taofi. E i ai le vaʻa e vavaeeseina e se membrane i totonu o potu e lua, i se tasi o le kesi i lalo o le mamafa o le kesi, ma le isi e fesoʻotaʻi i le vai sapalai. A liliu le pamu, vaega o le tane, ua fuafua mo le vai, faʻateleina i le voluma, tuʻituʻi le kesi i le isi vaega. Ina ua uma ona tape le pamu, o le kesi kapoti sa tuleia ai le vai a o faʻaalu i le vai sapalai. O le aofaʻi o le membrane Tank ua filifilia e faʻatatau i le tele o le vai taumafaina, o le aofaʻi o le auala savali, o le malosi o le patu, ma isi tapulaʻa. Faʻasalaga faʻataʻitaʻiga o membrane tane o loʻo sapalaiina ma faʻatonutonu ma otometi elemene.

Faafitauli Filifilia

O le mauaina o le ma le faʻagaioiga o otometi faiga e faʻaosofia ai faʻafitauli e manaʻomia ai le pule e iloa muamua. I le faʻaopopo i fesili, mai ai ma o le a le mama, o le pule o le fale o loʻo foia ai le galuega filifilia meafaigaluega, aua o loʻo faʻalagolago atu lea i le tau o le polokalama atoa.

O le taimi o le tagata faʻatau e tusa ai ma le iʻuga o faʻataʻitaʻiga faʻatino i luga o le faʻavae o ia o ia i luga o le tuʻufaʻatasia o le aiga ma le aofai o le oona, fai mai, 2 (ATO ma le 3 ) M3 / H, na faʻafuaseʻi ona ia finau. Pei lava, o le a le tele o le vai na te tau tele i le aso atoa ma le faʻapipiʻi e manaʻomia ma le tele o fua faatatau. O le mafuaʻaga o le feeseeseaiga o le tagata e ona e faʻasino i le averesi o le vai vai inu, ma le faʻapitoa.

Faʻailoa atu i le aiga i le aso e na o le 1.5-2 cubic mita o le vai, ae o loʻo faʻaalu latou mo le lua itula, a toe foʻi tagata e galulue i le taimi e tasi. O lea, o le tumutumu o avega e tele - i luga i le 1M3 / h. O le a faʻamautu le fua faatatau o le fua faatatau (o le taimi o le fesoʻotaʻiga vai ma se faʻamaufaʻailoga feololo). Afai o le saoasaoa e sili atu le saoasaoa, o le a faʻaitiitia ai le vai, o le faʻatuai lea o mutsū ma matagi sili ona masima o loʻo faʻatautaia. Faapitoa tagata e tatau ona fai.

Ma o le mea nei tatou te taʻuina le faʻatinoga o le faʻatinoina o le faiga mo se aiga o le fa. O lea, i le taeao e aofia ai: fufulu (60l / h), taele (80L / h), taele (200 litt / H). Aofaiga o le fugalaʻau (le migao) 800l / h. O tupe alu uma e ave i le pito i lalo ma le masani o le vai taumafaina 105l i le aso (aso nei o nei faʻamasinoga e sili atu nai lo le 2-4 taimi). E aliali mai mo se aiga o le fa ma le taumafa lautele o le 1m3 (10524) faiga faʻatino e tatau ona 1.5-2m3 / H (8002). Lelei, pe a fai e te le itiiti? Ioe, leai se mea leaga. Na o le tumutumu itula o le a avea ma vai mamana mama. Na o le mea na tau ai?

E mafai le faʻaititia o le faʻapipiʻiina o le faʻatinoga pe a fai o loʻo e faʻapipiʻiina le faʻapipiʻi pusa mo vai mama. E moni, o lenei filifiliga ei ai ona mata ese. Aua le manaʻo se koneteina, ae e tatau ona e i taimi uma i taimi uma. O lona faʻapipiʻi foʻi manaʻomia faʻaopopo tupe faʻaalu: tau mo le malosi atoa + o le otometi tau e faʻatumauina ai le maualuga o le vai i totonu o le pa puipui i luga o le fesoʻotaʻiga (ina ua uma ona faia le malosi o le pa. o lau laumata ma le uaea e manaʻomia mo le fesoʻotaʻiga. Lea atonu e mafai ona ausia o lenei filifiliga o le a le toe taugofie.

O tulaga sili ona taua o le galue o le vai o loʻo faʻamamaina o loʻo taʻamilosaga-o le-uati i le vevela (o le potu e tatau ona vevela) ma le i ai o le sorosa. Mo le toe faʻaleleia o le system filters ma se agavaʻa o le 1m3 / h, e tusa o le 2 M3 o le vai o loʻo taumafaina i le vaiaso o le TONICEMOCESS. i le faavae o le tafe i totonu. Siosiomaga, o le faʻafitauli o le tuʻufaʻatasiga o le tutoʻatasi o loʻo i ai ma se vai togafitiga o loʻo tele tulimanu. Mo se faʻataʻitaʻiga: "O fea e faʻasolo ai le lolofi atu o loʻo faʻaogaina ai le manganese? Faʻafefea ona faʻalavelave i le falefua pe a le mafai ona faʻalogo i ai. "Pa" le minerale, tumu i le faamama. Ina ia fufuluina le poltant. Ioe, e talafeagai lava le tatau ona amanaia le faʻamalosi (.3-0.6 ATM) ma le mea moni I le mamafa o le le itiiti ifo 1-2 ATM. O lea foi i le ulufale atu o le polokalama, o le mamafa o le 3-5 ATM.

O lea, e manaʻomia le filifilia o se lelei pamu e tusa ai. Afai e vaivai, e tatau ona e faʻapipiʻi se faʻaopoopoga i le mamafa omiga (faʻataʻitaʻiga, faʻalapotopotoga inms, o le tau e $ 200-400, e faʻamoemoe i le $ 90). Ina ia mafai ona ki le pamu i le auala e mafai ai, ona manaʻomia e le tulaga o le membrane tane. Faʻataʻitaʻiga mai Wellemate, ISA, mai le 60l ($ 190) i le 1000l ($ 2450), po o le talimalo, 550 ($ 550). Peitai, ma aunoa ma se tane tane, e mafai ona fai, pe a fai e te faʻaogaina patupatu (MQ, sqe, ma le faʻatapulaʻaina o le tele o tagata amata. O lenei mea o le a e teuina ai tupe ma le nofoaga, pe a fai o latou, e masani lava leai se avanoa.

Taavale laupapa

O loʻo faʻamatalaina le vai faʻamamaina vai i luga o talafeagai e masani pe a oʻo i le fale i taimi uma (pe e le mafanafana ona afifi i le taumalulu. ACHTA faia pe a e nofo i le fale "alu ese" ma e uiga i le mea faifai pea o le taumalulu e le mafai?

I lenei tulaga, o le vai togafitiga e tatau ona aoina mai le pulufana faamama ma auala fesuiaʻiga, o loʻo faʻamamaina ai vai mai se ituaiga ituaiga o filogia. I totonu o oloa o lenei ituaiga, muamua o mea uma, o le faʻamamaina o le US Undter Cird Corporation (USA) (US), AOCSA), CJSD ".

Lua ituaiga o palasitika mataupu o le 10duimi (254mm) ma le 20dumis (508mm) faʻafesoʻotaʻi e tasi ma le lua-matagofie paipa e gaosia. Katim Buskcowes na laveaiina ai le lautele o ata o ata o ata o ata: mo le fufuluina o le vai mai le palapala); o le tele o coal (caunited coal, carbon poloka, radial tafe, etc.); Carteridges, tuai i le uʻamea ma mamafa metal, faʻamalosi masima ma polyphosphts ... lautele, e i ai kapoti o taimi uma. Veseline US Filter e le atoa "faapitoa" - atigipusa mo vai le faʻamamaina mai o oloa petroleum oloa. O nei faʻavae faʻavae (lava ia e le lava "faʻapipiʻi") ma toetoe lava o le tutusa o le polokalame (ae i le Mini-verbrabled, o loʻo faʻamatalaina i luga. O le numera o sitepu e pei ona faʻamatalaina e ala i le faʻaaogaina o le vai o le vai. Ina ia maeʻa le lavelave, o le faʻalelalolagi o system (uv waradding) mafai ona manaʻomia.

E lelei le isi faiga aua, pe a tatau ai, e mafai ona e faigofie ona faʻaopopo mea fou pe a manaʻomia mo se mea na teufaʻatia ai. O le punaoa o ato i luga o le averesi 20m3. Faiga faatinoga (Peak) - Up i le 80 L / Min. O le tau o vaega taʻitasi atiaʻe mai le tau o le Hull (mai le $ 60 mo le "laʻititi" i le $ 85 mo le "Big").

Auaunaga o maketi

O le maketi mo auaunaga tau togafitiga o le suavai e foliga mai (mo se faʻataʻitaʻiga, i Moscow) e tusa lava. E 5-6 o loʻo suia le tele o kamupani ma le tele o aʻoga, o le fuainumera o loʻo suia ai pea. O le tau o le maualuga "tuai" Forms tau maualuga, ae o le tele o le suisui. E le gata i lea, o auala ole Tulafono Tau Faaofi e pei ona taua i lalo le kamupani tele o le oloa lea, e aofia ai ni meafaigaluega i le faaputuga. Atonu e tatau ona matauina o le tele o nei tagata faʻatau mea e fiafia i ai le faʻamamaina o le vai meafaigaluega, lea e faaosofia e le sili ona lelei o le fale ma a latou suʻesuʻega. Talu ai o le laina o oloa i nei kamupani o loʻo latalata tele, o le filifiliga e fuafuaina e tele lava i mea e manaʻomia ma lagona o le tagata faʻatau. Afai o le faʻapipiʻiina o le a faia e le tagata faʻatau tagata faʻatau pisinisi, o lona tau o le a tusa o le 15-20% o le tau o meafaigaluega. E i ai foʻi se lomiga o le vaʻavaʻaia pe a fai o le faʻapipiʻiina o loʻo faia e se faʻalapotopotoga e taʻimua i le couttage piping galuega i lalo o le lautele o le tagata faʻatau. O lenei filifiliga e mafai ona fai le taugofie nai lo le muamua (i le 5-7%), ma atonu ...

I ni vaega laiti, o le laina e masani ona maua, ae o tau e maualalo. E sau i se finauga lelei e faia ai se mea faigata.

I se tulaga lautele, e le faigofie le filifiliga a le kamupani, ma o le a tatau ona e filifili na o oe. Naʻo se tasi na mafai ona fautuaina oe e te filifilia le kamupani o loʻo i ai i le maketi mo le itiiti ifo i le lua tausaga. I le taimi lea, ua uma ona ia mauaina le poto masani ma "taeao" mai le maketi, e foliga mai e le mou ese.

O nisi uiga lelei o le tulaga lelei

Vailaau Maualuga le mafaufau, mg / DM3 Vasega lamatia Aafiaga leaga i sili atu
WHO USEPA EC Sanpin
Alumini (Al) 0,2 0,2 0,2 0.5. 2. Prouroxic gaioiga
Barum (B) 0,7 2. 0.1. 0.1. 2. Leukemia
Iron (fefe) 0,3. 0,3. 0,2 0,3. 3. O mea e ola ai le toto, toto, fatu, afaina
Cadmium (cd) 0.003. 0.005 0.005 0.001. 2. Renal Defrondards, Brownitis, Anemia, Ochology
Puatata (k) - - 12 - - Totoga
Kalisiu (ca) - - 100 - - Uronthissis, hyperterion
Magnesium (mg) - - lima sefulu - - Sclerosis, hypertheeon
Manganese (mn) 0.5 (0,1) 0.05 0.05 0.1. 3. O le Onbiotoroccect gaioiga
Copper (Cu) 2 (1) 1-1.3 2. tasi 3. Hepatitis, Anemia
Molybdeam (Mo) 0.07 - - 0.25. 2. Neurotoxic aafiaga, oncology, paʻu paʻu
Arsenic (pei) 0,01 0.05 0,01 0.05 2. Leaga paʻu ma suauʻu mama, afaina ai le ogatotonu o le popole
Sodium (na) 200. - 200. 200. 2. Hyperthengest, loto leaga, oncology
Nickel (ni) 0.02. - 0.02. 0.1. 3. Faaleagaina le loto ma le ola
Nitrates (no3) lima sefulu 44. lima sefulu 45. 3. Methemoglobinemia (Siny pepe syndrome)
Nitrics (leai2) 3. 3,3. 0.5. 3. 2. Afaina aafiaga
Mercury 0.001. 0.002. 0.001. 0.0005 tasi Solia o fatugaga fatugaaga, popole popole
Taitai (pb) 0,01 0015 0,01 0.03 2. Afaina ai le pito i totonu o le popole, toe gaosia faiga ma fatugaga, mafua ai le hyperthing
Seeley (Se) 0,01 0.05 0,01 0,01 2. Afaina ai le nofoaga faʻapitoa popole, mafua ai le le fiafia o le mucous membranes ma le dematotis
Sulu (Sop42-) 250. 250. 250. 500. fa Manava manava
Phosphorus (p) - - - 0.0001. tasi Faʻamaʻi o le ponaivi o le ponaivi
Flurity (f-) 1.5 2-4 1.5 1.5 2. Fluororosis (dental malaia, skeleton)
Chrlordides (cl-) 250. 250. 250. 350. fa Hyperthees, Capheovascular Defrolls
Chrome (cr3 +) - 0.1. 0.05 0.5. 3. O le a le faʻafitauli ma le fatugaʻo o le fatufatu, afaina ai le paʻu ma le tino
Cyanides (cn-) 0.07 0,2 0.05 0.035 2. Faʻaleagaina le Thyroid Gland ma le Central Centravous system
Zinc (zn) 3. lima lima lima 3. Solia o fesuiaiga o galuega
Benz (a) Pyrene 0,7 0,2 0,01 0-5 tasi O le faaumatiaga o le fatugatu, ate, orcology
Surfertttts (savali) - - - 500. - Mavaega gaioiga
Asticides. - - 0.5. 400 (1,2-dichloro-

propane)

2. Afaina ai le tulaga vaivai o le tino, o le shorditory system, hyneys (lautele anotusi) ma le ate, mafai ona mafua ai le kanesa o le kanesa

O faatonu faafetai i le kamupani "osofaʻi fetu", "membrane auala ma tekonolosi", "Ekoser (" courter vai. o le tapenaina o mea.

Faitau atili