Alavai alavai, pe faʻafefea ona feagai ma le vaitau o vaʻa

Anonim

I le tautotogo ma tuai ona pa'ū, faʻapea foi ma le tele o timuga o timuga ma timuga, o le tele o fale o loʻo lolova ai. I le taimi lava e tasi, eleele, fugalaʻau tapa, moega, ala ma taimi o loʻo mafatia fale. O le alavai alavai o le a fesoasoani e foia ai le faafitauli.

Alavai alavai, pe faʻafefea ona feagai ma le vaitau o vaʻa 11504_1

Alavai alavai, pe faʻafefea ona feagai ma le vaitau o vaʻa

Ata: o le vanimonion-ala o faasalalauga. O le vaega autu o le alavai alavai o loʻo tapunia ma faʻaseʻe. O loʻo tuʻuina atu i le laina i luga o pito i luga o pito poʻo le (itiiti ifo) i luga o le vaifoe ma le maualalo o nofoaga o loʻo faʻaaoga ai e le susu. E masani ona faʻaaoga e le au fai mea e faʻaaoga ai nei auala o se ituaiga o le ituaiga, vaʻaia vaʻaia ma a latou fesoasoani o loʻo aoga

Alavai alavai, pe faʻafefea ona feagai ma le vaitau o vaʻa

Ata: o le vanimonion-ala o faasalalauga. Uamea ma palasitika tapuni o loʻo tumau ma stinsupless steel stews ma fao ma faʻapitoa puipui

O le alavai alavai e faʻatulaga i le vevesi, auala, ulufale, i luga o le eletise i fafo atu nofoaga (mo faʻafiafiaga, pakaga i nisi taimi ma luga o le laufanua. O le polokalama e aofia ai auala papaʻu, lea e tafe ai le vai i totonu o oneone, ona aveese lea o paipa i lalo ifo o le mapusaga, i le alavai. O sea fesoʻotaʻiga e fesoasoani e aveese ai le puddle i le taimi o timuga ma e oo lava i le faʻaititia o le maualuga o le eleele vai ma o lea ua faʻaititia le palapala.

Alavai alavai, pe faʻafefea ona feagai ma le vaitau o vaʻa

Ata: o le vanimonion-ala o faasalalauga. Lafo uʻamea uʻamea o le a le faʻapipiʻi i fata: O loʻo faia i le tulaga ona o le saʻo o le fetaui lelei ma le tele tele

  • Mea uma e uiga i le masini ma faʻapipiʻi o paipa mo alavai i luga o le togafiti

Muamua - fuafuaina

Alavai alavai, pe faʻafefea ona feagai ma le vaitau o vaʻa

Ata: Akvroy. I luga o le fanua ma tagata savavali auala o ni auala talafeagai ma le palasitika apeta o le A15

Ae le i faʻapipiʻiina le alavai alavai, e manaʻomia le faʻamatalaina o le nofoaga o le laufanua ma atiaʻe se auiliiliga o le tulaga o le a faʻailoaina o le eleele. A filifilia vaega o elemene, e manaʻomia e faia se masini faʻafaigaluegaina, ma ia amanaia le aofaʻi o le olaga faʻamalosi, le umi ma malifa o auala. O sea fuafuaina e mafai ona ausia tagata tomai faʻapitoa mai kamupani ofoina atu vaega mo alavai alavai (le tau o le tautua - mai le 10 afe rubles). E fetaui lelei ma le tasi i le 30% i le poloketi i luga o le bandwidth - Ona fai ai lea o le system i timuga mamafa ma o le a tapunia.

I luga o siusiu uʻamea e sili atu e fai e aunoa ma faasalaga: O nei potu e mautinoa lava o loʻo faʻaauau pea ona agaʻi i le fata, ma le faʻavae e faʻafaileleina tele mo i latou ma taugata mo latou ma taugata mo latou ma taugata mo latou ma taugata mo latou ma taugata mo latou ma taugata mo latou ma taugata faʻapitoa mo i latou ma taugata. E faigofie atu le faʻafesoʻotaʻi saʻo o paipa i fata ma e faʻatautaia soʻo se faiga.

I lalo o shankes o le taualuga alavai, faʻapena foi i na nofoaga, ona o le faʻaaogaina o le fesoasoani Lalo o paipa.

E aoga le sefeina?

A taumafai se laina alavai i luga o le masini, tele tamms saili e fai e aunoa ma ni vaega faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻavasegaina o le 20-30 cm i le loloto o le 20-30 cm ma faʻatumuina i uta. Pe tuu i totonu o le eleele tuai asbestos-sima poʻo le taugofie taualuga poʻo le tele o le taualuga e ala i le pvc po o kapota e sāʻia, ma isi pusa ua faʻaaogaina. Ae ui i lea, o le ala mamafa o loʻo malamalama i le ala savali, e paʻuʻu ma taofi le faʻasoa, ma foliga e aunoa ma faʻasauā i le tuʻuaiga, gagau ma aua le teuteuina eleele uma. Ole apa o mea a le a le saʻo e le aoga le faʻaogaina o mea a le uluaʻi galuega tatou te faʻagaioia ma e manaʻomia le fetaiaʻi, o lona uiga o le le faʻasaoina o ia.

Palasitika po o maʻa?

Alavai alavai, pe faʻafefea ona feagai ma le vaitau o vaʻa

Ata: Legion-Media

O le alavai alavai o loʻo aofia ai fata faʻatasi ma lattice convers, timuga-sulu-tagata saili meaʻai, sanuisi ma tanning paipa. Oloa mai le sima ma le palasitika o loʻo faʻaalia i luga o le maketi. Talitonuga o mea e tatau ai ma i latou ma isi.

PASCMC Systems (tele maualalo le mamafa o polythylene) e sili ona lauiloa. Latou te matuai laʻititi lava, liu-paʻu-paʻu, o le taua ma ua fuafua ma fuafua ia le itiiti ifo mo le 15 tausaga o faʻagaioiga. Mo sosaiete savali, oloa o le vasega o le teteʻe atu i vasega a15 o le a talafeagai (e tusa ai ma le Europa Norman En1433), mo le P250. O le palasitika fata i luga o soʻu eleele e manaʻomia ai le faʻatuatuaina o le faʻavae (faʻamalosia sima sipela), e masani ona latou oso i luga, gagau pe gagau foi mai le avega. O le tau o le oloa e amata mai 380 rubles. Mo le 1 p. m (ma Hydrauic vaega 100 MM).

Alavai alavai, pe faʻafefea ona feagai ma le vaitau o vaʻa

Ata: "Hydroostroy". Alavai alavai ata: 1 - oneone; 2- I le fana; 3 - Lamaʻeleʻau lautele; 4 - fata; 5 - Graille

O loʻo tapunia fata i le palasitika poʻo uʻamea. O le filifiliga sili ona lelei e leai ni uʻamea uʻamea, lea e sili atu i le 30 tausaga. Galvanized Digirable (10-15 tausaga), ma le palasitika, e ui lava e le o le malosi, ae le talafeagai mo auala taʻavale ma e masani ona faʻaleagaina le aisa.

O vaega lelei o le fale gaosi oloa e tumau ma tausi. Ua gaosia e le vibrossing; O fata na fuafuaina mo maualuga avega, e ese mai le faʻamalosia o le uʻamea poʻo le palasitika toʻotoʻo. O se taua tele (1 m - i luga o le averesi 50-120 kg) o se tasi ma se plus correte auiliiliga auiliili: i le tasi itu, o le isi maua ai le talitonuina uatiina i le eleele. O loʻo tuʻufaʻatasia fata ma mea fai faʻapipiʻi, faamau ai ma le sima o Kelu poʻo ua tapunia i le uʻamea poʻo uamea-uʻamea; Fale Taulaga Taulaga - Le itiiti ifo i le 50 tausaga.

Alavai alavai, pe faʻafefea ona feagai ma le vaitau o vaʻa

Ata: "Aquastok". A o le auala ma auala, e mafai ona pasia mamafa felauaiga, ona sili ai lea i le faʻatauina o oloa o le vasega C250 pe o le D400

O le tau o vaega sima e le maualuga tele (o le hyderally tray o 100 mm ma 1 m ° lamolemole e tusa o le 150-2 taimi maualuga atu nai lo le palasitika system.

Faʻaputuga (Polymer Certte) fata ma timuga e maua mai i le sima-polymer paluga ma eseese faʻapipiʻi (tele masani i tioata poʻo le chitrac fiber). O ia oloa e faigofie atu le faaaloalo, malosi ma sili atu le palasitika ma, e ui i le tau maualuga tau (mai le 1250 ua uma ona talosaga i le fao-pisinisi.

O le alavai alavai e le mafai ona sili atu i lalo ifo o le vai o le eleele. O lenei sini o loʻo lalo ifo o tulaga mai paipa ua maeʻa, faʻaputuputu vai i se taimi lelei, mai lea o le susu ua pa i le pamu o le teritori

A o le faʻapotopotoga o lalo o lalo o le eleele alavai, o le tagata teuteu o le dewos mai le pvc ma le lapoa o le 100-150 mm e talafeagai mo lenei mafuaʻaga, ma le mafiafia o le 3 mm mafiafia.

Faapipiiina Galuega

Alavai alavai, pe faʻafefea ona feagai ma le vaitau o vaʻa

Ata: Legion-Media

O loʻo sili ona faigofie le alavai i luga o le faʻaaogaina o le tulaga o le masani ai ma le laufanua. (I luga o le faʻatulagaina nofoaga o le a avea ma vavaeʻeseina o auala i luga o le auala, ae le o le aloese mai le faʻaleagaina o le fanua.) Faʻapipiʻi amata i le faʻailoga. O le faʻatatauina o le tulaga o auala o loʻo setiina e faʻaaoga ai se manoa mamafa o le maea: fata e manaʻomia e tuʻuina atu ai le malifa o le 0.5-1% i le itu o timuga-tagata saili. Ona fausia ai lea o le eli ma le avanoa. I luga o mea matutu i le tagata savali o le tagata savali, o se vaega o le sima-oneone fofo ma se mafiafia o le 10 cm. O le faʻavaeina o eleele o loʻo manaʻomia - o se line o le 15 cm , faamalosia e le fa uamea rods ma le lapoa o le 8 mm. O le lautele o le faʻavae i soʻo se mataupu e tatau ona 5-10 cm sili atu le lautele o le fata. O le mea mulimuli e oomiina i totonu o se vai sima, faʻafefiloi ina ia fefiloi rotages (po o ufanafana i le itu) e faʻasino i le faʻaititia o le maualuga. Amata mai lena fata, o loʻo latalata atu i le pito i lalo o le auala. O le pito i lalo o le vai o alavai e faʻapipiʻi i totonu o le afi i luga o se laʻau toto i luga o le aluga. A iai se avanoa, e tatau ona susunuina i latou i lalo o le loloto o le eleele - ona faʻatino lea o le polokalama i le tautotogo, o lona uiga o le 'upega tafaʻilagi o le a faʻamamaina vave pe a maeʻa le' upega tafaʻilagi vave pe a maeʻa le 'upega tafaʻilagi vave pe a maeʻa le' upega tafaʻilagi vave pe a maeʻa le 'upega tafaʻilagi vave pe a maeʻa le' upega tafaʻilagi vave pe a maeʻa le 'upega tafaʻilagi vave pe a maeʻa le' upega tafaʻilagi vave pe a maeʻa le 'upega tafailagi

Alavai alavai, pe faʻafefea ona feagai ma le vaitau o vaʻa

Ata: Aqaastok. Faʻafetai i le au gaoi o le faʻamaliega o fata, sabwalters ma maualalo-faʻamalosi polythylene osofaʻiga (PND) e mafai ona maua ai le tele o le faʻaeʻeina pe a faʻaʻaisa le eleele. Ma puipui ma le pito i lalo o le pepa faʻapitoa tuuina atu le faʻaaloalo ma le faʻaaloalo i le alatele o le alavai

O mea masani faʻapipiʻiina e aofia ai mea e aofia ai fata e aunoa ma se faavae poʻo se faʻavae e le faʻatuatuaina, aunoa ma se malifa poʻo le containile ma le newigac sootaga o elemene.

Vaitafe Free

O le palasitika o aso nei ma ponaivi ma le ponaivi. E seasea ona pupuni, e pei ona faigofie ona fufulu le vai ma le lamolemole i luga, ma o ni fanua ua tuai lapisi. E ui i lea, i le Pau, o le tatau ona aveese ma le faaeteete i manatu o le paʻu'ū, mulimuli pe faʻapefea ona paʻu lapisi i fata mea. E le gata i lea, e manaʻomia le tusia o ni sasa i le tausaga atoa ma i le tasi 2-3 tausaga uma - o le polokalama atoa, e aofia ai i lalo ole paipa. I le taimi lava e tasi, e taofia ai le tuputupu aʻe, o le fungis e fetaui lelei i le faʻagaioiga o le laufanua ma se chlorine e le faigaluega poʻo se mea faigaluega mai le suia. Auala sima, aemaise vaega taufaʻamataʻu, e manaʻomia tele le tausiga: Latou te manaʻomia e fesiligia i tausaga taʻitasi - i le tautotogo ma le tuai atoatut.

Alavai alavai, pe faʻafefea ona feagai ma le vaitau o vaʻa 11504_12
Alavai alavai, pe faʻafefea ona feagai ma le vaitau o vaʻa 11504_13
Alavai alavai, pe faʻafefea ona feagai ma le vaitau o vaʻa 11504_14
Alavai alavai, pe faʻafefea ona feagai ma le vaitau o vaʻa 11504_15
Alavai alavai, pe faʻafefea ona feagai ma le vaitau o vaʻa 11504_16

Alavai alavai, pe faʻafefea ona feagai ma le vaitau o vaʻa 11504_17

Ata: o le vanimonion-ala o faasalalauga. O le fata o loʻo faʻapipiʻiina ina ia le oso aʻe i luga o le lattice i luga o le latalata i luga, ma sa i ai ni nai gaioiga i lalo

Alavai alavai, pe faʻafefea ona feagai ma le vaitau o vaʻa 11504_18

Ata: Aco. Polymer Crerete Oloa mafai ona tuʻuina atu i le Cellur Steinelere Steellen Stetletis, mafai ona faʻasolo atu le mamafa o le loli

Alavai alavai, pe faʻafefea ona feagai ma le vaitau o vaʻa 11504_19

Ata: "Taʻiala Taiala". O lapisi i luga o le palasitika ua tapunia i le tele o mea e tasi o le uamea. I lau oe lava ata tifaga uamea e le tu ai: O le tauemuga o le a vave tape

Alavai alavai, pe faʻafefea ona feagai ma le vaitau o vaʻa 11504_20

Ata: "Taʻiala Taiala", ACo. Aoina (a) ma timuga-tagata saili (b) faʻapipiʻi i le pito o auala ma i lalo o alavai alavai. O tane faʻaputuputu e le naʻo le tuai o palapala ma lapisi, ae o loʻo fesoasoani foi i le faiga e faʻafetaiaʻi ai ma luga o le taʻele

Alavai alavai, pe faʻafefea ona feagai ma le vaitau o vaʻa 11504_21

Ata: "Taʻiala Taiala". Pei o fata, o nei elemene o loʻo faʻaogaina i le '' '' unaʻe o loʻo tuʻuina mai ai faigofie faʻamamaina mama

Faitau atili