Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega

Anonim

Matou te taulimaina i vaega muamua o le Swew Sketi, o manaʻoga mo fafo ma aiga fesoʻotaʻiga, tulafono mo le nofoaga o meafaigaluega ma isi mataupu taua.

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_1

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega

O le masini o le sami i le atunuʻu o ou lava lima, o lana polokalame ma le faʻaaogaina e le tatau ona feteʻenaʻi. Manaʻoga mo lona nofoaga ma le nofoaga faasoasoa ma le tumama tulaga tumama, faʻapea foʻi ma tulafono na faʻatu i le Nuu. O le tino e faʻalagolago i le averesi aso taumafa soʻona taumafaina o le vai, o le faʻatulagaina o taʻaloga lautele mo ni nofoaga, eleele foliga. E mafai ona tautua le gata e aveese le alavai po o le latou aoina i le cesspool. E tele mea faigata e maua ai le suavai mama. O otaota e mafai ona lafoaʻiina, liliu i latou i fetilaisa. A leai se mea e manaʻomia ai lenei mea, ua faʻamauina ai latou o le suʻega. O le faʻaaluina o le vai o loʻo faʻaalu i le eleele poʻo le latalata ane faʻasao pe a fai e faʻamalieina tulaga. O le falefilaga i totonu o le fale, o se sini o Izhs, na teuteuina, taʻitaʻia e tulafono mo fatuina taulaga.

Uma e uiga i le sukalati masini i le atunuu

Elemene o le faiga

Fafo o fesoʻotaʻiga ma le tatalaina

Manaoga mo fesootaiga i fafo

Faʻafefea ona suʻe mea faigaluega i luga o le togafiti

Faapipiiina o faaputuga lelei

Meafaigaluega tamoe e aunoa ma le pamu

  • Faamamaina o le homemade mines
  • Faigofie ma lua-potu seppecs
  • Faletupe o le ola

Tulaga muamua

O le sexage masini e faʻalagolago i pe o loʻo faʻaaogaina le atunuʻu. O se fale faigofie Garden na fuafuaina mo nofoaga uma e nofo ai e seasea ona lagolagoina i le pamu. I lea tulaga, o le fuainumera o le telefoni e laʻititi. Pei o se tulafono, o le kalama o loʻo susunuina i lalo o latou, na latou faʻatu ai se paelo ma le fofoa pe fai se fausiaina mai le faʻaaloalo mama. E tusa ai ma ata i totonu o le nuʻu e sau ai se masini iloiloina ma pamu. Ua totogi le tautua lea. O le a manaʻomia le fai o se tamaʻi saofaga mo se vaitaimi.

I le atunuʻu nuu, e leai se auala masani mo vaega uma, o loʻo toe setiina ai le otaota. Afai e faʻapipiʻi le paipa pe o ese mai le faʻasoaga o le alavai, e mafai ona fai fesoʻotaʻiga pe a uma ona faʻamaonia le fesoʻotaʻiga. E taua le taimi e toe seti ai, lea e faʻagaioi ai ma le mea faʻatonutonu mo tulafono faʻatonutonu. Faatasi ai ma le maualuga o meaola oona mea, o le fesoʻotaʻiga e sili ona le faʻatagaina.

O fale, na faʻaaogaina i faleuila, faletaele ma le umukuka mago, e sili le taumafaina o le suavai i fale o le taumafanafana. O le plumping o loʻo fesoʻotaʻi ma le saʻo o le uafu ua faia o le palasitika, lafoa-uʻamea poʻo ni vaega uʻamea. I le pito i lalo, e fesoʻotaʻi ma feutagaiga feutagaiga. I fafo o le fale, latou te tapunia ma le vaega o le palapala, o le faʻanoanoa lea o le faʻafouga o loʻo mafai ai ona faʻamamaina ma toe faʻalelei. O le vaega faalava i luga o le teritori e aofia ai se faʻaputuga ma faʻamamaina meafaigaluega. E mafai ona aofia ai se tasi pe sili atu elemene.

Meafaigaluega o loʻo faʻaaogaina i nofoaga

  • Barrels ma vaieli ma le mautu le malosi pito i lalo.
  • Faʻamama o Misi i le mea o loʻo faʻamamaina ai i le pasi mai i le pito i lalo, ma sa pipiʻi i le eleele.
  • Agavaʻa o loʻo faʻamamaina ma vaeluaina o fasimea o loʻo i totonu o le suavai tupu. O loʻo i ai ni measina faʻamamaina nofoaga faʻapea, pe a maeʻa le vai e faʻatagaina ona faʻaaogaina le vai e faʻaaoga ai manaʻoga o le fale.

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_3

Ae le i aveʻesea le fale gaosi i totonu o le atunuʻu, e manaʻomia le atiaʻeina o se poloketi. E noatia i le faamaopoopoina ma pulega a le lotoifale ma le lepa. Afai o otaota e tuʻufaʻatasia i totonu o le vaitafe poʻo le vaituloto, o le ae manaʻomia se faʻatagaga mai faʻalapotopotoga a le siosiomaga.

O alavai na fuafua mo le timu timuga o loʻo faʻapipiʻi ese. E le mafai ona tuʻufaʻatasia ma le vaega autu, ese i le taimi o le vai taele, o auala o le a liliu mai e sili atu i le sili atu.

  • Faʻafefea ona e faia le autotoso i le atunuʻu: o faʻailoga ma faʻatonuga mo le 3 ituaiga o faiga

Masini o le aiga o le aiga ma tatala

O le timu ua aoina mai paipa na faia o le tasi mea - lafo uʻamea, palasitika poʻo le uamea. O le uʻamea uʻamea e leaga faʻatasi ma palasitika ma le uʻamea - na te mafaia e Smith. Steel e mafai ona faʻaleagaina le luga o le pvc. O faʻamatalaga e fesoʻotaʻi e ala i le mea o loʻo iai. O pa o le eseese mafiafia e faigata ona fesoʻotaʻi.

E le tatau ona faagasolo soo. Latou manaʻomia le faʻamau ma le faʻaeteete. O le tulaga sili ona faʻatulagaina o le faʻamalosia o le 11 cm. Mo le faʻamau i totonu o puipui, o clamps o loʻo faʻaogaina, o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le faʻaʻaisa o loʻo feoai i auala e fesoʻotaʻi ai. E faʻapipiʻiina i se malifa. Ma le lapoa, 11 cm, o le pamu e tatau ona 20 cm i le 1 pm (o le faʻataʻitaʻiga mita), ma le lapoa o le 5 CM. Mo le ulufale atu i le toe oso i luga, na latou tuu ai saga a satauro ma m-foliga. E le tatau ona faia le faitotoʻa i le itu taumatau - o le a faʻamatalaina ai le alavai.

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_5
Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_6

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_7

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_8

Ua le mafai ona logoina le uaea i totonu o le puipui. E tatau ona faʻamaonia tumau avanoa i le tulaga o se faʻalavelave. Ua faʻatagaina ona nana i totonu o se kapeti faʻapitoa poʻo se mea e sili ona faʻatagofie ai le pusa. O pusa faʻalilolilo ma pupuni e tatau ona aofia ai ma faitotoʻa e mafai ai ona e asiasia oe ma toe faʻaleleia. O fesoʻotaʻiga e faʻasaina e lafo i fale nofomau.

O le mataupu o loʻo faʻatulaga i le pito i lalo. E aoina mai le lua tulimanu a le atunuʻu mo le 45 tikeri. Afai e te faia se sui sui i le 90 tikeri, o le vai o le a taua i le tulimanu, liliu i totonu malosi faamautu. I se faʻaopopoga, o feaua faʻagasolo e faigata ai i le kosi.

Paipa e faʻapipiʻi i totonu o le pu i le faʻavae. E tuu i le taimi o le fausiaina o le fale pe tipiina ma se taimane taifau. Aua le faʻaaogaina le uafu - o lau laʻau naesu, o lena na tatau ona faʻamalosia ai le sima sima. O le pu lapoa na avea ai le tele o le sili atu o le lima stameter o le 20 cm. O pito o loo ufiufi i Rubbroid, fucred bitsumed. I totonu o le lima ua faaofiina ma o le lima e sau mai le osofaiga i totonu. O le isi avanoa o loʻo faʻatumuina i le faʻaseʻe o ona osam.

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_9

Faʻatonuga Manaʻoga mo fesoʻotaʻiga i fafo

O auala e faʻafesoʻotaʻi ai le siʻitia ma le faʻaputuputu ma le faʻamamaina faʻapipiʻi e tatau ona usitaʻia manaʻoga na faʻatuina e le totst ma snip. O mea mo i latou o le palasitika, lafo uʻamea ma asbessus. Lapoa - mai le 10 cm. I le faaiuga o le oloa e ono maua ai le gaosiaina o rasters. Lamolemole luga luga o loʻo auai i le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga. Ia malamalama pe faʻafefea ona fai le afi i le atunuʻu ma ou lima, e tatau ona e vaʻaia pe faʻapefea ona tuʻuʻese ai elemene o le fale mautotogi. O le mataupu faavae o fegalegaleaiga e tutusa.

E uiga i le saʻo o le polokalame e faigata ona faʻamasino le ata ma le ata faʻataʻitaʻi o le poloketi. E i ai mea e le mafai ona faʻamatalaina o le mata, faʻataʻitaʻiga, o le eleele eleele. O le a le mea maualuga, ole faʻamama foʻi ile mamafa ile eleele ua lisiina atu.

HANLACECECE WILLIS e sili atu telefoni nai lo papa poʻo oneone. O paipa na tuuina ia i latou e mafai ona suia ma totonu o suiga i totonu. Ina ia taofia se mea sese, fausiaina se polokalame, e tatau ona e mafaufau i foliga o le faavae. E sili le faʻaaogaina o le kamupani inisinia, ma ua i ai masini meafaigaluega mo le eleele suʻesuʻe.

E mafai ona fautuaina auala i lalo o le tulaga o le lalolagi - o lenei faʻailoga e ave mai laulau i le pito i lalo. Ua faʻaalia mo itulagi taʻitasi. E tusa ai ma le snip 31.02, o le loloto o le koneteina e tatau ona i lalo o le 70 cm i lalo o le auala poʻo paka mo se taʻavale, ae le itiiti ifo i le 50 cm i le 50 cm i le 50 cm i le 50 cm i le 50 cm i le 50 cm i le 50 cm i le 50 cm i le 50 cm i le 50 cm i le 50 cm i le atoa o vaega.

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_10

I nofoaga o le faʻapipiʻiina o fetuunaiga ma i luga o le taimi e vaʻaia ai le vaʻai lelei - lapotopoto pe faʻataua. O pa e faia i palasitika, piliki pe faʻamalosia le sima. Masani ona faʻaaogaina metotia faʻatulagaina. O le lapoa e mai le 70 cm i le loloto o le 80 cm. Afai o le loloto e sili atu, o le lapoa ua ave mai le 1 mita.

O auala o loʻo fusia ma geothexles poʻo fulufulu fulufulu, tapunia le susu susu. O loʻo totoe o loʻo totoe vaega. O le tafe o le tafe, ma o puipui e mafai ona gagau ai le suavai faalauteleina i taimi o le malulu.

O le taufetuli ulufale atu i le itupa o le falemaʻi ma potu faʻapitoa. E le tatau ona atagia mai i ala, o lea e tu ai i se tulimanu. Ua lava le maua o se tiʻetiʻe o le 2 tikeri.

O le auala ua tuu i luga o se tulaga lelei atoatoa o le lelei-rabid eleele. I le papa papa o le utu, latou te momoe ma le oneone ina ia aua neʻi faʻaleagaina le pito i lalo o le puipui.

Faʻafefea ona maua ni masini lalo

O lana filifiliga e faʻalagolago i le tulaga manaʻomia o le faʻamamaina, ae faʻapea foi mai le nofoaga o le upega tafailagi. Ma se tamai vaega, e mafai ona e faʻapipiʻi naʻo le faʻamatalaga o le puʻupuʻu. O polokalame poto o le tele o le tele o polokalame e talafeagai mo le tele o teritori. Ina ia mautinoa pe faʻafefea ona fai se sukia i le atunuʻu, e te manaʻomia fesoasoani faʻapitoa.

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_11

Tulafono Faatonutonu e le Nofoaga

E taua le mafaufau pe faʻapefea ona faʻagaioia nofoaga o mai i isi mea faitino.
  • Seʻia oʻo i ni mea aoga e tatau ona i lalo ifo o le 1 m.
  • I se fale nofomau - 5 m.
  • I le tuaoi ma le tuaoi o le tuaoi - 2 m.

Afai e te le amanaʻia mamao le mamao mai le septic i le fale autu, o le a i ai le mautu mautu le fiafia i nofoaga nofomau. Masini e le mafai ona faia i le teritori.

Ala mamao atu i le vaipuna ma vai inu

E fuafua lava i meatotino o le faavae.

  • I le Susuna - 10 m.
  • I le Clay ol-20 m.
  • I le eleele ma le tele o oneone - 50 m.

E tatau ona mautinoa e le Acmotulatives le mafai ona mautinoa le sailiga o le masini iloiloga.

O le eleele o le eleele omiga omiga omiga i lalo ole eleele, ina ia mafai ona 1 i luga o le maualuga o lo latou tupu. O lenei tulaga e mafai ona faia i taimi uma, ae ia faʻaititia le avega, e mafai ona e eliina le laina otaota mo timuga ma vai vai.

Masini o le cesspool (faʻaputuputu lelei)

O le tapuni tapunia o se fatuga palasitika poprel po o se maina ma le pamu pa ma sima mama. Sili atu le lelei monolithic - latou te le manaʻomia le faʻatagaina ma isi faʻamalosia ai isi faʻamalosia o puipui.

O galuega e faia e le maliega poloketi. Muamua, aveese le pita. E tatau ona lautele nai lo le fausaga o 60 cm, cm. O le pito i lalo o loʻo ufiufi i le oneone o oneone ma lapisi ma le mafiafia o le 20 cm. O le maualuga maualuga o le Repreak o le 3 M. Ma le sili loloto, e faigata ona pamu pamu.

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_12
Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_13
Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_14

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_15

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_16

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_17

O le mea na faʻaumaina e le fale gaosi ua uma ona tuʻuina atu i le fofoa ma le ea. Ua faamauina ma le saogalemu. O fau na faia i piliki, slag poloka ma sima ma sima o loʻo le manuia ma le bitsumen maʻai ma tuu le rubbroewid ina ia le alualu i luma. Afai o alavai ua paʻu i totonu o le eleele, e mafai ona faʻauma. O puipui e faʻaauupegaina i le ea vaʻa mo kesi o kesi. O le maualuga o le nozzle ua ave i luga o le mafiafia o le kiona o le kiona - e alu ese mai snips. Tumutumu i luga o le hermetic hatch. E tatau ona tuu i le fale o le taavale anamua. I le tulaga o loʻo iai se pu mo le paipa kepi, o loʻo tafe i le pito.

Pe a o momoe i le pulumu, faʻafefiloi ai le siʻomia o le saoasaoa e tatau ona faʻamalosia ai le faʻavae.

  • Faʻafefea ona fai se sapalai vai i luga o le fale mai le lelei: Faʻapipiiina o se faiga mo vaitau ma tumau pea

Sewuge masini i le atunuu e aunoa ma le pamu

Faamama lelei

Mai le masani o le cessepool, latou te eseese ai i le leai o se malosi mautu pito i lalo. Nai lo lena, o le faaputuga mai lea e faia mai lapisi, piliki fasi fasipepa, isi lapisi lapisi. Ui atu i ai, o le tafe e kiliaina. Oso i totonu o le eleele, e le o toe avea ma se tulaga lamatia ia te ia. O le maualuga o le faaputuga o le 0.5 i le 1 m.

Tulafono o Faʻapipiʻiina ma le faʻaaogaina o MULIMULI MINI O loʻo faʻamatalaina i Snuvi 2.04.03-85

  • E naʻo le faʻapipiʻiina o meafaigaluega i luga o oneone ma palu eleele. Soumlock ma omea e sili atu le leaga nai lo le tuu i lalo o le susu.
  • O le tulaga o le vai o le vai o le vai o le eleele e le tatau ona sili atu nai lo le 1.5 m mai le pito i lalo o le mis - a leai o le a le mafai e le lalolagi ona faaooina oloa.
  • O le a le mafai ona ave le fausiaina e sili atu nai lo le 1 m3 o le vai.

SEPTICIAN TOY

O tane septic e mafai ona faʻaaogaina eseese, pe fausia se faiga mai le tele o vaega mo le faʻamamaina o tatou. Maualuga-maualuga gaosiga o loʻo tuʻufaʻatasia mea faigaluega faʻatasi ma le faʻamamaina lelei. Mafaufau i se isi auiliiliga.

O le lua mea pueata e fesoʻotaʻi ma le tele o lima lima. O le mea pueata muamua ei ai le malosi o le pito i lalo. E faia le galuega o le sump. Faʻasaʻo vaega i lalo o loʻo tuʻuina i lalo, ma o le faʻamalamalamaina o suavai faʻasolosolo tafe atu i le vaega lona lua. E le i ai se malosi pito i lalo. Na iai, o le vaega faamamaina o loo faia ia, ia na alu atu ai le tafe i le eleele. Uiga o le a tulaʻi i le taimi muamua o le potu muamua aerobic bacterlia. Ina ia latou le faapopoleina, e tatau ona e tuu le pamu e fafaga ai le ea.

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_19
Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_20
Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_21
Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_22
Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_23
Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_24

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_25

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_26

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_27

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_28

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_29

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_30

E taua le mataituina o le maualuga o le mautu palapala. Afai e oʻo i le paipa sipipi, o le a faʻatau mai le paʻu i le vaega lona lua. E tatau ona aveese le gaioiga i taimi uma.

Faletupe o le ola

E talafeagai mo ni puaoa tusa lava poo le a le suamalie. O masini e ese mai i le numera o mea pueata ma lo latou faamoemoe faamoemoe. O loʻo i totonu o potu i le tasi fale ma le tapuni tapunia.

O le vaitafe e pasia le tele o sitepu:

  • Lagolago - lapopoa mautu mautu nofo ai.
  • Aerokenk - Infavoir ma Bacterlia Infor Prolivetions in thol. O le ea fou e manaʻomia e siama e maua ai le faʻamalosi. I fafo atu o le Interke Air Parve ua faapipiiina.
  • O le vaega faʻamama - i totonu o le tafe o le vai ua vavaeʻese mai le single.
  • Faaopoopo le mea pueata mo sili atu le mama.

E tatau ona faigaluega pea le ofisa - a leai e le mafai e le siama o le siama ona maua le fafagaina ma oti. I totonu o oloa, e le mafai ona toe setiina ni mea e leaga ai ia.

O le a le mea e le mafai ona pa'ū i le faʻasoa

  • Oneone.
  • Polymers.
  • Acid ma alkalis.
  • Chlorine ma fesoʻotaʻiga o loʻo iai.
  • Suauu.
  • Fualaʻau ma fualaʻau.

O le mataupu o loʻo faʻapipiʻiina i le eleele. Tietie e tatau ona lautele nai lo le 20 cm hesings i itu uma. O le pito i lalo na moe i le oneone. O le mafiafia o le vaega e mai le 15 cm. O le loloto ua fuafuaina ina ia mafai ai ona maualuga le tapuni nai lo le zero tulaga. Afai o le vai o le vai o loʻo faʻaalia ai le maualuga, i lalo o le pito i lalo o le sili ona faʻamalosia sima faʻapitoa poʻo le tosoina. Latalata ane e le tatau ona avea o ni laau - o latou aʻa e mafai ona faʻaleagaina le tino. O loʻo fesoʻotaʻi le paipa ole paʻu o le res. Afai e leai ni pu, na te tipiina ma faapipii i totonu o le au o le sili atu le lapoa.

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_31
Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_32
Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_33

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_34

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_35

Faʻafefea ona e faia se suavai i le atunuʻu: o le saʻo fuafuaga ma faʻapipiʻi galuega 4526_36

O le uaea e fafaga ai le ofutino na tosoina i le saito mai se masini e lua i luga o le eletise eletise.

Faitau atili