Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule

Anonim

I luma o tagata uma na filifili e ufiufi le taualuga o le atunuʻu fale ma se shumonible bitgonis, o le fesili le fiafia e tulaʻi mai pe a filifilia se mea faʻapitoa?

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_1

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule

Ata: Tehtusefulu

Ole tele o tagata faʻatau e masani ona fiafia i le lanu e talafeagai ai, i le "conly" tipi "o ogalaau ma le tau o le talau, o loʻo amata mai le 250 i le 270 i onapo. mo le 1 m2. Ioe, o nei fuainumera uma e manaʻomia ma taua, ae le lava le mauaina o se sili-lelei-lelei uiga lelei ma tisai i le taualuga.

O le filifiliga sili ona lelei e mafai ona mafaufauina o se oloa ma se vaega o uiga. O le mea moni, o foliga ma taugofie ona talitonuina, ma i le tutusa taimi le talitonuina, tau o le tau, agamalu o le faʻapipiʻiina, e aofia ai i le saogalemu o le atunuʻu, e aofia ai ma le saogalemu i le 2015 32806 -2014 "Fules Bitminius". O le filifiliga o le a sili atu le agavaʻa pe a e faʻamanino ai tagata faʻatau ma faʻataʻitaʻia a latou tali i fesili nei.

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule

Ata: Tehtusefulu

  • Matou te filifilia le taualuga: 3 fesili autu ma iloilo o mea

1. Faavae i luga o le aotelega o le pamu o le pale?

O le taimi nei, o loʻo i ai le malae autu o le maketi i le lua ituaiga o laʻau mo le gaosiga o le lio paleti. O lenei o le okaina o bitsumen ma sbs-suia. O a a latou eseesega? Oxidized bitsumen ua mauaina e ala i le faʻavaeina o le faʻavae (oxidiction) o le tele o le tele. A maeʻa, ona Ia faasaga mai le faʻafafafanau i le faʻamalieina o le Toefaaʻiatasi i le 90 äñs, o le a lau vaʻai i ai, tele. Ma o le maualuga o mea e mafai ona faʻatagaina ai le faʻatuatuaina o le pito i luga o le slingle puipuia ma teuteu vaega o le maa. E le o se mea na tupu i le lofituina o le tele o laʻau feololo i la tatou maketi e faia i lona faʻavae. Ae peitai o loo matou matauina i le itu i matu lata: Ua iʻu lava ina matua le mautonu le maile-pintin le malosi e fetuunai ai feoaʻi. I itulagi ma le le lelei o le tau, e aunoa ma le tele o le vevela, o le a tautua umi (o le tusi tusi i luga o mea i le taifau o tagata e taunuu ile 60 tausaga).

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule

Ina ia mautinoa le maua fua o timuga o timuga mai le taualuga, e manaʻomia le faʻamamaina o le alavai ma malie a o pupuni. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Polymer sbs-rateifiers (styrene-stylene-stylene poʻo le paʻu o le tino) e faʻalauiloaina o le shest-formrene-stylene o le polyrene o le polyrene. O le fasimone o Agnumtona ua faʻaititia, o loʻo tupu aʻe le faʻavavau, ma, o le mafuaʻaga, o le amanaia o le taualuga ma tautua le ola ua faʻateleina le ola. O se tagata agavaa sbs-suia bitsumen tumau le vevela vevela i le 100-110 ° c ma susulu i le vevela i luga O le mea mulimuli ua ou faʻatagaina ai oe e maitauina ma le manino le fale ma faʻafefeteina le taualuga i le malulu vaitau, e aunoa ma le lafoina o le galuega seʻia oʻo i le tautotogo. Peitaʻi, o le Tau o Tipili o loʻo faʻatatauina ai le aotelega'himen, faʻatusatusa i le mea i luga o le omea povi, i luga ole 20, ma le 100%. I totonu o tagata gaosi eseese o le faʻapipiʻiina o le taʻele, o le laina, e pei o se tulafono, e aofia ai mea i luga o le povi ma le sbs-suia binumen. I soo se tulaga, ia fai le filifiliga saʻo, e tatau ona e fesili i le tau o le vevela e ono feteʻenaʻi ma sili atu.

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule

O le interricte, o le sili atu o le faʻatulagaina o le taualuga ua maua ona o le fefiloi o basal ballets valiina i lanu eseese. Ata: kutepal.

  • Faapipiiina o le fetuutuunai fusifusi faia-oe-oe-oe: sitepu-e-sitepu faatonuga faatonuga

2. O le a le maualuga o le faavae mai le tioata o le tioata?

O le malosi o le palu e iloa ai le malosi o le vaega o le tioata o tioata. I mea sili ona maualuga, o lona malosi e le itiiti ifo i le 100 G / M². O lenei faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai le faʻasalalauga o loʻo avea ma mea faʻapitoa ma mea faʻapitoa i oloa. Afai e leai ni faʻamatalaga i totonu o le faleoloa, e aoga le ulufale atu i le ofisa o le 'upega tafaʻilagi a le gaosi oloa ma o loʻo i ai le masani ai i le faʻamaumauga o faʻamatalaga i luga o se ata faapitoa o le Tile. O nei mea taua, e pei o se tulafono, aua le sili atu i le 125 G / M2. O le sili sili ona lelei e le faʻatagaina ni bitmumen pe faʻafefea ona faʻamama le faʻamalosiina o le vaega.

Mo fale tupe o le a galulue ai i le tele o tausaga, matou te fautuaina e filifilia se paʻu fetuʻutuʻunaʻi i totonu o le sbs-force binamen. Lona aoga tele - tumau. E le gata i lea, e le mafai ona faʻaoʻoloto ma mafai ona faʻaoʻo atu e aunoa ma le faʻaumatia nai lo mea o le povi okitized. Lenei mea e te maua ai le taua le aoga pe a faʻapipiʻi le taualuga, o loʻo faʻamalosia ai ogalaau e faʻamalosia ai le tino. Mea iloga mea e faʻavae i luga o le okatiti o le povi ma sbs-suia faigofie. Lava e ave le lua faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻi i ou lima. O le lona lua o le a sili atu le palasitika i le mea muamua, ma ia e iloa ai le eseʻesega, e le manaʻomia le avea ma faiaʻoga.

Oskana Domirieva

O le ulu o le maketiina ma faʻasalalauga faʻapitoa e tufatufa atu i le puʻeina o le kotepal, tilcor, reanuna i le gensian federation

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule

Gons o le fetuutuunai o laʻau mama e talafeagai mo le ufiufi o taualuga o soʻo se fetu o ni foliga: mai le faigofie duplex i luko, cormisties ma isi vaega. E ui i lenei, o le aofaʻi o otaota i le taimi o le faʻapipiʻiina o le a faʻaititia - naʻo le 5%. Ata: Teola.

3. O a mea o loʻo avea ai le nofoaga puipuia ma le faʻatonutonuina o le paʻu o le paʻu ma pe faʻafefea ona tausia luga luga o luga?

Mai le aafiaga o le ultraviolet ray ma masini faʻaʻaisa, o le susu susu manogi puipui puipui le tusi uila. I lenei tulaga o le masani masani slele ma basalt cranfalate. O le faʻafanua o loʻo valiina i se vailaʻau, ma i le aluga o taimi, o ona foliga e mafai ona tautau ai. Basilt Granules mauaina lanu i le tau fesuiaʻiga i le vevela vevela, ma tumau le suia i taimi uma o le taotoga o le taufaataloga. I se faʻaopopoga, o le banult grant e sili atu le "faʻataʻamilomilo" i le binumen, faʻateleina ai le matagofie o tuitisi ma ana tautua olaga. O lenei le mautonu minerale i luga e puipuia ai le taualuga mai le afi pe a oso mai le ogaumu poo le afi afi.

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule

O le taualuga o le taualuga na faatelevaveina le malu

E le gata i lea, o le a tuai i le taualuga o le taumalulu saina le kapopo i luga o le taualuga, taofi le vevela i totonu o le fale, ma i le tautotogo o le a faʻaleagaina ai le vaituloto ma O laau momoni ma lata ane. A o le i faʻatauina le paʻu, e le manaʻomia le siakiina pe o le a le saoasaoa o le spryle o loʻo teuina i le bonumen vaega. Lafo lou lima ese faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga ma faʻatusatusa pe faʻafefea granles e faigofie ona vavaeeseina. I le taimi lava e tasi, ia manatua lena mea i le taimi na faʻapipiʻi ma i le muamua tausaga o le faʻagaioiga o loʻo i ai se vaifou masani o le vaipuna o le agamalu, ae le sili atu nai lo 10%.

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule

O le faʻavae i lalo o le faʻaeʻeina o shingles o le fetuʻutuʻunaʻi o loʻo faʻamamaina ai e tatau ona mago, mautu, malosi ma lamolemole. O isumu i le maualuga o le oss poʻo le fsf e le tatau ona sili atu i le 1-2 mm. Ata: kutepal.

4. E fia tausaga o le pisinisi, aumai ai le tafi maualuga, ma o le a lona uiga o lona gaosiga?

Vaʻai totoʻa i le faʻailoga e iloa i le itu o mea mataina o laʻau laʻau, i le pisinisi e faʻamatuʻu ai. Aua neʻi e paie e alu i le nofoaga o le laau, saili mafuaaga o loʻo i ai (i Rusia poʻo le mea o lona uiga o lona gaosiga. O kamupani talavou e maua ai ni fusi i lalo ifo o le 5 tausaga le matua e maua ai se olaga faʻamaonia e foliga mai e le masalomia.

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule

Tn-shinglas classic system mo se malulu malulu. 1 - fetuutuunai ato bilenool shinglas; 2 - Anderep faasologa o le kapeta; 3 - laupapa laupapa (OPT (3, FSF); 4 - seasea totogi; 5 - O le vae o le rafter. Ata: Tehtusefulu

Faʻalogo atu i le tele o mea masani o mea: tapuni ma iʻu ai le kapeta, mastic, masms ma membranes. O le tele o vaega o vaega - o se faʻailoga o se faʻataʻitaʻiga ogaoga e galue ai. Faʻalogo i fautuaga a uo na filifilia le taʻele o se ituaiga ma sa ia faʻatalitonuina lona uiga mo ni vaitau. I totonu o le tele o mea e maua ai le taualuga o le taualuga o le Theottokiol kamupani. Na amata e ia le tuʻuina mai o le fusi apa 'apamau i lalo o shinglas ituaiga i 2000-2003, ma i le aso o le faʻavaeina o le gaosiga o le 50 miliona mea i le tausaga.

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule

Ata: Owmen Corning

O le ato pito ese muamua o Tokla Corporation na aliali mai i le 1976. Ile taimi nei, i lana teugatupe 14 o tagata e faia ni pisinisi a le au tau a falefaigaluega e 73 atunuu. O le talaʻaga o le laʻau mo le gaosia o le faʻaogaina o malu malu ma fetuu Keatepal na amata i le 1949. i le ono sefulu tausaga, o loʻo tulaʻi mai ai le manaʻoga o le lautele ma rusia. Ole tele o vaega o le gaosiga o le fale gaosi oloa "CRZ" i ai le 48 tausaga o le poto masani i le gaosiga o taualuga ma mea gaosi oloa, o loʻo iai ma le fetuutuunai taulepafu.

O laau o le Ruflex, o se vaega o le Asosi "Diana", na amata loa ana gaioiga i le faʻalauiloaina o ni laʻau tutusa ma vaega mo ia. O le filifiliga o le tagata taitoatasi. O nisi tagata faʻatau e masani lava i taimi uma ma o loʻo faia uma oloa faʻatau atu. O isi o loʻo taumafai e faʻatau mea ma le sili ona aoga tau talafeagai ma uiga lelei. O se tasi o le taua taua o le Rusia fetuʻutuʻu o se tau talafeagai o se tau e leai ni tiute faʻa-aganuu. Peitaʻi, e faʻamalieina ai le tele o le taulaga o maketi ofo oloa mo tofo uma.

Faamolemole ia matau ao leʻi ooʻaina pallets ma fetuʻutuʻunaʻi o laʻau, e manaʻo e teu i le potu tapunia mumu, i tulaga e mautinoa ai le saogalemu o le la. O le mea moni o loʻo i lalo o le pito i lalo o le matamuli o loʻo i ai o le kelu o le kuli o le ale. O meatotino o loʻo faʻaalia i le vevela maualuga. Teuina i totonu o le nofoaga puipuia mai le la i le la, e puipuia ai le vave susulu o le tasi i le isi. O lenei faiga e tatau ona amata pe a uma ona taoto. Ona faasolosolo lea ona faasa ona saga le au a le au a le au a le au a le au a le tagata.

ArtyMom Azarov

Faapitoa tomai faʻapitoa o le uaea "chtage ma maualalo-tulai mai o le fausiaina", itulagi Moscow, Selkinokil Company

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule

Fetu fetuʻutuʻu o le Cologne Collengs, o le Brold Line (Döcke Pine), tasi-Sounter (387 Rubles / M ²). Ata: Döcke Pie

  • Faamama le taualuga mai le Moss ma le Mod: Fautuaga ma o lona uiga

5. O le a le upu faʻatagaina i luga o le paʻu o le pale?

I le taimi lava e tasi ma le mauaina o le biomonius pale, e tatau ona maua e le tagata faʻatau le tusi faʻamaonia ma faʻamatalaga faʻamaonia i luga o le mea (suafa, numera o le tagata faʻatau (igoa , tuatusi, telefoni, fio sui, saini saini). E le gata i lea, o le tusi pasi e tatau ona tusia, lea o le a latou faʻatau ai le tagata faʻatau o le a mauaina se taui, pe toʻa o le a le ituaiga. A faʻapea o le tagata gaosi oloa e maua ai le ola aitalafu, ae o loʻo ulufale mai ai ma iai e faʻafesoʻotaʻia le tulaga faigata - e le manino, e le mafai ona avea ma mea taua.

E aoga foʻi ona mafaufauina le mea moni e le faʻaaogaina e le tagata talosaga i ni mea ua tupu o se taunuuga o le faʻasoasoaina femalagaaʻiga, tautua mo le soloia o le fale , mala faalenatura ma isi faamalosia se malosi. E ui lava o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le faʻaleagaina o mea ona o le solia o le gaosiga o le gaosia tekonolosi, o le tagata gaosi oloa atoa. I le taimi lava lea, o le vaitaimi o le faamaoniga aloaia o le tauaofiaga o le tauatala mafai ona umi: mai le 5 i le 60 tausaga.

  • Mai le mamanu i le taualuga: O le a le taualuga e filifili ai mo le fale

I luga o le tusi

Ia o le falestic sa mafanafana lava, e tele ulutala i le taualuga o le mau. O le ausa a le au papupuni o loʻo i lalo o latou e puipuia mai le tuiina o le susu mai le laʻei. O le maileia o le slimbrane i luga o papatusi e puipuia ai le tau o le vevela i fafo o le potu ma meaaoga i le galuega faatino o le 'au i fafo. O le paʻu o le paʻu e maua ai le fufusi, tumau o le atoatoa o le system ma se foliga manaia.

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_16
Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_17
Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_18
Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_19
Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_20
Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_21
Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_22
Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_23
Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_24
Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_25
Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_26
Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_27
Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_28
Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_29
Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_30

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_31

Tung Tango Aoina (Barnonokil Shinglas), tasi-vaega (421 Rullas / M² HE² Ata: "Tekhnonokol

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_32

Tipi o le aoina "antik", faasologa "otooto" (aisa), tasi-vaega-vaega (465 rubles / m ya). Ata: ICPal

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_33

Tile Aofai "Western" (Centinokol Shinglas), lua-vaega (1201 Rullas / M²). Ata: Tehtusefulu

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_34

Tetris Pule aoina, faigofie faasologa (döcke pai), tasi-steater (277 Rullas / M²). Ata: Döcke Pie

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_35

Tile Aofai "Contient" (Barninokol Shinglas), tolu-vaega (1735 Rubles / M²). Ata: Tehtusefulu

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_36

Tile "Silver Colral" Aoina o le Alualu i luga (Keatepal), tasi-vaega (636 Rubles / M²). Ata: kutepal.

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_37

Tile Aoina "Kolchuka", Faasalaga faigofie (Döcke Pine), tasi-vaega-vaega (310 Rullas / M²). Ata: Döcke Pie

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_38

Tile Aoina "Clare", faasologa "otooto" (ICopal), tasi-vaega-vaega (465 Rullas / M²). Ata: ICPal

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_39

O le aoina o le "Country" (Barninokol Shinglas), lua-vaega (449 Rullas / M²). Ata: Tehtusefulu

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_40

Faʻaitinimal Tile "Tyxy" (Keatepal), tasi-vaega (406 Rullas / M²). Ata: kutepal.

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_41

Tile Aofai "Alaska", Norrdland Caries (Teola), nofofua-vaega-vaega (480 Rullas / M²). Ata: Teola.

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_42

Tile Aoina "Flanmeco" (Barninokol Shinglas), tasi-vaega (421 Rubles / M²). Ata: Tehtusefulu

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_43

Tile "Futuou", pito i luga shangle faasologa (Teola), tasi-Sounter (255 Rullas / M²). Ata: Teola.

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_44

Tile Aoina Maota (Keatepal), Alberti lanu, lua-vaega (838 Rubles / M²). Ata: kutepal.

Auala e Filifili ai Springs Shiememen Tiule 11665_45

Tile Aoina "Croshn", Faasalaga faigofie (Döcke Pine), nofofua-vaega (336 Rullas / M²). Ata: Döcke Pie

  • O le a le taualuga e sili atu mo le faletaavale: Filifili le mamanu ma le ituaiga o taualuga

Faitau atili