Faʻafefea ona faʻalautele le tautua o le olaga o le faʻavae o le pito i lalo: 8 metotia

Anonim

I le matou atunuʻu, o le lipine ma le palu-vali faʻavae e masani ona masani ai, lea e faʻaalia ai se masini o le omea (muamua fola fola). Matou te taʻu atu ia te oe le mea e fai ina ia avea ma lenei mamanu ona o oe i le umi e mafai ai.

Faʻafefea ona faʻalautele le tautua o le olaga o le faʻavae o le pito i lalo: 8 metotia 11083_1

1 tuuina atu Ventilation i lalo ole eleele

O le mea lena, tuua le faavae i le puipui o le faavae. A fuaina i latou, o loʻo taulai atu i nisi taimi i le SP 54.13330.2011 (o le toe faʻafouga lomiga o snip -01-01-2003 i luga o puipui I le aofaʻi o le aofaʻiga o le itiiti ifo 1/400 o le malae o faʻapitoa i lalo o le eleele poʻo le potu i lalo, ma mea tutusa o loʻo i ai i le tino o fafo. O le vaega o le tasi oloa e tatau ona le sili atu 0.05 M2. " Naʻo le fia tautala i fale mautotogi e uiga i fale mautotogi i lalo o le eleele lalo ole poloketi e iai le malutuʻu ma puipuia mai le susu.

I totonu o le fale tumaoti ma se vai o loʻo i lalo o le eleele, o le vaega o le ventipela, e manaʻomia e faʻateleina ai le itiiti ifo i le 1/200 i le fale o le 8 × 10 m, o loʻo fuafua e faia e 0.4 m2 pe sili atu). I le taimi lava e tasi, e matua taua le amanaia o le matagi Rose (faʻatulaga le vaega autu o le gaosiga mai le sone ma leeward itu i tulimanu, i lalo o le ericks, i lalo o le eʻoaʻo ua tapunia ma shainless steel lattilis.

Faʻafefea ona paʻu i lalo o le eleele

Gaosiga o le tuʻua i totonu o puipui i fafo o le faʻavae o le faʻavae ma i luga o le gutu. Ata: Malie Fale

2 moe moe i lalo o le oneone

I le Swompy Sowere, o le eleele lalo e tatau ona faʻatumuina i le oneone-kamuta oneone o le sili atu 25 cm. O le spillary aafiaga o le oneone ma le le fiafia i le eleele. Ina ia mafai ona "faʻafesoʻotaʻi le manuia", e manaʻo e teu i luga o le oneone ma se vaega mautu o le Hydropara e faʻaaogaina mea - i le itiiti ifo polythylene ata.

Faʻafefea ona paʻu i lalo o le eleele

A faʻatino se faʻavaʻa o se faʻavaʻa, e taua aua le galo e tipi ese le paʻu i luga o pepa faʻapipiʻi. Ata: Kostroma Team

3 isolath luga 'utupoto

O loʻo i lalo ifo o le pito i luga o le 'au e sili atu ona tuu i lalo o le faʻavae o le Faavae (ma le lagolago) ma lagolago lagolago. O le faia o lenei, faʻaaoga paketi kesi e lua o le faʻapopoleina o le vai o le vai (hydrohotholiv ma le Analogs) i luga o Bitmen-Polyman Mayoun-Polymer Mastuc.

Faʻafefea ona paʻu i lalo o le eleele

1 - oneone tagavai, 2 - Sourt Sourpiting, 3 - koluma faaupufai, 4 - sipuni umu, 5 - "Paorate" STARA. Ata: V. Crigorieva

4 Puipuia laupapa laupapa mai le soli

O kilia laupapa o le sili atu i luga ma cranial pa (luga o latou taoto i luga o le fola e tatau ona puipuia mai le liligiina o le 2 mm. Mo lenei, o loʻo faʻaaoga i lalo le 'eseʻese 2-3: ma e le manaʻomia le fufuluina o le, ae pe a le fesoasoani a se smoray. O le iʻuga lelei ua ausia i le faʻatonutonuina o le suauʻu na faʻaalu ai le suauʻu. O le isi filifiliga o le faʻaogaina o le uʻamea uʻamea, ae e fesoʻotaʻi ma le tele o le siʻitia o tau (oloa mai le uamea o le a tau le tau 5-6 taimi sili atu nai lo Brusev pe ulufale).

Faʻafefea ona paʻu i lalo o le eleele

Swel fola ato o le a sili atu le tele o le a sili atu le aoga pe a e ufiufi i latou i se tele o varnish. Ata: V. Grigorieva

5 faia le ata e le mai i laupapa

E matua manaʻo e faʻamalosi se mea leaga mai laupapa, ae mai le mea e tetee i le faʻataʻamilomilo, pei o le sima - chhemboard. I le tulaga o sisi, o le eleele lalo ifo lea e soloiesea le ata lafo, lea e le pasi. O le iʻuga, o le faʻamafanafanaina o le ola i totonu o le fale faʻaitiitia ai ma tau o malu o loʻo faʻateleina.

Utupoto

Fafie Boods puipuia mai le feeseeseai ma affisfotics. Ata: SmigagO.

6 Aua le tapunia le oloa mo le taumalulu

Leai se mea e leai se mataupu, e le mafai ona puipuia taualumaga mo le taumalulu e puipuia mai le malulu, e pei ona masani ona faia i aso tuai. O le mamanu o le tumutumu e mafai ona lafoina tele latou te le mago ma i le ogatotonu o le taumafanafana - o le a lagona i totonu o le fale, o le ai ai le manogi leaga.

Faʻafefea ona paʻu i lalo o le eleele

I le utupoto na faʻatagaina e vavae ai avanoa mo le gaoia o fesoʻotaʻiga, ae o le loloto o ia fale e le tatau ona sili atu nai lo le mafiafia o le utupoto. Ata: IzBadeluxe.

7 tuuina atu avanoa i lalo ifo o le eleele

Faatasi ai ma le maualuga o le pito i lalo sili atu nai lo 0.5 m, e fautuaina le faʻaaogaina faigofie i lenei avanoa mo le toe iloiloga, tausiga ma le toe faʻaleleia o le faʻavae o le laina i luga o le laina ila. E sili atu le faigofie atu i le taimi o le faʻasologa o le pito i lalo o le utupoto, pa faʻaseʻe ma le galugalu o le taimi e alu ese ai, nai lo le siiina o le taʻele o le laupapa uma.

Faʻafefea ona paʻu i lalo o le eleele

O le faʻafitauli o le faʻafitauli o le faʻavae o le fola o le fola o se mumusu o utupoto ma le fausiaina o le faʻamasinoga faʻavae, pei o le lipine-stab poʻo faaputuga. Ata: IzBadeluxe.

8 fur i le pito i lalo o le eleele

Faʻatasi i le tausaga, e manaʻomia le susunuina o ni tamaiti lau susuga a Susulu, lea e mafai ai ona e faʻatau i maketi o lapisi. Efuefu pamu o se auala aoga o se auala aoga o le lafo atu o mald mush potu.

Faitau atili