Lanu sipela ma taua

Anonim

O le tamaoaiga e lua-faleoloa fale ma se keygargartling i le tolu selau.

Lanu sipela ma taua 14806_1

Lanu sipela ma taua
Vaega o manulele, o se vaega o susulu o le potu e matala ai i le itu i saute ma le "faoa ma le faaeteete" mai isi uma.
Lanu sipela ma taua
O le ata o le faapaologa mai le kapeti uʻamea uʻamea uʻamea sa kuka ma lima o le au ana i latou lava.
Lanu sipela ma taua
Faʻafetai e puʻeina tioata tioata vaega, o le malamalama na ulufale atu i le potu malolo i le taimi e tasi mai itu e tolu.
Lanu sipela ma taua
O le tele o le umukuka meafale ma mea e faʻatau atu i le iCoa faleoloa.
Lanu sipela ma taua
Mai le potumoe e mafai ona e alu ese mai le malo o le 22 M2 o loo i luga o le taualuga. Mai iinei e matagofie le vaaiga i togalaau.
Lanu sipela ma taua
Fuafuaga o le fola.
Lanu sipela ma taua
Fuafuaga o le fogafale lona lua.

E tele taimi, ua faʻalogologo ni faʻapapa, latou te fai mai, o le a e le fausiaina se mea lelei ile ono selau omea, tatou te tuʻufaʻatasia atoa. Ioe, seʻi vagana ua e fauina se 'ava malosi pe o le fale i totonu o vae o tagata. Ae e aliali mai, ma i luga o se tamai fasi fanua e mafai ona ofi ai se fale moni, matagofie ma aoga. Ioe, mo le togalaau, o le nofoaga o le a tumau.

E i ai nofoaga i Siamani foʻi nofoaga e sili ona taugata, ma eseʻese vailaʻau e itiiti ifo nai lo, e foliga mai, i le lalolagi atoa. Ia, mo se faataitaiga, o le siosiomaga o Powmstadt ...

Clots Warch Architests - Marion Boh ma John Killer - ma le mafaufau e nofo i se isi fale. O fale i nisi nofoaga mamao fou e le i manaʻo ai. O lea na latou filifili ai e fausia i luga taumatau luga o le hä tulaga ma talanoa, i le laina lona lua.

Matau o le tele o le lauiloa lanumeamata o le miti o le matagofie o le togalaʻau o lenei taʻutaʻua lanumeamata eria. Ae o nofoaga iinei e matua laiti lava - lalo ifo o le 600 M2 (i le matou manatu 6 eka). Ma e le mafai ona faʻatau mai ia i latou - a le o le ofoina atu i mea uma, pe ofo atu, ae mo ni aofaʻi moni.

I le matua talaga, na ave uma atu ai tagata talavou i le "A" 290 M2. O le matou toa na filifili e aua le toe faia le poto masani o se tuaoi, o le na fau se fale lona lua o le tulaga maualuga o le upega tafailagi, i le tapulaa maualuga mai le muamua. Na latou tuu lona fale i le ogatotonu, ina ia tuua e le 110 m2 i ona tua mo se loli.

E tusa ai ma le vaega o le nofoaga o le lotoifale, o fale uma o lenei nofoaga e tatau ona i ai le taualuga o le taualuga. Ae i le tulaga lea, na maua ai le faatagaga na maua ai le taualuga, aua o le pito i luga o le tasi ma le afa mita i lalo o le nofoaga lata ane i le nofoaga. I se faʻaopopoga, na faia e talavou talimalo se folafolaga i le lumanaʻi ma lona laufanua (folafolaga, e ala i le ala ua maeʻa faʻataunuʻuina).

O le fale lava ia e manino lava vaevaeina i ni isi tulaga eseese ma ituaiga o vaega. O le tasi o loʻo feagai ma itu i matu, faia i le sili onana bricks o loʻo ufiufi i le sipuni. O le faʻafetaui ma - mo ni manatu o le vevela faʻasaoina - o se tamaʻi numera o Windows. Lenei uma le tamaoaiga ma le nofomau fale mamanu: Toto, ulufale fale, umukuka, faletaele, boair potu. O se faʻaputuga module o loʻo latalata i le piliki vaega o loʻo iai potu malolo. O se malamalamaʻaga o le faʻaaogaina o le au gaoi. L-mamanuina ututu o loʻo faia i le tulaga o le tino, na faʻaofiina ai le taualuga o elemene mai le sima. I se tulaga lautele, lava ia sili tau sili ona taugofie ma mamanuina mo le vave fausiaina.

Ona ave loa lea e le au ana le fausiaina o le mamanu o laupapa laupapa. I totonu o lenei tulaga, na latou fesoasoani malosi i uo - auai na mauaina se avanoa manaia e faʻaaoga ai la latou iloa o poto masani. Mai totonu, na tuʻu ai ese le faʻavaʻa o le laupapa e ala i le pamu pa mai Merwall, i fafo atu o le larch ma le fogafale pito i luga, o se tamaʻi uʻamea.

E le gata o le poloketi, ae o le tele foi o galuega i le faʻatulagaina o faʻamaumauga, tusitusiga tusiata tutoʻatasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o sitepu o faʻavaʻa na fuafuaina e latou te lafoina e faʻatonu mai le sima ma faʻapipiʻi i le pa ma le fesoasoani a le faʻamalosia o saito. Ae o le lima-mai i totonu (mai le Steel Strust 20 X 60 MM) o 'au na o le au o loʻo faʻaaogaina ma faʻapipiʻi latou lava. O le auvae na faia o laupapa ma uʻamea i le puʻeina o faitotoʻa faitotoʻa (10 mm mafiafia) o loʻo faia foi e okaina atu i le galuega a le tusitala. Na tusia e le au tusiata le fusi ma auai i le laufanua o le tamai togalaau, ma le alofa ma le mamana ona feosofi atu ma le mama. Pau lava le mea, i le faʻaiuga o le galuega, o le faʻanoanoa lea a Peteru i le salamo, o le faʻamalo lea o ia e faʻatagaina le matua pele. "E te iloa, faʻapitoa tele laupapa, faʻasolosolo i latou ma tapuni le vavae sa faigata tele le tau e le tau e le kamupani taʻavale - 120 brages i le taimi umi e sili atu." Ia, o le malamalama e sau ma le poto masani.

Faitau atili