4 mea sese masani i le faʻatulagaina o le vevela i le atunuʻu

Anonim

E le mafai ona e amanaia le vevela o le leiloa, e le mafai ona fuafua le numera o le lapotopoto ma filifili maa o le le lava le malosi. Matou te taʻuina sili atu e uiga i le masani ona mimiti faʻatasi ma le tagata poto.

4 mea sese masani i le faʻatulagaina o le vevela i le atunuʻu 2131_1

4 mea sese masani i le faʻatulagaina o le vevela i le atunuʻu

O le le matua le fuafuaina fuafuaina o le vevela o le stating system e taugofie ai e pei ona mafaufauina foi. Ae ui i lea, pe a e malamalama i le eseʻesega, o le a tuai lava. Faʻatasi ai ma Alexey Dubchak, o le Poloketi Pule i le vaega "Engineering Sourms" o le Morsa Mern Waters, o loʻo matou talanoa atu e uiga i le nofoaga masani i le atunuʻu.

1 le aoga le malosi

E masani ona filifilia le i le va o le eletise vevela, kesi ma suauu.

E tele ni mea e maua ai le sao o le sami: O le faʻapipiʻiina o tuʻufaʻatasiga ma se fola mafanafana, e leai se manaʻomia o le tatalaina fesoʻotaʻiga i le fola ma pa puipui vaega. Ae e iai foʻi le le aoga - E maualuga le 'au faʻasaʻoga.

Afai e maua e le fale le kesi autu, kesi ponaivi potu ma faʻafesoʻotaʻi le vai vevela o le vevela - o le sili ona saʻo fofo. O sea meafaigaluega o le a faʻateleina faʻapipiʻi atili o tuʻufaʻatasiga ma le siʻitia o le eletise, Aʻo faʻatau vave ona totogi atu ona o le tau maualalo.

O le tau o le faʻavaveina o le fale o le kesi e tusa ma le fa taimi i lalo ifo pe a faʻatusatusa i le eletise eletise.

Afai e leai se kesi autu, boinerr potu ma vai o le vai o loʻo mafai lava ona lelei. A filifilia se punavai o le malosi i lenei mataupu, ua faʻamatalaina auiliili ai le iai o le tamaoaiga ma tau mo ia.

O lea, o le maʻa maʻa e mafai ona i ai i itulagi ma le matagofie o le suʻega o le kesi e sili atu. O fea e tele ona vaomatua, e mafai ona e filifili le vevela ma se fusifusi mautu i luga o le fulafula, suauu briquettes po

O le tele o malosiaga e aofia ai le suavai kesi ma suavai suauu.

O nei malosi o loʻo mafai foʻi ona faavae ile fausiaina o le potu i le uila i le uila solofanua ma fesootaʻi le vevela o le vai. E aoga le mafaufau o le faʻapipiʻiina o le teuina mo le kesi o le a manaʻomia ni tau, ae naʻo le faʻapitoa o atigipusa o le a manaʻomia mo le teuina o le suauu o le lalagaina o le laka.

4 mea sese masani i le faʻatulagaina o le vevela i le atunuʻu 2131_3

  • Faq i luga o le kesi vevela o le system: 7 tali i fesili autu

2 le saʻo le filifiliga o le laʻei

Fuafua le numera o maa

O le iloa o tulafono ma le itu o potu, e mafai ona e filifilia muamua le numera manaʻomia numera o tagata sisiva i le faleoloa.

Faʻaaoga se tulafono faigofie: Mo le faʻamafanafana 1. M. m i totonu o le potu ma le maualuga o le taualuga 2.5 mita e manaʻomia le faaalu o le 100 w malosi (o le moli moli i le Wat Passwop

Afai o le taualuga i totonu o le potu i luga 2.5 mita, fuafua le faʻaopoopo maualuga o se pasene, ona faʻasaʻo lea o le fuafuaina o lenei tau. Ina ia mafai ona faʻapipiʻi se isi avanoa, filifili ni maa malosi malosi.

O lenei auala o vaevaega e talafeagai mo nofoaga faataitaiga pe a taofia ai e leai se mea le radiators o le umi e manaomia i le nofoaga saʻo. Ae i totonu o fale i nisi taimi e le mafai ona fausia ai le faateleina o le tele o tagata maualuluga ona o le liligiina o le tusiata elemene. Ona e tatau lea ona e filifilia le sili ona aoga faʻataʻitaʻiga.

Filifili se paipa lelei

O le uamea meaalofa maketi, radiators alumini ma faʻavevela uamea. O tagata taitoatasi uma ei ai lona tulaga lelei ma tulaga le lelei. ua faamatalaina radiators alumini i le faaliliuina vevela maualuga, ae auauna atu i le itiiti ifo nai lo isi, ma e noatia i le faaleagaina o masini. Steel swititors e mafai ona faʻaaloalogia ma faʻatuatuaina, tau sili atu le lelei, ae e iai le manaia o le malosi i le malosi.

radiators bimetallic po nei tuufaatasia le tulaga lelei o le maa alumini ma uamea. Totonu o le Bimetallic Radiator o se fiafia fale lea o le a le vai. O fafo e iai ni tamauminini panels ma ats, lelei lelei vevela.

O le Bimtallic Shindiortors o le a avea ma sili fofo pe a le mafai ona faʻapipiʻiina maa tetele i totonu o le potu.

Structurally, oi latou o sectional ma monolithic, ao le ituaiga muamua e sili atu vavai. E mafai ona e filifili mai ai le numera o le fuaiupu mai le 4 i le 22, ma o lea e faigofie ona maua se fofo mo so o se galuega faigata. I le faʻaopopoga, faʻapitoa faʻataʻitaʻiga mo le faʻapipiʻiina i le fola o loʻo avanoa i nei aso, faʻapea foʻi ma le slaticitors e faʻaaoga pe a avanoa le faʻapotopotoga o Farani. ua tu radiators tūsaʻo i luga o le puipui i le va o le faamalama, ma e mafai e outou lenei fofo e fatu ai se faiga faʻavevela o le mana manao i se nofoaga e lē o ni tulaga faatonuina o le maa.

4 mea sese masani i le faʻatulagaina o le vevela i le atunuʻu 2131_5

I aso nei, o le tele o tagata e masanife na te ofoina atu se poloketi e fuafua ma faʻapipiʻi ai le inisinia inisinia. O lea e mafai ona e mauaina se poloketi sili ona lelei ma foliga o le fale.

3 Sese faalauteleina maa faʻavevela

A faʻapipiʻiina le laʻei, o le a mafai ona aloese mai mea sese pe a e faʻaaogaina tulaga o le snip 41-01-2003. O le mamao mai le Sill faamalama i le paipa mo nei tulaga faatonuina e tatau ona le itiiti ifo i le 10 cm. I le va o le puipui ma le fola o aoga le tuua o le lautele o le itiiti ifo i le tolu lona fa mai le mafiafia o le paipa. Le va o le fola o le fale ma le pito i lalo o le paipa -. Mai le 8 i le 14 cm Afai o le a avea lenei avanoa i le 15 cm, o le a foi le iloa le vevela eseesega i le fola ma i le pito i luga o le potu.

4 mea sese masani i le faʻatulagaina o le vevela i le atunuʻu 2131_6

  • Auala e Filifili ai Heating Headiators: Faataʻitaʻiina Taiala

4 leiloa vevela Unaccounted

E masani lava, pe a uma ona faapipiiina le alavai o le auala e aliali mai ai e le misi le mana. Ma o le mafuaaga o taimi e le saʻo e le saʻo. E mafai ona saʻo le mana, ae pe a le fua le fale i le ua leiloa, e ono lava lava.

Fua o le vevela leiloa o loʻo faia i le tulaga o le fuafuaina o le faʻavasegaina o le stating system. I le taimi o fua, o le fomaʻi faʻapitoa iloiloina le fale ma se fomaʻi falemai e faʻailoa ni sese na faia i le taimi o le fauina.

O mea e sili ona masani ai o le vevela leiloa: o le le lava le le lava o le faʻalu e lua-siʻulaʻu faʻamalama ma le i ai o le malulu alalaupapa.

E tau malulu alavai e tele na tupu i luga o vaega i le va o vaega o le fale. O le faʻavae vaega o mea o loʻo avea ma sitaili maualuga o le vai o le malulu, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻailoga sili ona faʻamalosia i luga o le tapuni puipui. O se vaega o le faaletonu e mafua ai ona aveʻesea i auala eseese. I totonu o le sili ona lauiloa: Induasia o soʻoga i le va o papatusi ma le fausiaina o le sili atu o le sili ona mafiafia fafo o nofoaga o loʻo faʻateleina le vevela.

4 mea sese masani i le faʻatulagaina o le vevela i le atunuʻu 2131_8

Faitau atili