O le pisa o le fola i lalo o le fusi: filifili mea ma tuu i ou lava lima

Anonim

Matou te taʻuina atu, o a nisi mataupu e maua ai le tele o leo i le va o le tele ma pe faʻafefea ona faʻatinoina galuega e aunoa ma se toe faʻaleleia o le afi.

O le pisa o le fola i lalo o le fusi: filifili mea ma tuu i ou lava lima 8071_1

O le pisa o le fola i lalo o le fusi: filifili mea ma tuu i ou lava lima

O le tumutumu o fale mautotogi e le masani ai ona faʻamalieina tulaga faʻatekinisi ua i ai nei. O fale tuai na fausia e tusa ai ma tulaga ese. E le gata i lea, oneone, Craditybit ma le fulufulu fulufulu o loʻo faʻaaoga ia latou fausiaina, ua leva ona mou atu a latou aoga. O le faʻaaogaina o le leo e tupu ona o le malu o le fausaga, quanching ocilings, ma le tele o le gaogao tumu i le ea. E pei ona e iloa, leo galu i totonu o le mautu salalau sili atu nai lo le kesi. Ile taimi ole taimi, o le ana e tumu i vai poʻo le pefu poʻo le faʻamalosi i totonu o le tino faʻafuaseʻi. I fale fou e masani ona feagai ai ma le faaipoipoga. I le faʻaopopo, tele o tagata nofoia e le fetaui i le tulaga masani o pisa o le vevesi o le fola i totonu o le fale mautotogi. O le faʻafitauli e mafai ona foia na o latou lava e aunoa ma le faamaopoopoina o le poloketi i taimi a le malo ma tosina mai ai se galuega faafomaʻi. O le manatu o loʻo taoto i le masini o se faʻaopopoga o le sili atu o le leo-amorbing syer spicked i lalo o le sima faʻafefe.

Pisa o le fola i lalo o le fusi i le fale mautotogi

Tulaga lelei ma le le atoatoa

Lua filifiliga autu

Auala e Filifiliina ai le Mea

Laasaga-i-sitepu faatonuga

  • Sauniuniga Lisi
  • Faapipiiina galuega

Foliga o le tele o le pisapisao o le fola i lalo o le fusi i totonu o le fale mautotogi

Ae e te leʻi lototele i lea tulaga, e te manaʻomia le mamafa uma "mo" ma "faasaga". O le lelei o le metotia e leai se masalosalo ma ua fuafuaina e le lelei ma le numera o mea taugata.

O mea le lelei e aofia ai le tau maualuga, faʻatusatusa i le fua faatatau o le pinites masini, pe a fai o le Insulator o loʻo iai i lalo o le paʻu mulimuli, aemaise lava ae le o iai le tele o vai. E manaʻomia le amanaia ma faʻaititia le maualuga o le potu - o le fola e ono maitauina aʻe i luga.

E i ai le faigata-taimi dilemma - o le sili atu le lelei o le sili ona lelei galuega, o le laʻititi o le avanoa e tumau pea i le umukuka poʻo le potu. I fale tuai o le komiti, lea o le maualuga o puipui e itiiti ifo nai lo le lua ma le afa mita, e mafai ona e aveese leo, taofia le taualuga e le mafai ona suia. O le mea moni o le tele o seneturi "'ai" le sili atu o le ufiufi tuai. E mafai. E i ai mataupu pe a o loʻo i lalo o le tulaga o le laʻau o le alia poʻo se mea, ae le o mea talafeagai mo le fausiaina.

O le pisa o le fola i lalo o le fusi: filifili mea ma tuu i ou lava lima 8071_3

Le itiiti ifo o le 10 cm nofoia lagows - laupapa laupapa, o loʻo tautua o le faʻavae mo foloa mo le tuʻugamau i luga o le sima. O sea fofo tomai o loʻo maua i le tele o fale, e aofia ai fale ma fale maualuluga ua fausia i le iʻuga o Fitugafulu.

O leisi minus e pepelo i le mea moni o le sima, aemaise lava i le fww fore, ei ai le mamafa tele. I fale tuai, o loʻo iai ni fale feaveaʻi, ae le i amataina le galuega, e sili le talanoa mai tagata faʻapitoa. E mafai e kamupani inisinia ona amio ai le suʻesuʻeina o puipui ma ova ma tuʻuina atu se iʻuga e uiga i lo latou manaʻo. Ina ia faʻaititia le avega, e mafai ona faʻaititia le mafiafia o le sima o le sima poʻo le filifilia o se tuʻufaʻatasiga ma le maualuga maualuga o le mea.

Filifiliga mo Lisi

Faatasi ai ma le maualuga maualuga o le maualuga, e mafai ona faia se lelei ma mafiafia vaega. Ia faʻaleleia atili le faʻaogaina, e mafai ona e faʻatulagaina mai luga, ma lalo ifo. O mea taua o nei vaipofia e talafeagai mo le pito i luga. Latou eseese i le le maga ma le mafiafia. E mafai ona tatou faia Linoleum, kapeta ma igoa ia i latou. O le faʻavae e tatau lava ona faigata ma oona, e ui i lea, o le paʻu poʻo le parqutch e sili atu le faʻamaʻai i luga o le faʻavae. I le avea ai ma se tulaga, o le a le aufaitino sima-faʻavae paluga e mafai ona faʻaaogaina.

O le pisa o le fola i lalo o le fusi: filifili mea ma tuu i ou lava lima 8071_4

Filifilia o Mea

Oloa eseese i meatotino ma uiga lelei. Ina ia aua neʻi e mautonu ma puipuia le mea sese, e tatau ona e maitauina muamua i faʻamatalaga pe a fai o loʻo faʻamatalaina i luga o le afifi. O le malosi e tatau ona i le va o le 75 i le 175 kg / m3. O le Dynamic Modulus o le le fiafia e le tatau ona sili atu ile 15 MPA. A leai, o le faʻataʻitaʻiga o le faʻaʻaisa le mamafa o le mamafa o le siʻosiʻomaga ma o le a leiloa le tomai e faʻatuai ai galu.

Pore, fibroers ma isi igoa o le faʻaaogaina o faʻamatalaga e tatau ona puipuia mai le susu. E tusa lava ma le mamago mago masini o loʻo i ai se lamatiaga o le susu. Suavai faʻaputuputu i le faʻagasologa o faʻagaioiga, e tau atu i le faʻavaeina o le faʻavae ma le faʻaleagaina o le fausaga i totonu. Ina ia mafai ona tupu i ia lava faʻafitauli, e le tupu i luga ma faʻamaumau i le suavai.

O le pisa o le fola i lalo o le fusi: filifili mea ma tuu i ou lava lima 8071_5

Mo le faʻamau slots i soʻoga i le va o le puipui ma le slab o le faʻapipiʻi, o loʻo faʻaaogaina mastic. Ina ia puipuia le atoaga o le sili ona atoatoa, faʻatatau i mea osofaʻiga o loʻo faʻaaogaina i luga o polythylene. O i latou o se manifinifi ata tifaga e le sili atu nai lo ni nai milimita mai le maualuga o le potu. Faatasi ai ma nei puipuiga, e le mafai ona e fefe e faalope ou tuaoi i lalo. Afai o le faʻapipiʻi galuega o loʻo faia saʻo o loʻo faia saʻo ma o loʻo tapunia ma le atoatoa le faʻamamaina, o le ata na faʻaaogaina atoatoa le susuga.

O le pisapisao eseese i totonu o totonu. O vaega nei e mafai ona iloga.

Faataatiaina

O le sili ona aoga, ae e le umi se tau ma tau taugata. I totonu o tulaga lelei e mafai ona maitauina o le laititi mafiafia. Leo o loo i lalo o le 3 mm. E puipuia ai le vai i le fofo ma le susu, o se vaega o le susu e manaʻomia mai luga ma lalo ifo.

Fiburous

Mo se faʻataʻitaʻiga, laʻau minerane. Ua latou gaosia le mafiafia mai le 15 i le 20 cm. Tusa lava pe i ai le maualuga o le fale i le fale, e mafai ona e faʻaaogaina i latou ma le manifinifi. O le avega e le tatau ona sili atu ile 0.002 MPA. Fuluau ipu tautua mo se taimi umi, ae le fefe i le vai. Latou te le i ai ni rodent. O lenei lelei e taua tele mo tagata e umia fale o le atunuu. O le faiga lelei e avatua ai le pisa, le pisa, afai e manaʻomia foʻi le soona faʻaaoga, e sili le faʻaaogaina o le maa maa o Cotton Oil. O lenei manaʻoga e masani ona tupu i fale mautotogi i lalo o le fogafale pito i lalo, tuaoi le ulufale pe le o le vevela i lalo.

Fatufatu

E aofia ai le paʻu paʻu, vaivai granules ma faʻaʻaisa taufaʻamataʻu faʻavae i luga o le acrylic. Faataitaiga, E mafai ona e maitauina se pisapisaopi. E aoga, e faʻaputu ina ia taofi lelei ma le manaʻomia le suavai, aua ua tapunia lo latou gaogaoʻai tau aisa ma le taufaʻamataʻu aisa. E taugata, lea ua uma ona totogi mo se umi auaunaga olaga.

Tele

Faatasi ai ma sui o le tele o lapisi, oneone ma le faʻamanino e masani ona faʻaaogaina. O se tasi lea o taugofie tau. O mea tetele e puipuia atoatoa mai le pisa. I le tulaga o lona uiga, latou te le faʻatauvaʻa i sili atu taugata o tagata. Eco-faauo ma aua le mafua ai le afaina. A o le masini o le masini mago, e sili atu le ave o se saito 'ai o foliga eseese na o le tele o fasi i le va o le lautele i le va o le lautele. Mo le susu, i se mea e sili atu, e manaʻomia le alu e moe ai le vaega tutusa - pe a maeʻa le faʻatumuina o le a sili atu le gaogao.

Telefoni feʻaveaʻi

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le poletir ua faia ai le polythhynene mafai ona tautua o se lelei suavai. E iloga lava e le sela mea i se tamai mafiafia ma la, o le mea lea, maualalo le pa. O le tasi vaega e alu i le maualuga o le lima corkimeters. E taugata tele le faiea, ae faataga oe e sefe i le susu. E faigofie ona faʻaleagaina, ae i le malu malu i le faʻagasologa o le faataamilosaga o le a oʻo i le 100 tausaga. Polythylene o le siʻosiʻomia o le siʻosiʻomaga, e le susunuina ma e le o le pala i le taimi. O le dumping e le mataga. E mafai ona tatalia se avega tele. E aoga tele i le tuʻufaʻatasia ma isi sili atu le lelei o le auslators.

Manaia

Eseese mai le telefoni feaveaʻi o le faʻatulagaina o tagata palota i o latou fausaga. E aofia ai isolone, Isophlex, Osozum. O le malaia e sili lona mafiafia. O le polyshyleine ma polystyrene o loʻo faʻaaogaina e pei o mea mata. O mea e sili ona lelei e maua ai le istophane e faʻavae i luga o le polystorool. E faʻaaoga ai le lelei o fetu. O le vasega o mea laiti e aofia ai le palasitika palasitika. E le taugata ma o loʻo tele lona faʻaletonu, mo se faʻataʻitaʻiga, afi. O papatusi e tatau ona puipuia - a leai o le a latou faia i lalo o le mamafa o le fofo. O le gaogao ua tapunia ia i latou, o lea ua le aofia ai le susu ia i latou, ma masini gaosi susu.

Tuʻufaʻatasia

Ia i ai ni lagona e masani ai i fausaga eseese. E iloga i se tau maualuga, a o masani ona masani ai. Mo se faataitaiga, e mafai ona faailo o le au failigaka, paʻu faavae faʻavae, sopo, na faia i le fiberglass e faʻamamaina ma buinumen.

O le pisa o le fola i lalo o le fusi: filifili mea ma tuu i ou lava lima 8071_6

Faʻafefea ona e faʻatupu le pisapisao i le fale mautotogi

E tele auala e faʻatino ai vave galuega ma saʻo, ae o mea masani uma lava.

Sauniuniga Lisi

E tatau ona e amata i le tapenaga o le tumutumu. E tatau ona faʻamamaina mai le pefu, paketi ma agavale-taʻoto. O avanoa i le va o le i le va o papatusi ma isi tagata o le a manaʻomia ona faʻapipiʻi i le punou, o le sami poʻo le mastic fuafuaina mo lenei ituaiga galuega. Mo feevateina, coument-oneone fefiloi o loʻo faʻaaogaina pe faʻapitoa faʻapitoa faʻaaogaina ma le mafiafia o le 3 i le 5 cm. O le laualuga e tatau ona mago.

A maeʻa sauniuniga, o loʻo faʻaputu le vai. E mafai ona e faʻaogaina le taʻamilosaga, ae sili le faʻaaogaina o se ata mai le polythylene. A faʻaaoga, o le vaega puipuia o le a sili atu le lelei o le faʻaaogaina o le leo o le tele. O le faʻapipiʻi e faia ma le Allen i luga o puipui i le maualuga o le sili ona taua. O le vaega e tatau ona faʻaaogaina le galu mai puipui, ma e tatau ona i ai se fesoʻotaʻiga i le va o latou. Mo le mafuaaga lava lea e tasi, e manaʻomia ai le aloese mai "alalaupapa" i le va o le faʻaʻaisa ma le faʻaalu i foliga o uamea vaega - o tagata faigaluega, tagata e umia, isi elemene.

O le pisa o le fola i lalo o le fusi: filifili mea ma tuu i ou lava lima 8071_7

E i ai le faʻailoga faʻapitoa e faia ai le matafaioi a pads i le va o puipui ma laina faʻaona i luga. O loʻo teuteuina le sili atu o le maualuga o le faʻauma.

Faapipiiina galuega

E mafai ona faʻatino galuega tutoʻatasi e aunoa ma le aʻafia o polofesa. O papatusi o loʻo i ai ma le fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi, poʻo le laititi ma se tamai mafiafia o loʻo puʻeina e le paso. Ua tumu i le tumutumu i le maila maom, pe a fai o le malaeva tele, pe faanatinati ma Scotch. Paipa atoatoa fai togafiti leo galu, ina ia mafai ona ufiufi i se fanua puipuia. Mai luga, o le ata e faamaaa, talafeagai ona puipuia mai le susu. I le taimi lava e tasi, e fai pa puipui e uiga ile 10 cm ma se faʻasologa faʻapitoa e tapuni le tape paper. O sui o loo pipii. O le palasitika faʻamalosia o le grid ua tuu i luga, ma sima vaifofo ua sasaa. Faʻamamaina o loʻo faʻamamaina e sili atu le leaga, o le a maopoopo, o le a mafai ona sefe i luga o le fausaga maualuga.

O le pisa o le fola i lalo o le fusi: filifili mea ma tuu i ou lava lima 8071_8

E i ai polokalame lavelave lea e mafai ai ona ausia lelei taunuuga. Faatasi ai ma leo tele faʻaoso, o le fola i totonu o le potu vaʻai faʻaaogaina mea faʻaonapo nei. O se tasi lea o le fua faatatau. O le faʻamamāina o le paʻu ua faʻasao e le gaosi. O le minerale o aʻa povi tuu i totonu o le atigi puipuia mai le susu ma masini ma le faʻaleagaina. Mai luga, e iai le Texaund - Membrane, Queenching leo o Ocsillations. O le iʻuga o le keke ua sasaa ma se fofo sima, o se palasitika faʻamalosia poʻo le uamea grid.

Ina ua uma ona uu e le fefiloi, ua tapunia ma se mea e suia ai mai le alopekoomoolora. O le aveeseina o faʻamalositino e sosoʻo mai ai mai le tuaoi, faʻapea foi ma le leo faʻaʻaisa e tulaʻi saʻo i totonu. Vibrofloro mafai ona tautua o le faavae mo le faaeeina fola ufiufi. E lava le aoga e faʻatulaga ai se laumei, palu poʻo le paʻu i luga. O le savali i luga "savali" o le a le i ai. O le tau o mea o le a tusa ma le 3,500 rubles i le sikuea mita.

O le pisa o le fola i lalo o le fusi: filifili mea ma tuu i ou lava lima 8071_9

  • O le pisapisao o pa i le fale mautotogi: faʻafefea ona aveesea tuaoi le mautonu

Faitau atili