Mat: Manatua o le lumanai

Anonim

Fafo o ofutino mai mea masani. Mea mata, sasaʻa tekinolosi, faʻamauina metotia. Tuʻufaʻatasiga ma faʻaputuputu.

Mat: Manatua o le lumanai 14500_1

Mat: Manatua o le lumanai
Fale nofomau.

Interis i totonu o le ethulele e le mafaufauina e aunoa ma fala i luga o le fola

Mat: Manatua o le lumanai
JAB ofoina ese filifiliga mo fala mo fala, faigofie ona filifili le tasi e talafeagai mo lou fale mautotogi
Mat: Manatua o le lumanai
Fale nofomau.
Mat: Manatua o le lumanai
Jab.

O le mamanu o le tausamiga, o se tulafono, o lo o fausia i luga o lanu i le lotoifale ma le lanumoana. Ae o lanu mumu ma le natura (oneone, swamp) e sili ona lauiloa.

Mat: Manatua o le lumanai
Jab.

Fola mai mea e tuʻuina mai i mea e tuʻuina atu i le taʻavale, e talafeagai mo le tilivaina ma styling

Mat: Manatua o le lumanai
Jab.

O le tapoleni e faʻaaogaina le faʻaaogaina e faʻauma ai le fola atoa, e mafai ona e tipiina se fala o soʻo se lapoʻa ma peʻa

Mat: Manatua o le lumanai
Jab.

COTTON Network e maua ai se araisa araisa

Mat: Manatua o le lumanai
Fola fola o le sisial natura lanu mai jab

I aso nei, i le vaitaimi o uunaiga ma faʻateleina siosiomaga faʻaleagaina, toʻatele tagata ua i ai le avanoa e nonofo ai i le lotogatasi i le natura. Masalo, o lea tatou taumafai ai e tosina atu io tatou fale. I luga o le galu o le apalai, e tele tagata gaosi e toe foʻi i mea masani o mea masani, aemaise o fualaʻau 'aina mo le gaosiga o fola.

O le tu masani e gaosia ai le fola mai vaega masani o mea mai le loloto o vaitau loloto. E ui i lea aʻoga pe faʻapefea ona fai se filo mai i fulufulu manu, sa matauina e se tagata le tele o laʻau e tele la latou faamoemoega. Veggie tuugamau o le vanu o le Vanu o tupu na maua Mats mai Cane ma Lotus. Faataamilo Eleni, o fola o fale na teuteuina i le lalagaina o kapeti ma puaʻa foʻi. Faataamilo Roma, o se fualaʻau laʻau o loʻo avea ma tagata matitiva. E mauoa ua mauaina kapoti na faaulufale mai mai atunuu o Sasaʻe tutotonu, e masani ona lauiloa mo a latou sili sili ona manaia ma fulufulu oloa. I lenei aso, o le vaega e taua tele o le i totonu o le a taloina fafo meaola.

Mat, lalagaina mai le vao fibers, ua lauiloa o le "TR". O se mea leaga o le gagana Farani o Saina, lea na taʻua e le kapeta oloa na aumaia mai Saina ma ulufale atu i Europa i le XIX. I le wive itū itu i sasaʻe. O le taʻavale o le minto na faigofie tele, na o le pau lea o le faʻavae o le soʻotaga o le filo e ese mai i le mafiafia ma le tino. Bridheld Rugs mai Rice Sporw ma pepa, i le amataga o XIX ma CHW. Sa matua talafeagai. O lea ua tuʻuina atu la matou tuʻufaʻatasia o fulufulu ma le silik-lauiloa mea mo kapeta. Peitaʻi o tagata o le toeaina ma taulaga ogatotonu, masalo, o loʻo manatua pea lava e le tamaʻi taugofie o Vietname o le Vietnamese gaosiga, ae le o le faʻatumuina o le a le soʻona o le Solitulafono o le 70-80.

I le itu i sisifo o le faiga i luga o le mat toe foi i le sefulu tausaga talu ai o le XXV., Solitulafono siosiomaga mamanu. Fala mai mea laau lelei "fetaui lelei" i lona athetics. I mea uma, e le gata o mea e ono faia o ni mea e ono faia e uiga mama, ae le mafua ai le lanu, ma e iai lava le moli o moli tetele. E le gata i lea, o le tele o moli latou te ono uma lava ona latou ono mafatia i le au o manu pepe meatao. O le mafiafia o le lalagaina ma le mafiafia fausaga o ofutino, faʻaopopo ai le teine, taʻalo ma le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le faʻateleina o le vevesi o le potu.

Ituaiga o Raw Mea

O mea taua mo le gaosi o fala e le i suia talu mai taimi sili ona anamua. O le fiber e aumaia mai lau poʻo le laʻau toto i le tosoina poʻo le vavaeeseina mai le pulp. Na latou mauaina le fibbers, sa vaivai o tatou tuaa, mago ma faia se mea pei o se maea ma le matagofie na ufitia ai. O mea e sili ona lauiloa ma taatele fualaau 'aina mo le fale gaosi, Jite, Silt, coyre. Aai, flax, hemp, e le masani ai cotton.

Cotton. O le muamua lea e faʻaaoga ai nomad. O se taugofie lea, o mea faigofie, o laei, o filo, e le gata i lavalava, ae mo ni mea faʻapitoa. Ile gaosiga o kapeta ma fagafulu o tatou taimi, o loʻo faʻaaoga ia Cotton o se mesh baseke, e faʻamalosia ai le fetaui ma le puipuia o le unaʻiga.

Tootoo E tupu i le supa aisa ma i luga o matafaga o le au faasau. O le a mafai ona fai e le au ona o ni meaola, e tele i totonu o le fola o a latou lava, i totonu o le gaosiga o fola poo le puipui. O le maualuga o le laau e le sili atu nai lo 1.5 m, ina ia maua ai se maea umi e tatau ona e fesoʻotaʻi ai ni nai fasi. E lua metotia o le galulue ma le RED ua lauiloa: E mafai ona e alu i fafo atu lanumeamata lanumeamata ona mago lea, ma mafai ai ona mago, ona aau atu ma faitala ma faitatala ma faitatala ma faitatala. O le auala muamua e mafai ai ona vave faia se mat ma vave faʻaaoga, ae o le lona lua e mafai ai ona tumau le mafiafia ma le mafiafia.

Ie lino E aliali mai, ua faʻaaoga foi o ni mea mata o mea mo fala. O ie e maua mai i le flax masani, ae a e faʻafesoʻotaʻia ni mea laʻei i se fusi, o mea manifinifi ma malosi mea ua maua, talafeagai mo le faia o le mea sili ona lelei. Latou aulelei tele, ae o le mea e faigata ai, e le fetaui, tusa lava pe talafeagai pa. Peitaʻi, e iloa se isi laʻau - Ua faʻaalia e Hinesian Flax, sili atu ona tutusa ma Cucs. Mai i lona lau, e matua ma mafiafia uumi ma mafiafia fibrant. O tagata o loʻo nonofo i le Indonesia o le a lele mai i latou mat, o loʻo faʻatau atu i tagata tafafao maimoa. O le Emozines o le flax fala e matua seasea, ae vaʻai i le upu "flax" i luga o le igoa, e le mafai ona e masalosalo o loʻo i ai le sui o le vaega o le tagata.

Fafine - O le Genus o togavao, o tagata faigaluega ma 'au o le aiga o Lime. E tusa ma le 100WIDs ma o loʻo maua i le po o Asia, Aferika ma Amerika. Faʻapipiʻi faʻaletausaga laau toto niteniga puʻupuʻu ma le umi. 20-25% fibre e maua mai matutu mama. O le a ese le a le fiafia i le tumau i le tumau ma le tumau, e masani ona faʻaoga mo le tele o mafuaʻaga poʻo nofoaga ma le mamafa avega (mo le fala ae o le fala ae o se fala ae o se fala aʻo leʻi ulufale ai). O nisi taimi o le Jetes e sese ona taʻua o le fibre o le Saina Fan Pamm, ae o loʻo latou matua manifinifi ma faʻaaogaina mo fala, Vietnam ma Korea.

KIR - fiber mai le motusia o nati o le popo popo. (Aua le fenumiai ma se leoleo, o le mea lea o le gutu mago o le pamu ma e faʻaaoga e maua ai le suauʻu popo, i le gaosiga o le margarre. O loʻo ufiufi i le vai o vai e tuʻuina i le totosticity, ona tuʻuga lea. O le sili ona uumi o le fberers (25.4-30.5 cm) alu i le gaosia o le nanaina o le filo, mai poʻo fea fala, faʻapea foʻi ma fala, o loʻo magoto ai lio. O se pupuʻu ma le palu o le fila e masani ona faʻaaogaina e teu ai manuʻa. Coyre e tupu tele i Initia ma luga o le motu o Sri Lanka (Cyylon). E masani ona o mai le popo fiot i luga o le maketi, faʻailoaina e le faʻamalosi faʻapitoa ma le le mafaufau. Ua taʻu mai ai o tagata fipe e le o ni iʻa, ma o le faitotoʻa o le faitotoʻa o alofilima, e fai si faigata ma faʻaaogaina mo manaʻoga faʻapitoa. O nei faleoloa ma le moa, ma le alavai o le ogalaau na taua i le tasi upu "popo".

Salu (sili atu le saʻo) o le faber mai lau laʻau o le American Sigava tuputupu aʻe, tele i Mexico. Mai Amita, sa le gata i latou o Initia e pei o le vai inu e pei o le vodka, ae foi ma puaa foʻi ma afe. Cxvi O le taulaga o Gishal o Sishal mai Saute Amerika na taunuu i uta ma e ofo ai ropes o loo i ai se avega tele. Talu mai le igoa o le laʻau ma le auvaa na le iloa, o maea ma filo na iʻu ai mai le fiber na amata ona faasino i le suka.

O le umi ma le malosi o le faʻaiʻuga o filo e faʻalagolago i le umi ma le mafiafia o le afi. O mea sili e sili o i latou o i latou o lalagaina mai uumi uumi o lau. O loʻo faʻaaogaina foʻi paʻu ofuvae, ae sili atu o latou tino faʻamaumau, ma le faʻamalosia mulimuli ane.

Sau . Mats mai le araisa straw manifinifi ma faamaluluina uma isi tagata. O le au Saina ma le Iapani e maua ai sili atu le mataina o mea e faʻaaoga ai laʻau fou. O le mati i le taimi lava e uma ai le seleseleina araisa ma mago i le la. O le oloa i lea tulaga e mauaina le fetuutuunai (ma le malosi sili atu) ma le manogi faapitoa. I luga o kamupani na taulai atu i luga o le maketi i Sisifo, o talotalo mago, ona matou maua lea ma ma. E le leiloa le malosi o le mea, ae na mou ese atu ai le manogi, ma le fibre ua teisi nai lo le taimi na faaaoga i le faiga fou.

Susunuina . E ui lava i le le faʻamaoni foliga, o lenei laʻau e mafai ona aoga. Faʻaiʻu, i le gaosiga o filo mo aano ma fala. O le sili ona lauiloa o le faʻamaliega o loʻo faʻaaoga i atunuʻu e pei o le Holani, Jamaica, ISA, Cuba, Cabata. O lenei aganuu faʻapitoa lava e faigofie ona tupu ma taugofie i le toe faʻaaogaina, lea e mafai ai ona maua se mea tau taugofie. E ui lava i Rusia na i ai ni ofu mai le Bannabis (e ala i le ala, e le mafai ona maua), o fala e mafai ona maua i faleoloa faapitoa. Latou te le o faia i atunuʻu oo sisifo, ae i Initia ma SRI Lanka, o lea latou te le o eseese eseʻese. Manaʻomia le faʻamamaina o le fola ma le mafai ona fautuaina e le puletabis ma okaina e okaina lenei oloa e ala i le Initaneti.

Taligalu . E le o tagata uma e iloa na faia e le tele o timuga. O le uumi o le fao o le foga ua mago, mimilo ma fafagu manifinifi ma manifinifi tele. O ia oloa e masani lava ona le iai se pipisi, i ai sau lanu lanumeamata lanu meamata ma enaena. E i ai so latou manogi vaivai o le masima masima, e mafai ona fuafuaina, pepelo i ai pe leai. Na gaosia i atunuu o Astussast Asia: I Taialani, Iapani, Indonesia, i motu o Bali ma Jamica. VMOSKWEWEWWT MAI LE ALGAE E mafai ona faʻatau i le lautele o fesoʻotaʻiga o carped hoed stats ma i IKA.

Talu ai nei, pepa (avetaavale ma isi laau fibers) ua faʻaaogaina i le gaosiga o fola o fola). E faia i le cotton poʻo le araisa, o loʻo aliali mai i le faʻagaioiga faʻapitoa ma e le fefe i le vai. E taugata tele e faʻatino ai fala mai pepa e taugata, o lea o le tau o se oloa limatusi e mafai ona taunuʻu le $ 5,000. Afai e te vaʻai i le 100% pepa faʻamau i le faleoloa e le o le tau, o oe e sili ona manaʻomia pepa i le tuʻufaʻatasia ma le vaitafe Apw (50:50 pe 70:30 aveese). E le o se faʻasesega o le lalolagi (vagana ai Iapani, lea e faia ai pea ma le amio masani pepa o le mea e fai ma masani ai ma le 30% o le 30% o le% o le lautele o palota.

E masani lava ona le mafai ona leiloa tagata faʻatau le poto masani, ma o tagata faʻatau a latou tagata faʻatau mai e le Jute, Misal ma Coyre, e faʻapea o nei mea tutusa ma mea uma. Ae afai e te vaai latalata i le fala ma tagofia i ai, e mafai ona e iloa ese i le va o nei fualaau faisua mea. Ua faaalia e le Jite ma Coyre Sycker Figs ma ia i ai le fausaga o Bueboung, ma o nisi taimi o se ituaiga faigata malosi. E mafai ona manifinifi manifinifi nila manifinifi, e leai se faaputuga. E tatau foʻi ona totogi i faʻamatalaga faʻapitoa, le gaosiga: Afai o loʻo fai mai o le taufaʻafefe e fefefe i le vai ma o loʻo fuafuaina mo le fale, e foliga mai o le fale.

Lalagaina o le tekonolosi

E ese mai auala o le asi ai le masini a le mafai. E mafai ona e faia ni ata, e mafai ona e fai mai filo i se tusi siaki siaki, e mafai ona tuʻu faʻatasia ai le laʻei o le tele o ituaiga. O nisi taimi e oʻo lava i se kapela o le kapeta o loʻo teuteuina i sikale mai faʻaofi. Latou te faia foi faʻavaivai ma matapoina i totonu o le pato, e foliga tutusa ma le metotia o le lalagaina o le kapeta o fulufulu o fulufulu manu ma le sili atu mai le peleti e le tipi). E faʻaaoga e kamupani Europa mo le matiga o loʻo ufiufi mai lagona poʻo le cotton fesootaiga. O le numera o matato i le 1 cm2 mafai ona eseese faʻalagolago i le mafiafia o le filo, o le averesi o le lalagaina o le 3-4 mata o le 1 cm2. O le itu i le itu o le fala e masani ona ufitia i le masani masani. Palota oloa lea e tatau ona le manifinifi 0.5mm. O galuega e mafai ona faʻamasinoina ai, pe o le pito i luga o le fala mai le laina tuai ua vavaeʻese. Afai o le fala e manogi i le 3-lafu, o le faʻavae ma le fiva lava ia, o le fala e le taumate o le taimi mulimuli (e aoga i sisifo o oloa e pei o le Saina ma Indonesian, ae le overs Europa oloa).

O fala o loʻo faanatinati, e pei o se tulafono, tagata, e ui lava lava, e ui lava i le mea moni e taugofie ma taufaʻasaoina. Masini metotia e mafai, o le matua faʻaititia ai le tau o aitema. Ua ofoina atu le fala pe vali, pe masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le keyre ei ai le tele o papaʻe mai le malamalama i lanu enaena enaena; sisili-malamalama enaena enaena pe pogisa begoe; Ante-efuefu enaena enaena pe enaena; araisa - mai le agamalu-bogee e tafafao; hemp-read -really efuefu-beige; reed - mai le samasama lanumeamata i le efuefu lanumeamata; Pepa na faia mai araisa o le a iai se laina mai le begee e faʻamalamalamaina enaena, ma faia i le cotton, mai le paʻepaʻe o lanu oneone. Masini metotia o lanu mea e mafai ai ona e faʻaaogaina mai18 e 22 seti, tele le lotoifale (mo se faʻataʻitaʻiga, mumu, uliuli, uliuli, lanu uliuli, lanumeamata). O le palanic o le tusi lesona vali o se ufiufi tele e faʻaaoga ai le afa o le afa, ma suiga vaivai mai le tasi paolo i le isi.

O le mats i le tulaga o le maeʻa o fala e mafai ona faʻatauina i faleoloa faʻapitoa poʻo ni mea faigaluega i ni malaga mai fafo. O le manogi e oʻo mai lava, mea mo le fola i le tele o taimi tetele - pei o mea na tuʻuina atu kapeta. Lisi lautele e masani ona masani ai mai3.5 i le 4m. Toeitiiti lava o soʻotaga uma faʻatau atu Mastis mai le fualaʻau 'aina i Moscow ofo 2vida oloa: fola poʻo kapeta kapeta O kapeti ua teuteuina e se tuaoi o le paʻu o paʻu, ie, brocade, cotton poʻo le maea o lanu eseese ma ata. E sili atu le faʻailoga e faia nisi mea mai ia mea na tuua ai le RUG e aunoa ma le faʻagaioiga o le fala mafai ona fuga ma fausia, o le a faʻaititia le ola tautua. O le tuaoi o loʻo seʻeina poʻo le faʻasaʻoina o le gluue (o le sui o le a umi lava). O lenei tautua o loʻo tuʻuina atu i le faleoloa pe a faʻatau se oloa. O le galuega i luga o le faʻailoga mafai ona tumau mai le 1 i le 7 aso ma faʻateleina le tau o le oloa e oʻo i le 100% (fuafua i le tele o le kapeta). Ae ui i lea, i le averesi, $ 10-25 ua faʻaopopoina i le tau o le taʻavale. O nisi faleoloa e sili ona mafiafia o tau, o le finauga o le galuega lea a le tusitala. O le a fesoasoani le upu moni e faatu ai le ogalaau o le fala: afai o se faigofie tuaoi, o se mea sili ona foliga mai e uiga i le galuega a le tusitala.

O le tu masani o le taotoga i fafo o le fola i totonu o le Iapani fale ma matua matua - na o mai mai le lauvā ma le zen Buddhist aganuu o le sauniga ti E faia e Tatami mai le lua laau. O le ogatotonu o le fala o se vaega o le lalagaina mai le araisa vao, igoa mai iGuza (ituaiga o le reded ola i luga o atumamaina Iapani). I luga o pito, Tathati ua teuteuina e ala i le fusiina mai se ofu pogisa (gojo), o nisi taimi o lo o nofo ai. O le laualuga o le fala e lamolemole, toetoe a siliki, manaia i le tago atu. E aoga tele Ihussi mo le tino: O loʻo iai se faʻafitauli vaivai i le vae, ma e iai foi le siama ma hypolifernic meatotino. Vtattat o le a le mafai ona faʻamalosia poʻo isi iniseti. O lona tino o loʻo faʻatonutonuina le faʻatonutonuina ma e tatau ona mai le 1.5 i le 1.8M2. AvaTo o le faʻatusa o le umi o ata o itu auai i itu eseese o Iapani e masani lava eseʻese: Wedtok- 1.760.88m; Wkooto- 1,910,95m; Vany- 1,820.91m. Tatami mafiafia flisctites mai le 5 i le 6cm. O le mamafa o le tasi oloa ma le mafiafia o le 5-6 cm e 35-45 kg.

E mafai ona e faʻatutuina le gatala i luga o soʻo se laufanua, sili i luga o laupapa laupapa. O loo i ai nofoaga-aganuʻu mo vaega eseese o Iapani, filifiliga mo fala. E le manaʻomia se malosi faʻapitoa. Mats mafai ona tipiina, fetuunai i le foliga o le potu, tuʻu le tasi i le isi, faʻatupu nofoaga mo nofo mo le nofo ai ma le moe poʻo le podium. Auauna Tathati mo se taimi umi. O malumalu ogaoga o Iapani na tumau Tatami Sivili xv - XVI I senituri, ma toetoe lava a lelei tulaga. E faigofie ona te tausia ia oloa: E mafai ona faʻamamaina i le faʻamamaina o le mama ma fufulu. Peitaʻi, o le tulaga taua mo la latou faʻausia ma tutuʻi i nisi o aganuʻu. Ma, e tatau ona e manatua o Iapani e le tatau ona alu i Tatami i seevae. E pei ona le fefe ma fala i ni vai, leai se vevela, ae le gata i lea i le fale, a o le foa o veranda ma foi i le togalaau. O le VMOSkwe Tatumi e mafai ona faʻatauina i totonu o le Gallery o le Iapani Interni i totonu "Dzendo" i le tau o le $ 150-450 (faʻalagolago i le mafiafia).

Metotia o Tapunia

Wicker ofu e mafai ona i le fola i auala eseese: I lalo o le kelu, i lalo o le prosann, i luga o matau, mo le lua-itu itu. Faʻapipiʻi metotia e le o ese ese mai le kapeta manino. I mataupu faʻavae, o galuega e mafai ona faia i ou lava lima, o le faʻasologa o le a naʻo le gaosia o fasi pepa. O se faleoloa e faʻatau atu i fafo i fafo, o loʻo iai ni tupua. O le tau o a latou tautua pe o loʻo aofia ai i le tau o le tau, poʻo le feutagai ese.

O le iai o le itu o le itu o le itu o le a le i luga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le taʻotoga. O le a le totoina i luga o le fola, ma a o taoto i luga o se faaputuga lapopoa, o le a le manaʻomia le faʻaaogaina o aʻau faʻapitoa, aua o le tuai o le a faʻatagaina ai le taʻele. A gato ifo i lalo o le pronth, e manaʻomia le faʻatau e faʻatau ai se taufaʻafefe ma le faʻasao: o le foloa o le 5% i le maʻa mai itu uma. A o le i pipii i le fola, o le mea o loʻo ulufale mai i totonu o le potu ma o totoe i le potu vevela mo le 48 itula. Mo stackers, faʻapitoa gie e faʻavae i luga o le synthetic o loʻega e aunoa ma le diuent o loʻo faʻaaogaina.

Tausia ma le teuina

O le umi o le fala o le tautua poʻo le fola faʻalagolago i mea o loʻo latou gaosia ma faʻagaioiga tulaga. Afai e matauina uma tulaga, ma mo le faʻasufia o le averesi o tautua tautua, 5 tausaga; Aua a faka, vioma, tootoo ma mulivaeo; Mo araisa ma pepa. E aoga foi i le manatuaina o le kapeta poʻo le tapita i luga o le fou o le a sili atu le umi nai lo le leai o le mea e aunoa ma le paʻu mai le le-. Sizalt fala, araisa steaw ma pepa e fefe i dolmp. Afai la ua e matauina le lanumeamata poʻo lanu enaena i luga o se lisi poʻo le laʻei, pe a fai o mea na faʻaleagaina i luga o le mafolafola o loʻo alu sese. O lenei oloa e le aoga le aoga, talu mai lona olaga tautua ua faʻaititia toetoe lava i le 3rd.

O kapeti ma le fola mai araisa, lau pepa, e lelei lava ona manumalo le asi i le saito i nofoaga e teu ai. E mafai ona faʻaaoga le Jite ma Coyre i le alatele poʻo le ofisa. Ua tuu e le Soalus uma i le fale ma i le ofisa, e faalagolago uma i le faapitoa faʻailoga o le gaosi oloa. E mafai ona faʻaaoga nisi o faʻalapotopotoga natura mo le ofu mafanafana. A tuʻu i luga o faasitepu poʻo luga o soʻo se auala i luga, o le tamaʻi laina o le a le mafai ona vaʻaia, o le a iloa i luga o kapeta ma kapeta.

Soʻo se ituaiga mats manaʻomia lau tausiga e tatau ona e faʻamatala e uiga i le faleoloa. Lautele Tulafono o le a Matou Lipotiina. Fala mai le sisolu, faʻamaligiina ma araisa "aua le alofa" o loʻo fufuluina ai le ie puipui, ma le uaina, susu, tisu, kofe ma kapeta O nei oloa e mafai ona tuua ai ni mea le talafeagai i luga. O oloa mai i le Jute ma Coyra Rack e le gata i faʻafitauli e tasi-taimi, ae o le toʻafilemu atili o savali pea ia i latou i seevae palapala. E sili le faʻaaogaina o le mamago faamamaina ma se moli uila. Faʻafetai i se faʻapitoa faʻapitoa meatotino, o le faʻamamaina o le a le le fiafia, aua, e le pei o kapeta kapeta, e le mafai ona faʻataoto ai latou.

Mat o le a tatalia ma le olopalaina se ie susu susu, ae o le vai vevela e le taliaina. Afai e te manaʻo e faʻaaoga ni vaipunaiga, e tatau ona iai ni fofo mo le vineta fausaga fausaga. O nisi taimi o kapeti ma le fola o loʻo faʻatautaia i le gaosiga o le ScotchGeard (o lea tulaga ina ia amanaʻia e tagata faʻatau, ona e faʻapena foi le tasi o loʻo gaosi ai). O le tufuga e puipuia le tagofia o le susu mai le susu, pefu, palapala ma pisia ma saofaga i le lamolemole tausiga. Mo oloa gaosi, soʻo se faʻamamaina o oloa ma le susu ua teteʻe ona ua latou fufulu scotchguard, pe a maeʻa le fala.

Faailoga ma aoina

E le pei o le itu i sisifo, i Rusia, o le ofutino i fafo atu mai laau ma laau fibers e matua scop. E tusa ai ma tagata faʻatau, a o nei oloa latou te le faʻaaogaina iai tatou i manaoga, faʻatau e le o latou fefefe e uiga i le iai o latou mea taua, pe le mafai foi ona alu ese mai le paʻu o le paʻu . Ioe, ma kamupani tau fefaʻatauaʻiga e le faʻasalalau iloga le aoina o le fala e ala i le faʻatauina o latou gaosi i le tagata gaosi, aʻo e manaʻomia ona maua i le laina ma le ese. Aua le feiloai i totonu o Moscow ma le le lelei o oloa poʻo se mea sili ona lelei - o le itu lelei o le laʻititi manaʻomia. Ae o le tapulaʻa o loʻo liliu mai e faʻapea foi i le mea moni o loʻo faʻatau mai e tagata faʻatau ma faufautua pe leai foi ni mea e faʻaalia i faleoloa, pe tuʻuina atu faamatalaga sese. O le mea lea, e alu i le faleoloa mo le fala, e manaʻomia le "faigata" ina ia aua neʻi paʻu. Fesili mai latou te ofoina atu ni faʻalapotopotoga, o ai tuutuuga mo le faʻaaogaina ma le faʻamamaina o le galulue, mai faʻapena mea na faia, ma isi .. O le lautele o lou iloa, o le sili atu ma le ono tutusa le mea e te le sese ai i le filifiliga, ma le faʻatau oloa o le a fiafia ia te oe mo le tele o tausaga. E tatau foʻi ona vaʻaia e i ai ni nai mea tau fefaʻatauaʻi o le fala, ae o le tele o faleoloa e maua mo le mafai ona oka. O le mea lea, e tatau ona e fesili i le au faatonu e faʻatau e tagata faʻatau e faʻaalia mo ni mafuaʻaga faʻagalo ai.

Astra (Siamani), o nisi taimi e foliga mai i faleoloa i lalo o le Suafa o le Sountogosheshohne tagata e ana o le tele o ofu o Moscow. O le maualuga o le matasele e mai le 5 i le 10mm. Ituaiga o Uʻavee e ese, mai le masani masani nodel e sui solo i le pato (lalagaina tutusa ma le ie). Fautuaina uma i le tele o tuʻufaʻatasiga o lanu masani ma vali ata. E laʻititi lava le lanu pepa ma e aofia ai tulaga mumu o le mumu, ae e iai foʻi le lanumeamata, lanumoana, uliuli. Oloa o Salvador ma Paloma Rio Collecer e talafeagai mo ofisa, nofoaga ma lapisi tele ma faasitepu. O fafo o le ofutino mai le COYRA (Coconut) e faʻatapulaʻaina le tele o foliga masani o fiber ma lanu i le mumu. O se laʻititi tele o le aoina o ie puipui e taua tele na o ia na o le mostercow, na le taliaina le paʻu o le paʻu o fafo. O oloa uma e lesitala ai i faleoloa i le ituaiga o tagi ma le lautele o le 4m. O le tele o tuaoi tuaoi: sudee, o le ata, o loʻo ofoina le pusatone. O le tau o le 1m2 o le o le siva o le fisi e mai le coir - mai le $ 50, mai le Kaneine- 70-95. O ie kufaʻamatale o loʻo faʻamamaina isi, talu ona gaosia e se sauniga vevela vevela, - e tatau ona mafaufau i ai pe a faʻatau.

Jab (Siamani) o se kamupani tuʻusaʻo i le maketi o kapeti ma ie mo le fale mai le 1946. I lea taimi, na faaleʻi Mandu Mark Faʻapitoa i le Lalolagi Atoato, ma tatala le toʻatele o ofisa o tagata i Europa ma Amerika. I le matou maketi ua fai ma sui o toetoe lava o le tele o oloa - mai ia tea i kapeti ma mea faigaluega. Jab ofutino e faia mai COYRA, Sizal ma Rice. Uma le Mat Fufulu i luga o le cotton grid ma e sili atu le puleaina i luga o le faavae o le tuai. O le paleti e aofia ai 22 seti. Faatatau i le 27 fafine talimalo o le lalagaina mai filo o ese le mafiafia. E iai tuʻufaʻatasiga faʻaleaganuʻu: CIS-Sillow, Siltali ma Aai, Silgal-Baol. Aoina o loʻo suia uma 3 masina, o lea atonu i totonu o le faleoloa e aoga tele le faʻalogo i se tusi faʻasino. Punou tuaoi e faʻaaogaina uma ie ma paʻu ma se maea faʻapitoa, lalagaina faʻapitoa mai le popo poʻo le silil fiber. E mafai ona e mauaina fala ma le faavae o lagona, ae le o le ie puipui. O lenei faʻateleina le malosi o le talau, ae faʻaititia le fetuutuunai, o lea e le mafai ona faʻatulagaina i luga o le faasitepu. O araisa mato o loʻo ave faʻapaleni malosi, e faʻateleina ai le tau. O le tau o le 1m2 o le tapaa mai le sisolu - mai le $ 70, mai araisa - mai le $ 110.

O le lalagaina o ie na masani ai i le lalolagi lautele i le lalolagi lautele nai lo le gaosiga o Wool ma Silk Carpets. Ioe, ma o le metotia o le faia o fala e foliga mai o anamua. I le tele o feoaʻi, tagata mataitu, e tusa ma lenei, ua latou tapunia mai i ni tamaʻi afi. O le Waffle mo nei faʻamoemoe o loʻo faʻaaogaina e le mal (sarn), i le tumutumu o Asia, i motu o le Malay Asmopigo pei o swamp herbs rogoz ma chii.

O le mea a le mata mo fala o le isi vai vai - Lotus. O palutu o lenei fugalaʻau e matua faʻamoemoeina, e ui i le pupula, ae le manaʻomia le faʻamalosia faʻaopoopo. O maeu le lalagaina ma Aikupito, Initia, i Sri Lanka ma Bali. Vintage Mea Lilo o le tomai faʻatagaina oe e aofia ai ni fugalaʻau i fugalaʻau i le tapoleni. I Sisifo ma ia i matou ni mea e auvai. Ioe, ma i atunuu ua lisiina, e manaʻomia ona e tele ni taumafaiga e saili ni tagata e felelei lele mai le Lotus, ma atili atili ai i mea anamua. Ae o le tagata faʻatau o le a tauia i se sili atu ma le sili ona lelei mea e manatu o le lalelei ma le lalagaina o le tagata e ona

Ruckstuhl (Siamani) o lo o avea ma sui o le aupito taua o le Rusia mea matagofie mai Koyra ma Jute. O tagata kapeti moni, o le ata o loʻo faia i se tuʻufaʻatasiga o foʻi mata eseese ma lanu o afi. E tele kapepe (1.52m), o iina e taugofie ai fala mai le jute i lalo o le faitotoa. O le oloa mai coyra ma se faigofie geomoric fausaga o le tau mai le $ 200 tausaga o le sili atu lavelave o le a faʻateleina ai le tau o toetoe o le 1.5 mita. O le tau o fala laiti mai le $ 40 (faalagolago i le tele).

BELGian Kamupani DIBEL, o loʻo iai i le maketi talu mai le 1923, o loʻo faʻaalia e fala mai Kyra, Jute, Siail. O latou uma o lanu eseese ma ituaiga o lalagaina. O le mafiafia o ofutino mai le sisolu-mai le4 i le 8.5mm. Oti i luga o fala ma araisa ma le cotton. Faʻatasimilo fola fola mai le lautele o osofaʻiga ma pepa, araisa, araisa ma pepa, faʻamaʻi ma aa 'o iai foi. Pepa mo fala e faia mai araisa ma le teuina ma se faʻapitoa faʻapitoa, soloia palapala ma le susu. O le iʻuga o loʻo i luga o le faʻagaioiga meatotino o le oloa mai lenei meaʻai meaʻai e faʻatusatusa ma le sikalev. O se aoina o siama ma fulufulu e matua fiafia lava i le tagoga, pa puipui o fualaʻau o fualaʻau e le mafai ona le mafai ona mafaufauina i fala. O popo ie ua teuteuina atoatoa i le susu ma le malulu, e mafai ona latou togafitia i togalaau o le taumalulu. E mafai ona e faʻaaogaina oe i le le mafaufau i le vai o le vai o le vaituloto. O le mea e mafai ai ona e faʻaaogaina nei oloa i vaitaʻele ma sauna. Lautele roll - 4m. O le tau o le 1M2 eseese i totonu o le $ 44-172 ma faʻalagolago i le tele o le matasele ma le tuʻufaʻatasiga o lanu. Folasia foi ni tuaoi o le paʻu o le paʻu o le paʻu o le paʻu, suʻisuʻi, maʻoti ma ni ie faʻapitoa.

Faʻatapulaʻaina o le FOLIMULI (Belgaum) ofo atu tagata faʻatau shopets mai masani fualaʻau 'eseʻese ma le masani ai i le tosoina o le fola. E i ai le aoina mai malae anamua, Koyra, Aai, araisa, pepa, cones, cane, flox. O fala uma ua faataapeapeina ma valiina tagata, e mafai ona e faia se fala e okaina lau lava ata. O le tele o lanu e tele, i le faʻaputuga mulimuli o loʻo iai ni lanu e leʻi mafaufauina o le sami galu ma susulu lanu piniki. E leai se mea na maua ai le tuai o kapeti, ma o le fola o le fola e sapalaiina i luga o le ata ma le lautele o 3.66m. E leai se mea e 'aina e pasclosi. O le tele o kapeti e teuteuina ma ni maea tulaga ese, ma pulumu ma e aunoa ma le auvaa tuaoi. Mo lenei ituaiga o loʻo taʻitaʻia ai tagata Europa. O le tau o le tusitala kapeti e le faʻatapulaʻaina o le mea e sili ona maualuga, e aofia ai ona o mea uma e i ai i le faʻatapulaʻaina, ma o nisi taimi le mea na tupu. O le kapeta mai le coyra coyra masani lanu, 3 cm mafiafia, ma le lalagaina o filo (lanumoana) ma faʻapitoa e tatau ona $ 7,000. O le tau o le maeʻa kapeta e mai le $ 500 e faʻalagolago i le tele o itu: lanu, lalagaina, seevae, fiber, ma isi.

IKEA (SWEDEN) ofo ai le taugofie (mai le50 i le 7900 rubles) fala mai mea eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, laʻititi laʻau paʻu mai le popo pama ma algaevao. Oloa e sili atu nai lo le 80% aofia ai alga ma 20% - mai le jute pe i ai se tui. Tuʻuina atu ni kapeta masani mai le sisona ma muamua faʻataʻamilomilo i fafo atu o le mali. O oloa e masani ona faʻaoleʻe, o lona uiga, o le o loʻo i ai le oona o le "sese". Nai lo, o le kamupani e ofoina atu se tulaga mase-slitp mai le masani masani.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le filifili o fale kapeta, o le kamupani "Starki Hotak Hortabyhych", "DBYDO"

Faitau atili