Faʻafefea ona 'auai ma faʻamatuʻu le faʻagaioiga mafolafola fale?

Anonim

Terace, taʻaloga taʻaloga, rosary - o lenei mea uma e mafai ona i luga o le taualuga o le taualuga. O le mea taua o le filifilia o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le faʻatusa o le pai, lea e faʻatusatusa i le fausaga o le fausaga.

Faʻafefea ona 'auai ma faʻamatuʻu le faʻagaioiga mafolafola fale? 10938_1

Nofoia le taualuga

Ata: Tapunia / fotodom .ru

Nofoia le taualuga

papatusi density Faalua RUF BATTS MF OPTIMA (Rockwool), umi 1000-2400 mm, lautele 600-1200 mm, mafiafia 60-200 mm (4928 rubles / m³). Ata: Powckwool.

Talu ai, o le a matou faamatalaina tuutuuga. Luga o le malifa o le taualuga e vaevaeina i le scary ma mafolafola. O le mafanafana o le leo o le mea muamua, i le faʻamoemoega o le taualuga, o loʻo tuʻuina atu ai le natura o le vai i totonu o se malifa. O le tightness o le mafolafola taualuga e le faalagolago i luga o le tulimanu o le malifa, o le taunuuga lea o le faaaogaina o le faapitoa mea ma tali faapitoa.

Nofoia le taualuga

O le taualuga o le fale faatoaga o se miti taugata, ma a lauti-vaega nofoaga ma aiga po o uo e tuuina i se faatatauga lava gafatia. I se faʻaopopoga, laʻau lanumeamata o le a lagona sili i le mamao fugalaʻau moega. Ma aisea e le faʻatulaga ai se togalaʻau a le taumalulu i le ogatotonu o le fale? I le maeʻa ai o mea uma, o le fale mafolafola faʻatele e faʻalauteleina ai le faʻapitoa o gaioiga fofo. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Nofoia le taualuga

Faʻaʻesega mo mafolafola taualuga Isover Ol-P, papatusi 1190 × 1380 × 100 mm, (4800 laulelei. / M³). Ata: "Saint-Goben"

I le isi itu, o taualuga o taualuga e vaevaeina i le le talafeagai ma faagaoioia. Lē exploitable faia na o le galuega tauave autu taualuga, ma tagata o aliali mai ai mo na o le galuega faavaitaimi e tatau ai. O le mamanu o le exploited e mafai ai ona faaaogaina lenei eria o se nofoaga o faafiafiaga, malae taalo, ma isi o le vaega maoae o taualuga e pei o le afioaga o se vaega o le puipuiga i luga o waterproofing. E mafai ona avea ma fola mai laupapa soʻoga, sima lio ma e oʻo lava i le mutia poʻo laʻau toto, aisea la o le ituaiga o le taualuga e taʻua i le paolo. Ma i le ala, o le fale puipui e tatalaina le ono mafai ona fausiaina o le fale (sauniaina mo le poloketi), pe a mafai ona toe faatali se taimi lelei mo le taualuga.

Aganuu po o le 'itu i luga o le taualuga?

O le faavae mo se mafolafola taualuga ua overlapping mai sima monolithic po precast, profiled uamea pepa, ma isi

E ala i mamanu, faʻapipiʻi autu o taualuga e vaevaeina i aga masani ma agai i tua. I le tulaga muamua, o se maʻaʻa o le vasa o le malosi ua lilotia ai i le olau, o loʻo vevela vevela, ma luga - o se vaega o le susu, o lona uiga o le taualuga.

Nofoia le taualuga

Elemene o le alavai i totonu Latou faʻapipiʻi i luga o le tele o le taualuga mauga. O le Sho e talia ma le eletise eletise i luga o le galue lelei pe a suia le au traws ma aisa. Ata: Powckwool.

O le taualuga o le taualuga e ese mai le tulaga masani o le tulaga o le fale Iinei, o le faʻaʻesega, e tetee atu i faatosinaga faifai pea le vai, o loo tu i luga o waterproofing, ma le e gata ai o tuusao i luga o le faatulagaga o le lagolagoina. Ile a lea tulaga, na puipuia le puipuia o le suavai mai faʻalavelave tau tamaoaiga ma ua iai i le sone o le vevela vevela, lea e aafia ai le lelei o lona faagaoioiga. Ina ua maea uma, o le taamilosaga faataunuuina-defrost e faataumaoi mo le toetoe lava o soo se mea. O le taualuga o le taualuga e sili atu ona masani i tulaga masani i tulaga o le tumau. I ai, o le elemene autu o le fausaga enclosing - waterproofing - Ua faalagolago puipuia mai uunaiga mai fafo. Ma i le ala, e faigofie lava ona faataʻitaʻi se taualuga i le suʻesuʻeina, ua lava lea e moe ai ma se alavai alavai o sandbsvia.

Faamalosia le a auauna atu papatusi sima o se faavae faatuatuaina mo se eseese pai taualuga, e aofia ai le vaega pito i luga o e faafaigofie slabs po o le eleele lafulemu.

Nofoia le taualuga

O le tau o le 1 m² o se pa sima po faavae uamea o le taualuga o le fale, lea o lo o tauaveina ai le tomai o lea teena e le mamafa o le faavaa i le kiona, 2 taimi maualuga atu nai lo le tau o se mamanu laupapa laau faalava. Ata: "Ecostroy"

Taavale o le fale o se atunuu

Manuia le atoatoa
Ona o le eria i lalo o le taualuga o le fale, itiiti mea e manaomia nai lo le faatulagaga o le mamanu tulaga. O laʻau mafolafola faʻagaioia, fausiaina se tele avega i luga aʻe o pito i luga, ma o nisi taimi i le faʻavaeina, saunia mo le faʻatulagaga o le taimi o le fale.
Faapipiiina o le taualuga o le pai e sili atu faigofie ma e itiiti se taimi nai lo le taualuga o le taualuga. Fuafuaina o le pito i luga, ma manatu loloto i le mamafa o le Snow avega, lea o le a manaʻomia ai le faateleina o le mamanu ma faʻateleina lona aoga.
Maualuga le malosi o le taualuga. e manaomia le faatulagaga o le faiga alavai i fafo po o totonu, pulea pea i latou e lapatai breakdowns ma le malulu i se vevela o le lelei.
Avanoa o le tautua. E le mafai ona faʻaogaina le tauaiga o laulaau o lau tala.
I le taumalulu, e iai se pulou kiona le matafaioi o le a faaopoopo uiga ese o le faʻaʻesega taualuga. O siaki masani o le fufusi o le taualuga o pai e aloese ai mai ai.
O le filifiliga ma se papupuni e tuʻuina atu se isi vaega aoga mo le tele o taimi.

Suavai i luga o le fale mafolafola

E le o se mea lilo e aʻafia ai le mafai ona aʻafia ai le taualuga o le taualuga ma le faʻaleagaina o se faʻaleagaina o le mamanu. O le mea lea, o le feau o le vai e tupu mai le taualuga e taua tele. E fesoasoani le foʻimi o se tamai faʻaituau i le tele o le tau o metotia faʻapitoa poʻo faiga faʻapopoleina. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o taualuga ma le tele o talaaga, o lipine, e pei o se tulafono, seti o auala, latou te faʻaaogaina ai se mafolafola o le clay o loʻo i ai, ma isi mea i totonu Soʻo se mea, o le palu poʻo le tulimanu o le faʻaupuga o le taualuga o le taualuga o le tafailagi e tusa ma le SPO 17.13330.2011 "ia le itiiti ifo 1.5% e tatau ona le itiiti ifo ile 1.5%. E manaʻomia lenei mea mo le le mautonu o le vai i le alavai o loʻo i luga o le tau, lea na tuʻu i lalo o le taualuga o le taualuga.

O le taualuga e ala ile laupepa

Nofoia le taualuga

1 - O lo o tauaveina Steel fola; 2 - Vaopar Innotor vaega; 3 - Vevela Faʻasolo o Papalau Papa Baf batts n sili atu /ptima (drickwool); 4 - vaega o le faasee mai i papatusi Ruf batts i sili atu / optima (rockwol); 5 - O le inisinia na faapipiiina o le vaifofo o le afu i le pito i lalo; 6 - Na faapipiiina le inisinia o le susuga membrane; 7 - RockmemBrane mai PVC. Ata: Powckwool.

O le a le mafanafana o le fale mafolafola

Nofoia le taualuga

O papatusi XPS Tekhninick Carbon Invencence, tele 1180 × 30-100 MM (mai le 196 Arbles / M²). Ata: Tehtusefulu

A o le o loʻo aʻafia ai le ituaiga o taualuga o le ituaiga o taualuga i le fale o fulufulu, ogaumu o fulufulu papa, fiberglass (ma le le malosi o le daystyre. E tuu i latou i se tasi pe sili atu vaega, ufiufi le pito i luga o laupapa laupapa, puipuia le foliga o le malulu o alalaupapa. I le faʻavae, o le Hormal Creves o loʻo faʻapipiʻiina pe faʻamautu e ala i le metotia metotia. Mo fesasiina o le taualoa o le fausiaina o le taualoa, o lona maualuga maualuga ma le malosi malosi e taua. O nei mea taua e fuafua, faʻavae i mea eseese, ae muamua o mea uma - mai le mamafa faʻapipiʻi i luga o le vevela o le vevela o le fausaga. I le matou maketi e tele ni mea manaia fou fou o lo o i ai.

Nofoia le taualuga

Anti-root ata tifaga delta-root parrier (dörken) mai le polythyleene e puipuia ai le malosi o le susu i luga o taualuga ma lautele laufanua ma lautele laufanua. Ata: Dörken.

Tele le taualuga ma fefaatauaiga taualuga togalaau

Nofoia le taualuga

O papatusi u oa xps n-III, lapoa 1250 × 600 × × 40-100 mm (mai le 400 rubras / ². Ata: Mursa.

Mo fanua lautele, o laʻau e faʻaaoga lelei fetu fetu i luga o taualuga ma le le manaʻomia ni tausiga faapitoa, pei o mea maimoa, faʻasoesa, fualaʻau faʻapitoa. Ole tele o togalaʻau e aofia ai le tele o ituaiga laʻau e feosofi ai, manaʻomia faifai pea: vai ma fafaga. E mafai ona avea o ni laufanua lafulemu, vaomatua, vao vao ma mea uma. Faatasi ai ma se fefiloi faʻatalanoaga i nofoaga ma lautele lautele, vaomatua poʻo laʻau o loʻo totoina ma isi sooga.

Nofoia le taualuga

Ata: "Bruns Park"

O le faiga o le taualuga o le taualuga ma se puipui puipui o le eleele ma lanumeamata lanumeamata o le TN-taualuga lanumeamata lanumeamata

Nofoia le taualuga

1 - eleele ma togalaau o le Greente; 2 - polofiti membrane worterter geo; 3 - Logiticroomiom V-Gr Polymer Mymbrane; 4 - Spal-Caulamas Wash PIR Slope Scm / SCM; 5 - Space-islanges Company PIR F / F; 6 - Faaanuina ai le Womprooft Bipol Epp; 7 - E tusa lava Phimina le Brimenikol Nu.1; 8 - Faʻamalosia le faʻapipiʻi o le tino. Ata: Tehtusefulu

Faaluaina papatusi

Nofoia le taualuga

O PIR o papatusi e gaosia e Phone-taele i itu uma e lua e ala i le fore, tioata Kerisimasi, faʻapea foʻi ma lamolemole poʻo le lamolemole. Ata: Tehtusefulu

Tele tufatufaina utaina e tupu i le taimi o le faʻapipiʻiina ma le faʻagaioiga o taualuga taualuga, ma le manuia le taualuga, o le tele o le taualuga o le faʻaluaina o le maa Cotton o D ARP RIFT). E i ai le latou tuʻufaʻatasia fausaga o se faigata pito i luga (fafo) vaega o le 205 kg / m ³ ma lalo (totonu).

E ese mai i le masani-lua-vaega nofoaga, faʻatasi ai ma le fesoasoani a se nofoaga tutusa o le mafiafia o le mafiafia o le vevela, faʻapea foʻi ma le faʻavavevave faʻagasologa e ala i le faʻaititia o le siʻitaga o le vevela. o le aofaʻi o le soʻona faʻaalu e le 2 taimi. Tau o le afifiina o Ruf Bafts D AVER / Expʻama ma papatusi lapoa 1000 × 600 mm, mafiafia 60-200 MM RANGESS mai 440 Rullas.

Nofoia le taualuga

O le vaipuna i totonu o taualuga o taualuga e le mafai ona taugofie i faatosinaga aafiaga, e sili atu le tumau ma talitonuina nai lo le fafo. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Leai se aoga

O se tasi o mafuaʻaga taua mo le faʻaititia o le tautua olaga o le fale mafolafola o le taualuga e fesoʻotaʻi ma le solia poʻo se mea sese o le spengan, ma o le faʻauiga o le paʻu. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o le sili sili ona lelei o le taualuga - a itiiti mai 1.5% ma le Orrrlon - mai le 3%. Le mafai ona faʻafefiloi (cerrazizite, perlite) poʻo le une sifi i luga (polyyyrene o le polystone, ceramzetine, pelitobebine O le isi auala o le faʻaaogaina o le malosi o laupapa o le pito i lalo o le polystyrene o le vai (xps) ma le tekhnonono o le carbon schot. O le seti o papatusi i se fetuutuunai o le 1.7% (papatusi a ma b), 3.4% (PASDS M O le a latou fesoasoani e foia le faʻafitauli o le faʻafafatu o sone ma faʻaititia le uta i luga o le faʻavae ona o le maualalo maualalo o mea. Ma o le isi, aveʻeseina o le vai susu i le taimi o le galuega i luga o le masini o slope, faaitiitia o galuega ma le faʻapipiʻi taimi o le taualuga. Tau o le afifiina XPS Borkikol Darbon Inwow Infor Shem, 1.7% Slope (teuina a), tele 1200 × 6 m

Nai lo le le mautonu o le tagi, o le vevela-teuina o papatusi a le lalolagi e mafai ona faʻaaogaina, ma e faigofie lava ona fausia se laʻei lamolemole o le taualuga mo le tafe vai.

Nofoia le taualuga

O le Ballast Gaive Seari, ma faʻamau i luga o le alavai o le alavai o le alavai, i le taupou e mafai ona avea ma faʻauma o le taualuga o le fale. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Papatusi PIR.

O le taualuga mafanafana, e aunoa ma se masalosalo, o le a sa taofia le mamafa o loo tu ai i luga ma o savali savali ma tautua mo se taimi uumi e aunoa ma le faasee, inzoha Koso. O le mea lenei o le augatupulaga fou e faʻavae i luga o polyenemio o le tino (o se tasi o ituaiga o faigata polyarethane o fuʻa). Na te leʻi aliali mai i le maketi a Rusia i le taimi ua leva, o lea e aoga le toe manatuaina o papatusi i luga o loʻo avea ma faʻafitauli o le vevela i totonu o le Interm Inters: λ = 0.021) K). A o papatusi a le pito i luga o le polystyrene fom λ = 0.031-0.033 w / (M. B /46 W / (M.D4 O le fausaga o mea o loʻo faʻatumuina sela tapunia i lalo ifo o le malosi o le fale kesi (mai le 0.016 i le 0.022 w / (M. O se fausaga i lalo o le ea. maua ai le maualuga lelei lelei ma sili atu le lelei o le fale vevela o lo o mautinoa maualuga le malosi o le fale maloloina e tusa lava ma sina mafiafia o le le mafiafia.

Malosiaga Sili e faʻamalosi ai ni PIR Bords faʻataga latou e faʻaaoga i totonu o faiga o faʻavae o le faʻagaioia taualuga, lea latou te faʻaalia ai le manaʻomia ai le faʻaosoina o uta savali. O le tau o le 1 M² ASmal Insulat PIR-CHAD F / F I le tele 2385 × 1185 mm ma le mafiafia o le 40 m rum.

Pir o se tasi o le sili ona tele o le sili-faauo fesootaiga. E i ai uiga e taua tele i le fausiaina o se fale tumaoti ma se fale mafolafola. Muamua, o le maualalo le vevela o le vevela o le pr plate faʻatagaina e faʻaititia ai le aofaʻi o le faʻalumaina ma le aofaʻi o le mamafa o le taualuga. Lua, o le tautua ola o ia mea na silia i ai le 50 tausaga le matua. E le fefe i le susu, e tumau i fafo, ae le mafai ona toso ese, pei ona taua tele, e aofia ai le taualuga, ia aofia ai i lalo o le mamalu nofoaga. O le mea autu pe a faʻapipiʻiina Papatusi o le unaʻiina o le fetuunaia ma le faaeteete o le tasi i le isi, ae le faʻatagaina avanoa, o le i ai o le vevela leiloa, faʻaʻaisa ma faʻavae o le faʻamaloloina. Ia manatua: PIR HIIIDID BLADID ON FRINURESE O LE MAFAI O LE VAAI, MA LENEI, E moni, faaitiitia manatu malamalama mai le galuega na faia. O le mea lea, o le aufaʻatasi e tatau ona tuu i luga na o le tutoʻatasi.

Vladimir Shalimam.

Taitaiina Technical School o le Benkol Company

Alavai o le alavai faʻapipiʻi i le faiga

Faʻafefea ona 'auai ma faʻamatuʻu le faʻagaioiga mafolafola fale? 10938_17
Faʻafefea ona 'auai ma faʻamatuʻu le faʻagaioiga mafolafola fale? 10938_18
Faʻafefea ona 'auai ma faʻamatuʻu le faʻagaioiga mafolafola fale? 10938_19
Faʻafefea ona 'auai ma faʻamatuʻu le faʻagaioiga mafolafola fale? 10938_20
Faʻafefea ona 'auai ma faʻamatuʻu le faʻagaioiga mafolafola fale? 10938_21

Faʻafefea ona 'auai ma faʻamatuʻu le faʻagaioiga mafolafola fale? 10938_22

O le saito o loʻo liligi atu i totonu o le sima sili ona faʻamalosia, sasaa le fusi, ufiufi i le lua vaega o le faʻaofuina o le susu o le vai (Tekncnick) geothonalick ua faʻatulaga. Ina ua faʻafesoʻotaʻiina le Rolls, o le pito i lalo geotextralelile ua vavaeʻese mai le faʻavae i le manaʻoga manaʻomia mo le "Discking" ma le pepa lea

Faʻafefea ona 'auai ma faʻamatuʻu le faʻagaioiga mafolafola fale? 10938_23

A o le mea fou o loʻo fausia laufanua i totonu o le umi ma puʻupuʻu itu. O lea na o le alavai o le "faifai pea", o le ausa o loʻo faʻamau le lipine taʻele

Faʻafefea ona 'auai ma faʻamatuʻu le faʻagaioiga mafolafola fale? 10938_24

Ma geothextile - lua- poʻo le faʻaluaina o le fusipaʻu mo geothexles, maua atoa le faʻamama vaega

Faʻafefea ona 'auai ma faʻamatuʻu le faʻagaioiga mafolafola fale? 10938_25

Mo le Ballast vaega (mai le 40 mm), o le fatu o le 20-40 mm vaega ma mamafa o le 50 kg ua faaaogaina. E mafai ona faʻauma i luga o le taua-palufa o le taualuga, ma pe a faʻaaoga i le iliili, e tuu i totonu o le ceramoc tiles poʻo se polokaina

Faʻafefea ona 'auai ma faʻamatuʻu le faʻagaioiga mafolafola fale? 10938_26

Ata: Tehtokikol (5)

  • 3 auala o le ita o le pueina o taualuga

Faitau atili