Glase i luga o le taualuga

Anonim

Cuishine moli: moli mo le galulue ma 'ai nofoaga, umukuka moli tulafono. O le a le mea e fai e le maketi maketi?

Glase i luga o le taualuga 13552_1

Glase i luga o le taualuga
Tobias garali.

Taofi lau filifiliga i luga o le pito i luga o le moli o le moli mo le moli o le moli, ia gauai atu i le mana o le moli - e le tatau ona i lalo ifo o le 7500

Glase i luga o le taualuga
Ata o Evagena Lichina

O ai na fai mai o le Chandeelier i le umukuka e le talafeagai? Na o lenei filifiliga e le mo se tamai potu

Glase i luga o le taualuga
Meafaitino

"Aiga faauo" faʻamaloloina lumonires mai le bankamp o le a le tuua se tasi tulimanu

Glase i luga o le taualuga
Nolte

Afai e faʻatagaina le ogatotonu, e mafai ona faʻapipiʻi la moli i le pito i luga o le kanged kapeneta

Glase i luga o le taualuga
Edbbel.
Glase i luga o le taualuga
Ata o karen manko

E le manaʻomia le "Larloble Part" sa i ai i le tulaga. O le tele o moli auala o le a tufatufaina ai sili atu

Glase i luga o le taualuga
Meafaitino

E mafai ona 'ausia ai se atoatoa sulugatiti o le laulau' ai faʻaaoga se moli tutoʻatasi. Atonu e i ai ni isi pe a fai o le laulau ua umi lava

Glase i luga o le taualuga
OLIOO.
Glase i luga o le taualuga
O le teuteuga incindandindint

A- "moligaʻo i le matagi"

B-flask ma le spray

Sili ona atoatoa moliga

G-faataitaiga "glob"

Glase i luga o le taualuga
Falb.
Glase i luga o le taualuga
OLIOO.
Glase i luga o le taualuga
Scavavlini.

Hout ma le pito i tua e maua ai le toniga o toniga o le ipu ma fufulu

Glase i luga o le taualuga
Tecnovettro.
Glase i luga o le taualuga
Fluorescent lamepa ua i ai le meatotino o le maualuga malamalama lelei ma maualalo le puleaina. O le sili filifiliga mo umukuka - elonting faʻataʻitaʻiga ma le kolosi vaega 7 poʻo 16mm
Glase i luga o le taualuga
NOOVA Ellelse.
Glase i luga o le taualuga
Vaituloto
Glase i luga o le taualuga
OLIOO.

Lumeniares tuu i le pito i luga o le pito i le taimi e maua ai avanoa

Glase i luga o le taualuga
"Ibtm"

Lumeinares i luga o puipui e mafai ona fetuunai le itu o le moli moli

Glase i luga o le taualuga
OLIOO.

Glase i luga o le taualuga
Vaituloto

A o filifilia se lamepa, e taua lona fetaui i le aotelega o stylistics o le potu ma e le feteʻenaʻi ma puna o le malamalama o isi sone

Glase i luga o le taualuga
Vaituloto
Glase i luga o le taualuga
Edbbel.

I se tasi o faʻaaliga faʻapitoa, ua tosina uma e tagata se moli malie mo le umukuka - "frying pan" o fea le "scrambled fuamoa" o falai. O se meaalofa moni mo i latou e le mafai ona fai e aunoa ma le malie lava e oo i le itu o le faatulaʻi o latou fale mautotogi. Ae Jeke tau tala ula, ma e ogaoga le moli moli o Cuisine.

I pisinisi taʻitasi, a latou tulafono

Glase i luga o le taualuga
O ata o Karen paleni, na atiaʻe e senisisi o moli moli o moli moli e naʻo ni tagata faʻapitoa, faʻaaogaina o totonu o tagata lautele. Ae mafai ona latou maitauina le itiiti ifo i ni fautuaga. O le osofaiga o loʻo setiina i vaega faʻapitoa faʻapitoa (LC). Aofia ai ma le faʻalauteleina o nofoaga o fale nofomau o loʻo iai pe afai o le 1 M2 Square e mai le 15 i le 20W malosi o le oona. O le aotelega o le malamalama o le umukuka e matua maualuga atu nai lo le 75W / m2. E tatau ona i ai le maualuga o le tapenaina o meaʻai, 100W / m2, ma i le 'eseʻese o le atunuʻu 50w / m2.

A o le saogalemu o le afi, o mea e manaʻomia ai: e le o le lafoina i le taimi lata mai o le vai (itiiti 0,6m, moli atoa, ma le uʻamea atoa, fuafuaina mo le uamea voltage, e taua le eleele. O moli ma le IP22 makapi e lelei tele i luga aʻe o le fufuluina ma ogaumu, e puipuia mai le paʻu o le efuefu ma rusheshes. Mo i latou e manaʻomia e alualu i luma, o le maualuga o puipuiga ip54 e talafeagai. Mo i latou, na musu Halose ia i luga o le voltage o 12va o le fiafia.

O le isi faatatau o fua mo le umukuka o le auai lea o se faamalama o lea e maua ai le malamalamaaga. Ae peitai, o tagata mamanu ua uma ona tausia lenei. E te tumau ai foi le agavaa faʻaaogaina le malamalama o loʻo e le manaʻomia e totogi. Afai e foliga foliga mai le faʻamalama a le umukuka, e mafai ona e lagona le le lava o le malamalama faʻalenatura. E fesoasoani puipui ma le maatutuli i le alu ese mai le tulaga. E manino, ona o le ata lafoia o foliga paepae o le 085.85, ma, mo se faʻataʻitaʻiga, lanumeamata - ua uma ona 002.

O nisi fitafita mo isi mita o loʻo tapuni le faamalama o le umukuka e faʻaaoga ai le isi fale lipili. Tagata tomai faapitoa e le fautuaina. E sili le tuʻuina atu o le kesi i lalo ole faʻamalama: Ma o le a malie tele le moli, ma e sili ai le malie o le tali a le fafine. O le "tauaso" sone o le umukuka atonu ona o le taimi lea e autasi ai ma le potu 'ai ma potu malolo. I le tulaga lea, o le avega atoa e ave i luga o le malamalama o le moli. O le a le mea e tatau ona iai? Faʻafefea ona filifili le saʻo lamepa mo le umukuka?

O le a le malamalama o mea e fiafia iai?

Filifilia o se moli mo le umukuka, o le tele o faʻataʻitaʻiga e fiafia i le matua poʻo ni mea haloginute. Peitaʻi, o le tele o ituaiga o moli e tuʻuina mai ai se moli malamalama, lea e maua ai ni isumu lapoʻa-lanumoana, suia le lanu o oloa ma kuka.

Fluorecent lamepa e manaia i totonu o lo latou malosi o le taumafaina o le lima taimi i lalo ifo o le malamalama, ma o le malamalama i fafo e fa i le lima taimi o le tele o moli. Ioe, ma o loʻo tautua e toʻalima i le valu taimi taimi umi. O le sili ona lelei filifiliga mo umukuka-elonging faʻataʻitaʻiga ma se koluse vaega o 7 pe 16mm.

Halosen lamepa laʻititi ala, tumau (2-6 afe faʻasalalauga), e maualuga le malamalama ma le malosi malosi o le taumafaina (14-25 lm / w). Faatasi ai ma le malosi o le 20W, latou te maua ai le sili atu le malamalama e pei o le le mautonu i le 40w. Tubular "Hulologs" ma le umi o le sili atu e talafeagai mo le nofoaga faigaluega. Puse, ma se puʻupuʻu pupula tino ma se fesuiaʻi o le faʻataʻamilomilo o liliuga, o se fofo lelei mo le faʻamaloloina o le taualuga.

Nikta Kulagin, Architect

"O le sili sili ona sili ona lelei o le fofo - o le suia o le malamalama o le malamalama, tuu i tafatafa o le lautele o le taualuga i foliga o le susulu o le planging o le laualuga. Mo le tutusa mafuaʻaga, faʻaleaga lamepa ma se malosi o le 40w, ae na o le mafanafana, latalata i le masani masani o le lautele o le lautele. E sili atu i le laina o le tino le moli i le pito i luga o le kapeneta. O le a latou maua ai se malamalama malie ma le loloto o le maualuga o le potu.

O le STRO System e mafai ona fautuaina e le au tagata atamamai le Interrictate, palasitika po o le tioata lamepa i luga o le helix. I le suia o lona tulaga i le faʻatiga, o le aotelega malamalama e mafai ona liua vave i totonu o se "mafana" ma le vice.

O ai na fai mai o le Chandeelier i le umukuka e le talafeagai? Na o lenei filifiliga e le mo se tamai potu. O filifiliga sili o chndomers ma ni vaega se lua o le autononos. O se kulupu e faʻatonutonu le moli o le a tuʻuina atu i lalo le moli eletise, ma luga. Faʻatupuina le moli i le umukuka o loʻo i ai se faʻafitauli o le a fesoasoani o le a fesoasoani i luga o le faʻaaogaina swivel chivel absics i luga o le pasi. E faigofie ona latou agai i luga o le nofoaafi-nofoaafi, suia le itu o le le fiafia o le flus.

Manaia tele le faafoliga o Windows tipi i luga o le taualuga. Mo fausaga, faʻamalo galuega mai mea ua mafai ona faʻaaogaina. I le auala, o le "faamalama" e mafai ona tipiina moni, ae na o le pepelo-tofitofi. O ni mea e sili atu ona tupu ai ni mea sili ona malosi malamalama, ona tapunia lea ma le ipu. "

Umukuka "la"

O le tofiaina o le lautele malamalama i le umukuka o le sui lea o moli masani i le pogisa. O sea moli e tatau ona tufatufa atu i ai, faataapeapeina, malu ma i le taimi e tasi. Mo lenei faʻamoemoe, o loʻo i ai lea mafuaʻaga ma se malosi o le 60-100. E le manaʻomia, o le "Larloble Came" i totonu naʻo le numera o le tele o moli malamalama faigofie e ausia ai lona toniga tufatufaina. O le numera o lumuri ua faʻamoemoe i le faʻasologa ma le tele o le potu.

O le tulaga masani o le lamepa i le ogatotonu o le umukuka e tele na manatu o se isi. STROS manatu o le tofo o mea e fiafia i ai i lenei tulaga e tau talafeagai. O le mea lea, o le a matou faʻagaioia ma sili atu sini vaega. O le finauga autu e faasaga ia o le a o se moli matala na o le ogatotonu o le umukuka, e masani ona faʻatumuina i mea. O le tagata lava lea e tasi le kuka o le a lafoai le ata i luga o le ata i luga o le laulau tipi, vagana ai, o le mea moni, e le o iai le nofoaga faigaluega i le ogatotonu o le potu.

O le a le vaʻai totoʻa, e iʻu ai o nei faʻalavelave e le faigata ona foʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma Sharad Shapiaws ma le le mautonu moli tufatufaina, o lanu faʻauluuluga o moli ma se drassor o le mama tioata ma le pu i luga o le moli. Ma aotelega, e le o le fesili lea, o lea e taua ai le solia o spers. Muamua, aua o taʻitaʻi e mafai ona ofoina atu le tele o filifiliga sili ona manaia mo le faʻatulagaina o talaʻaga o talaʻaga. Aloese mai le lua, o le pito i luga moli i le umukuka i le leai o se mea taua.

"Seti le" Malamalama i le umukuka, e oʻo atu i le mea moni mai le mea moni o loʻo avea muamua ma potu mo le kuka, ma le nofoaga mo le taeao kofe. O lea la, muamua lava, o le faʻafitauli o le malamalama o le nofoaga galue ua foʻia, ona 'ai lea, ma le moli pito i luga e tele. E mafai lava ona le amanaiaina i le isumu umukuka i totonu uma.

Malamalama le auala i ofu faaooga

Glase i luga o le taualuga
"O le larte"

O se laina o moli moli i lalo o kalama e faʻatonutonuina le moli tuʻusaʻo i le galue malosi mo le tosoina o le galue, fufulu ma papatusi ata i luga o le laulau ata ma papatusi. I le tulaga lea, o le faʻavaeina o pato e le aofia ai.

O filifiliga mo le faʻatulagaina o galuega e le tele ai. O le faigofie ma le tele o telefoni feaveaʻi o loʻo taofia i luga o pito o fata. Ae o se tali tutusa e naʻo le le tumau. I le i ai o le united loka, e sili le tuʻuina o moli i luga o latou pito i lalo. O le faia lea o lenei mea, faʻaaoga le fiafia i le fiafia poʻo le maualalo-voltage (12v) haloseen moli. O le umi o le muamua, o se tulafono, o le 40-80 cm, na talafeagai ma tusitusiga tetele o umukuka meafaigaluega. Mafuta, le pipii, latou te faʻatonutonu saʻo i le desktop.

O le isi filifiliga o se faʻasologa o moli o moli e tasi i luga o le kapeti. Faapipiiina o mea faigaluega i luga o le taualuga, toe foi mai le puipui i luga o le 60cm ma aua le tuu i lalo i lalo ifo o le pito i luga o fata. I luga o le puipui e sili atu le faʻapipiʻi o moli moli i luga o le fetuutuunai poʻo le feʻe i totonu o puipui, o loʻo faigofie lava ona fetuʻunaʻi le itu o le lumenas. Afai e te faia e aunoa ma loka loka, e matua talafeagai lava le faʻataʻitaʻiga. E masani lava, latou faʻaaogaina eseʻese sui e puipuia ai o latou mata mai le malamalama tauaso. O le isi moli e tasi i luga o le galue i luga o le laulau e tatau ona tuu i le itu tauagavale, ioe pe a le o le agavale.

O luga o le lokaina loka mafai ona o nisi taimi o loimata o loimata o le fatu o le fatu, tuu i latou i luga o chrome tow. Ina ia faʻamalamalamaina le galuega i luga, tele moli ma se tulaga o 10ws faʻapipiʻi i le 30-60 cm.

Mo le nofoaga faigaluega, e sili le lelei o lamepa ma totoga o foliga faigofie ma se lamolemole luga e faigofie ona aofia ai mama. E le aoga le le amanaiaina o lenei mea, aua o filogia e mafai ona faʻaititia ai le maualuga o le malamalama i le 10-20%. I le ala, o le gaʻo o le gaʻo, palapala ma efuefu domps moli o le itiiti ifo ma le faʻaalia e faʻaputuputu.

Afai o le nofoaga faigaluega o le umukuka e fesoʻotaʻi ma le puipui, o mafuaʻaga o le moli moli o loʻo i luga o le taualuga. I le tulaga, o lamepa e talafeagai i luga o maea ua faʻauʻu ma le faʻataʻapeina o moli ma moli matala. O loʻo faʻaaogaina foi ni matata ma moli o lamepa. Ae peitaʻi, o se tulafono, aua e te foliga sili atu, ma i tulaga tau i le tele o taimi o loʻo tuʻufaʻatasia.

Tele o tagata gaosi o umukuka meafaigaluega tausia le malamalama o le nofoaga faigaluega. O le tele o le fale puipui o onapo nei, o meaafale o loʻo faʻaogaina i totonu o le fale i le pito i tua. Ponels ma se moli, o se socket mo le faʻafesoʻotaʻi o mea eletise, timer ma ki sili atu. O le lata mai o faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina vaivai tekonolosi, faʻatagaina le sologa lelei fetuʻutuʻunaʻi le malosi o le malamalama. O le isi Tala Fou-Dutm galuega, o le a mafai ai ona e suia le pupula o le moli o le moli, taulaʻi i luga o le mea e manaʻomia.

I aso nei, e leai se tasi na te ofo mai o le ie ua faaea ai i tua. O iinei e masani ona faʻaaogaina le laititi o le tele o le vaseina e 20-40ws, o le le fiafia o le limninescent (9-13w) ma halogn (luga o le 2000 (i le 2000 (i le 2000 (i le 2000) lamepa. O le mea mulimuli, e ala i lea ala, sili atu ona taugata ituaiga. O nei punavai e maua ai le tutusa o le ipu tutusa. O nisi taimi o lo latou malamalama e tutusa lava mo le atoaga o galuega.

O le faapopoleina o le umukuka o le umukuka a le Kamukuka ua masani ai. E sili atu le lelei i le kapeneta ma faitotoʻa faitotoʻa, e ui lava e leai sona uiga e faʻamalamalamaina ai le nofoaga faigaluega. O nisi tagata gaosi toe faʻaleleia atili le tulaga o le kapoti ma mea e mafai ona matūina i le malamalama, ma i le pogisa, e avatu i le tulaga o le samasama, lanumoana po o le afi. 'Ua sau i se umukuka i le po,' ai 'o le a' e te le māna ° i luga o le tulimanu o le kapeneta. Faʻalelei ma faʻalautele le galu e faia foʻi ni tuaoi ma le puipui ma le fola ma fola e faʻaaoga ai le ki poʻo le fiber-opsic tekinolosi.

Inna Sokhnina, tusiata

Glase i luga o le taualuga
O le auala malamalama o le "auala galue ai pe a filifilia moli mo le umukuka-o latou e ala i le specmor o le malamalama i le umukuka e mafai ona maua pei o se elemene o le desor.

O mea leaga o loʻo fufusi i le samasama samasama, faʻapena ona valivali lanu. Malamalama taugofie moli moli (LCB, LD, ld, LDC) latalata i le lanumoana ma lanu viole anuferu. O le malulu bulush glush glow e suia foi lanu. Overweight ma le taugata tele o mea (ituaiga ltb-vevela-paepae ma lanu vevela e tusa ma le 2700k) - o le tele o lo latou lautele e latalata i le natura.

O le le faʻatagaina o le au lalagaina o lamepa e latalata tele i le la. O lo latou malamalama malamalama, mama ma mafanafana e maua ai le sili ona sao lanu toe gaosia. I le malamalama o le malamalama, tusa lava pe le fetaui lelei o ipu foliga foliga manaia ma manaia le manaʻo. "

Malamalama i le faalavelave a le aiga

Masalo o le 'eseʻese o le umukuka na taʻitaʻia ai i isi uma. I mea uma, e maua mai ai le tele o avanoa mo gaioiga mafaufau ma le malamalama.

E pei ona faigaluega, e tatau ona tufatufa atu i le moli le moli i luga o laulau 'pito i luga o laulau laupapa, ufiufi atoa lava le laualuga. O lenei mafai ona ausia e ala i le tuʻuina atu o se atotoʻatasi i luga o le laulau. Pe tele ni moli pe a fai o le laulau ua leva. Latou te le o tuu i luga o le laina tasi ma le maualuga. Lenei e mafai ona e aumaia le finagalo o fantasy, e le mafai ona faʻagaloina, e tatau ona maualalo le 50-60cm mai le auala o le laulau, ae i luga aʻe o le faʻailoga o le 1.2.4 m. A leai, e le aoga le moli malu, le lelei. E ala i le auala, o le malosi o le moli masini e faia ai le moli sili ona maualuga-paie.

O le faʻavae o loʻo i ai i ni moli e sili atu i moli ma paʻepaʻe poʻo le paepae paʻu, ogatotonu, faʻatasi ai ma se faʻaopoopoga o le malamalama ma le masani masani o le moli o le moli.

Talanoa e uiga i le faʻamafanafanaga, o le a tatou manatua le toe sau. E mafai ona faia mai soʻo se faʻatauga mea. Ae atonu o le filifiliga sili o se ie e le gata i le faʻamutaina ma le atoatoa le malamalama i le avanoa.

O le filifiliga pe a tulaʻi mai le laulau o faʻataʻatitia i le puipui, e aofia ai le faʻaaogaina o le sconce na siitia aʻe i luga aʻe o le laulau i luga mo se mita. E talafeagai foi lamepa i luga o lamepa maualuluga, i luga o le laulau. Fucks e talafeagai lelei, o le maualuga o le mea e lava e oso ai i le countertars atoa. Ua le fiafia i latou e le 'aʻai i le' eseʻese o vaega, o moli maualalo ma faʻamamafa le malamalama e mafai ona fautuaina.

O le a le mea e fai e le maketi maketi?

O le Lusia Maketi, o loʻo faʻaalia ai le malamalama o tagata gaosi oloa ese: Osrara, Paummann, Lautele eletise malamalama, phipia, Phintis Accounts. O oloa maualuga o loʻo ofoina atu e ala i le taʻitaʻia Rusia electrolympic o laʻau - Saransky, Kalashnikovsky, UFE, SHOLESKSK ID. O le tau oloa o loʻo i ai o loʻo lapoʻa. Faʻataʻitaʻiga o fale gaosi i sisifo, o se tulafono, i le 8-10 taimi sili atu nai lo le i totonu o le atunuʻu. O le taugofie o le tele o le fale lamepa e mafai ona faʻatau atu i le tau o le 10 rubles., Faʻaulufale mai, mai le 25 rubles. O le aofaʻi o loʻo i ai nei o le tau o mea leaga. O le sili ona tele ni tekonolosi e tusa ma le tolu taimi sili atu taugata.

Ua tumu le matou maketi i lamepa mai Saina, Taiuani, Polani, Turkey, o le UAe. A o le tulafono, e maualalo ifo i oloa o kamupani o loʻo aofia ai auala i sisifo ma i le tulaga lelei, ma le mamanu, ma o lea e maualalo le tau o le aofaʻi - 100). Ua ofo mai kamupani a le rusia, e aofia ai ma Mafuta, e aofia ai ma Maliu, sa matānu, eletise, mafaufau i se tala. LDAD i luga o le maketi o Ausetalia, Belgium, Siamani, Sepania, Italia, Italia, ISA ma Finelani. Faiga faitulafono mo le masani ai o lamepa o amemps o Italia. Mo faʻataʻitaʻiga o Austrian, Belgian ma Siamani Marmms, o le sili atu manatu o mamanu o uiga o uiga. Tau mo a latou oloa fesuiai mai le $ 100 i le $ 40,000 ma maualuga mo faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. Talu ai o le umukuka lamepa e le tatau ona faʻamamaina, e mafai ona e faʻatau masini i se tau talafeagai. O lea, o le Rennish Kulvals e ofoina atu se faʻasologa o ni moli faʻapitoa i se tau o le 600 i le 10600rub.

Le faatonu Komiti Faʻatonu Faʻafetai mo Avant, "Svemomport", "Ibtm", General ElecCIc ma Architeina Faʻasalalauga Kukhonan mo fesoasoani i le fesoasoani

Faitau atili