10 taua mea e manaʻomia ona iloiloina ae leʻi totogia fale

Anonim

O lenei o le vevela vevela o nofoaga pupuu o loʻo i ai i latou e o ese mai mo tafaoga, saili filifiliga e tatau ona tuʻu ai. Ma o le maketi o le umi-taimi lisi e leai ni vaitau. Ua matou saunia mo oe olaga o Athaki Mo aiaiga uma o mataupu ina ia e le faʻaaluina lau tupe ma e leʻi faʻaseseina.

10 taua mea e manaʻomia ona iloiloina ae leʻi totogia fale 10803_1

Afai o loʻo e sailia ni mea faʻapitoa

1. Faʻaaoga tautua faʻapitoa

E i ai le tele o tautua aoga ma aoga tele e mafai ona e faʻaaogaina. I totonu o le sili ona lauiloa: Airbnb ma tusi. O tautua uma e sili atu le faʻamaoni i tagata faʻatau ma faʻafaigofie ona maua pe a e iloa faʻapitoa Chips.

Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a o le lesitala e ala i le valaaulia mai le tasi ma le isi, e mafai ona e oʻo i le 2100 ponesi (1 ponesi). Paʻu gaioiga i fale mai le 4500 rubles, o lea e mafai ona e teuina toetoe lava o le 50% o le tau.

Faʻataʻitaʻiga maumau mo le mautotogi

Ata: Tafafao mo le tilivaina mai le '' upega tafaʻilagi arbnb.ru

O loʻo iai ni ata faapena, ae oʻo atu i le 1000 ponesi. E moni, o nisi tagata faʻaaoga e faitio o le ponesi e le vave. Saili tuutuuga i luga o le 'aumalaga nofoaga, ona e malolo ai lea o se malologa e malolo ai nai lo le fuafuaina.

2. Tusi se fale mautotogi i le tasi aso

Tele taimi, i ofutau o ni nai aso, e mafai ona e sefe mai le 10% o le tau, o ponesi foi ua ofoina atu i le auaunaga faufautua. E aoga le au faʻaaoga e faʻamautu mo se umi umi atu nai lo le tasi aso, o lea latou te naunau e fai ai paʻu ma tulaga fiafia.

3. Lautele teugatupe ma uo malaga

O le isi vaega o tautua mo le taofia o mautotogi ma fale mautotogi o le taimi ma le numera o poloaiga. A tele ina faʻaoga nisi faʻamatalaga, o le ae mauaina se "pule" ma maua ponesi i luga o polokalame faʻamaoni. O lea la e mafai ona sefe mai le 10% o le tau ma toeitiiti lava o le afa o le ofutau. O le mea lea, afai e i ai au uo e masani ona malaga, aua le matamuli e fai ia i latou le tala o faʻamatalaga ma tusi se fale mautotogi e ala i ai ma le manaia. O le a aoga foi mo i latou.

Matagofie le fale i Milan

Ata: Tafafao mo le tilivaina mai le '' upega tafaʻilagi arbnb.ru

4. Vaavaai mo nofoaga pe a uma ona taunuu i le eleele

O lenei Fono e talafeagai mo i latou e fuafua tafaoga i Asia ma le motu o le Vasa Initia. Faapitoa o fale i lena itu i lena itu o se mea i le tele o tulaga e taugofie e saili mo nofoaga i le nofoaga. Taugofie faletalimalo ma fale malo, o se tulafono, aua le faʻaalia a latou ofo i luga o le Initaneti, ma o le ola e mafai ona paʻu ma faʻaitiitia 20-40% o le tau muamua. I se faʻaopopoga, o tagata malaga mai fafo mai Lusia ma le latalata i fafo ua uma ona faʻamautu se pisinisi e galulue faʻatasi ma e mafai ona latou ofoina atu ni filifiliga aoga "e faʻafeiloaʻi".

Afai e te fefe i le avanoa e sau i se atunuʻu e le masani ai e aunoa ma le faʻaaogaina o fale, e mafai ona e mauaina fale mautotogi na o le tasi aso. I le taimi lea, e matua saʻo lava le maua o ni filifiliga talafeagai mo ni filifiliga uma.

Fale i luga o motu o motu

Ata: Instagram le_brauttette_travestta

5. Faʻaoga meta suʻesuʻega afi

O le uiga o ia nofoaga e le oi ai a latou lava faavae o fale ma fale mautotogi ma aua le ofoina atu ni tautua, ae latou gaosia le sailiga auaunaga ma faiga. O le a le aoga? Faigofie faatusatusa eseese filifiliga e aunoa ma le mulimuli i nofoaga e sefulu. I totonu o le sili ona lauiloa meta sailiga afi i aso nei - Walguugu ma Hotellook.

Afai o loʻo e fuafua e mautotogi se fale mautotogi mo se taimi umi

Tulafono mo le suesueina o fale puipui mo se taimi umi ona ese mai i filifiliga pupuu. Muamua o mea uma, o le mea moni e tatau ona e faʻaiuina se maliega ma le e ona le fale, totogi mo le moni tautua (pe a fai e te "masani ai i le aofaʻi o tupe. E le gata i lea, o manaoga o le fale maupuni mo se taimi umi, o loo faʻamamaina foi: faamafanafanaga, ma le nofoaga, ma lata ane e taua. O le a fesoasoani o matou fesoasoani ia maua ai se fale mafanafana ma le talafeagai ma aua le tauemu i luga o mea leaga.

1. Siaki ata

O se tasi lea o le masani masani le taufaasese na feagai ma le lumanaʻi. E masani ona faʻaalia e tagata le talafeagai ata o ni ata matagofie i taugofie, tosina tagata faʻatau i lenei auala ma saili se fonotaga patino ma i latou.

Faatali ma le Pagana Prey

Ata i le itu tauagavale: Instagram Studwingnl. Ata i le itu taumatau: Instagram valea_blair

E le mafai ea ona e faaseseina oe? Siaki ata i Google Search. Na o le kopiina o le ata o fesoʻotaʻiga, alu i le Google ata ma faʻaopopo lenei fesoʻotaʻiga i le malae.

2. Aua le totogiina mo le matamata mai fafo

Aua le i ai ni tupe mo tautua seʻia e masani ai i le e ona le fale ma o le ae vaʻai i ana pepa. O loʻo ia te oe le aia tatau e matamata ai i fale mautotogi mo le saʻoloto ma totogi le fanua moni i le mea moni o le faʻaiʻuina o se feagaiga. Ma le tasi ia e te sese ai tupe totogi (tele lava le aofaʻiga e laititi, ae ua fuafuaina mo ai), o le a mou atu mo i latou ma o le a latou vaʻai mo isi tagata nofoia.

  • Faʻafefea ona mautotogi se fale mautotogi o au miti: 8 fesoasoani mo le mautotogi

3. Aua le faʻatau "faʻavae o fale mautotogi"

O lenei manatu o le vevesi ma tagata i le sailiga mo nofoaga e le mafai ona toe faafoi mai i le tusa o le 5 tausaga talu ai. O lala ese e faʻatagaina o loʻo fuafua e totogi faletusi mo le "bases" mo le tuʻuina atu - ma o lea e tuʻuina atu i latou faʻaputuputu fesoʻotaʻiga i tagata faʻatau. O le pepelo lea. E leai se tasi e le faʻasoaina a latou faʻamatalaga ma isi tagata - a uma, o le a le umi ma faʻamama le tagata talituleia. I latou e ofoina atu ia te oe se faʻavae - o le mea moni o le a tuʻuina atu se lisi o le le-o loʻo i ai ma le tutusa telefoni ma numera tutusa.

Totonu o le fale puipui

Ata: Instagram Lecweethomehome

4. Siaki le pepa mai le au

O le tulaga lua o le tele galo. Siaki le umiaina o le pule o le fanua ma tilotilo i lona nofo ai. O le a puipuia oe mai le faanatinati agai pe a e teuteuina.

5. Faʻaiʻu se konekarate ma le pule o le pule

Aua le fefe e faaiuina se konekarate. Ioe, o le ae maua tiute e le naʻo le naʻo upu tuʻufofoga, ae o le aofaʻiga o pepa: totogi o le aofaʻi i masina uma e le toe faʻafetai i le mea na tupu i se taimi mulimuli ane. Ae o le a aliali mai foi ia: O le a le mafai ona e avea ma "taeao taeao" ma tausia oe lava lau mokesi mokesi. O le feagaiga o le a avea ma au lagolago ma le puipuiga faaletulafono i le tulaga o feteʻenaʻiga ma le e ona le fale mautotogi.

Fale Malie

Ata: Instagram Prodatkvarkiskuzan

Faitau atili