Lua tuafafine ma potu e tolu

Anonim

Toe fausia o se fale e fa-potu ma le atoa o le 85.4 m2 i totonu o se fale piliki: O potu e le itiiti ifo, ae o se potu lautele na aliali mai.

Lua tuafafine ma potu e tolu 13171_1

Lua tuafafine ma potu e tolu

Lua tuafafine ma potu e tolu
I le potu malolo, pepelo ma ni nai lo tusi na hid le failauga
Lua tuafafine ma potu e tolu
Umukuka, o ia o se potu 'ai, e mafai ona mafai ona taofia le 12 tagata faafetai i le Calligris gaugau laulau
Lua tuafafine ma potu e tolu
Mo le pamu

Sa i ai se puʻupuʻu o taʻele i luga o le uʻamea faʻatu i luga o le uʻamea pupuʻu, ma o le paʻu uaula i fafo atu o le pusa, na alu teisi. Mo ia, na tufatufaina atu i le loloto o le kapeneta o le umukuka

Lua tuafafine ma potu e tolu
Tolu mea tetele: o se pipili aʻu, o se laina tuʻutuʻuga ma se pusaaita
Lua tuafafine ma potu e tolu
O le fausia-i totonu o le fale puipui ma le master tioata ma mdf, na laina ma veneer, teisi "malemo" i le potu ofu. O lea e le solia ai le lagona o le umukuka papala puipui
Lua tuafafine ma potu e tolu
O le a filifilia le umukuka mo le umukuka i le pupula o le umukuka o le umukuka. A o liliu atu, o se eseesega o le itulagi ma se pupula o le auala i le fanua o le avanoa o le avanoa avanoa avanoa
Lua tuafafine ma potu e tolu
Seene o lagona i le vasega pepese o ni ata mataga
Lua tuafafine ma potu e tolu
Vavae ese le potu ofu ofu mo tamaiti na fofo le faʻafitauli o le teuina o lavalava ma le tele o meataalo. Teine teuteuina o ia i faitotoa o lo latou pule
Lua tuafafine ma potu e tolu
O le lakapi o le teuteuina o matua o matua e mafai ona maeʻa le malologa pe a uma le pisi o le aso faigaluega
Lua tuafafine ma potu e tolu
O le nicosh o le taʻele, fufulu masini ma boopor, tapunia tauaso
Lua tuafafine ma potu e tolu
Ina ua uma ona toe fausia, o le faletaele ua faigata. O mea e fai i se auala e maua ai i se auala e talafeagai e faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, avanoa avanoa latalata i Jacazzi prorylic taʻele ma le hydromages galuega o le 0.9m

Ma faʻamaonia le faʻamafanafanaga o gaioiga pe a uma le faʻaaogaina o taualumaga o le vai. I luga o le puipui-tile marazzi ma le le mautonu maualuga, fausiaina se malosi o le susu-lementible luga

Lua tuafafine ma potu e tolu
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Lua tuafafine ma potu e tolu
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

I lenei aiga faauo, o felauaiga o tamaiti uma sa fai se suiga fuafuaina pe a toe fausia se fale mautotogi. O potu na avea ma laiti, ae sa i ai le avanoa avanoa mo le soʻoga paganoa.

O le fale maunu ma le vaega atoa o 85.4m2, i se Bick City, na manatu ai ona e laititi ona laititi ana tupe. Fuafuaina (fa tamai potu, tamai faletaele ma faleuila), faʻapea foi ma ni vaega eseese (o loʻo faia ni vaega o le faʻaofuina i luga o couring). Sa latou miti o se nofoaga e popole ai, o tamaiti e toalua mo afafine uma, e aofia ai potu uma, e lua potu fale taele ma potu teu oloa. Faatasi ai ma isi manaʻo, na latou talosaga ai i le Kamupani fale "Bomoyrang".

Na manumalo le faigauo

Amata ona galulue mama, na talanoaina le tusiata ma le au tusiata ma tagata e ona le fale mautotogi pei ona taua i lalo. Afai e te filifilia le potu malolo, le potumoe ma lua tamaiti, ona iai potu lea e fa, o le mea moni. E ala i le toe faia o se suiga i le tele poʻo le faʻailoga o nofoaga e nofo ai, o le manaʻoga autu o le faʻaleleia o le vaega tele. Sa manaʻomia le foaʻiina o se mea e maua ai se fetuunaiga fofo.

Fiafia malosi

O le faatulagaga o le potu potu avanoa na ia filifilia: o le nei aso o le Manufanonal Sperfanal Sofan (Nieri, Italia) sa ave ai le nofoaga tutotonu. O le faʻataʻitaʻiga e aofia ai vaega e fa. O loo latou agai i fafo, fausiaina nofoa faaopoopo. E mafai ona e maua fua se mea e te maua ai le TV o loʻo faʻaalia, o le lelei lelei o le playback o lea o loʻo maua ai le unics o le XELOC) Faigamalaga. O le sofa ua filifilia o se moega manava.

O le talanoaina o le talanoaga a le Toe faifeʻau filifiliga na fai mai o a latou fanau teine ​​e agaalofa ma e fiafia tagata uma e fai se feʻau-taʻalo, tusi, e ala i luga i le taimi e tasi. Faʻavae i luga o lenei, ua faʻaalia le tusi o le Poloketi e aveese le lapoʻa ma le lapoʻa ma le lapoʻa o faʻamalama matala, o se tasi o le poloka o le fale faʻapaologa. (E le lipotia foi e le Loggidia Standia i le umukuka.) E le aofia ai le tulaga lamatia o ofuvae o tamaiti, faataatiaina le pito i lalo o le amataga. Lenei ua mafai ona tuʻuina i totonu o le potu lua laulau faʻapipiʻi ma le faʻaaogaina faalenatura. YVs vasega pepe, ma i le potumoe sa i ai se nofoaga mo le Tale potu.

Lua potu tutotonu tuufaatasi, fausia se potu lautele. O le vaega o le nofoaga muamua ma le auala na ave ai le potu laei mo le ofu o fafo ma le faletaele. E le aoga o ia mai le pamu eletise, ma na mautinoa ai le mafai ona faʻapipiʻi le pauna o le sua pipi. Ole mea lea e mafai ona tuʻuina le fola, a ua musu e fiafia i se fofo faʻapitoa. O le faʻapipiʻiina o le faʻamalosia o le taʻele o le sami sarapuck (SFA, France) ma le agavaʻa o 400ws o loʻo tuʻuina atu mo se faleuila i le alavai. O le faletaele autu (Matai), ma se faletaele ma taʻele, sa avea ma se foliga le masani ai. Ina ia faʻapipiʻiina le masini fufulu ma le ponaivi, sa manaʻomia le faʻaaogaina o se vaega o le fale o le fale puipui o loʻo i totonu o le potu moe. O le nofoaga mo le taʻele "na savali" i le faletaele gaoa. O le iʻuga, o le avanoa fou o le fale mautotogi na avea ma Maota e Malosi ma mafafine. O potu uma i totonu e mooti "logoina" i totonu o latou lava o ni elemene elemene.

Tau i vaivaiga

Toe faaleleia amata i potu le mautonu potu potu. O puipui o mea fou na gagau mai poloka paso, ma potu o le poloka puipui. Burner, o loʻo galue i luga o le umukuka o le mafanafana, na tuʻufaʻatasia i se fou fou pepa: faʻaaogaina le mamanu o le gypsum carcart i luga o le eletise eletise na aliali mai i luga o le paʻu O le mautonu o le faasologa o le Rigel na tapunia i se ata pepelo i luga o le uamea faavaa, lea na fai ai le Nichod mo se fale faletusi. O lea, o le fauina o le hack togi ata o loʻo tusia ai o le fale ma faʻatagaina ai na tuʻuina atu e le ona le faʻatauina o le tau o mea taugata, e sefe ai tupe.

O le fale mauto na suia i fesootaiga uma. E leʻi i ai se matou nofoaga faʻalavelave faʻafuaseʻi o le fale o le potu faʻafiafia i le 1980, ae toe faʻatuina o le faletaele ma le faʻatulagaina o le faletaele lona lua o le vaipuna o le vai fou o le suavai fou O le faiga o maʻa mafanafana, na fausia i le loloto, faapipiiina o nofoaga o aiga o aiga, faʻapea foi ma se puipuiga i le initaneti sapalaiina i le fale gaosi. O lea, sa faia ai se fou pule fesoasoani i luga o le tuuina atu o le tuuatuloina o uta uta i luga o nofoaga. Impū, ma galuega eletise na pasia uma taimi o le pule.

I luga o le taualuga, o le slabs o le tumutumu na tuu i le le mautonu o le maualuga o le maualuga na ausia ai le 100m. Mo lea mafuaaga, sa manaʻomia le faia o tumutumu o tumutumu o tumutumu i luga o le uamea. Mo le tu i luga, o le taualuga ma puipui faʻaaogaina mea "Knaufi" (Lusia). O le faamaeaina o puipui ma pine na faia e le tuai o ata o Tikkurila (Filland) e faavae i luga o le acrylic copolyromers. O lapisi uma i totonu o le fale mautotogi ua foia i lanu malamalama i lanu lanu o meaafale pogisa o meaafale. Ok parqutch na faʻapipiʻi i luga o le fola ("o le o le fanua o le parninsky parquet parquet", Lusia), ufiufi i se vai faavae vai.

Hostess i tusi

Na faalauteleina le umukuka ina ia maeʻa uma le faamaopoopoina e ala i le faʻapipiʻiina o se vaega o le Loggia i ai. A faʻapipiʻiina meafale a le umukuka, sa tatau ai ona foia le galuega pe faʻapefea ona faʻatoʻilaloina se pillowing oso aʻe, mauaina i le ogatotonu o le tasi o puipui. O le iʻuga o lona pito i luga, faʻasolosolo mai le puipui mai le faʻataotoga i le faʻasologa o le laulau, hid i totonu o le pusa sima. O le faʻasologa o le pusa e leʻi tulaʻi mai i fafo mai se atigi lima umukuka o loʻo i ai, sa aveʻesea ai se mea laʻititi,

Ina ia fufulu le vai tap, na faʻapipiʻiina se faamama ma se toe fetuunai osmosis system. Faʻamamaina i lenei auala, o le vai o le vai e mafai ona inu e aunoa ma le fefe ma faʻaaoga mo kuka. O le pusaaisa o le muamua biofire leai se mea malulu (pepelo, Siamani) e fesoʻotaʻi. O le vai pe a uma ona ulufale le filtation e ulufale ai i le Ice Revidy, lea e Liliu ai i "tioata" i tioata, - O le vevela o le aiga e faʻaaoga e susu le vai inu.

O loʻo faʻasaga i le umukuka meataketi ua mafai ona tuʻu ai se mea lelei-i totonu o pa. O lenei manatu o le pule o le fale mautotogi. O le vaʻaia sosoʻo ma le Kapeneta i totonu o le nuʻu loloto tigaina. I luga o le Fuafuaga na manino ona o lenei elemene o loʻo nofo ai se vaega laʻititi o le potu o le ofu o le ofu o loʻo iai i le ala savali. O fale e faamalieina i ai ma latou fale mautotogi. Manuia le toe faʻaleleia fesoasoani e foia ai le galuega autu - o tagata uma o le aiga e lelei ona maua ni tulaga lelei

Tolu tulaga saogalemu

Ina ua saogalemu ni suiga fou i le fale mautotogi, ma na faʻataʻatia le solo tuai, o le faʻapitoa a le Booomigos Parveship, na amata ai le laisene e faʻatino ai le poloketi. Muamua, i luga o le faavae o le tomai faʻapitoa, mea taua uma na faʻatauina. I le iʻuga o le fono a le aufaifitu, na faʻataʻitaʻi ai se suʻega eletise e le au fai pisinisi fou ma e le faʻailoaina ai ai ni soliga. O le faʻataʻitaʻiga mulimuli lava a o faʻaauau i le auai o le asiasi lea a le tagata asiasi o le tagata asiasi, lea na faia se gaioiga o le ulufale.

Lua tuafafine ma potu e tolu

Lua tuafafine ma potu e tolu

Lua tuafafine ma potu e tolu

Lua tuafafine ma potu e tolu

Lua tuafafine ma potu e tolu

Lua tuafafine ma potu e tolu

1. I le pito i luga o le gatter - o le tagata lava ia

2. O le ala mo le natia uatia e sili ona lelei le eletise eletise

3. Ua mafai ona o le uaea o le uaea, i totonu o le uaea

4. I luga o puipui, o le uaea ua tu i luga malosi masani i le fola

5. I le maeʻa ai o le faʻatatauina o paea uma uaea

6. O fafo o loʻo i ai i le mamao o le 50 mm mai le fola

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
O LE SUʻESUʻEGA GALUEGA - - 30 700.
Masini vaega mai poloka 70m2. - 23 800.
Masini o le faʻamaloloina o faʻaputuga ma fausaga mai le glc - - 61 500.
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 3 container - 12 900.
Atoa 128 900.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Paso ipu, poloka vasega 70m2. - 39 800.
Pepa o le fasi pepa o le plastersboapi, scriend, scriw, leo leo seti - 30 400.
Atoa 70 200.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Faaaogaina le Taaloga Vaitaimi 90. 155. 13 950.
Sima nonoa masini 90. 410. 36 900.
Plywood base masini 61.9 190. 11 761.
Kapeta o le kapeta masini 61.9 760. 47 044.
Masini o clamic ofutino 28,1 - 17 500.
Atoa 127 155.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Suavai (Rusia) 450 kg 60. 27,000
Eleele, sandobebeton, grid seti - 3500.
Seti parquet (Oak) 61.9m2. 980. 60 662.
Ceramic tile, procelain connedware 28.1m2 - 23 900.
Glue Tile, Mifiloi mo le fiafia 230 kg - 4 390.
Atoa 151 652.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Matamata i luga 170. - 5.7 200
Maualuga maualuga lanu o luga o luga 228. - 89 700.
Puipui o feagai ma taulaga, mosseac 32. - 22 500.
Carpentry, carpent galuega - - 30 400.
Atoa 199400.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Plaster gypsum, eleele, tino oti seti - 20 400.
Vali v / d taikutula 68 L. - 17 680.
Tomai Polyarethane Oaves 49 POG. M. lima sefulu 2 450.
Ceramic tile, mosaic 32m2. - 38 700.
Glue Tile, Mifiloi mo le fiafia 260 kg - 5 200.
Atoa 84 430.

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
O le uaea na taoto, uaea 980 M. - 45 080.
Faapipiiina o le mana ma le maualalo-taimi nei seti - 7 900.
Faapipiiina o switches, sckets 39 PCS. 280. 10 920.
Faapipiiina o fola vevela seti - 5 900.
Faapipiiina, faʻamalolo o lamepa, chandeliers seti - 9 800.
Atoa 79 600.

Le tau o mea eletise

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Uaea ma vaega 980 M. - 24 500.
Fusuaga, Uzo, otometi seti - 8 900.
O mea faigaluega 39 PCS. - 10 800.
Fuga o le fola o le fola (cable, hormestat, atigi fatu) seti - 19 400.
Atoa 63 600.

Tau o le tumama

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Laina paipa vai sapalai 39 PG. M. 180. 7 020.
Laina paipa o se ivi 20 pauna M. - 3 800.
Aoina faʻapipiʻi, faʻamama seti - 4,700
Faapipiiina o Santechnibov seti - 19 500.
Masini taele seti - 6,700
Atoa 41 720.

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Sipi Paipa (Siamani) 39 PG. M. - 2 340.
Paipa reswer pvc 20 pauna M. - 2,900
Tufatufa atu, faamama, fetaui lelei seti - 18 400.
Faapipiiina le Skipwe seti - 16,900
Santechborlibor seti - 107,000
Atoa 147 5400.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Lua tuafafine ma potu e tolu 13171_22

Poloketi Pule: Alexey Kleschikovnikov

Taitai Argetitect: Arthur Melikyan

Designer: Marina Ischenkova

Designer: Vysheslav Kirillov

Matamata i luga

Faitau atili