O le totoloina o le polypropylene paipa ma a latou lava lima: tulafono faatau faatauvaa

Anonim

Faapipiiina o paipa paipa e mafai ona faʻatinoina i ou lava lima faʻaaogaina lelei mea lelei mo le fuse-leai se totogi expang. Matou te faamatala pe faapefea.

O le totoloina o le polypropylene paipa ma a latou lava lima: tulafono faatau faatauvaa 9862_1

O le totoloina o le polypropylene paipa ma a latou lava lima: tulafono faatau faatauvaa

O le polypropynene paipa e masani ona faʻaaogaina i le taimi nei mo le lalagaina o paipa paipa ma paiko o le tausiga o fale tumaoti.

  • Sipela Paipa: Aisea e tupu ai ma faʻafefea ona 'aloese ai

Ina ua vevela le ppp / sipelaga ma faʻapipiʻi i le liua o le mageso, o le lotoifale o le faʻaleaga o posproylelene o mea i luga o mea ma reopo-fua o mea ua tupu. O lea, a ua maitauina uma le poto o le Werenge tekonolosi, o le ufiufi o paipa ma mea teuteu e avea ma se tasi o atoa.

O le totoloina o le polypropylene paipa ma a latou lava lima: tulafono faatau faatauvaa 9862_4
O le totoloina o le polypropylene paipa ma a latou lava lima: tulafono faatau faatauvaa 9862_5

O le totoloina o le polypropylene paipa ma a latou lava lima: tulafono faatau faatauvaa 9862_6

Vaega o le uldeed soofaatasi

O le totoloina o le polypropylene paipa ma a latou lava lima: tulafono faatau faatauvaa 9862_7

  • E uiga i le lavelave: Polyproprilene paipa, lo latou tele ma gaioiga gaioiga

Meafaigaluega mo eseese bubble welding o pogipropylene paipa

E galue, o le ae manaʻomia:

  1. Trubrez. O le sili ona taatele filifiliga o seleulu mo le tipiina o paipa. Peitaʻi, o se paipa o loʻo faʻamaonia ai e oʻo lava i le maʻa ma le vaega e toesea ai le paipa. E sili atu e mafai ona ausia le ausia pe a faʻaaoga paipa lapotopoto mo pipita paipa. I le leai o se mea taua o le mea faigaluega faʻapitoa, e mafai ona e faʻaogaina le hacksaw ma le nifo lelei ma le tino.
  2. Shooter. A faʻaaogaina le faʻamalosia o le uʻamea mo le lelei mo le tausiga o faiga ma vai vevela e puipuia ai le vavaeina o paipa puipui, ua fautuaina e aveese le pepa i totonu o le hydrodars i le 2 MM. Ma le isi, o le feaveaʻi e mafai ai ona e maua se pamu mafolafola brack tipiina ma aveese le ono burrs.
  3. Pule ma le penitala. O le paipa e tatau ona fuaina ma vaʻai le fautuaina o le loloto o le tatou faʻaaogaina. Afai e te le usitaʻia paipa o paipa i fetauiga i le taimi o logo, Rollers mai Polypropylene mafai ona fausia i totonu, taofia lelei o paipa. Faʻapea foi, o faʻailoga i luga o le paipa ma fetaui lelei o le a aoga mo le faʻaaogaina o paipa i se tulaga masani.
  4. Ava malosi. O le nofoaga o le manifinifi o le polypropylene faʻataina e tatau ona faʻalavelaveina ma le faaeteete ma le pamu e puipuia ai le faʻatulagaina o le poto masani i le mafiafia o mea e mafai ona puipuia.
  5. O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina ma le fesuiaʻi o le ventricular onzzles (Dors Couptions). O le tele o taimi, e talafeagai mo se masani masani ma faʻafaigofie masini i se mumū elemene o le pelu-foliga i le mana e oʻo i le paoa e oʻo atu i le pa o 1 kw. O sea faʻaaogaina e mafai ona maua ai le faʻaaogaina o paipa ma se lapoa o le 63 mm. O masini faʻapolofesa o loʻo faʻaputuputu ua faʻaalia e se sili malosi, saʻo o le vevela o le vevela. Faʻapea foi ma mea faʻapitoa e sili atu le vevela o le lua o le vaitusi o le tele o faʻailoga ina ia aua neʻi maimauina le taimi i lo latou sui o le a faʻaaogaina ai le paʻu. Mo le USDE PPP paipa i nofoaga faigata-i-auala o loʻo i ai ni masini ma le manifinifi laʻasaga i le manifinifi o elemene, lea e mafai ona avea i le tuʻusaʻo o le 90 tikeri. O fetuu mo mea e mafai ona avea ma masini e faia o se tasi integer ma se pu mo le vevela o le mea i le va o le ufiufi ma le pepe. Pe a filifilia se masini le ogatotonu, e taua le faʻalogo i le tiaʻi i totonu o le pusa e ufiufi i le texlen anti-pipii (ua filifilia e puipuia ai palasitika) e puipuia ai le palasitika) e puipuia ai le ptfe) I le faʻaogaina o le atunuʻu, e lua moli faʻailoga e lava o ni faʻailoga: mumu (demaction faʻailoga) ma lanumeamata (faʻailoga o le ausiaina o le vevela). O le faʻamafanafana o le pule e tatau ona i ai se leo manino ma lelei le faʻatulagaina i le tulaga filifilia. E leai ni mea e sili atu ai le alatoto i luga o le tulaga o le ulding masini: E mafai ai ona e puipuia le masini ina ia le alu pe a vevela pai.

PolyPoPo WElding masini

O le faʻaaogaina o masini mo polypropylene paipa

O le a le polypropylene paipa e filifili?

Mo le faʻagaioiga i le faigofie vai sapalai sapalai faiga i tulaga o taulaga, e mafai ona e filifilia le PPP paipa o soʻo se tagata gaosi oloa. Mo suavai malulu, ua faʻaaogaina paipa o loʻo faʻaaogaina, ma mo le vevela vai o le sapalai - faʻamalosia i le fiberglass poʻo ni paipa e na o le 1 .3 mm).

  • PVC alavai system: Faapipiiina e aunoa ma ni mea sese

Ina ua filifilia PPP paipa mo faiga e uiga i ...

A filifilia le paipa PPP mo le vevela ma le suavai sapalai o fale o le atunuʻu i a latou meatotino, e aoga le vaʻai atu i le vavalalata atili. O paipa sili ona taugata o loʻo faia mai se polymer i onapo, o le fea e sili ona manaia ma tetee i aafiaga o faʻateleina omiga. Ua faʻaopopo e Polymers Gyes Dyes e siʻitia ai le teteʻe o paipa i aafiaga o UV Raks, ma Atioxidants e faʻagesegeation o le vailaʻau o le faʻaleagaina o le mea totino). I le ata: Polyproprione paipa vai paipa

O le mea foi, o le taugata PPP paipa i ai le toe faʻaleleia o le faʻatauga, lea e le o iai se sao i le pa o paipa o loʻo faʻaputuputu ai vailaʻau, pei o paipa ma ua faʻamalosia ai uamea. Sili atu o le taugata PPP paipa e faigofie ona iloa ai sina mafiafia o pa o papa ma sili atu mama, aemaise lava pe a malulu. O ia paipa e sili atu ona faʻamalosia e le faʻaʻaisa o le vai ia i latou - faʻaloaloa e aunoa ma le faʻalavelaveina o le faʻamaoni.

Tipiina le malosi o tioata

Le tipiina o le sili atu le faʻamalosia o le fiberglass ma le le mautonu polypropylene tube

Faʻafefea ona faʻatau atu polypropylene paipa ma o latou lava lima

  1. PPP paipa ma fetaui tatau e tatau ona mauaina le potu vevela i le mea o le a latou faʻatautaia. E le mafai ona vave ona vaʻavaʻaia le paipa na aumai mai le malulu pe faʻamafanafanaina e le la.
  2. O ie tipi e faʻapipiʻi i luga o le masini e valu, o le vevela o 260 ° C i luga o le Pule Faʻatonu. Mo le vave vevela, e tatau ona e ki luga o ki e lua. Ina ua taunuu le saoasaoa o le vevela, o le moli moli ua feoai. O le ki lona lua ua tape pe a uma lena.
  3. Pipets ma Fitu ua saunia mo Walting: paipa ua teuteuina i le tele, o fuaiupu e faʻailoga, o le loloto o le faʻamalamalamaina ua maitauina ma luga o le ata.
  4. A taunuʻu le faʻaleleia o le vevela i luga o le masini e ulde, o le unved o vaega o loʻo o mai i le au a aunoa ma ni suiga. O le taimi lava na amata ai le paipa ma fetaui lelei e sui i luga o le pito - 7 sekone (mo le 25 sipei paipa) amata: 21. O le paipa o loʻo alu i se faʻailoga poʻo se penitala (anzol e faʻatagaina oe e faʻateleina ai paipa o se loloto loloto nai lo le tau manaʻomia). Ona matou lafoaia ai lea o le paipa ma talafeagai. O le maʻanuvalia o paipa o eseese mata o loʻo tuʻuina atu i totonu o le laulau faʻasino i lalo.
  5. Vave ma aunoa ma se suiga matou te fesoʻotaʻi le paipa ma fetaui lelei. Aua neʻi faʻasaʻoina mea o elemene, aʻi le faifeau ua fausia i totonu, togi le matagofie o le paipa.
  6. Ua uma ona faamautu. O le maeʻa fesoʻotaʻiga e tatau ona tuʻuina atu i le taimi e "faʻailo le malosi" - malulu mo le lua minute (mo se paipa ∅ 25 mm).

O le totoloina o le polypropylene paipa ma a latou lava lima: tulafono faatau faatauvaa 9862_13
O le totoloina o le polypropylene paipa ma a latou lava lima: tulafono faatau faatauvaa 9862_14
O le totoloina o le polypropylene paipa ma a latou lava lima: tulafono faatau faatauvaa 9862_15
O le totoloina o le polypropylene paipa ma a latou lava lima: tulafono faatau faatauvaa 9862_16
O le totoloina o le polypropylene paipa ma a latou lava lima: tulafono faatau faatauvaa 9862_17
O le totoloina o le polypropylene paipa ma a latou lava lima: tulafono faatau faatauvaa 9862_18

O le totoloina o le polypropylene paipa ma a latou lava lima: tulafono faatau faatauvaa 9862_19

Faailogaina o le loloto o le maota

O le totoloina o le polypropylene paipa ma a latou lava lima: tulafono faatau faatauvaa 9862_20

Seleulu mo le tipiina o paipa

O le totoloina o le polypropylene paipa ma a latou lava lima: tulafono faatau faatauvaa 9862_21

Faʻatulagaina o le faʻailoga o le fesoʻotaʻiga

O le totoloina o le polypropylene paipa ma a latou lava lima: tulafono faatau faatauvaa 9862_22

Heat of paipa i luga o le Grid Proraratus

O le totoloina o le polypropylene paipa ma a latou lava lima: tulafono faatau faatauvaa 9862_23

Paipa ma fetaui lelei

O le totoloina o le polypropylene paipa ma a latou lava lima: tulafono faatau faatauvaa 9862_24

Sauniina Weld United

Polypropylene paipa diameters, mm Faalauteleina o le utupoto papala, mm Faamafanafanaina le taimi o le kabe taimi, sekone Taimi sootaga ma fetaui lelei, sekone O le tele o taimi malulu, min
lua sefulu sefulu mal le fa 6. fa 2.
25. sefulu ma le ono 7. fa 2.
32. sefulu ma le valu valu 6. fa
40. lua sefulu 12 6. fa
lima sefulu 23. sefulu ma le valu 6. fa
63. 26. Aua. valu 6.

Ina ia malamalama lelei pe faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le polyproxylenene paipa i le fale, vaʻai lenei vitio.

Na lomia le tala i le tusi Faamatalaga 'OLAGA MA Master Master "№11-12 (2017). Lesitala i le Lolomi lolomi o le lolomiga.

Faitau atili