O le taumalulu e le o ita

Anonim

Vaʻaiga lautele i maketi o le eletise o le masini eletise: Masinifamau 'aufafatuna, statters spelts fale, tuʻuataua laupapa, kalifilo.

O le taumalulu e le o ita 15332_1

O le taumalulu e le o ita
Tutotonu o Pa o Puipuiga-Soundctor-Space Copter ths Atlantince mausali
O le taumalulu e le o ita
Wall Convector CNS 50-250 Stateebel Eltron
O le taumalulu e le o ita
Pa puipui ma le nobo Opcrog Controller
O le taumalulu e le o ita
Puipui-o lo o faasee le panela o le airelec
O le taumalulu e le o ita
Pa puipui ckjector ckz20s euro firms strazel hetroron
O le taumalulu e le o ita
Wall-Soutted Street Sportter Ets-E electronini
O le taumalulu e le o ita
Eletise

Fan "Sierra" Kamupani Aairec i le puipui-tui

O le taumalulu e le o ita
SC2003 Wall-Underated Stored Theewing Rail
O le taumalulu e le o ita
Vevela ea le suauʻu mo le laʻititi matala AC-100
O le taumalulu e le o ita
Eletise

Supra cb1500 fan

O le taumalulu e le o ita
Auala eletise eletise

Fan ("Hormal Gun") 2000 Farico

"O fea na aumai ai le mutia?

- Mai le vaomatua, vestmoo. "

N. A. nekrasov

"Jack Frost"

Manatua le sili ona manaia Marmm iconal i le ata o Juna? I le aoauli, e filemu le la, ma i le po po o le ivi na a faia i le aisa. Le mautonu i le fale, ma le mu. Ia, o le faatulagaina o fafie na lava e le tautotogo. Peitai, o taimi na faʻasolosolo ai le faanatinati o Nekrasovskyke, ma e le afaina ai, ma o isi auala o le mafanafana o fale o fale tauleva.

Eletise eletise e faʻatagaina ai le faʻaititia o tupe leiloa e feaveaʻi ai se siosiomaga faauo malosi i soʻo se mamao. O le mapusaga o atinaʻe e mafai ona maua ai le eletise eletise nai lo suauu faʻalenatura, muga i nuʻu nuʻu ma taulaga i nuʻu nuʻu E matua taua lava mo itulagi, faasalataga ia le fono, suauu ma kesi e manaomia ai le taua o tau. Le tutusa, tuʻufaʻatasiga o tino mama ina ia mafai ona maua mai le eletise mai itu taupuletele, masalo o lenei pe na o le faʻatulagaina o le aganuu mama.

O masini eletise eletise e faigofie ona faʻaaoga ma le saogalemu e faʻaaoga, puʻupuʻu ma le le mafaufau, fetaui ma otometi faʻatonutonu mo le microclite o le potu. Latou te le susunuina le okesene i le ea ma le le iloa lelei oloa.

I Rusia, o fea le eletise, maua i le tele o malosi o fua, sa tumau pea o le taupulega a le kesi, e lautele le kapoti. O lenei ituaiga felagolagomai na mauaina se talosaga i itu tau faʻaulufale mai oloa, i le itu i saute o le atunuʻu, i nofoaga ma nofoaga ma nofoaga o Hydjongerc eletise. Inisitau, lea o fea o iai le tali a le vai o le fale lea na fausia ai fale, ua fai ai masini faʻasolopito i fale, ma masini fausiaina mo na o le faʻamalieina o fale. E tele mea e ono i ai le mana o le siitaga o le suiga, na faia ai e le eletise eletise i le taimi autu.

Toe fausia ma Fausiaina o fesoʻotaʻiga tumaʻoti e fausia mo le fausiaina o nofoaga alofa ma taʻitoʻatasi, toe fausia ma suavai faʻamamavai ua mu. I le faʻailoaina o le geodopoical tulaga, pe a fai o le tele o faʻamatalaga o sapalai o laʻau o fafo atu o Lusia, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le eletise E tele itulagi e sili atu nai lo se isi taimi.

Tagata faʻapitoa i le laufanua o mea eletise v.s. O Gorbachhev na gaosia se faʻatusatusaga o le tamaoaiga o le vai ma tuʻusaʻo le eletise o le 50 ma le 100m2 ma le masani o loʻo faʻamalosia ai le ogatotonu o le atunuʻu. Mai le laulau tuuina mai o loʻo mulimuli mai ai o le tau o le faʻapipiʻi "liligi" o le eletise eletise e le itiiti ifo i le tolu taimi. Na amanaia Aesyley i le taimi nei ma le faʻagaioiga o le polokalame o loʻo i ai nei (suauu le lelei) ma le maualuga o le vai o loʻo tafetoto ai, o tulaga lelei o le faʻatonutonu eletise.

Mo le filifilia o se ituaiga vevela, e tatau ona e mafaufau i le vaega o le fale ma o le a le tausaga o le a vevela, ma suʻe foi pe o le malosi e fesoʻotaʻi ai lau eletise eletise. O le a ese le faʻamafanafana o le a ese mai i le pe o e nofo i le fale i le tausaga atoa poʻo le faʻaaogaina o se fale, i le vaitaimi mai le tautotogo. Ae o le tulaga sili ona taua o le tulaga o le vevela o le fale. E oʻo lava i le sili sili ona atoatoa faiga o le a le o fale, pe a fai o le Hormal Creves e le atoatoa pe o loʻo i totonu o le tagata. Matou te manatu o le fale o lou fale, o le malosi o le fale gaosi e tutusa ma suiga i N3, faʻalauiloaina i le Seap II-3-79 "Faʻamanuiaina o le Humancration , ma mai le 2000 i le 3, 5 taimi. I nisi upu, o tulafono faʻatonutonuina ai le faʻaaogaina o maualuga sili sili ona lelei o le fofo o loʻo faaseʻe ai ma leaga tele.

O le ituaiga o le vevela fesiitai, O le faʻamafanafana o mea eletise e vaevaeina i le faʻatulagaina o nofoaga, tagofia ma tuʻufaʻatasia, tusa ma le metotia o le faʻapogai ma le faʻaputuputu o le eletise i le vevela ma faʻaputuputu.

I le faia o masini, o le malulu o le ea e masani lava pe faʻamalosia e ala i le aʻe i luga, pasi atu i le vevela o elemene ma e ala i le taamilomilo i le potu e momoli mai aitema o loʻo momoliina aitema ma tagata i totonu. Le tulaga vevela i le va o le fola ma le taualuga i le faʻatasia ma le saʻo o le ea o le ea mafanafana o le 9c, i luga o le fola i fafo, 4c.

O eletise eletise na maua ai le tufatufaina sili atu tufatufaina i lo tatou atunuʻu. O le tele o pisinisi e gaosia ai le tele o ituaiga o mea faigaluega o loʻo iai le paʻu o le faʻamafanafanaina o le vevela o NICHROMS poʻo le faʻailoga. E le tuʻufaʻatasia e le au elemene le aoga e tuʻufaʻatasia ma le malulu o le ea faʻamalosia. O oloa faʻalauiloaina e tutusa ma electrokonctorm o elemene. O le puleaina o mea faigaluega e tupu ma le fesoasoani a electromechanical poʻo le eletise eletise (Herumostats) ma Horpomostats.

O le faʻagaioiga o le eletise eletise e faʻavaeina ai palii e faʻavae i luga o le mataupu faʻavae o le faʻaititia o le umi-galu o le larmal, tutusa malosi o le la. Latou te vevela ia mea i totonu o le potu, e oo lava i le susulu vevela. E mafai ona faapipiiina pusa i luga o pa ma le taualuga.

O le faʻamafanafana o masini o le tuʻufaʻatasia ituaiga o le suauʻu o le suauʻu o le suauʻu e siʻitia i le vevela o le suauʻu ona o le faʻavasegaina o suauʻu ma le vevela o le fale. O le faaputugapala i le pito i lalo o le afi mumusu na fama i le suauu, o loo tafe mai i lalo o le sami, ma tafe le mama malulu i luga o puipui, lea ua uma ona maua lona mafanafana. Auala femalagaiga o le suauu-susunuina o tagata atamamai, pei o uiga o ausilali ma ofisa o fale ma ofisa na tuuina atu i Rusia e mafua a latou tau maualalo ma le umi o le olaga (sili atu nai lo 3000 itula). Faatasi ai ma le fesoasoani a nei masini, o le otometi fetuunaiga o loʻo faia ma le fesoasoani i le le saʻo le saʻo o le eletise, o se taunuuga o le vevela o le 15c, ma o lenei ua faʻaaogaina e le malosi Faalapotopotoga eletise.

O le alamanuia a le Lusia ua sauaina o le tatalaina o ituaiga uma o le eletise o le eletise. E mafai ona fai se faʻataʻitaʻiga o Convection mo le faia o le JSC Slitmidov (Moass) ma le nelidovsky plastics laau toto, o le ranekovostayday itulagi.

I le fanua o le fausiaina o vaega o le fale eletise eletise e talafeagai, talafeagai i totonu o le falefaʻie, e faʻaalia ai le ausiaina o faʻataunuʻuga o Farani ma Norwean. Faamaonia e Farani ma Norwegian, siʻosiʻomaga ma siʻosiʻomia le faʻatulagaina o masini faʻatonutonu e le manaʻomia soʻo se tausiga ma tuusaunoaina le faʻaaogaina tulaga ese

O le tele o faʻataʻitaʻiga e faigofie ai ona filifili le mea manaʻomia mo soʻo se ituaiga fale. Stylinicatic neural ma samasama, latou faigofie ona fetuunai i soʻo se mea ma faʻatagaina oe e sefe le mea e aoga ai. Uma eletise eletise e lua e lua puipuia ai vaega o nei. Horrumptors ma electromonical poʻo le eletise eletise, o le le mafai ona mamao (tusa ai ma le uaea o le faʻatonutonuina o le faʻatonutonuina o le faʻatonutonuina. olaga i se siosiomaga e le masani ai siosiomaga.

Faʻatulaga o le aufaʻatasi o Farani Forms Arems ma Antintic o loʻo lagolagoina i le tubulala ma o le o loʻo fesoʻotaʻi ma le paʻu o le ea atoa. O latou agavaʻa e mai le 500 i le 3000w. O loʻo faʻatautaia e le faʻatonutonuina e ala i se electromonical poʻo le eletise eletise, e i ai le uromofer ma otometi toe aofia. Polokalame galue e faia uma ai le uaea uaea ma luga o le leitio. E mafai ona avea filifiliga eseese ma o se auala e mafai ai: i le po o le po, o le po o le po, o le po o le po, o le taimi e alu ai i le le toe faia o tagata.

O mea fiafia a Convecters-lotoa Sipili o le au a le kamupani a le kamupani a le kamupani, lea e tuʻufaʻatasia ai le faʻavae o le faʻasoasoaina. O le maa o maa mai le maneta, o loʻo uʻu ai le vevela mo le 6 itula mai le taimi o le taofi moliaga. O sea faʻaoga o loʻo sili atu le malie i fale, lea e faʻapipiʻi ai le taimi e lua-taimi o le eletise. E momoli atu le moliaga i le po i le aso e le masani ai, o le a avatua e le copaleactor e aunoa ma le vevela e aunoa ma le taumafaina o le eletise. E mafai e le pule o le malosi-vevela-vevela-vevela mai850 i1100.

O se tupulaga fou o augatupulaga e mafai ona taua o le au electrical e au atamamai mai Simimens. Faʻatupeina ma le eletise eletise, e i ai le manatu i le vevela o le 0.1c. Taʻitasi tikeri o mea sese e 5% o le tau o le eletise eletise na faʻaumatia e le vevela, o le mafuaʻaga lea o tagata e sili atu le tamaoaiga o tagata taufaafefe. E mafai foi ona tuʻuina atu i latou i le faʻaaogaina o tagata pule i nisi auala e fesoʻotaʻi ai ma feoaʻiga ile faiga otometi mo le faʻatonutonuina o le malosi.

Pa puipui o le kamupani Norwegian kamupani nobo eletise ("nube") ua mamanuina e vevela ai le fale o so o se vasega. O le faʻatonutonuina o polokalame e 12-auala masini "nube orion512" e le mafai ona maua ai ni masini eletise, ae o loʻo aofia ai ma le auala o le eletise eletise eletise i le potu eletise. O faʻailoga e talia e le faʻatonutonuina o masini e ala i le faʻapitoa "tagata faʻapipiʻi".

O le tafouina o pou o le EcoSan Czech Felle Fenk FenIx ua fuafuaina mo le musuaina o nofoaga o nofoaga o soʻo se vasega ma le tele. O le maualalo o le vevela o le vevela ma le mana e oʻo atu i le A750W e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le mimiu maualalo, o la latou siʻolea o loʻo i ai le vevela mai le8,000. Maualuga vevela panels ma se malosi o le 1800, 2400 ma 350000 ma le faʻateleina o le vevela o le 300c o loʻo tuʻuina atu i le maualuga o le 3m ma luga. O le eting faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o le taualuga o loʻo tuʻuina atu teuga o le 20-25% o le eletise ma tulaga lelei ona o le sili le vevela o le vevela o le vevela o le saogalemu.

O se mea manaia o le auala e fai ai o le vaega ma se agavaʻa o 820W (faʻataʻitaʻiga hse-90hr) e gaosia e le Korea Kamupani Deawoo. O le faʻamafanafanaina o elemene ia avea halogen lamepa i totonu. O le masini eletise e faʻamalosia i luga o se tripod, aveina e se eletise eletise. Faʻasolosolo ona liliu, o le vevela o le vaega e i ai le taimi mo le tasi taimi o le taimi e faʻamafanafana ai i le potu e sili atu le tele o le lautele lautele nai lo le sterter faʻapipiʻi i le tasi tulaga.

O le Suauu Mobile-tumu i le au eletise eletise mo le lelei e faʻatauvaʻa e autasi. Polokalame agavaa ma le le talafeagai ma le gafatia o le 15,000 i le 2500 dow gaosi Amerika Kamupani Hourwell ma Duracraftment, tuuina atu o ia oloa o le lima tausaga le lima tausaga. O loʻo faʻatumuina e le suauʻu eletise e faʻamafanafana ai le potu ma le tele o le 20 i le 60m3. E 5-11 o mea o loʻo faʻaautuina i se fale eletise eletise, o se folo pule stali, o se suʻesuʻega ma puipuia mai le faʻaʻaisa. O nisi faʻataʻitaʻiga ua faʻaaogaina i se radial turbistor.

Oloa o le Italia Forms Delonghi, General, Laminox, suauu-tumu i luga o le 30 faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻatauina i tau talafeagai i Rusia. O le lapotopoto o le tarako faasologa ma le malosi o le 1.5 ma le 2kw, lea e iai se tau o le sili ona lelei / lelei fua faatatau o loʻo faʻaaogaina i le manaʻoga. Peitaʻi, e tatau lava ona silafia, aʻo laʻititi le faʻatulagaina o mea e tutupu i le mataʻutia, ua le mafai ona tuʻua uila eletise eletise.

A aunoa ma se tusi pasi, o le faʻagaioiga o le tulaga le masani ai le eletise eletise i totonu o le fale o soʻo se ituaiga e le faʻasaina.

Matou te talitonu o le ata o ituaiga eseese ma faʻatapulaʻaina avanoa o le faʻamafanafana o masini eletise ua amata ona manaia. E mafai e le tagata faitau ona iai se taufaasese o le faigofie o le foia o le faafitauli. Na ou alu, latou te faapea mai, i le faleoloa, na faʻaali le tusitusiga i le tagata faʻatau ma faʻatau mea uma e te manaʻomia. Aua neʻi faʻasoa, uo a aliʻi, e aunoa ma se inisinia inisinia inisinia ma faʻapitoa i masini eletise, e te le foia le galuega. O se mea masani o le faʻafitauli i le vevela o le faʻamafanafana e le oi ai, ma o le mea lea i totonu o le faʻapitoa mataupu o le a talia se tali faʻapitoa o fola, e faʻamautu ai le aiga poʻo le faʻaulufale mai o le eletise, etc. mo faʻatalanoaga ma le faʻamoemoe o le mauaina o mea taua o le eletise, e mafai ona faʻafesoʻotaʻia le Young Cencow , o le mea e masani ai Farani fiafia i le maketi a Rusia, i le Univerning Rusia-Farani Enterprise Sonanfo.

E iloa e tagata uma o le le masani ai le tulaga eletise eletise i le fale o soʻo se ituaiga talu mai le 1995. Ia mautinoa ia faamaonia. A aunoa ma se tusi pasi, e faasaina le latou gaioiga. O le mea lea, o le faʻataunuʻuina o galuega uma "arnkey" e faigofie ma sili atu le faʻatuatuaina o le au polofesa ma le poto masani o le fuafuaina o le eletise. Naʻo le tulaga lea, na e nofo ai pea i se ofisa mafanafana ma mafanafana, e mafai ona e vaʻaia, e pei o le Junior, e fetaui lelei ma le faʻamalama.

Tupe faavae (lata mai)

Eria, m2) lima sefulu 100 lima sefulu 100 lima sefulu 100
Meafaigaluega Faaulufale mai. Italia Fuecht. Lusia Tuʻusaʻo Eletise.
Ituaiga tau Tau ($)
Boiler (eletise, kesi, vai pe faigata. Suauu) 1600-2000 230-3500. 23-300 35-400. E leai E leai
Taavale po o le eletise eletise 700. 1400. 550. 1100. 490. 980.
Armature (paipa, vatitia, ma isi mea) 500. 1000. 400. 800. E leai E leai
Antisfareze "North" 250. 500. 250. 500. E leai E leai
Faapipiiina 2000. 3500. 400. 800. 140. 280.
Mautinoa 1 tausaga 1 tausaga

2 tausaga

Aofai: 505-5450 870-9200 183-4050 355-4050 630. 1260.

Fan e faasaga i ... malulu

O le a le mea e masani ona fesoʻotaʻi ma le ituaiga poʻo le leo o le sola eseʻe? Ioe, ma le malu malu, lea na ia faia le fale ma se afi mumu, ma le ea fou, o lo o tapuni le potu i le mea. I le taimi nei, o le lautele o lenei masini i le vevela inisinia e tutusa lava ma le ventraing.

Afai o le malosi o le Fan e mafai ona lafoina i le tulaga manaʻomia o le tele o le ea malulu, ona e le mafai lea ona pulea le ea i le ea manaʻoga? O lenei inisinia manatu o loʻo aofia ai i le olaga e aunoa ma se tamai seneturi talu ai, o le tele o le faʻaaogaina o le fafaga ma le eletise eletise ma le eletise i aso nei. Vaechnik eseese fesuiaiga o mea faigaluega o lenei ituaiga na faaigoaina o electrochalores.

E tusa ai ma le "saoasaoa" o le toeā atu o le potu ma e leai ni isi e iai le manaʻomia o le vevela manaʻomia, e leai se isi mea. Ma aisea le mea lea latou te le i ai, ma e nofoia se tulaga taʻimua ma e iai ni auala taua i Fale Atamai o le Fale Faʻataʻitaʻiga Faʻalapotopotoga? Ina ia faʻaaogaina lelei le faʻaaogaina o le manaʻoga manaʻomia o le eletise eletise, e aoga lona malamalama i lenei mataupu.

O le mea moni o le mea e mafua ai ona vevela fale, e le gata o le sefeina o le malosi, ae ia mautinoa foi le mafanafana loloto mo tagata. Ole le usitaʻia o lenei tulaga e mafai ona oʻo atu ai le faʻaletonu a o latou aiga, ma o le soifua maloloina, oe iloa, e sili atu le taugata / uati.

O se tasi o tapulaʻa mo le faʻamafanafana ma le lelei o le vevela o le vevela vevela (C / m) - o se faʻailoga o le vevela o le vevela i le potu o le maualuga ma le vaitau. O le a le laʻititi, o le sili atu ona aoga mo tagata i le fale. O le po o le po o le po ma le maualuga o le maualuga o le vevela o le va o le nofoaga ma le taualuga e mafai ona o i le 15c. O lea, o le laʻau pupula e faʻailoa mai i luga o le maualalo o le saogalemu o le seleselega lea, ma e i ai foʻiu i tua.

O le isi uiga o le mafanafana ma le faʻamafanafana o le faʻamafanafana o le natura o le ea. Afai, faʻatasi ai ma le convectorm o le faʻamafanafana, e tupu masani, ona o le gaioiga o malosiaga o vailaʻau, o le aofaʻi o fasiga o le pefu e itiiti. Pe a oso i luga o le faʻavasegaina o alavai o le ea, e le tumau le tupu, ma tumau le pefu i luga o le nofoaga. E iloa e tagata uma le taua tele mo le astimos poʻo le tamaititi e mafai ona tupu i totonu o manava.

Ae paga lea, o le electrocavorcics i le vaega sili ona laititi e fetaui ma le lua o loʻo taʻua i luga tulaga mo le faʻamafanafana ma le faʻamalieina lelei. O le ea ea i le vaipuna i le malosi o le eletise eletise eletise e oʻo atu i le 100 ° C. O le vevela o le vaega o nei masini o 2.5 s / m, a o le Convectics o le 1.7, ma i le raneting panes, 0.30 / m. O le maualuga maualuga o le vevela i le va o le fola ma le faʻauputa e tupu mai i le faʻaaogaina o le electrocalorifiris o le nofoaga autu o le fola, aemaise lava pe afai o le ea vevela o le fola e leai se faamamaina i potu mo se taimi umi. E ogatasi le maualuga o le tulaga o le vevela, o le au o le au o loʻo toe faʻaaogaina, lea e faʻapipiʻi i luga o le ulutala. O le ea mafanafana ua ulu mai i lalo o le taualuga, saunia le toniga vevela tufatufaina. Potu suamalie, o le faʻaaogaina o le aufaʻatasiga o le tuʻufaʻatasia ma electrokarticsticstictics e mafai ona faʻaititia le tau o le tau i le 15-30%.

Mulimuli ane, o le vaalele o le kaperifer ma le ea na fai i le gaioiga e maua ai leo, fuaina 35-55 e mafai ona faʻatusatusaina i leo o le afi afi i le lotoa o le fale.

Faʻamolemole aua le faʻatopetope ma le iʻuga e le tatau ona i ai ni eletise i le fale o le nofoaga. E i ai potu ma le le fiafia tele, faʻataʻitaʻiga, o se potu i lalo o le potu i lalo o le faletaele poʻo le faletaele, ma e laititi ni koneli. O nei masini e taua tele pe a e manaʻomia vave faʻamago le potu. E maualalo le eletise eletise eletise, ua fuafuaina mo zonal ma faʻasino mamafa, mo se faʻataʻitaʻiga, o se fale faigaluega kesi poʻo vae i lalo o le laulau. O le masini faamago mo lima i le faletaele o se electrocalolonariforer. Tele faʻafitauli o le ea o nei masini e le faia, ae o le lelei le faʻatinoina o le latou faʻaaogaina ua faigofie ona matauina lelei.

Taunuu i le pa'ū i le atunuʻu o le atunuʻu fale, ae e te leʻi faia i le manaʻomia o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le nofoaga o le vevela o le ea ma mago e faigofie ona feʻaveaʻi i le taʻavale taʻavale. Tulaga o le fausiaina ma toe fausia o le fale, pe a fai o le fale vevela e leʻo tagofia poʻo le le atoatoa, o le eletise, e toetoe lava o le tele o le vevela ma le matutu o le vevela ma le mago i luga.

Ma ua galo ia oe e uiga i le aoga ma le aupito aoga? O le faʻamafanafana tumau o le faletaavale o se mea faʻaletonu, ae e galue foʻi i se vaega o le ma fale o le fiafiaga. Vevela le faletaavale pe fatuina se mafanafana sone i se tagata faigaluega e mafai ma le fesoasoani a le tutusa "vevela fana". Fausia tele o le ea, o le vevela o le ea, e ese mai le, aveese le malu o le kesi o le afi afi i fafo o le faletaavale.

E i ai le isi galuega ua leva ona foia ma le fesoasoani a electrocavoarals. Tatalaina o le faitotoʻa o le fale i le vaitau malulu, matou te leiloa se tele o le vevela e naʻo le alu i le auala. Ua leva ona tufatufaina atu fale o le 'aina i fale puipui ma faleoloa o loʻo faia e le ea i le faʻavae o le teteʻa o le tuʻufaʻatasia e lua siosiomaga. O le tafe o le ea mafanafana, o loʻo sau mai luga poʻo luga o le itu o le faitotoʻa faitotoʻa, fausia se faʻalavelave i le vevela malulu i totonu o le ea malulu i totonu. O lea, o le tau o le tofa o le alatele poʻo le lobby ua faʻaititia i le 15-20%. Fale tuʻufua, tumaʻoti ma le musti-fale mautotogi, o se mativa lea ua le o iloiloina ma iu lava ina faʻamaonia ai le tau o le tuʻuina o le faʻapipiʻiina. O le ea i le itu o le ea i le itu o le ea ua taofiofi otometi ma alu i totonu o le tau tamaoaiga pe a tapunia le faitotoʻa. O tulaga o le harsh Rusia Winters ma o le tuputupu aʻe o le tuputupu aʻe o le malosi feaveaʻi o se vest ua mamanuina e avea ai ma uiga faʻapitoa o soʻo se fale.

E taua foi le faʻatauvaʻa e le autogo pe leai se mea e feteʻenaʻi ma geNoting ma le susulu. I le maketi a Rusia e mafai ona e mauaina le tele o ituaiga o vale o electro-gars o le aiga ma faaulufale mai oloa. O le tagata atiaʻe ma tagata gaosi oloa o le sili atu nai lo le 40madications o feaveaʻiga ma le eletise eletise eletise ma vaalele o le ituaiga o le CJSC (Moscow). Na gaosia e le Hean Heatila ma Souters Smaturas o loʻo faʻaaogaina i totonu o le fausia-i totonu ma mamao le faʻatonutonuina o panels ma le Hermostat e faʻatulaga le manaʻomia o le nofoaga mai0 i le 30C.

O masini e tolu tulaga o le puipuiga ma ua fuafuaina e galue i le otometi faiga. I le talosaga a le tagata faʻatau, e mafai ona faʻaauʻua i tagata poto e fesoʻotaʻi ai i le otometi faʻatonutonuga. Le mana o Fan Heats - mai le3 i le 30kw, o le falesolo i le 90kw.

Fan Beaters ma le Mana 3, 4.5, 6KW ma le ea ie pupuni 7.5 ma le 14KW o loʻo faʻaogaina i le-maualalo o afi afi ma e mafai ona faʻaaogaina mo le 'ea. E tusa ai ma tagata atamamai, mea faigaluega a le aiga ma sina mamafa tele o loʻo i ai le tele o aʻoga faʻapitoa i ni mea faapena, pei o Dlonghi (Siamani), frray). KPRIMERU, o se tele tele vevela ma faʻatinoga, maualuga le saoasaoa o le ea tafe i le galuega faʻatino, ma isi.

Faʻatulaga ma feaveaʻi Fofoga Faʻavasegaina mo le televave o le ea vevela i totonu o potu ("o le vevela o manu") ma le malosi o le 2sw, e puipuia ai faitotoʻa .

Fetaui mamao vaalele sipela 2000 ma se tulaga o le 6-15 kw ua fausia-i le otometi puleaina. O le maualalo o le afi afi o le tele o le tele, o le avanoa o le eletise eletise eletise ma le ea o le ea o loʻo fai ai le saoasaoa o le sami 2000 lelei mo ituaiga uma o potu. Malosi, le le fiafia, le le fiafia o le folauga fater foces t93 (9kw) ma t153 (15kw) o loʻo fuafuaina mo le faʻamamaina o tulaga, i totonu o aʻoaʻoga, ma isi

O se faʻataʻitaʻiga o se vevela o le ea mo suauʻu mo lanu laiti o le AC-100, gaosia i ni isi vaega ma se agavaʻa o le 2 ma le 3kw. I le faʻaopopo atu i le nofoaga tuʻusaʻo, e mafai foi ona faʻaaogaina i totonu o le fale o se siitaga o le faʻamafanafanaga o le sterter faʻapipiʻi i totonu o faitotoʻa i totonu.

E leai se uiga ese ma le tutusa maualuga o oloa e iloga ai oloa o le Norweian Stands Pirox, gaosia foi le Ives Heats ma Wase Air Patitons. Ordated Fron Heaters o le Profff faasologa ma le malosi o le 24kw, o le faʻaʻaiʻolotoga uma o aso (3-6 kw) ia latou uiga ma varator e tutusa ma le fiva falai. O le mea lava e tasi e mafai ona fai mai e uiga i le ea o le ea i luga o le ea mo tamai faitotoʻa ma tamboursines screwster lrmaster lg (3, 5.6 ma 9kw).

O le ie puipui a le ea mo soʻo se mafuaʻaga e maua ai le Taʻitaʻi Kamupani Kamupani Kamupani a Peretania i lenei nofoaga. O lenei tautua i soʻo se nofoaga e mafai ona tausia lelei potu i le taumalulu ma le malu. I tua o le galuega, o le ie puipui na sosoʻo ai ma le aufaʻatau ni masini.

O le nuu o Sāmone a le Malo o Stroebon entroron e maua ai le fogafale ma puipui puipui ma puipui o lea mea, faatasi ai ma le agalelei fai, o se mea eʻesega. O lo latou malosi e 2KW, ua faaauupegaina i luga o le lua-tulaga mana lima ki, o le irmographer, oe i se isi itu e mafai ona faaaogaina e pei o tagata valea faigofie. Faʻaaoga uma faletaele falemaʻi ma i nofoaga nonofo.

E tutusa ma le tomai faʻapitoa ma le mamanu, feaveaʻi o le eletise o loʻo gaosia ma tuʻuina atu i le maketi a le Rusia o Airlec ma le Surange (Siamani). Ua latou faʻamoemoe mo le saoasaoa o le fufuluina o fale nofomau ma auaunaga ma le tele o le 40-60m3. O le faʻamafanafana o elemene o loʻo laga o loʻo i ai ma le vaivai o le tagata i totonu pe sefulu i se fale puipui. O lo latou malosi o le 500-2500 W. O masini ua tuʻufaʻatasia i masini tapuni puipui, siʻosiʻomaga gaioiga faapopoleina, masini masini, ma masini suia mo le 24 itula, e iloga i le fuafuaina o aso nei ma le lautele.

I le faaiuga, ou te fia faʻasoa atu ni fautuaga. Aua le faalagolago i na o lou lava silafia. O se feutagaiga ma se tagata faʻapitoa e tatau ona muamua atu e se faʻapitoa, ma nisi tulaga, ma le inisinia a le malo o le atunuʻu vailaʻau o loʻo i taimi uma o loʻo manaʻomia e foia lea faʻafitauli, ae o faʻamaumauga foʻi o galuega ole poloketi. Faʻatau mai le faʻamamaina o masini eletise i faleoloa faʻapitoa ma tagata faʻatau o kamupani o kamupani faʻatau. Aua le talitonuina le faʻapipiʻiina o tagata masani. Manatua o le au filifilia, e pei o le taʻavale, o loʻo faʻaalia faaletulafono o se "faʻamafanafanaga lamatia" o lona uiga. O le faʻauigaina o mea totino ma le solia o nei nofoaga ma tulafono o loʻo iai nei, o loʻo e avea ai ma matafaioi i le mafuaʻaga o le tagata e fai eletise ma le faʻaalia o le afi.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le sui o le Stews Saienisi Faʻasalalau V.S. Gorbachev mo mea o loʻo tuʻuina atu.

Faitau atili