Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni

Anonim

Talu ai nei, o mea e fiafia ai fale maualalo i luga ma le fale mafolafola ua tupu.

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_1

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_2
Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_3
Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_4
Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_5
Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_6

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_7

O le taualuga taualuga o loʻo manaʻomia i le modular fausiaina. I totonu o lelei o lenei metotia e tatau ona taʻua o se tau gafatia ma le maualuga o le tau, faʻapea foi ma le ono mafai ona faʻaopopoina faateleina i lona eria

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_8

Ma le mafiafia o le sili atu o le vaega o le lafulemu i luga o le taualuga, vaomatua ma laau maualalo e mafai ona tupu

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_9

I luga o le taualuga o le taualuga, pei o le tulafono, tuʻufaʻatasiga o nofoaga laufanua ma tagata savavali o loʻo savali mai le palu poʻo laupapa

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_10

I le pasiaina o iunite o moli moli, flie paipa ma ventkanals o loʻo faʻatulaga le maaa o alavai

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_11

O le vai susu o loʻo laga i luga o puipui, papeta ma paipa i le maualuga o le itiiti ifo o le 30 cm

O loʻo faʻamalosia e le au tusiata ma atiaʻe nei fale le masani ai o loʻo mafai ona e faʻaauauina ai le ata vaʻai poʻo ala mai foi o se mea moni tautau. Ioe, i faiga masani e aliali mea e sili atu faigata nai lo le manatu faapito.

O le ata o le laʻau mafolafola e mafua ai le tele o fesili e faʻatatau i lona aoga, filifiliga o mea mo faʻamalosi ma le toto, faʻalapotopotoga vai, faʻamalosiʻau ma gaioiga o le taualuga. Saili ia i latou tali e le faigofie. O le mea moni o le tuufauga a le atunuʻu o loʻo galue i le fanua o le falelotu ma le atunuʻu o loʻo lauiloa mo le sili ona lauiloa o taualuga, e masani lava latou te leʻi mauaina.

  • Taiala e ituaiga o taualuga i fale nofomau

O le tau o mafolafola taualuga

O lenei taimi ou te mafaufau ai e tosina atu ai i le mea moni e itiiti ifo nai lo le fuainumera, ma o lea, o le a taugofie le galuega. Peitaʻi, o lenei faʻamatalaga e aoga mo itulagi ma se mafanafana mafanafana ma le maualalo le kiona uta, e ui lava i lenei, pe a tatou talanoa e uiga i le taualuga. I le ogatotonu o Lusia o le faʻamautinoaina le faʻatuatuaina ma tumau o le taualuga mafanafana, e manaʻomia ona faʻaaogaina ni fofo sili ona taugata inisinia.

Tama i luga

I le mataupu faavae, pe a fausia le tumutumu, e mafai ona e faʻaogaina se tuʻufaʻatasiga o utupoto (laupapa, uamea) ma feaveaʻi talaaga. Ae ui i lea, e le fautuaina tagata atamamai e faʻaaoga ni laupapa laupapa (ma le tuusaunoaga o le lvl-taimi ma le koluse o le kiona e sili atu 1.2 KP) - O lona uiga, o le tele o le teritori o le Federan Federation. O le taualuga o le tumutumu o le steel 2-axis o loo i ai ma le faʻataʻitaʻi o le fola ma se galu maualuga mai le 60 mm ma le mafiafia o puipui o le sili atu i le 6 MPA. A o le tulaga lautele, e le gata i lea o se simane, ma ua seasea lava ona faʻaaogaina i totonu o tagata taʻitoʻatasi. E sili atu ona talafeagai le faʻaogaina o le fola atu o le faʻatulagaina o se faiga o le le soʻo se mea e le mafai ai, e le faaleaogaina le manaʻoga e fau se faʻatulagaina faʻavaʻa.

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni

Ata: "Fanua a le Tusitala"

E aliali mai o le 1 M2 o le mafolafola sima poʻo le pulupulu pupuʻe, o le tauaveina o le malosi o le kiona o le a faʻaoʻo atu ai le mamafa o le kiona. O le eseʻesega i le voluma o le fua o le faʻaleleia o le feutagaiga o le faʻalumaina ona o le mea moni o le sili atu taugofie o le maualuga o le taualuga e manaʻomia mo le fale mafolafola. O loʻo iai pea le faʻamoemoe e sefe i le taualuga, pei o le, o le polyrim i le sili atu o le osofaʻiga o loʻo lelei i luga o taualuga, latou te le taugofie). E le manaʻomia le faʻatuina o le kiona, ae leai le taualuga o le fofo ma le alavai alavai e le mafai ona faia. Afai e te taumafai e faʻaititia tau i luga o le faʻatatau, o le a vave ona totogi le manaʻoga e toe faʻaleleia le taualuga i le 10-15 tausaga uma uma 10-15 tausaga uma.

O le tumau o le fale mafolafola o le taualuga e faʻalagolago i le tomai o le tauaveina o le mea e fai ai le faʻaaogaina o le gaioiga e aunoa ma ni suiga taua

Mulimuli ane, e tatau i totonu o tumutumu o taualuga e talafeagai na o fale i onapo nei - ma se vaega tele o Shizeling ma le lavelave o mea lata mai. Ma le isi o le a le toe sili atu le taugofie.

  • O le a le taualuga e sili atu mo le faletaavale: Filifili le mamanu ma le ituaiga o taualuga

Luga o se faavae mautu

O se tulafono, i le maualalo-tutu-fale-fale, o le mafolafola taualuga o le ova o le sili atu o se muamua po o le monolithic malosi sima. Faʻamalosia papatusi sima (PB, Memlows PCs, pv, etc.) e mafai ona ofi atu i luga o le umi o le 9, 9 pe 12, o le faʻailoga mulimuli i lenei maka. ). E mafai ona avea o latou "faʻavae" mo soʻo se tamaʻi paipa, e aofia ai ma le pito i luga o le palu poʻo le eleele lafulemu. Peitaʻi, mo le faʻapipiʻiina o le ata, o le a talafeagai ai i le tuʻuina atu o le vaʻai i le loli o le loli (aʻo uʻamea uʻamea ma le fola o le flanders). O le loloto o le faaeega i luga o le puipui e fuafua i mea o le mea mulimuli - mo se faʻataʻitaʻiga, mo piliki, o lenei faʻatusatusaga e tatau ona tutusa ma le mafiafia o le ipu. A o le i alu ma le faʻapipiʻiina o le taualuga, e taua le tapuni o soʻotaga o elemene ma se vaifofo ma faʻaopopo ai le faʻamaufaʻailoga ma se lanu uliuli polymer libbon.

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni

Ata: Arbo.

O le lelei tele o membranes e faʻavae i luga o le paʻu o paʻu - latou te taofia ai le mumusu i le vevela vevela, o le mea lea, e mafai ona oloina i le taumalulu

Faʻavasegaina o laʻau mafolafola

O taualuga taualuga e vaevaeina i le le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina. O le muamua e na o le pau mo le toe iloiloga, puipuia ma toe faaleleia; Mo le mafuaʻaga lea, o le taualuga faʻamafanafana ua faʻauʻuina i luga o le osofaʻiga i le osofaʻiga. O le taualuga o le taualuga i totonu o le malumalu e tele lava ina ia masani ona avea ma terorace, o lona ono mafai ona faataatia e tatau ona faataatia i ai, ma ua mamanuina le faʻavaeina o avega. O le eseese o le faʻaaogaina - taualuga ma laufanua, vao i luga o le autu vevela-hydro-faʻaaogaina keke ma le staf vaega; E masani ona faʻatulaga i luga o auala ma se tulaga mo faʻafiafiaga. O le taualuga faʻapipiʻi e tatau ona maua ma se auala faigofie, mo se faʻataʻitaʻiga, mai se tuuga o femalagaaiga.

O le Monolithic Zh \ B O le Overlap e fausia mai le mamafa sima faʻaaogaina se faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, mai le opcket-jacks) poʻo le le faʻatulagaina). E faʻamalosia e le lua-pe fa-le-maualuga o le uded faʻavae mai toʻotoʻo ma le lapoa o le 12 mm. O fuaitau o le monolithic ipu e le faʻatonutonuina (faʻatusatusa i le 'au a le atunuʻu), o loʻo maua ai le saʻolotoga o tusiata pe a pule i le fale; O isi tulaga lelei o le le lava o le ieala, o se faʻatusatusaina faigofie o le masini o le pasi iunite (chimney, ventkanalov) ma le sili ona lelei tulafono).

  • Faʻafefea ona fai se faapaologa ma se faʻaaliga i se fale tumaʻoti (33 ata)

O le taualuga e puipuia mai le malulu ma le vevela

I le vaega maualalo-vaega, i le faʻaaogaina tele o fale femalagaiga i luga o le ea, aua o le galu e manaʻomia tele tau ma solia ai le tusiata o le fale. E tatau ona puipuia le taualuga mai le malulu malulu ma le vevela vevela. I lea tulaga, o le aofaʻiga o vaega o le laʻau o le laʻau o le vevela vevela o loʻo i luga o le pito i luga o le feaveaʻi fausaga (i le papa e masani ona i ai i le va o rapters). Afai e te faʻamafanafana le potu i lalo, e mafai e le DeW Popo ona suia i le mafiafia o le tulaueleele, lea o le a oʻo atu i le faʻaititia o le tautua olaga o le olaga muamua.

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni

Ata: Tyttan.

Mastics e tatau ona faʻaaogaina muamua i luga o taualuga o se lavelave faigata

E pei ona o le 'autau, o i latou o matua. Lava ia e fai mai na o le spoth 17.13330.2011 Sili atu nai lo le 40 "Faiga" ua tuuina atu. I le taimi lava lea e tasi, Kamupani - kopiina o ofu gaosi e ofoina atu fofo fou mo afi fou. Ae peitai, latou te pepelo pea i se tasi o le lua manatu manatu - faʻaleaganuʻu pe faʻasaulotoina.

Polokalame o mea taua o le masini "Tehtonkil"

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni

Ata: "Tekhnonokol"

"Tn-Tuitiaga Terrace": 1 - overlapping; 2 - Vaofisazoiner; 3-5 - EPPS (e aofia ai ma le gagana--fausia vaega); 6 - Glassball; 7 - Agilucroomiop V -R Membrane; 8 - geothoxille; 9 - Tile i le Lagolago

O le tu masani masani i tulaga masani o ni faʻamatalaga: o le vaprar parrier ata (polychepylene, polythylene, alu, o le faʻamalosiʻau o le malosi o le Le itiiti ifo 30 KPA, tasi pe lua le vaega ma le mafiafia o le 200 mm. O loʻo i luga o le vaega o loʻo i luga (faʻataʻitaʻiga, mai le polythylelei ata), e tusa ai poʻo le mea e faʻamalosia ai zoom-raine o loʻo sasaina (o le ogatotonu o le e tafe ai vai). O le faʻamago mago e fai ma o le faavae mo se faʻasolo poʻo se mea faigaluega susu.

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni

Ata: "Tekhnonokol"

"Tn-Ter-Torlang Green": 1 - overspepping; 2 - Otkladka mai le taparamoli; 3 - Faʻamalosia le Faʻaliga; 4 - bitgonaus primer; 5 - "Tekonolosi epp"; 6 - "Tekonolosi lanumeamata"; 7 - geolemu; 8 - EPPS; 9 - Memrane worterter geo; 10 - Fale lafulemu

Isi filifiliga e mafai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻafetaia o le faʻasoa e mafai ona tuʻuina i le pito i lalo o le keke; I lea tulaga, o le taualuga e faʻamautuina ma le maʻaʻa mataina, o fusi palu i luga o lagolago poʻo ni fale faʻapitoa. O nisi mea, tatou fai atu le polokalama "Ruf Bland" (Rockwol) po o Tekhnonokol Master, ma le latou fefaʻaAiga: O Papatusi e le mafai ona faʻafefeteina.

O le taualuga o le taualuga e tutusa: I totonu, o le auvaʻa e teteʻe i le tumau o le faʻaaogaina o le vai (pei o se tulafono, exprudd polystyrene fomu. I le taimi lava e tasi, o le mea mulimuli o loʻo puipuia mai le faʻaleagaina o masini ma o loʻo i totonu o le sone o le vevela vevela (malulu ma faʻataʻamilomilo solo ua faʻaleagaina mo toetoe o soʻo se mea). O le taualuga o le faleʻaga e faigofie lava ona faʻataʻitaʻia i totonu, mo se faʻataʻitaʻiga, le moe i le tuʻufaʻatasia ma se alavai alavai o le oneone oneone. O le le lelei o le fausaga e aofia ai se sili atu lavelave alavai. Ae ui i lea, o le alavai e tatau ona tapaesea.

O mea faʻapitoa e tuʻuina atu i le vevela o le falemaʻi mo le taualuga taualuga. O mea e le tatau ona i ai le maualalo o le atoatoa o le fale o lotoa, ae o loʻo tetee lelei foi i luga o le sili ona taua o le taualuga o le taualuga o loʻo taʻua i luga o le faʻapipiʻi. I se faʻaopopoga, e taua tele le iai o mea o loʻo i ai le hydrophobic meatotino ma e le maua ai ni faʻailoga le talafeagai. I le taimi nei e tele auala e fai ai le faʻaaogaina o le Hormal Cression: Faʻaaogaina o le masini faʻamau, faʻapipiʻi ma leai fua. I le faʻaopoopo atu i le masani masani i lua-vaega o loʻo i le tasi itu, tuʻu i le tasi mea e sili ona manaʻomia atili ma sili atu le talosaga fofo. Drackwol ofo tulaga tulaga ese e le o ni vaega taua o le tele o papatusi, lea e aofia ai ma le sili atu le malosi o le pito i luga ma moli pito i lalo o le vaega, o loʻo faʻavaveina le galuega.

Griggiotory Gromakov

Tagata faʻapitoa i le atinaʻeina o le itu "mafolafola taualuga" o le rockwool

Suavai aveese i luga o le taualuga taualuga

O le taualuga taualuga o loʻo faʻaogaina i le papeta (faʻataʻitaʻiga) ma le maualuga o le 30-90 cm, o loʻo fesoasoani e tuʻuina atu se faʻasoasoaina o vai vai; I luga o le paluga le paluga, e avea ma pa ma puipui. I le taimi lava lea e tatau ona faʻalatalata mai ai loa le ata o alavai, aua pe a iai se mea sese i lou ulu, o se fagu mea e mafai ai ona fausia, ma faʻaleagaina ai le tau lagolago.

O le tulafono, o le filifiliga e faia i le alavai i totonu. O sea tulaga e le tau faigofie i le aʻafiaga o le siosiomaga ma o lea ia sili atu ona faʻamalieina ma faʻamoemoeina ai nai lo le fafo atu. Matou te taʻu atu ia te oe nisi mea e uiga i lona faʻavae faʻavae.

O loʻo faʻapipiʻiina vai i ni vaega o le taualuga. O se tulafono faafoe, i luga o le taualuga e oo atu i le 150 m 2, e lua funnels ua tiʻetiʻe - o le autu fesootai i le paipa agai i luga, ma le faalavelave faafuasei - ma se faamatuuina atu o le vai e ala i le pu i le parapet. Faatasi ai ma se faʻaopoopoga i le aofaʻi o faʻafiafiaga ma tului, o le faʻamaoniaina o le faiga e faʻateleina ai, ae o lona tau e siʻitia.

Mo maa fetolofi ma laufanua laufanua, Spendnels Faʻasao Taumatau, Auauna Atu e Aoina le Gisʻareth mai mea tuʻufaʻatasia, ua atiaʻe. E tatau ona faʻaauupegaina le avanoa o vai i le eletise eletise e faʻavae i luga o le uaea o ia lava - ona latou faʻatinoina lea o a latou galuega pe a toe suia ai le taʻifau ma aau.

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni

Ata: vladimir grigrialiev / avega ala ala

O le taulelea o le masani i le alavai i fafo atu 1 - ova atu; 2 - O le faatosinaga o le toso; 3 - Vaofizoing; 4, 5 - Aʻuaral Rotal Rotallation; 6 - Sulu pusa; 7 - alavai

I faʻataʻitaʻiga o se ituaiga fou, o loʻo taʻua lea o Siphon-Defeuum, Spendenls o loʻo faʻaogaina, puipuia le faʻatauga o le ea i le tafe o vai. Ona o latou, o le saoasaoa o vai o le vai i le paipa (ma o le mea lea o le bandwidth o le mea mulimuli) faateleina, e faaitiitia le lautele o le vaega o elemene. Peitai, mo fale maualalo, e le taua tele le teuga, e le gata i lea, e sili atu le saʻo o gaioiga i le galugalu.

O le alavai e faia mai le Swew Paipa - Polypropylene, Polydanyl Chloride, ma e mafai ona faʻaogaina le leo o oloa, e pei o le ramuian o le vai mo itula. Mo le fiafia, o le siʻitia o loʻo faʻapipiʻi i le fesoasoani a se tagata lelei. Ina ua uma paipa, le aofaʻi o tulivae ma le umi o vaega faʻa-girzotal o loʻo faʻaititia le bandwidth system e tatau ona faʻaititia.

O le paipa alato, faʻapipiʻi i le pito i lalo poʻo le faʻamalosi i lalo o le eleele, faʻafesoʻotaʻi le timu ma timuga o timuga poʻo le toe setiina o le vai i totonu o le suavai. I le tulaga lona lua, e iai le lamatiaga o le tuʻituʻi ma le aisa, o le mea lea e tatau ona faʻaogaina i le "Winter" Tap i totonu o le Deadrotherapy). O le Tap Tape ua faamamaina e ala i se palepatu o le comleppund po o se suʻesuʻega suʻesuʻega.

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni

Ata: vladimir grigrialiev / avega ala ala

Taualuga e ufiufi ai le le mautonu ma alavai i totonu 1 - tosoina; 2 - PVC Mymbrane; 3 - EPPS; 4 - faʻafiafiaga ma se moli toto; 5 - alavai fua; 6 Teimata; 7 - sitaili Tili

A filifilia se vaega o elemene o le tupua i lalo ole tino, e taulaʻi le malosi ile vaega nei, taulaʻi i le itu soʻo, taulaʻi i le pisinisi soofaatasi 32.13330.2012.

O alavai alavai e sili atu le vaivai o le alavai nai lo totonu, ma e aʻafia ai foʻi le foliga o le fausaga, ae e le manaʻomia se masini o le taualuga ma le maualuga ma e le 'ai ai le aoga o le fale. O le vai e faʻateʻaina e ala i le faatafunaina o le fusipaʻu pe faʻamaufaʻailoga, o loʻo faʻapipiʻiina o le taualuga (pei o le tata o le taualuga) ma le tata o puipui. A fuaina, o loʻo faʻavae i luga o le mea moni o le sikuea tutusa o le taualuga o le taualuga e tatau ona toe pasia le 1-1.5 cm2 o vaega o le alavai o alavai o alavai o ala alavai. O elemene o le polokalama i fafo e mafai ona faia o PVC, Steel, apamemea, Zinc-Titionc-Titora o Galigium.

Mo taualuga o taualuga, faʻapea foʻi ma taualuga e talafeagai i le itulagi i tulaga mataʻutia o tulaga, o se polokalame evili e atoatoa. Talu ona o le fale teu oloa e pito i lalo o le soifua maloloina, e puipuia mai i aʻafiaga o le fale, faʻapea foi ma le tolopoina o le soifuaga o le 'au tau. Susu pusa faʻavae i luga o se suiga faʻaleleia e tatau ona tuʻuina i le lua vaega faʻapipiʻi - O sea tekinolosi e sili atu ona taatele, faʻapea foi, e mafai ai ona e agai i luma mea sese. Mo le Polymer Mymbrane, o se vaega e tasi ua lava, ma o le faʻamaoniaina e maua ai le faʻaaogaina o galuega, lea ua faʻateleina ai le saoasaoa o galuega. I se faʻaopopoga, pe a faʻapipiʻi le Polymer Mymbrane e le faʻaaogaina se afi matala, o lea o le tekonolosi e sili atu le saogalemu.

Dmiry mikhalidi

Ulu o le inisinia ma faʻatekinolosi nofoaga autu mo faʻatekinisi o le Centionikol Faʻalapotopotoga

Falaoa Faatoaga

O fale laupapa na ufitia ai i atunuʻu ma se feololo ma le susu i le malulu ma le susu, ma o le kapeta lanumeamata na faia le galuega tele.

O se vaega o le taua taua o le taualuga, o le vaega o le eleele lafulemu ua manaʻomia e fai ai le tauaiga o le fale, tapuniaina mai i le olaga ultraviop e mai i ultraviolet olaga. I se faʻaopopoga, na te mitiia ai timuga, tufatufa atu alavai, faʻafefe le leo o le timu, puipuia le solo o le fola laupapa i le taumalulu. Ua talitonu o laufanua laufanua na toetoe o faʻalu ifo faʻalautele le olaga o le taualuga. O ona manatu e aofia ai se faʻaopoopoga i uta mo le lagolagoina o le fale faʻatasi ma se faʻaopoopoga i le tau o le fausiaina. E le gata i lea, o le kapeta lanumeamata e manaʻomia ona faaeteete, o le malosi o le mea e faʻalagolago i le filifilia o laʻau filifilia. A le o le gauai fuafuaina, o le a latou faʻasauā ma feoti mai le lamala.

Mo fanua, o le taualuga e tatau ona tuʻuina i luga o le tamaʻi susu vai mafanafana (ma se polokalame faatanoalafitaga - luga o le afaina) o loʻo taofia ai le puipuiga mai oloa. Mo ia faʻamoemoe, ua faʻaaogaina ata faʻapitoa, mafiafia o geothexles, iliili le alavai poʻo le osofaʻiga-susu mai i le maualuga o le dounsaty poʻo le deltaxx.

Ona lili ai lea o le tuʻufaʻatasia o minerale ma fetilaisa - O le eleele na vili i le eleele e totoina. E mafai ona tapena tutoʻatasi i le faʻaopopoina o se tamai clamzite i se moli faʻamalosi (5-15%), oneone (pe tusa o le 20%) ma fetilaisa. A o laau, o le sili ona faigofie o le faʻatapulaʻaina o le faʻauiga o le faʻaofuina ma le mumu-fusi eleele - le mautonu, le mautonu, tapuni-herbicap, o le a lemei. Mo i latou, e le manaʻomia le faʻatulagaina o le faiga o le alavai, ma le mafiafia o le eleele vaega e mafai ona avea ma 6-12 cm (o le taualuga o lenei ituaiga o loʻo valaʻaulia ai le sili). Afai e te fuafua e savali i luga o le taualuga i totonu o togalaʻau, o le a tatau ona tuʻuina atu le suavai ma faʻateleina le mafiafia o le eleele i le 20-40 cm. O lenei tau tele uta, o lea e tatau ai saunia i le fale mamanu.

O le faʻafitauli o le faʻafitauli o loʻo saunia ai se feʻau faigofie i le va o nofoaga o le falesa ma le taualuga o le fale, tautua i le nofoaga o malologa.

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_22
Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_23
Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_24
Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_25
Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_26
Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_27
Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_28
Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_29
Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_30
Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_31
Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_32

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_33

O papatusi na faia o le malamalama faʻamalosia sima e mafai ona faʻaseʻe e aunoa ma le fesoasoani a le crane

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_34

Ae ui i lea, i luga o le malosi o le ipu mai se malamalama faʻamalosi (7-2.2 taimi maualalo i mea masani

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_35

O le tele o mea e maua mai i le fofoga o le steel bemums o loʻo faʻaaogaina tele i le fausiaina o taualuga e le mafaamatalaina

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_36

Lisi mea faʻavae e faʻavae i luga o se teuteuga o bitsumen, pei o se tulafono, o loʻo faʻaaogaina ma se kesi burner, a o le faigata ona puipuia tamaʻi mea e mafai ona mafua ai le galugalu (pe a leai se laina lona lua)

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_37

O le faʻaaogaina o le lelei o le PVC e faʻatonutonuina

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_38

O papa papa o papa "Ruf Bluff" (Pordwol) Na o le tele o avega i le lotoifale e tupu mai i le faʻapipiʻiina o le vevela o le vevela

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_39

Faapipiiina o le vevela vevela

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_40

Faapipiiina o le aufana o le alavai alavai

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_41

PVC Mymbranes Skip le Steam ma faataga oe e faia e aunoa ma ni mea leaga. Ua faʻamalosia i latou i le tioata o Kerisimasi, racks mo pusckes ma faʻaleagaina o fungas, faigofie faigofie i le faʻapipiʻiina

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_42

E tatau ona tusia le vaega o le taualuga o le taualuga. E le gata i lea, e tatau ona faʻavasega i se masini eletise eletise (mo le alavai i totonu, o lenei manaʻoga e manaʻomia)

Fale ma le fale mafolafola: Faatali mo VS mea moni 11984_43

A faapipii le taualuga, ua uma ona totogi le leo o le leo o itupa o paia, pa, paipa. I nei nofoaga, vaega tolu vaega o loʻo faʻapipiʻi, puipuia le okesene o le vai susu mea i luga o le punou. Le lava o le agai i luma i luga o le vaitafe bommisinaus o se mea sese

  • Sili atu le taualuga i totonu o le fale tumaoti: Vaʻaiga lautele o faʻaopoopoga ma misi o mea

Leai ni mea

O le laupepa ma fasi ofu e le talafeagai mo le taualuga taualuga: Ole vai o le a le mautinoa e mafai ona oso i luga o mea malie. O lea, matou te faʻaaogaina mea tautau ma le massluc. Matou te avatu ia i latou se faʻamatalaga puʻupuʻu.

Faʻaola faʻamalosia polymer-bitminisaus taualuga . O le masini malosi o nei mea e tele taimi e sili atu nai lo le taualuga i le taualuga (rubupud, na o). O le faʻaleleia atili o le faʻaopopoina o le siʻitia o le le gaoia i le susu, ea ma ultraviolet. O le mea o loʻo faʻapipiʻiina i le pito i lalo o le mastic, faʻasaʻo masini pe (tele lava) aveese. O ofutino mo le pito i lalo o le taualuga o le taualuga ("Tehnoelast EmP", "Byplust TPPP", "Hydraclole TCP", ma isi ). O le faʻi o le fale e faʻasusu ai i le mimine cramb e faʻaitiitia ai le lamatia o le afi ma le faʻatagaina o le puipuia mai o le masini faʻaleagaina ma uv. O le tau o le menu o loʻo i ai uma ituaiga o le maualalo - faʻapitoa mai le 65 ma mai le 150 rubles. Mo le 1 M2, ma le averesi o tautua tautua olaga o le kapeta taualuga o le 15-30 tausaga.

Taavale PVC Membranes , Mo se faʻataʻitaʻiga, Sika i le Wakaplan WP, Isticroooo, ecoplast e iloga i le malosi ma le tumau (oʻo i le 30 tausaga e aunoa ma le toe lagolagoina). Peitaʻi, latou te manaʻomia se faiga faʻapolofesa e faʻapipiʻi ai (sooga o 'au olo e tatau ona vaʻaia lelei i le ea vevela) ma e taugofie tele - mai le 320 rubles. mo le 1 m2. E taua le amanaia o lenei mea e le taliaina le fesoʻotaʻiga ma binumen.

Round membranes mai le Ethylene-propylene o le paʻu (EPDM) ma le orrmoplastic polyolefins (TPO) Mo se faʻataʻitaʻiga, borretone chubergard, logocroof p-rp, taofia le manaia i le leaga o le vevela. Manatua o le epdm-membranes o le malosi o le malosi (vasega g4) ma ua fuafuaina e faʻaaoga e faʻaaoga i le fausiaina o le taualuga, lea ua ufitia poʻo le eleele. O le EPDM ma TPO Moa o le 1.3-1.5 taimi sili atu taugata nai lo Polyvyl Chloride (tele oloa faaulufale mai).

Polymer-Bitsumen Mastics Faʻatagaina oe e fatu se maualuga o le suauʻu, ae ua faʻatagaina e faʻaaoga na o le naʻo le tumau, incourring, o le stably faʻamalosi, ma le galuega e sili atu ona faʻamalosia, ma le galuega. Soifua Maloloina o le lua-vaega o loʻo ufiufi ma le mafiafia o le 5 mm - pe tusa o le 20 tausaga, o le tau e mai le 120 rubles. mo le 1 m2. I le faʻataʻitaʻiga, o le mastic e faʻaogaina tele mo le toe faʻaleleia o taualuga ma mea o loʻo feosofi.

Polymer ma Sounds-Polymer Bull Storprootuting , fai mai Aquuscud, Osmolastic, Osmoflex, e iloga i le maualuga o le aulelei

ma le tumau i le ultraviolet. Ina ia faʻaleleia atili o uiga, o mea o loʻo faʻaogaina i le tuʻufaʻatasia ma faʻapitoa ata ma faʻapipiʻi ata tifaga, faʻamalosia i minerale fiber (uma vaega o loʻo sapalaiina e tasi le tino). Fale fesoasoani tautua - sili atu ma le 50 tausaga; Tau - mai le 700 rubles. mo le 1 m2.

Taavale taua: Pragmatics manatu

Manuia le atoatoa
Aveesea le Avalanche Snow tutusa ma faaitiitia le tulaga lamatia o le pa'ū aisa. Manaʻomia le taua tau mo le faʻavae masini ma se maualuga le mafai.
Maua avanoa talafeagai i chimoneys, o vaomatua timu, vetenas; Faʻatusa i le lautele faigofie ona faʻaleleia ma toe faʻaleleia. E sili atu le faʻaalia i le Emmospherac vala nai lo le aotelega, o lenei, o le a mautinoa e mautinoa lava pe a iai ni mea taugata.
E mafai ona avea ma tulaga mo faafiafiaga, terrace. Manaʻomia le faʻateleina o le faʻatulagaina ma le tulaga o le alavai alavai (aemaise lava ma alavai i totonu).
Nofofua le itiiti e le mafai ona sili atu i le matagi avili nai lo le lautele.
Faʻatagaina oe e faʻatino le mataupu faʻavae o le fauina modular fausiaina (e fai se faʻalauteleina i le fale ma se taualuga o le taualuga, e te manaʻomia le fofoina o se ata faigata.

Faitau atili