Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu

Anonim

Matou te faamatalaina o uiga ese o vali ata eseese o maa, ma masani ai i ata talafeagai ma avatu ni auiliiliga auiliili mo le tapenaga ma le pisia o tagata susulu.

Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu 12184_1

Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu

I le aluga o taimi, e le manaia se vaaiga fou fou. E foliga mai o eleele o le palapala, O le ele elesama, tafetotofi i luga o le vali ma va eseese. O nisi taimi o ana vaega ua gau, e le tutusa le laualuga. Ae i lea lava taimi, o mea faigaluega e aoga lelei i le potu, mafanafana mafanafana le potu. O lea, e le tatau ona suia. Pau lava le mea e tatau ai ona toe faafoi atu le amataga o ia ia te ia. O le a matou auiliiliina mea uma o le ata o le ata o loʻo ia teʻi o le susulu: mai le filifiliga o enamel i luma o lona aoga talafeagai.

Uma e uiga ia te oe lava-ata o maa

O fea o latou e le mafai ona valiina

Auala e Filifili ai se Auala mo Valivali

Faatonuga mo le valivali

Foliga o le lanu o le ala amiili ma bimentallic vevela

O a maa e le mafai ona valiina

Pisia "faʻaalia" e le o ituaiga uma o le lafulemu o masini.

O le a se mea e mafai?

E mafai foi ona e valiina '' '' oloa vaega. E puipuia i latou mai le porosion ma e le afaina ai le tulaga o le vevela fesiitai. Steed potu e tatau foi ona valiina foi, ae saunia o se aeromoel compigation o faaaogaina. Ina ia mafai ai se sili atu le sili atu o le pulumu i lenei mataupu e faigata. Ma isi vaega o mea faigaluega, e sese mea uma. O le a matou auiliiliina foliga o latou vali.

O le a le mea e le manaʻomia?

Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu 12184_3
Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu 12184_4
Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu 12184_5

Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu 12184_6

Vaega Vitio

Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu 12184_7

Controctor

Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu 12184_8

Palasitika maa.

Plate Modes

Eseese ma le i ai o le tele o le tele o manifinifi vevela vevela. E faigata tele ona vali ma le alofagia. E mafai ona faʻaititia ai le vevela o le masini. E le mafai ona vali ai le siata o le faataamilosaga pito i luga, e tele lava o auala vavalalata. E mafai ona maua se mea lamolemole pe a e tape le oloa mai le paipa, aveese mai faapipiiga ma le nofoaga i luga o le laina i le tafailagi.

I lea tulaga, e faʻaaoga le vali i le spray pe filifili se mea totino. Ae e le o taʻu mai e le sili ona mautinoa le faʻaaogaina o le maualuga. Masani ona le masani ai ona faʻasalalauina o le tagata e le o le tauʻapeʻaina E le fautuaina e tagata gaosi oloa le valiina o lamemea. Aoina na o le sili ona tapunia teuteu palu. O mea o totoe o mea mama ma tapuni mai le pefu ma le afaina.

Convectocts

O le ata o le convector sport e aofia ai le i ai o paipa ma ats. E tele ni nai papatusi ina. E faigata tele ona tagi lelei ai, ma e le manaʻomia. E pei ona iai le mea o mea leaga, e mafai ai e vali ona suia le vevela vevela. O le mea lea, e tatau ona puʻeina lo latou tagi uʻamea. E maource, e faigofie ai ona faigofie ile galuega.

BIMETAL PO O ALAMINUUM Vaega

O vaega faaonapo nei o loʻo avanoa ma le maualuga-lelei le suauʻu popo. E le manaʻomia le tuʻusau i le olaga atoa. Latou te taofia se foliga manaia ma le faʻagaioiga o uiga. Afai o loʻo manaʻomia pea lou valiina o se masini, naʻo le aerosol poʻo spray fana faʻaaogaina. Ae ui i lea i lea tulaga, e leai se faamaoniga o le lelei talosaga. I se faʻaopopoga, e i ai le avanoa e faʻaitiitia ai le vevela fesiitaiga pe a uma le lanu.

  • Faʻafefea ona ulufale i le maa i le mamanu o le potu: 5 tulafono ma mea sese

Auala e Filifili ai se Auala mo Valivali

O le filifiliga saʻo o vali ma varnish e taua tele. Afai e te faia se vaega le talafeagai, pe a uma se taimi puʻupuʻu o le a i le faʻaleaogaina, ma o le toe faʻaleleia e tatau ona toe faatuina. E tatau ona iloa e vave ona tali atu le tagata vali mo le nofoa afi i ni mea e manaʻomia. Lisi uma latou.

Manaoga mo le Puleaina

  • Maualuga vevela tetee. O le tuʻufaʻatasiga e tatau ona faʻatumauina ana mea totino i le vevela o le 85-90 ° C i le atoa olaga.
  • Saogalemu. O le i ai i le tuʻufaʻatasia o mea oona oona e le taliaina. I ai, latou te paʻuʻu i le ea, o le mea lea e matautia mo tagata ma fagafao.
  • Lanu tetee. O le mea faigaluega e le tatau ona mou atu ma suia le paolo i lalo o le gaioiga a le maualuga o le vevela ma ultraviolet.
  • Puipuiga o le Ati Lima. O mea na mafua mai i le malaia, anti-afaina ai mea na faia i totonu o le faʻavae o le lanu lanu e tatau ona puipuia le fale mai le efu.
  • Laei o le tetee. E tatau ona maualuga atu a Shithy i le itupa ina ia aua neʻi mou ese mai le fesoʻotaʻiga ma aitema eseese, faʻavaivai.
  • Maualuga le agision. O le fofo e tatau ona faʻafefeteina ma le pito i lalo e puipuia ai le fiafia i le vevela tele ma le malu o taamilosaga.

O le saʻo filifiliga filifilia o le a faʻataunuʻuina nei manaʻoga uma. E sili le faʻaaogaina o le tuʻufaʻatasiga ma le faʻailoga "mo le laʻei", ae mafai ona e filifilia isi ma mea talafeagai.

Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu 12184_10

Mo le sailia o ni solo, o nisi ituaiga o vali e fetaui lelei, faamatala otooto mai ia mea uma.

Acrylic mastics

O nei vai o le vai-dispersiontion consactions e faavae i luga o le amoli. I le tele o se solvent, o loʻo faʻaaogaina le vai, o loʻo faamatala ai le leai o se mea oona oona ma le le fiafia o le manogi. Saogalemu mo le Tagata. Na vave ona vave vave le a o le aniliclic. I le potu vevela, e tusa ma le 30-40 minute. O le mafiafia o le vai o le vai o loʻo tupu, o se mea e lava mautu faʻaletonu.

E faigofie ona faʻaliliu e le sili atu le maualuga o le vevela, e mafai ona tuʻuina i luga o se vevela faʻavae. I le taimi lava e tasi e leai se manogi le fiafia. Ole tali sili lea e vali ai le vevela vevela. O le paepae e le lelei o le acrylic Mastic o le 96%. O le mea lea, latou te avatua se leo paʻepaʻe paʻepaʻe ma suamalie matagofie lanu. E le mālū le palasitika o le palasitika. O le vaitaimi o lana tautua e fitu pe valu tausaga.

Alkyd enamel

O a latou faʻavae o Alkyd ua malolo ai ma Diunutes, pigutu ma faʻapipiʻi. O mea ia o mea o eseese tikeri oona oona. A o galulue ma le sili atu, o le suavai ma ava malosi o loʻo faʻaaogaina ma se manogi sili ona manaia. Ua faʻaolaina i le ata atoa ma se taimi pe a maeʻa. O le mea lea, latou te galulue ma alkyd vailaʻau na o le auala pe i totonu o le potu faʻaaoga. I le faaiuga o le lanu e tatau ona tuua seʻia oʻo i le oloa ua matuā faʻamamaina atoa.

Alkyd sili atu o le vevela o le 'oloʻoti, o loʻo iai se faʻafitauli o le perino-faʻamaʻi ma tuʻuina atu ai foi le mafiafia o le faʻamamaina. E sili atu le malosi o le arrylic, e sili atu le fefe i chips ma scratches. Tatala Matte, Semi-Wax ma Gusyy PASTE. O le mea mulimuli e puipuia ai le uluai lanu. Peitai, na o taimi uma e maua ai le samasama paolo. E amata ona susulu atu le susulu o Glossy.

O ituaiga tele o ituaiga fautuaina mo le faaaogaina. E i ai isi. Vaai lelei i le maa Hammer Mastics. O se ituaiga o alkyd tuufaatasiga. Ina ua uma ona mago, o se tauemu foliga foliga o le tuli a le tuli. E pei o le paʻepaʻe paʻepaʻe, na avatua le igoa i le auala. Faʻafetai i lenei mea, laiti le fesoʻotaʻiga ma isi faʻavae o foliga o mea leaga e le mafai ona vaʻaia.

O fale o le suauu e sili atu le le faaaogaina. O nei vailaʻau o loʻo faʻavae i luga o suauʻu, masani poʻo syththetic. Sa masani ona taʻatele, ae na faasolosolo ona alu mai le maketi. E puputu lava, e le lava le vevela - faʻaleleia ma vave le faʻamalieina se foliga manaia. O nisi taimi o siliva ma o se paluga o varnish ma almininum efuefu ua faaaogaina. O le vevela-tetee, e le afaina ai le vevela vevela. Ae i le taimi lava e tasi e i ai se manogi sili ona le mafai ona maua ma le faigofie ona iloa se foliga manaia.

  • Auala e tapunia ai le maa i totonu o le potu ina ia o le vevela leiloa o le itiiti ifo

Faʻafefea ona valiina le pao-uʻamea maa

Amata i le faʻaeteete siaki o le faʻamafanafanaga. E taua le malamalama i le mea o loo i ai, o le a faʻamautu le lavelave o le uluaʻi galuega. Filifiliga e mafai ona tolu.

Muamua o le sili. I lea tulaga, o le laufanua o le masini e lamolemole, e aunoa ma ni tino ma chips. O lona uiga o le sauniuniga o le a laititi.

O le tulaga lona lua - pe a fai o le tau tuai na palu i sina taimi ma ua tapunia. E tatau ona tatou galulue i le faʻasaʻoina o le faʻaletonu o mea ua iloa ai.

Ma le lona tolu, e sili atu le leaga - pe a na o fasi vaega o vali tuai na tumau i luga o le vevela. I lea tulaga, o le ogaoga o aʻoaʻoga galuega o loʻo o mai e aveʻesea a latou enamemba. A leai, o se fou mamanu e le aoga.

A maeʻa se asiasiga faʻaeteete ma le faʻatulagaina o le "faʻaiuga" faagasolo i le galuega autu. Na matou faasolosolo ona iloa le auala e vali ai le vevela o le maa mo vali tuai.

Sauniuniga mo le pisia

Muamua, o masini ua faʻamamaina atoatoa mai le faʻaputuputu o le pefu ma le palapala. E sili le faia muamua o le togafitia o le laualuga ma se ie puipui. O se iʻuga lelei o le a tuʻuina atu ai se telefoni, faʻatasi ai ma le fesoasoani lea o loʻo aveʻesea ai le efuefu mai i papatusi totonu i totonu o vaega. Pe a uma le pefu, ua amata ona e fufuluina le masini. Mo le gaʻo feʻai, o le fufuluina o tali ma le fasimoli poʻo se meafaigaluega mo ipu ua saunia. Ia mautinoa e fufulu ese gaʻo. Afai e le aoga, faʻaaoga le faʻasalalauga saua o le ituaiga o aitalafu o le faʻamamaina.

Lamed batty livi mo le mago. O isi gaioiga e faʻamoemoe i le tulaga o le masini. Afai na o ni faaletonu laiti, latou te manaʻomia ona kilia ma faʻamalu lemu. Talafeagai soʻo se taʻavale taʻavale. O le toe faʻaleleia o le vaega ua mago ma faʻamama ai, saili lamolemole. O le pito sili ona faigata o loʻo o mai pe a oʻo mai le faʻaumaina o le mea tuai, o ufiufi i faʻaputuga. E tatau ona aveesea.

Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu 12184_12
Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu 12184_13

Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu 12184_14

Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu 12184_15

E mafai ona e faia i auala e lua ma ou lima. O le muamua e fetaui lelei. Uamea uʻamea ua faʻaaogaina e aveese ai le enamel. O le a galue ma taumafai le faavae, toe foi malie i le oti vali vali. E umi, taimi-faʻaaluina ma pefu o le pefu. E mafai ona faʻafaigofie ai pe a e faʻaogaina le mana meafaigaluega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se olo ma se Credit Cup po o le pulumu-tolotolo. E manaʻomia le faʻamamaina ma le faʻaeteete pe le faʻaleagaina masini.

O le auala lona lua o le faʻaaogaina o vailaʻau gaʻo. Latou ave ni vailaʻau talafeagai, faʻaaoga i luga, ufiufi i palasitika ma faʻatali mo le taimi faʻamatalaina i luga o le afifi. I lona taimi ua tuanai, latou te aveese le fulafula enamel. Faʻamatalaga taua: E matua faʻasa e faʻaaoga e faʻaaoga ai le faʻamalosi o chemistry i luga o le vevela-faʻavae. Fufuluina oona, e iai se manogi maualuga. Heatting na o le a musuia.

Se isi taimi. O filifilia lelei o vailaʻau o tapenaga o loʻo afaina ai i le uʻamea poʻo le uʻamea, ae e mafai ona faʻaleagaina pe a faʻaaoga e faʻamaufaʻailogaina o loʻo faʻamatuʻu sootaga. Ma ina ua uma ona aofia ai ma le le gaoia o le a foia ai isi.

Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu 12184_16
Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu 12184_17

Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu 12184_18

Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu 12184_19

Ina ua uma ona aveese le enamel, ua toe ki uma meafaigaluega. O le laualuga ua saunia mo le pisia o le fua, aumai ia mamago, ona mimita lea. Filifili Primer mo le uʻamea, ma le anti-corrosizing meatotino ma tatau ona feutagai ma le filifilia o enamel ituaiga. O le faʻavae muamua e faʻatagaina ona mago.

Valivali Raditor

E lua pulumu ua saunia mo le pisia. Tasi - masani, sekone - ma se umi curved pa. E faigofie atu le sikoa o vaega i totonu o le vaega. Uma pulumu ao leʻi faia le galuega e tatau ona mafiafia e pa'ū i fafo e pa'ū leaga i le faʻamalosiʻau.

Amata vali mai totonu o masini. Agai mai luga i lalo. Afai e te faia le vice for, maualuga le lamatiaga o mataua ma mataua i luga o se pupuu fou.

O le vaega pito i fafo o le valiina faapena. Amata mai le pito i luga, faasolosolo lemu lava ona pa'ū i lalo. O le tali e faigata mo le faavae ina ia le mafiafia o le utiuti o le toniga. O le vali vali ua faʻatagaina ona mago atoa, ona faʻaaoga lea o le vaega lona lua. Afai o le muamua e le malie tele, e le mafai ona faʻasaʻoina. Ua sefeina le valiina, aveese le au i luga o le au. Ona faifai pea lea o le piilima, tuu seia atoa le mago.

Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu 12184_20

  • Manatu mo le faʻamatalaga o le faʻamatalaga: 6 auala e faʻaoʻo ai le paʻu o le maa

Vaega o ata o le ata o Alumini ma Baittallic Rairditors

E tumau pea le faʻalavelaveina le auala e vali ai le maa mai le alumini poʻo le ofi. E manino o ni faiaʻoga e le fautuaina lenei mea. E le gata i lea, afai o le meafaigaluega o loʻo i lalo o le faʻavae, pe a uma ona valiina e mou atu. Ae ui i lea, e mafai ona e valiina le masini. O sauniuniga mo le pitalis o loʻo faʻatino faʻapena. O le solo solo o loo fufuluina, mago, momomo ma le eleele. Laranity Degress A o le i faʻaumaina e tatau ona faʻasaʻoina.

O le taʻeʻeʻeʻeʻe ma chips o loʻo tuu ese le auto-susu, tuʻuina atu e faʻamamaina ma faʻamamaina. Ina ua mavae lena, agai i le vali. E mafai ona e faʻaaogaina le imeli imeli. E faʻasolo lelei ma vave faʻamaligiina i le vevela. O le mea lea, e mafai ai ona vali ai maa i le vaitau o le ufaʻi, o le a matutu i le 20 minute. Ae e tatau ona faia ma le faaeteete. Manatua ia tatalaina faamalama ma tuu i luga o le manava. O le pato e aumai i se mamao o le 25-30 cm ma faʻasolosolo malie i le itu mai luga i le pito i lalo. Umi e le o le tasi nofoaga e le mafai ona o se tasi.

Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu 12184_22
Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu 12184_23

Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu 12184_24

Aʻoaʻoga faatatau: Faʻafefea ona vali alatanu 12184_25

Afai e filifilia alkyd poʻo le arrylic comsoness mo le pisia, e le fautuaina le faʻaaogaina o se pulumu poʻo se faʻaseʻe. O le vali uati po o le sprayer e talafeagai. O le a latou fesoasoani e faʻaaoga le vali sologa lelei. Ae le i faigaluega, e manaʻomia meafaigaluega e vavaeʻese mai le vevela o le nofoaga, aveese ma tuʻu i luga o le mafolafola tafailagi luga. Lea o le vali o le a pa'ū i se taimi vave.

  • 5 le masani ai manatu mo le teuteuina o le lakapi

Faitau atili