Aoga a le aoga

Anonim

Fiafia ma ola, mamalu ma paʻi atu i ni maupuʻeʻe mai le polo i le taeao 1, na faia e le Dutch florist geert geet.

Aoga a le aoga 13183_1

Aoga a le aoga

Aoga a le aoga

Aoga a le aoga
I le fugalaʻau faleoloa poʻo le meataalo o le meataalo e mafai ona e faʻatau malie malie

O le alautu faasee, Mele, Blue, Lake, ma isi, o loʻo faʻapipiʻi atili i le uaea, ae le maualuluga, ae i totonu o lanu. O le a avea le buuqutch o le a sili atu le manaia faʻafetai i le pitonuu o mea manogi ma foliga masani, manulele ma manu

I le aso muamua o le aʻoga i le Kapeneta o faiaʻoga, tele o taimi tetele o ni seevae. O fugalaʻau sili ona matagofie o loʻo tauaveina le fale, o isi vaega o totoe o nai aso faʻatumu vasega o le aso malolo tofo. Dutch Florist Gerert Maas Mas e mafai ona tuʻuina atu ulo laau, ma ofo atu mo Setema 1 lona faʻasologa o le aʻoga aʻoga, o le a ola mo se taimi umi.

Aoga a le aoga
Florist Geert Maszoova Fai fuga afi? E fafagu lagona. O se teuga, o le sili atu o le aʻoga muamua, o se mamalu ma i le taimi lava paʻi paʻi i ai. O le stalk i le Stalk, o le fugalaʻau i le fugalaau o se pulou o le masani ai o laʻau vaitau: Glayremusthes, Astra, ma le White Byraphes faaopoopo. Gert Matu na fautua mai e alu ese ai mai le apamemea ma nai lo le tipiina o lanu e fai ai lanu sasaa mo le aoga. E mafai ona e faʻaogaina le tele-lanu Kelangean - o loʻo matutua i totonu o le vasega pepe e pei ona foliga mai e foliga mai, ona faʻatau ai lea. Violetats e talafeagai foʻi poʻo ni tamaʻi laʻau ma ni tamaʻi laʻau ma le tele o laʻau. Peitai, e tatau ona manatua o sea le povi e maua ai le olioli i le muamua vasega. O le itūese o le vao ua vave ona suia, ua suia foi le lagona, mai le fiafia i CusGerin, e le tatau ona avea ma se mamafa tele, ina ia aua le avea ma se mamafa tiʻetiʻe.

O le manatu o le Florist

Aoga a le aoga

A e fai atu i le tamaititi e tuʻu i le fugalaʻau, e tele lava ina puʻe mai se maʻi faataamilo ia te ia. Ole ata faʻatasi lenei o se fugalaʻau i tamaiti mai le tele o laʻau ia te ia latalata i le dousy ma Gerbera. Lautele Tulafono o Manatu: E fiafia tamaiti i fugalaau faigofie ma i le taimi lava e tasi "malosi" ituaiga-taamilosaga, tafatolu. Mo se tafatolu, mo se faataitaiga, e pei o se mea fanaina. E faigofie foʻi ona faigofie foliga o le tuliʻau, faigofie ona iloa. Avto pochid e le mafai ona alofa i le tamaititi. O ia, atonu, o le a fai atu: "O le a le sili atu loʻu paʻi atu i ai, o se mea uiga ese." A o ou o se tama, ou te fiafia tele i naire - e iai lo latou gaoioi. Tele fugalaʻau ua faʻaalia atoa, ona amata loa lea ona toesea ai. O faʻamuamua o loʻo soifua pea, ma mo o latou olaga e manaia le matauina.

Ina ia mafai e le tamaititi ona mafua ai se alofa o se fugalaʻau ese (mo se faʻataʻitaʻiga, o le a ou sau ma le lecous e uiga i le malosi o le afaina na tupu. Sapabay o le a i se tioata vase-ulo ma tuu se ulo i le isi, bo / fuaina i le tele, vateage vase tumu i vai. Agtutum o le a amataina fagota fagota i totonu o le vai. O le a manaia!

Geert mas, florist, tupuaga

O le tuʻufaʻatasiga na faia e Gether Maus, fiafia ma ola: O loʻo nofoia e le Florist Fantastac Greats ma Andirins, i luga o vae umi o le vao, o loʻo umi o le muke, o loʻo i luga o vae o gata, o loʻo i luga o le vao vao, laʻei. O nei amio e aofia ai le tele o foliga foliga uiga ese i tamaiti - fiailoa, pupula, susulu atu. Geert Asa e talitonu o tamaiti uma e taua tele le taumafai e tuputupu aʻe o le fugalaʻau ia: Tuu se fatu laiti i le eleele ma matamata i le tinoi, o le laau e maua i luga o le stalk, o le laau e maua i luga o le vaega ...

Aoga a le aoga

Aoga a le aoga

Aoga a le aoga

Aoga a le aoga

Aoga a le aoga

Aoga a le aoga

O le a le mea e tatau ai: o le ulo ma le kalangean, o le asini o Aspidive, Stalks of Hostaolus, Windows, Dowerom Beress (po o lictoric O le palasitika uʻamea e sili atu ona afifi aspidti fale. Green Upfit Flove teuteu teuteu PIN

"E leai se mea na i ai, ma na faafuaseʻi na faaali mai ni semoʻeʻe! Sa ou totoina, o le tamaititi e siʻusi ma le mitamita. O le tuʻuina atu i le faiaʻoga o le ofutino o le palu o le vaega o le vaega o nei lagona, o le a malamalama lelei le tamaititi aʻoga i le vasega atoa: o le a mafai ona ola tagata uma.

Afai o le a matua le aʻoga i le aoga, o lea i le fugalaʻau tuʻufaʻatasi e mafai ona faʻaopopo peni, penitala, e tape ai, pule o le aʻoga olaga. O le Solofanua o le a le maua ai le uiga o mea aoga i aso uma aʻoga ma o le a tautua ai mea teuteu.

Aoga a le aoga

Aoga a le aoga

Aoga a le aoga

Aoga a le aoga

Aoga a le aoga

Aoga a le aoga

Malie tutusa e tutusa ma le auvae po o iniseti. Ulu o le dwarf Tanger. 2-4 hyperickum buds ua mautu ma uaea pe teuteu teuteu - e tutusa ma mata. E mafai ona faʻapipiʻi latalata i le itu o le Manderin pe tuʻu i luga o le uaea vae. Mo meaola fatufatu e leai ni tulafono malosi

Aoga a le aoga

Aoga a le aoga

Roth ma le isu e tosoina e se isu-peni. O le faʻaaliga o le "foliga" e ono mataʻutia, le fiafia, ma le loto, peʻai - e fuafua lava e ola i le fofoga o le gutu. "Tama teine" laei i "ofu" - afifi, ma se faʻataʻitaʻiga, gaoi-lanumeamata lauopania. Blair pe latalata latalata i le ulu o le Tanuger, po o le tele-oversers ma gush-siomia

Aoga a le aoga

Aoga a le aoga

Aoga a le aoga

Aoga a le aoga

Aoga a le aoga

Aoga a le aoga

Taitasi Tanutleline "Tenter" e tasi le "vae" - o le stalk of the horslet, lea na faaofi ai le uaea. E fesoasoani le fusifusia o le stalk of the horstaili ma le tane. O le vai o loʻo i totonu o le pito i luga o le eleele - mo le gafataulimaina. Tasi le ulo ua lava e lua pe tolu "tagata nofoia"

O faatonu e faʻafetai i Netherlands Bureau mo le lagolago o le faʻatauaga ma le peresona o Aribousion ma le lava Irina Konko, Ulutala Ulu o le sui o le sui o le sui o le sui o le sui o le sui o le sui.

Faitau atili