Fale mai le falefaigaluega? Ave!

Anonim

Sefululua tekonolosi o vave fausia o fale: talafaasolopito ma ona po nei o le mea o le faʻapipiʻi galuega o auala o le saoasaoa o saoasaoa

Fale mai le falefaigaluega? Ave! 12518_1

"O le tasi-tala-tala Amerika" e tele na fausia i le tekonolosi na valaʻauina ma fale muamua. I le lea iloiloga o tusitusiga, matou te iloa ai le faʻaaoga o lenei metotia i tulaga Rusia, faʻapea foi ma le mafaufau i nisi o ana filifiliga na ofoina mai e le atunuʻu maketi.

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
JKKA-Talo o le upu muamua o fale o loʻo faʻaalia ai le tekonolosi o le fausiaina o le fausiaina o fale na faia e le fale gaosi metotia ma mamanuina mo le faʻapipiʻiina vave. Na faʻapefea ona faʻaalia lea metotia?

Vaavaai i Talafaasolopito

O fale puipui o le fale o le atunuʻu e le masalomia o Europa, iinei le faʻatulagaina tekonolosi ua faʻaaogaina ma le XV. O le a faaluaina le latou laufanua o le aganuu o se masani masani i Kanata, lea na faʻatautaia ai e le Taua Lona Lua a le Lalolagi, ma le faʻalauiloaina o ni fale. O le faʻavasegaina o laupapa laupapa e tautua ai o latou faʻavae. Peitaʻi o le tele sa tatou faʻaaogaina le tala lea i Kanata, ae i Amerika, i fafo o Niu Ioka, i le tuai o 40s, i le tuai o 40 tausaga.

Ona, o Bill Levit, o ai nei ua manatu o le tama o "tasi-tala Amerika" e le tama o le tasi tala, o tagata faigaluega e tasi na gaosia e le fale gaosi metotia. O le manatu na faʻamatalaina le tofo i tagata faʻatau na tuʻuina atu i luga o le 'au faʻatau: Mo le 5 Ona tausaga, o le Kamupani Tautua ma le 60 o fale. O latou aofaʻi e sili atu 140 afe. ​​O le a le mea o le tekonolosi, o faʻagasologa o gaosiga ma le Fonotaga mulimuli ane na faʻatagaina e faia le 30 fale i le aso!

E moni, o fale na te le iloaina e le tele o le lapoʻa o le fale na lua-falefesooʻofa o lea fale gaosi, sa na o le 74M2 (o loʻo toesea le pito i lalo, aua na faʻaaogaina le faʻavae o le paʻu, talu ai o faʻavae na faʻaaogaina). Muamua, fale uma i nuʻu e tutusa lava. Poloketi ma le tele o tala a le tusiata ma fuafuaga fofo na aliali mai mulimuli ane. O le Pluth Andh Andyd House ua uma ona faʻavasega se potu malolo, o le umukuka, lua pe tolu potu moe, faletaele ma se potu pe o se potu paʻu e tasi). I le taimi lava e tasi, sa i le umukuka a le falesa i totonu o le umukuka, e aofia ai ma le pusaaile ma se masini fufulu.

Ae afai e mafaufau se tasi o le faiga o le tele o le toe faaleleia o tagata Amerika i vaega o le vaega o se lavelave o, o loo matua sese lava. O se sphash o le fausiaina maualalo na mafua ona o le manuia le faʻatinoina o le Polokalama o le Malo mo le atinaʻeina o tulaga feteenai. O le mafutaga ma lana tupe tele na tuʻufaʻatasia i totonu o le faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga, le fauina o le auala i le .P. (I le auala, na i ai lava i le vaitaimi lea sa i ai pea le au malaga.)

Mulimuli i Amerika, o le fausiaina o galuega muamua-faʻavae-tupua o fale i Kanata, faʻapea foi ma le tele o atunuʻu Europa. O le aso o le lalolagi o loʻo i ai le atoa o alamanuia e maua ai fale o fale gaosi gaosi. E faʻaaogaina uma tekinolosi ma mealotu. O nisi oi latou ua mafai ona o mai i le maketi a Rusia ma ua uma ona pasi atu i ai.

Leai se manifinifi e aunoa ma le lelei

Ae paga lea, o Lusia faaonapoia e le tele-fua toe siitia mai le "Laʻau vaomatua" i luga o le Lono o le natura e le mafai ona mitamita ai, a, i le isi itu. E leʻi amanaʻia foi e le fale-fale se tasi seʻia oʻo i se itu se itu e le o fiafia i le lagolago a pulega. Ona faʻafuaseʻi loa lea ona mafaufau ma faʻatagaina le tele o le fale o le togalaʻau ma se faʻatoʻaga ma faʻatoʻaga e latalata ia te ia. Ae o le mea lea e mafai ei ai le Dacha i tausaga uma e mafai ona ola ai, ma isi mea e i ai foi (afai e moni, e le o se tagata o le au tusitala ma lou fale. Faʻatoavalo i le vaitaimi o le fausiaina o le faʻatulagaina o alafeʻupu o mea na foliga mai, e tatau ona suia mea uma. Ae o le faʻalapotopotoga o le faʻatau atu o fale i totonu o fale fou na fofoina, o se sui o "tulaga ese, i tau, e leʻi mou atu le mataupu, e leʻi o atu le mataupu, e leʻi mou atu le mataupu.

Ae peitai, na matou aʻoaʻoina se lesona e aoga mai le lalolagi mai: I le tatou maketi ua suia uma o ni fale na fausia e le tekonolosi o fale tekinolosi. WTo ua amata ona lauiloa nei tekinolosi, o le faʻafitauli tau tamaoaiga sa "tuʻulafoaʻia". O le tele o mea e mafaia ona malamalama atili ai i tulaga tau tamaoaiga, e mafai ona faʻaliliu ai se miti i le mea moni, naʻo le faʻaititia o le tau o le faamalositino i le fale. Anas sili le faʻamaoni auala e 'ausia lea o lenei o le faʻaititia o le taimi ma, faʻaaogaina tekonolosi saoasaoa, faʻaitiitia tau i galuega faʻatino, faʻapea foi ma fale faʻagaoioiga. Na faʻatagaina e le tagata le mea e lafoai le faʻaaogaina o le liʻomaga o masini ua livim (vaʻai i le "Ivad", 2010, 2010, N 1). O le a lenei "faamaneta" tekinolosi?

Manatu Faʻalauiloa, E le suia le faʻavae

O le itu i aso nei maketi o fale muamua e sili ona eseese. O loʻo iai pea le faia o auega o le vasega galuega o le faʻavae o fale e taʻua mai ia tatou, tusa ai ma le tauaveina o le matala matala matala. O lo latou faʻavaʻa o le faʻamamago kalama o loʻo i ai le sili atu o le tasi (auala) itu ma e le tumu i le teʻena. Toeitiiti lava na o le pau lea o mea na suia i le 70 tausaga i lenei tekonolosi sa faʻaaogaina e faʻaaoga ai le pulu e ufiufi ai le tele o mea faʻaleauʻu, vaʻai i le "strum i le 3, po o le under IRD, ru).

Tele i le matou Maketi ma Masani mafai metotia lea, e tusa o le faʻavae o le fauga e siitia mai le tagata (o nisi taimi e matua masani ai) elemene e faʻatagaina i le fale gaosi, ona le mautonu ai lea ma teuteu. E sili atu le alualu i luma o fale - mai le pito i luga pe o le tele o vaega. O se seti o elemene masani ona taugata, aua o le falefaigaluega mo o latou gaosiga, tele televave tupe faʻaalu, ae o loʻo faʻateleina ai le fale. Ae e le afaina le faʻailoa mai o nofoaga faaonapo nei o fale faatalanoaga ma tekonolosi mai le aʻoga, o le faʻavae o loʻo tumau pea le fauina muamua o le fale i le nofoaga e mafai ai. O le filifiliga o le tasi poʻo le isi luʻitau e tatau ona faʻavaeina e le tele i luga o le manaʻo o le tagata lava ia e faʻatatau i le tamaoaiga fuafuaina.

Matou te leʻi manaʻo e paʻu le tagata faitau, monononically lisiina ai le tele o le tele-saoasaoa faʻatekinisi, ae i le taimi e mafai ona le mautonu ai o ia mai le tele o faʻamatalaga. O le mea lea, na ma filifili ai e ofo mai se matou lava tuʻutuʻuga faʻavasegaga o nei metotia faʻaalia i foliga o se laulau. Ae e te leʻi amataina se tala e uiga ia i latou, o le a matou faʻatulagaina nisi o nisi e talafeagai, i o tatou lava manatu, aiaiga. Ina ia faʻaititia le lautele o le tusitusiga, ae e mafai lava ona faʻatusatusaina ai le faʻamatala faʻamatala ma le tasi ma le isi, matou te le talanoaina i mataupu taʻitasi:

Ituaiga o faavae talafeagai mo lenei ituaiga o tekonolosi. Talu ai o tagata tekinolosi e faʻatagaina i tatou e fausia ni fale fatu, soʻo se faʻavae moli e talafeagai. O le filifiliga o se filifiliga faapitoa o le a faʻalagolago i luga o tuʻufaʻatasiga o eleele i le nofoaga o le lumanaʻi fale, faʻapea foi ma manaʻoga ma manaʻoga o mea tau tupe;

Lokaina o fesoʻotaʻiga. E puipuia e latou i lalo o le laumua, faʻapea foi i totonu o faʻavaʻa i totonu o le tino. Ina ia masani ona faia i le mea e fai lea;

Metotia o fevaeeseaiga o tino tulaga ma taualuga. O le faia lea o lenei mea, faʻaaoga metotia masani o le taʻamilosaga taʻamilosaga. I fafo o le faʻavaʻa ua mautu ma le mautu feeseeseaiga memrane, o le a faʻatagaina oe i le oloa i fafo mai le loia i fafo atu, ae puipuia mai le timu ma matagi. O le membrane e oomiina i racks o pa ma uʻamea faʻamatalaga mo le faapipiiina o le faʻasologa ma faia se nofoaga ventipela. I le va o le faʻavaʻa fata, o Papatusi o se Faʻasao Lelei, Faʻateleina lona le lelei na puʻeina. Mai totonu o le fale, e faʻapipiʻiina ai le ata o Vapator e faʻapipiʻi i totonu o fata, o le a le mafai ona tuʻuina atu paga i se isi tagata e oso i ai ma fale;

Metotia o totonu ma fafo teuteuina o puipui puipuia. E tele ia i latou: mai le i totonu o puipui ma pine mafai ona luluina ma m drywall, fafie, fatuga, faasaga i fusi. I fafo faaumaina filifiliga sili atu. O le faia lea o lenei mea, latou te faʻaogaina piliki, sivine (palasitika, sima, uʻamea, faʻapipiʻi, tapuni, nonoa, nonoa, faʻapipiʻi, o le faʻataʻitaʻiga). O le mea lea, o le a matou iloiloina i le fale i se tulaga o le sauniuni mo ia lava, o le manatu lea o le pusa o le fale ua uma ona lafoina i fafo. Ae i le taimi lava lea, o faʻavaʻa na fai e ufiufi mai elemene taʻitasi e le o iai: O loʻo puipuia i totonu: O le gaoi e puipuia mai totonu o totonu ma le itu i fafo o le Membrane. O puipui o le faʻavaʻa o fale e faʻapipiʻi ai le tipiina, e fetaui ma le tekonolosi o le gaosia vailaau.

O tuu mai lenei tulafono o le a na o le mafai ona faatatau i ai mataupu e tatau ona manaʻomia e tusi ai le tagata faitau le tagata e faitau le tasi poʻo le isi itu o le faʻamanino tekonolosi.

Laulau 1. Faʻatulagaina Faʻavasegaina o tekonolosi faʻaaogaina mo le fausiaina o le saoasaoa o fale o le fale gaosi oloa
Fono mai
Vavaeese auiliiliga Laupapa Faalauteleina o vaega - modules
Faʻavaʻa mai elemene o le lapoʻa Faʻavaʻa mai le lelei faʻamatalaga elemene O le laupapa i luga o le laupapa laupapa Pamafa-faavae vaega
tasi 2. 3. fa lima 6. 7. valu iva 10 sefulu ma le tasi 12
Faʻavasega mai le faʻaputuputu elemene Faʻavaʻa mai Faʻavae Oss-base bases basework Faʻavaʻa mai le Steel Prefored Faʻamatalaga Malolo mautu Panels ma faʻavaʻa mai laupapa, ua paʻu Panels ma se faʻavaʻa mai le pa, teuteu e csp-slabbs O panels ma beghcac beams e faavae i luga o le fiberboard Panel ma le faʻaopopo i fafo atu Sip panels O le faʻapipiʻiina o faʻasologa ma le uʻamea Vometric modules e faavae i luga o laupapa laupapa
-->

Faʻavaʻa mai vaega taʻitasi

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Oageoplan o le fausiaina o le faʻavaʻa fale o loʻo taʻua ai o tagata fai pisinisi manaomia le umi, lea o loʻo potopoto ai le mamanu), e foliga mai na faasolosolo malie ona alu i le taimi ua tuanaʻi. O lenei metotia e faalelei ma sese, ma le numera o otaota faia i le taimi e sili atu ai i nisi taimi e sili atu pe a talafeagai.

O lenei ua faigofie ma taugofie e faʻatonuina se vaega atoa o auiliiliga talafeagai mo le faʻaputuputu o le faʻavaʻa, faʻapitoa i lenei kamupani. Polofesa faʻaaogaina tutusa lelei iloa le foliga ma le tele o vaega taʻitasi, ona faatino lea i mea maualuluga. O lenei auala e mafai ai ona e faia e aunoa ma le gaosia ma le talafeagai elemene i le "fanua" tulaga. 'Ua tuʻuina mai ai se paga faʻaopopo o vaega o faʻatupega, o lona uiga, o lona uiga maualuga le faʻapotopotoga ma le faʻatuatuaina o le ata atoa. O lenei metotia faʻavavevave le faiga o fonotaga, faaitiitia le aofaʻi o mea sese ma mulimuli ane aveese le faʻavaeina o otaota. O le iʻuga o le gaosiga o se seti o vaega o vaega o loʻo i le fale gaosi tulaga, o le latou tilivaina ma le faʻafaigofie o le sauniga nai lo le fausiaina o se pisinisi pisinisi.

1. Aso nei o Fapo o Fakhverk

Talafaasolopito. Fakhverk (i ai. Fatchwerk) o se fale fausaga o le faavae o le statatial state o laupapa laupapa (pito i luga (pipi (damisanal elemene).

O auiliiliga na tuʻufaʻatasia ma ituaiga eseese o tapulima, atoa ai ma pulupulu fafie. O avanoa i le va o le faʻavaʻa na tumu i seevae, poʻo le lapoʻa o le pamu, faʻafefiloi i latou ma tamai maa ma faʻataʻamilosaga i luga o le hoex fofo. E le masani ona faʻatumuina i piliki-susunuina poʻo le suʻi. Na foafoaina "vaalele" sa tuu ma togi i luga o leo malamalama. O le faʻavasegaina o le faʻavaʻa na tuʻua i luma o le fomu, ma o ona mataʻupu pogisa e vaʻaia vaʻaia moli moli i luga o le geometrically saʻo vaega. O lenei faʻapipiʻi i foliga o le ata o le vaega tulaga ese, lea na avea ma fausaga autu o le Fakhverka.

O o matou tupulaga o faʻataʻitaʻiga, faʻafetai i le faʻavavevave o lenei sitaili, na filifili e toe faʻaola ai, ae ua uma ona tusia fale puipui fou ma tekinolosi. O le mea lea, o le asō o le tino sili o le soifuaga. O fale moni, o aso nei afa-tausaga masani masani ona le tutusa uma ma o latou "nuu.

Faaonaponei. O elemene tuʻuina atu i le fale o le fausiaina o loʻo faia i le kugota o lau laupapa ma ua sauni atoatoa mo le fono (Ata 1). Metotia mo Connecting Racks, O le utupoto ma squeeaks e pei lava o nai seneturi ua mavae: o se mea lilo, "foloa le (futu O a mea o loʻo iai le vaega o le ata, lea e manaʻomia ai le faʻatagaina o le faʻatagaga, ae le o le matua, o faʻailoga fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaaogaina, na opeʻapeʻa. Ae o nei tufuga e faia ina ia o le fausiaina o uʻamea vaega e le o vaaia.

I le va o le va o le faʻavaʻa vaega, o se isi auala laupapa faʻafefiloi, lea ua tumu i faʻauluuluga faʻaonapo nei mea ua faʻaleagaina. O fafo, o le mea mulimuli e puipuia i latou "talita" mai mea uma (faʻaaoga laupapa, seti laupapa, seti laupapa, ma totonu foi, o se pulega okeni. Ma le malosi-sefeina Windows (Ata 3-4) e masani ona faʻaaoga e faʻatumu ai le faʻavaʻa.

O tulaga lelei o tekinolosi e aofia ai le mea moni o le malosi o le mea e mafai ai ona faʻasaʻoloto ai le avanoa i totonu o le fale (maualalo o vaega i totonu). Latou te mautinoa foʻi le maualuga o le mamafa o le lua-glashed Windows, faʻatagaina oe e faʻatulaga ni Windows Windows.

E silia ma le 3 tausaga talu ai, na talepeina "e le kamupani", "o Momeopuna", osko-Hus (Rious), Holan House. Lafo i matou mai fafo, afa-malolo i le fale ma faapotopotoina i latou iinei. O lenei aso, o nei fausaga e masani ona ofoina atu o tagata gaosi meaola: "O Arkehangelsk Woodworks tuufaatasia", "stroykrment", "Fakrkverk sroy".

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 1.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 2.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 3.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 4.

2. Faavae mai le seti pa

O lenei tekonolosi e talitufaina i le 'afa-mamoe, ae e ese lava o latou. Muamua le eseʻesega o loʻo iai i le mea moni o vaega o le faʻavae e le faʻapipiʻiina, ma le seti. Faia i latou faapena. Laupapa komupiuta 200. 50mm mago i totonu o le potu, ona faʻafetaui ai lea o le tele o le 176 44mmim ma tipi i le galuega. O le mea mulimuli e i ai i sasaʻe ma le lapoa o le 16mm, o 'au ma nati o loʻo vaeluaina i se taimi taimi o le 176 i le 176mm. Ae e le mautu le pa o le laupapa, faʻafetai i le faʻaaogaina o laupapa eseese o uumi, e vave maua ai ni masini, sipi ma isi elemene talafeagai e mafai ona ausia ai le tele o vaega o le lumanaʻi ). Fesoʻotaʻiga pe a maeʻa le faʻatasiga e faʻaleleia e le filo ata poʻo uʻamea tulimanu e le ufimata. Susu ma e aofia ai le lua eseesega i le va o lenei lomiga o le tekonolosi tekonolosi mai le muamua (Ata 5-6).

O le lona lua eseʻe o loʻo iai i le mea moni o le lelei o elemene o le eletise e le manaʻomia e masani ai i lalo o le lautele o le faʻasesega, o le a tumu i se naifi o soʻo se lapoʻa. O le lona fa o le mea e sili ona faʻaalu ai laupapa e le taugofie nai lo le faʻaaogaina o le 2-2.5 taimi.

Faapipii foliga. Muamua, o le pito i lalo (fusi) o loʻo faʻapipiʻiina, lea ua faʻasaʻoina i le faʻavae e ala i le faʻavae o le vai vai (o le metotia faʻalagolago i le ituaiga faʻavae). Ma, o fata e pipii i luga o le fusi i luga o le "togavao" fausaga pe o le fesoasoani a tulimanu, ma luga o pipi i luga, o se vaega o le tupua. Le isi, o le faiga e toe fai mai.

I fafo, o le puipui faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻi i le faʻamaeʻaina o le puppler puipui, ma o se mea i totonu-faʻamalosia faʻamalosi tino. O le iʻuga o se tapunia mala i le va o elemene o le faʻavaʻa, lea, faʻatasi ai ma le fesoasoani a tagata faʻapitoa faʻapitoa, ua feʻena ai le auvae tele. O mea ia ua faia mai le otaota pepa. E aofia ai le puʻupuʻu o le countrose fibers ma antipiren faʻaopopoina faʻaopoopoga (beric acid, 12%) ma le afā (bora ma borats, 7%). Eco-faauo Eco-faauo, feololo le tau (Vaega G2), e mafai ona mitiia i le 20% vai (e ala i le volume ua toe faʻafoʻiina atoa le vevela o meatotino. I se faʻaopopoga, e puipuia ai le laʻau laupapa i le pala. O le fulufulu e faʻatumuina ai le gaogao o soʻo se fetuunaiga malosi, ma o lona malosi pe a fetuutuuina e mafai ona fetuʻunaʻiina mafai ona fetuunai i le laina o le 5-35 kg. O le talatala, o se tasi o le tausamiga e feoate- abras. Mo le 1 kg.

O le isi mea, o le faʻamaumauga ua mautu o loʻo faʻauʻuina mai totonu ma fafo atu o mea filifilia, ma le maota mulimuli e nana ai le faavaa (Ata 7). E le mafaamalia le lona lua o le eseesega mai le afa-laupapa. E tatau ona maitauina o le faʻatulagaina o se pa masani o le uluaʻi atinaʻeina a totonu o le atunuʻu tuputupu aʻe (tagai i le "Iva", 2010, 2010, N 10). E ofoina atu seʻia o le tasi le kamupani "o le a avea ma fale" (Lusia).

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 5.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 6.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 7.

3. Faʻavaʻa mai I-'omo

O le faʻavae o le fale o loʻo faia mai i le seti o vaega na gaosia i fale gaosi tulaga mai le sili ona lua-tulaga o loʻo maua ai le malosi (o sea vaega o le punou). Fausia fale i se tekonolosi faigofie: muamua mai le utupoto e faia ai le "gipela" o le tuufaatasiga o puipui ma le faalumaina o utupoto o le fola. Le isi, o le faiga e toe fai mai. O le malosi o le fatu o le taualuga o loʻo faatinoina mai faʻatoʻaga e faia ai faʻatoʻaga poʻo latou elemene ma luga o le OXC CABS ma le mafiafia o le 15-222mmm. O papatusi tutusa o loo ulagia mai luga ma luga o le utupoto o sili atu. O vaega o loʻo fesoʻotaʻi e fesoʻotaʻi i le faʻaaogaina o uʻamea elemene ma fao.

O le eletise ma paipa e faʻapipiʻi i luga o le sili atu i lalo ma maualalo vasega. Ina ia faia lenei mea, i totonu o le ogatotonu o meaola mai fafo e tusa ai ma ni tulafono, ua tipiina pu. Mo le gaosia o seti o vaega o faʻavaʻa, e lua ituaiga o ulufafo mai fafo ma hts ua faʻaaogaina.

Osp-faʻavae utupoto (php-utupoto). O nei 2-tulaga o loʻo fausia i totonu o fale gaosi tulaga, glunging i lalo o le mamafa o pa mai larch, sporce poʻo le proneves o le 2-ala (latou te o ai i le dodistat boot- Oti 10-15m strippes e faia le puipui o le puipui o bonding belives (Fig 8). O nisi tagata gaosi oloa e faʻaopopoina le vaega o fesoʻotaʻiga o le Pupppy uʻamea ato. O le maualuga o le uma o le utupoto - 241-457mm, umi - e oo i le 12m. Mamafa 1 M- 5-20KG. Faʻatulagaina o utupoto ma faʻavae o i latou (Ata 9, faʻapea foi ma le White-Crop Forms e pei o le "Faʻavae" ("Rn Lusia) IDR.

Uamea ofu ofu (http). O tagata uma latou te aofia ai se tasi, o ia ua gaosia ua gaosia, pei o le mataupu sa muamua, mai fafie. Ae ui i lea, o le pa puipui e le faia mai le ipu o Elete, ma mai le auupega o le Stevinzed Steel 0.5 mm mafiafia ma le polymer cotings (Ata 11-13). O le ata o Wasving Operad O loʻo maua ai le maualuga o le tulaga ma lelei o loʻo avea ma mea uma e utupoto. Atonu e leai ni puipui na o ia, ae o le lua (latou te tu i le mamao o le 15-20mm mai le tasi ma le isi). O se mea faʻapea e sili atu ona faʻaalia e sili atu le taofia o le punou nai lo le tutusa ma le tasi puipui.

O puipui e le faapipiiina, ae o le a ootia i latou i fata. Ina ia faia lenei mea, faatasi ai ma pito o Wavy Steel Barels ma le sitepu o le 50mm, o nifo ua faaopoopo, o le vaega o le fafie i le loloto o le plateth o le loloto o le plath o le loloto o le 20mm. O le maualuga o le uʻamea-togafiti o le 180-490mm, umi - luga i le 24m. Mamafa 1 M-7-27KGG. O le tekinolosi gaosi o utupoto, faʻapea foi ma le faʻavaʻa, o le faʻavavevave folasaga ma rafter vaega faʻavae i luga o le tatou atunuʻu, e iai le taimi e mafai ai le kamupani.

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 8.

"Carcomakom"

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 9.

"PHP"

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 10.

"PHP"

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 11.

"Hts-Rusland"

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 12.

"Hts-Rusland"

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 13.

"Hts-Rusland"

4. Faʻavaʻa mo le Steel Faʻatonuga Faʻamatalaga

I lenei embodimt, o le faʻavae o le faʻavaʻa o le steel gatete gasvanzed manifinifi-faʻaputuga matata, tutusa ma o loʻo faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina o le mea sili atu. Ma le isi, o nei faʻamatalaga e i ai se faʻapitoa faʻapitoa. Faafetai i ai, o le auala o le vai vevela mai le tasi fata e uumi ia le isi ma o lea, o le leiloa o le leiloa ua faʻaititia mai le fale e ala i le faufaʻu (Fig. 14-16). Ioe, o le le mafiafia o le talaaga o faʻamatalaga e aafia ai foi le vevela o le LP - O le mafiafia o le manifinifi, o le le itiiti "o le" le tau o le vevela (o le a le malosi o le faʻamatalaga ua faʻaititia). O le mea lea, e le gata ina maua se faʻatonutonuina o le tagata filifilia o le Confifindner, e le lava se faʻamalologa faʻavaʻa faʻafanua mai faʻamatalaga, ae ia maua foʻi o le fofo e ono leiloa ai.

Faapipii foliga. E tolu filifiliga autu mo le tuʻufaʻatasia o faʻavaʻa e faʻaaoga ai faʻamatalaga faʻapitoa.

Atinae i luga o le faavae. O mea uma o mamanu ua tilivaina muamua faʻapipiʻi ma faʻaigoaina, e oʻo lava i le le fiafia o pu e fesoʻotaʻi le tasi i le isi. O le galuega o le Brictode o le aoina o le tasi vaega o le faʻavaʻa o puipui, overlapping poʻo le rafting faʻatoʻaga ma faʻapipiʻi i se nofoaga ma tagata faʻapipiʻi poʻo le pulupulu.

"Mini-toto" i le fau fale. O loʻo tuʻuina atu elemene i le fau fale i le faiga o tipiina ma faʻaigoaina faʻamatalaga. Feagai ai ma le latalata i le faavae o loʻo faʻatulaga i se tulaga muamua (masani ona o se moli moli i lalo o le lapotopoto tusi). O iina, o loʻo aoina e tagata faigaluega le faʻavaʻa o le isi vaega o le puipui poʻo se faʻatoʻaga a le taulaga, ona faʻaliliu lea i le faʻavae ma le tulaga i le poloketi tulaga.

Atoa fale gaosi aso sauniuni. Faʻavaʻa pane pa ma faʻatoʻaga e aoina i le fale gaosi. O le iʻuga, o le uiga lelei o a latou fonotaga e faʻatagaina ai le gaosi oloa, lea na tele tele galuega i luga o le fau fale.

Fesootaiga. Faʻaaoga filifiliga e lua mo le latou faʻapipiʻi. Ina ua faʻapipiʻi le paipa eletise muamua ma paipa i totonu o le faʻaputuga pa puipui ma faʻaseʻe o faʻatoʻaga, ona latou te tapunia lea ma le faʻamalosi. A o le lona lua e muamua, o le faʻavae o loʻo taofia ma uaea ma paipa o loʻo taofia i luga o le puipui puipui puipui. O le a matou faʻauʻuina muamua se apa o uʻamea oloa i le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, ona e tololu ai le pito i totonu. O filifiliga uma e iai a latou mea e aoga ma leaga; O le filifiliga o lenei po o le isi e faʻavae i luga o tulaga i le lotoifale.

O le gaosiga o mea filifilia na faia ma le galuega tekonolosi o fale o latou na sauaina e le arsenal st, "insi", "anldom-pristia). E toʻatele foʻi kamupani o loʻo faia i le maketi, lea e le maua ai ni faʻamatalaga, ae naʻo le fausia o tau faʻavae o latou.

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 14.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 15.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 16.

5. Faavaeina o Mea Toso Malosi

Faʻaogaina mo le fausiaina o faʻavaʻa fausaga, mautu faʻavae (Fic. 17) Nai lo le faigata, e mafai foi ona faʻaititia le tau atoa o le fausaga. E tele filifiliga e faʻaaoga ai ia laʻau. Faʻamatalaga o le a tatou vaʻai atu i le lua.

Kenese - Russia (Lusia), lea e fua ai ia oloa e tusa ma le tekonolosi o le Kenese (Kanata), ofo ai e faia le faʻavaʻa puipui o puipui o puipui. I luga o le 'upega tafaʻilagi o le a tumau ai naʻo le faʻafesoʻotaʻiga i latou lava ia te oe lava-ata ma se taʻavale (Ata 18). O lea e le o liliu le uʻamea mautu o loʻo i totonu o le "CHANDS BLADGS" (latou te o ai i le vevela ma le malulu, talu ai o le oona o loʻo misi i fafo 50mm, ma o le i fafo faʻaiʻu o loʻo faʻaulu i luga o le (Ata e sefuluiva). Ua matou manatu na i totonu o le faʻavaʻa puipui ma faʻatoʻaga. Mo lenei, o le tatalaina o le fata a le fata mai le p-foliga o le ata o loʻo faʻapipiʻi muamua.

O le uluai vaega o le fale na fautuaina le laau "Lisa" (Lusia). O le speerer faʻavaʻa o puipui pito i fafo ma le ogatotonu o le fale (o loʻo i ai foʻi ma le tele o le a le o loʻo faia i fafo o le 1.2-1. ma le mafiafia o le 100mm (Ata 20-21). O sea vaega e aofia ai ni laupepa e lua o le uamea ma le sili ona lelei o le ufiufi, i le va o loo i ai se vaega o Polyarethane Aam. Laulau lautele - 1150mm. O laupepa i fafo e mafai ona lamolemole pe i ai ni vailaau, fausia se mamanu o le laualuga. Tatala tapuni o 2 Tens, faʻapea foʻi i lalo o le laʻau ma lalo o le piliki. O le fesuiaʻiga o ituaiga o iʻa, lanu ma ata, e mafai ai ona mafaufau i luga o le teuteu mamanuina o puipui i luga o le faʻatulagaina o le mamanu. O le itu o le itu o potu o loʻo faʻaogaina i le faiga o le lua o le fale ma tagata. E mafai ona vaʻaia o se kunerundind30 faʻamaufaʻailoga, o le faʻatuatuaina e puipuia ai le eleele ma le faʻaʻaisa o soʻoga.

O faʻatoʻaga Stropyl na faia mai uʻamea oloa poʻo le laupapa (Fig 22). I le alofa, o laina lava sandwich e tumau pea i lalo, faapea foi i puipui. O le iʻuga e fausia e ala i le faleta i luga o le fale o le uluaʻi fola. O lona avanoa o loʻo faʻaogaina i luga o le mauga o paipa, tagata fiafia ma le vevela mita o loʻo aofia i totonu o le fale o le fale o le fale, o loʻo aofia ai i le afifi.

Mai totonu o le fale, o le faʻavaʻa ua lulu e le laupepa laupepa i le tasi pe lua vaega (i le talosaga a le e ona le tagata e ona). I lenei ana, e mafai ona e faia fesootaiga pe faʻatumu a latou faʻaleleia atili. E tatau ona maitauina, o tekonolosi fuafuaina i le aso nei o se tasi o sili ona taugofie i le maketi a Rusia.

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 17.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 18.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 19.

"Kenese - Rus"

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 20.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 21.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 22.

Fale o le Vaega

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
"O le Tamak" o loʻo faia i le 'aiga, ae le o le faʻatulagaina o le faʻavaʻa o le faʻatulagaina o le nofoaga, ma o le pa puipui, ma le i ai o le tipima i itu uma e lua. I le faʻavasegaina o gaosi, faamaalaloina o tui ma atigipusa mo tulaga ma fesuiaʻiga mafai ona tuʻu (i luga o le fale o loʻo manaʻomia e taofi ai le eletise. Ina ia puipuia le agi mai o sooga o le pito i luga o papala, faʻamaufaʻailoga o loʻo tuʻuina atu i o latou itu. O le amataga o le pusa e aofia ai mea uma e te manaʻomia mo le masini o le faʻapipiʻiina ma le rafter system. E tumau lava le faʻapipiʻi o faʻamatalaga i le nofoaga ma le saogalemu.

Faapipiiina poloaiga. KFUIDAD (o se tulafono, taula bealts) e faʻasaʻoina i le angisppitic sperp bar, ae i totonu o uʻamea elemene poʻo ni laʻau poʻo ni fanua. O le faʻaputuputu e le o le "Naakata" o loʻo taofia ai le faʻaaogaina o paneral o fulufulu tino poʻo le tele o mea, ma i luga o le tino faʻapipiʻi. Faʻaaogaina le Crane, o le fola o le fola o le uluaʻi fola ua faʻapipiʻiina. I le pito i luga o ia laupepa, latou te faʻapipiʻi ma faapipii i le komiti laupapa faʻatu, ona faʻapipiʻiina ai elemene atoa o le sulu. Le isi, latou aoina o le faʻavae faʻatuatuaga, o auiliiliga o loʻo faʻapipiʻi atu i le tuʻiʻoto o puipui o le foga lona lua.

Mafaufau I se isi auiliiliga o sili ona manaia filifiliga mo le techre-pati tekinolosi.

6. Panels ma se faʻavaʻa o laupapa, ua fufuluina o fatu

O lenei tekonolosi ua atiae e Metek (Canada) na mauaina o le lautele i lo matou atunuu. O loʻo iai i le Lautele i totonu o le vaega 'upega tafaʻilagi o loʻo iai ni laupapa puipui, fola fola ma faʻatoʻaga. O loʻo faʻaputuputu mai e le pa o le pa o le Palnel Stalmed mai le vaega o le 150 e le 50mm, lea na faʻamaumau ai fao i luga o fao i totonu o le faʻapipiʻi. O le faʻavaʻa fata e tu i le sitepu o le 560mm. O le faʻavaʻa ma le itu i totonu o le faʻavaʻa o le a ufitia i le Oppe-papatusi ma le mafiafia o le 10 mm, ma i totonu - ma le Ata 23). Ma ia o tuʻuaiga o potu e le polokaina, o le totonu ma fafo ufiufi o le tasi vaega ulufale mai le faʻavaʻa o le isi. O fetuʻutuʻunaʻi mo totonu o puipui o loʻo faia i le auala lava e tasi, ae e ufiufi i itu uma e lua e ala i le laupepa. O loʻo i totonu o vaega o loʻo i totonu, o a latou framemes faia i se kolosi vaega o le 100 i le 50mm.

Paralel-fusi 'aʻai o le sili atu i luga (Ata 24) iai se laupepa faʻapitoa, o loʻo faia i le matutu ua molia i le koluse o le 100. 50mm e fesoʻotaʻi e uamea-talatalanoa papatusi - MZP (FiD. 25, 26). O faʻatoʻaga e ono eseʻese tulaga maualuluga (maualalo 350mm), o loʻo fuafuaina pe a te fuafuaina (mo le fuafuaina, o se polokalame faʻapitoa ua faʻaaogaina). I totonu foi o faʻatoʻaga e faigofie tele ona faʻasaʻo ai soʻo se isi inisinia fesootaiga. O le mamanu ma le faʻatulagaina o faʻatoʻaga rafter (Fig 27), E faʻalagolago foʻi i uta o loʻo i ai, pe a faʻatulagaina. Latou, pei o faʻatoʻaga o le sili atu, lattice, o loʻo faia i le koluse vaega o le 150 e le 50, 125 i le 50 pe 100 i le 50m, faʻafesoʻotaʻi le mzp. A o le televie, ua faapipii le faatoaga i puipui o nati i tulimanu ma tusi ata.

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 23.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 24pi.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 25.

"Kenese - Rus"

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 26.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 27.

7. Panels ma se faʻavaʻa mai le pa, teuteuina e CPS-papatusi

O lenei tekonolosi e le o faʻataʻavale i se lautele e pei o le muamua, ae tatau ona faʻalogoina. Na atiaʻe e le Tamak (Lusia) faʻatasi ma Tsnidis i latou. V.A. Kucherenko, "Tsniep Faletalimalo" ma isi vasega taua. Itna-gaosia i luga o lenei metotia o panels (Ata 28, 29) - le ofi laupapa, ae e le faia o laupapa, ae mai se matutu manoa laupapa 54 i le 70mm. O le faʻavaʻa e tumu i le le-o-le-baselet baset o loʻo faʻamalosia ai le 75kg / m3. O mea la ia mai totonu e puipuia e le vap vaʻa ma le faʻamaloloina o sima-chip ufiufi (cpp), ma na o le au pa puipui. I luga o le tulaga o le vaega, e iai ni faʻamatalaga faʻapitoa e le gata mai o le faʻamalosi o soʻoga ina ua maeʻa le faʻapotopotoga, ae o le faʻavasegaina foi le faʻavasegaina (iloa foi le faʻapipiʻi). Frames o tuaoi tuaoi e ono taofia ma fusi. Aua o lenei i totonu o fata, o pu e lauvii i totonu o fata, ma tamai "fogafale" o totoe "o loo totoe i totonu o le pito i totonu o pou.

CSP-SHABS, o loʻo nutimomoia o ato, auai i le vaega o le ogatotonu o le faʻamalosi ma le leai ni meaʻai i le tamai ulaula. Na aoina le fale mai i fetuu, ufiufi i ia papatusi (Ata 30), e i ai le tele o afi afi ma le vasega o le Rspence). O le faʻaaogaina o le CPP-Slabs e maua ai se isi lelei o puipui e na o le (sili ona tamaoaiga filifiliga), faʻapea foi ma le faʻamalosiʻau ma le procevin.

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 28.

"O le a"

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 29.

"O le a"

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 30.

"O le a"

8. Panels ma faberboard o pata

A e iloa, o le vaega lenei a le leona o le tau o le fale tausiga e taufafa ai Juka-Talo (Finelani), tuʻuina atu i le matou polokalame faʻavasegaina o Nuʻu, ma e maua ai se tali malosi i le malosi faʻamalosi, e aofia ai elemene taua.

O le Sprem Smport Limprutantunare (Ata 31, 32) na faia e faʻavae i luga o le lua-tulaga o loʻo faʻamatalaina o le optod-faavae o oat-faavae O le eseʻesega o le lmprutanko ututu o loʻo faia i se mea e tutusa ma o tatou DVP (MDF), ae le o le felelei o le susu. O nei utupoto, e tusa ai ma le gaosi oloa, e mafai ai ona aloese mai le foliga mai o le "malulu alalaupapa" (o latou o le faavaa o elemene na faia mai le mautu po o le palu laupapa).

Wall vaega - o se fausaga eseese layered, lea e aofia ai se vaega windproof ma se mafiafia o 10mm mai se mea resembling dvp, o se puipuiga susu o le membrane ma se faʻaʻesega lelei o ISOVER (Finelani) ma se mafiafia o 270mm. O le mea mulimuli e ufiufi mai totonu i totonu ma le vapor pa puipui ma le plasterboard.

O faʻamalama laupapa na faʻapipiʻiina i le panels i le laau (Ata 33) ua faʻaoʻo atu ma le malosi-soli faamalama-glazed Windows ma le filifilia tioata ma argon resties. O isi puipuiga mai ia i latou o fafo atu o almininim pito i luga o le tioata e tasi. E tusa ai ma le kamupani, o le vevela ma le faʻaoʻo i le faʻavaivaia o le Windows e uiga i le 40% maualuga atu nai lo le masani.

O fofo faʻapitoa o loʻo faʻaogaina e faʻafetaui ai ni soʻoga o panels ia i latou lava ma o sone o lo latou faʻaaogaina ma le taualuga.

Ma se tasi sili atu le taua eseesega. O le tumutumu o le muamua fola ua aoina le faʻaaogaina o le lmprunko maualuga 400mm maualuga. O le tauaveina o nei togafiti e mafai ai e aunoa ma ni fesoasoani faʻaopopo e faʻaalu ai le SPASP e oʻo i le 8m lautele, e tatalaina avanoa mo le avanoa fua o le fale.

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 31.

Jekka-Talo.

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 32.

Jekka-Talo.

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 33.

Faletupe o Yucca

9. Panels ma i fafo atu

Faʻamalieina o fale Faletupe o Ola i aso nei ua faʻateleina e le gata i Europa, aʻo matou i le matou atunuʻu. I le maeʻa lea, o se fale e iloga e le taugofie e ala i le taugofie o le malosi o le faʻaaogaina - i luga o le averesi e tusa ma le 10% o le malosi faʻaaogaina i fale masani. O lenei ma tagata Na maua e Rusia le avanoa e oka ai i le fale pasi ma pe a uma se taimi e maua ai se seti o mau mo le fausiaina o puipui, tuufaatasi ma taualuga. O le a tuʻuina mai saʻo mai le kamupani mautu (Czech Republic), o loʻo mauaina le gaosia o tekonolosi i Siamani. O le fale o le a fuafuaina e tusa ai ma le tulaga o loʻo iai nei i Europa: o le vevela faʻaliliuina le faʻaaogaina o le pa i fafo (u) o le 0.1) o le numera o le 41.18W / (M2 /B) o le *DB) o le --db.

I luga o le puipui puipui puipui, o se tagata pito i fafo o le Dermofasad o loʻo faʻaulu pea i le fale gaosi (Ata 39), Coated ma le Plaster. O le Windows o loʻo faʻapipiʻi mai le lima-Chamber PVC Profil ma le malosi-sefeina tioata tioata afifi. O pupuni ma le faitotoʻa o le fola muamua e tuʻuina foi i totonu o se taʻavale matala e puipuia nofoaga e le gata mai le timu, aʻo le matagi, ae latalata foi mai le matagi ma le matagi.

O tagata faigaluega Czech na taunuu ma se seti o panels o le a aoina i le faavae atoa pusa o le fale i le 3-4 aso (Ata 34-37). O le AA 85th Day mai le taimi o le sainia o le konekarate o le a faia i totonu o se fale fou (Ata 38), e aofia ai hotchent ma fale faigaluega. Na o le tuʻua e filifili, aumai ma faʻavasega meafale i totonu o potu ma faʻaputuga pupuni. O le puleilau i luga o le mamanu o le fale o le 30 tausaga. I se tulaga lautele, ou te le talitonu, ae o lenei ua iai le avanoa e lagona ai le avanoa e lagona ai le avanoa e lagona ai le i le maualuga o le tautua. Alie, e ese le faʻaosoosoina o manatu.

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 34.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 35.

Tagata faitau

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 36.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 37.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 38.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 39.

10. Sip panels

O lenei taupulepulega a Kanata o se Maneon i totonu o Fime-Plan Technololologies, talu ai o elemene e aofia ai i ai se faatuleniga. Fausiaina o le vevela-soʻotaga SIP PABELS (fausaga o loʻo iai le lua o le oppel-papatusi, i le va o le plystyrene o loʻo faʻapipiʻiina o se vevela (140 pe 164mm). Bilitts pe a uma ona tipi i lalo ina ia tipiina i lalo ina ia maua ai le aoga o le mea taua ma le faamalama ma le faitotoa gau i latou. E le gata i lea, o le Iniperine o avanoa na ave i fafo o polystyreyre osam, ma i lona tulaga o loo i ai o pa laupapa i le va o le oprables mafai ona fesoʻotaʻi ma le paso i le lapoʻa (Ata 43).

Faapipii foliga. Saunia i luga o le Faavaeina o le auivi o loʻo nonoa Plafhmy o loʻo faʻapipiʻi pusa laupapa; I le pito i lalo, e le toe fetaui ona faʻaaogaina e se vaega o le susu (Ata 40). O le lokaina o laupapa ia o loʻo faʻapipiʻiina ai le SIP panels (Ata 41) e faʻapipiʻi i le ogatotonu (Ata 41) O panels e masani ona fesoʻotaʻi i le va o latou lava (Ata 42), ma soʻotaga uma e faʻamalosia ma tagata taʻitoʻatasi-tusia. O le faʻavaʻa e aoina le "atavali": A faʻapipiʻiina puipui i fafo, faʻapipiʻi ni potu malolo ma le Mauga o loʻo faʻaaogaina e le SIP. O le iʻuga, o potu taʻitasi e liliu atu i totonu o le Rigd Bull chell ma ana lava faʻavae laupapa, e mafua mai i fetuʻunaʻiga panels. O lea, i luga o le sela i luga o le sela, fausia se atigipusa i le fale. O le potopotomilo o le ata o le fogafale lona lua ona faia e se fuainumera talafeagai. Le isi, o le pito i luga o potu puipui o le fola lona lua ua nonoa i se pa, e nonoa ai le faʻaseʻe o le sikaʻetiʻe, e tasi le ata ma le "o le a le faʻamoemoe i le taimi o le fasi o puipui (Ata 44). O loʻo faʻaauau pea le panels ma le umi o le ata. O Papatusi ua tuu i lalo o le laufanua suavaivai, o le togi e sili atu i luga, ma le taualuga o le tata o le taaiga e tumau i le mea mulimuli. O le sui i le va o pa puipui o le fale faʻapitoa o le fale o loʻo togafitia ma se faʻailoga faʻapitoa (Fig. 45). A le mafai ona fautuaina le pa mai i puipui mai le Sip panels, i nofoaga na o loʻo aʻe mai ai soʻo se auala e osofia ai i luga o puipui.

Ia Novema 2010 O le faʻaaliga "fale laupapa fale" na faia i Moscow. Na ia faʻaalia le tuʻuina atu o le sipi maʻa ma tupe tekonolosi o le fausiaina o fale o latou na tauʻaveina e le 20 tagata Rusia "," ekotatofy "," ekoldostroy ","

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 40.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 41.

Tagata faitau

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 42.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 43.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 44.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 45.

11. Holbed Crerete panels

O lenei tekonolosi e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o le pupuga sima, o le tagata atiaʻe e igoa o le le mafai ona sili atu ona faʻamalosia sima. O le faiga o le fausiaina ma le latou tusi talosaga na faaigoaina o Europau.

O le NLCBO System faʻaaogaina ituaiga tolu ituaiga o elemene na gaosia i luga o le laina otometi o sosolo o le sommer Anmogentechnik (Siamani) e tusa ma le poloketi a le fale. O le pepa lelei lea mo puipui i fafo, mo le utiuti i totonu o puipui ma luga. Elemene mo puipui pito i fafo (Ata 48) aofia ai le lua faʻamalosia sili ona faʻamalosia pirrem o loʻo faʻamalosia ma totonu, fesoʻotaʻiga le faʻaaogaina o elemene. O faʻamalama ma faitotoʻa o loʻo fausia pe a lafoina. O le mafiafia o papatusi o le 50 mm, o le mamao i le va o latou o le 250mm. I le puipui e mafanafana, polyyyrene foma 120mm mafiafia ua pipii i le avanoa avanoa i le ipu fafo. O mea e fausia ai mea e maua ai puipui i totonu o loʻo iai se mamanu faʻapea, ae le mafiafia (250mm) ma e le mafai ona fusia i le polystyerere Mo le ova atu i lalo ifo o mea lelei e faʻaaogaina, o loʻo iai se ipu ma le faʻavae o le faʻamalosia o le faʻamalosia, ae e leai ni kopi se lua.

Faapipii foliga. I luga o le Faavae, o le Wall Patges o loʻo faʻaalia ai, o loʻo faʻatumauina i se tulaga saʻo e le tumau le tumau o le uʻamea (Ata 47) o le prened, ma le lona lua i le lautele o le patu (le itu i lalo o le prenel, ma le lona lua i le lautele. O le malo sima ma le malosi o se mea muamua). Ma i totonu o ana mea i luga o le faʻafanua ma le tuʻufaʻatasia o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le vaega o loʻo tuʻuina atu, o le a fesoʻotaʻi ma elemene o latou lava. Mai luga luga o puipui o le faamalosia o le faamalosia o le tino (Ata 46) Faʻatulagaina "Son-Sounter" Ata o le Lagolagoina (faʻaopoopo "le faʻaaogaina o se fesoasoani faʻaopoopo.

O isi mea i luga o le tuufaatasiga ma totonu o puipui, paipa ma electrocabels ua faataatia, pe a maeʻa le faʻapipiʻi NLC-Formwork ma le Correte pamu e tumu i le M200), ona lafo ifo lea o le pamu. O le taimi lava na mapu ai ma le malosi, amata ona faapipiiina i puipui o le fogafale lona lua, ma o le toe faia atoa. Ma o fasi pito i luga o le fogafale lona lua o loʻo nonoa ma se laupapa-timber-Maouerlat, o loʻo faʻatumauina ai elemene o le rafter mamanu. O le taualuga (Ata 49) ua faia e tusa ma le polokalame ua uma ona avea ma vasega.

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 46.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 47.

Tagata faitau

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 48.
Fale mai le falefaigaluega? Ave!
Ata 49.

Fale mai le Voume Viedules

Fale mai le falefaigaluega? Ave!
O le laau a le fale-modules "e mafai ona iloiloina o le auala fausiaina lea o se taunuuga o le faaleleia o le faavaa. O lona foliga o le laau e le fausia pusa, ae tele vaega o le fausaga, modules. Taitasi oi latou o se auala sili ona faigata tele, aofia ai fasi fasi puipui, vaeluaina ma ova. E mafai ona avea uma ma potu atoa ma lona vaega pe tele potu. Ae ui i lea, o le modules e le tuʻufaʻatasia mea (pei o auiliiliga i le Ago) - O lo latou tufuga e tulaga ese mo mataupu taʻitasi, ma ua fuafuaina pe a tulaʻi mai se fausaga.

Ae o le lautele e leai o ni mea a le abbitrary. E na o le tolu lapoa: Fig- 11.4 e le 3.1m (maualuga - 2.5 poʻo le 2.7 mita - 11.4 m (NUMERA - MANUʻE 27 poʻo le tele- o le 2.-lua-laina). O le tele ituaiga o loʻo faʻalauiloaina muamua e le poto o taʻavale, ma o le a tuʻuina atu modules mai le fale gaosi i le fau fale. O iina, mai ia i latou, uma mai kupita (Ata 50), i le taimi puupuu e mafai ona aoina se tasi-lua-lua fale (faasoasoaina o le tele o le taualuga, skate .P.). A maeʻa lena, e naʻo le pau le fesoʻotaʻiga i le fesoʻotaʻiga faʻataʻitaʻiga na agai muamua i luma ma faʻafesoʻotaʻi i fafo atu inisinia.

Mai i le FRIDA Curms gaosiaina fale i luga o le Module tekonolosi, lua: "Toosolo o fale talimalo" ma "VologA Toola". O le mea muamua o latou e maua ai ni faʻamalosi, o le faʻavae o le faʻavae lea o se pa. O le faʻaiuga lona lua e faʻamauina ai ni taʻiala e faʻavae i luga o le lsk, a, o le paga lea, o faʻamatalaga nutimou e uiga i le oloa e le o aumaia e le mafai ona mataala.

Laulau 2. uiga o faiga tekonolosi faiga o fale o fale i luga o tekonolosi o lo o taua i le tusitusiga
Igoa Tuʻuina atu faʻamatalaga Taimi mai le Poloaiga seia lafoina pusa mo le fale 150m2, aso Taulaga Metotia Le manaʻoga e faʻaaoga le crane pe a potopoto Laititi manaomia numera o faʻapipiʻi, aliʻi Tuutuuga o le fausiaina o le fale o le fale ma se vaega o le 150m2, sut1 O le faʻaititia o le teteʻe i le vevela o loʻo fesiitaiina rooter o puipui o le fale, m2 i luga o C / W Tau 1m2, afe RUBRSM2
1. Faavae o le sludd timber »Mosgeoplan 25. Koneteina Crane lima 7. 3.7. 62m3
1. Faavae mai se seti o laupapa "O le a" 14-21 Loli E leai fa sefulu mal le fa 3.8. sefulu ma le tasi
3. Faʻavaʻa mai i mea ese o loʻo iai: -no-faʻavae o le osto-slabs »Rnr» 10 Loli E leai 2. 10 (4 tagata) 4,11 16.5
- i luga o le faavae o uamea ma fafie »HTC-Rusland 7-10. Loli E leai 3. 10-14 (6 tagata) 5,45-6.77 6.5-8.5
4. Faʻavaʻa mo le Steel Faʻatonuga Faʻamatalaga »Amio" Aua. Loli E leai 3. sefulu mal le fa 3,62. iva
5. Masini mautu o le uamea: -co-com i fafo atu faʻalautele faʻalautele polystyrene »Kenese - Rus» 2. Loli E leai 3. sefulu mal le fa 4.5 7.5
- Faatasi ai ma le ogalaau i fafo o sanumwich panels »Faasalaga» sefulu mal le fa Loli E leai fa 10 4.0 8,1
6. Panels ma faʻavaʻa mai laupapa, o loʻo tipiina ma ok ogaumu (mitek) "Leo" sefulu mal le fa Eurofar Crane 3. 5-7 3.5 10
7. Panels ma se faʻavaʻa mai le pa, teuteuina e CPS-papatusi »Tamak» tolu sefulu Eurofar Crane fa 7. 3,2 sefulu ma le lima
8. Panels ma faʻavaʻa mai i-faia bays (Jukka-Talo) »Yucca House» 56. Eurofar Crane (2 aso) fa 3-5 5,4. 28.
9. Panels ma laupapa laupapa ma fafo atu o fafo Tagata faitau lima sefulu Eurofar Crane 9 (mai le Czech Republic) 3. 6.35 603.
10. Sip panels »DSC Ekodem" 7. Loli E leai 3. 12 3,95 11.5.
11. Holbed Crerete panels "Klinstroy-auiliiliga" 45. Aponevoz Crane fa 7. 3,58. 194.
12. Volumetric modules e faʻavae i luga o le laupapa laupapa ma se tulaga maualalo »Taialoga-modular fofoga gaosi tolu sefulu Taavale Crane 50 T. 7. 7. 3,96 14.5
1 O le le aofia ai le taimi i le fau o le faavae.

2 O le aofia ai le tau o le faavae. O le tau o le 1M2 o le aoina o le mamanu o loʻo tuʻuina atu i se tulaga o le sauniuni mo lona malosi i totonu ma fafo o le teuteuina (pa puipui e faʻapipiʻi ai.

3 O le tau o loʻo i le atoa seti o le "livi" (faʻavae, fesoʻotaʻiga, faamaea ai totonu, paie, vevela.

4 O le tau o loʻo aofia ai se masini o le faʻavae o lipine ma lafoaʻi o se monolithic ipu, o le tuʻuina atu o faʻasaupi, le sauniuniga o puipui atoa.

-->

O le Komiti Faʻatonu Faafetai i le kamupani "o le a", "Kenese - RAS", "o le GUCSortom", ",", o Kalistoplan "," "Le leo", "Tamak", "Hts - Reseland", Yukka-Houcce, faapea foi ma le faatupuina o le tele o mea.

Fale mai le falefaigaluega? Ave!

Fale mai le falefaigaluega? Ave!

Faitau atili